30 november 2007

Kiss me gently
Always I know
Hold me, love me
Don't ever go

Vaknade av att mamma sa att jag var tvungen att kliva upp. Ish, det var ju så varmt under täcket, så det var riktigt jobbigt att kliva upp imorse. Men kom upp, gjorde mig iordning, visade det jag köpt igår. Sedan så åkte vi till bussen, plockade upp Ellen på vägen, eftersom hon hade missat bussen annars.

Kom till skolan, möttes av en hjälpande hand över eon arena, och sedan så har vi nu historia. Där vi ska egentligen sitta och göra en powerpoint om vikingatiden.

Senare idag så ska jag till Daniel, yay! Det ska bli superkul att vara hos han i helgen. Äta mumma och bara mysa. Kanske inte uppdaterar i helgen, men jag kommer tillbaka på måndag, I promise!

17/11-07 ♥

/ ElinaAnnaErikaEvensson

image11

Just a small test

( ) Rökt en cigarett

(x ) Druckit så mycket att du spytt

( ) Krockat någons bil 

( ) Stulit en bil

(X) Varit kär

() Blivit dumpad 
() Fått sparken

(x) Sagt upp dig

(x) Smugit ut ur dina föräldrars hem

(X) Haft känslor för någon som inte känt likadant 

( ) Blivit arresterad 

( ) Gått på en Blind Date
(X) Ljugit för en vän (endast i goda syften Vännen har fått reda på detta efteråt)

(X) Skolkat 

(x) Sett någon dö 

( ) Varit till Kanada

( ) Varit till Frankrike

(x) Flugit flygplan

(X)Gått vilse 

(X) Rest runt i Sverige

( ) Besökt Washington DC

(X) Simmat i havet 

(X) Känt som om du skulle dö 

(X) Gråtit dig till sömns 

(X) Lekt tjuv och polis 

(X) Nyligen ritat med färger

(X) Sjungit karaoke 

(X) Betalat för maten med enbart mynt 
(X) Gjort något som du lovat dig själv aldrig göra 

(x) Busringt 

(X) Skrattat så mycket att någon dryck kommit ut ur näsan 

(X) Fångat en snöflinga på tungan 

(X) Dansat i regn 

(X) Skrivit till Jultomten 

( ) Blivit kysst under en mistel

(x) Sett solen gå upp med någon du tyckt om 

(X) Blåst såpbubblor 

(X) Grillat på en strand

( ) Gått på en fest du inte var bjuden till 

() Åkt rullskridskor 

(x) Åkt skridskor 
3. Något smeknamn? nej

4. Pappas namn? Morgan

5. Vilken är din favoritdryck? vet inte?

6. Tatuering?nej, men vill ha :D 

7. Kroppspiercing? har haft..

8. Hur mycket gillar du ditt arbete (1-10)? fattar inte frågan

9. Födelseplats: BB I Sundsvall :)

10. Favorit semesterort? Grekland
11. Någonsin varit i Afrika? nej

12. Någonsin stulit en trafikskylt? nej 

13. Varit med I en bilolycka? nej

15. 2 dörrar eller 4 dörrars? ingen aning, hurredu 

16. Salladsdressing? ibland kanske

17. Favoritpaj? hm, äter itne paj

18. Favoritnummer? hm, kanske 6

19. Favoritfilm? finns många

20. Favorit helg? ingen aning

22. Favoritmat? Pappas mat

23. Favoritdag i veckan? Lördagar tror jag, ev Fredagar :) 

24. Favoritmärke på kroppstvål?jag har ingen aning

25. Favorit på TV? Gerys Anatomy, Desperate Housewives o prison break

26. Tandkräm?ingen aning

27. Favoritdoft? Marc Jacobs Daisy

28. Vad gör du för att koppla av? sover
29. Meddelande till dina vänner som läser detta: Ja?öhh

30.Vad gör du när du är uttråkad? sover

32. Vad tycker du om att få? det jag vill ha

33. Plats längst bort du kommer att skicka detta meddelande? typ jag har ingen aning

34. Vem svarar snabbast? ingen aning

35. Minst troligt han/hon svarar? vet inte

36. Tröttnat på dina grannar? ibland så !


29 november 2007

Just tryin' to think of something to do
Tryin' to think of something, anything
just to keep me from thinking of you
But you know it's not working out
'cause you're all that's on my mind

Vaknade av att klockan ringde, och att Daniel skulle upp. Men sötpruppen ville ligga kvar så det var bara o göra det. Låg kvar en timme till innan vi klev upp. Gjorde mig iordning och gick till bussen, eller rättare sagt, Daniel drog mig till bussen, för mina skor är superhala. Sedan så klev man på bussen och gjode inte så mkt.

Kom till skolan, superglad att det skulle vara nuggets, men nej, det var ju korvgryta istället. JippieKayYay MotherFucker. Men vi åt och sedan så gick vi till lektionen. Det var Natur och Geografi. Det så otrolig roliga ämnena! Gah. vad tråkigt det har blivit. Utan Daniels sms och Jennifer och Lovisa skulle jag dö av tråkihet. Sedan så hade vi svenska , där vi gick igenom våran tidskrift. Det gick väl bra, sedan hade vi engelska, där vi fortsatte på vårt muntliga prjekt.

När vi slutade så åkte jag och Jennifer in till stan. Mötte Daniel vid bussen och sedan gick vi och åt på subway. Fyfan vad gott det var. Mumma! Sedan så lämnade Daniel oss och vi började shoppa. Eller rättare sagt, jag började shoppa. Hittade; ett nattlinne, HM, en klänning, HM, en BH, HM och lite annat smått och gott! ;) Åkte hem till Jennifer runt 7 och satt där tills bussen gick 2102.

Åkte hem och nu sitter jag här. Pratar med Daniel och skriver här, nackspärr, JA!

17/11-07 ♥

/ ElinaAnnaErikaEvensson

image8

28 november 2007

There's a bright light shining inside you
It shines out through your eyes
Don't drown it away, don't be afraid
Don't hide
Let it shine

Vaknade av att klockan ringde, men jag råkade trycka på fel knapp, så jag vaknade av att Lovisa ringde mig och sa att jag hade försovit mig. Jaja, inget att göra åt det, gjorde mig iordning och åkte med 10 bussen in. Satte mig och åt och sedan hade vi dubbeltimme i Natur och sedan Geografi. Det är så fruktansvärt tråkigt att hålla på med det vi gör nu. Genteknik i ena och Väder och Klimat i andra. Ish, jag dör av tråkhet.

Jaja, efter det så slutade vi, och vi fick skjuts av Lovisas mammi! (= Jennifer följde med mig hem. Stannade vid ICA där vi skulle hyra filmen. Den heter Säg att du älskar mig. Den är bra, men väldigt hemsk. Pappa var ju även där, så då fick man skjuts av han hem! Sedan så spelade vi lite kort, och sedan var det mat. Sedan satte vi på filmen och åt kladdkaka med grädde till. Fyfan vad gott!

Sedan så gjorde vi inte så mycket, gick och mötte Daniel vid bussen. Stod där ett tag innan Jennifer åkte hem och jag och Daniel gick hem. Kom hem, myste på i soffan. Jag gick och duschade och sedan gick vi och lade oss.

17/11-07 ♥

/ ElinaAnnaErikaEvensson

27 november 2007

Happy Birthday...so make a wish

Idag är det då min födelsedag. Yay på mig. Nejmen, det var en väldigt tråkig födelesedag. Vaknade av att de stökade i köket och då tänkte jag, nu kommer de upp snart. Jag väntade och väntade, men kom dom? nej, det gjorde dom inte. Så då var det bara somna om. Sedan så vaknade jag och gick ner, halvsur över att sången blev utesluten. Fick några grattis meddelande, men wtf, var inte på humör. Gick till bussen osv.

Sedan så gjorde jag inte så mkt mer den dagen, vad jag kommer ihåg. Jo, jag öveningskörde! Det var kul!

17/11-07 ♥

/ ElinaAnnaErikaEvensson

This is what I do, when I am bored

Ja, nu har jag så tråkigt så jag tänkte att jag kunde skriva av mig lite granna, så kanske det har dykt upp något man kan göra.

Sitter här och pratar med Daniel, det är ju förstås inte tråkgit, men det skulle vara betydligt bättre om han var hos mig nu. Menmen, det är smällar man få ta.

Imorgon fyller jag år! Grattis på mig själv. Fast jag tycker 17 är en riktig jobbig ålder. Det är liksom mitt emellan allting. När man var 15 så var det lixom coolt, för då var man tonåring. 16, ja då var det ju att man fick börja köra, men 17 ? vad är det för ålder. 1 år kvar innan man är myndig. Det känns som om det är en sista anhalt innan 18 och det stör mig. Varför inte bara hoppa 18 på en gång.

Nej, nu ska vi inte vara så, jag får ju tårta och jag får presenter. Eller jag fick det i helgen, kommer inte få något mer nu. Men det är lugnt, för det var bra det jag fick (= Sedan så åt man ju tårta igår satt, det går ingen nöd på mig. Hoppas dom väcker mig på morgonen med sång, annars är det inte en födelsedag, för det har vi gjort ända sedan vi föddes. Så det är det enda jag önskar till imorgon.

Sedan vill jag ju vara med Daniel också. Ish, jag börjar kära ner mej totalt i dig, och vet du vad, det gör ingenting. Jag älskar att vara lycklig, för det var längesedan jag var såhär lycklig som nu när jag är med dej. Jag är hel, när jag är med dej! Livet är så mycket roligare med dej, Daniel, bara så du vet. Jag är inte bra på att prata om känslor, men du, du finns i mitt hjärta, och det kommer du alltid att göra. ♥

Jaja, kanske man ska börja läsa den där boken som man fick i samhällen. Jag tycker att det är så hemskt med våldtäkter. Jag förstår inte vad dom tänker, när dom förstör ett människoliv sådär. Dom kommer aldrig kunna bli den de var före övergreppet. Och ännu mindre förstår jag hur rättsystemet tycker att det är tjejernas fel, eftersom de klär sig på ett visst sätt. Man ska kunna gå naken utan att någon ens ska lägga ett finger på en, men det kommer väl aldrig hända. Eftersom det verkar som att en del killar tror att man är en mindre värd varelse och man kan göra som man  vill med. Det är helt oacceptabelt, men ändå så finns det så många som är sådana. Det är nästan som om de accepteras, medan kvinnan måste nedvärderas för att de hade en lite för kort kjol på sig.

Nej, nu måste jag sluta innan jag blir arg, för det här är något som engagerar mig mycket. Även om jag inte, eller någ jag känner, inte har blivit utsatt för våldtäkt så är det ett problem som har väckt mitt intresse.

Jag ska även se Säg att du älskar mig, med Jennifer på Onsdag, för att den ska ingå i denna samhällssak. Fast jag blev lite irriterad när jag sa det och så tog alla min ide, men det är väl något man får leva med. Man kan jag ju inte ha ensamrätt på allt här i världen. Sedan så tycker jag att det var jävligt kul att vi får göra något så fritt igen på samhällen, hon gör att man gillar ämnet. Man får välja fritt om det som engagerar än och det gör att man blir intresserad och vill lära sig mer.

Jaja, nu har jag skrivit av mig. Haha, men nu ska jag gå och lägga mig, för det verkar som om Daniel har loggat ut, och mitt batteri på telefonen dog, men wtf, vad gör man. Man går och lägger sig är vad man gör. Haha, här för man en dialog med sig själv, är man schizofren? nej, absolut inte! Haha.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


I got to be that someone that you´re with

1. Vad tänkte du när du såg dig själv i spegeln första gången i morse?
hur fan ser jag ut egentligen?
2. Hur mycket kontanter har du på dig?
700 kronor kanske?
3. Vilket ord rimmar på "test"?
fest, gest
4. Favoritplanet?
ingen aning.. solen =0)
5. Vem ligger fyra på missade samtal-listan på din mobil?
pappa
6. Vilken är din favoritringsignal på din mobil?
måste byta ut låtarna satt, men för tillfället så är det plain white t's- Hey there Delilah
7. Vad har du på dig på överkroppen just nu?
bh och en tunika.

8. Sätter du etiketter på dig själv?

nej, lr jag fattar inte..
9. Vad är det för märke på skorna du har på dig?
jag har inga på mig nu, men jag har alla möjliga märken
10. Ett ljust eller mörkt rum?
mörkt!
11. Vad gjorde du vid midnatt?
gosade med Daniel
12 vad stog det i ditt senast mottagna SMS?
jaaa jag sitter vud datorn och när kommer du dit då??? och ja, jag kan visst skilja på klver och spader så tyst snyggis puss puss
13. Var ligger ditt närmaste Seven Eleven?
hm, jag har ingen aning
14. Vilket uttryck använder du mest?
älskling i think
15. Till vem sa du "jag älskar dig" senast?
jag vet inte
16. Vilken pälsbeklädda sak rörde du senast?
melissa
19. Vilken ålder har varit bäst hittills?
jag vet inte. kanske den jag är i nu.. hihih!
20. Din värsta fiende?

hemlis
21. Vad har du för skrivbordsbild på datorn just nu?

på guldfiskar
22. Vad var det senaste du sa till någon?
hihi till Daniel
23. En miljon dollar eller förmågan att flyga?
kunna flyga.. en livsdröm av mina
24. Gillar du någon särskild lite extra mycket just nu?
absolut
25. Senaste låten du lyssnade på?
someone that you´re with - Nickelback


26 november 2007

Boy, I try to catch myself
But I'm out of control
Your sexiness is so appealing
I can't let it go

Vaknade av att Daniels klocka ringde klockan 6, men jag somnade om och vaknade av min klocka klockan kvart över 6. Sa till Daniel och kliva upp, men vi somnade om. Vaknade 0707 och insåg att han försovit sig. Vi somnade om i armarna på varandra istället. (= Klev upp runt halv 9 för att gå ner och duscha. Lovisa kom runt 9 och hälsade på en snabbis. Väckte sömntutan och gick ner och fikade.

Gick till bussen runt halv 10, eftersom jag skulle köpa dricka till italienska lektionen. Gjorde det och sedan väntade jag på bussen. Hoppade på den och sedan så satt jag och Daniel o lyssnade på musik bara. Klev av i Tallnäs och gick till gympan.

Gympan gick väl hyffsat. Var innebandy med bara tjejerna. Det blev 7-8 till det andra laget :( Sedan så duschade vi och skyndade till lunchen. Sedan efter lunchen så hade vi samhälle. Valde attr arbeta med våldtäkt osv. Världens bästa lärare har vi i alla fall i samhälle. Sedan efter det så hade vi den efterlängtade Italienskan. Kladdkakan åkte fram och man satt och dreglade över den, innan man fick hugga in. Så jävla gott! Sedan så såg vi på Livet är underbart. En underbar film.

Såg inte hela filmen, för pappa kom och hämtade mig vid kvart i 4. Så jag åkte med han hem coh sedan så kom vi hem och åt. Makaroner och lunchkorv för den som är intresserad. Sedan spelade man kort med pappa innan man satte sig här och pratar med Daniel. Ursäkta om jag pratar om honom så mycket, men jag gillar verkligen pojken. I really really like him!

17/11-07 ♥

/ ElinaAnnaErika

image6

25 november 2007

From underneath the trees, we watch the sky
Confusing stars for satellites
I never dreamed that you'd be mine
But here we are, we're here tonight

Vaknade av att någon knackade på dörren. Victor skrek att mormor och morfar hade kommit. Då var det att kliva upp och hälsa. Fick även 500:- av dom, + sminket. Tack snälla mormor och morfar! Sedan så kom Daniel ut ur duschen och hälsade på dom. Mormor, nyfiken som få, var snabb att ställa frågor. Sedan så blev det tårta och kakor till frukost! Nyttigt, iknow. Sedan så myste jag och Daniel i soffan och tittade lite på teven.

Sedan följde vi med pappa på bandyn. Det var en A-lagsmatch. Det var mysig. Det var även Stefan och Martin som sjöng. Mycket mysigt. Men jag frös så jag och Daniel satte oss i bilen en stund. Ännu mera myys! Men matchen var inte så bra, så vi åkte på ICA och handlade mat istället. Det blev så att vi skulle äta tacos idag. mumma. kom hem, satte oss vid teven ett tag innan vi åt mat. Yummie! Sedan så var vi trötta så vi lade oss i sängen ett tag. Sedan satte man sig här.

Funderar på att gå på en promenad, men jag vet inte om älsklingen orkar. Men han ska i alla fall sova här en natt till! Glad jag blir!

17/11-07 ♥

/ ElinaAnnaErikaEvensson


image5



You make me wanna smile

Personlighet;
Vad heter du: Elina Anna Erika Evensson
Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig: Om jag skulle bli en kille skulle jag heta Jonathan
Vart bor du: Söråker
Hur lång är du: 180 cm
Ögonfärg: blågröna
Hårfärg: brunett

Skulle du vilja;
Krama någon nu?absolut
Hålla handen med din älskade? ohja det är mysigt.
Pratar du fortfarande med;
personen du kysste senast? absolut
han som sa jag tycker om dig första gången i ditt liv? jorå.
han som fick dig gråta sist? nej
hon du klappa till senast? har nog inte klappat till någon

Brukar du;
krama dina tjejkompisar? njae inte så ofta                                                                                                                              strula på fester? nejdå
snacka i mobilen flera timmar om dan? kan jag om det är med rätt person (=

Har du?
ljugit för dina föräldrar? ohja
sovit i samma säng som det motsatta könet? ja
sovit mellan två killar/tjejer? japp
ljugit för en vän? tyvärr.
rökt/snusat? nej
Rökt brajja? nej

Kläder;
Vad använder du just nu för jacka: en svart kappa
Vad använder du just nu för skor: många olika par. köpte ju nya idag.                                                                                                                                                                                                             Vilka kläder skulle du vilja ha just nu: en klänning från HM
Vad har du för skostorlek: 37

Senaste personen som;
Du pratade med: Daniel
Du gick på bio med: Daniel, på 1408
Du gick på stan med: Mamma och mormor (fast det var Birsta City)
Du kramade: Daniel
Såg dig gråta: Jag vet inte
Skällde på dig: hm, dono

Har du någonsin;
Bråkat med ditt husdjur: absolut! när Melissa stör mig, så då skriker jag lite på henne.
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: nej                                                                                               Är du ensam nu: nej, sitter med Daniel.

Vill du gifta dig: Ja, fast inte nu
Vill du ha barn: absolut

Extra stuff;
Tar du droger: ohno
Vad är du mest rädd för: döden, höjder och fötter
Vilka kläder sover du i: Shorts och tshirt
Vart vill du gifta dig: i en kyrka vid havet
Kör du bil: Nej, men vill sååå gärna
Har du ett jobb: nej, men vill verkligen ha..                                                                                                                          Gillar du att ha folk omkring dig: Beror på                                                                                                                                 

Är du ett hälsofreak: Ohnej
Har du någon tatuering: nej, men vill ha!

De senaste 48timmarna har du;
Gråtit: nej
Köpt något: alldeles för mycket
Varit sjuk: nej
Sjungit: hela tiden
Sagt "jag älskar dig": nej
Träffat någon ny: hur då menar du?
Saknat någon: saknar alltid farmor <3                                                                                                                                      Kramat någon: ohja
Kysst någon: ohja

Vilken;
Tidning läser du: alla skvallertidningar typ
Buss åker du oftast: ja alldels för mycket
Frisyr har du: halvlångt hår som är jobbigt!
Dag fyller du år: 27 november, on tuseday

Senaste;
Film du såg: 1408
Sak du stal: Daniels hjärta! ;D
Mat du åt: Spagetti och köttfärssås


24 november 2007

Do you think of that someone
When you hear that special melody?
I always stop and think of you
Especially when the words of love song
Touch the very heart of me

Idag så klev jag upp när pappa ringde och väckte mig klockan 9 kanske. Lämnade Daniel i sängen för att sova medan. Klev upp och fikade och gjorde iordning mig. eftersom jag, mamma och mormor skulle på IKEA. Åkte runt 20 i 10 till mormor, för att hämta upp henne. Åkte därefter in till Ikea.

Först åkte vi till Skopunkten, där man självklart hittade två par skor man ville ha, och mormor var snäll att köpa ett par skor, så ett par blev gratis. Supersnygga var dom förövrigt. Sedan åkte vi in till själv IKEA, där vi gick runt och plockade grejer till mammas nya lägenhet. Köpte lite grejer, och hon fick även en del saker av mormor, eftersom hon fyllde år igår. Sedan så packade vi in grejerna i bilen och sedan gick vi in i Birsta City. Gick omkring och hittade mycket gotta. Fick smink av mormor för ungefär 500 kronor. En foundation, en rouge, ett läppglans och en mascara. (= behövdes verkligen om man säger som så. Sedan så gick vi omkring en stund, fick även en pyjamas och underkläder på Lindex. Tacktack (: Sedan så gick vi bara omkring innan vi åkte hem. Åkte förresten in till Timrå en sväng, för att köpa fikabröd.

Kom hem till mormor runt 1 och vi satte oss och fikade och runt halv 2 åkte vi hem, eftersom jag skulle på hockey med pappa och Daniel. 

Kom hem, packade upp mina grejer och sedan sminkade jag mig. Hann inte så mycket mer innan vi var tvungen att åka. Hade sittplatser och det var mysigt. Förutom att ha två skogshuggare brevid mig. Det var en bra första period och i pausen fick vi besök av Lovisa giiirl. Pratade lite innan jag och Daniel drog iväg. Andra perioden så var matchen ganska bra, men det började gå utför och i sista var det ju bara bedrövligt. Herregud, vi gick när det var 3 minuter kvar. Åkte hem och gick upp och myste lite med Daniel innan vi gick ner och åt. Sedan satte man sig här och skriver lite. 

Nu ska jag gå och sova en stund kanske för att jag är trött. Men jag hopppas verklien att jag får sova för jag vill orka med imorgon. Mormor och morfar kommer imorgon och jag och Daniel ska plugga engelska tillsamman. We are so good on english that it is ridiculous.

17/11-07 ♥

/ ElinaAnnaErikaEvensson


 

23 november 2007

The store is not open,
trees have fallen but you,
you're still giving light.

Idag så klev vaknade jag av att mamma ryckte i draperierna och surrade i att jag hade försovit mig.  Tittade på klockan och den visad 0715!  Det vara bara att hoppa i kläderna och fika. Sedan så åkte jag med mamma upp till bussen, satte mig där och lyssnade på Plain White T's. Best band ever! Sedan var det skolan då vi skulle dela in oss i grupper för att vi skulle börja med ett nytt prjektarbete. Beskirva historiska föremål i en viss epok i en muntlig redovisning. Jag, Lovisa, Jennifer och Sandra är en grupp om vikingatiden.

Efter detta så gick vi och gjorde klart vår tidning. Tea Break! maha, den blev skitbra! Sedan så delade vi ut den till alla lärare som skulle ha den. Sedan så satte vi oss och spelade kort ett tag innan det blev bussen hem till Jennifer.

Kom hem till Jennifer, hon satt i mysbyxor och läste en bok. Sedan pratade vi lite granna innan vi bestämde oss för vilken buss vi skulle ta in till Ikea. Åkte med 1135 bussen in, och vi klev av vid Ica Maxi, där vi gick in på Skopunkten. Hittade ett par stövlar som jag köpte. Köpte även Jennifers skor, för att jag är så snäll av mig ;) Men jag fick ju pengar tillbaka senare, så generös är jag inte ;) Sedan gick vi till Birsta City, där vi rände omkring ett tag. Sedan bestämde vi oss för att Donken skulle vara en bra lunch :S Ish, vad tjock jag blir! Sedan så kom min älskade Daniel och mötte oss utanför IKEA. Vi gick omkring en stund innan Jennifer skulle åka med bussen. Då gick jag och Daniel till Willys där vi mötte pappi.

Åkte hem med pappi och han köpte blommor påvägen eftersom mamma fyller år. Grattis! Sedan kom jag hem, visade upp mina vrålsnygga skor, gosade lite med Daniel och sedan så satte jag mig här.

Ska till Ikea med mormor och mamma imorgon för att mormor ska köpa smink åt mig. ;) det ska bli kul o blir bortskämd (=

17/11-07 ♥

/ ElinaAnnaErikaEvensson
image2


Someday i´ll be happy, will someone tell me when will that be?

Someday i´ll be happy, will someone tell me when will that be?
Without you, everything would have been hopeless

Nej, jag är inte en nörd :O

TV-serier jag har sett minst ett avsnitt av:

[x] Gilmore Girls
[x] Grey's Anatomy
[x] Prison Break
[x] Desperate Housewives
[x] OC
[x] One Tree Hill
[x] Vänner
[x] Förhäxad
[x] Buffy & vampyrerna
[x] 24
[x] Simpsons
[x] Scrubs
[x] CSI
[x] CSI Miami
[x] CSI New York
[x] Jordan Rättsläkare
[x] Joey
[ ] Bones
[] Dawson's Creek
[x] Heroes
[x] House
[] Brothers and sisters
[x] Sex and the City
[x] Navy CIS
[x] Lost
[x] My name is Earl
[x] Ugly Betty
[] Smallville
[x] Southpark
[ ] Stargate Atlantis
[x] The 4400
[ ] The Office
[x] Two and a half men
[x] Spin City
[x] Cold Case
[x] Criminal Minds
[x] Baywatch
[x] Lilla huset på prärien
[ ] Dallas
[x] Shark
[x] Tredje klotet från solen
[x] Law and order
[x] Våra bästa år
[x] Våra värsta år
[x] Sabrina Tonårshäxan
[x] Malcolm - Ett geni i familjen
[x] Alla älskar Raymond
[x] Ghost Whisperer
[x] 8 simple rules
[x] Svensson Svensson
[x] Lizzie McGuire
[x] Sunset Beach
[x] Magnum
[x] VIP
[x] Stacked
[ ] Myggan
[ ] Vita huset
[x] Advokaterna
[x] Ally McBeal
[x] Las Vegas
[x] Xena
[x] Entourage
[x] Will & Grace
[x] Beverly Hills
[x] Sjunde himlen
[x] Dharma & Greg
[x] Fresh Prince in Bel Air
[x] Skilda Världar
[x] Nanny
[x] Tre Kronor
[x] L-word
[x] Vita Lögner
[x] Andra Avenyn
[x] Rederiet
[x] Hem till gården
[x] How I met your mother
[x] That 70's Show
[x] Alias
[x] Seinfield
[x] Glamour
[x] Huset fullt
[x] Felicity
[x] Mitt liv som död
[x] The Shield
[x] Close to home


Totalt: 77

0-10 Scout
11-30 Normal
31-54 Soffpotatis
55-69 Nörd
70-87 Inget liv


22 november 2007

These are the times that we'll remember

Hej igen.

jag har då tänkt börja blogga igen. kanske inte har det mest intressanta livet av alla, men det är alltid kul o skriva av sig. (:

Imorse så klev jag och Daniel upp vid kanske 8, skulle gå med han till bussen runt kvart över. Blev lite sena, men han hann tack och lov med bussen. Gick tillbaka hem, duschade och gjorde mig iordning. Sedan gick man tillbaka till busshållsplatsen.

Idag så har vi (min redaktionsgrupp som består av; Jennifer, Lovisa, Annie, Sophia, Egzona, Kajsa och mig själv) försökt avsluta vår tidning, eller tidskrift som det så bra heter.  Vi blev klart med allting och har skrivit ut en första kopia av tidningen. blir riktigt bra tjejer. knäppte även lite kort med girlsen, mm, sexig man vaer, NOT! haha, jaja, men hyffsad kul var det iaf. Var på skolan och satt vid en dator från klockan 11 till halv 4! :O gosh, då kom mamma och hämtade mig.

Åkte in till tandregleringen, där jag spände.. inte långt kvar.. 26 dagar om jag räknade rätt. efter det så åkte vi in till frasses, iknow, i´m bad. sedan så tog vi en sväng till handelshuset, innan vi åkte hem.. kom hem, satte mej här ganska på en gång. Sitter och pratar med Daniel om helgens planer.

Mamma fyller år imorgon också. 37 år! Grattis!

17/11-07 ♥

/ Elina Anna Erika Evensson


RSS 2.0