hohohohohohoohohoh

tattooshop tomorrow! :D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D

mösspåtagningen

Mösspåtagningen då. Onsdagen den 27 maj 2009 var det dags för oss studenter att sätta på oss mössorna på stora torget. På kvällen var det middag och förfest hos Jennifer Å innan det blev stads och bk.



1. Belle 2. Belle och Madde 3. Ellen och Madde 4. Linda 5. Tjejorna 6. Tjejorna 7. Pose 8. Tjejorna 9. Ballongerna som släpptes 10. Ballongerna som släpptes

Efter själva mösspåtagningen blev det väntan pä Lovisas pappas jobb, innan vi åkte med han till Jennifer, och sedan var det en massa stress och problem, men tillslut satte vi oss i bilen mot Lovisa där vi fixade oss innan vi skulle till Jennifer Å.



1. Mössan 2. Jennifer 3. Lovisa 4. Jonte, Lovisa, Julia, Linda, Jennifer 5. Ellen och Linda 6. Jag 7. Jennifer, Madde, Belle 8. Lovisa 9. Emil, Ellen, Linda, Lovisa 10. Jag och Jennfer 11. Pyramiden 12. Tim, Linda, Julia, Belle 13. Madde och Belle

Efter det så blev det bil in till stan. Väntade lite utanför stads innan vi gick in. Där dansade vi och träffade andra människor. Efter ett tag gick Jennifer, Belle och jag till BK där min kusin Sebbe var. Snäll som han var bjöd han på en cider och en shot. TACK! Efter någon timme här avslutades kvällen.



1. Jennifer 2. Didde, Ljungblom och Ellen 3. Madde, Belle och Billman 4. Dans 5. Dans 6. Pose 7. "Våra naglar är så snygga" haha 8. Shake it 9. Shake it like a polaroidpicture 10. mmmm shot 11. Carl Silver, Sebbe och jag 12. Jennifer och ja, vad hette han? 13. Our torn, med en flagga.

090531- söndag

Sista dagen i maj. Herregud, junimånad, månaden man har längtat efter. Studenten, jobbet, peace. åh, älska juni.

Dagarna som gått har det inte hänt mycket, tagit det lugnt, åkt bil och solat. Idag åkte jag även in på birsta, eftersom alla mina skor är slut, så jag köpte ett par vanliga ballerina aktiga och.............waitforit....................HÖGKLACKADE! :o jag? dom är enligt mamma 10 cm! :O så vad ska jag säga? ska jag skämmas över min längd och inte köpa högklackat, eller ska jag vara stolt över den jag är och bära vad fan jag vill? kommentarer tack!

Nu ska jag göra ett jävligt långt inlägg om dagarna som gått, ett bildinlägg dådå! bilderna kommer även hamna på bilddagboken.

/ ElinaAnnaErikaEvensson



nå vad sägs? is it a keeper?

090529- fredag

två heektiska dagar med mycket roligheter. orkar inte ta upp allting här, ska lägga ut alla bilder imorgon också.

onsdag; mösspåtagning, jennifer, nagel, birsta, jennifer, lovisa, jenniferå, mat, balklänning, illamående, toppmående, nybil, krogen, dansande, Sebbe, hemgång, sova.

torsdag; försovning, klippa hår, fixa hår, mat, sjukhuset, jennifer, fixa smink, fixa klänning, goooda drinkar, kortknäppning, finbil, balkort, maten, umgänget, bandet, drinken, dansandet, hem, sova.

fredag; sova till halv 2, duscha, prata, köra nybil, se twilight, dricka ett glas vin, sitta här, sova.

imorgon; soooooooola, chaufför, köra nybil, kvällen ej planerad.

sjukt trött nu iaf.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

090526- tisdag

Hej bloggen.

Dagen jaa. Den har vart bra. Började med en sovmorgon till halv 11. Sjuuuukt skönt och välbehövligt. Klev upp och duschade innan jag åkte till skolan. Väl där fick jag reda på tre slutbetyg, alla var mvg. Sjuuuukt skönt och jag var mkt glad. Efter det så åkte jag till Jennifer där hon började på min naglar, tillsammans med Maddes och Lovisas. Maddes blev klar först, sen blev det paus för mat. Sen fortsatte vi. Denna gång blev det röda stenar och gudars vad snyggt det blev. TACK JENNIFER! sjukt fint och naturtroget. Bättre än förra gången.

Åkte med Lovisas mamma hem och var hemmr runt 8. Satte mig vid datorn och fortsatte skriva på projektarbetet! OCH NU ÄR JAG KLAR!!!! HAR INGET MER KVAR ATT GÖRA!!!! förutom fotografisk bild men det räknas inte guuuuuud så skönt det är. Nu kan man verkligen njuta.

Dagarna som kommer kanske jag inte hinner skriva, då imorgn är det mösspåtagning. Det blir utgång med klassen, förfest och middag förmodligen. Sen så på torsdg är det bal. huuua hoppas det blir bra! Sen på fredag är det brännbollsturnering med skolan och sen däckad! haha, skriver kanske till helgen, men jaaaa. då kmr det mktmkt roliga bilder också, FÖR JAG HAR HITTAT MIN KAMERASLADD! :D:D:D:D brabra

Nej, nu ska jag sova, big days ahead!

/ ElinaAnnaErikaEvensson



vad sägs om att tälta här i sommar? skulle vara kuuung!

trött

Nu ska jag gå och lägga mig. Ska bara skriva av mig lite.

Dagen har förflutit på bra, fått veta vad jag får i slutbetyg i samhällen! MVG SHALALALALALALALALALALA! Så jäääääääääävla skönt, ni förstår inte hur mycket jag har slitit för det mvgt. det som jag trodde skulle bli enklast blev det svåraste. Nååja, åkte hem med Jennifer å. Tackar och bockar. Kom hem, fick en mjukglas av mamma. Sedan sov jag till maten, skönt. Åt mat, sen fixade med datorn, men internet ville inte fungera. Så städade rummet osv innan jag kollade på teven.

Nu när internet är igång kan jag göra porjektis. Kommer inte ihåg allt i huvet, så måste kolla tillbaka. Har kommit halvvägs, men ska kliva upp i tid imorgon och göra dem. Eller om ja göra det på kvällen. Tycker jag förtjänar en jävla sovmorgon efter altt tjosanhejsan. heheheahah.

Sitter alltså vid gammdatan, o hittar en massa bilder på en själv. hua vad annorlunda jag är nu, och inte till det bättre. ish. Men en massa fjortisbilder hittade man ju, och semsterbilder, och båtbilder, och midsommar, nyår, fotboll ja allt. Hihi, väldigt roligt o kolla igenom. Neej nu ska jag dra.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


ohyes........

090525- måndag

godmorgon bloggen.

Nu jävlar har jag ignet internet hemma, tar död på mig. fattar inte hur beroende man kan bliiii. Helgen då, sjukt roligt på lördagen. Först inställt, blev då middag och Micke och Marina, sen var det på igen, så snabbade mig och åkte med Lovisa. Blev så jävla pepp när jag såg alla små vänner där. Så vi grillade, spelade brännboll, sjöng och drack. Gick med Belle också,sen efter det blev jag extremt trött. Somnade lite varstans, haha, suck. Åkte hem vid halv 2, pratade med Jennifer i två (!) timmar innan jag tillslut somnade.

Igår så sov man till ett. lite bakis var man allt. Haha, halvsov när jag tog ner tältet. Sen så runt tre åkte man till Belle med Lovisa. Pluggade, gick inte så bra, blev en pizza, plugga lite mer, gick halvbra, mötte Jennifer med sötbilen, sen så pluggade vi skitbra. Eller inte, blev klar iaf och jag skrev fem och en halv sida. Kingas. Åkte hem och sov typ.

Nu sitter man på fotografisk bild. Har gjort The kooks featuring loco. Idag är det möte med klassen och sen så ska naglarna göras. Balbiljetten skall betalas också. ujuju. Längtar till allt som komma skall!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

bilder finns på facebook.

..

inställt pga vädret. tråkigt :/

090523- lördag

Hello bloggen.

Idag, ja vad har hänt idag? hm.. klev upp vid 12. Satte mig och började göra om ett par jeans till ett par shorts, men symaskinen krånglade så gav upp efter ett tag. Sen så färgade mamma mitt hår och nu sitter jag här nyduschad, redo att se resultatet.

Uhm, ikväll. Ja, hur blir det ikväll? Var tänkt brännboll och grillning, men på grund av regn och åska så vet jag inte alls hur det blir. Några tjejer har planer på utgång iaf, men vet inte hur det blir med allt nu. Är sjukt sugen iaf. Mktmkt peppad.  Hoppas allt löser sig bara (: Nej, nu ska jag blåsa håret. ciao

/ ElinaAnnaErikaEvensson

ppppeace

Åt med Jennifer. Blev en kebabtallrik, som jag har velat ha det länge. mumma. Pratade lite granna osv, innan vi åkte bort på ica. Fick skjuts hem; "du bor inte i ett blått hus, vroom" mohahaha. Sen så var det chill med familjen. Spelat kort osv. Fick ett erbjudande om brännboll, men orkade icke. Så satt och kollade på film, när pappa fick för sig att jag måste ju veta hur man sätter upp tältet inför PEACE! så då fick jag gå ut och göra det, tackochlov så fick jag hjälp av Anton. Thank you very möch. Det är ju ett stort tält, hehehehehehee. Fan vad jag längtar nu asså. o till studenten, och jobbet faktiskt.

Imorgon, brännboll och utgång. Förmodligen. Förhoppningsvis. Ska bli kuligt. Neeej, nu ska jag se på One Tree Hill. See ya.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


pizzeria lasola

Jennifer ringde nyss. Blir en pizza med henne i Söråker. haha, lyxigt. Nåja, men mysigt blir det iaf.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


mjau

Hej igen.

Back from the birsta. Åkte in med mamma, haha, hon ser livrädd ut när jag kör. Men så dåligt kör jag inte, eller? .o Gick på birsta, köpte Stay ups. Hittade flera klänningar, shorts och kjolar jag vill ha. åhhhå. Menmen, sen åkte vi till apoteket osv. Sen så blev det timrå och banken. Så nu är det klart iaf. skönt. Sen hem, åt en munk, men guuuud vad gott det. Kikat på teven och sitter nu här. Ska väl plugga antagligen. Fyyy vad tråkigt.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


090522- fredag

Herregud, det är snart slut på maj. Vart har tiden tagit vägen?

Godmorgon förresten. Är uppe med tuppen kan man säga. Eller njae, men ni fattar. Idag ska jag på Birsta med mamsen (därav uppstigningen), ska köpa lite grejer till balen och imorgon. Annars idag så vet jag inte vad som händer och sker. Justde, måste skriva klart religionen också. åh........

Nejmen, nu ska jag ta och fika något, göra mig iordning och fara. Ska ju betala sakerna från tradera också. Så om jag kan få pengarna imorgon Mads.. Mickelsen, muhehe, nejdå. Madde.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


SP3 shalalalaa SP3 shaaaaalalalala!

090521- torsdag

Goddag bloggen.
Vaknade halv 1. Skööönt med lov.
Har läst i religion, inte alls lika kul.
Spelat GH, höhö. orka..
Idag tacos! muuuums.
Imorgon, förhoppningsvis Birsta osv.
Juste, ska betala sakerna från tradera imorgon också! muhehe.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


justde

vill också ge reklam för Belle och Maddes projektarbete. Dom har gjort en hemsida; http://projektarbetetalkohol.blogg.se/! Bra projekt girls. Skulle bara säga det.

090520- onsdag

har vart en bra dag idag tror jag.
Började med att masa väldigt tidigt. Skulle ju sätta mig och skriva klart samhällen. Kom till skolan vid nio. Satte mig i lilla skrivsalen och ja. Skrev, fick sällskap av Jennifer, Ellen och Cassa sen. Skrev klart skiten. fyra sidor blev det, plus innehållsförteckning, källförteckning och framsida då. Uhm, sen så åt vi litegrann innan det var religion. Målade om vi tyckte att religionen var ond eller god. Och vår blev absolut den snyggaste av alla! :D Haha, färg hade jag överallt på mig och så sprätte jag färg i Annies hår, haha, förlååååt! Uhm, sen så var det filmkunskap, men jag hjälpte Belle med sin samhällsgrej. Sen kollade man en stund på The bucket list, innan man fick en bulle av Jakob. Uhm, sen så åkte man med halv 4 bussen hem. Tackochlov försvann åskmolnen så jag slapp bli dyngblöt.

Kom hem och åt mat innan jag slocknade i sängen till klockn 8. Har då suttir här och kollat på GREYS! BELLLLLLLE, fan vad hemskt det var dååååå. huhuhuuhu. Längtar till nästa kommer, vilken dag släpper dom det nya avsnittet?
Sitter och spelar betapet med Lovisa. Tuttis1, stolt tjej, hehehehehe.

Lov nu förresten, SKÖNT! har endast tre saker kvar på min lista, innan jag kan supa skallen av mig och leva livet fram till studenten. Fotografisk bild, religion och projektarbete. muhehe, ska nog gå. på lovet, ska jag ta det lugnt, plugga lite och sen på lördag blir det klassfest förmodligen! myyyys.

JO FÖRRESTEN, NÅGON JÄVEL, GÅR MÅNGA RYKTEN, HAR TAGIT NER VÅRA JÄVLA LAKAN, FAN VAD LESS JAG BLIR, NÄR MAN LAGT NER TID OCH PENGAR! OCH VI HAR JU HITTAT PÅ FYNDIGA SAKER, JÄMFÖRT MED EN DEL SOM BARA HÄRMAS! LESS TJEJ! LESS KLASS!

huhu, lång inlägg!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


från studenfotograferingen! mina söta sp3 flickor

090519- tisdag

näe, nu fan får jag ta o skriva ikapp lite hära.

Den här veckan har bestått av skolarbete, studentfotgrafering (fina alla var), och secret project with the class. Fan vad kung det kmr bli. ÄH ORKAR INTE SKRIVA BLOGG.

två mvgn idag.
förmodligen ett ig på ett prov å
sug kuk samhällen suger kuk

.

när man lovar en sak kan man väl förfan hålla den
och inte göra att man får dåligt samvete över det?
eller är det för mycket att begära.
jävla idioter!

090516- lördag

Hej bloggen.

Gårdagen då. Började med matteprov på morgonen, vilket gick TIPPTOPP! pha. Sen så gjorde man the symbol för planerna för kvällen. Sen så åkte jag, Lovisa och Jennifer till birsta. Köpte sprayfärg och strippor. Sen en sväng inne på birsta också.

Fick skjuts hem med Lovisa och väl hemma, så kollade jag på film och sov i några timmar. Sen åt lite mat och klockan halv 7 hämtade man upp Jennifer och åkte till faggafälten. Där så var resten av klassen och vi skulle börja grilla och lägga ut lakan. Insåg att vi hade för ltie spray, så jag och Lovisa flängde runt överallt för att hitta ngt, hittade på ok i timrå. Uhm, sen så blev det grillkorvning, sprayning av lakan och en massa syande. Tillslut blev allt klart och var riktigt nöjd med en del saker vi kom på.

Vid 11 åkte vi och skulle hänga ut vid skolan. Visade sig att lärarna hade personalfest och det var en syn att se lärarna så! haah, hängde upp 4 lakan på skolan, innan vi tog e4. Sen så blev det skönviksbacken, och jävlar vad jobbigt det var att gå upp för branten. Hualigen. Men sen efter det så släppte man av Jennifer och så fixade vi sista skylten. Därefter blev det hemgång. Slocknade klockan 2.

Imorse så var pappa gå ett sånt jävla humör.Åh, irriterad jag blev. Nåja, har vart ute o kört och sett skyltarna. Det ser bra ut, förutom att den i skönvik är för liten. trist:/ Ikväll så blir det myskväll med familjen.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

hohoh

snart är vi klar med allt i skolan! det som är kvar nu är;

¤ Matte c nationella imorgon (kan absolut ingenting, men är garanterad ett g iaf) 15 maj
¤ Socialpsykologiprov i Psykologi b (hade jag helt glömt bort) 19 maj
¤ Samhälle C analys och teorier om fattigdom (har inte börjat och kommer bli skitsvårt) 20 maj
¤ Projektarbete (ska bara skriva en kort sammanfattning om allt vi gjort) 20 maj
¤ Religion B makt och auktoritärer (frågor och svar, viktig för mitt betyg) 24 maj
¤ Fotografisk bild, utställning (har småsaker kvar att göra, kungbilder av mig och Belle) 2 juni

Jaha ja, det kanske inte var så lite som jag trodde. Suck. Fan, nästa vecka, om ni hittar mig död någonstans på söndagen, så vet ni varför. ujuj.


mormor

det blir en sväng till mormor och mrofar med bröderna nu. ciao

090514- torsdag

Min lediga dag spenderas med att åka bil. DAgen blev inte alls som planerad. För det första så var det tänkt att jag skulle köra halva vägen, men inte får jag det, och inte vill den själviska lilla snorvalpen dela med sig av framsätet heller. Så där får jag sitta bak, med förjävliga nackstöd som skär in på de mest jobbiga ställen och inget benutrymme. BLÄ förjävligt. Kunde ha plugga djävule med Jennifer istället. Men man skulle ju vara snäll och ställa upp och inte fan fick man nåt för det.

Har kommit hem och avslutar nu min svenska uppgift. Skönt att ha den klar, dock enkel och skriva, och det spelat väl ingen roll vad jag skriver, kan inte höja betyget, men sänka det? Jakob, jakob.. Nej, nu ska jag skriva klart, ikväll blir det criminal minds också. Saknat det.

Imorgon, kommer bli skiiiitkul tror jag. Måste plocka fram kubbspelet också! (I)

/ ElinaAnnaErikaEvensson

greys

usch vad jag grät på dagens greys.


090513- onsdag

Hejsan bloggen.

Nu är det så att vår projektredovisning är klar! och gudars vad bra respons vi fick. mvgmvgmvgmvg! :D åh. Men dagen började iaf med att man gjorde sig iordning och tog bussen till skolan. Väl där så mötte jag upp Jennifer och vi fick en massa strul med den tekniska utrustningen. Tur så var vi där i tid. Nåja, klockan närmade sig 1 och vi började. Hualigen vad nervös jag var. Men det gick bra, schabblade bort texten lite grann, men ja. IHHHH :D sen så stannade man och åt Stens äckelkorvar. Usch. Haha, sen satt jag och Jennifer o prata med Anna och en del andra lärare i säkert 45 minuter. haha, lite rolgit var det.

Sen så åkte jag hem. Åt mat och har sovit en stund, har även vunnit två auktioner som kommer bli bera på guldkotten. En vit/rosa för madde och en blå/svart/vit till moi! nicenice.

åhhhh fan vad bra det känns. JENNIFER VI ÄGER JU! :O :D

/ ElinaAnnaErikaEvensson

I dreamed a dream

But the tigers come at night
With their voices soft as thunder
As they tear your hopes apart
As they turn your dreams to shame.

And still I dream he'll come to me
And we will live our lives together
But there are dreams that cannot be
And there are storms
We cannot weather...

I had a dream my life would be
So different from this hell I'm living
So different now from what it seems
Now life has killed
The dream I dreamed.

Från Susan Boyles framträdande. Sjukt fin text.

090512- tisdag

Halloj bloggen. huh, lät som ett riktigt stinaleeuttal.

Nåja, dagen har förflutit på bra. Började med skola. Satt där och gjorde lite grann i småföretagande, tack snälla jennifer för att jag fick skriva av dig. Uhm, sen så jobbade vi lite med det. När det var dags för lunch, var ingen sugen på maten där, så jag, Jennifer å och Jennifer L tog en sväng in till indiana. Där delade jag och Jennifer en hawaii. Blev mycket prat om livet alla väsentliga delar. Känns fortfarande skitbra med klassen. Börjar tycka om den väldigt mycket. Nej det var supertrevligt och sen drog vi tillbaka till skolan en snabbis innan jag och Jennifer åkte vidare mot stan. Gick omkring lite i någon butik, fyllde på biljettautomaten innan vi gick på teater.

Den var faktiskt sjukt bra, den bästa jag har sett. Mycket välspelad, verkligen värd att se. Efter dessa timmar tog jag bussen tillbaka till skolan innan jag tog bussen hem. När jag klev av kom det världens hagel/regnskur så jag blev så fruktansvärt blöt. Herregud. Men kom hem och somnade en stund, innan man åkte och hämtade grejerna hos Jennifer.

Nu har jag gjort klart powerpointen till imorgon och sen så har jag pluggat lite på manuset. huhu, nervous inför imorgon. wish us good luck! :D det kommer gå jättebra! Nej, nu ska jag plugga lite till på manuset innan det blir dushcen och desperate housewives.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

090511- måndag

Hej.  Har tänkt att det är tisdag hela dagen, fattar inte. Dagen har dock gått i vågor, lång och förjävligt och ibland riktigt rolig.

Började med att sova lite för länge, så jag fick stressa. Men hann till bussen och mötte upp Jennifer. Satte oss på fotografisk bild. Hahaha, snyggbilden, Loco the devil is coming., mohaha. Nejemen, sen så hade vi psykologi och han kan ju ta sig nånstans. Förbannad blev jag. åååhåhåhåhåhåhåhå. aja, mitt fel. Sen lunch, och försöka få tag på Jakob, fick tillbaka nationella. Kan ju också ta och ta sig någonstans. Förbannad igen blev jag, och när jag ville ha en förklaring blev han förbannad och slog pennan i bordet ett antal gånger. Blä för dem lärarna. Sen kirra man jobb åt Jennifer (: tihi.

Matte sen då, prov. Helvete. Fick reda 20 minuter innan att betyget hängde på detta. Men tackochlov så fick man jobba i grupp och ha böckerna öppna. Och Linda som fattade något. Haha, men jävlar, så nu är man godkänd! WIHO! uh, sen så stannade man kvar på skolan med resten av klassen. Jävligt kul var det OCH FAN VAD VI KMR ÄGA! muheheh, mer får ni inte veta. Secret stuff.

Åkte hem med Jennifer en snabbis för att skriva klart manuset till på onsdag. Det blev bra, nu ska det bara pluggas in. Nervös är jag också. hualigen. Sen gjorde vi lite småföretagande och ja, jag har itne hittat böckerna. Smart! uhm, åkte hem och var hemma vid halv 8. Somnade framför teven ett tag, och nu kan jag inte hämta grejerna hos Jennifer. nåja, får ta dom imorgon. ish,

Jennifer ska kanske med på Peace! ihhhh hoppas! :D :D imorgon är det skola, småföretagandetjosanhejsan och sen teater. mjamja. sen blir det pluggplugg.

Vad har hänt med vår klass egentligen? Fan vad bra allt känns nu, bara kolla före jullovet och nu, vilken skillnad! STUDENT 09, SP3!!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


men åh.

Dåligt trött jag har varit idag då. Orkar inte. haha.

Nåja, åkte till Jennifer efter maten. Satt där och skrev lite grann på manuset och det är nu halvfärdigt, samt faktan till hemsidan. Nej nu fan är det bara o ta i sista biten nu. Fan vad mkt det är, men sen är det klart. om två veckor sätts betygen och sen är det klart! hualigen! åkte hem vid halv 8 och har bara kikat på teven och suttit vid datorn sen dess.

Nu ska jag snart sova så jag orkar kliva upp imrogon. Någon vänlig själ som vet om det är matteprov imorgon? :S

/ ElinaAnnaErikaEvensson


090510- söndag

WHAT :O imorgon är det en månad till studenten. Har inte insett det förrän nu. shiiiit.

Nej juustja, skrev inget igår var det jag tänkte skriva. Men igår klev jag upp runt 12, duschade och fixade. Gjorde itne så mycket på dagen. Eller jo, en skitgod potatissallad. Tack för receptet Lovisa (: Klockan 6 kom Belle och Madde och hämtade mig. Vi åkte ut till Jennifer å, för grillning och dricka. Mycket trevligt tycker jag det var! Kul att så många kom ändå. Vi var hos henne till kanske 10- 11, hade inte riktigt koll på tiden (: Sen så åkte vi vidare mot stan, men gjorde ett stopp för att hämta utt Jennifer gumms. Kom in till stan och skulle in på Bk, dött var ordet. Så vi sprang omkring på stan typ i 1- 2 timmar. Jävligt lång tid iaf. Träffade söt Linn också då. haha, det var roligt (: hoppas du hade kul. Tillslut beslutade jag, Jennifer, Belle och Ellen att dra på bk, då jag och Ellen får gratis inträde. Kung. Ja, kom in där, träffade en kille som vi dansade med hela tiden. Ellen och Belle stack nästan på en gång, men jag och Jennifer rockade på dansgolvet. När klockan var 3 så gick jag och Ellen till subway där hon åt och sen skjuts hem. Lång biltur, en timme tog det. 5 kom jag hem och slocknade på en gång.

Imorse vaknade man 1. Sjukt trött, ont i huvet, jävla vin! Dock hade jag skitkul igår, förutom det där tråkiga partiet i mitten. Idag så ska jag åka till Jennifer för att göra klart projektis. det blir bra det :) nej, nu orkar jag inte skriva mer.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

see the sun

Ja, nu har denna dag nästa passerat. Haha, klockan är dock bara 10, men börjar känna mig trött. Idag har jag gått igenom faktan och imorgon ska jag skriva så det är klart när man ska skriva manus på söndag. Uhm, det blir nog bra. Nu har jag iaf uppdaterat min internetbank också, wiho. Inga mer problem med tradera säger jag bara. Kingas.
Madde; nu när jag kom på det, du leder fortfarande på dina 12 kronor och det är 4 dagar kvar :)

Nej tillbaka, så har jag ätit supergod mat och kollat på hockeyn innan jag satte mig här igen. Blir nog inte så sen idag tror jag. Det får bli imorgon då det är utgång med klasstjejerna. Åh hoppas det blir så kul som jag hoppas att det ska bli. mmm, grymt pepp. Åh just det, Linn is in town, så ska träffa henne imorgon också! Min arbetskamrat för sommaren! ihh, det får itne sluta illa!

Jo förresten. BILJETTERNA TILL PEACE ÄR BOKADE! hihihihihi, det känns som det kommer bli en sån jävla bra upplevelse! åh, fan vad kul vi kmr ha tjejer.

/ ElinaAnnaErikaEvensson



090508- fredag

Hejsan, det blev inget skrivande igår. Men jag klev iaf upp runt 10 och tog bilen till Timråbo runt 11. Ändrade lite papper och kikade på hur ledigheten osv ska se ut. Ser bra ut. Sen åkte jag ner till Jennifer där vi började med projektis. Gjorde klart filmen, som Jennifer så fint satt och redigerade. Det blev riktigt bra, för två amatörfilmare! Ni får kika på hemsidan som kommer att färdigställas på söndag! Då vill vi ha många gästboksinlägg med funderingar och fina ord! :D Vi satt där till ungefär 5, då jag åkte hem. Åt mat och sen så blev det teve, dator och kortspel innan sängen lockade.

Imorse hade man ju itne ställt klockan. Blä! Så vaknade av Lovisa 10 i 11. Haha, men har suttit här vid datorn och fixat lite granna. Idag blir det att vara hemma tror jag. Ska skriva lite grann på projektis och svenskan. Åhhhå, det kmr bli så bra det här! :D

Nej, och sen så är man så jävla pepp inför imorgon! hoppas alla andra är på för utgång, för det är jag, nåt så fruktansvärt! vin <3 :/ Nej, har inte tid!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

090506- onsdag

JAG HAR FÅTT JOBB PÅ TIMRÅBO FÖR ANDRA ÅRET I RAD!!!!!! :d
Jobba med det jag kan, jobba med Linn, jobba med tanterna och farbröderna! åhhhh det var det som räddade min sommar! och mer pengar än förra året! mums! ihhh, lycklig tjej!

nåja, imorse var det segt o kliva upp. Men dgick och duschade innan jag gick till bussen. Finväder det var dådå. Kom till skolan och hade religion. Haha, det gick ju bra, gjorde inte så mycket. Det började dock regna som jag vet inte vad. Uh, sen så var det filmkunskap och där gjorde vi en innehållsanalys på filmen Starsky and Hutch. Det gick väl sådär.

När vi var klar så åkte vi till staden. Väl där så letade vi efter en balklänning åt Belle. Den var finis! Jag köpte lite saker till balen och sen så strosade vi mest. Åt på subben också, dåligt illa jag mådde efter. Hua vad mätt jag var. Åkte med Lovisas mamma hem. Kom hem och såg brevet! :D:D:D:D Nu kanske man har två jobb om man kan ta det där på Strandbo fast jobba helger och någon enstaka kväll! mmm, pengar till att inreda en lägenhet! wiho!

Nej, nu börjar Greys också. JUSTDE, PEACEBILJETTERNA SKALL BETALAS DENNA VECKA!!!!!!! :d:d:d:d:d:d

/ ElinaAnnaErikaEvensson


ihhhhhh längtar :D


090505- tisdag

Gokväll kära blogg.

Imorse så blev det lite panik. Hade missbedömt tiden, men fick tur som fick skjuts till bussen. Satt och pluggade som ett as på bussen. Kom till skolan, mötte upp jennifer. Sen så hade vi småföretagande. Har ju haft ljusare stunder i mitt liv som pluggis. Haha "åh, var det inte så, då har jag tolkat texten fel!" hahaha. Neej, men efter så hade vi lunch. Det var faktiskt ganska god lunch.

Sen så hade vi hål, spelade kort och hittade en massa eskortfirmor. Sen samhälle, kommer få göra en alternativ uppgift. Sköööööönt.  Sen psykologi. Men fan vad han ska surra, missade ju förfan bussen. Tackochlov så var pappa försenad och kunde hämta upp mig. Åt mat och sen så däckade man i soffan. Fattar inte. haha.

Neeeej, har sen fått reda lite mer om projektis. ojojojoj, det blir föreläsning för niorna, belle, madde och Lovisa, samt lärarna. Det blir bra det. We are on the right track again! :D Nu ska bara alla våra andra grejer genomföras också. Sjuuuukt mycket nu alltså. Räknade ihop till 9 inlämningar/prov på 3 veckor!! jiiiiiises.

Nej, nu blev jag trött igen. haha. Imorgon är det skola, sen stan. Ska köpa korsett (:

/ ElinaAnnaErikaEvensson


en liten paus

tja igen då bloggen.

Efter det jag skrev så hade jag psykologi. Trååååkigt. Jävla helvete som ska komma med ett prov NU! uscha. Nej, sen lunch, därefter lite tråk och sen så åkte man hem med Lovisa. Budar på lite saker till Guldkotten, one for med and one for Madi (:

Kom hem och kollade på oth. Åt mat och sen kollade lite mer. Sen åkte jag till Lovisa där jag nu sitter och äter morotskaka :P muuuumsigt. Har pluggat i några timmar nu. Småföretagande. Killme. Nej, imorgon så är det skola. Sucksuck.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


090504- måndag

Godmorgon bloggen.

Hungrig är man nu. Kände det, snart börjar vrålmonstret. Nåja, klev upp imorse och klev på en fullpackad buss. Tydligen någon fotbollsturnering eller något. Har precis gjort prov i fotografisk bild. Det gick bra, tror jag :/ hehe. Fick tillbaka betyget på religionen också. Mvg- (: känns bra. Får se kommentarerna på onsdag. Idag så blir det plugg. Har ett stort muntligt grejsimojs på småföretagande. ujuj, orkar inte.

Måste bara säga att om allt löser sig mot helgen så verkar det bli en toppenkväll. Bra initiativ Jennifer Å! :D Nej, back to school. blä.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


090503- söndag

Helgen har varit.. mja lugn.

I fredags blev det brännboll. Eller ja, det var meningen. Kom dit med Lovisa, enda tjejerna. Sen drog alla och Belle, Madde och Linda kom ner. Blev att vi satt där ett tag, försökte få dit mer folk. Folket kom igen och drog. Så runt halv 10 så åkte jag och Lovisa hem. Somnade sött runt 12. Dödligt trött.

Klev upp klockan 2 igår! Fattar inte. Dock kollade jag på film, men sov till halv 1 iaf. Gjorde inte så mycket igår. Solade en del, satt vid datorn osv. På kvällen blev det Robinson och sen filmen Dreamgirls. Likeit.

Imorse så vaknade jag runt 1. Kikade lite oth innan jag klev upp. Har bara tittat på teven. Ska plugga idag också. Ujuj, orkar inte. Men har prov imorgon. Nåja, hungrig är jag också. Lasagne idag. Yummie. Nej, nu orkar jag inte skriva mer.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


chili con carne

Mjamja, fortfarande inget nys om ikväll. kanske blir hemma dådå. Tråkigt, men ja, ganska skönt. Är trötter. Gjorde nyss lunch förresten. Chili con carne. Mumma vad gott det blev. Har längtat efter det ända sen jag och Jennifer gjorde den. Mmmmmm, så nu är man mätt och belåten, ett tag iaf. haha, gamen.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

090501- fredag

Hellö bloggen.

Uscha, kelv upp för 20 minuter sen. Men ack så skönt det var. Ska ut och sola lite tänkte jag. Fast jag vet inte hur varmt det är dock. Enligt datorn är det 19 grader och sol. Kan nog stämma (:

Ikväll, grillning? När, var och hur? någon som vet?

Maria; jag ska jobba på strandbo. Typ vårdassistent eller vad det kallas för (: Men det är inte riktigt klart än, men så gott som! :)

/ ElinaAnnaErikaEvensson

RSS 2.0