100131- söndag

Hej bloggen.

Ville bara kika in och säga att jag lever. Galen helg med huuuuuuuuuuur mkt som helst som hänt, tänker dock inte ta det här. Någon som har frågor, hör av er. Sitter just nu och ska sova. Trötter man är. imorgon är det förmodligen plugg som gäller. Ha det gött. Hejdå

/ ElinaAnnaErikaEvensson




Love

100130- lördag

round 2. let´s go.

dötrött egentligen, men vafan, ellen är här tills imorgon. Meeen, nu ska vi dra. hejdpå

100129- fredag

utgång med Jennifer och Ellen. Pepp!


Min älskade farmor, du är saknad

Älskade farmor. Det här inlägget är till dig.

Jag har tänkt mycket på dig, även om jag inte skriver om det i bloggen eller pratar om det. Men du vet att du har en stor del av mitt hjärta, den delen som nu är trasig och sönder. Delen och har ett hål. Du var den som fyllde ut det hålet, den som gjorde mig hel.

Allt jag har skrivit om dig, allt som jag har pratat om dig, det räcker inte. Saknaden är lika stor då som nu. Jag vill vila i din famn, hålla din hand, skratta ikapp med dig. Jag kommer aldrig bli för gammal för att sakna dessa minnen. Jag kommer aldrig bli för gammal för att skratta åt tomten på listen. Jag kommer aldrig bli för gammal att skratta med dig. Det enda är att jag blir äldre, vilket ger ett större avstånd till dig. Ett avstånd jag inte vill ha. Ett avstånd som känns så onödigt.

Du är viktig för mig, du är den jag värdesätter högst här. En ängel eller jordbo, det spelar ingen roll. Du har lika stor plats i mitt hjärta.

En enda sak har jag att säga till dig
Jag älskar dig. Då, nu och föralltid ♥

100128- torsdag

Hejhej

Måste bara börja detta inlägg med att berätta om en film vi såg inatt. My sisters keeper heter den. Vi läste boken när vi gick i gymnaiset och den var riktigt bra, men filmen var ännu bättre. Alltså jag har aldrig gråtit  så mycket i hela mitt liv. Vilken underbar och hemsk film det var. Jag och Jennifer satt och hulkade och storgrät verkligen hela filmen. Jag var fortfarande svullen runt ögonen när jag vaknade. SE DEN! NI MÅSTE SE DEN! ETT KRAV! Förbered er dock med en drös med näsdukar, för att inte översvämma soffan.

Hör hört att mormor har kikat in här också. Hej på dig sötmormor (: Nej, men nu sitter vi här och har städat lite och har satt på potatis. Det blir pärer, köttbullar och lingonsylt. mums.

Idag har vi hunnit med en hel del. För det första så var vi uppe med tuppen, typ. haha, nejdå, men vid 9. Strålande sol, klarblå himmel, plusgrader och fågelkvitter. Inte illa att starta sin morgon så. Fikade lite grann innan vi åkte ner till stan. Där blev det att betala lite räkningar innan vi sprang på synoptik. Hade ju som sagt en undersökning, och det visade sig att jag behöver glasögon. hehe. Så testade ut ett par. Tycker jag ser mongo ut i vilket som, så Jennifer och expediten fick bestämma. Blev ett par klassiska eller vad hon kallade det. Jag fick ju som tur var ganska bra rabatt så det var ett överkomligt pris.

Efter det så gick vi och käkade lunch på Pizza Hut. Det var gott. Sen vidare på Brunnsparken och möta upp Ida och hennes vän för lite snack och inhandling. Nåja, var tvungen att kila ganska snart då jag haade föreläsning. Hamnade på en spårvagn som körde fel och fick BACKA i en jävla KORSNING. huhu, scary. Och läskig kille/man/gubbe som satte sig brevid mgig. Ville att vi skulle dricka kaffe och han följde efter mig. Det var läskigt. Neej, men sen kom jag fram och hade föreläsning. Var en intressant och konverserade med en tant som är klasskamrat med mig. Kul faktiskt.

Nåja, slutade och åkte hem, nu sitter vi som sagt och väntar på middag och har städat. Ellen kommer 22 ikväll. Mysmys på hög nivå. Det blir faktiskt första utgången i Gbg med henne. Roligt!

Nej, nu ska jag göra någon nytta. Ha det bra. Hejdå


/ ElinaAnnaErikaEvensson


sjukt bra låt. Har verkligen fastnat för den!

100127- onsdag

Hejhej bloggen.

Idag blev det inte jobb.

Men det blev plugg istället. Några timmar blev det, men ska läsa lite till innan jag somnar. Men ja. Annars har jag inte gjort alls mycket. Laga gomiddag gjorde vi. Potatisklyftor kyckling och currysås. mums blev det.

Imorgon så blir det först synundersökning och betala lite räkningar. Sen är det planerat en lunch med Jennifer. Mysigt att göra någonting utanför lägenheten :P Sen blir det föreläsning innan man åker hem.

SEN KLOCKAN 10 KOMMER ELLEN OCH BESÖKER OSS!!!!!!!!!! hihi, vad roligt.

Nej nu ska jag läsa lite till. ha det bra. hejdå.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


long time ago..


100126- tisdag

Hejhej bloggen. Tar en paus ifrån plugget och skriver ett litet inlägg. hihi. Nejmen jag har pluggat i några timmar nu och jag har precis stoppat in några maskiner tvätt i tvättstugan, så tänkte jag kan väl slinka in med ett inlägg :P

Jaa, igår var verkligen inte min dag. haha. Vaknade och var skittrött, vilket var förståeligt då jag sov ytterst lite. Men det har jag bara mig själv att skylla. Åkte till jobbet och jobbade. Sjukt dåligt det gick på förmiddagen, det var nära att vi fick åka hem. Men efter lunch ryckte vi upp oss. Men ja, det var fortfarande jobbigt. För det första funkade inte mitt kort när jag skulle handla lunch så en arbetskamrat fick rycka in och betala åt mig. Suck. Men sen så sista timmen fick jag sjukt ont i huvudet och sen så hade jag de värsta telefonsamtalen ever. Jag sög, skulle skämmas, lurades, skaffa ett riktigt jobb, ställde inte rätt frågor tydligen osv. Helvete vad besvärliga dom var. Men aja, jag och Jasmine fick gå lite tidigare. Sprang runt som dårar och försökte hitta rätt bankomat, sen en sväng in på glitter innan jag åkte hem.

Väl hemma så gjorde jag middag och självklart så tappade jag ut nästan all pasta. SUCK! det var inte min dag helt enkelt. Kvällen slutade med spänning av Paradise Hotel. Ville inte att Stefan skulle åka, hellre Jackie. Men mest av allt Pontus. Tråkig kille.. hehe. Men ja, sen så gjorde vi inte mycket. Somnade typ.

Imorse klev jag upp 10 och satte mig och pluggade på en gång. Har suttit här sen dess. Har läst iaf ett kapitel två gånger, så nu fattar jag iaf lite grann. Mycket enklare text i denna bok än i den andra kursen. Den fattar jag verkligen ingenting av. herregud. Men det måste göras.

Har som sagt slängt in några tvättmaskiner och ska även runt 15 möta upp Jennifer på ICA för mathandling. Behöver fylla upp förråden lite granna. Har nästan bara fryst mat kvar. Men ja. Nej nu ska jag plugga lite till. Men vi hörs och syns något mer.

Måste börja knäppa lite mer bilder också. Har varit riktigt dålig på det.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Saknar sommaren och jag saknar faktiskt Sundsvall/Söråker ♥


101124- söndag

hejochhå. 

Svårt att sova. Har endast mig själv att skylla, då jag sov i någon timme här på eftermiddagen. Ska snart gå och lägga mig igen. Men ja.

Idag har det inte alls hänt mycket. Jobbade inte idag heller, men imorgon blir det jobb. Vi var ute på en prommis när Peter ringde och jävlar vad vi stressade tillbaka. Haha, hann tillochmed städa lite innan han kom :) Fick lite grejer av han och snackade ett tag innan han åkte vidare. Då blev det lite slötittande på teven innan duschen. Efter duschen var det planerat plugg, men jag hade verkligen ingen motivation + att jag behöver kolla min syn nu. På en gång, den suger verkligen balle. Men iaf, lade mig i någon timme istället och ja, sov gött, så att säga :P

På kvällskvisten har det varit middag och paradise hotel på schemat. Nu har vi kollat ikapp alla avsnitt. hihi. Paradisenördarna. Jennifer sover. Jag sitter här. trött, men ändå inte. ont i huvudet. suck. nej, nu ska jag läsa lite i boken tror jag. Men vi hörs något förmodligen. ha det bra. hejdå.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


har även hört att en av dessa jäntor ska göra ett hembesök hos oss, kanske till veckan redan? :O
LÄNGTAR!


100123- lördag

Många dagar som gått nu, men ja, jag har inte fått internet än..................... och sen har jag inte orkat bara :) Det enda jag gjort sen senast är jobbat och haft första dagen i skolan. Känns riktigt bra.

Idag så klev vi upp i ganska bra tid. Jobbet ringde och jag behövde inte jobba idag, dom ska även ringa imorgon för att se om jag ska jobba eller inte. Vi får la se. Nåja, då åkte vi iväg till kållered. Satt på bussen och pratade gamla partyminnen, sjukt egentligen. Haha skrattade mycket. Sen kom vi dit, gick en jäkla bit och in på världens minsta galleria. Haha, sjukt liten. Men hittade ett skopunkten och det blev ett par sneakers och ett par partyskor. Lovely.

Vidare mot IKEA, där vi köpte, förvaring, köksgeråd osv. Sprang även in på Onoff och köpte en multiskrivare. Tog vårt pick och pack mot bussen och den kom på en gång typ. Så åkte hem. En liten rolig grej som hände bara, då vi skulle kliva av bussen, gick Jennifer först och jag efter. Båda hade båda händerna fulla med saker och när hon kliver av stänger busschauffören dörrarna och jag är fast i bussen. Hahah, släppte ut ett lite neeeeej och *jag har inga händer* innan de öppnade igen. Passagerarna och vi fick oss ett riktigt gott skratt iaf.

När vi dumpat alla grejer hemma, sprang vi ner på thairestaurangen och beställde mat. Gick hem och åt framför Paradise Hotel. Det var gott. Satte upp all förvaring och passade på att testa skrivaren. Den funkade. Nu är det paradise hotel xl och ja, det är det enda vi ser på nuförtiden. hehe, hjärnröta som Jennifer säger.

Nej, men vi får höras och synas sen. Ha det bra!

Förresten, två bönor har flyttat ifrån nästet och är några mil närmre oss. Love

/ ElinaAnnaErikaEvensson


hahahahahah, första bilden från lägenheten? :S herregud..

Vår lägenhet

Ja här är alltså vår lägenhet. Har knäppt lite kort förra veckan och tänkte som sagt lägga ut dom. Varsågoda.

Hallen;




Köket;



Sovrummet; (nu står sängarna isär och på var sin sida väggen, med bokhyllan i mitten)



Badrummet;


Vardagsrummet;






Utsikten från balkongen;



Det var det. Jag älskar den och hoppas ni gör det också. Ha det så bra, Hejdå

/ ElinaAnnaErikaEvensson

100119- Tisdag

Hej, nu var det ett tag sen jag uppdaterade, men internet har inte infunnit sig än och vi har fortfarande denna lilla kontakt på golvet. Ska ta och berätta om dagarna som gått lite grann.

Fredag; Var ner på biblioteken med Jennifer på förmiddagen, där vi fick tag i Jennifers kurslitteratur, men inte min, eftersom vi inte hittade till kurs och tidningsbiblioteket och innan vi visste ordet av så skulle jag iväg och jobba. Kom dit i tid och gjorde mitt prov som gick jättebra. Sedan blev det lyssna på en hel del samtal i någon timma innan jag fick sätta mig och sälja. Var riktigt nervös, men det gick ganska bra och jag sålde iaf en dubbelorder. Klockan kvart över 5 så slutade jag och jag åkte hem. På kvällen var det bara mys framför lets dance och ja, inget mer.

Lördag; Åkte in till kurs och tidnings biblioteket och fick ut nästan all min kurslitteratur. Endast en bok kvar som jag står på väntelista på. Hoppas det kommer snart. Sen åkte jag och handlade. Sjukt mycket folk och sjukt tungt, men kom hem. Gjorde lite fint inför Alex och Jennifer och sen åt vi gomiddag, såg på film och sov typ.

Söndag; Klev upp och åkte till jobbet. Jobbade från 11-18 och det gick hyffsat. Riktigt pissigt första timmarna, men sen blev det lite bättre. Efter jobbet mötte jag upp Jennifer och Alex vid centralstationen, där vi sa hejdå åt Alex. Åkte hem och åt mat innan man somnade sött.

Måndag; Jobb från 0915-1715. Gick riktigt bra där i början, men tappade lite på slutet, men överlag en bra dag. När jag kom hem efter jobbet så hade Jennifer gjort mat och sen så såg vi lite på teven innan vi gick och lade oss. Surrade ett tag innan vi somnade. Fick även mitt csnbeslut. SKÖNT!

Idag; Idag så klev vi upp och åkte till Jennifers kursintroduktion. Satt på biblioteket ett tag innan jag åkte hem. Sjukt trött. Har bara sovit nu och snart kommer Jennifer hem. Skönt att ha en dag hemma bara, kommer jobba så mycket resten av veckan samt att skolan drar igång. Hualigen. Men ja, vet inte vad det blir ikväll, ska väl käka och sen se på tv. Imorgon är det jobb 0915-1715. Good luck chuck.

Neeej, nu tänkte jag kanske lägga ut bilder på lägenheten om någon är intresserad :P

/ ElinaAnnaErikaEvensson


100114- torsdag

Hej igen.

Fick post idag. Dock inte allt jag ville. Men ringde och fick både bra och dåliga besked. Nåja. Det får duga. Idag har vi inte gjort många knop, lite peptalks och rå om varandra bara. Tänkte hoppa in i duschen också senare. Skönt.

Nej, imorgon så blir det stan runt 11. Ska förbi en massa bibliotek och låna kursböcker. Sen blir det lunch och sen jobb. Lite nervös är jag allt. Rädd att skabbla bort allting. Har pluggat lite grann, men det vill inte sätta sig med alla priser osv. Får läsa det några gånger innan jag somnar också. Meeen nu ska jag se klart på you, me and Dupree. Haha.

Har det så bra så hörs och syns vi (:
Miss my girls and my family to ♥

/ ElinaAnnaErikaEvensson


sööt

100114- torsdag

JAG VILL HA POST! Eller rättare sagt, jag behöver min post NU!

Skulle uppdatera igår, men då dog internet of course. Men nu funkar det ett tag iaf, så jag slänger in ett snabbt inlägg.

Igår var en tidig morogn, 8 steg jag upp och fixade mig innan jag skulle vara på jobbet klockan 10. Kom dit och hade produkt- och säljutbildning i 2½ timmar. Åkte sedan hem och käkade och sen gjorde vi inte alls mycket. Kollade på teve bara. Eller just ja, vi klippte varandra också. Blev faktiskt bra.

Idag så händer inte mycket heller. Suck. Måste hitta på något innan jag får spunk. Pratat med Ålundskan också, myys. Neeeeeeeej, nu ska jag kila. Ha det. Hejdå

/ ElinaAnnaErikaEvensson

100112- tisdag

Hejsan bloggen.

Hur är det med er? Här är det bara bra. Dagen har förflutit på bara bra. Började med att kliva upp runt 10. Solen lyste, det var vindstilla och ganska varmt. Helt undebart. Satte mig i soffan och läste en stund innan jag fick ett mycket bra samtal. JAG FICK JOBBET. woho. Så imorgon väntas sälj- och produktutbildning i några timmar. Sen blev det frukost bestående av rostade mackor och havregrynsgröt. gott.

12 så stack vi ner och tvättade och runt 3 stack vi ner på diverse affärer runt om i Mölndal för att handla på extrapris. Vi är bra på att köpa mat billigt. Kom hem, tog hand om tvätten och gjorde mat. Sen har det vart film, teve och mys.

Snart blir det sova för mig. Ska ju upp tidigt imorgon. Sen vet jag inte vad som händer resten av dagen. Nej, nu ska jag se andra avsnittet av Paradise Hotel. Ha det bra .

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Vårt snygga kök! :D mer bilder kommer som sagt sen.

100111- måndag

Första inlägget från Göteborg. Spännande. Har efter lite smygande och hackande fått internet på Jennifers dator, så vi täntke uppdatera och skriva att vi lever :) Tänkte dra en resume vad som har hänt.

Fredag; Försov mig förstås, men klev upp klockan 6. Duschade och packade det sista innan pappa, mamma och jag packade in det i bilen och stack iväg. Åkte till Jennifer där kontrollerat kaos utrådde. Haha, det var riktigt roligt att se faktisk. Halv 8 stack vi iväg. Jag ska absolut inte klaga på resan. Hade ett helt baksäte med 4 kuddar och två täcken som jag kunde mysa under. Sedan att jag kunde ligga därbak gjorde inte saken bättre :P Efter 10,5 timmar och några pauser senare så var vi framme på Korkslätts Parkgata 56 A, där VÅR lägenhet nu är. Mötte upp supertrevliga Peter och kikade in lägenheten. Huuuuur fin som helst. Vita väggar, stålfria köksinteriör och helt toppmodern. LOVE IT! Nåja, fick nycklarna och bar upp allt. Sen blev det sängarrangemang innan vi gick och sov.

Lördag; Strax före 8 så stack mor och far. Blev några kramar och pussar innan dom stack. Lade mig ner och vilade fram till 10 då resten klev upp. Då blev det mest en massa uppackning och en sväng till ICA maxi som ligger mindre än en kilometer ifrån oss. Det är faktiskt inte helt olikt Söråker, en jävla massa backar :P Men det är faktiskt ganska skönt att gå. Nåja, blev middag och mys i soffan på kvällen innan vi sov.

Söndag; Kina och Pontus stack iväg runt 8 på morgonen och då steg vi upp. Fikade och gjorde oss klar innan vi stack ner på stan. Virrade omkring i några timmar innan vi stelfrusna tog oss hem. På kvällen blev det tv osv innan vi sov. Peter kom förbi en sväng och satte upp lite hyllor osv. Supertrevlig

Idag; Idag vaknade jag halv 8. Klev upp och gjorde mig iordning innan jag och Jennifer stack till stan. Skulle ju som sagt ha en arbetsintervju idag. Hittade dit och hade först en gruppintervju följt av en personlig intervju. Dom lät intresserad, så vi får se senare i veckan om jag fått jobbet eller inte :P Mötte upp Jennifer efteråt och fixade ärenden såsom, stadsbiblioteket, universitetsbiblioteket och humanisten. Efter det så åkte vi hem. Hemma har jag duschat, sovit, ätit och surrat. Har ju som sagt fått igång internet nu, och man märker verkligen hur beroende man är av internet. Vi går runt som osaliga andar och känner att något fattas. Haha, men nu har vi ju iallafall hackat in oss på en stackars granne. Men det är bara bra.

Imorgon blir det tvättning och en sväng till mataffären. Måste bara säga att jag trivs sjukt bra och jag älskar dialekten. 'de e la gött de!' Klockrent. Måste även säga att jag saknar mina andra bejbs som bor 75 resp 100 mil härifrån. Kärlek till er.

Neeej, nu måste jag engagera mig i Paradise Hotel. Vi har bara 6an, 4an, 1an och 2an. Haha. Suck. Ha det bäst.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Bilder kommer senare när vi får vårt riktiga internet.
Love

100107- torsdag

Kan inte för hela mitt liv förstå att vi flyttar imorgon. Herreminje.

Idag har vart en intensiv dag. Klev upp 10. Fikade lite innan pappa skjutsade mig, Jennifer Å och Ellen till Lindh. Där stod Linda och väntade med bilen och vi åkte in mot stan. Där blev det inte mycket tid innan jag sprang iväg på ett möte. Det var bara trevligt att tjattra på ett tag (: tjattra... Sen tillbaka till stan där det blev en stund med flicksen innan vi åkte till Lindh igen. Därifrån fick vi skjuts av Emil hem. Thanks :)

DET RINGDE PÅ MIN MOBIL OCKSÅ. DET VAR ETT POTENTIELLT JOBB NERE I GÖTEBORG. ARBETSINTERVJU PÅ MÅNDAG. FUCK YEAH VAD BRA!!!!

 Väl hemma så stod middag på schemat. Tacos. mmmmmm. Sen har jag packat allt i flaket och nu har jag abra några trunkar osv kvar till bilen. Jooo, mamsen och pappsen följer med ner. Myys. Mer plats att åka också. Haha ;P Långskånken får inte plats i en fullsatt bil, eller hur Ello? ;D

Neeeej, ikväll så ska jag träffa girlsen en sista gång innan vi sticker imorgon 0700. Sjukt spännande. Måste kolla upp lite telefonnummer osv som jag ska ringa imorgon också! Neeje, nu har jag inte tid längre. Hejdå Hejdå. Kommer förmodligen inte uppdatera på en två veckor. Hörs

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Kommer saknar er babes ♥

100106- onsdag

Helvete. Vi flyttar om 36 timmar. Det är helt jävla sjukt.

Idag har jag träffat sötnosarna, bakat kladdis, packat och busat runt. Haha, hade nåt jävla ryck förut. Sen så får vi se om det löser sig med den andra delen också. hoppas innerligt.

Nej, imorgon blir det möte, sen blir det stan med brudsen. Sen hem och packa allt på flaket, sen kanske man hinner träffa mormor och morfar innan. Vet ej, men får se. shit pommes alltså. Nerverna slår till nu. fyyyyyyy.

/ ElinaAnnaErikaEvensson



"mot oändligheten och vidare med äkta stark vänskap, så stark
 att man kan jämföra den med den sanna kärleken"
- Jennifer Lindh, 090720


Helgen


Bild från the weekend

100105- tisdag

Hej.

Orkar inte skriva om dagarna som varit. Men ja, är sjukt trött. Ska packa iordning alla kläder och skor. slänga in lite i tvättmaskinen osv och sen så ska jag sova i think. tired.

Problemproblem. haha, strul borde vara mitt mellannamn. Nejdå, jag löser det. Det gör jag alltid, på ett eller annat sätt.

Ha det bra nu. Hejdå

/ ElinaAnnaErikaEvensson

......

Grattis till inflyttningen'


Jävla helvete!

100101- fredag

NU ÄR DET PEPP!! :D :D :D


RSS 2.0