100331- onsdag

Goddag mina vänner.

Idag så tog vi oss en sovmorgon, utan att vi visste om det. Båda hade konstiga drömmar, min inblandade sig med gaybloggen och terrorister som tagit över söråkers båthamn, medans Jennifer var något om hallucination, 35 män och en tatuerad kropp..

Klev upp och har inte gjort så mycket sedan dess. Eller jo, har fått post och fick ett sött påskkort av mormor och morfar. Vad glad jag blev, hihi, sötaste morföräldrarna ever ♥ Har även ringt upp en massa till csn osv. Måste fixa det snarast. Hualigen. Hoppas på det bästa. Ett mail är skickat och ja, vi får la se hur det blir med allt :)

 

Nu sitter jag och lyssnar på ännu en inspelning av Stefan när han sjunger som han regelbundet skickar till mig. Älskar´t. You biggest fan is sitting here uncle! ;D Nej, idag är det så gråmulet och tråkigt så det blir en innedag, kanske måste ner och köpa lite mat, men annars så blir det lite plugg osv. Tråkigt med regn! Ha det så gött mina vänner. Saknar er!

 

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Känns som om det var 100 år sen detta kort togs.


100330- tisdag

Godkväll bloggen.

Nu sitter vi här i soffan och vet inte riktigt vad vi ska göra. Kanske slår på en film? Spelar kort? Kikar på teven, datorn? Hm, vi får allt se vad det blir.

Idag så klev man upp runt 10 någon gång, sprang in i duschen innan man satte sig ute på altanen och målade naglarna. Var så härligt väder, mm. Satt ute i tshort och frös inte ens. Hur skönt som helst. Efter lite fix osv så åkte jag ner mot staden där jag mötte Jennifer för en lunch på vår favoritkinarestaurang Tien Tsin. Det var supergott, men tyvärr fanns inte friterad kyckling, utan det var friterad räka idag. Nåja.

Efter det fick jag sällskap till min skola och där surrade jag lite med andra Jennifer gumms innan jag gick in för föreläsningen. Det handlade om nationalism och var faktiskt väldigt intressant. Lite jobbigt bara att han pratade utan några som helst anteckningar, så det var ganska svårt att hänga med.

Efter mina timmar där åkte jag hem till darling och då blev det lite surr och kolla igenom min post. Har fått deklarationen och tacka gudarna för bra besked. Slipper betala och får pengar tillbaka. Hallelulja. Då ska jag unna mig en hårklippning och kan njuta i sommar. Skööööönt.

Sedan blev det middag, potatismos, köttfärsbiffar och gräddsås. Det var la gott det. Dock så fick jag världens craving på en QP meny, har aldrig hänt att jag har varit sååå sugen på donken nångång. Konstig känsla. Nåja, sen så har vi inte gjort så mycket, gick ner på ica och Jennifer pratade med Jennifer Å. Nej, sen så gick vi hem, hostattack á la Elina. Mysigt. 

Nej, nu slår Jennifer igång sin dator för att vi ska nog slå igång en film. Undra vad det blir. Kanske Eurotrip ;D Hare gött mina vänner. 

/ ElinaAnnaErikaEvensson

 

 
Sakna sommaren!


Sann humor

En gammal dam åkte hiss. Hissen stannade och en vacker fotomodell steg på, hon doftade mycket gott, hon tittade ner på den gamla damen och sa: - Ralph Lauren 800 kr.droppen.
På nästa våning steg om möjligt en ännu vackrare modell på och hon doftade ljuvligt. Hon vände sig till de andra och sa självsäkert - Chanel 1500 kr. droppen.
På nästa våning när den gamla damen klev av släppte hon av en brakskit och vände sig till modellerna och sa -Broccoli 17 kr. Lidl.


100328- söndag

Hejhej bloggen.

Hur är det med alla er? Med mig är det sådär faktiskt. Har haft extremt jobbig hosta i natt och snorig. Hua, men jag tror det har blivit lite bättre. Tycker synd om Jennifer som måste höra det hela tiden. Inatt är det jag som sover i vardagsrummet!¨

Dagen som har gått förbi har det inte gjort många knop. Sett på Lilla Sjöjungfrun igen och bara chillat/ kurerat mig. Funderar på en lång och varm dusch. Sköönt. Fick förresten igår kväll en craving att åka till Luleå, saknar min norrländska släkt däruppe. Hualigen, skulle vara trevligt med en trip dit till sommaren!

Nu så är maten i ugnen, nytt recept igen. Det är kycklingklubbor i marinad med rosmarin, citron och vitlök bland annat, och potatis och morotsklyftor. Hoppas det blir gott..

Nej nu ska jag hosta mig vidare till soffan. Hare gött mina vänner och familj.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Lista

Ditt utseende:
Hårfärg? Brownie
Längd? 180
Skostorlek? 37
Ålder? 19

Kärlek:
Har du kille just nu? Nej
Gillar du någon? Nej
Vem? .
Tillåter du din kille röra vid dig? Har ju ingen kille.
Överallt? som sagt..
Har du haft sex? oui
Hur många har du haft sex med? 4
Har du haft många förhållanden? Nope. 1.

Smak & stil:
Vad har du på dig? Mjukiskläder
Hur ser dina trosor ut? Svarta spets
Har du någon BH? Ja
Hur ser den ut just nu? Vit
Hur beskriver du en fjortis? En person utan någon personlighet, endast utseende som räknas. fyy
Hur beskriver du en pluggis? En person med mål och gör vad den kan för att uppnå dem.

Bad days:
Har du varit full? yes
Har du däckat? yes
Har du haft sex på fyllan? yes
Har du rökt? yes
Har du snusat? nej
Har du gjort något olagligt? förmodligen
Har du slagit någon ner till marken? hahahahaha, jag?

Yes/No:
Är du allergisk mot något? nej
Tror du på gud? jag tror på något, vet inte vad dock.
Har du en bästis? Det har jag :)
Är du vegitarian? Heeell no. Kött is my life
Har du varit med om ett stort gräl? Ja


Antingen eller:
Mjölk/saft? Mjölk
Ibumetin/alvedon? Alvedon
Katt/hund? Cat
Cykla/gå? Gå skulle jag nog säga. Men lär nog cykla en del senare.
Öl/vin? wine
Kanin/hare? Kanin

100327- lördag

Hej igen bloggen ;D

Nu sitter jag här och hostar och snorar. Mår inte sådär toppen, men hänger ändock i :)

Idag var vi som sagt ner till centralbiblioteket och lämnade tillbaka böckerna och sen till ica för att handla grejer till tacosen. Mums. Sen hem och då fastnade vi för en massa gamla klassiska disneylåtar som vi satt och sjöng med i. Åh så härligt det var. Riktigt mysigt och vilka minnen det väcker. Älska disneyfilmer. Det ska jag göra nästa gång jag åker hem, åka till mormor och dyka ner i soffan med mommo och ha en disneydag :D sååååå mysigt.

Nej, sen gjorde vi mat, åt mat och sen har vi typ suttit vid datorerna. Deltog även i earth hour, så tände en massa ljus och hade det så mysigt så. Nu har vi endast datorerna och teven igång, så vi kör vidare på det temat.

Imorgon är det plugg för fulla halsar. Åker nog ner till ett café och sätter oss. Det blir myspys det.

Har även gjort en ny kategori, Göteborgs awesomeness i paint, vilket visar våra vackra paintbilder utefter händelser och våra samtal. Haha, jag älskar våra paintbilder :D

Nej, nu ska vi sjunga vidare i disney! Just nu, Skönheten och odjuret. Gastone!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

 


I love you babygirl

Come stop your crying
It will be alright
Just take my hand
Hold it tight
I will protect you
From all around you
I will be here
Don't you cry

For one so small
You seem so strong
My arms will hold you
Keep you safe and warm
This bond between us
Can't be broken
I will be here don't you cry

Cause you'll be in my heart
Yes, you'll be in my heart
From this day on
Now and forever more
You'll be in my heart
No matter what they say
You'll be here in my heart
Always

Why can't they understand
the way we feel
They just don't trust
What they can't explain
I know we're different
But deep inside us
We're not that different at all

And you'll be in my heart
Yes, you'll be in my heart
From this day on
Now and forever more

Don't listen to them
Cause what do they know?
We need each other
To have, to hold
They'll see in time
I know

When destiny calls you
You must be strong
I may not be with you
But you've got to hold on
They'll see in time
I know
We'll show them together

Cause you'll be in my heart
Believe me, you'll be in my heart
I'll be there from this day on
Now and forever more

Oooo, you'll be in my heart
You'll be here in my heart
No matter what they say
I'll be with you
You'll be here in my heart
I'll be there always

Always
I'll be with you
I'll be there for you always
Always and always
Just look over your shoulder
Just look over your shoulder
Just look over your shoulder
I'll be there always

100327- lördag

Goddag min kära.

Skrev inget igår pga fullspäckat schema samt lathet :) Just nu sitter jag och chillar ett tag efter lunchen innan vi kilar iväg igen.

Igår så vaknade runt halv 12. Satt och pluggade till halv 3 ungefär och sen åt vi lunchaktigt innan vi åkte till Kållered. Var där och hittadde bla en matta och utemöbler :D Riktigt nice. Så när vi kom slog vi upp bordet och stolarna och fram med mattan. Blev riktigt bra tror jag. Efter det sprang jag ner till livsen och köpte gotta innan vi kikade på lets dance, spelade kort och såg på en film. Jag somnade sött i soffan runt 2 halv 3.

Vaknade runt 11 idag och klev upp. Tog en välbehvlig dusch och satte mig och kollade bloggar osv. Sen blev det lite lunch som sagt och snart ska vi ner till biblioteket och ica. Blir tacos ikväll, muuums. Nej, nu ska jag kila, men  vi hörs allihop! <3

/ ElinaAnnaErikaEvensson


100325- torsdag

Goderafton mina kära!

Sitter nu och ska stänga av datorn efter att ha pluggat lite smått. Kommit en bra bit påväg och vet vad jag ska skriva om så det kommer gå fort att skriva klart det imorgon.

Idag så vaknade vi runt kvart i 10. Skönt att kliva upp i någorlunda tid :) Satte mig och pluggade lite innan solen och värmen fick mig att längta ut. Så vi sminkade oss, satte på oss kläder och åkte ner till stan. Där gick jag först till banken och betalade lite räkningar, skönt att ha de undanstökade. Sen blev det en långtur inne på nordstan. Fick med mig ett par jeans (det var verkligen på tiden kan jag lova er. Har levt på 1!!!! par byxor i alltför lång tid), en tshirt och en väska. Supersöta var det och jag är nöjd. Ska knäppa några bilder eller om jag hittar några på internet.

Efter att jag shoppat gick vi och tog en donken innan vi fortsatte. Jennifer hittade en skitsnygg kavajaktig. Men jag har inte känt mig på topp idag. Äckelhostan är tillbaka, jag har känt mig yr och ögonen kan inte fokusera samt att mina fötter har dödat mig idag. Så runt 4 åkte vi hem. Då blev det lite chill och kikandes på datorn innan vi sprang ner till ica och köpte våfflor. Det blev tillslut pannkakor som vi satt och åt. Det blev lika gott.

Nu har jag som sagt pluggat ett tag och tänkte lägga mig ner med en vanlig bok. Imorgon är det Kållered och IKEA som gäller. Härligt. Ska kika på utemöbler till balkongen och även lite annat smått och gott. Nej men nu får ni ha det så bra mina älsklingar.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


The jeans. Hittade ingen av de andra på internet, så får knäppa kort på dem :)


matrixx..



watch out. 'matrix'

100323- tisdag

God afton bloggen.

Sitter just nu och laddar den sista delen av femte elementet. Jennifer sover sött brevid mig här på soffan och jag ska snart ta henne till sängen. Men först måste jag se klart filmen, Ganska så bra..

Idag så klev man upp runt 10 halv 11. Duschade och åt lunch innan man pluggade i någon timme. Sen kom Jennifer hem och vi gör iordning maten. Ärtig potatissallad med färsbiffar. Blev riktigt gott. Sen så blev det lite plugg och kikandes på datorn.

Vi bestämde oss för att ta en tur ner till Ica och handla. Sagt och gjort så kom vi hem och såg på halv åtta hos mig och sen femte elementet. Såå nu har jag uppdaterat och kanske kan se klart sista kvarten. Är trött.

Ha det så bra vänner. Puss

/ ElinaAnnaErikaEvensson

100322- måndag

Hej bloggen!

Efter lite påtryckningar från en orolig Gävlebo så kanske man ska ta och uppdatera lite oftare så ni inte tror jag har dött i paltkoma eller något liknande :)

Inatt hade jag väldiga problem med att somna. Låg och läste fram till 3 och somnade 4 kanske. Hade dock väldigt roligt åt Jennifer. Sötare snarkningar får man leta efter. Jennifer läser just nu vad jag skriver så det blir inte alls lika roligt att skriva saker om henne. Suck.

Nej men idag så vaknade vi runt 11, klev upp och pluggade lite granna innan vi åt lunch och stack ner på lite ärenden. Bland annat biblioteket och handla mat. Har bestämt oss att testa lite nya recept, så det blev en potatissoppa. HAHAHA, mamma pappa, remember? ;D Nej men den blev riktigt god, med massa potatis, lök, morötter, zucchini, tomater, kikärter osv. Mums. Så nu har vu mycket matlådor. Sen gjorde Jennifer havreflarn och kaffe. Havreflarnen var jättegoda, men kaffet.. Kommer aldrig att dricka kaffe.

Nu kikar vi på Arn och bloggar, samt surrar om sommaren. åhh mjölk.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

this is how we do it. dreem teem


100321- söndag

Lång tid innan förra inlägget. Men det har inte hänt så mycket, så det har inte varit någon ide att skriva blogg ändå.

Men det som har hänt är iaf; seminarium i torsdags, Jennifer kom hem igår och vi var ut igår.

Kvällen igår var konstig. Allt var så konstigt. Var på krogen i cirka en halvtimme innan vi gick hem, hade bra roligt hemma hos Chirelyn innan, men ja, sen åkte vi in och vände lika fort. Tog en donken innan vi åkte hem. Slocknade på soffan och vaknade 1 idag. Har haft ont i mina fötter, vrickade vardera fot två gånger igår. Suck, men det har gått bra, har bara lite ont :) Idag har vi inte gjort många knop, gjort mat, kollat på film och surrat.

Känns skönt att ha gummsan hemma, det är ett helt annat liv här nu :) Inte det tysta och tråkiga som det vad denna vecka jag var själv. Nåja, ska snart gå och lägga mig och ha en riktig pluggdag imorgon. Suck.

Ha det så gött mina vänner.


/ ElinaAnnaErikaEvensson


saknar strängöarna


Ett inlägg från långt tillbaka i tiden

Detta inlägg skrev jag för 1 år och två månader sen. Jag tycker att det fortfarande är lika viktigt och jag kanske tillochmed har lärt mig själv. Jag duger som jag är! Det är fortfarande lika högaktuellt och jag vill fortfarande belysa problemen, även fast jag inte har någon fakta av deetta, utan bara den egna erfarenheten.


Inlägg från 090128

Det jag har tänkt mycket på den senaste tiden är kraven dagens undomar, inklusive jag själv, har på en själv. Det är allt från att betyg, utseende till mat och träning. Vi ska vara den bästa vi kan. I grund och botten är detta kanske en bra inställning, att man alltid vill förbättras och göra något bra med sitt liv. Men när det går till överdrift, som det så många gånger gör, då är det bara en psykolgisk utmaning och det tär så hårt på sinnet att man inte vet vad man ska göra.

Skolan tillexempel, hur många går inte där och har ångest dagarna ut, för att deras betyg kanske inte räcker till. Eller att prestera sitt bästa för att visa att här är jag. Jag, som så många andra, har alltid haft en otrolig hög tröskel på vart jag vill att mina betyg ska vara. Inget mindre än mvg är värt något i mina böcker. Därför är jag alltid besviken på mig själv, för att jag inte klarar att nå upp till dem målen. Jag vet att många känner igen sig i det. Som nu, många vill utbilda sig vidare, man kanske inte tycker att de har betygen att kvala in, så då får den där ångesten som gnager på sitt inre, äter upp en inifrån.

Men skolan har inte med allt att göra, det är allt runtomkring som jag tycker är extremt jobbigt. Det sociala livet, utseende, mat och träning. Sådana saker som i grund och botten ska vara roligt, är då en kamp för många. Sitt utseende, hur många ungdomar, speciellt tjejer, från 14-19 är helt nöjd över sin kropp och utseende? Jag skulle gärna vilja ha statistik på det. Pressen att vara så snygga och snärta som alla dessa modeller och personer som glorifieras på teven och i magasin, det gör målen ouppnåeliga för många. Många går där dag ut och dag in och känner att de inte räcker till. De är inte så snygg som de vill, många har komplex för sin kropp. Vare sig du är lång, kort, smal, bred, blont hår, mörkt hår, kille, tjej. Många har någon gång, eller hela tiden, känt den där pressen att blir snyggare än vad man är. Träning som ska vara bra och hälsosamt för kroppen, få oss att bli motiverade att satsa på ett sundare liv, det får oss istället att hetsa för att få den där snyggare rumpan till sommaren eller de där trimmade armarna. Alla kroppar ser olika ut och vi måste lära oss det. Median måste få oss att förstå att man kan se ut hur om helst, bara man känner sig snygg, så är man snygg. Självkänsla är allt.

Det vi måste lära oss, allihopa, som har dessa krav på oss, är att våga vara den vi är. Den som finns där inne långt under all denna ångest och krav som finns. Jag säger absolut inte att det är fel att börja äta rätt, motionera och har mål i skolan. Jag säger att man ska göra det av rätt anledning. För att man själv vill och för att man mår bra av det. Vi måste ha självförtroendet och självkänslan till att bära upp vårt sinne och säga; jag duger som jag är. 5 ord, men ack så svårt att säga.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Lista... igen!

TIO FÖRSTA:

första bästa kompis: Julia
första bil: Har ingen :/
första kärlek: Har aldrig haft en kärlek
första husdjur: Cat
första semester: Turkiet 1997
första jobb: Som reklamutdelare med Julia för x antal år sen
första köpta skiva: Kommer inte ihåg men, säkert Spciegirls?
första riktiga kärlek: Som sagt..
första piercing: öronen räknas väl inte så isf the nose
första konsert: jadu, ingen aning. Första riktiga måste ha vart typ Lykke Li eller nåt sånt om man inte räknar med gf.

NIO SISTA:

sista alkohol drycken: En grogg
sista bilfärd: 1 ½ vecka sen
sista filmen du såg: 1408
sista ringda telefonsamtal: Jennifer Lind
sista bubbelbadet: I min gamla lägenhet måste det ha vart
sist spelade cd: Längesen man spelade cd
sista gången du grät: I onsdags
sista måltiden: igår ensam. pyttipanna med rödbetor

ÅTTA HAR DU NÅNSIN:

dejtat en av dina bästa kompisar? nej
blivit arresterad? nej
blivit kär vid första ögonkastet? nej
fått ditt hjärta krossat? to many times. kanske inte av förhållanden, men hjärtat kan gå sönder på andra sätt.
sagt att du älskar någon utan att mena det? Ja
haft ett one night stand? Ja
busringt till någon? Har väl hänt ;D

SJU SAKER DU HAR PÅ DIG:

1. Klänning
2. Bh
3. Trosor
4. Täcke
5. Glasögon
6. Gelenaglar
7. Hårsnodd

SEX SAKER DU GJORT IDAG:

1. Sovit lite för länge
2. Gått på ica
3. Sjungit
4. Kikat på serier
5. Gjort denna lista
6. Ringt en massa

FEM FAVORIT SAKER:

1. Vara med vännerna <3
2. Segla
3. Sova
4. Festa
5. Bada

FYRA PERSONER DU KAN BERÄTTA ALLT FÖR:

1. Jennifer Lindh
2. Jennifer Ålund
3. Ellen Nyström
4. Madelene Petterson (Belén Illanes Lopez, Linda Nilsson)

TRE VAL:

svart eller vit? Svart
sommar eller vinter? Summer!
choklad eller chips: Chips ofc ;)

TVÅ SAKER ATT GÖRA INNAN DU DÖR:

1. Leva det livet jag vill leva
2. Ta vara på livet, umgås med vänner, göra det jag jag vill göra

EN SAK DU ÅNGRAR:

1. Gatufesten 2009..


100313- lördag

Hola!

Idag klev jag upp i bra tid, har städat typ hela dagen och ja, har bara dammsugning kvar, känns skönt att det är rent och fräscht här! Ska plugga en massa idag också, suck, men fan det ska gå!

Solen lyser och det är riktigt varmt ute, funderar på att sätta mig och sola en stund. Vi måste köpa utemöbler, Jennifer. Åh så mysigt. Nej, sen så ska jag inte göra så mycket mer idag, bara vara. Skönt, kanske tar den där fotmasken ikväll också. Den var riktigt bra den, kan verkligen rekommendera den för trötta fötter. Ska kika upp vad den heter och sen så ska jag skriva det här ;D

Nej, men annars så går det bra att vara själv, det är lättare än vad jag trodde. Självklart saknar jag sällskap och visst blir det ensamt och tråkigt, men som sagt, jag kan ta vara på mig själv och låta mig växa ännu mer i rollen som just mig själv. Det är riktigt bra träning faktiskt!

Nej, men nu så ska jag nog gå ut och sola ett tag :) Hörs senare vänner.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

endast för att underhålla mig själv i några minuter..

DU
namn – Elina
födelsedag – 901127
hemstad - Göteborg
ögonfärg - blå/grå/gröna
hårfärg – mörkbrun med röda toner
längd – 181
högerhänt/vänsterhänt - vänster
värsta ovanor – don´t know
stjärntecken - skytt
skostorlek – 37
är dina föräldrar skilda – nej
skor i dag – inga
svagheter – osäker i mig själv
självförtroende – påväg uppåt!
rädslor – fötter
mål för året – komma in på utbildningen jag vill gå 
det första du tänker på när du vaknar – nej

ANTAL
antal personer du kysst – hm, inte så många..
antal förhållanden – 1
antal syskon – 2
antal piercings – 0
antal tatueringar – 0

FRAMTIDEN
namn på barn – ingen aning faktiskt
vad vill du bli när du blir stor – framgångsrik
drömjobbet – jobba för andra människor

FAVORIT
mat – kött
sport – slalom
djur – melissa
glass – vanilj
godis – choklad i guess
låt – ganska många
grupp – nickelback
nummer – 7
tuggummi – spearmint
helgdag – lördag
årstid – sommar
tandkrämsmak – nån
radiostation – p3 eller rockklassiker

HAR DU NÅNSIN
varit kär – no
blivit dissad – ja
rymt hemifrån – haha bara när man var liten och sur. Kommer ihåg en gång, gjorde mig en macka och sprang till röda torget. haha, sen blev jag hungrig och gick hem.
föreställt dig ditt ragg naken – haha jodå
skolkat – to many times
sovit utomhus – jo
gråtit i skolan – hm, jag vet inte. kanske
spytt i skolan – no
velat bli modell – no
gjort något dumt som du skrattar åt i dag – förmodligen
sett en död människa – ja
använt droger – no
ätit sushi – no
retats – ja

THIS OR THAT
cider eller öl – cider
pepsi/cola – cola
mc donalds/burger king – mcdonalds
kärlek eller sex – kärlek
choklad/vanilj – choklad
jordgubbar/blåbär – jordgubbar
kött/veg – kött
tv/film – tv
gitarr/trummor – gitarr
adidas/nike – adidas
kinesiskt/mexikanskt – chinese
kakor/paj – hm, paj skulle jag nog säga

KAN DU
gå ner i splitt ? – hell no!
skriva med båda händerna – nje
vissla – ibland
ha dina ögon i kors – ja
nudda näsan med tungan – nej, kort/tjock tungan

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN
du nuddade – peter, huh läskigt det lät. Men jag gav han högtalarna!
du pratade med – Jennifer
du msnade med – Jennifer
du kramade – Jennifer (låter jag som är helt besatt :o)
du skällde på – buddha

SENAST DU
skrattade – before
grät – jag vet inte.
filmen du såg – 1408 tror jag
tuggade tuggummi – igår
drog ett skämt – haha ingen aning
sjöng en sång – förut

VAR ÄR DU
vad ser man utanför ditt fönster – gatlyktor, massa hus och livsen
lyssnar du på musik nu – nej
om ja, vad? –
vad har du på dig – clothes
vad är det på din musmatta – har ingen

HAR DU NÅGONSIN
blivit kallade hora – nej inte vad jag vet
ljugit om din ålder – förmodligen
bråkat utan anledning – ja

HAR DU UNDER DEN SENASTE MÅNADEN
druckit alkohol - ja
rökt - ja
snusat - nej
shoppat - ja
motionerat - nej
solat - ja, på balkongen :D
slagit någon - nej

Jennifer, jag saknar dig här hemma i Göteborg


Jag vet att jag kör mycket listor nu..

Hur svarar du i hemtelefonen?
Har ingen hemtelefon

Hur svarar du i mobiltelefonen?
Hallå

Ringer det mycket till dig?
Nje

Ringer du mycket?
Jo

Vem ringde du senast?
Jennifer Lindh

Dagens låt?
Uhm, let me take you there- plain white t's

Hur mycket pengar har du?
alldeles för lite..

Senast kramat och när?
Jadu, måste ha vart när jag sa hejdå till jennifer i onsdags morse

Antal timmar sömn inatt?
12

Sov du ensam?
ja

Vem sov du hos senast?
mor och far 

Vem sov hos dig senast?
Ja, jennifer räknas väl inte så, så isf Ida

Vem vet mest om dig?
Jennifer Lindh

Vem vet du mest om?
Jennifer Lindh

Vad ser du fram emot?
Nästa vecka (-seminariet då ;))

Vad vill du ha just nu?
plugget klart

Snyggast i Skåne?
Jadu, känner inga skåningar, men den som ålundskan hade med sig i somras var het. 

Längtar du mest efter?
Lite enformiga svar men; Jennifer Lindh och min familj samt vänner

Vill du helst slippa?
plugga och städa

Stör du dig på?
tystnaden i lägenheten

Vem vill du sova bredvid inatt?
Buddha

Vilken buss åker du oftast?
19

Årstid är det nu?
Vinter/vår

Anser du sig själv snygg?
nope

Vem är snyggast?
alla som känner sig snygg

Är du en bra partner?
jadu, ingen jävla aning (:

Har någon varit otrogen mot dig?
nej, inte vad jag vet iaf

Har någon varit otrogen mot någon, med dig?
no

Hur många på din vänner lista har du hånglat med?
vilken lista? ja just det jag tog den från bdb. orka.

Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad?
jadu, mest uppraggad, men nog raggar jag ibland också. hahahaha vilket fult ord. ragga...

Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?
ABSOLUT! JENKAÅ <3

Har du sett din bästa vän gråta?
ja

Vad åt du senast?
sips

Är du polare med grannarna?
haha, vet knappt hur dom ser ut..

Har du varit på ett party?
jo

Vad skulle du säga om jag sa att jag var kär i din bror?
inte en aning..

Har du varit utomlands?
ja

Var är dina syskon just nu?
en i åre och en i söråker

Vilken tid gick du upp imorse?
halv 1

Vad gjorde du kl 2 inatt?
sov, eller var påväg iaf

Vad är det första du gör på morgonen?
kissar

Vad ska du göra efter det här?
plugga och sova

100312- fredag

Hejhej (:

Idag så klev jag upp runt halv 1 nångång. Skönt att ligga och dra sig. Har i princip pluggat hela dagen. Pratat i telefon också och mamma, pappa och victor har det riktigt roligt uppe i åre. Verkligen jätteglad för deras skull, dom är värd lite festligheter! :D

Jo, sen så kommer kanske mamma ner nästa vecka! :D glad jag bliir, åhh ska bli supermysigt. Och sen kommer ju Jennifer hem nästa vecka så det är en toppenvecka verkligen!

Ikväll har jag kollat på lets dance och på spåret. Kom in när dom var i Göteborg, hoho, kände igen sig då. Roligt roligt! Sen så har jag pluggat och pratat med pratkvarnarna @gävle. Haha, suck. Fick inte en syl i vädret ;)

Nej ska plugga lite till, sen blir det kvällen för mig. Om jag inte städar eller tar en dusch. Vi får la se. Imorgon är det planerat att möta Peter. Han ska hjälpa oss att sätta upp persiennerna. Så det måste vara städat och fint tills han kommer (: Nej, men nu kallar plugget. Hare gött mina vänner och släkt!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

 


Bjuder på en gammal goding som jag lyssnade på jämt för cirka 2-3 år sen.

the kiss

Listan jag skrev förut ljög jag litegranna. Min senaste kyss var inte under julhelgen, nej det var faktiskt på självaste nyårsafton. Jo det är sant. I´m a myttoman.

Min älskade Jennifer Ålund fick sig en kyss på nyår. The best kiss ever kan jag lugnt säga att det var. Så, jennifer vet med dig att boysen i framtiden har mycket att leva upp till ;D Älskar dig bejby <3


Lovely

100311- torsdag

godkväll bloggen.

Dagen har gått fort faktiskt. Herregud, snart är det läggdags. Sköönt.

Igår somnade jag till en massa serier, vaknade imorse och gjorde mig iordning inför skolan. Kom dit och surrade lite med klasskamraterna innan vi hade föreläsningen. Då fick vi ut seminarieuppgiften. Suck, men aja, skall göras. Vi ska träffas några stycken och plugga tillsammans på söndag. Skönt, så man får ett annat perspektiv på deet hela.

Nåja, efter vi slutat gick jag och lånade lite böcker som skall läsas. Sen in på hemköp och köpte lite grejs. Sen hem och slappa ett tag innan peter ringer, så snabbstädar innan han kom. Surrade ett tag och han kommer tillbaka på lördag för att sätta upp persiennen. Kung. Måste städa lägenheten riktigt till dess, vill ju göra ett bra intryck. Sen så började jag med maten.. allt jag behöver säga. Två timmar senare gav  jag upp och tog en hårdbrömacka. Nu sitter jag och inte gör mycket alls, ska slå igång nån serie och sova tror jag.

Imorgon blir det pluuuuuuugg hela dagen och kvällen blir det.. plugg och teve (: hihi, nejmen, saknar min käring mycket. Men jag tror jag ska sno hennes fotmask, hoho. suck on that baby. uew äckligt det blev.

Nej, jag tänkte avsluta med en bild från ett av våra samtal här i Göteborg. Tänk om det skulle kunna funka? Nåja, haré gött!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


-

Godnatt mina söta


Lista

10 favoriter:

Färg: Svart
Mat: Potatisgratäng kött och rödvinsås
Band: Nickelback
Film: Moulin Rouge, Titanic och Dirty Dancing
Bok: Ja vad hette den..
Sport: hm. vet inte. slalom kanske?
Årstid: Sommaren
Veckodag: Lördag
Glassmak: Vanilla
Tid på dygnet: Kväll

9 för tillfället:


Humör: trött
Smak: Ingen speciell 
Kläder: Mjukiskläder
Bakgrund: ?
Nagellack: Fransk manikyr
Tid: 0010
Omgivning: Vardagsrummet
Irritationsobjekt: mensvärken

8 första: (första alltså...inte nu)

Bästa vän: Julia
Screen name: ingen aning. 
Husdjur: Sussie
Piercing: Räknas öronen, isf i trean. annars i åttan
Förälskelse: ingen aning
Musik: typ backstreetboys
Bil: har fortfarande ingen
Kyss: jadu, don´t remember

7 senaste:


Cigarett: Long time ago
Mat: ÄCKELJÄVLAPASTASÅS och spagetti
Dryck: Vatten
Biltur: Med far till tågstationen
Kyss: hm, julas i think, ingen i helgen va, jennifer? hahaha
Spelad låt: keep on walking- salem al fakit
TV-program: project runway

6 har du någonsin:

Dejtat någon av dina bästa vänner: nope
Brutit mot lagen: tror inte det
Blivit arresterad: nej
Badat naken: yes
Varit med på TV: näe tror inte det
Kysst någon du inte känner: jo

5 nej tack:

Kläder: päls
Mat: ravioli på burk!
Musik: uhm ingen aning. haha vi spelar så jävla konstig musik så..
Dryck: festisgrogg. uääääh
Personlighetsdrag: falsk

4 saker:

Du gjorde igår kväll: var med käringen :)
Du kan höra just nu: bruset från datorn
Du inte kan leva utan: Jennifer <3
Du gör när du har tråkigt: sover och läser bloggar

3 personer:

Du kan berätta allt för: Jennifer L
Du tycker om: Jennifer Å, Ellen, Linda, Madde och Belen
Du inte gillar: kommer inte på någon :o

2 val:

Kaffe eller te: ingetdera
Vår eller höst: VILL HA VÅR!

1 önskan: Att livet fortsätter i samma bana. Lycklig.


100310- onsdag

Jahaja. Ensam i storstaden, hur ska det gå? (: 

Igår kväll bestämde sig Jennifer för att åka hem och självklart så ska hon göra det, hon som haft sån hemlängtan. Klev upp kvart över 4 imorse och gjorde oss iordning och sen åkte till centralen. Där så sa vi hejdå och hon åkte och jag åkte hem. huh, ledsen tjej kan jag bara säga. Men det ska gå bra, hejochhå. Förändrad tjej säger hej. Hej till en vecka där jag kan gå naken, dansa hur myket jag vill, laga gudomlig mat, skrika hur mycket jag vill. Haha låter som ett läger jag bor i annars, men allt detta gör jag med Jennifer i vanliga fall, men iaf, det kan bli skönt med en vecka att fokusera på plugget.

Nåja, dagen har gått åt till att sova och kika på serier. Ska börja med plugget snart och sen ska jag städa svalen också. Hua vad tråkigt. men aja. 

Min andra halva har lämnat mig för en vecka för att hälsa på hennes kära familj. Något jag absolut inte missunnar dig. Jennifer vännen, du är värd detta och ha inga skuldkänslor. Vi kommer ändå prata sönder telefonerna ;D Love you very much babygirly.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


som det ska vara. Kärlek


100309- tisdag

Goddag min vänner.

Idag , har jag inte gjort mycket mer än att vakna och pluggat. kommit en bit påväg, men kommer sitta hela kvällen med det dock. Kanske tar en prommis med Jennifer när hon kommer hem. Vi får la se.

Nej, jag hade inte så mycket mer att skriva. skulle bara in och säga hej. Hej.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


En av få bilder ni får se från i lördags


Mina nya gelénaglar

Jennifer gjorde ju som sagt gelénaglar på mig i söndags. Första gången hon gjorde utan tippar och jag kan bara säga att jag är supernöjd. Dom blev alldelels  lagom långa och mycket starkare än de andra. Jag är mycket nöjd :D Slänger in bilder från båda händerna.


Höger hand


Vänster hand

Lista

Berätta om första fyllan?

Gick i nian och var hos Ellen. Kvällen slutade med kurragömma.. med mig själv. Haha.

Vem är ditt snyggaste hångel?

Don´t know really

Yngste respektive äldsta hånglet ?

Yngsta är 89, och äldsta, jadu, var han 88:a eller 87:a?

Har du hånglad med fler än en under en 24 timmar period?

No

Säg något du är nöjd med i ditt utseende?

Just nu, mina naglar som Jennifer gjort, och sen mina fötter (: småa och petita

Nämn en detalj i andras utseende som attraherar dig

Ryggen ögonen. Som alla säger

Favorit sex soundtrack ?

?

Vilken är den pinsammaste skivan du äger?

Jag vet inte om jag har några skivor kvar?

Vilken manlig/kvinnlig kändis skulle du kunna tänka dig att ha?

Jake Gyllenhall!

Har du ljugit för att få någon i säng?

Va? Nej?

Har du strippat för någon?

hm.. vet inte. tror inte det.

Har du stoppat upp bh:n eller byxorna någon gång?

Nej

Har du snattat?

Nono, good girl!

Har du moonat?

No

Den du levt Och upplevt mest med?

Jennifer Lindh

Hur många har du varit kär i?

0

Käraste ägodel?

Vännerna räknas inte som ägodel va? Isf är det datorn och mobilen och lägenheten :)

Vad skulle göra dig mest glad just nu?

Att morfar blev helt återställd <3

Vad är du mest rädd för i ditt liv?

Besvikelsen och att bli kvar ensam, stampandes på samma plats.

Homo, hetero eller bi?

Straight

Vad är kärlek?

Kärlek är då man gör vad som helst för en person. Ett band mellan två/flera människor som inte kan beskrivas. Förståelse, omtanke och tillgivenhet. Kärlek är då man inte kan leva utan personen/personerna.

Vad skulle du göra annorlunda om du fick backa bakåt i tiden?

Ta tag i mina problem och göra det jag hade velat. Stått upp för mig själv.

Har du något hemligt inom dig som ingen annan vet?

Njae. Jennifer vet allt om mig, men jag tror inte jag har så många hemligheter faktiskt.


100308- måndag

Hejhej vänner. Kanske ska uppdatera riktigt någon gång. haha, suck vad längesen det var.

Men veckan hemma var riktigt mysig. Hann med en hel del såsom, middag, filmmys, bio, stan, birsta, skridskor, förfest, fira mormor/morfar/marcus, äta en massa tårta och kakor osvosvosv. Det var toppen helt enkelt.

Sen jag har kommit hem har jag; shoppat, mått dåligt, druckit, vart ute, stan, fikamys, fått naglarna gjorda.

Nu håller jag på göra middag. mumsigt. Det blir fullkornsspagetti, men kyckling med kryddor och citron, currysås och en goood sallad. Det kommer bli gott tror jag :D jennifer gjorde salladen sötis och tvättar. Känner mig väldigt lat. men  jag har en massa plugg jag ska sätta tänderna i.

Idag har jag även fått reda på att morfar ligger på sjukhus efter ett hemskt fall i lördags. Han har opererats idag och det hade gått bra. Tacka gudarna för det. Älskar dig morfar <3

Nej nu måste jag kika till pastavattnet
Hare gött

/ ElinaAnnaErikaEvensson

bakisdag

utgång igår. var nice. var inte nice att vakna imorse. haha lodistjejerna idag då.. hahahahah

nej, nu ska jennifer försöka sig på mina stackars naglar. men hon är så duktig så det blir bra, även om vi har en konstig pensel och en fotfil. haha.

neeeej, men hare gött. uppdaterar när jag känner för det. just so you know.

Vårlängtan?

Inköp de senaste dagarna;


BLOMMIG klänning GinaTricot


BLOMMIG klänning H&M


BLOMMIGA skor från SkoPunkten

RSS 2.0