090430-torsdag

Ja idag är det sista april. det firas med.. haha, ja, gampärona och ostkrokar. haha. men har icke orkat. nejnej.

Imorse så klev man upp klockan 8. Ringde lite samtal, men dom skulle ringa upp mig senare. Sen så runt halv 10 så drog jag och marcus iväg mot umeå. Stannade och åt i övik och kom fram till umeå runt halv 1. Åkte till ett köpcentrum och sprang in på elgiganten. Var där en stund innan man åkte till sjukhuset. Väntade i 45 minuter och sen fick han komma in, i två minuter. Sen var det klart och han ska tillbaka om två veckor igen. Suck. Nåja, började åka hemåt. Stannade på en mack i övik och tankade och köpte något med socker i för att få upp humöret lite. Sen blev det poppa musik innan man var hemma runt 6. Åt mat och sen så har man bara surrat en massa.

Jo förresten, har förmodligen kirrat ett jobb idag! Kuuuuuung, och sa till dom att jag skulle på festival i sommar, men det dom svarade var; Ja, men det kan vi absolut jobba runt! AHHHHHHHHHHHHHHH!!!! så nu är det HELT KLART att jag kan åka på p a l, eftersom jag drar in pengar i sommaren!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiho.

Nej, ikväll blev man somsagt chaufför. Vet inte om jag ska gå och sova en stund innan jag ska hämta dem. Vet inte om jag blir segare av det. Hm, får fundera ett tag (: nåja, peace and love

/ ElinaAnnaErikaEvensson



090429- onsdag

PEACE AND LOVE 2009. THE BEST EVEEEEER!!!!!
så jävla kul vi kommer o ha det! hoppas allt går enligt planer bara!!!!

Nåja, vaknade imorse, men orkade inte kliva upp så sov en timme. Duschade och gjorde mig iordning innan man tog bussen in. Hade religion. Satt bara o planerade peace och solade. Mysmys. Uhm, sen så var det filmkunskap och där såg vi Strasky and Hutch. Den var bra.

Sen så åkte jag med far hem. Åt ingen mat, äckelfisk. Vill inte. Gick och lade mig istället. Sitter nu här. Vet inte vad jag ska göra.

Imorgon, sista april Ska köra till umeå, sen blir det nog bara på hemmafronten. Skönt det med.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


090428- tisdag

The kooks går varmt i mina högtalare nu BELLLLLLLE!
Fan vad kung om det skulle gå igenom! hoppashoppashoppas

Nåja, idag så fick jag somsagt en liten sovmorgon. Klev upp och gjorde mig iordning innan jag skjutsade mamma till tandläkaren upp i skönsberg elr vart fan det var (: haha. Sen så ner till stan där jag mötte upp Lovisa, SOM TAGIT UT TANSTÄLLNINGEN IDAG!!! Hon var så fin min lilla sötis så. Vi åt på subben och sen så gick vi upp till hennes bil. Sen åkte jag på nåt ica nånstans, köpte mig en tidning och ställde mig på tandläkarparkeringen och väntade. Det blev en tids väntan, men det gick bra. Skjutsade hem mamma och åkte till skolan. Kom bara 10 minuter sent till lektionen.

Uh, efter dom två timmarna, som var genomgångar, men det gick bra, så åkte jag hem. Fick även reda på att psykologin bara fick vara 5 sidor :o jaha, fel och säga det tidigare, för jag har då inte hört nåt. Tänker fan inte korta ner ngt nu, eftersom den redan är inlämnad, och om jag kortar ner den, försvinner alltså komplexheten med rapporten. Den blir tunnfattig och jag kan inte göra en bra analys på det. Äh, sug nåt, Sten.

Åkte sen hem och somnade en stund på soffan. Det var skönt. Har också hunnit med att äta mat och sitta här en stund. Har en pantlapp i plånboken på 24:-. Sjukt sugen att köpa godis för den. Men vette faen om jag ska eller inte. Ahhhhhhhhhh, hata att man alltid måste bry sig om vad i helvete man stoppar i sig. Man får bara ångest efteråt. Jävla skitsamhälle!

Imorgon är det skola som gäller. Har inget inplanerat.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

dagen som gått

Ja, snart är det dags att lägga sig. Har inte lagt mig såhär tidigt på jag vet inte hur länge, men det känns som det behövs. Nåja, åkte ju ifrån skolan och åkte till le hospital. Eller det var inte där, men ja skitsamma. Hade det där samtalet, det sas lite nya grejer, men det mesta visste jag redan. Lite konstlat möte dock, kändes fejk på nåt sätt. Men så blir det väl när man sitter sådär och ska spotta ut sig information. Nåja, en timme satt vi. Sen så åkte vi ner och åt mat och handlade. Körde hem, haha, mamma don´t like my driving. I think it´s perfect!  :P

Nej, men väl hemma så satt man vid datorn. Skrev matten också. och Jennifer, söta, kära, rara, underbara Jennifer. Ah, behöver inte säga mer, men bara att jag är en väldigt lycklig person just nu! Love you so much babe ♥

Sen blev det lite teve innan man sitter här en liten stund igen. Fastnade för nåt nytt onlinespel här idag. Bloons. haha, blir så less när man inte klarar en nivå! :P haha, men ja, ska köra det en stund innan det blir sängen.

Sovmorgon till 9 imorgon. Skönt! :D Blir lunch med Lovisa på stan också. Myysigt. Eller ja, det är mysigt nu också, eller hur Lovisa? Hon är ju hos mig nu (: jhahahaha

/ ElinaAnnaErikaEvensson



090427- måndag

Hejsan

Idag så klev jag upp i hyffsad tid. Gick till bussen och kom till skolan. På skolan hade vi fotografisk bild, gjorde klart en, men sen blev det en massa annat snack. Uhm, efter det så var det seminarium på psykologin. Det gick bra, även om jag famlade med orden. Sen så fick jag hjälp med matten. TACK SÅ HEMSKT MYCKET! ni har just räddat mitt betyg.

SEn så var det mat. fisk. Det gick ner. Nu så sitter man här med en dator, men vet inte vad man ska göra riktigt. Väntar på matten, men ska åka därifrån ganska fort. Mamma kommer och hämta mig halv 3 och 3 ska vi vara på sjukhuset. Fick även reda på att projektis ska vara innen senast den 20 maj. :O what, too soon. Måste börja dra igång det igen. hualigen.
När jag kommer hem så blir det småföretagande plugg. förjävligt. men imorgon är det iaf muntligt prov på det så ja, vi får se hur det ter sig. Nej, men nu ska jag fortsätta surfa omkring på nätet. Kanske hittar ngt roligt. :/

/ ElinaAnnaErikaEvensson

090426- söndag

Från gårdagens bloggmani till idag. haha. what a difference.

Nåja, klev upp runt halv 12. Satte mig och gjorde klar småföretagande. Det var skönt. Sen satte jag mig med matten. FYFAN vad dåligt det går. Jag lyckades inte lösa ett enda tal. Bajsbajs. Aja, får ta ett ig i matte, hellre det än att jag dras ner och mår skit pga prestationsångest. Men visst betyder inte det att man inte får ut sitt betyg? Jag har ju fortfarande läst kursen? Jag har inte fattat det? Någon som vet.

Nej, men sedan så blev det teven ett tag innan man åkte ut till Berit. Kruttanta. Härligt och träffas igen och de skulle förmodligen komma på min studentskiva. Wiho. Neej, sen åkte vi hem och åt tacos. Mums. Sitter nu här. Ska se på gossip girl lite senare. Är sjukt trött idag. Men har mycket framför mig i veckan. Det kommer gå fort nu.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

sleeepy

Yesyesyesyeysyes. jag är klar med religionen också. FYFAN VAD SKÖNT!!!!!!!! Jag känner mig väldigt stolt över mig själv att jag har suttit framför denna här datorn i 8-10 timmar idag. Har sammanlagt skrivit 15 sidor. ujuj, det är mycket, så mycket har jag aldrig skrivit någon gång. Nåja, ska kolla igenom allt imorgon och skicka över det. Imorgon börjar även det svåra. Matten. hualigen. Ska nog göra lite projektarbete också. Eller så gör jag småföretagande så är jag som ledig hela veckan. har inte bestämt mig. usch vad mycket plugginlägg det blev denna dag, men ni får ursäkta. Det är liksom inte alls många dar kvar till studenten så mycket av bloggen kommer upptas av skolarbeten. Antingen så fortsätter ni läsa, eller så skiter ni i det :P

Nej, nu ska jag sova, är ûbertrött.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Islam vs. Guds barn

Nu så, är jag snart färdig med religionen också. har bara två uppgifter kvar, men eftersom jag redan har skrivit om det, så känns det inte som en omöjlighet att klara det. Fan, börjar dock bli trött.

Åkte upp på ica en snabbis innan robinson. Såg det innan man satte sig här igen. Nu jävlar är det sista biten kvar. Kom på att jag måste börja med projektarbetet snart också, eftersom jag ska göra en rapport där också. ishish. Känner inte alls lika mycket för det längre, kommer blir tröttsamt o skriva denna rapport. Nåja, den måste göras för att få slutbetyget. Har dock gjort mina 100 timmar, så behöver inte oroa mig för det.

Nej fortsätta med religionen. Islam och Familjen. familjen är ju helt sjuk i huvudet. och islam är väl inte så mycket bättre. Men ja.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

JA!

KLAR! fan vad skönt. Allt som allt 11 sidor. Med innehållsförteckning, framsida och källförteckning. 7 sidor och lite till blev texten. Skönt att ha den klar. Nu blir det kila på ica en snabbis, sen robinson och sen så blir det mer plugg.

Syns

/ ElinaAnnaErikaEvensson

5 sidor senare

Ja nu sitter jag här 5 sidor senare. Klar med faktan, syftet och frågeställningarna. Nu har jag precis börjat på analysen och ska göra klart den efter maten. I´m on fire today! Det känns så skönt att få någonting gjort. Men nu är det till den svåra delen, alltså analysen. Förut har jag alltid tyckt den varit den enkla biten, a piece of cake. Men för tillfället, eller ja, det har varit så ett tag, har mina tankeceller tagit semster, för jag har inte alls samma ideér på lösningar osv som förut. Men det ska nog gå och skrata ihop något. Iaf 1 ½ sida. Sen ska jag skriva något som jag ska ha till seminariet på måndag.

Ah, sen är det bara religionen kvar idag. Resten tar jag imorgon. Skööööööööööönt.

Nej, satt ute i solen förut och läste. Sjukt skönt ute. Och boken är bra den också. Har fått lite färg iaf. Nej, nu luktar det mat. Ska kila. Men vi hörs säker sen.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


lesdsen för alla tråkiga skolinlägg för tillfället. Men kompenserar med härlig sommarbilder iaf :P
Victor, strängöarna 2007

trött

Men åh, vad trött man blir att man är fast här inne medan solen steker utanför. Har dock kommit jävligt långt. Har bara en fråga kvar och analysen. Kungkung. Sen ska jag skriva klart religionen ikväll. Sen imorgon blir det småföretagande och matte. Fast mest matte.

Nej, nu ska jag ta en paus. Nu blir det solen ett tag. Peace.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

090425- lördag

Godmorgon bloggen.

Klev upp runt 11 och satte mig ute och fikade. Mysmys. Sedan satte man sig här för en pluggdag. Det tar emot kan jag säga, med det här fina vädret. Det är såå varmt på altanen. Suck. Men så får det bli för tillfället. Nej, idag så blir det somsagt plugg, tänkte följa med mor och far ut på promenad på åstön också. Mys. LINNE blir det då. Färg, mmmm.

Nej, nu plugg. Puss

/ ElinaAnnaErikaEvensson


strängöarna 2007..

mjau

Ja, åkte då upp på Ica. Mycket folk var det.

uhhh, sen så kollade jag, pappa och mamma upp lite olika recept osv. Ska ändra våra matvanor. Det blir bra när man är flera. Kung. Sedan så var det mat. Grillat, muuums. Efter det blev det kortspel och tvtittande innan jag satte mig här. hualigen. Ska sova och kliva upp tidigt imorgon. Måste plugga, tänkte ta en promenad också. Mjamja.

nej, nu fick jag lite inspiration. måste vidare. Hejdå

/ ElinaAnnaErikaEvensson


sommar. do I need to say more?

phu

Ja, då har man då suttit i solen ett tag. Gudars vad skönt. Kom ut på en promenad också. Jävla helvetesäckelbacke. Hatar den. Men det fick bli 6 varv runt. Det blir lagom till o börja med. Sen så fick vi lite besök och satt ute på altanen och stekte. Det var fan SOMMARVÄRME! Riktigt hett var det. Känner mig alldeles rosig i ansiktet. Härligt.

Fick reda på att på måndag då vi har träning så kan jag inte komma. FUCK! men klasse får bestämma utan mig. tyvärr. Hade velat vara med första gången, men detta möte är mycket viktigare än studenten. Så ja. Men det går det med (:

I förra inlägget, jag hade glömt matten. Heheheheheh, den kommer gå åt helvete. Om man får G på hemprovet och dyker upp på alla lektioner + nationella får man G. Men för en sån värdelös matteelev som mig själv kommer det nästan vara omöjligt. Det där hemprovet dödar mig. Herregud. Någon som kan matte? Snälla hjälp mig! + att jag måste vara borta halva lektionen nu på måndag. ujuj

Mamma ville att jag skulle åka upp på Ica, så vi hörs väl sen. Pusssssss

/ ElinaAnnaErikaEvensson


mums

090424- fredag

halloj.

Imorse så klev man upp, utan några större problem. Skönt. fikade osv, tog bilen till skolan. Plockade upp Lovisa på vägen också. På Svenskan blev det ett möte ang. studenten. Utklädnad är fixad, studenvagn är så gott som fixad, datum är spikad för både dansträning och grillning. Det enda som skall in och bestämmas nu är dansen och pengar skall in. Fan vad härligt det känns :D:D:D:D

Aja, fick en uppgift också, men det blev inte alls något av den. haha. Sedan hade vi mentor innan vi slutade. Då blev det en kycklingrulle på Cosmos. gott. Skjutsade ner Lovisa till fagga och jag åkte hem. Har sorterat bland mina papper, ska skriva klart religionen idag. Inte just nu dock. Är väldigt trött och seg. Har ett stressat schema nu också. På måndag ska psykologirapporten vara klar, på tisdag ska småföretagande vara klar, på onsdag ska man ha möte om projektis, och projektis måste göras inom en snart framtid också. En stor vetenskaplig reapport i samhällen också. Sen uppgiften i svenskan. har jag glömt något? jaa, filmkunskapen blir det en uppgift också. ujujuj. Har förmodligen glömt hälften.

MEN som sagt, snart är det studenten!!!!!!!!!!!! tänk på den, tänk på den.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


hahahahahahahahahah.......HAHAHAHAHAH ögat.


Lövbiff

Muuuuums. Det var det till middag alldeles nyss. Med pommes och beasås. Usch, det är så syndigt gott. Har iaf gjort klar religionen, förutom den analyserande och reflekterande delen. Är alldeles strax klar med småföretagande också. Fan jag känner mig produktiv idag. I helgen blir det psykologi, men det går mycket bättre eftersom jag redan är påläst om ämnet. I´m living in it!

Nej, nu ska jag skriva sista delen, och sen så vet jag inte. Kanske tar en kvällsprommis sen. Imorgon är det skola på morgonen. Det är svenska, men förhoppningsvis blir det studentsnack! ihhhhhhh, kan inte sluta prata om det! Måste ta reda om det är matteprov på måndag, om det är det så är jag KÖRD! hua, aja. Nej det sista..

/ ElinaAnnaErikaEvensson


fight

uscha. Melissa var just ute och hade ett slgsmål med en annan katt. Min lilla gofis. Det enda jag såg var när hon stod och fräste åt den där katten. När hon sedan kom in var hon alldeles blöt och tovig i pälsen. Uscha, hon är för kaxig, Melissa. hon är lite och tjock, hon ska inte bråka med andra katter. Nej, men nu är hon ute på altanen och tvättar sig, sen ska hon få komma in och gosa med mig. Huhu.

Är halvklar med Religionen. Ett syfte klart, ett syfte halvklart. Alltså ett syfte kvar och analysen. Tipptopp!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


söt. mjau

090423- Torsdag

Godmorgon bloggen.

Idag skiner solen ute, men jag är fast inne. Typsikt :/ Nej det blir plugg idag, men jag känner mig produktiv så det ska nog gå bra! Har tagit en dusch så jag känner mig fräsch. Nu blir det lite lunch innan jag sätter igån på allavar. Musik och plugg. Mja inte så jag vill spendera dagen, men det behövs. Det är nära till betygen och studenten nu. Känner att jag fick energi efter 50dagarsfesten. Ah kanske var trött oså, men klassen börjar fungera, vi kan vara en klass, sjuuuukt skönt. Då känns det mycket lättare när man har ett mål som man vet kommer bli hur bra som helst! :D

Nej, lunch var det. Lasagne. mums

/ ElinaAnnaErikaEvensson


från i tisdags. Från angens kamera.

trötterr

Ska kanske berätta lite om gårdagen.

Började med att jag och Lovisa åt mat hemma, innan vi fixade oss lite granna. Mormor och morfar kom förbi också. Runt 7 så gick vi ner till båthamnen. Blev grilla på en gång. Spelade lite kubb. Under kvällens lopp så blev det två turer med bilen, en till Johans lägenhet (skiiiiiitsnygg) och sen till ok med Jennifer. Det blev dricka, skrikande, lekar, dans och en massa skoj. Jag hade roligt faktiskt! :D Mer såna här spontana och lättsamma studentfester.

Jag och Lovisa gick hem vid halv 1 och somnade kanske vid 1. Imorse så när klockan ringde hade min röst packat ihop totalt. Hualigen, har låtit som jag vet inte vad hela dagen. Haha. Tungt att ta sig till skolan, men gick mina timmar och det gick hyffsat iaf. Åkte hem, åt mat och sen var man på en biltur. Fick reda på att jag ska skjutsa Marcus till Umeå nästa torsdag också. Första långturen, kung. Nej, men nu så har man sett på Greys, ska snart gå och lägga mig. Imorgon är det plugg som gäller. Hua. Kanske tar mig ut en sväng om vädret är fint. Måste få igång träningen nu.

Hahahah, tänker INTE visa några bilder som Lovisa knäppte igår. Huuuuuuua vad fin dom blev. Men dock denna från Sofia Nyqvist.


vackert :s

/ ElinaAnnaErikaEvensson

090422- onsdag

död.

religion

nu är jag klar med den muntliga delen tills imorgon. Sköönt.

Åkte från skolan och mötte upp pappa på ica. Sen så skjutsade han hem mig. Då började jag klistra klippa på den lilla redovisningen imorgon. Vid 1 gick jag och duschade och vid 2 kom Lovisa och joinade mig i plugget. Har precis blivit klar och Lovisa är snart klar. Skönt med lite pluggsällskap :P Nej åkte upp på ica och fixade lite dricka till ikväll. Sjukt kul att träffa alla treor och grilla lite. Det blir korv för min del (: Nej, nu ska jag börja att avsluta här, ska äta lite mat hemma. Sen blir det lite smink och sätta på sig kläderna och leendet och sen är jag redo för kvällens bravader! HÖRS HEY

/ ElinaAnnaErikaEvensson

 

090421- tisdag

50 DAGAR TILL STUDENTEN! fyyyyyyyfan vad bra. Fest ikväll i Söråker. Nicenice.

Nåja, imorse så försov jag mig. Fasiken, så hann inte med bilen så det fick bli plugg här på skolan. Det blir bra. Ska höra med någon o se om vi har samhälle. Hoppas inte. Måste hem och plugga mera. Får lite ångest över den lilla hög som jag har. Men det är bara bita i det sura äpplet och se glad ut. Nej, men vi hörs sen.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


090420- måndag

Första skoldagen gick över förväntan.

Hade fotografisk bild, hade redovisningen. Sen pillade man med photshop tills vi slutade. Då var det ääääckellunch och sedan satte man sig vid datorerna. Kollade upp studentflak osv. gick inte något vidare. Fick studentmössorna idag också. Ahhhhhhhh, vad man längtar nu. Byxorna satt perfekt också. Sjukt sköna. Åkte hem och somnade i soffan. Skönt. Vakande av att min balklänning hade kommit. Satt perfekt. Skönt! Sen blev det inte många knop innan man började med maten. Sedan satte man sig här för att börja plugga.

Mjamja. 50 dagarsfest i båthamnen imorgon. Nära och bra. Kung hoppas det blir roligt! Nej plugga vidare,

/ ElinaAnnaErikaEvensson

090419- söndag

Sista dagen på lovet. Suger.

Igår var mysigt. Fick middag där, sen blev det en dålig film och gotta. Men det var mysmys. Kom i säng runt 2. Klev upp 12 idag. Fikade lite osv innan jag satte mig vid datorn och pluggade. Idéerna bara sprutade ut ur hjärnan så det var skönt. Efter det så hade jag lite överskottsenergi så jag satte på radion högt, och dansade medan jag städade mitt rum. Det var nice. Så nu har jag ett städat rum och det var sjukt skönt att bara stå där och digga själv :)

Middag sen. Det var gott. Konstig middag då alla var på så konstigt humör. haha. Uh, sen blev det Ica, och hem. Såg Gossip Girl och Wipeout innan jag satte mig här. Tänkte faktiskt plugga lite mer nuja. Nej, imorgon är det som sagt skola. Det suger hårt. Verlkligen. Klockan 0630 står jag i duschen. Den tiden borde förbjudas. Ingen vettig människa borde få kliva upp då. Fattar inte att pappa orkar kliva upp halv 6 varje morgon. Stackare.

Nej, men vi hörs babes.

/ ElinaAnnaErikaEvensson



I just don´t love you no more

I know that I've made a few mistakes
but never thought things would turn out this way
doesn't make sense to me now that you're gone
me at the door with you in a state
giving my reasons but as you look away
I can see a tear roll down your face

That's when you turned and said to me
I don't care babe who's right or wrong
I just don't love you no more

Rain outside my window pouring down
what now, you're gone, my fault, I'm sorry
feeling like a fool cos I let you down
now it's too late to turn it around
I'm sorry for the tears I've made you cry
I guess this time it really is goodbye
you made it clear when you said
I just don't love you no more

090418- lördag

Hejsan.

idag så vaknade man runt 12. Skönt att det inte blev alldeles för sent. sen så duschade man, fikade och åkte på ica. Sen så har man dammsugat lite grann och sitter nu här. Ska skriva klart samhällen. Sen så tar jag religionen imorgon. Det blir bra.  Neeeej, hade inte så mycket att säga. Är jävligt sugn för en utekväll. En LYCKAD utekväll. haha, det var längesen. Dansa, det vill jag göra. mjamja.

Ikväll så blir det mysys med Lovisa. Nice. Träffas alldeles för lite på lovet :( Nej, sen så hoppas jag att min balklänning kommer till veckan. Ihh, hoppas den passar :S börjar kolla lite grann på kläder till kvällen på studenten också :P hehe. Här är några favoriter;



aja, hittar nåt iaf :P hihi. Nej, nu ska jag plugga lite grann. men vi hörs sen. Pusshej

/ ElinaAnnaErikaEvensson

090417- fredag


min fredag! yes.............

090416- torsdag

tungt att kliva upp imorse. åkte till stan. Lodade omkring en stund. Sedan möte. Gick bra, det går lättare och lättare!

uhm, sen så in till stan igen, åkte till timrå, fixade lite bankärenden och sen åkte man hem med bussen. Mycket buss idag. Längesen sist. Kom hem, kikade på teven, hälsade på brorsan som kommit tillbaka från sjukhuset. hahah, rolig historia han drog! dom opererade fel..hahahahaha. aja, sen blev det mer teve innan man åkte och handlade. Åkte senare till Stefan, sen hem och nu sitter man här.

Snart börjar criminal minds och imorgon blir det en pluggdag. Lördag blir det mys med gofisen. mysigt. Nej. Marcus vill ha datorn.

Huhu, mormor kanske ska till luleå i helgen, eller det kanske redan var klart. Jag vill också. Saknar norrland. Saknar familjen Niva. Eller är det Niiva? :p

/ ElinaAnnaErikaEvensson

090415- onsdag

Halloj.

Inatt somnade man inte. Helvete. Tror klockan var halv 4- halv 5 när mina ögon slocknade. Aja, iaf så klev jag upp 8. Fikade och gjorde mig iordning. Mormor kom och vi åkte iväg. Släppte av mamma i Timrå. Då åkte vi till biblioteket. Lånade 6 böcker :P Har kommit i ett litet bokstimm faktiskt. Skönt, har saknat dem. Efter ett tag så ringer mamma, mormor, mormor kan inte svara i sin egen mobil, söt. Åker dit. Sen så åker vi till Brista. Hittar två suuuupersöta kjolar. Men utan en fungerande ekonomi så går det icke. Fick lunch av mormor på köket. Blev kycklingfilé, tzatsiki och pommes. Mums. Senare så åkte vi hem. Handlade lite på ica. Mamma hyrde Madagascar 2 och the women. Haha, Madagascar är så söt. he is so enoying! mohahaha.

nej, har sovit någon timme och duschat och ätit mat. Ikväll så har Victor och jag planerat att göra en kladdis. Mums! neeej, nu ska jag kolla på youtube.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


han är såå söt! why am i laughing?

..

klantarsel man är!

..

jag har ett färdigskrivet inlägg, ett inlägg som är mycket personligt och straight from the heart.

Det jag inte vet är om jag någonsin kommer ha modet att publicera det. För den dagen jag väl gör det, den dagen kommer jag visa min sårbarhet. Den dagen visar jag så mycket av min själ att jag vet inte om jag klarar av det. Jag vill publicera det, men har jag tillräckligt med mod att gå med huvudet högt därefter?

australia

mjamja, såg filmen. Den var bra faktikst. inte lika bra som jag trodde den skulle vara men bra var den. Sov en stund efter middagen och kan då inte sova nu. Typiskt. muehee. har inte så mycket att skriva egentligen. Har bara inget annat för mig.

imorgon så blir det plugg. vet inte riktigt nåt mer. Har inga planer i veckan, tänkte sova en massa bara. Sköntskönt.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

090411- söndag

halloj.

Vaknade halv 2 idag. Det var skönt att sova. Har inte gjort så mycket idag inte. Bara slappat och pluggat lite. Har kommit en bit på debattartikeln. Ska göra klart den senast imorgon, så jag har massor med tid till de andra sakerna. Måste bli klar. Ikväll så ska vi se Australia, hoppas den är bra ! :D

Ska betala klänningen idag också. Det blir bra det. Hoppas hoppas den kommer i veckan. Ih, längtar till studenten.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

090411- lördag

hejsan.

Ja, gårdagen. Vad ska jag säga. Fruktansvärt tråkigt är nog orden jag söker. Nej, det var inte värt dem pengarna man la ut på biljetten. Nåja, gårdagen så gjorde jag inte speciellt mycket på dagen, Lovisa kom till mig runt halv 6 och vi åkte till Carrå runt 6. Väl där så blev det sminkning och pepp som gällde. Runt halv 11 åkte vi in. Som sagt så sög det, sprang emellan stads och svenssons hela tiden. Orkade inte stanna hela vägen, så jag och Lovisa åkte runt kvart i två. Jävla dimma, fyfan vad lite man såg. Var hemma runt 3 och slocknade.

Vaknade 11 imorse. Klev upp, fick ett påskägg, sen kom mormor och morfar med ett till påskägg. Det är synd, för jag har verkligen tappat helt suget för godis, sammanlagt av båda äggen var det kanske 10 godisar jag tyckte om. Så mamma och pappa fick resten. Sen så blev det lite bilåkande. Hyrde en film. Sexdrive, skulle vara lika galen som american pie och roligare än supersugen, men nej det var den inte. Tråk. Sett på Robinson också. Det var min dag. Imorgon ska jag försöka ta tag i högen av plugg som behövs göras. Lite disciplin nu, tjejen. I can do it!

Måste betala balklänningen också (I)

/ ElinaAnnaErikaEvensson


GRATTIS LOVISA

Lovisa Nordlöf, en vän som alltid funnits där har fyllt hela 19 år. Du är stor nu gumms. Du ska veta att jag älskar dig och hoppas födelsedagen blir den bästa. Du finns i mitt hjärta ♥


you and med forever babe <3





hoho, detta var även mitt 700:e inlägg. speciellt.

090409- torsdag

hejsan bloggen!

Idag så vaknade jag 9 och 20 över satt jag i bilen påväg in till stan. Hehe, är man snabb så är man. Vi parkerade och sen gick vi och kollade på esteterna. Njaaa, det var väl sådär, en del var bra osv. men ja. Köpte biljetter till imorgon. Det blir stads med Belle, Madde, Carrå och födelsedagsbarnet Lovisa! :D Dock blir det nyktert och chaufför för min del. Det blir bra det med (: Efter det så åkte vi till skolan, fixade lite grejer, innan vi åkte till Ala och Spirit Day, sa annorlunda än när man själv var med. Höhö, träffade lite gamla lärare också. Herregud.

Fick skjuts hem och sen så sov man en stund. Åt tacos, mums. Sen så har man hållt på med budningen, och JAG VANN! första traderavinsten. Wiho! Hehe, ska visa er.


tadaaaaa! Okej, den är svart, lite tråkigt kanske, men tänkte spica upp den med röda detaljer. Tror det kan blir snyggt. Hoppas inte måtten ljuger nudå! :D Tänkte täcka över det lila bandet och köra ett rött där istället! :D

Nej, nu ville Lovisa spela spel tror jag :o haha, jaja, fyller man år så gör man ;) pusspss

/ ElinaAnnaErikaEvensson

budning

jag har budat på en balklänning. Hoppashoppas.
Har bestämt mig för balen nu iaf. Hoppas på ett litet lån från mor och far för att kunna betala allting. Har räknat ut att frånochmed idag så kostar balen, guldkotten och själva studenten ungefär 3000:- and i don´t have that money now! shietshiet.

Hoppashoppas. Visar den OM jag vinner. Har dock två chanser. Det är iaf oneofakinddress :P

/ ElinaAnnaErikaEvensson

gonatt

Jaja, snart dags o gå och sova. Kommer nog inte gå så bra, med tanke på att jag sov till 8 :o Nåååja, det ska nog gå på nåt sätt.

Hade filmkunskap, såg en film. intressant faktiskt, kanske inte gillar stuket på filmen. Har inte bestämt mig än :p Åkte hem med pappa och åt mat innan jag som sagt somnade. Har inte gjort så mycket annat :P

Imorgon så är det den dära jäkla dansafton, får skjuts med Lovisa in till skolan. brabra (: Näe, vad ska jag skriva mer. Hm, har inte så mkt mer o skriva. Känns som livet äntligen är påväg i rätt riktning. Förhoppningsvis.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

090408- onsdag

Hejsan bloggen.

Imorse så vaknade jag och trodde jag skulle missa bussen. Men med lite hjärnvilja så gick det. Fan vad skönt. Kom till skolan, har nu religion. Symboler står på schemat. Är halvvägs klar, så vi hoppas på det bästa. Ska bara ha filmkunskap och sen slutar jag.

Jo, studenten närmar sig, vi har kommit på ett tema. Förhoppningsvis godtas det av resten av klassen. Det kommer blir bra. Hoppashoppas vi kan bli en klass till slutet. Kanske bara en illusion av en klass duger gott och väl. 

En annan sak som jag fick reda på är ändringarna i vårt projektarbete. Det kom lite som en chock faktiskt. Visst, vi är inte dem vi var förut, vi har inte samma (ingen) gemenskap längre. Men projektarbetet, som vi har jobbat så hårt med, tillsammans. Men ja, nu är det en för sig själv. Ska fortsätta med hemsidan tror jag. Och en minirapport. Det blir bra det. 

Nej det var väl allt jag ville ha sagt.

/ ElinaAnnaErikaEvensson 

090407- tisdag

Godmorgon bloggen.

Igår så fick jag skjuts hem med Jennifer Å, sjukt skönt att inte åka buss. Tack för det (: Kom hem, somnade i soffan i två timmar, skönt som fan. Vart lite mat och sen så blev det inte så mycekt mer. Var fruktansvärt rastlös igår. Jobbigt. Somnade rnt halv 11 (!)

Imorse klev jag upp 9 kanske, åkte till tandläkaren runt 10. Hade undersökning, sen skrev på avtalet. Det blir bra det. Inte mycket pengar för sådant. Uhm, tankade sen åkte jag till skolan. Lovisa åt mat med mig och nu sitter jag här. Ska snart ha samhälle, sen psykologi sen slutar jag.

Skönt med bil

/ ElinaAnnaErikaEvensson

trött och less

Nu är jag less på skolan. Tråkigttråkigt. Ska snart dra hem också. 1347 går bussen ifrån skogsvägen. Det blir bra det. Hoppas inte Belle blir sur för att jag inte går på matten. :/

Har fixat lite saker idag. Just nu är jag så trött så trött. Måste sova, men inte bra, då somnar jag inte ikväll. Fick ett sms om att jag hade tandläkartid imorgon, sug, trodde det var på onsdag. Nåja, får väl ta ledigt några timmar. Nej, nu ska jag fan ta o går, eller kanske inte riktigt än, men snart.

Hejdå, konstigt inlägg, jag vet..

/ ElinaAnnaErikaEvensson

090406- måndag

Godmorgon bloggen.

Jag sitter nu på skolan och har fotografisk bild. Skulle ha haft redovisning, men fick ta det veckan efter lovet. Härligt. Har suttit och bildat grupp med Belle och vi ska göra musiktema. Det blir bra. Imorse så försov jag mig, fuckfuck. Mamma ringde till mig 0719. Det var bara o slänga på sig kläderna, kasta i sig en macka innan man fick skjuts upp till bussen. Tacka gudarna för mamma.

Idag har jag långdag, men har glömt matteböckerna hemma, så förmodligen kanske jag gå tidigare. Beror på. Får se helt enkelt. Har annars psykologi idag, och ska även fixa lite granna med hemlisar. mehehe. Kanske gör klart lite skolarbeten också.

Nej, när jag kommer hem så vet jag inte alls. Förmodligen ska jag försöka hålla mig vaken, för jag sov ganska dåligt inatt. hualigen. Melissa var söt iaf och höll mig sällskap all the night. Hon är så söt så. Nej, kanske ska jobba lite granna sista tiden. Grunge.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


iiiiiiihhh

Jag har valt, jag har äntligen valt. fyfan vad sjukt det känns. Denna dag, 5 april 2009 har jag valt vad jag vill göra resten av mitt liv. det känns stort. coolt. här följer en lista över vad jag valt och vart det är någonstans;

1. Prgrammet för psykisk ohälsa, 120 hp, Sundsvall
- särsklid komplicerad problematik
2. Socionomprgroammet, 210 hp, Uppsala
- Socialt arbete med barn och ungdom
3. Psykiatriskt omvårdnadsprogram, 120 hp, Malmö
- Psykisk hälsa med inriktning mot särskild problematik
4. Socionomutbildning, 210 hp, Sundsvall
- Psykosocialt förändrings- och behandlingsarbete
5. Socionomprogrammet, 210- 240 hp, Malmö 
- Individ, familj och samhälle
6. Socionomprogrammet, 210 hp, Örebro (Eskilstuna)
- Missbruk, ohälsa och rehabilitering
7. Socionomprogrammet, 210 hp, Umeå
-
8. Beteendevetenskapligt kandidatprogram, 180 hp, Uppsala
- Pedagogik, psykologi eller sociologi
9. Turismprogrammet, 180 hp, Umeå
-
10. Beteendevetenskapligt program, 180 hp, Sundsvall
- Mot humanvetenskapligt ämnesomårde
11. SPA- programmet, 120 hp, Umeå
-

Såhär ser det alltså ut. Jag hoppas jag kommer in på något. Ihh, vill ha sommar nu, så jag får veta. Måste kolla bostäder överallt, vart man ansöker om bostadsbidrag och csn studiemedel. Ah, äntligen känns livet på rätt väg. Fyfan vad bra det känns!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


090405- söndag

Godmorgon tänkte jag skriva, då jag insåg att klockan var halv 3.
Goddag bloggen menar jag!

Jag klev upp för lite drygt en timme sen. Måste börja kliva upp tidigare. Förhoppningsvis blir det bättre framemot skolveckan osv. Jag har fikat lite grann och tänkte sätta mig och försöka klara mig igenom matten. Jag gruvar mig verkligen. Men fan, jag ska iaf skriva något på det mesta. Bara jag får g är jag nöjd. Jao, så dålig är jag på matte. Sedan så ska jag kolla igenom lite grann till muntlig redovisning imorgon, som jag inte vet om jag har. Det var egentligen förra veckan, men jag gick ju som sagt inte då. Fotografisk bild handlar det om.

Mjaaa, ska ansöka idag också. spännande. Nej, matten nu först. hörs

jag måste hitta min kamerasladd, orka ha en kamera som inte har något batteri. it sucks.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


muehehe

Nu är jag helt klar med Lovisas present osv. Det blir en sak och en egenhändigt gjord sak. Det blir bra det, i hope.
Nu ska jag slå på en film och somna.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


090404- lördag

nu är det dags att ta tag med det här med bloggandet igen.
kanske har fått ny power av en ny design, who knows. har nästan inte skrivit något på närmare två veckor. herregud.

idag har det dock inte hänt mycket alls. vaknade runt 1 nångång (har vänt på dygnen lite granna), klev upp och fikade. sen satte man sig vid datorn för att få till den här jäkla bloggdesignen. sen så var det mat. efter det så åkte vi och köpte godis och sen har det vart robinson o lite film osvosv. Har även fått lite plugg gjort. Matten har jag dock stor ångest för. bläblä.

imorgon ska jag söka klart allting till nästa termin. det jag hade tänkt att söka är bla; psykisk ohälsa, massa olika socionomutbildningar, beteendevetare, kaaaanske spagrejs. men något blir det iaf. jag kan hamna på följande orter; eskilstuna, uppsala, östersund, sundsvall, umeå och härnösand. Vi får se vart mitt liv bär. Det blir bra vilket som.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


gjort om

äntligen tagit tummen ur arslet och gjort om bloggen. blev enkel, men snygg tycker jag.
vad tycks?

I´d come for you- Nickelback



I cant believe I said I'd lay our love on the ground
But it doesn't matter cause I've made it up forgive me now
Everyday I spend away my souls inside out
Gotta be someway that I can make it up to you now, somehow.

bra låt. bra band. mjaaaaa. that´s all.


090404- fredag

tacka vet jag deklarationen. hääärligt med skattepengar till sommaren.

muntligt nationella idag, det gjordes, kanske inte det bästa i´ve done, men det gjordes.

dress


sisters 799:-
skiter fullständigt om någon har likadan, det är vad man gör av den som räknas.

090402- torsdag

studentklänningen är hittad. sköööönt. ska bara köpa den imorgon!

RSS 2.0