090327- fredag

kreativ idag (:  nya armband á la Elina :p


ett par gamla leggings, nål&tråd och ett gammalt halsband is all you need :D

090326- torsdag

one down, two to go.
suck.


gamla godingar

sitter och lyssnar igenom Nickelback, ett band jag jag älskade för typ två år sedan. jag personligen älskar låtarna. ah, aja, det gör jag nu. inte mkt annat för mig.


Heaven's gates won't open up for me
With these broken wings I'm fallin'
And all I see is you
These city walls ain't got no love for me
I'm on the ledge of the eighteenth story
And oh I scream for you
Come please I'm callin'
And all I need from you
Hurry I'm fallin'

090324- tisdag

cinderella
lördag- söndag
med mor min
skönt o komma iväg.

pics

i torsdags var jag och brorsan ut till åstön och knäppte lite kort. här är en del, har gjort om dom lite i picasa. experimenterat lite men ja (:
















den här är min favorit (:

scared of lonely



I try to be patient, but I'm hurting deep inside
And I can't keep waiting, I need comfort late at night
And I can't find my way, won't you lead me home
Cause I'm lost in this dream, I need you to hold me
I'm scared of lonely

090318- onsdag

hellö.

sjukt svårt att sova igår. Somnade inte förrän tre- fyra inatt. helvete. Trött som få idag, eller egentligen inte, är ganska pigg, men lär ju vara trött när jag ska plugga senare ikväll.

Sitter nu på skolan efter att jag fick skjuts av mamma. Har gjort lite samhälle, men ja, det går inte så bra inte. Får se vad jag lyckas slänga ihop. Nåja, Lovisa sitter brevid mig och ja, vi väntar på att maten ska öppna. Blivit apdålig på o äta på morgonen. Icke bra.

Nej, fan i mig. ta tag i läxorna. pluggplugg.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


drömde om klänningarna med skor liknandes dessa. mmmmmm, gotta love it.
ellos, 399:-


dresses

men jag glömde ju skriva anledningen till blogginlägget. haha.
Har hittat två klänningar jag vill köpa till studenten. Vet inte vilken dock. some help would be nive? :D


antingen denna. (utan bältet) enkel, kan användas fler ggr, BILLIG.
Med ett lite färggladare band i midjan.


eller denna. det är ett flätat band under bysten. denna är cremefärgad och dyrare.
är också väldigt enkel och kan användas flera ggr.

SVÅRT VAL!!!!!!!! men det blir förmodligen ngn av dessa.  help me


dresses

alltså, jag har varit så himla prudoktiv idag, men ändå inte. Blivit klar med två inlämningar, sure, great. men inte fan är jag kalr med nåt mer. hualigen. Har iaf hela veckan på mig till samhällen skönt.

Samhällen idag då. Fick välja ett case att jobba med, skulle hitta fakta om en artikel bara. En lite redovisning nästa vecka. det blir bra. Hade betygsnack efteråt. Vad rörd och generad jag blev, att hon märker. är det så tydligt? Jaja, pratade lite med Jennifer Å också. Verkar ganska pepp att gå linjen som jag vill gå. Kul med sällskap om det skulle bli så. Aja, hade det i två timmar, sen så var det psykologi. Jobbigt ämne, manodeppresivitet. Inget jag gladeligen sitter och pratar i helklass om. Inte som han beskriver dom iaf. De är faktiskt också människor. Ska välja ämnesområde också, Har valt Psykos- affektiva syndrom. Ska fokusera på anhörigsidan, arv oh miljö och hur det uppkommer osv. Det blir spännande.

Justde, pratade om studenten också, mååååste ta tag i det klassen nu. Kanske lägga våra meningskiljaktigheter åt sidan ett tag, inte blir vänner, det kräver jag icke. Men kanske fungera som klass, för en gångs skull.

Nåja, slutade tidigare från psykologin, och åkte med pappa hem. Åt mat och sov två timmar på soffan. Är så gudatrött jämt och ständigt nu, fattar inte. Aja, när pappa var klar med bilen så åkte vi syskon iväg en sväng. Skönt o bara åka. frihet..

Imorgon är det skola. Efter det är det ännu mera plugg. Skriva ut CV också. Ska söka jobb. huhuh, vill inte, but haft to.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


lite bilder på bloggen nu. tråkigt. men nu är det slut på vintern. vemodigt men skönt. tror jag har blivit fäst vid vintern, faktiskt. konstigt.

090317- tisdag

hejhej

ja, glest mellan uppdateringarna den sista tiden. Men har icke haf tork eller lust att skriva här i. Nåja, vad har hänt idag..

Jag klev upp halv 10, sköööööönt med sovmorgon. Dock var jag fortfarande trött när jag klev upp, attans! Hade lite folk hemma så sprang in i duschen. Blabla, gjorde mig iordning osv, innan jag fick skjuts till skolan , tacktack. Väl här så åt jag lite lunch, alone. Mobbat.. Sedan så har jag fått klar både filmkunskapen och svenskan. YES! sjukt skönt. Kanske inte blev de allra bästa, men vtf, dom är inlämna iaf. Nu har jag bara Samhälle och Religion kvar. suck.

Snart är det samhälle, känner mig stolt som stannar på skolan, fast ingen som jag umgås är här. Så ensamvarg är jag idag. Men det funkar det också ibland. Dubbeltimme samhälle och sen psykolgi, sen slutar jag. Då blir det hem o börja på samhällen. Lär behövas. hualigen.

Vet inte vad jag ska skriva mer dock, hm. För jag har som sagt lite tråkigt nu så då skriver jag, men inte nåt vettigt. Jojust, dom andra är i Vemdalen, huu, jag vill också. Kanske ska till Hassela nästa helg, men det är inget klar iaf. Ikväll så blir det samhälle och sen så teven tror jag. Vill köra lite bil, men vill ha mer cdskivor i biiiilen. huhu. fixca åt mig?`

Nej fan i mig vilket patetiskit inlägg detta blev.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


09031- söndag

gonatt

trötter

Ja, idag har jag vart trött och seg hela dagen.

Starten var ju inte den bästa. Skulle åka med Marcus och mamma till skolan. Blev tillslut att jag skjutsade mamma och tog bilen till skolan. Hann precus trycka i mig lunch. Sedan var det religion, fick inte mycket gjort där inte. Men, ja, har ett tag kvar. Fick höra att  vi inte hade ngn filmkunskap, så då åkte jag, Lovisa och Jennifer till birsta. Var där och lodade ett tag, har verkligen ingen köplust längre. Bara tyyyyygskor. Me like alot. Sedan så blev det Maxdriven, hahahahah, pinsamt.

Skjutsade hem töserna, hämtade upp Victor och åkte hem. Blev lite dator innan man slocknade framför teven. Innan man visste ordet av så var klockan 2000 och påärona hade lämnat mig hemma, så jag inte kunde kolla på hockeyn. Bajs. Aja, har kollat på greys och det var bra. Ska strax sova, sotarn kommer imorgon. Tidigt. sug. Näe, fan, gonatt hurreni.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

090311- onsdag

vill egentligen inte skriva ngt för då försvinner min minnesväda dag från toppen av sidan :/ haha, men det är bara o bita i det sura äpplet ;)

Kanske ska berätta lite om min dag igår. Klockan std på 20 över 5. Ja, du såg rätt, 5. Klev upp och gjorde mig iordning innan pappa och jag åkte in. Var framme i stan kanske runt 7 nångång. Då åkte jag runt med han och Lasse ett tag, innan de släppte av mig vid Vägverket klockan halv 8. Halv 9 hade jag provet. Hittade en gammal klasskamrat från alatiderna som man surrade med. Knäppte även kort, apfult :/ sen var det då das. Nervösare i mitt liv har jag aldrig varit. Fick dator nr 1 och började. En del kluriga frågor, men om man jämför mitt och Jennifers prov så var mitt superenkelt. Att trycka på avslutaprov knappen var det absolut jobbigaste. Men den visade med stora bokstäver GODKÄND! vilken sten som lyftes från mitt hjärta. Hade ingen röst när jag pratade med han därframme, tårar i ögonen och praktiskt taget famlade ut där. ringde lite calls och gick ner för att möta jennifer vid bussen. Jag började faktiskt lugna ner mig. Fick stå en timme vid navet, då hon missat bussen. När hon kom så var jag lika nervös, om inte mer nervös än förut. Åt på donken, men ja, fick springa iväg ganska fort. Upp till vägverket där jag mådde så fruktansvärt illa. Klockan blev kvart i 11. Då kom en kille, klasse och visade mig. tydligen så var han inte färdigutbildad så jag skulle få en till i bilen. TACK för den :O Fick en genomgång på bilen, sedan var det en säkerhetskontroll. Haha, blackouten man fick. "Ja, eftersom vi inte rör oss så funkar den" haha. Aja, sen så var det bara åka iväg, backa ut, skolhusallén, körfältbyten, rondeller, parkering, back bakom hörn, stadskörning, motorvägen, landsvägskörning. Ja, det var inte den lättaste och jag var 100 % säker att jag inte skulle klara det. När vi kom fram så gick de ut för att prata. Då var det kört tänkte jag. Kom tillbaka och sa att jag var godkänd. Ville gråta. Fick bara en liten "varning" att jag kör för fort med tanke på väglaget, hehehehe. Såg Jennifer i fönstret och viftade körkortsbeviset och sprang mot dörren. Möttes av en kram och jag var helt salig. Kunde inte sluta skaka. Ringde runt osv. 

Sen tog man bussen hem och somnade i stavreviken. Helt slutkörd. Kom hem och var hemma, innan man tog första turen. Den gick till Lovisa. Var där en stund, pratade lite innan jag åkte vidare. Kom hem till maten, sen åkte jag och bröderna till mormor. Sedan vidare runt hela jävla medelpad. Haha, nej, men 10 mil avverkade vi. Hem och sen soooova. Sjuk trött.

en av de bästa dagarna i mitt liv!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


yeeeeeeeeeeeees

halkbana; check :D
teoriprov; check :D
uppkörning; check :D


JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

090309- måndag

godmorgon allihopa.

nu har rutinerna dragit igång igen, och det börjar jag med att missa bussen. härligt.. jaja, fick ta segbussen till skolan och jag kom en halvtimme sent. aja, gick till fbl. fick reda på att man hade redovisning nästa gång. Bestämde mig att omfroma bilden och glöra ett montage av dem. Det blev bra tkr jag, jobbigt, men fint resultat (:

Nu har vi precis käkat lunch osv. ska sitta här ett bra tag innan matten börjar, suck. Jaja, bara bita tag och göra det bästa av situationen.

idag åker maria, marco och malte hem. buuuhu :'(

/ ElinaAnnaErikaEvensson

gonatt

ojoj, två inlägg på samma dag. börjar bli den gamla vanliga som skrev några inlägg om dagen who knows?

filmen var iaf superbra. För att vara en svensk film var den fan värd en oskar, hehe, nejmen, det var kul o gå på bio. Haha, speciellt i "den läskiga scenen", då Carina, Marias vän, fick Marias halsduk i ansiktet och en vante på sig från raden framför. Hela stolsraden som mormor, mamma, Carina och Maria satt på skakade för att de skrattade så mkt. Haha, det var sjukt roligt. Kom hem runt halv 10, och har bara suttit med teorin. Känns mkt bättre nu. Ska läsa igenom Jennifers kompendium (tack så hemskt mkt för lånet) innan jag sussar. Sjukt trött, men ja. Ska ta mikg ngt att äta.

Uppstigning 6 imorgon. Måste duscha och hinna fixa allt. Går lång dag imorgon. Skola från 0800-1600. sedan jobb från 1700- 2130. Suck. Aja, förhoppningsvis går dagen fort. Nej, häftet var det.

sleep well all you.

/ ElinaAnnaErikaEvensson



090308- söndag

dålig uppdatering i know. men orkar inte :P

Igår så var jag iaf på birsta med Jennifer. Sprang omkring där, men hittade nada. Aja, åkte till timrå där familjen hämtade upp mig och vi åkte till mormor, där blev det middag och fika, hockey och plugg. Fick köra hem. Sen så var det pugg som gällde, innan man övningskörde Marco till Kenneth. Hämtade även på natten. Det gick bra. full marco fick inte på sig säkerhetsbältet, mohahaha (:
 
imorse var det o vakna tidigt. Långkörning i stan, birsta, allting runtomkring. Kändes ganska bra, inte lika bra som jag hade velat, men ja. 8 ½ mil körde vi iaf. Nu är jag hemma och pluggar, pluggar, pluggar. Går heller inte lika bra som jag velat! Fan också! blääääää, men ja. hoppas.

bio ikväll med mamma, moster och mormor. Det blir män som hatar kvinnor. Hoppas den är bra. Nej, plugg.........

/ ElinaAnnaErikaEvensson

090306- fredag

hualigen vilken dag.

vaknade av att pappa ringer 0556. "Malte har magsjuka, de måste låna lägenheten". What, ligger där i sängen nyvaken. haha. Men fick ett samtal av Marco. "hej, vi är 5 minuter bort, vill inte smitta dig, så vi väntar ute". haha paniken man fick. Slänga ihop allt och sen gå. Mötte pappa och vi åkte in till hans jobb. Pappas 40-årsfest pratas det fortfarande om. Herregud. sen så skjutsade han mig till tandis. Det gick bra, över förväntan. Åkte upp till sjukhuset och gick till marcus. Sen så åkte mamma, jag och victor ner till stan där vi gick lite. Hittade världens underbaraste jacka på veromoda. fanns inte i svart i stan så den la undan den i birsta istället. Efter det mötte vi upp pappa på lunch. Sen så åkte vi till birsta så jag fick köpa jacka. Underbar.

Kom hem, sov en stund till filmen, låt den rätte komma in, ganska bra, för o vara svensk. Sedan så körde man pappa till nån. Sedan till maria och marco och kollade läget. stackarna, åker ner hit för surprise och blir fast i en omöblerad trea i  söråker. Lider starkt med dom. Har nu ätit mat och ska läsa teori. hualigen. mamma ska sitta med mig så vi ska ha typ som en genomgång. det blir bra det. Nej, nu orkar jag inte mer. Eloge till mig för ett riktigt inlägg. WOHO. inte lätt i de nya naglarna ;P Fick även beröm idag för dom och du har förmodligen en ny kund i mamma, Jennifer ;)

/ ElinaAnnaErikaEvensson


the jacket. dock inte jag på bilden..

orken

nej, orken har inte infunnit sig för att göra ett riktigt inlägg. så tyvärr så får ni stå ut med mina korta och tråkiga inlägg ett tag. Ett annat hinder är ju de nya fina naglar som jennifer gjort åt mig. alldeles perfekta och jag är supernöjd, tack jennifer. Näe, sova, måste upp tidigt imorgon. klockan står på 0545, hualigen.

gonatt

090305- torsdag

jobb som gäller. flygit runt som en jävla skottspole idag. hualigen. nervös.

090302- måndag

orkar egentligen inte skriva blogg, men fördriver tiden tills project runway börjar. Idag har jag pluggat teori hela dagen, inte långt kvar. Sen har jag övningskört lite också, gått igenom bilen osv. Duvet säkerhet osv. Nej, så det är vad jag har pysslat med idag.

Imorgon blir det marcus, victor och mamma hela dagen. Vi ska åka gokart trorja. huuhuh, scary.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


090301- söndag

godmorgon.

sammanfattning av helgen;
fix-förfest-aveny-sebbe-iskallt-täcken-sova-hämtagrejer-migrän-sjukanmälasigfrånjobbet-bada-sova-kollapåfilmhemma-sova. Har nu klivit upp och har fortfarande ont i huvudet. fuckfuckfuck. vill inte. Men aja, take a pill! mohaha.

Nej nu ska jag.. göra ngt annat

/ ElinaAnnaErikaEvensson

RSS 2.0