2015 går planet

det är mindre än 5 timmar bort! ojoj, börjar bli spänd och upprymd! Har packat klart allting och det blev mindre än vad jag trodde, skönt, då kan man shoppa hur mkt som helst där nere :O ;)

Nejmen, idag så väcktes jag av mormor typ halv 9. Försäkte somna om, men då insåg jag vilken dag det var, så då var det bara o kliva upp. Tog ett långt och härligt bad, det var skönt. Efter det så åkte jag hem o packade. Tog ungefär en och en halvtimma! Nu är jag tillbaka hos mamma där sydde jag en kllänning som var sönder, och sen har jag inte gjort så mkt mer. Typ suttit här. Alla är så tråkiga, marcus kollar på cartoon network (!), pappa kollar på travet och mamma lagar mat. Hallå, jag vill att tiden ska gå fort?

Nåja, ska iaf äta snart och sedan blir det väntan innan jag åker in till ungefär 1800 :) Wish me luck!

Linn; nej, jag tror jag håller mig ifrån turkar, vem vet, annars blir jag väl bortgift för två kameler och bor på en farm med en massa getter. Man vet ju aldrig med min otur och klumpighet, haha!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


a sneekpeek at the hotel (:


imorgon bär det iväg!

Japp, imorgon åker jag och Lovisa. Gud så skönt det ska bli! Hoppas på varmt väder, härliga badteemperaturer och goda drinkar!

Denna vecka har jag gått i skolan. Det är första gången i hela mitt liv jag är så fruktansvärt skolless efter första veckan. Jag har ingen lust att gå till skolan, varje lektion är en pina. Hoppas att det släpper, för annars blir det ett tungt år!

Nåja, idag har jag varit hos mamma. Sett på film och sedan sitter jag här.

Imorgon så ska jag packa det sista och sedan blir det flygplatsen. Hoppas allting fungerar som det ska bara ! :D

/ ElinaAnnaErikaEvensson


om någon dag ligger jag på denna strand! ahh,

Skola idag

Japp, idag är det skola, efter att jag inte gick igår, pga lite olika anledningar (se föregående inlägg). Men idag är jag redo för nya tag.

Klev upp runt halv 7 och fikade. Fick skjuts uoo av pappa till Papegojan där Lovisa och her mami plockade upp mig. Pratade lite innan vi var framme. Första lektionen hade jag Matte C. Det var väl som det var. Nåja, efter det så var det Företagsekonomi, men tydligen så var det så lik småföretagande A, så då fick jag välja bort företagsekonomi och lägga till småföretagande B.

Halv 12 så har jag mentor och sedan lunch. Jag slutar 1340 och då ska jag åka in till Marcus. Han opererades igår för en bilndtarmsinflammation. Vi trodde det var magsjuka, men icke. Han ligger på sjukhuset tills imorgon. Efter det så möter jag upp Lovisa i stan och vi ska köpa det nödvändiga för Turkiet, samt växla pengar!

Nej, nu ska jag dra vidare. CIAO!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Fyfan

Nej, usch fy och blä för de senaste dagarna. Det värsta, absolut värsta dagarna i mitt liv!

Skola

Ja, idag började sista året på gymnasiet.. Både jävligt befriande men ändå skrämmande, efter detta år så ska man bli vuxen på riktigt.

Dagen började med att jag klev halv 10. Gjorde mig iordning lite smått innan jag och Marcus åkte upp till mamma. Fixade mig ännu mer och åt lite innan jag gick till bussen. Åkte in med sötstumpan. På skolan så hade vi en liten introduktion och fick ut våra scheman. Det ser ganska hyffsat ut, det ser lovande ut (:

När man kom hem så tyckte jag och Lovisa att vi kunde köpa en kladdkaka med glass, så då gjorde vi det och åt det hos mamma! Sedan åkte vi ner till pappa där vi åt och sedan åkte Lovisa hem. Då for jag och pappa ut till Åstön (jag körde) och fiskade. Det var kul och det gick bra för mig, även om jag inte fick någon. Efter någon timme så åkte vi hem (jag fortfarende körande) När man kom hem så duschade jag och nu sitter jag här.

Imorgon börjar jag 10, så då blir det prat om projektarbete! MELIKE! Nej, nu kom Stefan så nu ska jag socialisera mig :)

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Imorgon är det skola

Hah, vilken helg.

Det började igår att man inte gjorde så mkt på dagen utan var mest. Runt halv 6 åkte vi upp till mamma och hämtade henne. Hon skulle ut till min moster på en invigningsfest av deras nya gräsmatta! Nåja, efter att vi hade lämnat av henne där, så fick jag köra runt hela Alnön. Det var en dryg väg och tråkig att köra, men det är bra med erfarenhet :) Då ringer mamma och säger att Sara (moster) och Pär har gift sig, i hemlighet! Jag blev skitchockad! Glad för deras skulle dock!
Efter det så körde jag till Eon arena där Marcus fick testa att köra. Den lilla krabaten (jäveln :P) fick inte ett enda motorstopp, och då var det hans första gång! Lite sur jag blev, då jag gjorde en jättemiss påväg ut på motorvägen.

Kom hem och satt lite vid datorn innan vi skulle hämta mamma. Kom dit, grattade Sara och Pär innan jag fick köra därifrån. Denna gång gjorde jag inga fel! :) Släppte av mamma och åkte hem. Spelade kort med pappa till klockan 12 innan Marcus började få ont i magen. - Äh, sluta klaga, tänk på oss som har mensvärk varje månad! svarade jag. Går och lägger mig runt två och hinner bara slå igen ögnonen innan Marcus skriker efter mig. Han hade spytt ner hela sitt rum, magsjuka! Skitkul! Ringer pappa och han kommer och jag går och lägger mig.

Inser på morgonen att jag inte kan åka till Jennifer, då jag rikserar att smitta henne! Så det blev inget med flygvärdinnedieten! :/ Tråkigt. Vi började tro att Marcus har blivit matförgiftat istället för magsjuka. Förmodligen av glassen han åt då vi var ute på Alnön igår! Nåja, idag så gick jag upp till mamma och har vart tills nu. Ska gå och lägga mig snart!

Imorgon är det skola, det är både skönt och tråkigt på en och samma gång. Det är sista året = Studenten, rutiner, projektarbetet. Men sen så kan det vara jobbigt och tråkigt också. Men jag har stora förhoppningar för sista året! Nej dags att hoppa i bingen! CIAO!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Put on your gameface!


Shinedown

I finally put it all together, that nothing really lasts forever.
I had to make a choice that was not mine,
I had to say goodbye for the last time.
I kept my whole life in a suitcase,
Never really stayed in one place.
Maybe that's the way it should be,
You know I live my life like a Gypsy.

I've said it so many times,
I would change my ways, no never mind.
God knows i tried..

..

Ja, inatt så fick jag för mig att jag skulle gå och duscha halv 2. Men det var skönt och lägga sig ner med blött hår och somna. Men som jag ser ut i håret idag, så kanske det inte var en sån bra idé. Nåja, klev upp runt 12 idag och har typ bara legat och kolla på OS.

Men så fort jag satte mig här vid datorn tog jag tummen ur arslet och gjorde nåt produktivt. Har först ringt till körskolan och frågat lite mer om intensivutbildning och anmälan osv. Sedan ringde jag om ett potentiellt jobb, vilket jag hoppas jag kan få. Skulle vara underbart! :D Pengar, droool! Det behövs om man tänker på allt som jag och Jennifer har planerat! Men jag får inte ha för stora förhoppningar för jag brukar inte ha sån tur.

Idag så var det tänkt att vi skulle åka och tälta, men det blir att vi  grillar och äter gott hemma istället :) Det blir lika bra det. Fick förresten mitt lönespec. Det ser mucho good ut! :D Nu väntar jag tills det kommer på Onsdag, så man kan shoppa det sista till resan! :D Gaaaah, vi åker om 8 dagar!

Nej, nu ska jag kika bloggar innan jag måste lämna tillbaka filmen. See you later!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Kampen från hjärtat

Guud, jag måste få skriva av mig tror jag, har fått nåt skrivfnatt eller nåt.

Jag har förlorat många av mina nära och kära, inte bara genom döden utan på andra sätt också. Vi har glidit ifrån varandra, vi förstår inte varandra, vi klickar inte osv. Man kan förlora människor på många sätt och om man tänker så, då har jag förlorat många, alltför många. Och det sorgliga är att jag aldrig kommer få tillbaka någonting av det, för jag insåg aldrig hur mycket jag hade innan jag hade förlorat det, men så brukar det väl vara?

Jag kommer ihåg den första stora förlusten, farfar. Hela min uppväxt har farmor och farfar varit en stor del av mig, det var min undanflykt. Vi åkte ut till Åstön och letade stenar, vi spelade in broder Jakob på en inspelningsband, vi lade pussel och vi spelade kort. Jag kunde få vara en normal liten unge, som kände sig uppskattad och älskad. Farfar var dålig en lång stund innan han gick bort 23 december 2004. Det konstiga med det var att jag var själv med honom bara 3 dagar före. Det var som om jag fick chansen att säga farväl, tog jag den? Nej. Han dog och jag förstod ingenting.

Det slutar inte där, farmor blev dålig därefter. Farmor har betytt vädligt mycket för mig, om ni inte har märkt det än, men det har hon. Hon var den som alltid fick mig att känna mig lycklig och glad, även om det bara var för ett par timmar. Hon fanns alltid där. Hon berättade aldrig för mig hur sjuk hon var, och den sista sommaren där så kollade vi på hennes prydnadssaker. Jag kommer ihåg det som om det vore igår. Jag säger att jag tycker hon har så fina saker, och hon säger att jag ska få två av dessa när hon går bort. Naiv som jag var insåg jag inte att hon menade snart, så jag sa att det dröjer många år till dess. Vi hade ju planer, eller rättare sagt, JAG hade planer. Du skulle finnas. Hon försvann 16 augusti 2006. 5 dagar innan jag skulle börja gymnsiet.

Alla var rädd att jag skulle ta det hårt, och att jag skulle visa känslor. Men jag kan inte visa känslor, jag kan inte visa hur jag egentligen känner. De enda gångerna jag gör det är när jag ligger i min säng och kramar kudden hårt. Då kan jag släppa ut allt jag vill, för då är det ingen som märker det där lilla sekunden av svaghet. Visst, man kan kalla mig känslokall, men för att jag ska överhuvudtaget kunna överleva så måste jag förtränga allt jag känner, för annars går det inte. Jag tror inte många av er vet egentligen vad jag har gått/ går igenom. Det är mer än vad många av er går igenom på en livstid. Men jag håller huvudet uppe, för jag vägrar bli den som viker ner mig och visar mig svag. Den enda som jag tror har sett mig svag, är Jennifer. Fast du har inte ens sett ens, jag vågar inte. Jag vågar bara visa mina känslor på msn, då ingen annan ser mig. Fånigt va?

Jag vet, detta inlägg är ju en svaghet, eftersom jag skriver hur ynklig jag är, men ibland så måste man släppa lite på trycket. Visst, ni kan håna mig om ni vill, men vet ni vad, jag bryr mig. Jag har inte ork eller ens lust att hantera småtjafs som ja, vad vet jag. Men en sak ska jag säga, att småsaker kan få en att bryta ihop, så jag förstår inte varför människor ens orkar bry sig om småsaker. Fast det kan väl jag säga, eftersom jag har erfarenhet av större och viktigare frågor. Jisses, vilken moraltant jag blev.

Med facit i hand så skulle nog inte allt ha gått såhär långt egentligen, men jag är för feg, känslokall och tror för lite på mig själv för att göra någonting åt det. Jag är en person som tror att alla andra har det värre än vad jag har, fast det kanske är tvärtom, vem vet. Så det enda jag hoppas är att om ni själv hamnar i situationer där ni vet att ni har vattnet ovanför huvudet, stå inte själv, ta hjälp av någon. Visst, ska komma från rätt käft, men jag vet att det kommer göra skillnad.

Jag har förlorat många nära och kära, på många olika sätt. Men iochmed detta, så har jag inte bara fått nya erfarenheter utan det har gjort att jag är vad jag är idag. Kanske inte den bästa i skolan, populäraste eller smalaste. Men jag är den jag är och även om jag kanske inte är stolt över mig själv eller jag inte gillar hur jag ser ut, så måste jag på nåt sätt acceptera det. Jag måste acceptera för att kunna se utöver mig själv och ta hand om andra problem, som är större. Främst hjälpa andra, som har det svårare, som inte har någon att vända sig till. Jag måste vara stark och acceptera mig själv för att andra ska kunna lita på mig. För vem vill öppna sig för ett vrak? Jag är stark och jag är en bra lyssnare, så varför inte försöka att ta tag i det och hjälpa andra. Tror jag har hittat vad jag vill bli.

Men för att kunna hjälpa andra, så måste jag hjälpa mig själv först. Det kan ta en vecka, en månad eller år, men nångång ska jag också få uppleva den riktigt lyckan och kärleken.

/  ElinaAnnaErikaEvensson  
 - straight from the heart


Stoppa våldet



Det är onsdag kväll, en av de allra sista dagarna av sommarlovet. John ska börja skolan på måndag, åttonde klass. Han bor i Kungälv med sina föräldrar. Fadern är invandrare från Tjeckoslovakien. Johns stora intresse är kanot, och i juli har han varit i Oxelösund och tävlat i ungdoms-SM och fått bronsmedalj.

Innan sommarlovet är slut har John och en kamrat beslutat att tälta ute vid Ingetorpssjön, ett populärt tillhåll för traktens ungdomar. Johns mor skjutsar dem ut och hon känner sig lite orolig. Sjön ligger åtta kilometer från hemmet. Pojkarna tycker hon är sjåpig. Det är ju så pojkar tycker om oroliga mammor. När hon släppt av dem följer de stigen till klippudden vid den södra änden av sjön.
Det är där de ska campa.

Det är någon gång mellan åtta och nio på kvällen. Pojkarna reser tältet och tänder sedan en eld vid stranden. De ska grilla korv.
Ingen av dem vet att det här är John sista kväll i livet. De sitter och pratar och har roligt. Vad pratar de om? Sommaren som gått? Musik? Kanot? Flickor? Mopeder? Skolan som ska börja?

Mordet
Det är elden som lockar till sig Johns mördare.
Fyra ungdomar, två artonåringar, en sjuttonåring och en femtonåring, alla skinnhuvuden och nazister, har också sökt sig till sjön, till en annan udde.
De har laddat upp rejält med öl och sprit. De skriker över till John och hans kamrat, men får inget svar. De beslutar sig för att se efter vilka som är borta vid elden. Kanske kan det bli en rolig kväll. Där kan ju finnas någon att bråka med.

Femtonåringen sänds iväg som spanare. Han blir förtjust: en av pojkarna vid elden är John Hron, en pojke han inte gillar. Han har under läsåret bråkat med John och mobbat och slagit honom i skolan, till och med hotat att döda honom. I skolan går han under namnet Rambo.

Ingen kan säga varför han bråkat med John, kanske beror det på att han, till skillnad från andra elever, inte varit tillräckligt undergiven. John är visserligen lång, över 180 cm, och kraftig, nästan 70 kg, men nu har Rambo uppbackning.

Femtonåringen återvänder till sina kamrater och meddelar att han hittat en tönt och idioten Hron vid elden. Han vill att alla ska följa med och ge John stryk, ja, han föreslår till och med att man ska slå ihjäl honom.

De andra vill dricka ett tag till, och det kan de lugnt göra. Stigen från pojkarnas tältplats tillbaka till vägen går nämligen förbi den plats där de just nu sitter och dricker. Mellan halv elva och elva klampar alla fyra in hos John och hans kamrat.
Misshandeln inleds omedelbart. En av artonåringarna kastar en flaska i huvudet på John, och börjar slå och sparka på honom. Han faller omkull.

John ska säga att han älskar nazister. Han vägrar och får stryk tills han gör som han är tillsagd. Han får mer sparkar ändå, kanske för att han tidigare uppenbarligen ljugit och sagt att han inte gillar nazister.

Femtonåringen tar vid och ger John flera sparkar, varav en mycket hård träffar John i bakhuvudet. Vid det här laget är John skräckslagen. Åtminstone tre i gänget attackerar honom, ofta utan någon som helst förvarning, också bakifrån. Hans ögon är enligt en av de åtalade vidöppna som klot, och han kan inte fokusera sin blick. Den irrar oupphörligt fram och tillbaka.

Han darrar och sitter till slut på huk med huvudet i sina händer för att i möjligaste mån skydda sig mot mer sparkar och slag. Det hindrar inte att han får mer. Han får en våldsam hoppspark, sparkar i sidan och mot huvudet. Gång på gång faller han omkull av de våldsamma sparkarna. Någon slår honom med brinnande ved i nacken. Någon knuffar omkull honom i elden. De tänder eld på pojkarnas tält. De stjäl och förstör deras saker. John och kamraten ber att få gå hem, men det får de inte. I stället fortsätter man att misshandla John med sparkar och slag. Till slut blir han liggande. Hans ansikte är blodigt och svullet.

Bilden av vad som händer under de ohyggliga timmarna är oklar. Mördarna minns inte, eller vill inte minnas, så mycket under polisförhöret. De skyller på varandra.
Ibland gör de uppehåll i tortyren. De ber hycklande om ursäkt, säger att sparkar och slag varit misstag, bjuder John på öl och anslår försonliga tongångar. Ingenting tycks dock kunna hejda nya utbrott av våld. Det räcker inte att John mot allt vad han tror på har sagt att han gillar nazister. Han måste ha mer stryk ändå. Det är katternas lek med råttan, och de njuter av hans ångest och rädsla. Det är en berusande känsla för dem att så totalt ha en pojke som skakar av skräck i sitt våld.

Efter en sista uppblossande misshandel kastar de honom i sjön.
John kvicknar till och simmar utåt. Han har ont, han är omtöcknad och rädd, men han är en duktig simmare. Ganska snart upptäcker skinnhuvudena att det inte var så bra att kasta i John. De kan ju inte slå honom. De skriker åt honom, kräver att han ska komma tillbaka, men han svarar inte, håller sig kvar ute på sjön i en kvart. Någon kommer på att tvinga kamraten att ropa att han kommer att få stryk i Johns ställe om han inte återvänder. Livrädd som han är gör han så. Han ropar på John och vädjar att han ska komma tillbaka, och John svarar på hans rop.

Uppgifterna om vad som nu händer är osäkra, och klaras aldrig riktigt ut under polisförhören. Det enda man vet är att en av artonåringarna och sjuttonåringen nu går och att de tar Johns vettskrämde kamrat med sig.

Det är just i det ögonblicket John fattar ett ödesdigert beslut: han vänder åter in mot land. Är det av oro för kamraten? Tror han att alla kommer att gå, eller tror han att bödlarna inte ska slå honom mer? Han har ont och han är rädd, men han förstår inte vidden av det hat hans bödlar känner. Han är bara fjorton år.

Vi kan inte veta hur John tänker i det ögonblick han börjar simma in mot stranden, men hans beslut får ohyggliga konsekvenser för honom.
Femtonåringen och en av artonåringarna står och väntar. Det är de två som varit mest aktiva under misshandeln, och de har hat kvar så det räcker. Misshandeln tar fart med ny målmedvetenhet och effektivitet, och nu finns ingen flykt. Ett knytnävsslag mot ansiktet fäller John till marken. Han ramlar baklänges, och slår i huvudet i klippan. Han släpas över till en gräsplätt. De båda mördarna vill göra det bekvämt för sig när de ska sparka honom. Hårda, hårda sparkar träffar hans huvud, men han värjer sig nu inte längre med sina armar.

Bödlarna ser att John rör sig, men han skriker inte, han bara vrider sig i plågor, mumlar något de inte kan förstå. Nu är katt- och råttaleken slut. Det roliga är över. Mördarna är nöjda och lyfter, släpar och rullar John till strandkanten och sparkar i honom. Strax innan han ramlar i hör de honom åter mumla någonting.

Den här gången märker John knappast att han är i vattnet. Han drunknar och sjunker sakta mot sjöns botten. De båda mördarna står kvar och rullar en cigarett. Ingen av dem lyfter ett finger fastän de förstår att John håller på att dö.

Mördarna vänder ryggen åt den fruktansvärda scenen och ansluter sig till de andra. En av dem berättar att John sjönk som en sten, när de kastade i honom andra gången. Bödlarna drar sig hemåt och lägger sig. Johns kamrat får lift med en bil, kommer hem och slår larm.
Bara några timmar efter att Johns mor skjutsat ut honom till Ingetorpssjön ligger han död på sjöns botten, misshandlad till oigenkännlighet.

Mordet skedde 1995 ( augusti ) och i Januari 2001 släpptes den av mördarna som fått längst straff. Han är idag 27 år och en fri man. Straffet för honom var 8 år (släpptes fri efter 6 år) och för de tre andra blev det 10 månader, 4 månader och en frikändes helt.

1998 skändades Johns grav, någon drog loss gravstenen med hjälp av linor och en bil. Sedan sparkades lyktor och blommor sönder. Någon bestämde sig för att föräldrarna inte lidit nog.

Kopiera och sätt in på din blogg, visa att du bryr dig.
Stoppa våldet !



/ ElinaAnnaErikaEvensson

Härnösand

Ja, där slutade min resa. Vi åkte upp til Härnösand, tog en glass, kollade på båtar och sedan åkte vi hem. Onödigt, äh, bättre än att städa iaf :) När vi åkte hem så trodde jag att jag skulle få köra, men icke, litar inte pappa på mi gän? :O Det blir dyrt med körkortet om du inte låter mig köra, pappa!

Efter att vi svängt in i Söråker så åkte vi och hyrde film, samt gotta! Hyrde filmen Ps. I love you. Kom hem och slängde in den i dvdn. Fy vilken bra film, så underbart bra. Man både skrattade och grät samtidigt. Rekomenderas (stavning?) starkt, för usch vad bra den var! Myys. Nu närmar sig klockan 11 och kanske man ska gå till sängen och sova snart. Men en liten stund till ska jag sitta här och nörda.

Imorgon så ville pappa kanske åka iväg och tälta uppe i Ljustorp. Ja, för han vill fiska, så vi får se hur det blir, men kanske, kanske inte. Kanske Lovisa följer med mig också, det vet man aldrig. (: Sen i helgen så vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Ska vara förare på lördag åt mor! Japp, haha, fast pappa ska ju självklart sitta med, men det ska bli kul. Men annars har jag inget mer planerat, förutom att på Söndag (elr var det lördag, Jennifer??) börjar vi med Flygvärdinnedieten. Gulp! Hoppas att den funkar bara!

Nej, nu ska jag sluta skriva så långa inlägg, som ingen ändå aldrig orkar läsa!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


I finally put it all together, that nothing really lasts forever

Birsta

Ja, efter att vi hade varit hos frisören som varit generös att låna ut sin dator till mig, så åkte vi till birsta. Först åkte vi ner till Ica maxi för att mamma skulle in på jula. Tänkte att då smiter jag in på Skopunkten, och vad glad jag blev. De hade utförsäljning på sommarskor, så då blev det 3 par ballerina aktiga skor för 198:- till mig! HAPPYFACE! Precis vad jag behövde till utlandsresan, aa. Tack för det, eftersom jag drömde så hemskt om resan! :/

Efter det så åkte vi in till Birsta och jag skulle ha block osv till skolan, så då gick vi in på ÖB, men där fanns det bara rutat. Så då blev det akademibokhandeln, och hittade även en almanacka satt det är perfekt. Hittade fyra söta block också, så min dag var fulländad. Nåja, efter det så åkte vi hem till mamma igen och där så kollade vi på teven, eller jag gick och lade mig, för jag var så trött ! Haha

Nu har man ätit och nu säger att vi ska åka nånstans. Vart kan man undra sig, bara pappa vet. Fortsättning följer..

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Hos frisören

Nej, jag ljuger inte. Jag sitter här hos frisören och skriver ett blogginlägg medan bröderna blir klippta. De har alltså en bärbar dator som kunder får använda, eller är det bara jag ? :P Jaja, turkar är trevliga, haha, tur det!

Imorse så klev jag upp halv 10, då vi skulle in till Timrå för att uträtta lite ärenden samt att killarna skulle klippa sig. Klev upp och fikade och strax därefter kom mamma. Då åkte vi upp och handlade lite och slängde lite papper, innan vi hämtade Victor och åkte in.

Ja, så nu sitter jag här hos turkfrisörerna och skriver ett inlägg, känns lite absurt!  Nej nu ska jag kika bloggar, när jag ändå håller på :P

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Hängig

Ja, idag så vaknade man av att man kände sig hängig. KUL! Nejmen jag klev upp kollade på OS innan jag gjorde lunch. Blodpuddin med bacon, mumma! :D När jag var mätt och belåten så gick jag och marcus upp till mamma. Gjorde mammas hår, som blev vädligt vackert om jag får säga det själv (: Marcus gick lite senare och jag somnade i soffan, väldigt skönt! Efter en liten sovstund så gick jag och mamma upp på affären där vi fixade en del saker.. Sedan hem och kolla på OS innan jag gick ner till pappa.

Hos pappa så åt jag mat först innan soffan lockade mer. Som sagt känt mig hängig idag så det var den bästa lösningen :) Sedan åkte man upp till ICA med far och köpte kladdkaka, ja, jag kunde itne hålla mig. Jisses vad god den var och funkade utmärkt till Project Runway. Synd att jag vet vem vinnaren är, men annars är det underbart program! :D

Nu sitter man här och ska väl snart gå och lägga mig, ska upp tidigt imorgon. Ska in till Timrå med bröderna och mamma, där bröderna ska klippa sig osv. Jaja, men vi åkte klockan 10 så det blir uppstigning 9. Gosh, jag som varit ledig ett tag nu, hur ska jag klara det. Det går nog  (:

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Melissa ♥

Tältuppslagning

Efter jag loggat ut från datorn så lade jag mig framför teven en stund, insåg då att jag var själv, men pappa kom hem med världens goaste sockerkaka. Tack Marina! (: Efter det så gick jag ut och hjälpte pappa att sätta upp vårt nya tält. Det var stort och kommer bli till stor användning nästa sommar. Granön någon?

När vi hade varit så duktiga att slå upp tältet så fick jag övningsköra lite. Åkte ner till reningsverket och övade att backa på vägarna där, samt start i backe osv. Det gick bra och jag tror jag lärde mig nåt denna gång, wiho! När vi sedan kom hem var det dags för en dusch och sedan titta på teven :) Nu är man snart redo för sängen men jag tänkte bara slinka in med ett litet inlägg.

Nu på söndag bär det av till Jennifer för vår flygvärdinnediet-start! Det kommer att bli tufft, men jag ska lyckas, för en gångs skull! Jag hoppas jag går ner lite i vikt innan resan, hoppas, hoppas, hoppas.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Gatufesten 2008

Nya tag

Imorse så låg jag till 11 ungefär, sedan så klev jag upp. Gick upp till mamma typ på en gång. Där uppe åt jag lite grann innan vi gick ut o gick. Gick inte så långt, men iaf 4-5 km. Sedan på ica en sväng innan vi gick hem. Då så blev det slapp framför OS. Synd för Holm och kul för Wissman! :D

Nu är jag hemma och har precis ätit kassler med ananas och ris. Gudars vad gott! Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, förmodligen ta det lugnt (: Nej, nu är det inte långt innan man åker utomlands, och det konstiga är att jag inte ens tänker på det nästan, utan dagarna rullar på och tillslut så är man framme, panik! Måste börja skriva listor på vad som ska med och hur mycket man ska växla in osv. Men det löser sig.

Nej nu ska jag göra nåt annat, men om ni vill nåt, skicka gärna ett sms! Mycket tacksamt (:

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Sakna


Blicka framåt istället för bakåt

Ja, helt ny design på bloggen! Vad tycks? :D

Det ska representerar att allt i mitt liv ska bli till det bättre, inte kolla bakåt på allt ont som har hänt, utan kolla framåt mot nya och bättre tider. Lite fånigt kanske, men så är det. Headern ska representera mig när jag är som lyckligast, då jag är ute med båten!

Enjoy some reading from a happy and sparkling chick! ;P


Projektarbete!

Idag så klev jag upp ungefär halv 11. Stekte lite hamburgers till bror och mig innan jag stack iväg till bussen. Regnade som fan gjorde det, men det gör inget (: Åkte bussen till Jennifer där vi skulle prata om projektarbetet. Väl där så började vi på en gång och jävla vad bra det kommer bli! Vi satt där i några timmar, sedan gick vi ner en sväng och surrade. Vi d halv 7 åkte jag hem. Vid ICA så hämtade pappa upp mig och jag fick övningsköra till farmor och farfar (minneslunden). Körde sedan hem och nu sitter man här.

Svar på Marias kommentar; Väskan, vilken väska menar du? Den vita eller bruna. Båda är helt underbara och är precis som det jag vill ha. Den vita kommer funka utmärkt nere i Turkiet och den bruna här hemma i höstiga Sverige. Det får plats det jag behöver; pengar, mobil, ipod osv lite mer. Perfekt helt enkelt :)

Gosh vad sammanfattande inlägg det här blev :S

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Hos Jennifer

Ja, nu sitter jag hos Jennifer. Hon tvättar ur sin hårinpackning och då passar jag på att slinka in med ett litet inlägg. (: Idag har vi suttit med vårat projektarbete hela dagen och guud så bra det kommer bli! Tänker inte avslöja nåt, meen jag hoppas och tror att det blir ett MVG i slutbetyg. Nu är Jennifer klar, så skriver mer sen, HÖRS HEJ

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Ny frisyr

Här är en bild på nya frisyren :)


Vad tycks? :)


My happy moments in life


Midsommarafton 2006- sista gången med farmor
1. Jag och farmor i solstolarna
2. Farmor skrattar gott
3. Farmor skålar med mig

Saknar dig väldigt mycket farmor, och denna kväll har jag aldrig sett dig så glad och hjärtlig. Det var nästan som om du visste att det var sista gången. Farmor var den andra hälften i mitt liv, och när hon försvann, försvann en stor del av mitt hjärta med henne. Det har inte läkt än, och kommer aldrig att göra det. Fast jag hoppas att du ska veta, farmor att du är saknad och att jag älskar dig. ♥


Strängöarna 2007

1. Mamma och pappa i båten
2. Jag
3. Victor åker badring
4. Jag ska hoppa i vattnet
5. Victor var dock modigare

Strängöarna 2007, var nog den sista gången vi kändes som en riktig familj. Saknar den tiden, och jag hoppas den känslan kommer tillbaka någon gång. ♥


Lovisa 18 år

1. Jennifer, jag och Lovisa baka kladdkaka
2. Lovisa får sina presenter
3. Vi tre
4. Jag dör av skratt
5. Lovisa sötgumman

Det är med er jag mår som bäst. Ni förgyller verkligen min vardag och jag hoppas att vi alltid håller kontakten. Dessa bilder var de enda jag kunde visa från denna kväll, för som ni två vet, så var de andra inte speciellt smickrande. Men jag var tvungen att visa några, för jag blir så glad i ert sällskap! ♥


Malte på besök 2007

1. Malte själv
2. Jag och Malte

Denna sötunge får mig att skina upp. Han är ett riktigt energiknippe som alltid får en skratta. Att vara fadder (gudmor) till denna lilla söta pojke, är en av de viktigaste uppgifterna i mitt liv. Jag är så stolt över denna lilla grabb och önskar han all lycka i livet och att vi alltid kommer ha kontakt, oavsett avståndet. ♥



Segeltur 2008

1. Jag och Victor burkar
2. Jag
3. Victor hoppar, jag kollar på
4. Victor badar, jag doppar nederdelen
5. Mamma om natten, med fullmånen i bakgrunden

När jag är ute med båten så är jag som lyckligast. Det är då jag känner mig som en hel person. Att bada, segla och umgås med familjen är en av de bättre sakerna i livet. Då verkar livet så okomplicerat, och jag hoppas dom dagarna kunde fortsätta och inte låta den kalla verkligeheten hinna ikapp mig.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Seg dag

När jag vaknade imorse så var det OS som gällde. Hela dagen har gått väldigt långsamt och jag har typ sett på OS hela dagen. Åt lite mat här hos mamsen och sedan gick vi på ICA en sväng innan det blev en film och dator som gällde. Men i stort sätt så har denna dag handlat om att vila upp sig. Guud, vad skönt det är att kunna sova utan att behöva kliva upp och jobba. Riktigt härlig känsla!


/ ElinaAnnaErikaEvensson


Klippning och Selånger

Ja, det var vad gårdagen bestod av. Det började med att jag klev upp, duschade och tog bussen in mot timrå. Satte mig i frisörstolen halv 1 och en halvtimme senare hade jag 1 ½ decimeter kortare hår. Men jag blev faktiskt nöjd. Skönt att få bort håret innan Turkiet resan! Därefter så gick jag till jennifer. Satt ute i solen ett tag, innan vi gick och uträttade ltie ärenden. Då mötte Lovisa upp med oss också (: När vi kom tillbaka blev det lite surr om allt inför resan, men vi blev så hungrig att vi drog till Kebab House, och ja, dom har väldigt god mat där. Satt där i en timme innan vi gick tillbaka. Spelade lite GH innan Issa kom och hämtade oss.

När vi kom in letade jag febrilt efter någonting som jag kunde ge till Linn. Hittade tillslut en lite prydnadselefant i trä. Mötte sedan upp henne och tackochlov så tyckte hon om den. När jag senare mötte upp med Jennifer, Lovisa och Issa igen så gick vi bort mot munkarna. Åhh, så gott det var! Mums! Efter det så var vi klar med Selånger tyckte vi, så vi for hem till Jennifer. Där blev det en filmkväll med en massa gotta. Såg filmen besatt, vilket är en jävligt bra film, dock så "fångade" den mig på ett skrämmande sätt. Efter filmen så fick jag skjuts hem av Lovisas far. Kom hem och pratade ltie med mamma i mörkret innan sängen lockade. Gissa vilken som vaknade kvart i 3 inatt? :S

/ ElinaAnnaErikaEvensson


16/8-06

Ja, det är 2 år sedan min älskade farmor drog sina sista andetag här på jorden. Jag saknar henne enormt och skulle göra allt för att få henne tillbaka.

Birgitta Evensson- du finns i mitt hjärta ♥

Det absoluta sista inlägget på TIMRÅBO

Ja, snart är det dags, 46 minuter kvar. Sedan är man fri, fri som en fågel.

Eftermiddagsfikat så stängde de dörrarna så alla kunde fika tillsammans. Linn plockade fram sin supergoda ananaspaj! Mums säger jag bara, och en annan sak, jag har receptet ;) HAH! Vi fick också en superfin bukett av kontoret. Luktade supergott och var en fröjd för ögat! Efter fikat så kommer ju Linn fram och har köpt en sak åt mig! Guud, så jag skämdes inte hade jag tänkt på det? Det var ett läppbalsam som luktade vattenmelon. Men jag lovar, hon får nåt av mig imorgon om vi träffas på Selånger!

Pappa kom förbi och hämtade all packning också, så det blev betydligt mycket lättare att bära till bussen. Annars hade jag haft; en proppfull trunk (då menar jag proppfull!), lilla väskan, paraply och till sist så har vi blombuketten! Men som sagt, jag behövde inte släpa med mej allt på bussen (:

Nu ska jag snart hem, om 40 minuter. Då ska jag möta mamma och gå för att hämta mitt paket. Sedan blir det mat där och sedan vet jag inte! Imorgon är det klippning av håret och Selånger med girlsen. Sen kanske det blir något mer, men det får vi se (:

34 minuter kvar...

/ ElinaAnnaErikaEvensson

None
Vi syns nästa år, babe!

Tack Linn (:

Snodd av Linns blogg. Länk kan du hitta längre ner på min blogg (:

sammanfattning sommaren 2008

- gjorde du något i sommar som du aldrig gjort förr?
Jobbade hela sommaren

- dog någon som stod dig nära?
no

- vilka länder besökte du?
inget än, men snart smäller det !

- är det något du saknar sommaren 2008 som du vill ha sommaren 2009?
ja några saker, speciellt mer sol och bad, samt en att ha kär!

- vilket datum från sommaren 2008 kommer du alltid att minnas?
hm, det är inte något speciellt. Kanske 14 augusti, då man slutade jobba.

-största misstaget?
haha några inom jobbet, men annars har jag hållt mig på mattan

- har du varit sjuk eller skadat dig?
nej jag har klarat mig!

- bästa köpet?
Turkiet resan! Väskan som jag fortfarande inte har sett, men förmodligen är över mina förväntningar

- vad spenderade du mest pengar på?
Resan och lunch!

- gjorde någonting dig riktigt glad?
Nej, egentligen inte.

- vilka låtar kommer alltid påminna dig om sommaren 2008?
Alla Shinedowns låtar, mee like!

- är du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar?
Om jag ska vara ärlig, så är jag mer ledsen, men jag håller skenet upp!

- vad önskar du att du gjort mer?
Solat och badat, tränat!

- vad önskar du att du att du gjort mindre?
jobbat och slöat vid teven

- hur tillbringade du din midsommarafton?
Hemma

- blev du kär i sommar?
nej :(

-  hur många förhållanden?
0

- favoritprogram?
Big Shots, Durham County, Project Runway mm

- bästa boken du läste i sommar?
Smuts

- största musikaliska upptäckten?
Shinedown

- något du önskade och fick?
hm, inte vad jag kommer på nu!

- något du önskade dig men inte fick?
En fungerande vardag och liv

- vad gjorde du första dagen på sommarlovet?
Låg däckad i soffan.

- finns det något som skulle gjort din sommar bättre?
mycket. mindre jobb, mer glada nyheter!

- hur skulle du beskriva din stil sommaren 2008?
inte mycket till stil!

- vad fick dig att må bra?
Lovisa, Jennifer och Linn (:

- vem saknade du?
för många

- de bästa nya människorna du träffade?
Of course Linn! (:

- sommarens sötaste?
Lovisa på cykelturen i lördags! HAHA

- sommarens hetaste?
Helgen med familjen!

- sommarens största kärlek?
jadu, ingen :(

- sommarens besvikelse?
alltför många. familj, solen för att nämna några!

- sommarens bästa?
Turkiet (som är snaaaart) och flicksen!

- sommarens snällaste?
Det är många själar det

Phu!

Kakorna blev godkända! :D Tackochlov! TACK MORMOR!

The last fucking day

Ja, nu är det såhär, att jag, Elina Evensson, jobbar min allra sista dag här på Timråbo! Förhoppningsvis frå jag jobbet nästa sommar, men nu, nu är det slut! Och vet du en sak... Det ska bli så fruktansvärt skönt!

Igår så fick jag skjuts hem till mormor och morfar. Åt pannkakor till middag, vilket var mums! Sedan drog vi igång med baket. Det blev sockerdrömmar och en toscakaka! Mums! Det blev så bra alltihop, fast mest cred ska mormor ha! Haha! Efter det så blev det slappt i soffan tills man somnade sött.

Vaknade imorse och snoozade. Kunde kliva upp 45 minuter senare än vad jag brukar, vilket gjorde så mycket. Det var hur skönt som helst. Efter att jag klivit upp var det de vanliga rutinerna jag har på morgonen. Vid halv 8 så åkte vi och ungefär vid kvart i 8 var jag på jobbet. Nu sitter jag och Linn här ute i receptionen, och nu ringer min telefon, vänta lite... Okej, nu är jag tillbaka! (: Ja, vi sitter här ute för sista gången denna säsong!

Nej idag så ska jag hämta ut mitt paket som har kommit!!! Sedan så vet jag inte vad jag ska göra. Njuta av att jag är ledig! :D:D:D:D:D

/ ElinaAnnaErikaEvensson


None
Tomorrow, it will be me and the girls! Hell yeah! ♥


JAAAAAAAAAAAAAA

MITT ASOS PAKET HAR KOMMIT! MIN VÄSKA HAR KOMMIT! MIN TSHIRT HAR KOMMIT! MIN MASCARA HAR KOMMIT! YIPPIE!


Liista!

DIN SKOLA
Vilken skola går du på?: Timrå Gymnasium
I vilken klass?: SP3!
Trivs du i din klass?:  Njae?
Hur många killar går det i din klass?: men orkar inte räkna
Hur många tjejer går det i din klass?: men orkar inte räkna
Vem/vilka är du med på rasterna?: Jennifer och Lovisa
Har du pussat nån ifrån din klass?: nej
Har du kramat nån ifrån din klass?: japp
Har du haft sex med nån ifrån din klass?: ohno!

DITT RUM
Har du egen dator?: nej, eller kanske lite hos mamma. Den är i mitt rum, men det är inte min!
Är din säng normalstor?: 1,20
Har du några tavlor som hänger i ditt rum?: Jarå
Vad är det för färg på ditt lakan?: Hos pappa; vitt Hos mamma; svart
Sover du med något gosedjur?: Nono
Hur många kuddar sover du med?: 2. men har 4 i sängen

SMINK
Vad använder du för smink?: just nu, mascara
Äger du en mascara?: japp
Äger du täckkräm?: ja
Brukar du borsta ditt hår?: ja
Använder du diadem?: alltid hemma 
Brukar du ha håret i en hästsvans?: ofta hemma
Brukar du ha flätor i ditt hår?: nej
Använder du hårspray?: ja
Använder du mousse? : ja

IDAG
Vad hade du för kläder på dig idag?: leggings och en tjocktröja
Har du varit ute idag?: japp, när jag gick till bussen och sedan när jag gick och käkade på Kina
Vad gjorde du då?: sa jag ju
Har du pratat i telefonen?: aa
Vad var det för färg på dina strumpor?: har inga på mig

JUST NU
Är du inloggad på msn?: ebuddy, ja 
Vad har du för kläder på dig?: samma
Hur ser ditt hår ut nu?: utsläppt
Är du trött just nu?: jorå
Vad är du inloggad på just nu?: blogg och ebuddy 
Vad är klockan nu?: 1351

Mormor&Morfar

Igår så fick jag skjuts hem, guud vad härligt. Klev av hos mamsen där det blev gomat. Spagetti och skinksås! Gosh vad den är god. Blev en matlåda for me ! :D Sedan så sov jag en stund, eftersom jag var så trött. Sedan myste jag med mamma och pratade med henne. Kollade lite på teven och runt halv 9 gick jag hem. Då ville pappa hyra film, så jag övningskörde till Statoil och vi hyrde filmen Jumper. Köpte även lite popcorn.

Kom hem och såg på den, tillsammans med lite popcorn och saft (: Den var ganska bra, dock så väldigt konstig. Efter den så var det sängen som gällde.

Imorse så vaknade jag och sedan så var det bara göra de vanliga rutinerna. Duvet, fika, fixa sig osv.  Även att det satt en spindel i badrumstaket, guud vad rädd jag blev. Smällde till den och den landade på golvet någonstans, men jag vet inte vart. Så då var det bara ta alla saker som jag skulle packa ner i väskan och springa ut ur badrummet. Tackochlov var jag nästan klar. Påväg till bussen så spöregnade det ofc. Så det var inte speciellt härligt!

Nu sitter man här och väntar på att dagen ska ta slut! Haha, nejmen, iaf lunch för då ska jag och Linn äta på KINA! Yea, gott! Efter jobbet ska jag till mormor och morfar. Sover där inatt för jag ska baka till jobbet imorgon. Får skjuts imorgon och gudars vad skönt! :D

/ ElinaAnnaErikaEvensson

None
mjaaa?

Näst sista dagen

Ja, det närmar sig mer och mer. Snart så behöver jag inte kliva upp alldeles för tidigt för att skynda mig till bussen. Jag behöver inte sitta på jobbet och sätta på happyfacet till alla knäppgökar som kommer in. Jag behöver inte slösa en massa pengar på att åka en buss som nästan jämt åker fel i alla fall. Jag behöver inte bry mig om attt sätta på mig smink på morgonen eller vilka kläder jag ska ha. Jag behöver inte bry mig om att försöka komma ihåg matlådan.

Det jag kommer att sakna är väl då Linn och våra crazy stunder. Haha, nejmen hon är en skön och härlig tjej, som jag hoppas får det underbart nere i Uppsala (trots det dåliga vädret). Du får verkligen ha det så gott gumman.

Kanske det här inlägget kom en dag tidig, men just nu så längtar jag för mycket för att bry mig! (:

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Sötstumpan då (:


BLÄ!

Nu är jag så himla himla less! Jag vill hem och sova, eller iaf ha ledigt! Jag vill inte jobba längre. En liten sak som är bra är att vi har tagit ledigt på fredag! Det behövs, sedan så ska jag klippa mig på Fredag klockan halv 1. Det blir också bra. Nu är det bara två dagar kvar, snälla låt det gå fort och smärtfritt!


FAN VAD LESS JAG ÄR!!! VILL HEM TILL SÄNGEN NU!

Dyngsur, uhm nej'?

Ja, igår när man kom hem efter jobbet så käkade jag, sen skulle vi åka och fiska. Åkte till Stefan där vi hämtade upp han och sedan åkte vi vidare. Stannade även och köpte lite fika, jag köpte en pago! Fan vad längesen alltså, flashback! HAHA. Kom fram till Andersjön runt halv 7. Vi visste inte riktigt var vi skulle stå då det var folk där man brukar stå. Så då började vi gå mot andra sidan. Tro inte att det var myrmark hela vägen. Vatten upp till vaden hade man, hua. Men kom fram till en lämplig plats och slog läger där. Slängde ut linan, och sen blev det chill vid brasan för mig. Fick smaka grillad regnbåge också, och fysatan vad gott det var. Mums! Men sen fiskade vi i några timmar, och tro inte på att jag fick en. Jag som knappt rört spöt! Haha! Jaja, den ska grillas den med ;)

När vi gick tillbaka så blev man ännu blötare och sedan var det bara att ta bilen hem och sleepy! Kvart över 11 var jag i sängen, ish!

Imorse så vaknade jag och klev upp, 10 minuter före innan jag behövde! Irriterande! Nåja, duschade och sedan kollade på OS medan jag fikade. Sedan så var det bara traska till jobbet! Nu är jag så less på jobbet så jag vet inte vad.Inte nog med att man är less, så har man strulat till allting inne hos Anette, och jag som trodde jag hade ordning. blä!! Nej, nu är det verkligen rätt läga att lägga sig under täcket och försvinna en stund!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Sailormoon min vän,

Haha, flashback! Kollade alltid på Sailormoon när jag var liten. Jisses vad jag tyckte om det. Nåja, kanske ska ta och berätta lite om helgen?

I fredags så var det mys med mamsen och bröderna. Böjade med god middag, sedan två filmer med en massa gotta. Det var mysigt. Gick och lade mig runt 12. Somnade sött!

I lördasg så vaknade jag ungefär halv 11. Gick upp och mamma gjorde mitt hår, det blev ganska bra faktiskt. Efter det så åkte jag till pappa och packade. Sedan fick jag skjuts ut till Lovisa. Fixade oss osv, innan vi tog cykeln vidare till Nicklas och Gunilla. Där åt vi gomat innan vi drog ner till Holmarnas marina. När vi kom ner fick vi bål och hälsade på lite folk. Kände mig väldigt liten, då medelåldern låg på mellan 22-25 år. Men jag hade trevligt. Dansade jävulen innan mina fötter inte orkade mer, pga av bland annat en sabel :S Nåja, vid 2 så började vi cykla hem och det gick som det gick, då arslet värkte som fan, när man inte har cyklat på 2 år, fötter som dog och alkohol i kroppen. Det var inte den bästa kombinationen. När vi kom hem var det bara att krypa ner i sängen och sova!

Vaknade runt halv 12 och klev upp. Såg på OS och sedan så åt vi lite korv med bröd innan jag övningskörde hem. Kom hem, sov bort hela eftermiddagen innan vi åt lite mat. Sedan var det en film som jag såg på, innan jag gick och lade mig.

Imorse så var det bara att kliva upp, och göra sig iordning. Har nyss kommit till jobbet, och det var lite strul innan vi fick igång datorn, men tackochlov är det fixat nu. Idag blir det en slapp dag, fårse om jag beställer en klipptid, skulle behöva såhär innan Turkiet! :D Funderar på att klippa lite kortare, men vi får se hur det blir med det.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


I brist på annat..

Namn: Elina
Hårfärg: Typ mörkbrun, fast det blir ändring ikväll!
Ätit sushi: Nej
Stått på scen: Mjo
Varit ihop med någon som varit otrogen: Nej
Sett vita huset: På teven bara

Antingen eller

Kallt eller varmt: varmt
Spets eller satin: huh
Svart eller rött: Svart, men rött är också fint..
Regn eller snö: snö
Rosor eller tusensköna: Rosor
Vår eller höst: Höst, HATA VÅR!
Historia eller vetenskap: Hm, om jag måste välja, så blir det historia
Matte eller engelska: engelska

Inom de 48 timmarna

Har du haft ett seriöst samtal med: hm.. kanske?
Kramat någon: Nej
Skrikit: Nej
Kommit sams med dina föräldrar: hm, det tar lång tid. maha
Bråkat med en kompis: Nej

Gillar du att

Ge kramar: Jarå
Ge massage: hm, jarå, fast det är skönare att få.
Gå promenader i regnet: Jorå, ibland

Övrigt

Vad gjorde du förra sommaren: Badade, solade, åkte till Luleå..
Svär du för mycket: Njae?:O
När duschade du senast: 0610 imorse
Vilken färg är det på dina byxor just nu: Mörka
Vilken färg/mönster är dina underkläder: Svart och vitt
Person du är kär i: -
Vilken låt lyssnar du på just nu: Vet inte vad det är, men det är på radion
Vad var det sista du sa: Ska gå på toa bara
Vad hände precis: jag skrev på msn
Vad är bredvid dig just nu: Ett bord och lite stolar
Vad var det sista du åt: Makaroner och korv
Vem vill du spendera resten av ditt liv med: den rätta.. ah, så klyschigt
Har du en lavalampa: Nej
Hur är vädret just nu: Kallt och förjävligt
Person du kan skratta riktigt högt med: my friends
Vad gjorde du igår natt: SOOOOV
Vem pratade du sist med på telefon: Någon pratglad jävel
Vad gör dig glad: När allt fungerar som vanligt, och inte är så jävla komplicerade som allt i mitt liv är, fuck!
Vad är du beroende av: dig(:
Vill du ha barn: Absolut!
Vad ska dom/det heta: dono relly? ;)

Vad

.. har du på dig idag? tjocka varma kläder :S
.. har du gjort under dagen? Jobba
.. har du för frisyr? Nedsläppt
.. ska du göra innan dagen är slut? Sett en film och bestämma med Lovisa om imorgon?
.. Längtar du till? Helgen, två timamr  kvar!!
.. ska du göra nu? Fika
.. Vill du göra i helgen? supa, nejmen, jag vet inte, får se :)
.. vill du jobba med senare? dono really
.. åt du senast? makaroner och korv.. har inte jag svarat på denna lista?
.. Tycker du om personen du tog denna lista från? Känner henne inte så bra
.. Är allra bästa med dig? ingen aning, min klumpighet, HAHA
.. Ogillar du hos dig själv? hur lång tid har du?..
.. Är din vanligaste fråga? Är det min? :P

När

.. Vaknade du i morse? 0551
.. Är du rädd? vet inte
.. När grät du senast? fredagen och lördagen
.. Skrattade du senast? några timmar sen
.. Var du på fest senast? jadu?
.. var du kär senast? Längesen
.. gjorde du senaste något du egentligen inte ville? I söndags
.. Gav du en komplimang senast? Idag
.. Hade du senast dåligt samvete? hm dono

Vem

.. Kramade du senast? uhm? Jennifer?
.. Saknar du? Mamsen
.. pussade du senast? -
.. Vill du spotta på? ingen
.. Är finast? ?
.. Är fulast? ?
.. Tycker du om? many people
.. Vill du döda? no one
.. Vill du kyssa? en snygg jävel(:
.. Är du rädd för? -
.. Skulle du vilja se ut som? inte som mig iaf
.. Gjorde dig arg senast? no comments
.. Har världens bästa sångröst? vet inte

Antingen eller?

.. Glass eller Godis? Godis
.. Morgon eller kväll? kväll
.. Skidor eller pulka? skidor
.. Sex eller kyssar? heheh
.. Liten eller stor? uhm?
.. Julafton eller födelsedag? Both
.. Häst eller hund? Hund
.. Hjortron eller blåbär? Blueberry
.. Sola eller bada? Bada
.. Röd eller blå? Röd
.. Myskväll eller fest? Båda

Kan du

.. Simma fjärilsim? hm, njae
.. Stå på huvudet? nej
.. Stå på ett ben? ohyea!
.. Sjunga riktigt höga toner? bara i duschen
.. Rita snyggt? hellno! Tema TimråBO!
.. Baka? njae! räknas negerbollar?
.. Spela något instrument? nje
.. Göra volter? haha, kan inte ens göra en kullerbytta:S
.. Hoppa upp på en häst med sadel? Nej

Kanske man ska ta tag i bloggen igen?

Ja, jag kanske gör det. Jag känner inte något jättesug till att göra det, men jag tänker att det blir roligt att se vad man har gjort när man kollar tillbaka på sitt liv. Maha, vad poetiskt.

Den här veckan har gått tungt och segt. I Måndags så lunchade jag med Jennifer, riktigt mysigt. Pratade en massa om projektarbeten och det kommer blir toppen! På kvällen åkte jag, pappa och marcus ut till Åstön för att kolla på de enorma vågorna som var där. Tisdag var en vanlig tråkig dag, gjorde inte så mycket. Eller jo, jag var hos mami, alltid lika trevligt (: I onsdags så tog jag ledigt halv dagen och åkte med Lovisa till Birsta. Hittade inga kläder överhuvudtaget, men jag fick med mig; Nagellack, leggings, hårfärg, bh, eyeliner och ögonskugga. Irriterad vi var, då vi inte hitade några plagg överhuvudtaget. Igår så var det bara en seg dag, gjorde inte många knop.

Idag så klev jag upp och duschade, 10 över 6 så stod jag i duschen! Fan vad tidigt egentligen. Tog bussen till jobbet och kom hit. Det är min sista dag här på Anettes plats och sen har jag bara en vecka kvar! Ohmygod, det har gått fort. Hela sommaren har gått, och den har varit dålig, så det har faktiskt inte gjort något att man har jobbat.

Ikväll så ska vi ha filmkväll och mys hos mamsen. Ska dit direkt efter jobbet. Härlich! Imorgon ska jag på sailorfest med Lovisa, det ska bli trevligt, men jag känner mig inte direkt peppad, men kanske blir. I hope so.

Har iaf beställt min älskade älskade väska. Ihh, vad jag längtar tills jag får den, hoppas den kommer snaaaaaart!  Nej nu ska jag jobba!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Shinedown- .45

Send away for a priceless gift

One not subtle, one not on the list

Send away for a perfect world

One not simply so absurd

In these times of doing what you're told

Keep these feelings, no one knows

 

What ever happened to the young man's heart

Swallowed by pain as he slowly fell apart

 

And I'm staring down the barrell of a .45 (.45)

Swimming through the ashes of another life (another life)

No real reason to accept the way things have changed

Staring down the barrell of a .45

 

Send a message to the unborn child

Keep your eyes open for a while

In a box high upon a shelf

Left for you, no one else

There's a piece of a puzzle known as life

Wrapped in guilt, sealed up tight

 

What ever happened to the young man's heart

Swallowed by pain as he slowly fell apart

 

And I'm staring down the barrell of a .45 (.45)

Swimming through the ashes of another life (another life)

No real reason to accept the way things have changed

Staring down the barrell of a .45

 

Everyone's pointing their fingers

Always condemning me

Nobody knows what I believe

I believe

 

And I'm staring down the barrell of a .45 (.45)

Swimming through the ashes of another life (another life)

No real reason to accept the way things have changed

Staring down the barrell of a .45

 

And I'm staring down the barrell of a .45 (.45)

And I'm swimming through the ashes of another life (another life)

There is no real reason to accept the way things have changed

Staring down the barrell of a .45


Ny hemsida?

Ska jag orka, ska jag orka sätta mig ner och göra en hemsida. Det låter jobbigt, men kanske resultatet blir bra. Jag får ta en funderare. mihi!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

ÅH

ORKAR INTE SKRIVA HÄR. JAG TAR EN PAUS FRÅN MINA ACK SÅ TROGNA LÄSARE! HAHA,

Shinedown- Breaking inside

I caught a chill
and it's still frozen on my skin
I think about why
I'm alone, by myself
No one else to explain
how far do I go
No one knows
If the end is so much better why don't we just live forever
Don't tell me I'm the last one in line
Don't tell me I'm too late this time

I don't want to live
To waste another day
Underneath the shadow of mistakes I made
Cause I feel like I'm breaking inside
I don't want to fall and say I lost it all
Cause baby there's a part of me to hit the wall
Leaving pieces of me behind
And I feel like I'm breaking inside

Out here, nothings clear
Except the moment I decided to move on and I ignited
Disappear into the fear
You know there ain't no comin' back
When you're still carrying the past
You can't erase, separate
Cigarette in my hand,
Hope you all understand

I won't be the last one in line
I finally figured out what's mine

I don't want to live
To waste another day
Underneath the shadow of mistakes I made
Cause I feel like I'm breaking inside
I don't want to fall and say I lost it all
Cause baby there's a part of me to hit the wall
Leaving pieces of me behind
Leaving pieces of me behind
And I feel like I'm breaking inside

I won't be the last one in line,
I finally figured out what's mine

I don't want to live
To waste another day
Underneath the shadow of mistakes I made
Cause I feel like I'm breaking inside
I don't want to fall and say I lost it all
Cause baby there's a part of me to hit the wall
Leaving pieces of me behind
Leaving pieces of me behind
And I feel like I'm breaking inside
And I feel like I'm breaking,
I feel like i'm breaking inside

Fuck

fan, fan, fan, fan, fan för denna helg. Don´t ask!

I love you, no matter what! ♥


RSS 2.0