Stängning av butiken

Nu jävlar slutar vi snart. Skönt som fan då jag har vart så himla trött heeeela dagen. Förstår itne vad det är, men förmodligen är det värmen. Nåja, ska hem nu och sen iväg på spelning. hoppas jag får låna bilen..... mjau
'

090630- Tisdag

Halloj bloggen. Längesen jag slrev ett riktigt inlägg. Tror jag.

men gudars vad jag är trött så jag orkar itne idag igen. haha, ikväll är det dags för spelning på pipeline. Belle o jag ska dit, kanske Jennifer också. Mysmys. Hoppas man orkar..... DÖD TJEJ!


Ny mobil! :D

Men glad tjej kan äntligen kasta den där jävla telefonhelvete jag haft förut åt SATAN! hihihihihihi. köpte den igår, och jag är nöjd hittills! :D


Hahahahahahahaha

Vem har inte lyckats? Vem är det inte som är ett sådant geni på att göra klantiga saker? Är det inte Elina Evensson som lyckas sätta på överfallsalarmet i hela kontoret, så att alla kommer rusandes, när det är som mest folk i receptionen (och i telefonen)? Säg mig vem som då skulle kunna slå mig i min briljanta klumpighet. hahahaha, jag kan inte bara göra annat än skratta åt mig själv!


Peaceandlove 2009

Vilken resa. Hoho, det var sååå fruktansvärt varmt, fyfan, men kul hade jag öndå. Orkar inte skriva en utförlig tjosan av det nu, utan gör väl det sen.

Igår blev det utfärd med båten. Var först in i älven och åkte innan vi åkte till Granön. Sjukt härligt i vattnet var det också, så det blev bad. Whoh, första gången iår. Känner mig som världens badkruka.. Men kom hem, kikade på datorn, kollade på film innan man läste lite bok och somnade.

Idag är det som vanligt, jobbjobb. Suck, vill ha lov för en gångs skull. Har jobbat varje sommar sen nian. Orkar inte, bläför jobb under den enda vettiga tiden på året. FYFAN! Tur att Linn håller mig sällskap. Idag vill jag in till Birsta, köpa lite nya kläder, köpa presenter åt brorsorna och köpa en ny mobil. MIN SUGER FANSKAP! Så jävla less på den. Fast jag kom på, brors sistadag... kanske inte ska åka in ändå. Kan ta det imorgon eller så. Men vill köpa något åt han. åhhh, jobbigt.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Peaceandlove 2009



IDAG!

090623- tisdag

Dagen före Peaceandlove, hooooohooo :D

Igår så efter att man tagit bussen hem och käkat, sprang man och lade sig. Sov från halv 6 till 9. Sen så klev man upp en snabbis innan man gick och lade sig igen. Idag blir det till o fixa med kläder och packning. Måste in till Birsta också och fixa det sista inför resan, eftersom vi åker efter jobbet imorgon. åhhhh, VAD JAG LÄNGTAR!!!!!! hoppas bara förkylningen har släppt lite grann innan dess. Febern iaf.

Nej nu ska jag jobba vidare. Pyss

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Peaceandlove 2009



1

090622- måndag

eviga måndag. Hua vill inte ha måndag igen. Enda positiva med idag är att linn den lilla krabaten är tillbaka. wiho!

Helgen som har vart då. Först fredag, sov så länge jag kunde, åkte till Ica med Lovisa, hem, chillade, sen ut till Lovisa för middag och förfest. Sjukt hungrig var jag. Det var jag, Lovisa, Belle och Ellen som åt. Sen kom även lindy. Sen så var jag opepp, bestämde mig för o vara nykter, och då kom min kusin, erik och robin. Sen kom även lite annat folk och medan jag pinplade vatten så hävde dessa människor i sig drickan´. haha. runt 12 hade alla kommit (madde) så då gick vi ner till festen. Där kändes jag ganska malplacerad, nykter och 18 år. De andra som var där var typ 13-15 eller 23-25. Hehe, inget mittemellan, inte vad jag såg iaf. Nåja, så jag och Madde åkte iväg. Släppte av mig och jag gick in och sov. Klev upp halv 5 för att skjutsa hem Belle och John. Sen sova igen.

Lördagen hände det inte alls mycket. Klev upp runt 1 kanske. Sen så åkte vi och fiskade lite, men jag gick och lade mig och sov i bilen istället. Körde hem. Mjamja.

Igår så var man nere i borlänge. Huhu, såg hela peaceområdet och FAN VAD BÄST DET KMR BLI!!!! hihih, åhh, vad jag längtar. Nåja, var borta hela dagen och kom hem vid 10. Då var det bara o däcka i sängen. Vaknade imorse, sjukt opepp inför jobbet. Feber har jag förmodligen, men ja, jag måste jobba. Förresten är det första dagen för iår jagär själv, alltså vikarierar för någon. Det har gått bra. Ska käka lunch nu, kycklingsallad på kebabhouse. yummie!¨

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Peaceandlove 2009



2

..


don´t know what to say.. fuckfuck.


Peaceandlove 2009



4

090620- lördag

Nyktert igår. Inte pepp alls. Åkte hem, efter en halvtimme på festen. Den sög. Skjutsade Belle inatt, sjukt trött.

Orkar inte. Halsen dödar mig! :o

sjukling

Hejhej, jag börjar bli sjuk. Tacktack. the hals is hurting :/

Nåja, jobbade klart mina timmar på kontoret, på måndag börjar allvaret, dundundun! Nejdå, det kmr gå bra, plus att Linn stumpan kommer vara där. Nåväl, åkte hem med härnösandsbussen, hoppade av i torsboda, pratade med lärarhåkan, åkte bil hem. Åt tacosssss, mummie. Sen så har man kikat på teven innan man satte sig här (: Ikväll ska jag bara ta det lugnt, dricka mycket vatten för att försöka kurera min hals så gott det går till imorgon då det är midsommar.

Ja imorgon, vad är planerna, SOVA UT LÄNGE för det första. Sen så bara ta det lugnt, familjen åker kanske iväg och tältar, så blir ensam hemma. Sen så blir det mat och förfest hos älsklovisa. Hehe, tänker då inte ha samma accident som förra gången, ICKE! vartannat vatten, JAPP! uhm, sen så är det fest i bygdegården. Hoppas på en kul kväll, med vänner och kusinen min (:

Nej, nu ska jag hitta nåt annat att göra, sova kanske ? :P hehe, trött tjej.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Peaceandlove 2009



6

090618- torsdag

Godmorgon bloggen.

Försökte skriva inlägg igår, men det gick inte alls. Iaf, så var vi på bilbingo i tisdags, men ingen av oss vann, dock var det supertrevligt och hoppas att vi gör om det (: Gårdagen var det först jobb hela dagen, sen birsta med Belle och Lovisa. Köpte en hatt, stövlar, en kjol och lite annat smått och gott. Sedan så åkte man hem med Lovisa, kollade på teven med mami innan man somnade sött i sängen.

Idag så försov jag mig. Fick skjuts upp till bussen tackochlov, men tro på fan att jag glömde matlådan. Mamma ska dock in åt mitt håll, så hon tar med den åt mig. Tackar! :) Nu ska jag jobba mina timmar, på måndag ska jag ta över Maggans tjänst, hon har inte låtit mig svara på några samtal nästan, men det ska nog gå bra. Hehe, i hope. Sen kommer Linn tillbaka också, kommer bli så mycket roligare då. Dock ska jag ju vara ledig två dagar nästa vecka, för jag ska ju till PEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAACCCCCEEEEEEEEEEE! :D:D:D åhhh, vad jag längtar! :D hihihihihihhihihi, jag och belle kommer i våra rödrandiga stövlar, shorts, linne och våra snygga hattar. Lovisa har sina gröna stövlar shorts, linne och fiskehatt! Fan vilken trio! :)

Nej, nu måste det se ut iaf som om jag jobbar (: hehe.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

pensionärsnöje

fick ett finfint erbjudande av Lindygirrrl att följa med på bilbingo i kovland! Gud vad roligt säger jag bara! :D Så jag går ner till Jennifer efter jobbet, måste bara fixa fram pengar på något sätt. Det löser sig på något sätt. hihi, vad roligt. Flashbacks från när jag, farmor och  en till tant var iväg. Det var mysigt. Vann 500 spänn en gång, så watch out, elina is on fire!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

NU

är det äntligen lunch! :D

men guuuuuud

vad tiden går långsamt!!! fattar inte. hohoho, kollade in massagestolen alledels nyss. Det var inte en dålig sak det där inte! Sömn och massage på lunchen, JATACK! :D

Jo förresten Jennifer, ska vi skicka efter din present idag eller imorgon, så du får den innan juli börjar? :)

/ ElinaAnnaErikaEvensson


090616- tisdag

Godmorgon bloggen. Eller ja, jag har vart vaken sen havl 7 så. :/

Igår då, tog bussen hem, efter ha fått vänta över halvtimmen på bussatan. Sjukt jobbigt var det. BLÄ! Men kom hem, åt lite mat, åkte ner i båthamnen, åkte och tanka (PIIIIIINSAMT!!!) sen så hem. Pratade lite i telefon innan jag slocknade klockan 2000 på kvällen. Sjukt jävla trött, ont i huvudet, halsen och påväg o bli snorig. Men somnade nästan på en gång. Väckted runt 3 inatt av Marcus den jäveln! Sen imorse var jag så trött och slut att jag kunde dö. Hejhej förkylning!

Har jobbat av två timmar av dessa 9 timmar jag spenderar på jobbet. Suck. Är dödligt trött och less. Ska sätta mig i massagestolen på lunchen. Sova lite grann. LINN, JAG SAKNAR DIG! KOM HEM, GREKLAND ÄR INGET ATT HA, TIMRÅBO ÄR BÄTTRE ;)


/ ElinaAnnaErikaEvensson


snart slut

Åh, allt jag skrev försvann.......
Slutar snart iaf. Inte gjort mycket idag alls.
Sen så blir det att kolla båthamnen.
Sjukt trött, nu jäklar ska jag sova som en gudinna inatt! :D

/ ElinaAnnaErikaEvensson

090615- måndag

Godmorgon bloggen.

Idag är alltså första dagen på mitt sommarjobb, Timråbo. Inte alls nervös faktiskt. Det var skönt att komma in i en rutin, tänkte jag säga, men jag vill helst av allt vill jag ha studenten tillbaka. Men ja, imorse regnade det när jag gick till bussen. Tog paraplyet och gick, men fyhelvete i satan vad ont jag har i knät. Kunde knappt gå till bussen, tacka gudarna att jag gick i tid, för annars hadejag missat bussen. Uhm, dagen i övrigt ser ut på följande sätt; jobb fram till halv 5, sen så vet jag inte,  ska kolla båthamnen. Planerplaner. Hoppas folk är på och det blir jäääävligt kul! :D

Nej nu ska jag fortsätta med mitt, måste lära upp mig igen, då det har uppdaterat alla program nästintill. Men skriver sen. ciao.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

ny mobil?



vad tycks?

S5600 är en fullmatad mobil med skön design. Framsidan domineras av en 2,8" stor pekskärm med tydliga ikoner. Skärmen stödjer hela 16 miljoner färger och dig härliga upplevelser oavsett om du surfar eller tittar på videofilmer.
Ha alltid med dig musiken. Sortera, spela och prioritera artister, låtar och album som det passar dig. Vill du lyssna trådlöst ansluter du ett bluetooth stereoheadset. Den stora pekskärmen gör att du enkelt kan surfa på Internet.
Den inbyggda 3-megapixelkameran har autofokus samt en mängd finesser som hjälper dig att ta de perfekta bilderna. Oavsett om du är på kontoret eller reser på fritiden kan du i hög hastighet surfa, ladda ner filer eller hantera e-post. Med stöd för 3G, mobilt bredband och Edge, får du hög datahastighet vart du än befinner dig.

090614- söndag

En dag kvar till jobet. Det är nog då, när jag sätter min fot på jobbet som jag kommer inse att jag har fått mina betyg, jag kommer aldrig gå tillbaka till Timrå gymnasieskola. Känns lite jobbigt. Idag, ja vad händer idag. Vill hitta på något, men alla andra har andra planer. Jag vill spara pengar, men jag vill spendera. hihi, sjukt sugen på en ny telefon. Men det får vänta. Måste betala vissa saker. Är ganska sjukt säker på allt, Jennifer å och Ellen! :P hoppas Jennifer L också är på!

Nej, men iaf, kanske tar en svängom på Birsta, har spanat in en kjol på gina som jag är sugen på. Skulle vara snygg till jobbet imorgon. ujuj. jobb imrogon. Orka, men då är det bara 9 DAGAR TILL PEACE! :D åhh, längtar. Sen är det ju midsommar i veckan också. Får se om jag får följa med på nå galej eller om det blir tältning med familjen. Lika mysigt båda alternativen :)

/ ElinaAnnaerikaEvensson

090613- lördag

huaa, har inte skrivit om fredagen än. Jisses. Uhm, nåja, men vaknade runt 1 någon gång och då låg jag kvar i sängen till halv 3 ungefär. Då hoppade jag in i duschen och sen så åt mat. Därefter hämtade jag upp Jennifer och Pontus för en liten birstatripp. Köpte kjolen på monki som jag har spanat in skitlänge. Sen gick vi omkring lite innan vi åkte hem. Då blev det STRESS. Skulle kanske in till stan på en fest, men tydligen så fick inte vi plats så då var det inte alls bråttom, men ja. Vi fick vara hos älskålund istället (: Där spelade vi fia med hutt, fixade oss och förberedde oss på en dunderkväll. Åkte in till stan där vi gick till Edin. Sjukt fint ställe. Drack mer och hade kul. Sen så var det dags att dra till Stads. Kom dit och det första vi gjorde var o dansa, sjuuuuukt kul. Eller ja, det första jag gjorde var o dra en äckelfiskvurpa alldeles i ingången till stads. Fyfan vad ont det gjorde, såhär i efterhand. Uhm, sen så dansade, vi pratade, skrattade och hade skitkul. Sen så ja......... Man åkte hem och var hemma runt halv 5-5. Sen så sov man inte så mycket nej. Trevligt trevligt. uhm, halv 12 så blev det snabbskjutsning till bussen. Sen tillbaka hem och slapp i soffan. sjukt trött och bakis var jag. jhuuuua. Sen så satte jag mig här ett tag och sen sov jag. Därefter åkte jag och far iväg. Skönt att man kan berätta saker för er, även om skämten går till överdrift ibland.. Åkte och kollade på en båt också, men det var icke något att ha. Sen hem, mat och sen sova. Vaknade för någon timme sen av ålundskan. haha, känner mig fortfarande halvfull, fattar inte :/ Nej nu ska jag snart gå och lägga mig. Mina ben är inte o leka med nu kan jag säga, knät stukad, lårkaka, enorma blåmärken på vaderna, skavsår på fötterna överallt. Mysig tjej.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Studenten 2009 SP3

Dagen började tidigt. Jag var vaken redan klockan halv 6. Skulle fika, packa och göra mig iordning inför den stundande Champagnefrukosten och sedan vidare mot guldkotten. Åkte med Ellen in och jag var så fruktansvärt pepp! Satte oss där klockan sju på morgonen med några cider och sen var det bara o ladda inför guldkotten. Gick till skolan, bytte om, kollade vagnen, tränade på dansen en sista gång. Sen slog klockan 9 och vi befann oss på plan för att försöka vinna guldkotten. Dansen var först och helvete vad bra vi var! Sjukt stolt, och sen var det en mängd olika tävlingar, var med i en, men den behöver vi inte prata om :P Emellan tävlingarna fyllde vi på drickat, vi spelade volleyboll och hade allmänt superkul med klassen. Sp3♥ Kan inte sägas för många gånger. Sen var det lunch och därefter åkte jag med Jennifer L hem till henne. Där gjorde vi iordning oss inför studentfikat. Hann med att vila i 20 minuter också, det behövde jag verkligen. När vi var färdigfixad och fina så åkte vi tillbaka till skolan där det var studentfika. En massa sånger ( CARRÅ ÄGER! ) osv och sen så var det den sista samlingen med klassen och mentorerna. Det var sorgligt när Enith höll sitt sista tal. Hualigen. Sen efter det så bra det ut. Skrek med min klass och det kändes mer som ett sorgetåg än en glädjens stund. När vi gick upp och släppte iväg ballongerna var inte tårarna långt borta. Jag var så lycklig men ändå så sorgsen. Min klass, älskadeälskade klass. huh. Sen fick jag en massa blommor o sånt av släkt och vänner. Sen var det flaket. FYFAN VAD KUL DET VAR! Skrek som galningar drack och skrattade. Var ute kanske en timme innan man fick skjuts hem med Micke och Marina. Tack! :D väl hemma fick jag fina presenter, ett underbart mottagande och GOD MAT! hungrig som få var jag. Åt drack och öppnade presenterna. Fick lite smått och gott av alla och det var jättesnällt, tack. Sen så bytte jag om och sen så skjutsade pappa in mig, Sebbe, Lovisa, Ellen och Jennifer L in till stan. Där blev det lösa in sig på stads, träffa alla underbara klassmates och sen bk en snabbis. Sen så träffade man Erik och Sebbe igen, så följde med dom till Statoil. Sen blev det stads. Sjukt mycket folk, dansade lite grann bara, sen så umgicks jag resten bara :) När stads stängde 2 fixade Sebbe in oss på efterfest hos Sandra. Hade sjukt kul där, dock även att jag var helt död, men ändå. Kulkul. Carl Silver, legenden. Kom hem vid 4- halv 5. Slocknade på en gång!

Det var min studentdag. Äslakde Sp3, bara för att vi inte går på timrå gymnasieskola så är vi fortfarande en klass. En underbar klass som fick allt att fungera när det verkade hopplöst. Jag älskar Sp3 och personerna i klassen. Stort tack för de senaste 3- månaderna. Säger som Ålundskan; Jag skulle inte byta bort dessa månader för vilka pengar i världen.

SP3 shalalalaa SP3 shaaaaalalalalalala♥

/ ElinaAnnaErikaEvensson



mer bilder kommer sen.


nfg

slut, trött, FISKVURPAN, knät. Nu går jag och lägger mig

090510- onsdag

SISTA KVÄLLEN INNAN STUDENTEN!

Det är alltså dags, för 90:orna att ta studenten. Kliva ut på trappan och skrijka för fulla halsar, gråta över alla man kommer sakna, skratta åt alla minnen man har och verkligen njuta av varje ögonblick. Den dagen, den är imorgon. Är jag redo för det? NEJ! har haft en klump i magen hela dagen. Vill, men vill inte. Nu är man vuxen på allvar. Usch, jag vill inte..

Dagen som gått annars då. Dansträning, dååååålig uppslutning kan jag bara säga. och helvete vad dåligt det gick för mig, aldrig gått så dåligt. Måste öva en gång innan jag går och lägger mig. Sen så åkte jag och Jennifer L och fixade med alla presenter till lärarna. Det blev till Enith, Anna, Johanna och Jakob. Hoppas dom blir nöjda. Sen så åkte man hem med far min och åt. Sen så har jag duschat och fixat allt. Pappa åkte och köpte en pikétröja åt sig själv, som jag får låna. Snäll han är! pyyss

Nej, imorgon och de närmsta dagarna vet jag inte om jag kommer kunna skriva. Men nu ska jag ta och packa och testa alla kläder! SP3 NU PEPPAR VI JÄRNET! BÄSTA KLASSEN SOM FINNS, NU JÄVLAR TAR VI I OCH VINNER HELA SKITEN! SP3SP3SP3SP3SP3SP3 ♥

/ ElinaAnnaErikaEvensson


gista med klassen. underbart vackert!

dagen som gått

mja, nu sitter man här, trött som stryk och vet inte fan varför. nåja, dagen som gått har vart ganska bra. Började med att man fick skjuts till skolan. Satt där och pratade innan man fick fika av mentorerna. Efter det var det dansträning. Ja, det gick som det gick kan man ju säga. Efter dansträningen så följde jag med Linda, Ellen och Jennifer å in till birsta. Skulle köpa studentbiljetter. Fanns icke där, men vi gick omkring lite granna. Köpte ett par shorts. Åkte till stan där vi gick och köpte biljetterna, sen på moyo och kollade. Där var biljetterna billigare än vad vi hade trott, så får se hur det blir, måste prata med resten av klassen. Efter det så åkte man hem med Jennifer å, bestämde lite över drickat i veckan osv. Kom hem och solade en stund, somnade dock. Skönt. Tacka gudarna täckte jag över mitt ansikte.

uhm, nu så sitter jag här, har fått lite nyheter också, men det går fort och jag vill bara slå dom på käften. Men ska prata med dem dära och lösa allting. Det blir bra det. Imorgon är det 1 dag kvar till studenten och då ska vi träna dans, jag ska köpa grejer till enith, köpa lite grejer till guldkotten, kolla om allt är klart med drickan, göra iordning vagnen och sen så ta det lugnt. Snart är vi där klassen, på trappen. Hualigen. Vädret ser dock inte så lovande ut. 10 grader och regn! :O:o neeeeej vill inte!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


090609- tisdag

2 DAGAR KVAR. HELT OTROLIGT! HAR ÅNGEST ÖVER DET, SP3 ÄGER JU SÖNDER ALLA OCH JAG VILL VARA EN DEL AV DENNA UNDERBARA KLASS NÅGRA MÅNADER TILL!

Godmorgon allesammans. Jag har sovit sjukt bra inatt. Somnade på en gång och sov fram till kvart i 11. Extremt skönt. Idag är det skola. Eller ja, skola och skola, det är en "happening" som de så fint kallar det med våra mentorer. Dom bjuder väl på äckeltårta. Hatar marsipan. Sen så är det dansträning med klassen, det blir nog bra det! :D Hoppas vi kommer på med någon dans nu, eftersom det börjar brinna lite i knutarna.

Uhm, sen idag så händer det inte så mycket tror jag. Tråkigt :/ vill göra något. Någon som har något förslag? Sedan så har jag fått reda på att skattepengarna kommer imorgon, så studenten och PEACE är räddad. NU KAN VI BÖRJA HANDLA SAKER TILL PEACE BELLE OCH LOVISA! :D:D:D

/ ElinaAnnaErikaEvensson



utsikt från vår altan (:

Balen

Balen dådå. Torsdagen som vi hade längtat till. Som vi hade hoppats skulle bli bra. Vädret blev bra, sällskapet var bra, klänningarna var fina och det var kul. Så en lyckad bal hetl enkelt.



Hemma hos Jennifer så fixade vi till oss. Satte på oss klännignar, fixade sminket osv. Sen så gjorde frozen strawberry daquiris. Fyfan vad goda dem var! Sen blev det posering ute på gården innan en snyggibl hämtade upp oss. Har tyvärr inga kort på bilen.



I bilen tog vi lite kort på frisyrerna och bara chillade innan balen. Det var mysigt att åka allihop sådär.




Väl framme så var det posering som gällde. Kort knäpptes åt alla håll. Sen var det kö in till salen där vi skulle äta.



Väl inne så var det en fördrink som serverades. Man satte sig på sin plats och sen bjöds det på mat. Det var ett trevligt sällskap man hamnade med, inga man normalt brukar vara med, men det blev mycket bra ändå. Maten var goood.




Posering med några tjejer i klassen och lite annat folk.



Sen var det dags för nomineringar. Tomas läste upp nomineringarna och en del av de som vann var Billmans (årets tvillingpar) Erik (årets bäst klädda kille) och teknikklassen (årets tabbe)




Efter det var det posering ute med tjejerna i klassen. Tycker verkligen om min klass. SP3 shalalalala!!!!



Därefter var det dans, skoj och skratt som gällde!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

090608- måndag

nu var det fan ett bra jävla tag sen man skrev. Har inte haft tid för fem öre, men kan berätta lite kort om vad som pågått.

onsdag; fixade båtarna och hade förfest hemma hos mig med några tjejer i klassen innan vi drog ut på krogen. BK blev vårt mål. Kul kväll. Kom hem runt 3 och somnade som en stock.

torsdag; gjorde inget speciellt i torsdags. Tror jag. Eller justde var på Birsta och pekade ut några studentpresenter som mormor kan ha till förslag. Sen så gjorde jag inget.

fredag; förfest hos Lovisa. huhu, sen var det tänkt att man skulle till holmö brygga, men hann inte så långt.

lördag; vaknade sjukt tidigt, fick skjuts hem, sov lite. Sen var det fixning av båtarna med Ellen. rengöra, vaxa, rengöra ännu mera, sätta på motorer, sjösätta osv. 7 timmar tog det, men det var det värt, fan vad fin dom blev.

söndag- måndag; vaknade jävligt tidigt, 7 tror jag den var. Packade det sista, innan man åkte ner med pappa som hjälpte en masta på båda båtarna osv. Sen så kom Ellen ner och vi packade in, sen Jennifer L och Linda. Sen seglade vi till Gista. Myyyysigt. Sen hämtade vi lite klassvener i Fagga. Så den kvällen bestod av båt, grillning, BRÄNT ANSIKTE!, skratt och en massa mer. Gick och lade sig runt halv 2- 2. FRÖS som ett jävla as. Klev upp runt halv 5 och råkade väcka hela lägret. Sorry. Sen så blev det lite prat och man skjutsade första lasset hem. Sen tillbaka och nästa lass. Då så när vi är påväg ifrån fagga igen, ja då dör motorjävlen så vi (Ellen) får paddla in igen och mamma hämtar oss. Skjutsar hem alla och sen så somnar fort som fan i sängen. Sover 6 timmar. Mat och sen åker man med far sin och hämtar en av båtarna ifrån Fagga. Kör och det var skitkul. Lutade lite grann nu också, wiho. Sen så hem och sen ner i båthamn igen o ta emot Ellen och Lindas båt.

Nu sitter man här. Röd och varm i ansiktet. Trött och ont i kroppen. Men det var allt VÄRT för att få segla. fyfan vad jag älskar det. Finns inget bättre.

Bilder kommer sen, ska skriva klart balinlägget nu istället :)

/ ElinaAnnaErikaEvensson

..

det ser inte lovande ut för imorgon eller till helgen! :S fuck.

090602- tisdag

Hello everyone.

Bara för att klargöra, vi skulle kolla på tatueringar, inte göra en, men inom en snar framtid så! :D

Uhm, dagarna som gått. Igår så firades 10 dagar till studenten med en bullfest ute på åstön. Det var supermysigt. Innan det var det skola, fast egentligen ingen skola. Så jag och Jennifer åkte till Birsta, eftersom ingen tattooshop var öppen :/ uhm, kikade runt en massa och hitta hur mycket saker som helst. Men köpte inget.. uh sen "firade" vi lite saker innan vi åkte vidare till Jennifer. Gjorde en kladdkaka och sen så åkte vi till mig. Berättade some secrets för henne, skönt att känna sig betrodd och inte som en loser som tar första bästa utvägen!

Sen åkte vi utåt. Knäppte massa kort, goofade omkring, kollade på män i uniformer, mmmmmmmmmmmm me like. Sen så blev det kubb och sen brännboll. Jag var domare. sjukt ont i huvudet. Sen hemgång, slocknade i sängen ganska fort.

Imorse vaknade jag runt 12. Kikade på teven innan jag satte mig här, inte nå vidare väder idag.suck. imorgon, förhoppningsvis grillfest med klassen. hoppas, mysigt.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

RSS 2.0