only if the feelings are alright

Idag så orkade jag inte gå på morgonen. Men jag klev upp klockan kvart över 8 och gick och duschade. Hade hur mkt tid som helst på morgonen, så jag tittade på teven och tog det lugnt. Superskönt. Gick till bussen klockan 10.

Kom till skolan och första timmen  hade vi redovisning i svenska. Var inte nervös utan mest irriterad, för att alla andra fick göra det i halvklass, medan vi fick göra det för helklass. Det gick dock bra. Skönt att ha den ur världen! Efter det så gjorde vi inte så mycket, hade lunch, där vi skrev lite grann på psykologin. efter det var det historia. Vi skulle ha behövt jobba med vår redovisning vi har nästa vecka, men fick istället lyssna på skitredovisningar. Seriöst, de sög totalt. ! Så jävla mycket bättre vi kommer att göra! Sedan satte vi oss och skrev klart det sista på biografen. Efter det var det geografi, där vi skrev, fast det går inte så bra, eftersom ingen av oss har skrivit något liknande.

Men mitt i geografitimmen kommer vi in på bilar. Åhh fyfan vad vi skrattade, Jennifers tårar bara sprutade. Det slutade med att hon och jag satt och ritade i paint, skortbilen! :D haha.. Sedan så gick vi till bussen och vi hoppade av i Timrå och jag till TimråBo.

Kom in och fick prata med denna Per. Han förklarade vad man skulle göra. Jag ska sitta i receptionen, hyra ut lägenheter, arkivera osv. Ska jobba från 0750 till 1630! Det kommer bli bra ! Han ska skicka ut antsällningsblankett till mig senare! :D YAA!

Efter det så tog jag en 201 till Torsboda och sedan gick jag till Söråker, fan vad skönt det var! Tog tillochmed av mig jackan. Kom dit och mötte älsklingen. Gick hem och lagade mat, pyttipanna! haha, ja, efter det så trg jag en powernap på 2 timmar! :O Vaknade runt 8 då vi gick med soporna och då fick jag för mig att gunga. Så vi gjorde det ett tag, innan jag insåg att jag är höjdrädd. Hehe, då gick vi in och satt vid datorn/teven innan vi myste och sov!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

image71
our beautiful car!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0