100530- söndag

Dålig uppdatering den senaste veckan.

Har dock varit sjuk och inte orkat uppdaterat. Feber, nackvärk, huvudvärk, njurarna och halsen. Verkligen en vacker kombo :/ Nåja, dagarna som har gått har bara gått åt till att sova och återställa mig tills att darlingen skulle komma hem.

Eller iofs i fredags var jag och Barbara på bio, Prince of Persia. Åhh Jake, min dröm. Bra film och sjukt snygg skådespelare, kan det bli bättre? :D

Igår kom min lilla söta sambo hem, och oj så kärt återseende det blev. Fick en liten present av henne också, sötnöten. Vi åkte iaf hem och vi gjorde inte speciellt mycket, bara surrade osv. Vid 2 så gick jag och lade mig ute i vardagsrummet, medan de två turturduvorna tog sovrummet.

Vaknade vid 8 i morse, som jag gjort alla andra dagar, men somnade om och sov till halv1. Sköööönt. Nu har jag ringt och grattat mamma, för att hon är bästa mamman ever i mina ögon. Vi har haft våra up´s and down´s men det betyder inte att jag älskar dig mindre. Du är en stor del av mitt liv och jag skulle förfalla utan dig. Jag älskar dig, Anna Cecilia Evensson ♥

Dagen har inte så mycket mer att erbjuda tror jag. Vi ska ner och handla och sen göra någon god middag för att fira morsdag och vår lite försenade 20 veckors dag. Ja, för i fredags var det 20 veckor sen vi flyttade ner till vackra och underbara Göteborg, och det är det bästa valet jag någonsin har gjort och få dela den upplevelsen med min bästa vän, är oslagbart.

åh vad jag längtar till veckan, då jag kan lämna skolan lite grann åt sidan, för då är jag klar med kurserna, innan nästa drar igång. åh, ska bli så skönt med ledighet i helgen. Det kommer bli awesome!

saknar mina småkottar också, men somsagt, vi ses i juni. right? ;D

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Grattis på morsdag älskade mamma


100526- onsdag

Dagen D.

Imorse vaknade jag och packade, gjorde iordning lunch osv innan jag sa hejdå till Marcus och jag och mor åkte iväg.

Väl framme vid centralen mötte pappa upp oss och vi sa hejdå. Hoppade på bussen som skulle ta mig till Hudiksvall. Väl framme där så var jag så tankspridd och hade tankarna på helt annat håll att jag sånär glömde bort mitt bagage. Hua, tänk om jag åkt iväg utan det.

I stockholm var det dags för byte igen, men det hann bli en snabb middag innan färden fortsatte. Vid halv 10 var jag framme och ringde lite samtal innan jag kom hem.

Nu ligger jag i sängen och känner tröttheten komma. Ska slå av datorn och sova nu tänkte jag.

Saknar dig Jenniferstumpan. Hoppas du har det bra i Turkey och så syns vi på lördag. Jag vaktar Sneaky McDoodle åt dig. Dock har Buddha och jag lite svårigheter då han inte litar på mig när jag är iväg såhär. Du måste vara vår äktenskapsrådgivare när du kommer hem, i hope you don´t mind? ;D Älskar dig Gumman min

 

/ ElinaAnnaErikaEvensson


100525- tisdag

Tisdagen bestod av en relativ tidig uppgång. Gjorde mig klar och sedan åkte jag och Marcus in till banken. Fixade några ärenden, men det blev inte som jag tänkt mig, så vi åkte till mormor och morfar istället.

Hos dom blev det fika, surr och skratt. Mysigt var ordet och vi satt där i någon timme innan vi for ner till banken igen och äntligen fungerade allt som det skulle.

Kom hem och åt mat, innan pappa, jag och victor drog ut med båten för en fisketur. Och som jag har saknat att åka båt! Sån himla befrielse att det inte går att beskriva med ord. Havet är min fristad, där känner jag mig fri och lycklig. Nåväl, fiskade och hade 1 hugg, 1 som jag tappade och en fick jag upp. Det var mycket roligt faktiskt och jag längtar tills nästa gång.

Vid halv 10 tiden halade vi upp båten igen och åkte hem. Väl hemma blev det tvtittande innan sängen hägrade.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

100524- måndag

Under måndagen tog jag en välbehövlig sovmorgon innan dagen fortskred utan mycket som hände. Det var skönt att bara umgås med familjen och inte göra någonting alls.

Var planerat att hitta på något med Belle, men då ingen hade bil blev det tyvärr inte så :/

/ ElinaAnnaErikaEvensson

100523- söndag

Vaknade vid halv 9, bakis och jävlig. Tog en snabbdusch innan jag fixade mig inför Victors konfirmation. Mormor kom förbi och åkte med oss upp till kyrkan runt halv 11.

Väl där så fick vi även sällskap av Stefan och Maria. Konfimrationen var bra men långdragen. Victors presentation framfördes genom sång och gitarrspel till metallica låten One. Ytterst bra och jag är så stolt över min lilla rockstjärna :D Han är så duktig. Efter konfirmationen åkte vi hem och mormor åkte för att hämta morfar.

Väl hemma blev det grillning!!!!, surr och skratt. Morfar såg hyfsat pigg ut ändå så det var underbart att se. Vi satt och surrade i några timmar innan folket for vidare. Då blev det lite mys med familjen innan jag åkte och lämnade av pappa med fisket och åkte till Ellen.

Hos Ellen blev det surr och tokigheter innan vi hämtade pappa och sonny. När vi släppt av dem åkte vi till Belle där det blev en hel del prat och skratt innan vi slog igång Jarhead. Åh min Jake, han är ju snygg! Höll dock på somna, så vid 2 tiden åkte vi hem, efter en till vända, då Ellen råkat snott Belles pappas mobil. Haha tokas.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

100522- lördag

Vaknade vid 9 någon gång och klädde på mig. Tanken för dagen var en birstatripp med mor min.

Åkte alltså dit och vi tog en fika det första vi gjorde. Tog en supergod macka med salami och brieost. Mums. Därefter blev det att strosa omkring i butikerna. Hittade världens finaste klänning som jag måste ha när jag får pengar. Åhhh, ska prova den här i veckan. Mamma hittade några söta plagg innan det blev willys och handla.

På kvällen blev det mat, och några glas vin innan Jennifer kom förbi. Satt och surrade och hade det hur mysigt som helst.

Sen fick vi skjuts med Jonte in till staden där vi gick upp till Edin. Där blev det surr, drickande, youtube osv. Mycket trevligt, bara sitta och prata och dricka lite smått.

Runt 3 så åkte vi hem med Micke och jag somnade som en stock vid 4.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

100521- fredag

Ja, jag kom alltså hem i torsdags. Flög och det gick jättebra, så värt pengarna att komma hem på 1½ timme!

Vaknade på fredagen och duschade, innan Jennifer och hennes sötfarmor hämtade upp mig. Då blev det att uträtta lite ärenden på stan, springa in och träffa Madde innan vi åkte hem till Jennifer. Där blev vi en kort stund innan vi åkte hem till mig, hämtade korv och sen vidare till smacken. Där mötte vi upp Julia och Linda för lite grillmys och surr.

Satt där i några timmar innan vi åkte upp mot ljustorp och match mellan Löta och Ljustorp. Mycket härligt att träffa alla igen. Vi satt där i gräset, med solen lysandes och det var alldeles perfekt. Åh vilken mysig kväll. När matchen var slut så skjutsade vi damerna till gymnaiseskolan innan Jennifer skjutsade hem mig. Då blev det sängen och sova gott.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

..

Sitter med käraste jennifer hos Edin.

Jag ska uppdatera nu när jag är i Sundsvall, men har inte funnits tiden till att göra det.  lovar.

saknar jennifer <3

I can only imagine

Är det bara jag som gråter floder till detta klipp?



I can only imagine what it will be like
When I walk by your side
I can only imagine what my eyes will see
When your face is before me
I can only imagine
I can only imagine

Surrounded by your glory
What will my heart feel?
Will I dance for you Jesus,
Or in awe of you be still?
Will I stand in your presence,
Or to my knees will I fall?
Will I sing Halelluja,
Will I be able to speak at all?
I can only imagine
I can only imagine

I can only imagine when that day comes
And I find myself standing in the Son
I can only imagine when all I will do
Is forever, forever worship you
I can only imagine
I can only imagine

Surrounded by your glory,
What will my heart feel?
Will I dance for you Jesus,
Or in awe of you be still?
Will I stand in your presence,
Or to my knees will I fall?
Will I sing Halelluja,
Will I be able to speak at all?
I can only imagine, yeah
I can only imagine
I can only imagine, yeah, yeah, yeah

Surrounded by your glory,
What will my heart feel?
Will I dance for you Jesus,
Or in awe of you be still?
Will I stand in your presence,
Or to my knees will I fall?
Will I sing Halelluja,
Will I be able to speak at all?
I can only imagine, yeah

I can only imagine, yeah, yeah
I can only imagine, Yeah
I can only imagine
I can only imagine, Ohh yeah
I can only imagine

I can only imagine when all I will do
is forever, forever worship you
I can only imagine

-

vart tog min effektivitet vägen? och motivationen?

gaaaah blir så less!

en chipspåse, en cola, datorn och kurslitteraturen är vad som skulle behövas nu.

Tillägnad min älskade, älskade farmor <3


Du betyder allt för mig, det kommer du alltid att göra. Jag älskar dig och du kommer alltid att finnas i mitt hjärta. Nu är du tillsammans med farfar och väntar tills min tid är kommen. Den dagen ska jag möta er med öppna armar och vi ska kramas som vi aldrig gjort förr. Du lever kvar hos mig, det kommer du alltid att göra.

Ditt barnbarn, Elina, som älskar dig, över allt annat.

 


Valborg 2010 - Söndagen den 2 maj


Valborg 2010 - Lördagen den 1 maj



På eftermiddagen så satt vi mest och chillade, surrade, drack frozen strawberry daquiris och rökte vattenpipa. Såå mysigt.

 


Sedan hade Jennifer sin första MaryKay presentation som gick super! :D

Efter det blev det en sjuuuk bussresa ner till stan.


Kvällen slutade på Trädgårn´där vi dansade hela natten och hade verkligen SKITKUL!


Valborg 2010 - fredagen den 30 april


När vi satt och väntade på centralstationen och att sötstrumporna skulle komma!




I taxin påväg in för att möta Barbara och gå på BLVD!

När vi kom fram till stan så var det alltså att gå på blvd som låg i valand. Där blev det surr, dans och en massa skratt.





100512- onsdag

Godkväll.

Idag har jag varit riktigt produktiv. Är riktigt stolt över mig själv och min käre sambo. Fått en massa uppgifter gjorda, har många kvar, men jag tar tag i dom imorgon, då jag inte orkar för tillfället.

Imorse så vaknade jag av ett sms från Jennifer, sen somnade om tills hon kom hem. Då blev det lunch innan vi åkte till KTB där vi satte oss och pluggade. 2 till halv 8 satt vi innan vi blev så hungrig så vi åt på sibylla. Därefter har vi åkt hem. Och jävlar vad vi har skrattat och vad skönt det har känts. Har inte haft några sjuka samtal eller något på hur länge som helst, så det var efterlängtat! ♥

Imorgon är KTB stängt, så då blir det plugg hemma, sen blir det tvättning innan man ser på hockeyn och umgås med turtuduvorna ;D

Nej, nu kommer det en bildbomb från valborg! Har även gjort en kategori; valborg 2010 så ja, det är bara att kika in där! :D

/ ElinaAnnaErikaEvensson


100511- tisdag

Hej.

Ett bra tag sen igen, men känner inte riktigt motivation för att skriva blogg faktiskt. Sen sitter jag inte lika mycket vid datorn nuförtiden heller.

Nåja, dagarna som har gått har bestått av utgång fredag och lördag, Barbara, Tor, plugg osv.

Idag så blir det plugg hela dagen och kvällen, eftersom Jennifer åker iväg till Daniel, så jag blir alone. Men har ganska mycket att göra för tillfället, så ska ta tag i plugget, men väntar tills jag är själv, känns som det kommer bli lättare då.

Annars händer inget speciellt i veckan tror jag. Tvättning, skicka in csn, kolla bostadsbidrag. Såna här tråkiga vuxengöran :/ Men det måste det också.

Snart åker man hem också. Jag längtar verkligen jättemycket till att träffa min familj och släkt igen, saknar er enormt mycket. ♥

Nej nu ska jag hoppa in i duschen tror jag. Ha det så bra.

 

/ ElinaAnnaErikaEvensson


100505- onsdag

Hejhej. (varning för lååååååångt inlägg)

Nu var det som sagt några dagar sen men det har ju varit en sådan sjukt rolig helg att skriva blogg var det sista jag tänkte på.

I fredags började jag och jennifer med att storstäda lägenheten. 3 timmar senare var det duschen och sminkning som gällde innan det blev käk. Vid 6 tiden var det dags för ChalmersCortegen, men självklart börjar det spöregna så vid 7 gick vi till centralen där vi drack lite vin och väntade på brudarna. Gick förbi hemköp och köpte lite snacks osv innan våra sköna härliga brudar kom. Vilken glädje det var!

Vi åkte hem till oss där vi fixade oss innan vi snabbdrack och spelade pyttelite våghals. haha, det var roligt. sedan kom vår taxi och vi åkte till valand. Där så mötte vi upp Barbara och gick till blvd. Där var det trevligt, men lite lite folk och inte riktigt vårt ställe. Men dom hade en underbar uteterass som vi satt på och vi dansade även lite granna. Vid 3 så åkte vi hem och satt och surrade till klockan var säkert halv 6 innan vi slocknade. Sov i skarven men det gick sjukt bra ändå, men inte så konstigt med två underbara människor på varsin sida om mig.

På lördagen klev vi upp runt 1 och gjorde itne så mycket. Duschade av oss gårdagen innan vi satte oss på balkongen med vattenpipan och frozen strawberry daqutri. Mums. Blev en massa surr innan vi gick in och hade Mary Kay provning och det gick riktigt bra för gummsan. Sen blev det fixning och dricka innan vi åkte in med bussen till stan. Bussresan var sjukt rolig. Allsång med tema disney. Riktigt roligt.

Väl inne gick vi till trädgårn som verkligen var vårt ställe. Skitbra musik, ganska mycket folk och helt underbara dansgolv. Vi dansade som galningar, drack och socialiserade med folk. Hade så himla roligt den kvällen alltså.

Vid halv 4 tog vi en taxi hem, där festen fortsatte. För Jennifer iaf. Rostmackor, dans i sängen och lite udda positioner förgyllde den tiden. Haha sötis. När jag skulle gå och lägga mig kom jag inte upp ur soffan. Min rygg hade pajat ihop totalt. När jag väl kom upp ur soffan efter många om och men, tog det väldigt lång tid att komma till sängen där jag lade mig. Kunde inte röra mig och jämrade mig hela natten.

Vaknade vid 12 då vi gjorde oss iordning och åkte ner till stan där vi tog en frukost/lunch på franks. Efter det så började vi gå på stan, men icke. Det stängde om en timme så vi gick en stund innan vi gick till Ching Palace där vi åt mat. Satt och surrade och löljade oss som vanligt innan vi åkte hem. Där blev det surr, skratt och skämt på hög nivå. Extremt dåliga skämt drogs. seriöst.

Vid 12 gick jag och Jennifer Å och lade oss i sängen där vi surrade om allt och inget. Seriösa samtal och det är skönt att kunna prata av sig, samt att lyssna på andra och vara där för andra. Känns verkligen som ett ge och ta förhållande, som en vänskap ska vara.

På måndagen så vaknade jag vid 10 då jag satt och surrade med damerna ett tag innan det blev lunch i stan. Donken. Och efter det så var det dags att säga hejddå till sötflickorna mina. Var jobbigt, men vi ses snart igen!

Efter det åkte vi hem innan vi fick besök. Sov omvartannat, var ner på ica och sen sov jag ytterst dåligt den natten.

Vaknade igår och klev upp. Åkte ner till stan med Jennifer där vi mötte upp Barbara för en lunch och sen blev det nordstan, sätta sig på lejontrappan innan vi åkte hem till henne. Hon bjöd på middag och vi hade ytterst trevligt. Mycket skratt, surr och annat. Väldigt trevligt.

Sen åkte vi hem och blev teven innan jag slocknade sött i sängen.

Nu har jag käkat frukost och ska väl vara duktig och sätta tänderna i plugget. suck.

Tack för denna helg underbara människor. Har verkligen haft superroligt . Älskar er ♥

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Bilder kommer i ett annat inlägg.


RSS 2.0