081130- Söndag

Det blev inget skrivande igår, men jag hade en del andra saker för mig. Krogen igår, både bra och dåligt.

Började med att jag kom till Jennifer runt 4. Pratade lite och så innan vi gick bort till Frida. Där blev det singstar en stund innan madde och Belle kom. Köpte pizza som var huuur gott som helst. Därefter blev det sminkning och hår osv. Efter lite singstar och öllekar blev det busstur mot stan. Synd bara att vi alla var nyktra och bussresan var från helvetet. BLÄÄÄÄÄ!

Nåja, stämplade in oss på BK och sprang iväg till en förfest. Där blev det många shotar och rockband. Jag var groupie :P Efter ett tag sprang jag, madde, belle och issa ner på bk. Där blev det lite dans och lite dricka. Någon timme senare kom Jennifer och dom, men då var det dags för mig att åka hem. Lite för mycket.

Nåja, vaknade imorse klockan halv 10. Dagen har gått skitsegt. Har badat, ätit pepparkakor och kollat på teven. Produktiv i know.

Imorgon är det skola igen.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


ignore me! men från igår iaf

Welcome to the underground!

Är det något sånt här du föreställt dig? ;)

Bara du fattar vad jag menar med teckningen

Visar härmed upp min extrema begåvning i Paint! haha..

081128- Fredag

Hejsan!

Hade inte tid att skriva någonting igår, men ja! På morgonen fick jag sång av familjen, present och bakelser innan skolan drog igång. Hade småföretagande och sedan så blev jag och Jennifer liiite sugna på Birsta. Då drog vi in dit, jag köpte min nyårsklänning! :D glaaad tjej. Köpte även hårfärg, leggings och en t-shirt. Like the day. Nåja, drog sedan hem till Jennifer där vi fixade lite mat innan det var jobb. När vi jobbade så kom vi på massa ställningar till Frida och Issa! härligt! Jobbade klart och åkte med pappa och micke hem. Då blev det lite kort innan jag somnade sött. Tack alla som grattade mig ! :D

Imorse så försov jag mig. Trött tjej. Fick skjuts in så jag inte missade seminariumet. Det gick bra, men kanske kunde ha pratat lite mer. nåja. Efter det så var det religion där vi hade lite genomgång. Därefter lunch. Sedan kom Frida, Issa och Amanda för Jennifer skulle göra sin avslutande projekt i fotografisk bild. Det blev riktigt läckert! När dom hade frusit snder ett tag så åkte jag och Jennifer till badhuset för att simma. Körde på ett tag och sedan blev det bubblis. Skööööönt. Duschade och fick skjuts hem. Där så åt vi mat, flott. Nu har jag precis sett på idol och hoppas att Johan åker hem. Hystersik tjej som satt på första raden. Herregud.

Imorgon, KROOOOGEN!! :D

/ ElinaAnnaErikaEvensson

081127

its my birthday! 18 år, tack gode gud att denna dag har kommit, som jag längtat! Nu så är jag myndig, får köpa snus, får gå på krogen, få rösta, få köpa cigaretter, få dricka lagligt.. listan kan göras lång!

SÅ GRATTIS MIG SJÄLV PÅ MIN 18-ÅRSDAG! JAG HAR FÖRTJÄNAT DET!


081126- Trött tjej

Jao, är ganska trött efter träningen. Körde ben och mage idag, och i magen tog det nåt så fuktansvärt tror jag. Kändes som allt slets bort. haha. Men känner mig dock underlägsen av Jennifer då hon är så duktig på allting, medan jag suger. Men snart så ;)

Nåja, tomorrow is my birthday! woho. Nej, men jag vet inte varför jag skulle skriva blogg. Har inget att skriva om ändå. Ni får ha en bra kväll! Hörs !

/ ElinaAnnaErikaEvensson


081126- Onsdag

Imorgon fyller jag år!

Fyfan vad sur och less jag är på mig själv. Jag är verkligen värdelös. Matten gick IGEN skit och jag är så jävla besviken. FYFAN!

Nåja, dagen i övergi har varit fylld av skratt och trötthet. Uscha, sedan så blir det träning. Får se om man får skrika av sig lite grann då. Ikväll så vet jag ej vad som händer! Hörs hej!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


i miss u!

081125- Tisdag

Hejsan!

Idag så när man vaknade var man väldigt trött. Men det är konstigt eftersom som somnade i anständig tid igår kväll. Nåja, klev upp och fikade innan jag gick till la bus. Läste klart häftet på bussen och kom fram till småföretagande. Gjorde inte alltför mycket, utan kollade bara på en exremt vacker video på youtube. Sen var det lunch.

När lunchen var klar så hade vi religion, då man fick välja mellan två olika religioner. Valde Buddhismen. På den timmen så gjorde vi inte så mycket heller. Meeen sen så på samhällen så pratade vi iaf om vårt seminarium, kommer bli bäst! Sedan blev det bara en massa flum och ritande på bordet, som vanligt! :P Hehe.

Efter att vi gjort klart det så skrev jag av matten som vi har prov på imorgon. Urk! Nåja, gick till bussen, men då ringde pappa och mamma hämtade upp mig på eon parkeringen. Kom hem då vi åt lite mat och sedan så åkte man upp till mamma där jag ska nu börja plugga. Hörs senare hHEY!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

081124- Måndag

1 månad kvar till julafton. Herregud vad tiden går fort.

Idag så vaknade man och var såå trött, inte konsitgt med att man aldrig somnar. Skiiiiit. Nåja, masade mig upp och duschade. Fikade och gjorde mig iordning innan jag gick ut i blåsten. Det var kallt, men med mina uggs så gick det bra, varmt och skönt! Kom till skolan där vi körde en liten porträttserie på Jennifer. Seriös vi är. Det blev en hånlga-med-sig-själv-bild, jag-är-en-cool-cowboy, och en-superldesen-tjej-kollar-i-golvet. Haha!m Framkallade den och sedan så gjorde vi inte så mycket. Kollade igenom lite vad jag ska göra med Jennifer och Alex, tror det blir skitbra!

Efter detta så var det lunch och sedan hade vi hål. Spelade kort, fick betygsamtal (starkt vg) och sedan så var det matte. Ahhhhh, fattar nada och blir så less och irrterad på det! Slutade klockan 4 och fick skjuts hem med papa. Gjorde lite mat och sen så blev det soffan. Somnade självklart och sov två timmar. Mycket skönt. Lovisa ringde och berättade fantastaiska nyheter om vemdalen. DET KOMMER BLI SÅ JÄVLA KUNG OCH VI KOMMER HA SÅ JÄVLA ROLIGT!

Nej, nu måste jag läsa lite samhälle, hörs hej!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


yeeeeeeeeeeeeeeeea!


081123- Hancock

jao, sen jag skrev sist så har jag åkt ner till pappa. Jag skulle ut och övningsköra, men det blev inte så mycket av den varan. Såg på oth och gg, innan vi åkte och hyrde en film. Det blev hancock. Den var hyffsat bra, hyffsat rolig. Nåja, nu är det snart sängen eftersom jag måste kliva upp extra tidigt för att jag bor hos pappa. Det bli ju så, och sen så måste jag duscha så då blir det några minuter till, och sen så är det snöstorm, så då blir det några fler minuter. ojoj. Det blir tidigt mina vänner.

Veckan så är det ett omprov, seminarium, plugg, jobb, simning och styrke som gäller. plus min FÖDELSEDAG plus KROOOGEN! yaaaa, det blir skojigt. Någon som hänger på? :P Måste även in till stan och köpa lite småsaker, någon som vill göra mig sällskap då. Vem som helst? (: Haha, nej, nu måste jag soova.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


bra låååt! bra film också (i)

081123- Söndag

GRATTIS MAMMA 38 ÅR! ÄLSKAR DIG SÅ SJUKT MYCKET!

Idag så klev jag upp runt halv 11. Gav mamma presenten, en kokbok, som hon så gärna vill ha. Kollade på skidor innan pappa och marcus kom. Fikade gofika och sedan kom mormor och morfar. Spänningen låg i luften, hur skulle det sluta. Tack och lov så gick det bra, hoppas det iaf. Men skenet kan bedra.

Efter det så har det varit teven som gäller. Ska packa inför att åka ner till pappa och nästa gång jag bor hos mamma, är jag 18!!!!! och så är det julpysslat hemma. Längtar!

Idag är det också 200!!!!!!!! dagar till studenten. Ahhhh, jag längtar så himla mycket. Så nu börjar den nedräkningen också. Men först är det min födelesedag (4 dgr) och sen nyår, sen studenten! :D

Nu måste jag plugga lite matte och läsa igenom häftet i samhällen. ahhh, vill inte!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


mina päron   ♥

081122- ..

mjaaa, jag vet itne vad jag ska skriva, känner bara för att skriva. Men vet ju som sagt inte vad så det var ganska meningslöst. Har sett filmen pingpongkingen. Den var.. sådär. Ätit godis också, men nu är jag superless på det. Mjaaa, sen då, lite småtjaffs, men det är som vanligt.

hm, mammas födelsedag imorgon..

äh, who am i trying to kid?

/ ElinaAnnaErikaEvensson

081122- 1 år med bloggen

Ja, idag fyller bloggen 1 år. Grattis till den. Den har varit med om mycket, pojkvän, svartsjuka, massor inom familjen, glada nyheter, sorgliga nyheter osvosv. Så tack bloggen att jag får ventliera mina känslor här!

Idag klev jag upp runt 12. Har träningsvärk i magen, men inte så mycket nån annanstans, tråkigt. Nåja, när jag vaknade var jag suuupertorr om munnen. Jag fattar inte varför, är fortfarande torr. Nåja, jag har inte gjort så mycket idag. Eller jo, jag har färgat mammas hår. Men annars så, plockade ihop lite på rummet nyss. Yay, det var längesen man städade på rummet. Ikväll så blir det bara mys hemma, men är såå avundsjuk på alla som ska ut ikväll. Ahhh, men nästa helg, då jävlar! :)

Nej, nu vet jag inte alls vad jag ska skriva. Kanske ska ta och sätta igång lite med matten. Vi hörs senare!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Lite längre inlägg än förra

Ja, förra blev ju väldigt kort och koncist. Men kanske ska berätta liiite mer om dagen. Det började med att jag klev upp, alldeles för sent och alldeles för trött. Fikade och gjorde mig iordning innan jag försökte slänga ihop något till träningskläder, blev inte en så bra blandning. Nåja. tog bussen till skolan.

Mötte upp Jennifer och gick på la samhälle. Där fick vi veta att vi ska prata om vårt projektarbete inför niorna, när dom kommer på besök.Även att dom ändrar sp tills de kommer. De kommer få läsa, juridik, kriminologi och turism mm. Det hade jag velat göra. Huh. Efter det så skrev jag klart min religion innan det blev en massa snack. Därefter hade vi redovisning i religion, det kunde ha gått bättre. Eftersom ingen var förberedd på frågorna, så blev det liite som det blev. Men spelet såg ganska bra ut ändå :)

Efter att vi gjort klart detta så blev det en snabb lunch innan Frida hämtade upp oss. Åkte till henne en snabbis och fick träffa sööööötkatterna. Mysigt. Efter det så blev det la stada. Kom fram och träffade Issa och Amanda också. Trevligt. Vi gick omkring där ett tag, och jag fick tag på mammas present. Check! nu är det bara pappas present kvar, julklappar, bussen i nyår, mat över nyår, dricka över nyår, liftkort över nyår, tatuering, studentmössa mm, kvar att betala. Någon som är villig att ge pengar till mig?

När vi var klara på stan så åkte jag och Jennifer till hälsohuset. Behövde bara betala en billig slant för att träna. Det gick.. hyffsat. Är så less att jag ger upp så fort bara, irriterad och besviken på mig själv. Men aja, körde liiiite kondition, sedan mage, rygg och rumpen! Det tog känner jag såhär i efterhand. Efter 1-1½ timme så packade vi ihop våra grejer. Jag tog bussen hem och där så var det good mat som väntade. Mumma. När man var mätt och belåten så tog man ett varmt och skönt skummande bad. Var så varmt och avslappnande att jag somnade.. i en timme. Haha, så allt som allt låg jag i badet i 1½ timma. Skööönt! När mina skrynkelfingrar kommit ur badet så var det idol, faaaaaan att Anna åkte ut. Johan var klart sämst idag. Åhhhhhhhhh! Nåja, såg en film och nu sitter man här.

Imorgon blir det städning och sedan så blir det färgning av mammas hår. Det var allt! Gonatt!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

081121- Fredag

Idag har det blivit skola, stan och träning. Nu ska jag springa och duscha. Hejdå!

081120- uscha

usch för allt som har med skolan att göra. uschusch!

Jobbet gick bra. Ska göra en skylt det det står; HK m HT (Hetakiosken med Hetatjejer ) Haha, det är tur att man kan underhålla sig själv!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

081120- hos jennifer

nu sitter man hos Jennifer. Jag som skulle göra religionen, men glömt skicka över den. Lyckad tjej. Nåja, Jennifer ligger här i soffan och har ont, stackarn.

Dagen har förflutit på, och jag vet inte vad jag ska säga. Varför skriver jag ens blogg, har inget att säga. Blä.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


081120- Torsdag

Hejsan!

Här sitter jag själv i bbilioteket och vet inte riktigt vad jag ska göra. Jag kan ju göra religionen eller matten, men alltså just nu behöver jag lite inspiration. Så religionen ska jag göra hos Jennifer, om jag får för henne of course. Idag så har jag varit själv praktiskt taget hela tiden. Jennifer är sicko, Belle och Madde har en annan lektion och Lovisa käkar. Ojoj, ensamheten slår till (:

Nej men jag har gjort klart frågorna i religionen och sedan har jag skrivit ut lite grejer dit, hoppas det godkänns bara av girlsen. Har med mig spelpjäser och tärning också. Hoppas på en riktig tmatch senare. Nåja, nu ska jag kanske ta och dra mig tillbaka.

Efter skolan så ska jag till Jennifer och därefter jobba. Pengaaaar!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

081119- onsdag

fyfan, fyfan för allt! Jag är såå less på allting. inte nog med att skolan går åt helvete nu, så går väl allt åt helvete, så det är väl lika bra att jag kryper ner under täcket och försvinner.



jaa, sådär jävla less var jag imorse. Fan för Olle, fan för matte. BLÄÄÄÄÄ! Nåja, efter lite förudmjukelse, så gick jag bort till busskuren och misshandlade den lite innan Jennifer kom. Stannade bara i 10 minuter innan vi åkte. Vi skulle till simhallen. Dock så efter mycket om och men så hamnade vi hemma hos mig i söråker. Vi åt på papegojan, det var bra, men det var inte så mycket. Sedan tog man bussen in till Jennifer runt 12. Därifrån så gick vi sen till simhallen. Vi simmade några längder, bubblade och badade lite bastu. Lite roligt var det när Jennifer tappade sitt behåband och jag fick dyka efter det. Haha, det var komiskt. Nåja, efter det så duschade man och gick till ICA där mamma stod. Åkte in till Birsta där vi handlade innan man kom hem. Har ätit lite och ska nu plugga religion.

Imorgon är det jobb som gäller! Fortfarande förbannad.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

lyckligt ovetande om hur livet kommer se ut. bajs.


snaaaaaaaark

jag är för trött för det här. gonatt!

081118- Tisdag

Hej, idag är det tisdag. Intressant.

Imorse så klev jag upp runt halv 8. Gjorde mig iordning på rekordtid så hade lite tid över i soffan. Sedan blev det bussen in till skolan och möttes av Jennifer on the way there. Nåja, hade småföretagande som första lektion. Vi ska utveckla vår företagsidé som vi har och göra det till en rapport. Nåja, hittills så låg jag på ett stadigt, vg+. Efter den lektionen var det lunch och sedan så var det religion. Vi färglade det sista och nu är det bara frågorna som saknas innan redovisningen på fredag. Det kommer bli bra. Efter den lektionen så var det dubbeltimme i samhälle, men orkade bara gå på en, så tog en tidigare buss hem.

Jennifer höll på göra en vurpa utanför skolan, och hon såg så rolig ut. Haha, det var dagens höjdpunkt. När jag klivit på bussen så blev det ipoden hela vägen hem. Väl hemma så lyckades jag somna i soffan, inte så svårt men ändå. Har precis ätit lite mat och ska nu plugga religion. Vi hörs väl nåt mer under kvällen. CIAO!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


081117- Prison Break

Sitter och kollar på Prison Break, eller nu är det reklam. Den serien är skiiitbra. Fast det tycker jag om många, och ja, jag är inte databeroende, jag är teve beroende. Herregud, jag ser nästan alla serier som går under veckorna. Prison Break, Desperate Houswives, Färjan, Greys Anatomy, Criminal Minds, Gossip Girl, One Tree Hill, Hells Kitchen osvosv. Om inte det vore nog så kollar jag alltid på dom här serierna som går om och om igen. Typ vänner, 2 and a half men, AFV osvosv. Det är kanske dags att göra något åt detta!

Nej, imorgon så blir det skola och sedan vet jag inte, förmodligen kanske jag kan plugga lite, och se på teve! :S Men aja, i veckan hade jag tänkt att jag ska börja träna, så man blir trimmad till nyår. Har kanske inte berättat så mycket om dessa planer, men jag och Lovisa ska bo i typ en ombyggd buss, som är som en husbil, som är på en camping typ mitt i Vemdalsskalet. Förmodligen så blir det två dagars skidåkning. Förhoppningsvis så har Lovisa körkort då (när? det vill jag veta) så då är det klart! WIHO, vad jag längtar, och nästan alla som ska upp dit också, vi kommer ha så jävla KUL!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


081117- skola

Ja, för ett år sen. Ja, vad ska man säga?

Imorse så klev jag upp alldeles för tidigt, så när jag väl upptäckte mitt misstag så blev det sängen igen! Men sen så var det bara o kliva upp och sen fika, göra sig iordning och gå till bussen. På skolan hade vi foto. Vi knäppte lite porträtt i en lite ihopbakad studio. Det var roligt och det blev några riktigt fina kort! (: Efter det så blev det att framkalla och göra bilderna. Det gjorde vi fram tills att vi hade handledarmöte med Gühler. Det gick bra, hon överöste en med beröm, så projektis kommer att bli grrrreat!

Efter det så gjorde vi sista matten och jag tror ärligt att detta är mitt första IG! Det gick verkligen åt skogen. Fyfan vad det inte var rätt något av det vi gjorde. Nåja, lämnade in det och sedan så pluggade man lite matte. Var duktig var vi och gjorde hela 8 tal! Man kollade också intensivt på när Belle ritade, detaljerna var obeskrivliga ;) Sedan så tog man bussen hem och åt. Nu sitter man här och vet inte riktigt vad man ska göra. Har tråkigt redan nu! AHHH! Nåja, det kanske dyker upp nåt!

allt jag kan säga är! HAHA!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


old pic.

081116- VEMDALEN

JAAA. Det är klart, vi ska till Vemdalen. Wiho! Mer detaljer vet jag inte än, men så skönt att det  är fixat iaf!

Idag så har jag kört en massa! Det är allt jag orkar skriva nu! CIAO!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


081116- tråååkigt

Uscha. Tråkigt har jag haft. Spelat supertråkiga spel, blääää! Nej, nu går jag och lägger mig, efter råd från Lovisa.. och Kim då! (: haha

/ ElinaAnnaErikaEvensson


081115- trött

Ja,nu sitter man här igen, trött och sliten efter jobbe. Eller kansk inte så jättemycket, var inte så mycket folk idag. Hehe!

Nåja, åkte in med mamma runt halv 2 och hämtade Jennifer runt 20 i. Åkte till jobbet, där vi kånkade omkring på massor med saker innan vi kom till vår kiosk. Där så plockade vi lite, innan matchen började och vi drog fram matteboken. Vi fick några tal gjorda under matchens gång. Tack för det. Då blir det inte så mycket att göra till på måndagens hål. Vi jobbade ju även självklart också, det gick bara bra, inga felräkningar denna gång inte.

Hade turen på min sida och fick skjuts hem av Stefan. Tack så mycket (: När jag kom hem så var Madagaskar på teven så då såg man på den, Mada-vadå? Ah, så bra! Efter det så var det dansbandskampen, som pappa insisterar på att se, och eftersom vi bara har en teve så blev det det. Nåja, såg klart det och nu sitter man här. Vet inte vad som händer ikväll. Blir väl loda här, haha. Mina händer luktar korv! Mums :/ Äh. skriver väl förmodligen en gång till innan sägngång! Hörs!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Gammal bild

081115- Lördag

Godmorgon!

Jag gick och lade mig vid 12 igår och gudars vad skönt det var att lägga sig, vet inte varför, men kanske började i skolan lite för tidigt. Kroppen hängde liksom inte med. Nåja, läste lite innan jag tillslut somnade sött i min säng.

Imorse så hade jag ställt klockan på 11, för jag kan inte försova mig till jobbet idag inte. Börjar klockan 2 och får tackochlov skjuts in av mamma. Efter att jag har jobbat klart så vet jag inte vad som händer, vi får väl se :) Men jag skriver något ikväll blir det. Hörs hej!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Västvärlden, är vi så jävla bra?

Vi har börjat ett nytt område i shC och IR nu. globalisering. Ett ganska stort och brett ämne, men det som har fångat mig är hur makten kan styra så ofantligt när det kommer till olika beslut som rör hela världen. Vi i västvärlden lever i vår bubbla att allt är frid och fröjd och alla lever lyckligt. Eller ja, en stor del av västvärlden gör det, men det som inte uppmärksammas är alla de tusentals som dör av svält varje dag. Anna berättade idag, att när du går och lägger dig ikväll kommer 7000 barn ha dött av svält IDAG! Fattar ni hur mycket det är? 70000 liv, det är mer än vad det bor i hela Söråker, utplpånad på en dag. Vad säger det egentligen om hur vi lever här i den rika delen av världen.

Jag ska väl egentligen inte säga något, jag tjatar om nya mobiler och körkort, om klänning passar eller inte. Jag vet det, men det som skiljer mig mot andra är att jag faktiskt bryr mig. Många säger att dom bryr sig. men frågan är; säger dom att dom bryr sig bara för att man ska det? I många fall tror jag att det är så. Man tror att man bryr sig bara för att det går en gala på teven, men hur många tänker på det sen? Det är ju bara slå av teven så slipper man bli obekväm för att man inte skänker dom där pengarna, elr tänker mer på dom. Jag önskar bara att folk kände mer genuint medlidande.

Iochmed vårt projektarbete som jag och Jennifer gör visar att vi bryr oss, inte för att vi måste, utan för att vi vill. Vi vill göra en skillnad, vi vill hjälpa folk. Visst, många kanske tror att det är påtvingat, men det är det inte. Verkligen inte. Om alla skulle lägga ner en tiondel av tiden vi lagt ner, skulle vi kunna förändra världen. Vi skulle kunna få en mer balanserad jord, visst vi kan inte rädda allt, men vi kan göra något. Alla kan göra något!

Anna berättade också att om man lägger 50 miljarder på att hjälpa fattiga, så skulle det hjälpa hur mycket som helst. Det som chockade var att dessa 50 miljarder är bara 5%, fem jävla futtiga procent av vapenhandeln i världen. Hur mycket lägger vi inte på vapen och förstörelse som vi hade kunnat lagt på att få vår värld till ett ställe för ALLA att trivas på. Men så funkar inte samhället, utan samhället är uppbyggt på supermakter, pengar och krig. Vi måste bryta detta för att kunna göra något.

Jennifer, du och jag gör en skillnad, vi måste nå fram med vårt budsakp. Alla kan göra något! Tack för att du förgyller detta projektarbete med din glöd och engagemang!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


081114- Birsta

Efter att jag lämnat skolan så ville jag åka in till birsta. Så då övertalade jag mor att skjutsa in mig! kom hem till henne och vi hämtade bilen. Tog med oss Marcus också (: När vi kom in så provade jag kjolen jag har sktat efter, tillslut så blev det inte att jag köpte den, utan köpte en klänning på Cubus istället. Vet inte riktigt än om jag gillar den, men den är snygg, men jag vet inte på mig. Vi får se :) Efter vi har cruisat omkring ett tag så åkte vi hem. Åt hemmagjord kebab innan vi såg på Narnia 2 som vi hyrt! Den var bra, tycker om såna filmer :$

När den var slut så började idol och det kollar jag på, idolnörd som jag är. hiih, vet inte vilket jag tycker är bäst, många är bra! :D I helgen så blir det jobb och plugg. Det är det som händer just nu, nu ska jag kika runt lite på nätet innan omröstningen är! Hur ser er helg ut?

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Don´t mind the clothes on the floor, men så ser den ut, klänningen
vad tycks, should i keep it?

081114- Fredag

Igårkväll så såg jag inte på Criminal Minds bara för att brorsan skulle se på nån film. Daaamp, fast jag fick ju se Hells Kitchen (A) Gick och lade mig och hostade ett tag innan jag somnade.

Imorse så väckte far mig och jag gick ner och duscade innan jag fikade och gjorde mig iordning. Vädret idag är små iskristaller till snö, fast det har nu övergått till vanligt snöande. Nice, såhär 13 dagar innan födelsedagen! :D Idag så fick jag lite mer info på samhällen, sedan har jag skrivit ut min småföretagande och nu så är det snart religion. Snart slutar jag alltså, skööönt! :D

Kvällen blir luuugn, neeej nu måste jag kila! Hörs!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Mitt företags logga (:


081113- finito

Nu är jag klar, tackgodegud för det! :D Det blev två sidor, hoppas det inte är förlite, men jag ska slänga in lite bilder också, så vi får hoppas att det är ett mvg arbete! Hoppashoppashoppas!

Nejmen så perfekt, Criminal minds börjar nu och jag är klar. Greeejt, mitt vatten har också tagit slut, så nu kan jag hämta mer. Ah, vad skönt att vara klar hurredu!

Imorgon är det skola, uscha, hoppas jag inte får någon hostattack bara. Bläää det är inte fräscht tjejen! nåja, i helgen blir det plugg, matte och religion! suck.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Turisten Elina checkar ut!

Grattis

Måste bara säga GRATTTTTISSSSS till Madde och Belle som tagit körkortet denna vecka. Är jag avis; absolut, men glad för deras skull. Själv kommer det dröja ett tag innan jag får körkortet, men jag kan ju alltid få snålskjuts av dom hära ;)

081113- plugg

Jaa, nu sitter jag här med alla böcker omkring mig. Jag har kommit en bit påväg nu, fast jag vet inte hur långt det ska vara? Någon som vet, kan ju skicka ett sms. Förresten så har jag gratis sms, så alla får skicka ett, det muntrar alltid upp! Neej, nu ska jag fortsätta, med mitt företag. Ska snart komma på ett namn och en logotype för den, save the best to last! :)

/ ElinaAnnaErikaEvensson


såhär ser det oftast ut när jag pluggar. oorganiserad ordning!

081113- torsdag

Tänkte börja med nåt nytt som rubrik, då jag inte orkar komma på mer tråkiga rubriker (:

Har precis vaknat och har haft lite svårt att sova ikväll på grund av hostningen, jävla skithosta! Nåja, mamma ringde och väckte mig idag runt 11, och berättade att vårt projektarbete var i tidningen igen. Läs om det här!

Nu idag så är det småföretagande och matte C som hänger över mig likt ett åskmoln. Ish, jag vill inte, men jag måste och som förra gången, så när jag satt mig ner sista dagen så blev det 12 sidor. Vad ska vi förvänta oss idag? Kanske 2 :P Nej, nu är det back to homework! Skriver mer sen. Ses!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Memories, what would you do without them?

Sleepytime

Nu är dags för mig att hoppa i bingen. Lite trött är man nog, men jag behöver kliva upp i någorlunda tid imorgon, då jag har 1000 saker att göra. Eller ja, det är väl två saker, men det är stora. Ett hemprov som kommer gå åt HELVETE, och sen måste jag hitta på ett företag och allt vad det hör till i Småföretagande. Det kommer gå, men tråkigt och jobbigt är det. Nu ska jag inte trötta ut er med mer snack om sjukdomar och skola!

gonatt!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Ett palats elr liknande i Tallinn (:

phu

Thank god everything worked out okay! I don´t know what i´ve done if it haven´t! Thank you for listening and understanding me. Love you babe!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Snark

Idag så klev jag upp vid kvart över 6 och duschade. Fikade och gjorde mig iordning. Fick skjuts upp till busshållplatsen av Granberg. Hoppade på bussen och åkte till skolan. Var där i ungefär 1 ½ timme innan jag inte klarade av mer och åkte hem. Uscha, jävla skitförkylning, är så jävla less. Nåja, åkte hem och då ringde Dagbladet, hade en telefonintervju med dem. Kom hem till mor runt 10, och sov i några timmar, det behövde jag.

Åt lite granna innan hon åkte iväg. Då satte jag mig här och håller på lite med småföretagande. Ska försöka bli klar idag. Imorgon så blir det inte skola utan det blir vila. Nej, nu måste jag fortsätta! Ses!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Broken



Dålig inspelning, i know! Men låten är GRYM!

Skola?

Ja, det blir skola idag, men bara i sisådär 10 minuter, för att hämta stuff, typ allt som måste göras denna vecka och sedan åka hem. Men imorgon ska jag gå! Jag måste. Suck.

Idag så klev jag upp runt 10, kollade lite på teven innan jag gick till mamma. Locket i örat har blivit värre, så nu har jag knappt någonting. Lite jobbigt, men det ska nog gå. Om ungefär en timme så ska jag till bussen som tar mig till skolan. Jag har egentligen varit borta alldeles för länge för att vara sjuk. Jag väljer väl alltid de minst lämpliga tillfällena att bli sjuk. Nåja, nu ska jag umgås med mamma ett tag, innan. Skriver nog efter! Tjo!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Storm



Gjort om bloggen

Som så många gånger tidigare då jag varit sjuk så gör jag om bloggen. Men var less på det jag hade och ville ha något mörkare och vintrigare.. This is the result! Lite småändringar behövs göras, men vad gör det om tusen år ? :P

Nu har jag pimplat upp mitt vatten och ska hämta mer!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Still sick

Japp, inte blir man fri den heller. Igår så var det en segdag, gick hemma och försökte att bota förkylningen. Hade ett ganska stort bråk med far också, det var inte så bra, men tackochlov så löste det sig och vi gick och lade oss som vänner :)

Idag så vaknade jag av att pappa väckte mig, och sa att jag skulle kliva upp, tänkte göra det, men då började hosta som ett as och då kom det upp... inte allt för fina saker. Så då blev det ta en zipp av vattnet i coccacola flaskan och somna om. Sov i omgångar och klev sedan upp vid 11. Nu sitter jag här och har dåligt samvete för att jag inte gick på skolan, har sett att det är hemprov i matten! OHSHIT! Sedan har jag religionen och småföretagande att göra också. Åh herregud, kill me dear!

/ ElinaAnnaErikaEvenson


I'm falling apart, I'm barely breathing

Lifehouse

På min resa i Riga och Tallinn så har jag hittat ett nytt favoritband, nämligen Lifehouse. Gahh, låtarna är så bra. Bjuder på ett litet smakprov av de två bästa låtarna!

Lifehouse- Storm

I know you didn't bring me out here to drown
So why am I ten feet under and upside down
Barely surviving has become my purpose
Because I'm so used to living underneath the surface


Lifehouse- Broken

I'm hanging on another day just to see what you will throw my way
And I'm hanging on to the words you say
You said that I will be ok

The broken lights on the freeway left me here alone
I may have lost my way now, haven't forgotten my way home

Sicko

Kul att man ligger här, med lock för örat, ont i ena sidan av nacken, halsmandlarna uppsvällda till max, feberfrossa och en hosta to die for? Nej, inte direkt! Bajs.

I just lost it!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Back home

Efter en omtumlande resa så är man hemma. Jag ska ta och berätta allting nu tror jag.

Onsdag den 5 november 2008

Vi tog en sovmorgon innan vi åt frukost och packade. Vid 12 checkade ut, och samtidigt frågade om vi fick lämna packningen där och hämta upp det. Visst fick vi det, men det kostade, 0.50 LVL. Ah, det gick väl an. När vi lämnat allting tog vi en tram till slummen några kilometer utanför staden. Scary I say. När vi varit där i en halvtimme så åkte vi tillbaka till den efterlängtade staden. Då knäppte vi en massa kort i en superfin park. Vi filmade lite och vi handlade inför resan på kvällen. Vi gick till busstationen en timme tidigare och kollade igenom den ekonomiska biten i vår resa. Efter den timmen, så förstod vi nästan mindre, men kanske blev det lite klarare tillslut. Hade fruktansvärt kul på busshållplatsen; We have tzu go tzu tze buzz! HAHA. Nåja, den bussturen gick fort, kanske för att han körde som en tok. Kom fram i Tallinn runt 11 på kvällen. Tog då en taxi till vandrahemmet. Fick gå den sista biten och när vi kommer fram får vi en chock. Under vår skylt där det står Vana Tom Hostel, så är det en annan skylt, på en naken tjej, med orden,  All that you are looking for in one place, up to 8-10 girls working every night. Så där bodde vi en natt, över en sexshop och under en porrklubb! Vi bytte dock till ett dubbelrum och sov med en gaffel som vårt vapen, som jag lovar var livsfarlig. Jag har fortfarande ett sår efter den.

Torsdag den 6 november 2008

Vi klev upp tidigt och packade ihop sakerna. Vi letatde efter ett annat ställe att bo på och hittade Grand Hostel. Thank god, det var som ett riktigt hotell, så det var underbart. Efter att vi sovit någon timme där så gick vi ut på staden. Kollade verkligen allt den dagen, turistområdena, slummen, allt! Hade extremt ont i fötterna efter kan jag säga. Gick som en gammal tant. Den kvällen avslutades med gotta och EMA.

Fredag den 7 november 2008

Klev upp tidigt och fikade. Det var inte det godaste men det gick ner. Efter det så åkte vi bussen till flyplatsen, där vi inte behövde vänta alltför länge. Klev på planet och åkte. Han knappt upp innan vi åkte ner, och fick så fruktansvärt ont i höger öra. Det har inte släppt än. När vi kom fram väntade 9 timmars sittande på en stenbänk innan bussen kom. Då blev det 6 timmars busstur, innan man var framme i timrå, där mamma hämtade mig. Kom hem, pratade lite innan jag stupade i säng.

Det var vår resa det, en oförglömlig resa som vi hoppas få göra om. Ett gott resesällskap gjorde allting, så tack för att du stod ut med mina fiskminer och hästfall!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Utsikt över Tallinn

Dag tva i Riga

Hello everybody!

Idag har det varit dagen vi har vantat pa sa lange. Det var dagen da vi skuulle till banhemmet. Men dagen borjade med en dusch innan den blev fukost. Brod utan sor och ost, tva mandariner, en banan och mineralvatten. Det var faktiskt gott :) Nar vi var matta och belatna sa gick vi ut pa stan dar vi filmade och knappte kort hela dagen tills vi kom till vandrahemmet typ 1400.

Ilze hamtade oss vid 20 i 3 och vi gick till pendeltagen, och vi akte en bit utanfor staden. Val dar sa fick vi traffa barnen och hora deras historier, vi fick en intervju med Ilze och alla barnen fick sina presenter. Uscha, nar vi gjorde ett dagboksinlagg var inte tararna langt borta. Jag, som aldrig grater. Uscha, men om ni vill veta mer om barnen och barnhemmet far ni komma pa forelasningen i april :)

Nu sa har vi varit pa rimi och kopt varsin pizza vi har mumsat pa, elr ja, den var inte sa god. Men ikvall sa blir det lite gotta och sedan sangen. Imorgon blir det mer filmning och sedan blir det bussresa over till Tallinn. Ha de bra allihopa!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Greetings fran Riga

Hej allihopa!

Nu sitter vi har pa vandrahemmet efter nagra timmar virrandes runt i staden. Dock maste jag saga att vi ar ett ganska bra par pa att hitta stallen. Jennifer kollar kartan, jag kollar skyltar, perfect!

Resan ner har gatt jattebra. Allt har varit i tid om inte lite tidiga. Staden ar jattenfin, men det ar ju inte det vi ar har for att se. Men det tar vi imorgon, da vi ska besoka barnhemmet och filma mera.

Nej, nu borjar man bli trott, sadar halv 7 pa kvallen. Fast jag var ju vaken nastan 24 timmar igar, sa det ar ingen fara. Men vi hors sakert nagot mer under veckans gang.

Ha det sa bra!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Nu bär det av!

Om en timme så sitter vi på bussen på väg mot vår livs resa. Resfebern är på topp, vi är nervösa och glada, men det kommer att gå bra!

Jag är klar med samhällen också, hela 12 sidor blev det+ framsida. stolt tjej! Kunde dock inte skicka över det, så jag får ta det när jag kmr tillbaka. Hoppas bara Anna förstår.

Nåja, detta blir sista inlägget innan jag kommer tillbaka. Jag hoppas att att alla har det bra här hemma och vi syns när vi kommer tillbaka!

Men herregud, låt mig vara ifred, vafan har jag sagt. Jisses!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

The last day at home

Jag är nästan klar med rapporten. Har bara anlaysen, slutsatser och reflektioner kvar! Yay för mig. Dock så kommer den bli lång, förmodligen närmare 12 sidor, men det är smällar man får ta.

Nåja, idag så vaknade jag 8 och då gick jag och duschade. Sedan har man fkat, skrivit inledning och källförteckning, man har spelat lite GH och kollat på teven. Man hinner med så mycket om man kliver upp i tid har jag märkt.

Idag så är planerna att åka med Lovisa till Festyran och sedan åka till Jennifer för att gå igenom det sista, då det är 1 DAG KVAR! Japp, det är bara en dag kvar. Ojojoj, måste packa ikväll också, men jag brukar vara snabb på att packa.

Ska kanske till mormor en sväng ikväll, för att säga hej, har inte varit där på hur länge som helst. Nåja, ska väl kanske kolla lite bloggar och kollar lite på projektis innan jag åker iväg. Solong suckers! :P

/ ElinaAnnaErikaEvensson


jag saknar denna lilla prupp, han förgyller min vardag ♥

RSS 2.0