Snark

Åh gud vad denna dag har varit stressande. Ojoj, det har vart follk här hela tiden och det här är typ den enda stunden jag har haft på hur länge som helst att kolla något annat än husar. Nåja, på lunchen så gick jag och betalade resan, och det gick bra! YES!  Nu känns det som om vi verkligen ska åka!

Efter lunchen var det om inte ännu mer stressande, och i det stressigaste ögonblicket, så kommer mamma, pappa och bröderna förbi. Haha, det var trevligt iaf. Sedan så har der varit körigt. Tog fika nästan en halvtimme försent, men det går bra ändå. Nu ska jag snart åka hem, och idag blir det sova, eller nej just det, ska ut och gå med mamma sen också, åhh döden, är så trött!  Nåja, det får gå, har jag lovat mig själv och mamma, så har jag!

Nej, nu ska jag se om Anette behöver någon hjälp, CIAO!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Lite stressigt kanske?

Ah, igår så vann ju Spanien, vilket var bra! Somnade dirket efter slutsignalen, vilket var hur skönt som helst.

Imorse så vaknade jag och klev upp. Kände inte att suget för mat fanns, så det blev bara något lätt. Gjorde mig iordning och sedan blev det att åka med bussen till jobbet. Ska sitta hos Anette, men det är lite rörigt, så hon kan inte lära mig så mycket, men jag försöker att snappa upp lite grann iaf :) Nu har jag haft en väldigt god fika, tack för det Lotta! :D

Idag så SKA resan betalas, för annars går det inte, men ska gå på lunchen. Guud, vad jag längtar! Ikväll så ska jag och mamsen ut och gå, börja lite granna inför beachen i Turkiet, då det nog inte blir nå mycket bad här. Imorgon, Birsta med Jennifer!!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Fika hela dagen lång

Ja, igår kväll/ natt, var jobbig, Jennifer, tack igen, utan dig ♥.. Gick och lade mig halv 4, somnade inte förrän 4- halv 5?

Klev upp runt halv 11 imorse, eftersom vi skulle fira Victor som fyller tonåring på torsdag. Då är dom jävlarna på semester uppe i Höga Kusten, medan jag jobbar, så då hade vi kalas nu. Satte mig och fika och då kom Mormor, morfar, Maria och Malte förbi. Fick pengar och en klänning av mormor och morfar, mycket uppskattat :) Sedan så fikade vi och pratade, Malte sprang omkring och busade, sötunge! Nåja, efter någon timme så åkte dom hem, och sedan kom Micke och Marina. Blev ännu mer fika och prat. Nu tittade även solen fram så drog ut en solstol :) Efter dom hade åkt skulle Victor få mamma och pappas present så vi åkte in till Mediamarkt där han fick en psp. Ja, det var det han ville ha satt. Jag köpte även ett par hörlurar vilket är mycket uppskattat, så jag kan slänga dom andra, dom funkar inte och väcker jobbiga minnen.

Nu ska jag äta hos pappa innan jag går upp till mamma, där vi ska se på finalen. Hoppas på Spanien! Dom förtjänar att vinna, och då ser Sverige inte så jävla dåliga ut heller (a)

Imorgon är det jobb som gäller, måste även in till Birsta/ stan nån dag, någon intresserad? :P Sedan är det Gatufesten också, hoppas på mycket skoj!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Myskväll

Kvällen slutade med film och gotta med far och bror. Såg national treasure 2 vilket jag inte har sett förut. Den var bra, och lite smårolig. Har suttit här ett tag, men funderar väl kanske på att sova lite granna nu kanske? Imorgon är det kalas för brodern, kanske Lovisa kommer vilket är nice! :D Nåja, gonatt!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Sovmorgon

Ah, idag tog jag en sovmorgon! Det var riktigt skönt när man har stigit upp så tidigt på mornarna. Men klev upp till 11 och gjorde inte så mkt. Kollade på teven med familjen och satt vid datorn ett tag innan jag gick ner till pappa, där jag ska vara i helgen, eftersom vi ska fira Victor imorgon. Har nyss ätit och det var skitgott! Får se vad resten av kvällen har att erbjuda :)

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Fine

Jamen om ni vill ha det så kör vi på det. Ha era åsikter, för ingenting som jag säger ändrar ju det. Jag orkar faktiskt inte ha ett barnsligt bråk om varför jag har bokat en resa. Jag har bestämt mig, tillsammans med Lovisa att vi ska åka. Inte pga av att ni åker dit. Jag tänker inte boka om min resa, men om ni stör er så mkt kanske ni gör det, men det bryr jag mig inte ett skit i. 

Men så bra då

Bara så att vi reder ut det, så är ju jag superavundsjuk på er, därför måste jag härma allt ni gör. Det är inte så att jag och Lovisa har planerat själv och inte tänkt på er överhuvudtaget, nejdå. Nej, det är ju som sagt så att jag vill ju bo i samma stad som er och jag vill åka samma dag som er, för att jag är så avundsjuk på er. För det är ju absolut inte så att det är vi som tycker det var behändigt att åka härifrån och att åka dit, och just samma dag, det hade vi redan planerat innan ni bestämde datum. Och ang. min glappkäft som det var ja, så är det lätt fixat pga lite olika orsaker, så det är lugnt din nära kommer inte hit längre. Såå, du slipper mig och jag slipper dig. Synd bara att det skulle bli såhär, för jag hade inget emot er, eller era planer, men tydligen så hade ni något emot mig och mina planer så, vad ska jag säga? Hoppas du har det bra med att vara sur och irriterad hela tiden på såna saker, när det finns mycket att vara glad för. Men nej just det ja, vi skulle ju förpesta din semester, så var det ju.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Luncha med Jennifer

Ja som sagt, jag och Jennifer gick och lunchade idag. Det var riktigt nice, båda sommarklädda och en god pizza, hur mycket bättre kan det bli. Pratade en massa och jag hoppas din hemlis blir bäst! :D Hihi, vet nog vad jag ska köpa i födelsedagspresent också, det blir nog bra, om allt klaffar som det ska :)

Nej, dagen har gått fort idag, mycket skratt och galenskaper förkortar dagarna, vilket är niiice :D Nej, nu ska jag hem och myysa, och inte tänka på jobbigheter. Nejmen banken var inte öppen som jag ville idag, så jag tar det på mådag så det är bra :D Nej, nu måste vi börja låsa :) CIAO!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Lådor i massor

Imorse när jag vaknade så klevjag upp på en gång, för att jag skulle ju duscha. Men till min förvåning så var jag pigg och glad. Det var en riktigt kul överraskning. Fikade och gjorde mig iordning och gick några minuter tidigare för att få njuta av morgonsolen. Ah, det var så härligt, så idag var det shorts och linne som gällde :)

Kom till jobbet och startade upp datorn, och det försörde ju min morgon, men det är bättre nu :) Jag och Linn har gått iväg med en massa kartonger till återvinnigen nu, så det är skönt att det blir fint här nu :) På lunchen ska jag ut och äta med Jennifergumms, ska bli trevligt :) Ska även in på Nordea och betala första delen på resan, så det är nice.

Fick även min lön idag, vilket är skiiiiitbra! :D tjänade dubbelt så mycket än vad jag gjorde två veckor på ängsklockan förra året :D Ändå har jag bara jobbat 9 dagar :D yay, i say!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Oh my god!

Tänkte bara slänga in ett inlägg ang. en del kommentarer som jag förmodar är riktade mot mig. För det första hade jag och Lovisa redan pratat/planerat den här resan redan innan jag visste att ni skulle iväg. För det andra så har inte landet, staden eller att vi har all inc. någonting med er att göra. Herregud, bara för att ni bokade före oss, betyder det att ni har förtur på stället? Så ursäkta mig så mycket om jag förstörde era planer med att jag ska åka dit också, det var inte min mening att göra livet surt för er. Men faktiskt så är det lite barnsligt av dig/ er att bli arg över att jag ska åka till samma ställe, herregud, vi bor ju inte ens på samma strand. Ni behöver inte ens prata med mig på planet, eller förresten, jag vill inte prata med er, för om ni är så omogna att vi åker till samma ställe och får ett anfall över det så.. ja.

Och för det tredje så berättade jag bara för att hon ville veta lite mer, eftersom du inte hade berättat. Men jag ska sitta tyst nästa gång, jag lovar!

Nej, detta förstörde min morgon, men hoppas dagen blir bättre, hörs!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Nemen nu får det vara bra

På den senaste kvart jag har sist skrivit ett inlägg så har jag; Bytt startsida till Linns blogg på arbetsdatorn, slagit telefon på kinden och utbrustit Ohhhhh Timråbo, Elina i telefonen (man säger vanligtvis Timråbo Elina), och sedan strukit fel namn på en serviceorder. Jag känner att detta var min halvtimme. Ja, vi fick ju oss ett gott skratt iaf :) Haha!


Jag kommer inte på rubrik ftw

Ja, efter fikat så höll vi på, vi har haft nåt att göra nästan hela tiden idag, vilket är¨skönt, kan man somna skönt inatt. :) Nejmen, vid lunchen var jag ner och hämtade ut Linns pengar och sedan in och köpte äpplen. Funderade starkt på att köpa en kycklingsallad, men jag avstod. Kom tillbaka och nu har jag och Linn sorterat ännu mera i nyckelskåpet, så nu är det enkelt att hitta. Nejnu så är det bara 1 och en halvtimma kvar innan det är hemfärd. Då är det hockey (bra att man skriver rätt första gången. Ofc så menar jag ju fotboll), vilket blir nice.

Ihh, vad jag läängtar till den 30 augusti :D:D

/ ElinaAnnaErikaEvensson

None
Jag saknar varma sommardagar och varmt vatten ute med båten!

The bussride from hell

Igår när jag kom hem möttes jag av en trevlig överraskning, min kära moster och kusin samt mormor var på besök :) Jag satte mig och åt lite snabbt innan vi satte oss ner och prata. Han är såå gullig, har börjat prata i  massor och går jättebra. Han är ett  riktigt busfrö :)  Nåja, efter ett tag så fikade vi innan de var tvungen att åka hem. Då så blev det lite slapphet framför teven innan det var fotboll.

Matchen var bra, förutom att det blev en massa jävla avbrott. Men, tyvärr så blev det Tyskland som gick vidare, hejade lite på Turkiet, då man själv ska åka dit :D :D Men men jag gick och lade mig efter matchen och somnade gott.

Vaknade imorse och trodde att det var lördag. Var tvungen att kolla kalendern på mobilen, och insåg att det var torsdag :S Åhh, då blev jag ganska less. Men jag pallrade mig upp och fikade frrukost och gjorde mig iordning och sånt. Sedan var det bara att ta bussen. Till min skräck så stod den redan på busshållsplatsen, så jag skyndade mig dit, men tackochlov så åkte den inte. När jag satte mig på bussen så var det ipoden som gällde. Men vid torsboda fick jag min första ögonöppnare. Han tänkte köra 609:ans väg. Men hell no, han fick backa tillbaka och köra ut på motorvägen. När vu skulle svänga upp mot Norra, så gjorde han inte det utan fortsatte till första infarten till timrå, körde som en galning genom den rondellen och tillbaka till norra. Åkte sedan igenom sörberge och tro på fan att han skulle in till Tallnäs, men vi skrek tillo före så han körde den riktiga vägen. Kom till jobbet, 10- 15 min senare än vad jag brukar.

Kom till jobbet och fick uppgifter av Anette på en gång, vilket var skönt Gjorde mappar och stoppade in papper i dem. Det var skönt att ha något att göra :) Nej nu skriker min mage efter något att äta, så man kanske ska ta en fikarast snart :O Hihi, uppdaterar säkert senare :)

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Nycklar i tusental

Ja, efter lucnhen här har jag och Linn suttit och sorterat alla fastighetsnycklar. Det gick kanoners, förutom en som kom och undrade vad vi höll på med ? Det var inte så att vi gjorde nya lappar till de som hon hade skrivit på för att hon har så dålig handstil? Nejdå, vi dom små änglarna (A)

Det är det vi har sysslat med det mesta av tiden, sprang lite fram och tillbaka och svarade i telefon också. Fick även göra min första avflyttning, woho i say! :D Jag känner mig svengelsk, kanske för att det blev lite engelska här på slutet.

Nej, snart ska man sätta sig och halvsova på bussen hem, mysigt :) Nej, nu ska jag inte se till så Hon blir sur igen :O Hihi!

Btw, jag vill träffa Maria och Malte snart!!!!!!!!!!!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Jadu.. det var den skrivaren

Ja, imorse så vaknade man av klockan, men ville inte kliva upp. Dock så ville jag inte försova mig så jag klev upp och fikade. Hade lixom ingen lust till nåt imorse, men jag kom iväg i den kalla blåsten. Fyllde på busskortet gjorde jag också, börjar lära mig :)

Kom till jobbet, lika lugnt och slappt idag,  som alla andra dar. Hehe, det är lite roligt faktiskt, vi sitter och kollar bloggar och håller på. Nåja, har iaf beställt gf biljetter nu :D yay, det ska bli skitkul. Har även pratat med Jennifer om planerna, vilket blir grrrreat! :D Nåja, nu måste jag och Linn fortsätta att förstör skirvare :O Nejdå det var inte så farligt, men lite roligt.
Ikväll, ja, då blir lugnt tror jag.. Måste ladda ipoden, det är så tråkigt att inte ha nåt att lyssna på under bussresan..

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Liiiista

DIG:
1. Hur lång är du: 180cm
2. Vad vill du bli när du bli stor: jadu, det vet jag inte riktigt än..
3. Vad pluggar du: samhälle samhälle
4. Har du långt hår: mjarå det har jag väl :)
5. Vilken hårfärg har du: mörkbrun
6. Sminkar du dig: ja
7. Vad har du för färg på dina underkläder just nu: vitt och svart

FAMILJEN:
1. Bor dina föräldrar ihop: Nej
2. Vem är bäst, mamma eller pappa: men båda..
3. Hur många syskon har du: 2
4. Vad är det senaste du sa till din mamma: godnatt, sov gott?
5. Vilken mat lagade din pappa senast: jadu, det var kötbullar och potatis, men jag åt inte av det :S
6. Hur många ställen har du bott på: 4
7. Vem i din familj stör du dig mest på: hehe (A)
8. Vilken familjemedlem är snällast: jadu, jag vet inte.. beror på situationen
9. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon: i måndags när vi (dom) badade
10. Hur gammal är din mamma: 35+

KOMPISAR:
1. När var du senast med nån kompis: I måndags
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar: jennifer
3. Vem har du varit kompis med längst: Lovisa
4. Vem känner dig bäst: åh, det är nog Jennifer
5. Längsta tid du varit osams med en kompis: jag vet inte..
6. Skulle du sagt till en kompis att du hatade hennes tröja om du gjorde det: på ett snällt sätt kanske (a)
8. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar: nope

KLÄDER:
1. Vad har du på dig idag: jeans, ett tublinneaktigt och en kofta
2. Har du bytt om idag: nope
3. Favorittröja: timråbo (A) haha, nej jag vet inte..
4. Sexigaste klädesplagget på andra könet: åh jag vet inte.
5. Har du gett bort kläder nån gång: aa det ha jag.
6. Har du ångrat ett klädköp nån gång: ohyes
7. Har du handlat kläder genom internet: det har jag
8. Har du ljugit om bh-storlek nån gång: nope
9. Fulaste plagget andra könet kan ha: men speedos i think :o
10. Vad använder du för skor: alla möjliga, iadg ett par tygskor från hm
 
VÅGAR DU:
1. Skrika åt dina föräldrar: absolut
2. Klä dig annorlunda: mjorå
3. Vara dig själv: njae
4. Visa dig i bikini/badbyxor: helst inte, men det går ibland :)
5. Fisa inför din pojk/flickvän: haha..
6. Pierca dig: japp
7. Ge dig på utmaningar: kanske (h)
8. Ha sex på offentlig plats: huh, säkert ;)
9. Vara omogen: men duh, ofc
10. Äta småkryp: ohno

RANDOM:
1. Vet du vem Fato är: nopa
2. När tuggade du tuggummi senast: alldeles nyss
3. När var du på semester senast: om du menar semester, så kan det vara utomlands så var det nog finlandsfärjan (a)
4. Vilken färg är det på din tandborste: grön
5. Är ditt hår tråkigt: ohja
6. Vad har du för påslakan just nu: vitt med nåt mönster
7. Vem såg dig naken senast: moi
8. Hur ofta duschar du: varje dag/ varannan dag
9. Gillar du Bubbel roller: jomen visst :|
10. När ska du gå och lägga dig: kan göra det nu, om jag får ;)


Genomgång av skrivare

Ja, nu är det klart! Jag och Lovisa sticker till turkiet den 30 augusti! :D Faaaaaaaan vad skoj! All inc. hotell med 300m till Kleopatrastranden och 1.8 till centrum! Sjukt skönt ska det bli.

Jaja, imorse så försov jag mej, självklart. Så det blev stressfrukost i bilen och sedan så kom man tackochlov i tid. Idag har det inte hänt så mkt, eller jo, vi hade genomgång på den nya skrivaren vi har. Mkt extrafunktioner och sånt. Nåja, det går nog :) Ringde även detur och kollade betalning och sånt. Det gick finfint. Nej, nu längtar man till maten, mums.

Har även kollat upp lite med Gatufesten. Hoppas det blir bra. Dock, så håller jag mig till cider då tror jag ;) Nåja, nuuu måste jag jobba. Puss!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Snart över

Ja, idag har man då haft en ganska stressig, eller ja, en skön dag. Har haft nåt att göra nästan hela tiden, vilket är skönt om man jämför med förra veckan. Hoppas på mer såna dagar. ::) Nej nu ska man snart ta bussen hem, måste få pappa och skjutsa upp min ipod, eller omjag går ner ? Nåja, ikväll smäller det! :D:D Läääääängtar väldigt mkt!

Nej nu ska man börja packa ihop allting. Syns längre fram biatches! Puss

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Måndag morgon

Ja, då var det åter en vecka med jobb. Ilskan har lagt sig lite från igår, men jag står för allt jag sa och för allt jag skrev. Ville bara säga det. Kunde inte somna igår, pga alla tankar som snurrade runt i huvudet.

Imorse så klev jag upp 0618, vilket är ganska jobbigt. Men klev upp och fikade osv. Försäkte bestämma what to ware, så då kollade jag ut, så det blev jeans och långärmad tröja. Nåja, slängde upp paraplyet och gick till bussen. Kom till jobbet och det har faktiskt hänt något på morgonen, jippie. Jag och Linn sprang runt som yra höns för att försöka hitta ett par nycklar, men det funkade som tur var, efter lite om och men. Jag sitter ju ute i receptionen själv, men tackochlov så har man annan personal till hjälp :)

Snart är det fika, längtar efter min lingongrova med herrgårdsost på. Mums. Om en kvart får jag äta den.

Jag längtar såååå mkt till ikväll, Lovisa kommer förbi mig, vilket i sig är supertrevligt, men vi ska göra.. DET! Vi ska verkligen göra det och vi ska ha så himla kul, fyfan vad kul! Berättar mer ikväll då allt är ordnat! :D Nej nu ska man kanske slänga upp husar programmet så man ser ut som man jobbar. Det blir förmodligen en lugnt dag :) CIAO!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Svartsjuka

Daniel Nyström, det här inlägget är till dig ditt förbannade svin!

Ska vi ta det från början? Vårt förhållande började 17 november. det var bra i början, men jag började märka att du var svartsjuk. Du ville inte erkänna, utan det fortsatte. Hittade dig med att kolla igenom min mobil när jag sov. Skulle kolla vilke jag skrev med, om det var en kille skulle du ha all fakta. Om det ringde skulle du veta vem det var, om jag var på stan, skulle du veta vad jag gjort och vilka jag träffat. Du litade inte på mig en jävla sekund. Det tog dig hela 4 månader för dig att erkänna, men inte fan blev det bättre. Fan vad jag led hela jävla tiden. Jag kan ärligt säga nu att jag slutade älska dig tidigt, för jag tål inte svartsjuka. Jag gjorde slut, den 4 maj. Trodde jag var fri, kändes att allt skulle bli bättre, skulle kunna leva mitt liv och försöka att få en sån bra sommar som jag kunde få.

Men tro fan i mig att jag har fel. Allt blev bara värre, inte nog med att du är ett känslomässigt vrak, så ska du fortsätta att vara på mig. Hela den veckan mådde jag piss. Vi bråkade och bråkade och sedan blev det stopp, ett tag. Sedan började det igen, det gick bättre, försökte att vara vänner, eller ja, så bra som det gick. Du gjorde mig en tjänst och det började bli bra. Men sedan vände allt. Du gick bakom min rygg, till min egen bror för information om mig. Så  jävla lågt trodde jag inte ens att en människa kunde sjunka. Fyfan för dig, jag hoppas att jag aldrig behöver se dig igen, du är ett svartsjukt svin, och jag tycker synd om den nästa som blir din flickvän!

Hejdå, föralltid och fanimej vad skönt det ska bli

Sibylla

Kvällen igår blev faktiskt bättre än väntat. Tack så mkt för det :) Somnade runt 2.

Imorse så vaknade jag av att pappa ringde. Fick köra, och lämande. Sedan så åkte vi till Lild, igenom Timrå och in till Sibylla i Sörberge. Pappa bjöd på ett mål där. Köpte det och körde till älven där vi satte oss och åt. Det var mysigt. Efter det så körde jag hem. Nu sitter jag här och vet inte vad dagen har att erbjuda. Blir väl loda, i guess. Nåja, skriver sen förmodligen.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


..

Jaa, vad ska jag säga. Gårdagen började med ett besök hos mormor och morfar. det var okej. Efter det så var det åka och handla och sedan åka ner till pappa. Gick ovh lade mig en stund, för jag.. ja.. nåja, efter det så var det mat. Var väl gott och efter det så gick jag och mamma hem. Kvällen avslutades med att jag fick leka moraltant till två 35+ kvinnor. Superkul..

Natten avslutades med diverse uppvaknanden av olika orsaker vilket var superroligt, så ja, min midsommarafton var lyckad.. Så inihelvete roligt! Hoppas resten av Sverige hade kul!

Imorse så klev jag upp halv 1, gjorde inte så mkt. Fick sitta och höra till ringklockan i en kvart vilket var uppiggande. Men som tur var så slutade det. Gick på ica en snabbis och sedan åt vi mat. Hamburgare.. Sedan var det soffan och lyssna på åskan och sedan sitta och loda framför teven. Åhh, jag har ett sånt roligt liv! Nej man kanske ska avsluta kvällen med lite teve, vara lite ombytande för en gångs skull? :S

Hej, detta inlägg var inte fullt av sarkasm? :O

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Resaaaa

Ja, nu har man snart avslutat sista dagen denna vecka. Det känns skönt. Det blev iaf något samtal nu på eftermiddagen. Men det har gått bra. Maggan lämnade mig själv i receptionen, men det har inte kommit någon och det har nästan inte ringt alls, så det är tråkigt faktiskt. Men det har det varit hela dagen.

På lunchen så gick jag ut och satte mig, det var riktigt varmt och skönt, men det brände på benen för att jag har ju jeans. Men det går nog bra :) Köpte även en glass på fikat och gudars vad gott det var. Mums!

Nåja, jag och Lovisa har hittat en resa som jag tror vi kommer att beställa! Kommer bli kanon, om allt går igenom. Men vi måste väl prata igenom allt och jag måste skaffa målsmansblanketter osv. Meeen, det löser sig nog. Blev inte så dyrt för all inc. i ett dubbelrum :) Nej, nu måste jag sluta, för det ska ju se ut som om jag jobbar ;)

/ ElinaAnnaErikaEvensson

..

Åhhhh, vad tiden går sakta.. Jisses, har inte gjort nånting.


Otroligt lugn dag

Ett samtal på en och en halv timme. Det är helt otroligt, så lugnt har det inte varit på hela veckan, och då har veckan varit otroligt lugnt. Nåja, jag skrev inget igår så jag kan skriva idag kanske.

Igår så kom jag hem och handlade lite innan jag kom hem och åt. Fick gå och handla lite till innan jag satte mig framför datorn. Det blev ändringar på midsommar, men vad ska man göra åt det ? Nåja, efter det så kollade jag på fotbollen, men dom spelade ju så frukantsvärt dåligt att man kunde dö. Så när det var en kvart kvar så gick jag och lade mig. Det var skönt för jag var väldigt trött.

När jag klev upp imorse så hade jag inte sovit en hel natt. Har inte gjort det på hela veckan, fattar inte. Men det är nog Melissas fel, eftersom hon inte går in på kvällen, så då måste jag släppa in henne på natten ist. Men, jag klev upp imorse och fikade osv. Gick till bussen, fick fylla på busskortet också. Men jag fattar inte så mkt, ska kolla sen hur mkt pengar jag har egentligen.

Nåja, kom till jobbet och började. Men jag har bara suttit och kollat in i väggen typ, eller det har jag inte heller, jag har suttit på nätet och surfat. Så det är skönt att kunna göra något iaf. Nåja, fick lönebeskedet och det såg väldigt lovande ut :)
Ikväll så blir det.. ja, jag har ingen aning. Sova kanske..

/ ElinaAnnaErikaEvensson

O'learys

Ja, nu sitter man på lunchen, tänkte skriva lite smått, eftersom jag har tråkigt :) Idag så klev jag upp 6 och duschade. Var supertrött imorse, men pallrade mig iväg till bussen. Kom hit och idag har jag fått svara mer i telefon osv. Men jag får bara konstiga samtal, inget som jag kan. Det är lite synd, men jag lär mig snart.

Hade lunch alldeles nyss som sagt, glömde matlådan idag så jag fick dra ner med tanterna på O'learys. Men det var gott, haha. Nu sitter man här och halva dagen har gått, det är bara 4 timmar kvar. Men det är ganska kul faktiskt så jag klagar inte. Har fått min lön typ, fast jag får den inte insatt förrän den 27:e, men jag fick ett papper. Det var roligt :D Nåja, nu kanske man ska joina tanterna i fikarummet och prata skvaller :)   Skriver ikväll.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Holmö Brygga

Idag så vaknade man av klockan och gjorde sig iordning och allting. Åkte med bussen på morgonen och gick till jobbet. Det förflöt på bra och jag svarde lite i telefonen. Är lite nervös när jag ska ta över Anettes plats, men det går nog bra. Det var ju meningen att jag skulle gå på birsta med Jennifer, men eftersom det var en middag med jobbet, så var jag tvungen att avboka, men vi ska göra det, gumms! :D

När jag kom hem så var det bara att byta kläder och gå ut och vänta på skjutsen. Min högsta chef kan verkligen inte köra bil, han körde som en kratta, men kom fram helskinad tackochlov. Åt på Holmö, vilket var väldigt trevligt. Jag åt Kyckling och stekt ris och sedan en Citronnånting till efterrätt. Det var gott, men ångrar att jag inte tog renfilén eller vad det var. Men om jag jobbar nästa år så blir det det. Efter det så kom jag hem och kollade på fotbollen. Ska snart gå och lägga mig, är tröttisch.

Imorgon är det nog bara jobb som är inbokat om inte något annat dyker upp :)

/ ElinaAnnaErikaEvensson

work

Ja, idag har man då börjat jobba.

Vaknade klockan 6, men klev upp runt halv 7. Gjorde mig iordning osv innan jag gick iväg till bussen. Klev av och gick in. Var inte så mkt personal där utan alla satt i fikarummet innan dem öppnade klockan 8. Fick skriva lite felanmälningar och kolla brickor osv. Det var en väldigt slö dag, men det var kul att lära sig. Speciellt när det är en annan tjej där i samma ålder typ, blir roligare så. Nåja, dagen slutaade halv 5, så då åkte jag hem. Åt mat och sedan var det teven och datorn som gäller. Blir fotboll sen och sedan soooova, för jag ska upp imorgon också. Är ledig på fredag, skönt!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Betyg

tänkte visa mina betyg, skryta lite sådär. nejmen jag är väl ganska stolt, men vill ha lite bättre, men får fixa det till nästa år :) Detta är mina betyg från Timrå Gymnasieskola

Datorkunskap MVG
Engelska A VG
Engelska B VG
Estetisk verksamhet MVG

Moderna språk steg 1, franska VG

Geografi A VG

Historia A  VG
Historia B VG
Idrott och hälsa A VG
Moderna språk steg 1, italienska MVG
Matematik A VG
Matematik B G
Naturkunskap A VG
Naturkunskap B VG
Psykologi A MVG
Samhällskunskap A MVG
Samhällskunskap B MVG
Svenska A VG
Svenska C VG


..

Imorse så vaknade jag av att Melissa krafsade på balkongdörren, men jag ignorerade det ett tag. Men när jag väl öppnade, ja då gick mamma ut genom andra dörren. Blev lite irriterad, men jag somande om. Vaknade 11.11 och klev upp. fikade lite och kollade på teven. gick en sväng till ica innan jag och mamma började med maten. Gjorde gomat, mumsigt. Sedan så satte jag mig hör, när min bror gjorde mig sällskap. Trevligt! nåja, ikväll blir det ladda inför jobbet som börjar imorgon. Ska bli kul, är faktiskt inte nervös alls, konstigt nog. Men ja, nej kanske ska socialisera med familjen lite granna. CIAO!!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Ja, men det var väl bra, eller? :O

jaha ja, det var det.. Har inte gjort så mkt idag. Myst med mor osv. Snart är det jobbish som gäller. Ska bli skönt.


sorry

Nu har jag verkligen inte skrivit på ett tag, men jag har helt enkelt inte orkat. Men jag ska försöka sammanfatta, då jag ändå inte kommer att somna den närmsta timmen..

Måndag

Efter italienskan, där jag fick MVG :D Kom hem, gjorde inte så mkt. Umgicks med familjen osv.

Tisdag

Kom till skolan och hade mentor, fick fika :) Efter det så var det lunch och efter det geografi. Fick fika där också. Mums. Sedan så åkte man hem. Myste i soffan med fotbollsEM. Det var väldigt mysigt.

Onsdag

Åkte till skolan och städade ut skåpet. Åkte sedan in till stan med Lovisa. Gick omkring, skaffade resekataloger. Gick till tandläkaren där dom lagade. Skaffade ett nytt busskort. Åkte med pappa hem. Kom hem, kikade i katalogerna och är fast. Ska utomlands.

Torsdag

Åkte in och såg på Guldkotten. Det var kul faktiskt. Mamma hämtade mig och vi åkte till Birsta. Yrade omkring innan man åkte till timrå och grejade. Träffade mysjennifer! :D Åkte hem osv. Sov en stund innna det var mat och Victors skolavslutning. Efter det så var det fotboll och mys som gällde. Nice! :D

Imorgon är det skolavslutning, får se hur det slutar.. om allt funkar blir det j*vligt kult! :D

/ ElinaAnnaErikaEvensson

We are the angels, and we are the ones that are praying

Imorse så vaknade jag av klockan. Meen, jag var frotfarande trött, så jag sov en timme till. Det var skönt. Klev upp så hade mamma gjort gröt åt mig. Fixade mig osv innan jag gick till bussen. Hoppade av i Tallnäs och gick till gympan. Men där var det ingen som jag ville vara med, så då gick jag till skolan. Hittade Lovisa och vi gick och åt. Efter det så satt vi ute lite granna och planerade, kommer bli skoj. Sedan så hade vi Samhälle. Fick VG på kommunistgrejen och MVG i slutbetyg. Är nöjd. :)

Nu sitter man och väntar på italienskan. Vill veta mitt betyg och sedan sluta. Åhh, längtar till skolan är över. Skriver mer sen. Hejdå!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

I tried to be the one you wanted me to be

Ja, då är man tillbaka efter denna helg. Den har varit helt okej, kanske inte så bra som förra, men det duger gott :)

Fredag

Vaknade klockan halv 10 av att pappa kommer in. Går upp, fikar, duschar och packar innan vi åker iväg runt 11. Åker förbi Öbergudde där de höll på lägga ut bryggan, men de behövde ingen hjälp, så då åt vi lunch och seglade vidare. Kom till Lilla Sandviken kanske runt 3- 4. Pappa plockar då fram luftgeväret som vi hade köpt i veckan. Killarna blev helt i extas och gick iväg på en gång. Käkade lite mat osv. innan jag testade första skottet. Jaa, det var inget för mig kan man säga. Jag kan verkligen inte träffa nånting. Efter det så går vi in i båten och spelar kort osv. Lägger oss runt halv 12 och jag läser ut boken. Läste mer än 350 sidor denna dag. Men den var bra :) Somnade kanske runt 2 eller nåt. Det var lite kallt.

Lördag

Vaknade kanske runt 10. Klev upp och åt frukost. Det var inte sådär jättebra väder. Det var soligt, men det blåste. Runt 1 åkte vi till Öbergsudde, där vi skulle äta lunch och sedan åka hem, men klockan han bli 3 innan vi kom fram, så vi beslöt oss att stanna en natt till. Där var det varmt, så man solade en liten stund. Gick upp och käkade innan man gjorde gammfolket sällskap. Det är faktiskt ganska kul att se äldre folk dricka sig redlösa och sedan försöka balansera på klipporna. Det var trevligt med skratt och luftgevärstävlingar. Gick och lade oss vid 12.

Söndag

Vaknade av att motorn startades. Pappa drog iväg tidgt på morgonen, eftersom vattnet i båten hade tagit slut. Så när man klev upp vid 9 så var man framme i båthamnen. Fikade frukost osv. innan pappa och jag packade ur och åkte hem. Väl hemma så blev det lite slötittande på teven innan det var lunch. Gick sedan och duschade. Efter lunchen satte jag mig ute på altanen. Men denna altan som vi har, det är outhärdligt, det är såå fruktansvärt varmt att man kan dö. Låg i 20 minuter, sedan kokade jag upp. Så då gick jag in, sptserade omkring och sedan ut i små omgångar, så man itne bränner sönder sig. Nåja, sedan var det middag, sedan packning och hemfärd till mami. Kom hit, satte sig lite vid datorn innan man kollade på teven och nu sitter man här igen.


Ska väl snart gå och lägga mig, är ganska trött. Sista skolveckan. Nice, sedan är det jobb heeeeela sommarlovet. 9 veckor. Men kanske det blir bra med planeringen, eller hur Lovisa? ;)

/ ElinaAnnaErikaEvensson


seeeeeegla


Without you, I walked into quicksand

Lite bad uppdatering, men vädret är ju så vackert :)  Nåja, igår så åkte man in till skolan lite sent, så man missade psykologin, men det gör inget. Efter det så käkade vi och sedan blev det skriva om kommunismen med Belle och Madde. Det gick riktigt bra och 4 timmar senare så var vi klar. Det blev super. Efter det så åkte jag hem och gjorde inte så mkt, innan vi åkte till Birsta. Pappa skulle ha ett par jeans och en tröja. Tro fan att han roffar åt sig det första bästa. Men jag fick han iaf att de de bättre jeansen :) Efter det så blev det Jula och lämna lite stuff hos moster. Därefter hem och sova vid halv 11.

Imorse klev jag upp vid 9. Gjorde mig iordning, men jag blev svettig på en gång av kläder, det är så varmt ute. GAhhh. Nåja, gick upp lite tidigare och köpte en Loka Hallon med Grape och ett äpple innan jag hoppade på bussen. Kom till skolan, hade sista svenska lektionen för det här året. Sedan lunch och sedan skrivning. Gahh, kände hur energin drevs ut ur min kropp på en gång. Skrev 8 sidor, men det mesta var bara blahablah. Det blev inte bra. Hoppas jag klarar det bara. Just då så brydde jag mig inte. Gick sedan till Tallnäs där mamma, pappa och Marcus var och fick skjuts därifrån. Köpte en mjukglass med mamma och hämtade lite grejs hos henne. Fick även klänningen som jag beställt. Kanske blir den på midsommar om jag inte får ta mammas. Den var fin :) Efter det så åkte vi ner till far. Nu har jag och pappa käkat och jag sitter här. Väntar på att det ska bli kallare på altanen. Jag ljuger inte när jag säger att det är minst 50 grader där. Men sen så blir det att sitta där en stund på kvällskvisten. Vill vara brun och fin på skolavslutningen, då jävlar !


I helgen blir det inget skrivande, för då åker vi ut med båten till Barsviken osv. Det blir sol, bad och umgås med familjen och vet ni vad, jag tycker faktiskt om att vara med min familj. Iaf när vi är ute med båten ;) Men vi hörs kanske på måndag eller något. Ciao babes!


/ ElinaAnnaErikaEvensson


You're wasting time on me

Imorse så vaknade jag av att jag vaknade och visste inte vad klockan var. Hade försovit mig, men inte så mycket. Gjorde mig iordning osv. innan jag gick till bussen.

Kom till skolan och hade samhälle. Började skriva vår text. Den blir superliten och täcker verkligen HELA pappret. Nåja, efter det så hade vi mentor. Pratade om projektarbeten osv. Det blir nog bra. Efter det så var det äckellunch, men åt i alla fall för att få i mig nåt. Efter det så var det bara att vänta tills bussen gick. Jag och Madde gick och väntade på den. Pratade med henne på bussen, vilket var nice :) Hoppade av vid Birsta och gick till Jennifer. Hon fick tillbaka sin rapport och jag stod med henne en halvtimme, innan Lovisa kom. Vi gick då och köpte glass. Åhh, så gott det var. Hallon sorbet, blåbär och choklad. Åt den och sedan så gick vi i alla skoaffärer vi hittade. Hittade ett par underrrrrbara skor. Dom var sköna, snygga och vita. Två nackdelar; jag blir 195cm lång och dom kostade 600:- Men annars hade de varit mina.

Sedan kom Lovisas mamma och vi gick lite till innan de skjutsade hem mej. Kom hem och åt lite. Efter det så kikade jag på teven innan jag satte mig här. Ska se på DH ikväll innan det blir sängen tror jag.


Imorgon blir det plugg som gäller. Pusss


/ ElinaAnnaErikaEvensson

None
En bild från i helgen


To reverse what's been done

Idag så vaknade jag av klockan, men det enda jag ville göra var att ligga kvar i sängen. Men jag masade mig upp och gjorde frukost. Fixade iordning och packade väskan innan jag gick upp till bussen.

Kom dit, pratade lite osv. innan vi kom till skolan. Hade gympa, brännboll, tråkigt. Nåja, det gick väl an, men det var inte så kul nej. Efter det så var det duschen och lunch som gällde. Hade samhälle, och alla fick tillbaka sina rapporter. Men min fanns inte med, blev lite nervös. Sedan gick hon och letade den, och hittade den, tackochlov. Hon rättade den och jag fick tillbaka den i slutet av lektionen. Efter det så hade vi italienska där vi skrev en text osv. Fick reda på betygen osv, men hon var inte säker på mig, får antingen ett vg eller ett mvg, hoppas på det sista! Fick även reda på psykologin, mvg :)

Efter skolan så var det bara att ta bussen hem. Kom hem åt mat, åkte upp till mamma där vi fixade grejer åt melissa. Sedan åkte vi hem. Kikade på teven innan jag satte mig här. Ska gå ner och hjälpa Victor med matten! Snälla storasyrran här då :) mueeehehe.

Imorgon så har jag bara en lektion, ska dra in på Birsta då en sväng, får se om det blir med mamma eller själv. Ska kolla ut lite skor osv, ska även lämna Jennifers rapport då :) Pusss

/ ElinaAnnaErikaEvensson



 


Summerrrrr

Åhh, vilka underbara två dagar det har varit. Nu sitter man här och är solbränd typ överallt. Men det var det värt.

Igår så åkte vi ner till båthamnen runt 3. Donade lite innan vi åkte runt halv 4 kanske. Seglade riktigt bra igår också. Det var riktigt kul. Några timmar senare så var vi framme i Åkeröviken. Då gjorde vi upp en brasa och grillade kött. Det var riktigt gott. Flamsade på ett tag osv, innan vi gick in båten och spelade kort och myste. Det var riktigt nice. Typ halv 12 så gick vi och lade oss.

I morse så vaknade man av att motorn startades. Klockan var typ 6, men pappa körde till Lilla Sandviken ist. Vi låg och sov till klockan halv 9 ungefär då vi klev upp och åt frukost. Efter det så var det på med bikinin och klänningen innan vi gickk in till stranden. Killarna började bada lite smått, men vi gick till en gammal militärbunker före osv. Det var ganska coolt, eller inte. Nåja, sedan blev det bad för killarna och fika på stranden. Jag var dock för feg för att bada, det var bara 13 grader. Nåja, efter att man har legat och glassat ett tag på stranden så kommer det en hel jävla släkt och intar stranden. Så då går vi tillbaka till båten. Då kommer pappa med förslaget att vi åker in till stan och käkar på Max. Alla var på. Låg på däcket i typ en timme när vi gick över havet. Det var riktigt nice, och det gungade skönt. Men efter ett tag så var jag tvungen att söka mig till skuggan. Gick och sov en stund och när jag vaknade var vi framme i stan. Fan i helvete vad varmt det var där. Det var så fruktansvärt varmt. Men gick iaf och käkade och sedan till båten. Därefter blev det Alnön runt och sedan hem.

Kom hem, kikade på teven, hjälpte Victor med matten, duscahde och satte sig här. Det gungar nu och jag ser ut som en krabba, men livet leker. :) Bilder och en film kommer senare ! :D

"Zäta-Zäta Top och Emma Green är bra!" (ZZ-top och Ebba Grön) - Ett av många citat av Victor, min kära bror.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

RSS 2.0