Kebab House

Ja, det var där jag och Lovisa var och åt. Var så fruktansvärt hungrig att det blev en kebabtallrik (a), tjockis, i know! Nåja, Vi gick där efter att ha suttit på kontoret ett tag. Åt maten som var underbart god, efersom stripsen var så kryddiga. Mums, efter det så gick vi tillbaka hit.

När hon hade gått så förtsatte jag jobba, och jag hade en lite hög jag var tvungen att göra, men allt är klart nu. Faktiskt klar redan före fikat, härlich! Nåja, idag vet jag inte vad jag ska göra, kanske jag får skjuts hem av pappsen, hoppas! Nej, nu måste jag skriva en uppsägning som kom in nyss. Så SYNS!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Bussjävel

Igår så när man kom hem så var det att trycka i sig mat och seadn sova i soffan. Igå var jag extremt trött så det blev en riktigt slappardag, framför teven, skönt! :D Nåja, såg lite tvprogram innan jag gick och lade mig 11. Skönt

Vaknade med att jag bara ville trycka ner huvudet mot kudden och dra upp täcket igen. Åhå, vad jag trött jag var. Men jag klev upp och gjorde mig iordning innan jag gick till bussen. Satte mig och väntade och bussjäveln kom aldrig. En kvart senare så kom bussen, och så kör han fel väg. Eller det var egentligen bra för mig, för annars hade jag kommit sent, men den körde inte genom ala och torsboda, utan körde den andra vägen. Detta gjorde att alla som skulle kliva på i ala och torsboda inte kom med. Idiot, tänk alla dom som kommer sent till jobbet, då det inte går en buss förrän 0805, och det är en 609! Nåja, jag kom till jobbet i tid iaf och nu sitter jag här.

Idag är det sista juli så det kommer nog vara lite spring här idag, hoppas allt funkar som det ska idag. Hihi. Idag så ska jag även luncha med Lovisa gumman, mysigt! Vet inte vart, men det blir trevligt att träffas igen, det var längesen. :)

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Blommor och tårar

Ja, då var denna dag nästan förbi. Idag så efter vi hade käkat så sprang vi ner till blomsteraffären för att köpa  några fina blommor till Gerd. Det blev en fin rosa bukett. Sedan smusslade vi tillbaka den och gjorde det vackraste kortet ever. Team Timråbo! :D Sedan så lämnade vi det på fikat nu och tårarna bara sprutade på henne, hon är nog väldigt känslosam tanten, men ack så härlig hon är. Fick gotårta av henne också, mums!

Dagen har förflutit på bra, inte hänt så mycket, utan jag har fått mycket sällskap av Linn, tack för det (: Nej, nu ska jag ta och kika vidare för jag orkar inte skriva här, börjar tappa skrivlusten, no!

HEJDÅ

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Ny sida?

Ja, det är frestande. Jag är lite less på blogg.se, men det är ju enkelt och sedan så är det faktiskt praktiskt att ha kvar den, för då har allt sparats här. Nåja, jag väntar ett litet tag, men jag fick ju inspiration när jag såg Jennifers fina sida. Men jag väntar en stund, för annars blir man väl anklagad för att vara en härmapa ;) Maha.

Åt iaf på Tiks Thailåda idag, det var gott, men väldigt starkt. Det var väldigt starkt, men inte inte skitstarkt, så det gick nog bra! Jag tog en gryta med fläksfilé med rödcurry och babuskott som serverades med ris. Mums! :D Nåja, efter det så gick jag ner på posten och betalade resan! Nu är det klart, om 32 dagar åker jag och Lovisa till Alanya!!! IHHHHHHH, vad jag längtar. Nåja, sitter nu och smider planer med Jennifer om en viss sida som jag har förälskat mig i (för er som inte fattar så pratar jag ju självklart om ASOS!), och jag hoppas att allt löser sig med det!

När jag sedan kom hem så var det bara att äta och krypa ner i soffan. Sov en stund och sedan runt halv 8 så ringde pappa och sa att vi skulle ut med båten, en sista gång. Ja, den hemska sanningen är att båten är såld, den blev det igår och idag, så körs den upp till Härnösand där Frida ska vara. Det är tungt för nu när det börjar bli varmt i vattnet och jag blir snart ledig, men måste man sälja så måste man. Nåja, vi badade och sedan så blev vi släpad efter båten i ett snöre. Och jag har aldrig i hela mitt liv skrattat så mycket, jag fick ingen luft, fick en massa vatten i munnen och höll på gråta sönder av att jag skrattade så mycket! Fisknätet! HAHA! Jaja, efter det så klev vi upp, fikade lite innan vi åkte in igen. Kom hem och då blev det teven innnan man somnade skönt.

Inatt så vaknade jag ännu en gång, dock bara en snabbis av the neighbours upstairs. Nåja, klev upp och duschade och sedan fikade osv. Har även bärjat flagna i ansiktet, fräscht, men med lite ansiktkräm så syns det inte lika mycket. Tog bussen till jobbet as usual och idag är det även Gerds sista dag innan pensionen (: Tanterna ska äta på kebab, men jag ska sitta här och spagetti och korv, men det är gott det med :)

Nej, idag vet jag inte vad jag ska göra, blir nog det vanliga, orkar inte så mycket mer. Tihi :)

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Vår vackra båt Frida, kommer sakna dig!


Rubrik?

Äsch jag orkar inte komma en rubrik. Gårdagen skulle jag spendera med en gosig filt i soffan och ett bra tvprogram, men blev det så? Nej det blev det inte. Min kära bror tjatade och tjatade så tillslut gav jag upp och följde med ut för att bada i klingerfjärden. Det var hela 20-21 grader i vattnet så det var bara att bada ! ;D Det var faktiskt skönt. Sedan så lade Eva och Jörgen till med sin båt mot våran. Fick även träffa Jörgens barn Timmy, trevligt :) Vi badade lite innan vi fikade lite i båten. Mysigt. Sedan var det bara att styra in båten mot hamnen, där Micke, Stefan och Robin var. Härligt att träffa alla igen! Längesen sist. Nåja, ska bara säga att det kanske var sista turen med Frida. Hon är förmodligen såld och kanske redan borta när jag kommer hem idag. I söndags var det en köpare och kollade på den och var väldigt intresserad. Vi får se hur det blir. Kommer iallafall sakna båten extremt mycket.

Imorse så vaknade jag förbannad, igen. Jo, för vem skrek inte om inte mina kära grannar ovanför. Vill inte veta vad dom håller på med i sängen, men det låter som om den kommer igenom taket snart, och inte nog med det så skriker dom som fan också. Har en aning vem som kan ha varit gästen där, men jag vet int riktigt. Aja, det störde min sömn iaf, och nu är jag på halvbra humör. Jag är glad för att det är 13 dagar kvar tills jag slutar jobba, det är efterlängtat med en rejäl sovmorgon och inte behöva tänka på lägenheter mer. Sedan är jag också glad för att asos har 75% rea. Det jag är less och irriterad på är att det är 13 dagar kvar tills jag slutar jobba, kan det itne vara nu? Sedan så kostar frakten 206:- på varorna som jag vill ha från asos, och till råga på allt får jag inte sova som jag vill. Nej jag tror nackdelarna väger upp.

Men idag, då ska jag prova Tiks Thaimat med Linn, visst var det idag? :O Det ska förmodligen bli gott, och idag så har jag även med mig detur grejerna så nu ska det sista på resan betalas! :D Det ska bli skönt att inte tänka på det längre. Det är bara 32 dagar tills vi åker :D Tragiskt nog är det bara 27 dagar tills skolan börjar igen också. Ish, jag orkar inte räkna ner till det :S

Meh, det händer aldrig mig?

Nej, det gör det inte. Linn får vara med om så coola saker, som tillexempel idag så var hon med om en krock? Jaha, varför blir jag inte förfärad, jo för att det händer så lite. Det enda jag är med om är typ att jag bränner mig och jag spille tippex på tröjan. Meen, man får väl hoppas att det händer för en del andra så att de får berätta för mig, så jag kan bli avundsjuk.

Nejmen jag är inte avundsjuk, men tänk om nåt sånt kunde hända mig, typ på vägen hem idag, råker bussen ner i diket, och det blir lite kaos och jag får skjuts hem och en fet ersättning! Det vore väl skönt en massa pengar för ett stukat finger, nejmen. Vilket konstigt inlägg det här blev, men det skiter jag i! Maha, jag slutar snart!!!!!!

Jag har damp, jag vet! Save me someone! ;)

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Tempo

Ja, det har jag haft idag, det har varit en jämn ström av besökare och telefonsamtal. Dagen har föflutit bra, men lunchen bara flög förbi. Ack, jag som hade tänkt att sova lite, men får ta det när man kommer hem ist.

Nåja, nu är det fika, ska ta mig ett glas yoghurt och en frukt för att piggna till lite. Imorgon blir det Tiks Thaimat. Mumsigt! :D Nåja, hörs och sysn senare! BYE

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Härliga sol

Ja, då var det dags för ännu en vecka, efter denna helg. Det har varit en jävligt mysig och trevlig helg. Dock så blev det lite inslag av frosseri på slutet, men det får man ta.

Fredag så fick jag skjuts hem med Lovisa and her family.. Tack för det! När jag kom hem så åt jag min baguette och sedan så packade jag det sista innan vi drog iväg. Vinden var bra, och vi kryssade ut bättre än vi någonsin gjort tydligen. När vi rundade Granön så satte sig jag och Victor oss för att burka. Det är när man sitter längs med båten för att motarbeta lutningen, vilket gör att båten glider lättare i vattnet. Nåja, det var iaf skitkul, för det sprätte upp en massa vatten och man blev dyngsur. Så satt vi i ungefär 1 ½ timma innan vi kom fram i Lilla Sandviken. Då så hoppade vi i badet, men jag tyckte det var kallt, så jag kom upp nästan lika fort. Vi grillade sedan och sen blev det badning för min del. Tog badmadrassen vi har och sedan så badade vi med den. Jag måste se ut som världens roligaste när jag försöker komma upp på den. Victor kallade mig för valrossen, men vtf, jag kom upp alla gånger. Imponerande! :D När vi klev upp ur badet runt halv 10 så åkte vi ut med båten en sväng för att vi skulle kolla på Ostindienfararen som skulle åka vidare upp mot Övik. Men vi såg inte skymten av den, utan vi återvände till klipporna. Vi satte oss lägst ut på klipporna med lite gotta och väntade ett tag till, men den kom aldrig så då blev det sängen runt halv 12-12.

Lördag så klev vi upp ungefär vid halv 10 och åt frukost ute i sittbrunnen. Mysigt. Efter fikat så tog vi med oss lite filtar, badkläder och vårat glada humör, haha, ut på klipporna. Där ute var det så himla vackert och solen lyste perfekt. Hittade en liten skreva där jag låg en stund, men där blev det så varmt att jag flyttade upp igen. Det fanns också som en lagun där man kunde bada, då det var väldigt kallt i vattnet. Så där låg vi till ungefär halv 5. Men jag gick tillbaka till båten lite tidigare, då jag bränt mig. Vi vilade där ett tag på eftermiddagen, vilket var väldigt uppskattat. Fast jag råkade sova till 6 ungefär. Då hade Westerlund lagt till brevid, och vi började grilla. Det blev en lika god måltid då, mums med grillat! Efter det så var det chill på klipporna med resten av sällskapet som hade joinat oss. Det blev gotta, mycket skratt och en härlig solnedgång. Mycket vackert. Gick och lade oss runt 12.

Söndag vaknade jag av att det brände, eller rättare sagt kokade i kroppen, så det var inte så nice. Mitt smekanmn var härmed räkan. Jag hhade bränt nästan hela kroppen och låren var allra värst drabbad. Kunde inte sova på sidan så det var inte så himla bra. Men jag klev upp och satte mig ute för att fika, fortfarande lika mysigt. Men sen var det bara att gömma sig från solen så då blev det läsning i båten istället, innan vi åke hem runt 12. Vid halv 4 så var vi framme hemma, och då hade jag sovit nästan hela vägen. Packade iordning och åkte hem till mamma. Där blev det gos med Melissa och tvtittande. Hade solfrossa ungefär hela kvällen, så jag tog ett bad i ungefär en timme, vilket var skönt. Käkade en deg med moder innan vi såg på ännu mera tv. Såg på Kingdom of Heaven innan jag gick och lade mig.

Inatt vaknade jag av att dom som bor ovanför oss hade ett jävla hallå. Halv 5 och halv 6, skrek dom som jag vet inte vad. Orkar inte med småfjortisar som skriker hela natten lång, när man själv ligger med frossa, inte kan ligga på rygg och ska upp och jobba dagen efter. Men de slutade tillslut och jag klev upp halv 7. Död som jag vet inte vad, med en närainpå flagnande ansikte, klev jag upp och fikade. Gjorde mig iordning och drog på mig en kjol för att inte stänga in benen. Nåja, men åkte till jobbet och här sitter jag. Det är bara 15 dagar innan jag får min semester.  FAAAN, jag glömde checken från detur idag. Nåja, jag har tills på Torsdag på mig, men imorgon måste jag verkligen betala in det! Nej, idag så blir det lugna gatan.

Bilder från i helgen kommer så fort jag har lagt in bilderna i datorn! :D

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Helg

Ja, nu är det 16 minuter kvar innan jag slutar, härlich. Hade en sån tur att jag sprang in i Mats och Annsan också, så nu har jag skljuts hem med dem och Lovisa! :D Snacka om att det kommer bli min helg, och den vore fulländad om mitt paket har kommit idag, men sån tur har man inte :)

Var ner och köpte en macka som jag tänkte äta medan jag väntade på bussen, men nu äter jag den hemma ist! :D Fyfan vad skönt o sluta nu och sedan åka iväg med la boat! :D Mysigt! Nåja, ni få ha en toppenhelg och vi hörs på måndag! :D Sola försiktigt och bada mycket! (hoppas att bilder blir knäppta, då hamnar dem här!)

/ ElinaAnnaErikaEvensson

None

Packning och halvdag!

Ja, igår när man kom hem så var det först mat, och sedan var det packning för hela slanten. Elle nej, jag tog en rejäl dusch, det var jävligt skönt att peela kroppen och få bort all död hud, så brunheten kan stanna längre ;)

Nåja imorse så vaknade jag och hade inga problem med att kliva ur sängen, eftersom jag bara går halvdag, visst jag förlorar 4 ½ timmes pengar, men vtf, jag har tillräckligt! Just ja, jag får min lön idag också, måste kolla.. Japp, nu är jag en tät tjej, mueheheh. Fast jag måste betala resan på måndag, meeen det gör jag mer än gärna! :D


Idag går jag till 1200, och åker med bussen 1225. Kommer hem runt 1 och då är det bara packa deet sista och äta något innan vi drar ut med båten! :D Ska förmodligen åka till Lilla Sandviken och där ska vi bada, sola och äta gott! Ah, vi ska leva livet!

Btw, går i en kjol som jag har haft i säkert tre år, skitful, och det dumma är att jag inte tog leggings under, så nu syns mina extremt snygga(?) blåmärken jag har på ena benet! Lyckat? I don´t think so.Nåja, asos.com har gett mig ett sådant ha-begär så att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Some stuff;

Kjol 168:-


Väska 233:-


Klänning 233:-


Klänning 259:-


Sedan så är det tusen mer saker, men ja, jag kommer ändå inte klicka hem det. Eller jo, kanske väskan, har suktat över den hela sommaren. Får se om Linn ska beställa nåt i framtiden ;)

Nej, detta blev ett konstigt inlägg, kommer med åtminstonde ett nytt innan jag tar ledigt! :D

/ ElinaAnnaErikaEvensson


SUUUUUUUUUUMMER

None
Imorgon blir det en ny sån här bild hoppas jag på :D:D

Jag ska inte vara sämre

Nej, Linn sa att jag hade bara uppdaterat en gång idag, men pah, vad är det här? Jo det tredje. Hihi, nåja, jag vet inte riktigt vad jag ska säga.

Eller jo, jag fick nyss en komplimang av maggan.Hon tyckte att jag var rak på sak med kunderna och pratade så att dom förstod, ah, det kändes bra! Det är såna komplimanger som gör att jag lyfter mig :D Ah, nu är jag inte så trött längre, för det gav mig energi, men denna dag har det verkligen inte hänt någonting. Alltså jag skriver en arbetsdagbok, så att Anette kan se vad jag har gjort iunder de veckorna som jag har varit "stand in" för henne, och jag har bara skrivit upp tre, TRE saker. Det är ingenting, en del saker täcker nästan en halv sida. Det här är tre ynka rader. Jisses.

Nåja, längtar till helgen, det blir båten, och sen så får vi se? :D Skriver inte mer idag, men vi hörs imöra! :D

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Trött

Ja, det är vad jag är. Trött, har varit trött hela dagen, vet inte vad som är fel, kanske man börjar känna att man inte har haft något sommarlov överhuvudtaget. Har bara haft en ledig dag på hela sommaren och det var midsommarafton!

Nåja, vad ska jag prata om då, jag vill ha något intressant att skriva om. Någon som vet? HAHA, jadu jag fick just något att skriva om. Vem går inte igenom dörren, om inte min gamla stofil till Mentor, Brigitta Ivarsson! Jadu, det var en syn. Hon har inte förändrats ett dugg, och pratar med samma röst, det var konstigt att höra, för man hörde ju den vackra (?) stämman i 3 år. Men ja, det var kul, och ännu roligare var det att höra om hur hon är så frispråkig. Haha, jaa det var dagens händelse.

Saknar dock inte ala, har både bra och dåliga minnen därifrån. Men för det mesta så var det en tråkig plats som man försökte undvika. Dock så kan man sakna en del saker, inte för att jag kommer på något nu, men det finns säkert något. Nåja, haha, jaa, det var en nostalgitripp utöver det vanliga! :D
 
/ ElinaAnnaErikaEvensson

Ledig?

Japp, imorgon så har jag tagit ledigt halva dagen, och guud så skönt det ska bli, eftersom jag känner mig väldigt trött idag.

Igår så när jag kom hem så åt jag och sedan kom mamsen hem. Kollade till Melissa också, men hon haltade inte längre, så tackochlov så var det inte mer med det. Nåja, efter det så var det teven som gällde. Gick och lade mig vid 10, men såg på Project Runway och sedan så somnade jag.

Imorse så kunde jag ta en sovmorgon, eftersom jag fick skjuts av Gerd! Härligt. Så jag gick upp kvart i 7 och gjorde mig iordnig och sedan så gick jag ut. Nu sitter jag på jobbet, och sedan så har jag inte gjort så mycket. Denna vecka har sysslan varit att kolla igenom Kenzas blogg från augusti förra året. Jag vet, men det är somsagt ganska lite att göra. Jag är nu inne på April i år och jag har snart läst klart. Nåja, nog om det. Är otroligt trött idag, tror att det är Fredag också, jobbigt! Men det är bara att bita, för imorgon tar jag bussen hem 12.25! Härlich!

Nej, idag så vet jag inte vad jag ska göra. Vad ska ni göra?
 
/ ElinaAnnaErikaEvensson


Asos

Men förresten, beställde ju lite grejer från Asos igår! :D Glömde berätta det ju, men iaf detta var vad jag klickad hem igår;

En liten väska; 194:-



En röd underbar klänning; 259:-

Hoppas det kommer hem i brevlådan SNART!


Pannkaksmästaren

Ja, igår så var jag och Linn på Två Tallar. Det var riktigt gott och mysigt :) Satt där och sedan förflöt dagen på som vanligt :) Fick även träffa Linns boyfriend (:

När jag kom hem så började jag laga mina första pannkakor någonsin. Gjorde smeten och satte igång. Det gick faktiskt riktigt bra. Efter varje lyckosam vändning av den, så gjorde jag en liten segerdans, och Melissa kollade på mig som om jag var dum i huvudet. Efter att alla var stekta, så var det bara hugga in, men jag orkade inga många. Men då hade jag ju kvar. Sedan så började jag se på film. Såg först på Solstorm, som var ganska bra. För att vara svensk så var den bra! Nåja, såg den, och efter det satte jag vid datorn ett tag innan jag gick och lade mig klockan 10.

När jag vaknade imorse så skulle jag släppa in Melissa. Jag hade släppt ut henne när jag skulle sova. Men hon låg bara på stolen och typ sov, så jag lyfte in henne. Då lade hon sig på stolen i matsalen och låg. Hällde upp mat, och då brukar hon alltid komma som ett skott, men hon bara låg. Då lyyfte jag henne till hennes favoritställe att sova, då såg jag att hon haltade med höger framben. Åhh, vilken skuldkänsla jag fick. Hon hade säkert vart ute och kaxs och åkt på en rejäl smäll. Så då bäddade jag ner hennes favoritfilt och två kuddat, så hon itne behöver hoppa. Lade det i solljuset också. Ville inte lämna henne, men jag var tvungen att lämna henne. Fast jag satte på lite musik, så det är nogt ljud där iaf :) Nåja, nu sitter jag på jobbet och har snart fika. Då blir det youghurt med fullkornfibrer i! Nyttigt, kan man fråga sig, nje, det är nog ganska mycket socker i den.

Nej nu ska jag inte babbla vidare. Idag vet jag inte vad som händer, mamma kommer hem iaf.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

None
Gumman ♥

här ska det vara en rubrik va?

Äsch, visste inte vad jag skulle ha som rubrik, så det blev sådär, vackert va? Nejmen.

När jag kom hem igår så var det mat och sedan kom pappa och bror förbi. Satt ute ett tag, innan jag fick ut och övningsköra. Åkte till laxodlingen där vi  övade parkering, går fortfarande skit, eftersom pappa och jag inte ser likadant, men han propsar att han ska ha det som han vill. Nåja, efter en stunds gnabbande så gick vi och kollade på laxarna som hoppade. Intressant? Nej! Nåja, sedan så fick jag köra upp till mormor, och jag klarade björkarna! Wiho! När man ska svänga upp på avfarten så står det två enorma björkar alldeles vid vägen, så det är väldigt smalt, meeen, jag klarade det ! Lånade ltie filmer av henne, som jag ska se idag, då jag är home alone. Jag lånade, En ung Jane Austen, Elisabeth och Solstorm. Får se om det är något att se. Sedan så åkte vi hem och jag skulle se på Durham County, men klockan halv 10 så gick jag och lade mig, åh så skönt det var.

Imorse så vaknade jag första gången klockan 5, men ville inte kolla på klockan, för varje gång som jag vaknade före klockan, så är den bara några minuter i. Men efter ett tag så kollade jag och insåg att jag kunde sova en timme till. Vaknade sedan och snoozade och när jag trodde jag snoozat för sista gången idag, så hade jag en till snooz kvar. Guud så härligt det var! Så sen så klev man upp, fick sällskap av mamsen. Sedan så var det bussen och sedan så var det at sätta sig här. Men det har inte hänt något än, så jag kan lika gärna skriva ett inlägg, och kanske välja en bild att sätta här, men jag har inte så mycket bilder, meeen jag ska köpa en digitalkamera next week! :D

Senare idag så ska jag och Linn ner och äta på Två Tallar, muums. Det var kyckling med råstekt potatis och en kall örtsås! Gott! Sedan så när man kommer hem så är man själv, funderar på pannkakor, men jag vet inte riktigt, har aldrig gjort det :S I hope it works!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

None
Sommaren är påväg! :D


Elina- klantigaste personen i världshistorien?

Ja, det är jag. Haha, hur fan lyckas man med allt som jag håller på med. Jag tappar saker, har inget grepp i händerna, slår huvudet. Går in i dörrar för att jag är för lat för att ta ut svängen, slår mig i klippor, glasbord mm. Jag slår tillochmed en telefonfan på kinden då jag ska svara!  Jag är vig som ett kylskåp och har uthållighet som en.. ja, jag vet inte vad.

Och vad kan nu en lång och vinglig tjej utan motorik och träffkänsla göra? Jo, hon kan spilla tipp- ex över hela tröjan då hon ska ta bort en text. Men vet du vad hon gjorde mer, jomen hon ska ju vara där och pilla. Tro fan att inte allting suddas ut över tröjan hennes? Tack och lov så hade hon en timråbo tröja hon kan gömma sig under.

Detta är en vanlig dag i Elina Evenssons liv, det är ett under att hon överlever dagarna överhuvudtaget, med tanke på hennes klumpighet. Nästa är väl att jag råka gå in i ett kylrum i tron att det är toan och låses in, för hon drar handtaget åt fel håll.

Ah, hur fan lyckas man som!

None
Jag slår vad om att jag råkade svälja den där tuttjäveln sen! Haha!

Helgen

Ja, det har inte blivi mycket skrivet under helgen, men helgen har ju faktiskt varit fin! :D

Fredag så var det ju jobb och sedan så kom Lovisa och hämtade mig. Åkte direkt till Biteline. Satte oss ute och beställde. Det var en väldigt full och äcklig gubbe som ville att vi skulle följa  med han så han kunde bjuda på en grogg. Nje, det var ingen höjdare. Men fick maten och det var gott. Fast jag hade högre förväntningar. Sedan så gick vi upp på bion och då köpte vi lite snacks, och sedan var det dags för bion. Jädrar vad bra den var. Verkligen värd pengarna! Ja, den var riktigt bra! Efter den så åkte jag hem till far, där resten var. Somnade sött.

Lördag väcktes jag av mamma vid halv 11. Klev upp och gjorde mig iordning, sedan så åkte vi in till stan. Köpte en mjukglass å Victor och mig själv, medan mamma var in till optikern. Efter det så åkte vi till Birsta där vi handlade. När vi kom hem så var det bara att packa in varorna innan vi gick upp på ICA, för att hyra film. Vi gjorde mat och sedan så började vi se på filmerna. Det var I am Legend och Morgan Pålsson. Båda var riktigt bra, och Morgan Pålsson var så jävla bra, så min humor! Haha, verkligen värd att se. Nåja, det blev det och sen så blev det sängen!

Söndag så väckte mamma mig vid 11. Klev upp och gjorde inte så mycket. Åkte ner till huset en stund. Sedan så när man kom hem till mor igen, så satt jag ute med datorn i en timme, men inget fungerade på datorn så jag gav upp. Men efter maten så åkte vi ut och badade! 20 juli, och jag, Elina Evensson har badat, för första gången år 2008! Herregud, det är katastrof, men nu är det gjort iaf. Det var skönt i vattnet, men var inte van att det är kallt, så hade lite svårt att andas. Men det är så härligt att bada ifrån båten, åka ut 100 m ut i klingerfjärden och bara kasta sig i vattnet. Ah, det måste ni testa nån gång. Nåja, efter det så var det lite film på teven, duschen och sängen som gällde! Ah, skön avslutning på en helg som det skulle regna, men det var sol! :D

Idag så vaknade jag och ville verkligen inte lämna sängen. Men gjorde det och jag fick stressa lite, men det gick bra. Nåja, idag så vet jag inte vad jag ska göra, men vi får väl se vad vädret har att erbjuda! Nåja, hörs sen!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Sista timmen före helgen!

Ja, nu är det snart helg, ah så skönt! Idag har det faktiskt hänt grejer och det har vart skönt, verkligen. Nåja, dagen har föflutit på bra och nu så är det bara ett tag innan man slutar. Ska sova extremt mycket imorgon, för jag har varit så trött i veckan! Åh, så skötn!

Nåja, nu ska jag inte slösa mer tid här, BYE! (nej jag har inte damp för tillfället?) 

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Sex and the City

Nu ska jag bli en i gänget, jag ska se SATC! :D Ikväll bär det av för att se den med Lovisa och hennes moder ville följa med så det blir vi tre. Dom hämtar mig här och så käkar vi på Biteline, muuuums. Inte för att jag har ätit där, men jag förmodar att det är gott! :D

Nåja, skulle bara säga det! CIAO!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Övningskörning

Mja, när man slutade igår så åkte man hem och mötte mamsen på affären. Hjälpte henne o handla och sedan hem och äta. Efter det så ringde jag pappa och jag gick ner dit. Jag övningskörde ut till Åstön och sedan till Berit. Det gick kanoners, inte ett fel, typ, kanske! Haha, nåja, inga motorstopp eller större misstag. Hos Berit så fikade vi lite granna och tokade oss. Sedan så fick pappa backa upp för backen, för det ville inte jag ;) Men sedan så körde jag resten :) När jag kom hem till mamma så var det teven som gällde, innan det var dags att sova! Rensade även garderoben och gjorde iordning. Fan vad mycket skit och sånt jag hade., och typ inga sommarkläder, så i augusti blir det sommarklädesshopping inför Turkey! :D

Vaknade imorse av klockan, gick och duschade. Det var skönt, och sedan så fikade jag och fixade mig innan jag gick till bussen. Nu sitter jag här och inte har haft ett enda samtal! Otroligt, nåja, det är ganska skönt, då hinner jag gå igenom alla bloggar och skriva min ;)

Idag så blir det kanske bio med Lovisa, beror på hur sötgumman mår. Hoppas du mår bättre babe! Men annars blir det en myshelg med familjen. Marcus kommer till mamma imorgon så ska vi ha filmkväll, vi barn och mamma! Myys!

Sedan vill jag bara skicka en hälsning till Linn, som har någon som trakasserar henne på nätterna, jag hoppas att allt ordnar sig! Verkligen, för det är inte ett normalt beteende!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Födelsedagsfirande

Ja, gårdagen blev lyckad. Efter att jag hade slutat jobbet, så gick jag ner till Jennifer. Självklart så började det regna 20 minuter innan jag slutade, irriterad! Nåja, kom fram och gav henne presenten, hon blev glad! :D Tackochlov! Nåja, efter det dog vi o åt på Kebabhouse! Nästan alla tog en kycklingrulle, och så även jag! Mums var det, men otroligt mättande. Sedan åkte vi hem, och satte oss och pratade en massa. Fikade även skitgoda kladdkakemuffisar, fast dock inte lika god som den jag och Jennifer gjorde för några månader sedan! Sedan vart det mer surr och dom började planera helgens korgbesök, buhu, avundsjuk, vill också! Nåja, om 4 månader och 10 dagar så kan jag följa med ;) Åkte hem vid halv 9 och sedan så var det sängen vid 11.

Imorse så vaknade jag av klockan, åhh, börjar bli less på den nu.. Gick upp och fikade och sedan fixade jag mig innan jag tog bussen till jobbet. Guud vad den meningen nämns i varje inlägg jag skriver. Herregud, nåja, men det är det jag gör på morgonen satt. Sedan så sitter man här och har precis börjat. Hoppas på en dag då det händer saker och allt går smärtfritt! Ikväll så blir det chill för fulla muggar, skönt! I helgen vet jag inte riktigt, men på fredag vill jag nog gå på bio, någon som hakar på? :P

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Monstermagen

Haha, ja så öär det faktiskt. När jag och Linn satt och fikade, så gav magen till sig ett jävla vrål, fattar inte vad som hände. Visst, jag vet att min mage låter som en jordbävning när jag är hungrig, men nu hade jag nyss smockat i mig en chokladboll och två glas vatten. What is going on?

Nåååja, pappa var förbi en snabbis idag, fixade lite hemliga saker. (: Förhoppningsvis blir det grrreat! :D Nej, nu kanske man måste jobba:) Eller det är egentligen ganska lugnt, eller väldigt lugnt! meen, jag orkar inte skriva blogg, var bara tvungen att kskriva om min monstermage (:

/ ElinaAnnaErikaEvensson


300:e inlägg

Såg att det här skulle bli mitt 300:e inlägg, coolt! :D Nåja, jag skulle bara säga det. Kom även på att jag har nu gått precis halva tiden på jobbet, så nu är det slutspurten kvar! Sa att jag skulle börja dricka kaffe, men fan i helvete vad äckligt det är, även om det var café au lait. Nono, gahh, vad äckligt. Ska testa igen till fikat, då kanske med en chokladboll. Jomen förresten, jag heter skorpan nu på jobbet:O Ulf tyckte att jag åt upp alla skorpor, fast jag hade bara ätit 2. Que?

Nåja, nu sitter man här, fan vilket konstigt inlägg. Ska säga till när det har gått 365 inlägg, aka ett års inlägg ;) CIAO!!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Slappdag

Ja, det verkar bli en slappdag idag.. :) Nåja, hoppas det händer någonting iaf, annars blir denna dag vääldigt lång. Igår så när jag kom hem så åt jag lite mat och sedan så sov man lite till Glamour, saknade min tupplur i måndags, så den var väldigt uppskattad! Sedan så träffade man papi en sväng innan jag tog en långdusch. Sedan var det laga lite mat till idag och sedan så kika på teven innan man somnade gott.

Imorse så ville jag inte kliva upp, var riktigt trött. Meen, jag fikade och gjorde mig iordning innan jag gick till bussen. Det blev den nya kjolen, den passade, wihi! :D  Åkte till jobbet och nu sitter jag här :) Väntar på ett besök om en avtal, kuul, det händer något! :D

Efter jobbet så blir det Jennifer för fulla slantar, hoppas you like the present! :D Nåja, nu måste jag jobba. Vi hörs och syns, BYE!!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

GRAAAAAATTIS!!

Jennifer Lindh, din lilla prupp, har gått och blivit hela 18 år gammal! En väldigt bra kompis som förtjänar att få det hon vill i livet. Nu är du  myndig och ingen behöver bestämma över dig längre, du är fri (: Men mej blir du aldrig kvitt med ;D Allt för dig, gumman! ♥


Birgitta Evensson

None
Farmor gumman, jag saknar dig, kan du inte komma tillbaka? Jag älskar dig oerhört mycket♥


Listaa

vad heter du?: Elina
vad lyssnar du på just nu?: Radion
vart har du ont?: Huvudet
vem är snyggast i världen?: to many to choose from!
vad har du gjort i helgen?: träffa mostrarna, kusin, åstön
vad ska du göra idag?: Jobba, sen sooova!
vilket band är bäst?: Har ingen favorit just nu.
dricker du vin?: nje, men rosé är ganska gott !
är du nykterist? : nej
vilket tv program är bäst? hm, jag vet inte, har alldeles för många som jag gillar (:
vem skulle du vilja ge galna kosjukan?: ingen
vem skulle du vilja ge 100 röda rosor?: hm, Jennifer, för hon fyller år imorgon! :D
vad är godast godis/chips ?: chips
vilken film såg du senast?: Halva Besatt och hela The Heartbreak Kid
var den bra?: Läskig och jarå (:
vem är tuffast i världen: hm, dono?
tycker du om att dansa?: Yea!
tycker du kött är mord?: Nope
äter du kött?: OHJA!
äter du mycket grönsaker?: Nje, skulle kunna äta betydligt mycket mer!
vad skulle du vilja göra nu?: Hm, lägga mig på soffan ute i receptionen och sova i min nya kjol! Maha!
har du någon dröm?: ohja, to many
vad ska göra i veckan?: jobba, födelsedag, segla, umgås!
vinter eller sommar?: sommaren
vad längtar du till?: 30 Augusti! :D:D
hur många gånger per dag går du på toa? uhm..
lider du av scizofreni?: nono
vad ska du göra nu?: jadu, förmodligen jobba vidare! :/
är du arg på någon just nu?: nje
dansar du nykter?: väldigt sällan
vem pratade du senaste med i telefonen: Någon stranger som ville ha hjälp!
är han trevlig?: vet inte, kanske han var?
Förnekat förintelsen?: Nej
Följt skilda världar?: När jag var liten var det det som gällde!
Snott någons mobiltelefon?: Nej
Varit medvetslös?: Nej
Hånglat med nån riktigt ful?: ..
Hånglat med fler än 50 personer? nej
Gjort nåt riktigt dumt?: Ja
Gjort nåt du verkligen ångrar?: Ja
Blivit full på ett släktkalas?: Nej
Varit full i skolan?: Nej
Blivit portad från en krog?: Nej
Varit full på julafton?: Nej
Varit nykter på nyårsafton när du var över 15 år?: Jao
Slagit sönder en tv?: Nej
Önskat att du var det motsatta könet?: Yes
Fått barn?: Nej
Överdoserat?: Alkohol kanske, men inget annat
Åkt ambulans?: Nej
Gjort nåt riktigt olagligt?: Nej
Torkat dig med handduk när toapappret tagit slut ?: HAHA
Fått din mamma att gråta?: Har jag säkert :S
Blivit polisanmäld?: Nej
Slagit ner någon?: Nej, för svag för det :S
Slagit någon blodig?: Nej
Skämts över dina föräldrar?: Ja
Skämts över din bästa kompis?: Ja
Skämts över dig själv?: ofc. all the time!
Ätit från en papperskorg?: uhm.. nej? :O

Asos

Ah, nu har sakerna jag beställde från asos kommit! :D Härligt material på kjolen, längtar tills jag kan prova den hemma. Halsbandet var ursött! Fick även en shoppingbag av asos, gratis, yay! Har även hittat en underbar väska som jag vill ha, helst i vitt, men även i korall som jag tyckte om! Skulle vara perfekt i Turkiet, men vi får se hur det blir med det, måste ju tänka på ekonomin. Nåja, skulle bara meddela detta !



Seeegling

Ish, vad trött jag är. Eftersom jag är så smart så hade jag inte ställt klockan i morse, menjag vaknade 6 ändå. Men då blev det så konstigt med snoozningen och min morgon är förstörd. Är så trött, tror fan att jag måste ha riktiga rutinerom jag ska vara pigg. Nåja.

Igår så efter jag klivit av bussen, så gick jag och handlade. Efter det så gick jag hem och åt, mums, var mkt hungrig, Tänkte sova en stund på soffan, men då ringde pappa och frågade om jag ville segla. Sure, i say! Så då åkte vi ut, och det var härligt, det gick fort, det lutade lite grann och det var ganska varmt! Ahh, livet leker. Var ute i kanske 2 ½ timme innan han släppte av mig hos mamsen. Då blev det att se på Durham County som faktiskt är riktigt bra. Sedan så var det sängen som gällde, somnade som en stock, skönt!

Ja, somsagt morgonen blev inte den bästa, men jag fikade och gjorde mig iordning, och gick till bussen. Somnade på bussen, vilket inte har gjort saken bättre, ishish. Nåja, har skrivit mtt första avtal nu, hoppas bara att den ringer eller kommer in för att skriva på nudå :) Nej, nu ska jag gå och fylla på vatten, för jag har huvudvärk och är väldigt nära en förkylning, och det har jag inte tid med. Pyss!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Mitt högra öra har feber

Ja, nåt måste det vara, för under min fikarast jag hade alldeles nyss, så började örat hetta till, ungefär som när man rodnar, jamen som tomaten jag brukar se ut som ofta. Visade öronen för Linn och det ena är mycket rödare än det andra, wierd! Oh yes!

Idag har det inte hänt mycket överhuvudtaget, mamma skickade sms och frågade hur dagen hade gått, sötmamma ! <3 Sedan så har dagen föflutit på bra, har fixat det sista på Jennifers present! Hoppas du kommer tycka om den! Hihi, gumman var ju i tidningen idag. Mycket fin bild (: Nejdå, när jag kommer hem så ska jag först handla åt mamsen, sedan komemr förmodligen grapsen upp, har ju inte sett dom på 2 veckor ungefär, men nu blir det livat i luckan ! :) Nåja, nu kanske man ska jobba, men det är som sagt väääldigt lugnt här idag. Nåja, dagen har gått fort ändå, yay!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

I´m gonna smile ´cause I deserve to

Ja, jag hade skrivit ett inlägg om fredag/ lördag men det försvann, typidkt. Nåja får skriva ikapp nu! :)

Fredag eftermmiddag; Mamma hämtade mig som sagt efter jobbet. vi åkte in till birsta där jag skulle byta skor, men de hade inte min storlek så jag tog pengarna istället. Träffade även micke och marina en sväng (: Efter det så åkte vi vidare till Johannedal där vi träffade Sara och Per. Tänkte att man kunde få lite mat, men fick glass och saft. Nåja, (: Sedan så pratade vi osv, tills vi åkte vidare. Svängde in på korvis för att ta ett mål, för jävlar vad hungrig jag var. Åt det nere vid älven innan vi åkte hem och sussade.

Lördag; Mamma väckte mig till halv 12 ungefär, men jag drog mig till 12, gud så skönt! Sov så himla djupt och skönt, behövdes! Sedan så var det en slappdag pga det extremt vackra vädret! Gahh, spöregn ghela jävla dagen. Nåja, gick upp och hyrde en film och köpte gotta som vi åt och såg på. Gick och lade mig med laptopen i sängen ett tag innan jag somnade gott.

Söndag; Vaknade vidhalv 12 och gick upp. Gjorde inte så mycket, satt vid datorn oshv kollade på teven tills efter maten då jag och mamsen tog en tur ut till Åstön. Det var väldigt fint därute och självklart så skulle jag känna på vattnet. Började gå ner för klipporna och när jag skulle över en skrev, så fastnade jag med ena foten så mitt vänstra ben flög rakt in i klippan. Åhhh, så skönt! Inte nog med att jag hade ett stort blåmärke/sår på det benet efter Gatufesten, då jag gick in i ett glasbord. Nej, jag är inte klantig :| Nej efter det så åkte vi hem och kollade på Alla hittar kärlek utom jag, det var faktiskt bra.Nåja, gick och lade mig vid 10, men dum som man är började man kolla besatt. Ja, ännu mer dum som man är så ser man klart på det, sedan var det krypa lååångt ner under täcket och försöka somna! Ish för skräckfilmer.

Måndag morgon; Imorse så vaknade jag av klockan och klev upp. Gjorde mig iordning osv. Var inte nervös imorse hemma, och inte nu heller, men det kommer väl så fort jag får ett besök eller samtal. Åhh, jag kommer göra bort mig! :S Nejmen, tog bussen och pratade lite Gerd. Kom hit och väntar nervöst på att något ska hända, men det enda som har hänt är klagomål och avbrutna nycklar.. Que, jag ska ju sitta på uthyrningsdelen? :O Meen, somsagt, det löser sig :)

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Kycklingsallad :)

Igår så blev det inte så mkt, fick lite mer info om vissa saker, men ja vad ska man säga. Nåja, gick och lade mig runt 11.

Imorse när jag vaknade så klevjag upp, insåg att det var fredag och oj så skönt det är. Det är även min sista chans att fråga Anette, eftersom jag tar över hennes jobb på måndag, scary! Nåja, dagen har föflutit på bra, kom en liten rush på morgonen, men det var skönt. Gjorde min alldeles egna avflyttning utan Anettes hjälp förut, stolt! Sedan köpte jag även en kycklingsallad till lunch och oj så gott det var ! Mättande dock. Det är en halv dag kvar jag sitter ute i receptionen. Sedan är det ett eget rum och nya uppgifter som gäller, tadadadadm!

När jag slutar så ska mamma hämta mig och vi ska lämna tillbaka mina skor, och sedan ska vi till min moster, kul! :D Skriver mer sen imorgon kanske, eller kanske slinker in med ett inlägg senare, inte för att det är någon som läser meeen ändå? :)

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Men kom igen nu!

Nu får du väl tamefan ta och ge dig, herregud!

मैं वृद्धि के बाद प्रत्येक घटना

Ah, vad tycks. Förmodligen min framtida tatuering. Vart den ska sitta och vad det står, det får ni lista ut själv :) Ihhh, jag hoppas innerilgt att det blir gjort! Nåja, dagen har förflutit på bra. Matrasten tänkte jag ta en tupplur, men det blev en glass och en massa skratt, eller hur tolvis? HAHA!

Nej, snart har man fika och sedan blir det hemfärd. Åh, hoppas det händer något, känner mig på ett sånt humör! Yay, nåja, jag tycker att ni som läser borde kommentera min blogg. För jag vill ha n ågot att läsa. Det tkr jag :) Hihi! Nej, nu är jag såhär snurrig igen. Nåja, skitsamma. Syns!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

What more do you want from me?

Igår när jag kom hem så åt jag mat och kom även på var jag åt i måndags, men det är en hemlis nu ;) Maha. nåja, efter det var det slummer på soffan i en timme, duscha, springa på ICA och mysa i soffan. Sedan blev det sängen runt 11, och somnade gott.

Imorse klev jag upp, inte fullt så glad och morgonpigg, meeen jag masade mig upp. Åkte med bussen as usual och har skrivit hela morgonen. Det kanske går bra med Anettes jobb, är lite nervös faktiskt. Så mycket mer ansvar än det jag gör nu, men jag klarar det nog. Snart är det helg, och gissa vad, det ska regna ! Åhh, så glad jag blir, på helgerna då man är ledig så ska det regna Pissommar! Måste även lämna tillbaka mina gladiatorskor någondag, blir förmodligen imorgon. Måste göras denna vecka iaf. Nåja, snart är det min tur att gå på fika, och jag börjar längta efter min KIWI.

En sak till, jag köpte klänningen och halsbandet från asos igår ! :D hoppas kjolen passar min förskräckliga kropp bara, för den var så fin. Har börjat planera lite grann vad man ska ta med sig till Turkey också! I know, i´m crazy. Ska bara betala Linn idag så blir grejerna mina inom en snar framtid! WOHO!

Idag vet jag inte vad jag ska göra, vill se om Papegojan har öppnat, för jag vill äta där för att se om det är värt det. Hoppas det är gott där, för annars blir det gamla vanliga Lasola hela vintern, nothankyou. Oj, nu lät det som om det var det enda jag äter, men de gånger vi beställer hem så blir det ju därifrån, dock så är det inte varje dag, inte ens samma vecka. Kan dröja månader faktiskt, såå, don´t judge :)

Fick ett sms från en person som jag tror jag har bett ett ANTAL ggr att dra åt helvete. Men du verkar inte inse det, så för sista gången, KAN DU LÅTA MIG VARA IFRED???? Jag vill inte ha någonting med dej att göra, inse det! Inga sms, inga samtal, ingen msnkonversation och om du skulle se mig på stan, kom inte fram, gör ingenting, för jag skulle bara ignorera dig ändå, och du vill väl inte stå och lipa mitt i stan?

Vilket meningslöst inlägg.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Maat

Nu har man då ätit och det var gott :) Har försökt komma underfund med vad jag åt i måndags. Ska kolla blogginläggen sen. Nåja, sen senast har jag kikat runt på asos och oj, vad jag hittar saker :) Hittade bla 2 par skor som jag vill ha, osvosv. :D Hoppas hoppas jag köper dom.

 

Mums! :D Nåja, nu ska jag snart börja igen. Men vi hörs och syns! CIAO!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Workday

Igår så efter jag kom hem så åt jag, sen somnade jag i soffan i en och halv timme, vilket var skönt. Efter det var det lite bra teveprogram innan jag gick och lade mig. Såg på So you think you can dance, haha, Sex var riktigt bra :O Nåja, sedan somnade jag sött :)

Imorse så vaknade jag men jag var så trött, ville bara sova vidare. Men klev upp och gjorde mig iordning, sedan så tog jag bussen till jobbe, och nu sitter jag här. Har gjort en avflyttning idag, STOLT! :D Hihi, nåja, det regnar ute, det är jobbigt. Eller ganska skönt ändå, för då känns det inte så jobbigt att sitta inomhus o jobba hela sommaren. Men jag har som sagt 10 dagar innan skolan börjar och sedan en vecka i Alanya, vilket nog gör susen, för en trött kropp :) Nej, nu vet jag inte vad jag ska göra. Det är tråkigt i receptionen utan min vapendragare Linn. Sitter här tyst för mig själv, för ingen vill ringa och felanmäla, eller be mig springa efter tubnycklar. Nej, jag sitter här och skriver ett blogginlägg utan ett ord. Sorgligt.

Meh, vad tog åt mig. Haha, nåja, ska göra något annat nu. Kanske skriva en namnlapp :)

/ ElinaAnnaErikaEvensson

McDonalds?

Nej, jag fick äta min äckliga mat, medan Lillemor åt på en mcfeast! :O Åh, så avundsjuk jag är. Vill också, även fast jag är stor som ett hus och egentligen inte behöver en uns fett mer, men det är ju gott. Nåja, sitter nu och lyssnar på min Ipod och skriver här, för jag är själv nu. Men det är ju lunch. Äsch vad konstigt det blev.

Idag vet jag inte vad jag ska göra, förmodligen ta det lugnt, orkar inte så mycket efter jobbet, även fast jag skriver att vi inte gör något, men det tar på krafterna också. Plus att jag har suttit och skrivit om alla mina anteckningar idag, eller ja, jag är inte klar än. :)

Nej vad konstigt inlägg det här blev, meeeen vad ska man säga. Måste säga att jag har bytt upp mig, från telefonlur till headset, hightech Elina! :D Nåja, nu ska jag kika omkring lite och fortsätta med frågesproter på vetgirig.nu, vilket var skitkul! :D

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Ai Caramba!

Igår när jag tog bussen hem, så var det någon olycka eller något på motorvägen så det gick skitsegt. Men iaf kom hem i skaplig tid. Åt mat, handlade lite och sedan var det slapp i soffan innan jag somnade gott.

Imorse så vaknade jag, ont i halsen och lite snorig. Jag vill inte bli förkyld, damnit! Nåja, gjorde frukost och fixade mig innan jag drog till jobbet. Det har vart lugnt idag också, och jag har börjat renskriva alla mina anteckningar :) Nu väntar jag på fikat, men jag är inte speciellt hungrig, meen det blir en kiwi för min del.

Idag på bussen kom jag att tänka på att ibland så saknar man att ha någon nära. Att någon som sover i min säng, någon att pussa och kramas med. Meen, förhoppningsvis så hittar jag nån, någon gång. Jag hoppas att det är snart, för jag saknar att ha någon som bryr sig om mig och tycker om mig precis som jag är.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Hur svensk är jag?

[x] Ditt efternamn slutar på -son
[x] Du känner någon som har samma förnamn som du
[ ] Du känner någon (utanför din släkt) som har samma efternamn som du
[] I din familj är ni 2 barn
[x] Du bor i villa (och lägenhet)
[x] Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla
[x] Dina föräldrar har gift sig (och skilt sig)
[x] Din mamma är yngre än din pappa

[ ] Din pappa heter Conny
[ ] Din mamma heter Helena
[ ] Din familj har en Volvo
[] Din familj har en silvergrå eller röd bil
[x] Du har tillgång till Internet hemma
[x] Du har egen mobiltelefon
[x] Du har ett eget rum
[x] Du har varit utomlands minst 2 gånger

[ ] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna
[x] Du har varit i Grekland
[x] Du har varit på Åland minst 2 gånger
[ ] Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger
[ ] Din familj har en husvagn
[] Ingen av dina föräldrar röker
[x] Din pappa är lite lätt överviktig
[] Du idrottar flera dagar i veckan
[x] Du har husdjur
[x] Du får månadspeng (studiebidrag)
[x] De flesta i din familj är blåögda
[x] Du äter McDonalds
[
/] Du följer Melodifestivalen (till och från)

Ta antal x gånger 3 
Jag är 55.5 % Svensk

Ny dag, ny vecka

Ja, nu är det dags att starta upp ännu en morgon. Det är nu min fjärde vecka, och om fem veckor så slutar jag och Linn, och det firar med buller och bång! :D Nej, men ska försöka lära mig det mesta om Anettes arbete denna vecka, innan hon går på semester. hihi.. Och jag hoppas det blir sol snart på HELGERNA, så man kan sola nån gång. Hoppas på en solig helg :D

Nåja, igår så var det storstädning hemma som gällde, och det var skönt, för mitt rum såg ut som jag vet inte vad. Herregud, men dammtorkade, dammsög och sedan så svabbade jag golven. Ah, vad skönt det var. Sedan var det mys i soffan som gällde :D Hihi, nåååja, nu ska jag se om det finns något att göra, maha.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Gatufesten

Det blev faktiskt en lyckad Gatufest i think.

fredag var jag först och jobbade, sedan mötte jag upp Jennifer för en deg. Fixade oss och sedan åkte vi in. Gick på förfest hos stefan, var lite lamt i början, men sedan körde vi igång med ölspelet :) Sedan ner på stan, Mando Diao, och in i tälten. Dansade som en tok och höll på. Sedan ut en sväng och då åkte Jennifer hem, vi fortsatte vidare in i tältet, där vi träffade på Stefan och gänget igen. Gick ett varv, träffade Issas träningskompisar innan vi gick upp till Stefan där vi hämtade lite saker. Sen tog jag bussen hem. Somnade vi rödljusen och sov ända till Stavreviken, kom hem kvart i 4 ungefär.

lördag Lovisa kom till mig och vi käkade middag. Sedan blev det fixa oss och dricka lite. Maria och Marco kom på besök :) Sedan gå till bussen, dricka mera och sedan komma in till stan. Gömde resten av drickat och gick in. Lyssnade på Håkan som var bra, faktiskt, inte för att jag lyssnar på han i vanliga fall. Skulle hämta mer dricka, men då var det borta, så då försvann stämningen. Gick tillbaka, kom inte in i öltältet och blev ännu mer sur. Då började jag också bli nykter igen. Meen, vi såg The Hellacopters och sen åkte vi hem. Inge kul om man inte kommer in, är nykter och har inget mer att dricka :S

Meen, somsagt det var kul ändå, speciellt fredagen. Thank you girls! :D Nej, nu börjar jobbet igen! YEA! :S

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Trööööött

Ja, idag är jag extremt trött, efter att ha varit vaken i 21 timmar. Jisses, sov bara 4 också, såå det är inte så nice just  nu. Igår var iaf hyfsat kul :) Började hoss Jennifer där hon lockade mitt det-går-inte-locka-hår. Såå det blev nåt mittemellan. Tiden sprang fram och vi var tvungen att skynda oss till bussen. Mötte upp Issa och åkte iväg. Var hos Stefan innan vi drog ner på stan. Det var också ganska kul, förutom att jag frös, hade så fruktansvärt ont i fötterna och spiknykter. Nåja, det gick det med. Kom hem runt halv 3 tror jag det var. Somnade sött.

Vaknade i Jennifers rum och svettades, för solen låg rakt mot fönstret. Klev upp och gjorde mig iordning för jobbet, men det enda jag ville var att soooova vidare. Pallrade vidare till ICA där jag köpte en macka, det första jag ätit sen lunch, om man inte räknar bort några vääldigt små kycklingbitar. Nej, så den åt jag på fikat. Ska iväg med damerna sedan och käka på Kina. Det blir trevligt, men en sak som både jag och Linn måste tänka på sen, är att klä på oss! :O Så var det ! Nej, nu ska jag sova i stolen en stund, oh tänk om det vore möjligt ?

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Lunch

Ja, då har man då ätit lunch, det var gott och man småsurrade lite med tanterna :) Det har varit dölugnt här idag, det var som Linn sa; har människorna ett liv eller vad? Nåja, sitter just nu här och förundras hur en del äldre tanter kollar ner på oss yngre och klagar bara på den ene, dock mer anständig än den andre. Nåja, så kan det vara, men det är bara att stå på sig.

Jo, ikväll så blir det Jennifer! :D Riktigt nice, och Linn har skaffat förnödigheter till lördagen, så tack Linn! :D Nej, nu ska jag kolla lite bloggar innan vi öppnar igen. HÖRS!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


GRATTIS!!!

Min lillebror Victor fyller tonåring idag! Han är just nu ute med båten på Höga Kusten semester, men jag önskar att du har det underbart! Grattis, min lilla tokstolle ♥


Julafton -07

Sömning

Ja, igår kväll så var man ju då in på Gatufesten en snabbis med mamma. Det var nice, vi gick och åt på en gång på Oskars. Fan vad gott det var, det var det som stod i tidningen. Fläskkaré eller vad det var, potatisklyftor och tsatsiki! Mums! Efter det strosade vi omkring lite innan vi for hem, båda var mkt trötta. Kom, duschade kollade lite på teven, och somnade runt 10. Skönt!

Imorse så ställde jag klockan lite tidigare, eftersom jag var lat igår och itne packade, så det blev lite packning i morse, eller rättare sagt en hel trunk är packad! Hoppas det blir bra. Nåja, ska först jobba en arbetsdag och sedan så ska jag ner till Jennifer, sedan tar vi det därifrån :) So long!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Två tallar

Så nu har man fått lite mat i magen, det blev en dansk skomakarlåda på Två Tallar, som är någon restaurang här. Det var gott och mättande :) Sedan var det att traska upp för brant backe, meeeen det gick bra :D

Fick reda på att pappa precis rundat Åstön påväg upp till Höga Kusten, fan vad avundsjuk jag blev! Vinden var perfekt och solen lyste! Åhhhhhh och så sitter jag här och gör inget speciellt överhuvudtaget. Nej, jag ska inte klaga, har fått ett kanonjobb, och det är jag väldigt glad över :)

Nej,  nu längtar jag till ikväll om det blir någe med mamsen :D i hope so! Bye so long!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Shopping och trött

Ja, dagen igår avslutades med shopping. Kom in ungefär vi halv 6, gick och åt på en gång, för hungrig som ett djur var man. Men såklart så tog det nästan en halvtimme att få matjäveln. Ah, men när man väl fick den så var man glad! :D Nåja, sedan så sprang vi omkring och jag hittade bla en klänning på hm och två par skor, även lite annat smått och gott :) Satt ute på Charm ett tag innan vi åkte hem. Kom hem runt kvart över 9. Lade mig i soffan, men somnade typ och gick då och lade mig! Tack för shoppingsällskapet Jennifer! :D

Imorse vaknade man, tröttare än någonsin tror jag. Men iaf pallrade jag mig upp och gjorde frukost. Fixade mig och satte på mig lite sommarkläder, dock så är jag ganska black today! Nåja, har suttit inne hos Anette ett tag nu, och vi har nu gått igenom det mesta, men jag ska skriva ner allt och lägga in i pärmen till nästa år ;) Har tänkt att jag ska jobba här nästa år också, men det tror jag inte bossen vet om än :)

Ikväll så blir det förmodligen gatufesten med mor, typ äta middag och strosa omkring, mysigt! Sedan blir det förmodligen Gatufesten med Jennifer and her crew :D Nej, nu måste jag avrapportera och skriva namnlappar, HÖRS!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Inte över samma kam

Bara för att klargöra en sak, så ang. de förra inläggen om min resa, där det blivit en del diuskussioner, så menar jag bara dom som har något emot mig, eller rättare sagt, de som skrivit något om detta. Alltså jag vill verkligen inte dra alla över en kam och om det har verkat så, så ber jag så hemskt mycket om ursäkt.  Jag hoppas allt är bra mellan oss då?

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Huvudvärk

Ah, nu har snart ännu en dag gått på Timråbo. Idag har det varit lugnare, men mer rörigt än någonsin. Hittade inte sakerna och det var undanlagt och jättekonstigt. Nåja, vi klarade oss igenom dagen :) Fick även god sockerkaka till fikat på eftermiddagen, mums! Nej, nu har man huvudvärk efter denna dag, men ska slurpa lite vatten, så kanske det går över :)

Nej, snart ska jag gå ner till stumpan och sedan ta en bussfärd in till Birsta! Yay! Hörs imorgon, hejdå!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Inlärning

Ja, som sagt igår kväll, så tog jag och mamma en powerwalkt på kvällskanten. Det var skönt att komma ut! Sov en timme före vi gick för jag var så trött, men jag somnade skönt ändå efter pormenaden.

Imorse så vaknade jag och ville inte kliva upp, usch och fy. Men jag pallrade mig upp och fikade/ fixade mig innan jag väckte mamma och Victor. SEdan gick jag till bussen och till jobbet. Kom hit och det har varit en jämn ström, inte som igår. Har börjat lära mig lite grann och Anettes yrke, och det verkar ganska svårt, men ändå roligt :) Har två veckor att lära mig allt på :)

Nej, nu är det snart lunch, eller det var mer än en timme kvar ju :S Äsch, jag som börjar bli hungrig, nåja, får väl härda! Hehe, efter jobbet idag så blir det Birsta med Jennifer! YAY! Hoppas det är mycket rea och jag får en massa reafynd, men får inte shoppa lös på alla pengar, nono! Måste ju spara lite granna iaf !

Nej, nu ska jag hjälpa Anette, eller rättare sagt, hon gör, jag tittar på ;)

/ ElinaAnnaErikaEvensson

RSS 2.0