100430- fredag

URSÄKTA FÖR DÅLIG UPPDATERING!

har bara inte orkat eller haft tid.

Veckorna som gått har bestått av följande; Jennifer kommer hem, plugg, magsjuka, skitrolig utgång, dejting, fixning inför valborg och plugg.

Idag kommer Jennifer och Ellen ner från Gefle och då jävlar blir det party på hög nivå. SÅ hinner inte skriva i helgen, utan det blir till veckan.

Nej nu måste jag göra klart maten.

Puss

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Så jävla klockren bild.

100418- söndag

Hej mina söta.

Sitter just nu soffan i min ensamhet och funderar på att kila in i duschen. Är frusen, så det får nog bli en så fort jag uppdaterat här bara :)

Hade sjukt svårt att somna inatt igen, vet inte vad som är fel. Men Victor somnade fort och pratade som vanligt i sömnen. 'Kan jag få ditt mobilnummer, så ringer jag sen', 'Skinnjackan, SKINJACKAN'. haha, söt.

Nåväl, vaknade av att pappa klev upp halv 8, men låg kvar i en timme ungefär. Då blev det frukost igen innan vi åkte ner på ica ack än en gång. Där blev det lite påfyllning av kylen. Thank you. Sen hem och då så åkte dom ganska snart. Runt 10 så drog dom iväg :( Haft så himla mysigt och ja, saknar dom redan. Men det är cirka en månad kvar så kommer jag upp till norrland igen och hälsar på. Ska bli mysigt det.

Sen dess har jag suttit vid datorn, ätit lite lunch och surrat med Jennifer. Hon åker ju ikväll och kommer hem imorgon. Längtar väldigt mycket! Har gått ytterst bra denna vecka, men har saknat min gullhöna något fruktansvärt. Lovelove.

Nej, den där duschen väntar på mig. Uppdaterar något mer senare. Ha det så bra mina vänner.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Förra fredagen


100417- lördag

Godkväll allihopa :)

Nu sitter jag här i soffan och har snott datorn ifrån Victor i några minuter så jag kan uppdatera bloggen lite innan jag hoppar ner i sängen.

Dagen har varit väldigt mysig. Började med att vi klev upp runt halv 10 och åt en god frukost. Vi surrade lite och kikade omkring vad vi skulle göra idag. Gjorde oss iordning och sen så for vi iväg. Åkte ner på ica maxi en sväng innan vi for vidare mot Marstrand. Tog ungefär 30 minuter med bilen.

Väl där parkerade vi och gick omkring på koön. Det var underbart mysigt där. Så vackert vatten var det där. Dock så var det sjukt blåsigt, men fortfarande ett riktigt idyllställe. Vi gick där i cirka en halvitmme innan blåsten blev för mycket och vi åkte därifrån.

Svängde in vid Bäckemol (Jennifer, duvet där andra ikea är, DIT MÅSTE VI ÅKA, större!) Gick in på det gigantiska coop där vi köpte middag för ikväll. Åkte därefter hem och åt munkar och och mackor. Sjukt goda mackor, alldeles färskt grekiskt bröd! Muuuums. Därefter blev det surr och kikandes på datorn/datorn innan vi började med maten. Det blev fläskfilé, vitlökskroketter, vitlökbeasås och en god sallad. Mycket mumsigt. Blev lite undanplockning innan jag satte mig vid datorn osv.

Därefter fick jag köra ner till ica maxi där vi köpte glass och smågodis. Gick bra att köra, hatar dock rödljuset i uppförsbacken vid Ica, men det gick bara bra. Hemma blev det en 500 med pappa, som han vann. Ja, han vann.. Åt glassen innan vi satte oss framför Wild Kids som börjat igen. Såg det alltid förut, så lär fortsätta se på det.

Efter Wild kids blev det americas funniest innan Milleniumtrilogin drog igång. En massa mys blev det. Var superskönt. Efter det så gick mor och far och lade sig, medan jag har suttit vid datorn, surrat med Jennifer, som är på feeest och gudars vad sugen jag blev själv. Herreminje. Men snart kommer brudarna ner så då blir det party för hela slanten. mycket trevligt.

Nej, som sagt, nu hade jag tänkt att somna till teven och Victor får överta datorn. Imorgon så åker mamma, pappa och Victor hem :( Haft så mysigt och roligt med dom så kommer verkligen sakna dom härnere. Men snart kommer Jennifer hem också och då blir det att återgå till rutinerna igen. Måste även börja på seminariet som är till veckan.

Nej, nu blir det sängen. Godnatt mina kära.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Marstrand på sommaren. Gudomligt


100416- fredag

Godkväll bloggen.

Ligger nu härute i sängen och hör min bror och far snarka. Riktigt mysigt ;) Har dock svårt att somna själv, även fast jag är supertrött. Så satte igång datorn i hopp om att somna snart.

Inatt kom dom alltså fram. 0150 så stod dom utanför min port. Blev bara in och sova på en gång. Imorse vaknade jag 9 och var skitpigg eftersom solen lyste in så himla mycket här i vardagsrummet. Vi klev upp, jag satte på mig några anständiga kläder och vi ÅKTE BIL till ica maxi. Handlade frukost osv där innan vi åkte hem. Där blev det gofrukost med massa saker att välja på. Längesen det var så.

Sedan blev det fixning osv och vid halv 12 drog vi iväg mot Fiskebäck. Där så var vi ut och kikade på havet. Vääldigt mysigt. Längtar till sommaren då man kan ta sig ut till alla dessa öar som finns! Nåväl var där i cirka en halvtimme kanske innan vi åkte hem igen. Eller nej, en sväng på ica maxi igen, in till mölndal och systemet och sen hem. Väl hemma tog vi en cider på balkongen, fikade lite smått innan vi åkte ner till stan. Där blev det nordstan i en kvart. Sen hade dom sett tillräckligt mycket folk för en hel livstid ;) Haha, nej men kikade bara lite granna innan vi åkte hem igen.

Väl hemma så blev det chill i någon timme innan vi började med maten. Det blev kycklingfajitas med en massa tillbehör. Mums! Efter maten var det så ska det låta, talang 2010, modern families och en film. till det blev det gotta och en cider till. Härligt värre.

Nu ligger jag som sagt i sängen och väntar på john blund. Han verkar dock inte vilja infinna sig. Tänker för mycket. På sommaren, hösten, ekonomin osv. Det löser sig alltid. Nåja, kanske jag kan sätta på teven igen och se på lite serier på sexan. Eller varför inte se på femman. Pappa tog nämligen med sig kortet så nu kan jag se på alla kanaler. Lycka. Dock försvinner det när dom åker :/ Sorgligt.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Saknar dig här M


100415- torsdag

Godkväll mina vänner :)

Nu sitter/ligger jag här i soffan och kikar på octomom. Känner hur tröttheten börjar sprida sig genom kroppen och funderar på att lägga mig en stund.

Idag så vaknade jag runt 10, gick och duschade innan jag åkte ner till KTB. Fick tag på en bok och de andra står jag på kö. Hade sedan lektionen, fick ut seminariet. Både skriftligt och muntligt denna gång. Det blir bra det. Därefter så åkte jag till ica där jag köpte en fil till imorgon.

Kom hem och har städat klart. Eller ja, har lite grann i köket kvar, men det tar jag lite senare. Har bäddat klart också, så det är bara för mamma, pappa och victor och hoppa i säng när dom kommer inatt. Siktar på runt 2-3 tiden.

Nej, nu ska jag se klart det där och kanske ta mig något att äta? Ja, får bli en mackis :)

/ ElinaAnnaErikaEvensson


I somras i vår öppna motorbåt vi hade ett tag :)


100414- onsdag

Sådärja.

Nu är det dags för halv 8 hos mig! Det är ju så bra. Mitt och Jennifers favourite på veckorna, absolut.

Nu har jag suttit ute i det härliga vädret ett bra tag. Typ halv 12 till 3-4. Sköönt har det varit. Har nog blivit en nyans rödare också :) Har även kikat på en del serier. Surrat med mor, far, marcus, mormor, Jennifer, Jennifer och ellen har jag gjort också! Många samtal, men måste ju socialisera mig på något sätt.

Ikväll så ska jag som sagt halv 8 hos mig sen blir det städning och sen blir det plugg.

Måste plocka undan, dammtorka och dammsuga. Våttorka kan jag inte, eftersom vi inte har en golvmopp. Men en sån ska mor och far ta med sig ner.

Imorgon blir det föreläsning 1-3 och sen så blir det plugg och plocka fram täcken och kuddar för familjen kommer ner på natten! LÄNGTAR :D

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Sista april


Jag längtar ihjäl mig

100414- onsdag

Skrev inget igår, vet dock inte varför. Men nu kommer det en uppdatering.

Igår så började jag med att vakna runt 12. Klev upp och gjorde inte så mycket. Satt på balkongen och solade ett tag innan jag gick ner på ica. Där handlade jag och påvägen dit så fick jag reda på att mor, far, Marcus och Victor ska komma ner och besöka mig på fredag! Gud vad roligt, blev så glad när jag hörde det! :D

När jag kom hem blev det lite plugg och sitta på balkongen innan jag kikade på halv 8 hos mig. Därefter ringde jag Jennifer och Ellen som har bokat biljetter hit till oss i Götet till sista april! Åhh vad roligt det ska bli, verkligen suuuperkul! Träffa tanterna som man inte sett på år och dar. Nåja, efter det så gick jag och lade mig, klockan var kanske halv 10 när jag somnade. Sjukt trött.

Imorse så vaknade jag halv 10, pigg som en lärka. Så klev upp, gjorde iordning frukost och har suttit på balkongen. Surrat med sambon min och sen så har jag kikat bloggar. Ska plugga en massa idag, men först tänkte jag sätta mig och läsa lite skönlitteratur på balkongen. Idag är det sådär härligt varmt igen! Termometern visar 24.8 gradet och den ligger inte i direktkontakt med solen! :D

Senare idag så ska jag plugga och städa! Måste vara fint när dom kommer ner. Lite undanplockning och dammsugning. Det blir la bra det.

Nej nu ska jag kila ut. Ha det så bra mina vänner.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Jag vet inte vad det är, men jag tycker om den här bilden. Kanske för att den representerar alla galenskaper som jag och min kära sambo hittar på. Haha, så måste det vara!


100412- måndag

Godkväll bloggen.

Sitter nu ensam här i soffan och känner tröttheten komma krypandes. Men måste vara vaken en stund och skriva klart inlämningen, men sen blir det nog läggning. Kliva upp tidigt imorgon och sola, åka ner och låna böcker också.

Idag så vaknade vi runt 10 och klev upp. Då blev det lite frukost innan vi fixade oss och åkte ner till stan. Surrade med Jennifer Ålund i vasaparken länge, innan vi gick vidare till humanisten. Där så blev det plugg ute i parken medan Jennifer hade föreläsning. Efter två timmar där var dom klar och vi satte oss och surrade i parken ett tag.

Jag, Jennifer och Ida åkte då ner till Nordstan där vi åt middag. Var tvungen att springa iväg ett tag, men vi satt där och mös och åt god mat. Ida sprang iväg runt 20 i 5 och vi gick 10 minuter senare kanske.

Åkte hem där Jennifer kollade att hon hade packat allting. Sen satt vi ute på balkongen ett tag och sög tag i de sistra solstrålarna innan vi åkte ner till centralen. Där blev det till att säga hejdå till lilla gumman som åker hem i en vecka. Efter lite surr så gick jag till bussen och åkte hem, medans stumpisen åkte iväg.

Väl hemma så har det inte blivit så mycket förutom plugg. Ska bli ett tag till, innan jag går och lägger mig. Det hettar riktigt i ansiktet också, dock är jag inte röd så det är skönt! Hääääärligt med sol. Om det är fint väder imorgon så blir det sola hela överkroppen. Ser just nu ut som en död val på magen, medans bröstet och armarna är bruna. hehe, inte vackert.

Nej nu ska jag fortsätta. Ha det så bra så hörs vi. Kramkram
Jennifer, jag saknar dig ♥

/ ElinaAnnaErikaevensson


En bild från en annan pluggdag

100410- lördag

Godkväll allihopa :)

Sitter just nu i soffan och svettas som en gris. Tror jag brände mig igår så det har nog en bidragande faktor, sen att vi har golvvärme, ganska hög värme och datorn i knät. Bra kombo där!

I alla fall så klev jag upp kanske vid halv 11- 11. Vaknade upp av en vacker syn (: haha, vi har verkligen blivit bekväma med varandra! Och det är inget fel med det! :D

Nåväl, klev upp och vi satte oss på balkongen en stund innan jag tog en dusch, fixade mig och åkte ner till stan. Vi gick bort till KTB (hahaha, ellen! inte kungliga tekniska bögskolan, utan kurs- och tidningsbiblioteket) där Jennifer fixade några böcker. Sen blev det en promenix till Frank´s där vi tog en fika. Men det blåste och solen gick i moln så det var inte så himla varmt som det var igår. Tråkigt!

Vi gick till bussen och åkte hem. Väl hemma blev det slappt framför datorn innan jag började med maten. Fick springa ner på livsen och köpa mjölk, 15.50:- för en mjölk! Rena rånet! Nåja, gjorde lasagne. muuuuuums. Älskar verkligen det.

Efter maten blev det lite surr och dator innan flickan som lekte med elden del 2 började. Såg det och sen blev det Bella&Tyra show. Sen en jävla massa gapskratt. Fick ont i kinderna, magen och tårarna sprutade. 3,2,1.. HAHA.

Nej men somsagt, funderar på att gå och lägga mig, kanske somna till en film, eller vad säger du Jennifer? Imorgon blir det plugg för hela slanten, vilket det ser ut att bli hela veckan. Såg att jag får ut nästa seminarieuppgift/hemtenta nu på torsdag, så ska förplugga inför den. Sen har jag två andra inlämningar som skall in. Det går bra. Har kommit en bit på vägen iallafall. Jennifer får sparka mig i arslet om jag sitter vid bloggar eller bara sover. haha.

Ni får ha det så gött mina vänner och familj. Tänker på er varje dag. Ni vet vilka ni är och jag älskar er allihopa. gullungar ♥

 

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Så jävla vackra vi är..

Påväg till bussen, vackert och underbart väder! Heta mothafuckahs we are!

 


Alltså på bussen så måste man ju ta heta egobilder på varandra!


Det nya streetmodet á la Göteborg!

 

Alltså, vi är så vackra att jag vet inte vad jag ska ta vägen. Hujedamig!


100409. fredag

Halloj.

Sitter nu och är egentligen alldeles för trött för att skriva blogg, men har ju inte skrivit så..

Igår så var det en pluggdag. Åkte in och satte oss på min skola där vi pluggade i två timmar innan vi käkade lunch och gick tillbaka. Pluggade ett tag till innan jag gick på min föreläsning. Där fick vi reda på att vi ska få tillbaka våra seminarieuppgifter/hemtenta på första momentet. Sjuuuukt nervös blev jag, men jag klarade det! Glad tjej hej! Efter föreläsningen så hämtade jag Jennifer och vi åkte hem. Då blev det inte mycket alls, förhörde Jennifer osv.

Imorse väckte Jennifer mig runt 10 över 7. Så då klev jag upp och gjorde henne sällskap tills hon åkte iväg. Då gick jag och lade mig igen. När jag vaknade igen så var det underbart väder och jag satte mig ute på balkongen. Heeeelt underbart, temperaturen har legat på 22.2 grader i solen idag. Jennifer kom hem och vi satt ute i cirka två- tre timmar innan vi gick in. Hon skulle iväg att möta sina klasskompisar för en öl efter tentan, så jag hjälpte henne välja kläder. Sen 'tvingar' hon med mig också, så det blev snabbfixning innan vi tog bussen in till centralen. Där mötte vi upp ida och tog en buss ut någonstans :) Gick till Linnéterassen där vi satte oss ute med en cider. Det blåste och solen var inte där, men med en filt blev det bra. Hade trevligt där, men sen så rörde vi på oss till Victoria, där vi tog en till cider. Efter någon timme så kilade vi till nordstan där vi tog en donken innan vi åkte hem. Biljettkontroll och allting var det idag. Kom hem och då var det ett jävla liv utanför. En taxichaffis slängde ut tre askalasfulla medelålders kvinnor ur sin bil och en av dom repar hela bilen med nycklar innan han rivstartar och åker iväg. Mja.

En annan sak vi gjort idag är att anmäla oss till höstens progam och kurser. Det blev kanditatprogrammet i Globala studier som förstahandsval och några kurser därefter (: Hoppas vi kommer in!

Nej, fan nu slocknar jag. Ha det så bra mina vänner. Kramkram

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Jag måste skaffa mig fler bilder....


100407- onsdag

Godkväll bloggen.

Nu sitter jag här i soffan med en nyduschad och väldoftande Jennifer brevid mig. Haha, låter som hon aldrig duschar och luktar urkas annars, men det stämmer icke.

Idag så klev jag upp runt 10. Gick och tog en härlig dusch innan jag lockade lite grann av håret, sminkade mig och åkte  ner till humanisten. Först så stannade jag och köpte lucnh åt mig och Jennifer som vi satt och käkade ute i solen. Myyys. Sedan in och plugga på biblioteket i cirka en halvtimme innan vi gick ner till ett cafe och satte oss på uteserveringen och pluggade i cirka 2-3 timmar. Det var mysigt och jag fick en del gjort.

Därefter gick vi till bussen och surrade. Jävla idioter det finns här på jorden! Mer behöver jag inte säga. Nåja, åkte hem, rensade bland Jennifers kläder så hon får plats med sommarkläderna och sen blev det middag. Därefter halvåtta hos mig, dator och en snabbis på ica.

Nu sitter jag som sagt här och är trött. Ska nog snart gå och lägga mig. Imorgon är det nämigen dags för en tidig uppgång och plugg på KTB i två timmar innan lunch och föreläsning. Sen kanske det blir lite mer plugg på KTB.

Nej, nu så jag kika lite på teven. Ha det så gött mina vänner.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


100406- tisdag

Men se goddag kära läsare :)

Blev ingen uppdatering igår inte, men jag kör vidare idag. Sitter just nu i soffan och känner tröttheten komma krypande. Herregud, måste få lite mer energi och plugga på.

Igår så hände inte speciellt mycket, satt vid datorn, kikade på teven, åkte ner och handlade lite grann innan mat och tvtittande. Somnade sött runt halv 2 kanske.

Imorse var man död och försov sig, men det gick bra tillslut. Gick iväg till spårvagnen med Jennifer och vi gick sedan till humanisten. Där satte jag mig i biblioteket och pluggade lite. Fick lite litteratur läst och det var skönt. Sen så möttes jag upp av Ida och Jennifer för att käka lunch på subben. Självklart spiller jag ut drickan över hela mig, sååååååå typsikt :) haha men jag skrattade bara. Efter det så gick jag vidare till bussen medans töserna sprang iväg till nästa föreläsning. Kom hem och har inte gjort så mycket. Ska plugga lite granna innan man ja.. göt något annat :)

Ha det så bra mina raringar.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


snaaaaaaaaaaaaart syns vi Ellobello igen :D och JenniferÅlund stumpisen. Tänker på er ♥

100404- söndag

Goddag bloggen.

Sitter här i soffan och gör inte alltför mycket. Tråkigt att vädret inte är detsamma som igår, utan molnigt och så. Tråktråk. Idag är det inte så mycket inplanerat, klockan 3 är det tvättid fram till 0000. Sen ja, vet jag inte mer. Tänkte bara svänga in och säga hej och säga att jag ska boka biljetter till sundsvall ikväll. Ska flyga till svall! SKÖNT! Slippa tåget. Ska ringa och surra med Ellen nu ang. sista april! Hoppas på en sjukt rolig helg. Sen har Liseberg öppnat då också. hihi :D

/ ElinaAnnaErikaEvensson

100403- lördag

Visar dagen i bilder idag (: Orkar inte skriva en massa text.


Vi var ner på Frank´s i stan och tog en fika i solen. Sjukt underbart att sitta där och surra om allt och inget.

Sedan har vi suttit ute på altanen. Jennifer gumms har pluggat och jag har läst en skitbra bok om sekten familjen. Riktigt hemskt var det. Men ja, från 11- 18 satt vi ute i solen. Mycket mysigt och lite färg har jag nog fått :D


VÅR! <3


100402- fredag

Hejhej bloggen.

Idag är det som sagt långfredag och bara för att man har satt en stämpel på det, så har dagen känts sjukt lång. Sitter just nu och ser på Hans och Hennes, men jag måste nog gå och lägga mig snart. Sjuuukt trött.

Idag så vaknade jag lite omvartannat av Keyra, men klev upp runt 11. Då så gjorde vi inte så mycket innan vi åkte ner till stan för att lämna tillbaka Keyra. Gjorde det och åkte till nordstan. Fick mitt donken som jag har haft cravings efter hela veckan. Helt sjukt egentligen. Nåja, gick omkring och kikade och sådär innan vi åkte hem.

Väl hemma har vi inte gjort många knop, sett på teven, facebook, middag osv. Snart blir det som sagt sängen och imorgon är inget planerat. Kanske ska ta och plugga lite granna.

Har börjat kika på biljetter hem också, blir en resa hem i slutet av maj. Blir flyg dit och tåg hem. Det ska bli kul! Nej, borsta tänderna, sminka av sig och sängen var det. Ha det så bra mina vänner. Kramkram

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Har stora förhoppningar på sommaren 2010. Let it be the best summer ever ♥


100401- torsdag

Godkväll bloggen.

Tjejen som har blivit dagvill. Har trott det varit onsdag hela dagen, men det visar sig att det är torsdag. Nu sitter vi iallafall i soffan och ska äta lite cupcakes som vi har gjort :) Mums.

Idag så vaknade vi runt 11. Vi klev upp och jag satte mig vid datorn en stund innan vi gick ner på Ica för en storhandling. Kom dit och började. Blev tre tunga påsar. Vi åkte in till Vasaplatsen där vi mötte upp Jimmy och gohunden Keyra. Vi skulle vara hundvakt åt henne nu över natten.

Åkte hem på överfull buss, 3 pappåsar mat och en ryggsäck. Det gick bra. Kom hem och jag gjorde iordning köttfärspaj som vi mumsade på till middagen innan det blev halv 8 hos mig, kungprogrammet. Tog sedan en prommis med Keyra runt kvarteret. Regnet ÖSADE ner. Åhh vad tråkigt. Blev genomsur och till råga på allt gick vi fel. Haha. Kom hem och har hållt på med cupcaksen sen dess.

Nu är dom klara och ligger på bordet framför mig. Ska ta mig en till ett glas mjölk. Muuums.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Keyra


Cupcakes :D


RSS 2.0