091130- måndag

Hallåja.

Trött tjej som somnade igår. Vaknade imorse och ja, läste lite i boken innan jag klev upp. Har inte gjort så mycket. Kikat ut lite jobb som jag ska skicka in ansökan på. Väntat på mail, osv. Ska ringa till en massa nu idag också. Suck, hatar pappersarbete osv. Tråååkigt.

Nej, men annars så ska man jobba imorgon. Skönt. Ett möte på onsdag, sen har jag inga planer alls faktiskt. Nåja. nu ska jag ringa timråbo. högst på listan.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

091129- söndag

Nu sitter jag här, ska strax gå och lägga mig hade jag tänkt.

Igår så åkte jag och Jennifer hem till mig runt 11. Då kom mormor och morfar nästan på en gång. Fick present och sen fikade vi. Gott. Sen var det surr och sånt innan dom åkte hem. Kikade runt lite på internet och hade oss en väldig tur. Mer om det kommer om några dagar då allt kanske är fixat. Åkte och tankade, skjutsade hem Pontus och sen Birsta med Jennifer och brorsorna. Dom skulle köpa spel. En snabbis på Ica Maxi innan vi åkte hem för middag. Potatisgratäng, kött och rödvinsås. åhhh himmelriket. Sjukt gott. Sen blev det prat, innan det blev kortspel. I was the winner. Lite dator innan Robinson och efter det åkte Jennifer hem. Mysig dag helt enkelt :) Gick och lade mig och läste innan jag somnade sött.

Sov länge idag, innan jag klev upp. Har inte gjort många knop idag. Många samtal till Jennifer för att få ordning på allt :) Men det verkar lösa sig. Hoppas det. Men ja, nu ska jag sova tror jag, läsa boken jag köpte. Den är faktiskt bra. Nej, ha det så bra för det ska jag ha.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Stockholm

Ja, alltså i torsdags var en vanlig dag. Plockade fram julpyntet med mor, kikade på teven osv. När jag skulle äta ringer Jennifer och frågar om jag vill följa med till Stockholm över min födelsedag. Blir skitglad och självklart vill jag det.

3 timmar senare sitter jag, Jennifer och Alex påväg ner mot Stockholm (efter lite problem med biljetterna). På tåget blev det, buzz, målningar och flushed away, gratulationssånger och två byten senare var vi framme vid tcentralen. Åkte taxi till Petri där vi skulle sova. Tack så mycket för det! Kom dit, slängde grejerna och gick till statoil och köpte dricka och världens äckligaste korv. Nåja, runt 3 lade vi oss. Ett täcke hade jag och Jennifer och vi kämpade om det på natten. Jag somnade runt halv 5 kanske. Upp vid 9.

Klev upp, gjorde oss iordning, sa hejdå och gick iväg. Gick till cityterminalen, låste in min väska och gick därefter mot gamla stan. Efter måååånga timmar på stan, och extremt onda fötter, var vi hungrig och gick in på en kina i närheten. Där blev det 4 rätter+ efterrätt. Det var riktigt mysigt. Satt där kanske två timmar innan vi gick till cityterminalen för att vila fötterna. Satt där i någon timme, innan bussen gick. 0245 var vi framme i Timrå och slängde oss dötrötta i sängen och somnade till orden, Alla människor är idioter. haha, diskussioner vi kan ha ibland ;D

Nej, det var helt underbart att få komma iväg ett tag och bara vara. Superskönt. Men det enda som köptes var en julklapp till mor och far och en bok till mig själv. Inget mer tyvärr.

BILDER KOMMER SNART!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


home

hemma igen. Eller ja, har vart det hela dagen, kommer med en resume av sthlm och idag. Sjukt mysigt iaf.

Måste bara tacka min älskade vän Jennifer för en underbar dag i Sthlm. Du är underbar ♥

crazyassmotherfucker

hehee. Jennifer den lilla räkan. Kommer med kanonförslaget, såå nu sticker vi.

STOCKHOLM HERE WE COME!

kommer hem på lördag morgon.

091125- onsdag

hallå ja.

Birsta idag. Kom hem med ett par skor, eller ja två par, då jag och Jennifer delar på det ;P tjusiga. Sprang runt som en dåre i lugnt tempo. Blev inge mer än skor, eller jo, ett par strumpbyxor också. Fick skjuts hem av mor, skjutsade även hem Jennifer.

Söker lägenheter för fullt. Det går.... inte så bra nej :S

Ska ringa timråbo imorgon också (I) Längtar till fredagen gör jag också! pepp!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


MAMMA 39 ÅR!

Grattis älskade mamma.
Vet att vi har haft våra duster på senaste tiden, men jag älskar dig ändå.


Love

091123- måndag

Klev upp för ett tag sen, sov inte mycket inatt heller. Suck, måste vända tillbaka dygnet. Mamma mådde dåligt :( Så blev hemma lite längre, så ska slänga ihop något till middag. Sen bär jag mig av mot Timrå där Jennifer väntar och sen läsa hennes analys lite. Tycker hon underskattar sin egen förmåga, and im no expert! (:

Jobb sen då. Får se hur det blir, om vi får bära upp allt igen. Orka inte det. Hoppas dom har tagit dit starka karlar som fixar det istället.

Nej nu måste jag gå och fixa mig. Hörs sen hej!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

091122- söndag

Tråkig helg. Mucho tråkig! Allt jag behöver skriva tror jag.

.

So much pain and so much darkness
In this world we stumble through
All these questions I can't answer
So much work to do



091120- fredag

Hello bloggen.

Igår, vilken dag på jobbet det blev. Phu. Började med att kliva upp. Duschade osv, hjälpte till med maten innan man kilade iväg till bussen. Klev av och mötte Jennifer. Gick då till jobbet, upp till kiosken och vad ser man, om inte vårt ANDRA inbrott på TVÅ veckor och TRE matcher sen. Förstår inte. Nåja, gick ner, och då fick dom det att låta som det var vårt fel, men icke. Det är ju hur enkelt som helst att komma in. Nåja. fick upp nya varor och gick därefter ner och sålde matchprogram. Såg en viss person, du vet vem du är. Om du är så feg att du inte ens vågar möta min blick, ja då vet jag inte alls. Det trodde jag inte om dig!

Sålde klart, gick upp till kiosken, där Jennifer möblerat om för att försöka göra det svårare för dem att komma in i kiosken. Det blev bara bra (: Nåja, sen så jobbade vi då. Hade även försvårat för att några fjortisar och deras äckliga killar inte skulle ner och släppa in folk genom nödutgången. Så då blev man kallad fitta. Det var roligt. Hade jag haft en burk i handen hade jag kastat. Nej, men sen slutade matchen och till råga på allt, så var vi tvungen att bära ner ALLT i kiosken. Drickor, godis, chips, kaffebröd ALLT! Den andra kiosken också. Så det var bara o bära, och jävlar i min låda var tungt och jobbigt det var. En timme över det normala tog vi oss ut och jag fick skjuts hem. Vilket jäkla jobbpass. Vägrar att bära upp allt!

Nåja, vaknade idag alldeles för sent, fick dåligt samvete då mamma städat nästan allting själv. Men jag tog mig an mitt rum, dammsugade övervåningen och trappen och handlade. Har lite tvätt att ta tag i också, men det får bli imorgon. Annars har vi ätit gott och sett på Idol. Väldigt bra idag. Hualigen.

Nej, vilket inlägg det blev! Nu ska jag hitta på något.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


091118- onsdag

Halloj bloggen.

Somnade 1800 i soffan igår och gick därefter och lade mig, sjukt skönt. Sov till 0800 imorse. Klev upp och såg att jag hade fått ett sms från min jobbcoach. mötet inställt. Suck. Ringde Jennifer och ja, jag fick skjuts till henne runt 10. Då gick vi till bussen och åkte till Birsta istället, eftersom vädret älskar oss för tillfället!!! Först blev det ikea, inspirationinspiration. Sen blev det birsta. Fönstershopping på hög nivå. Runt 1330 åkte vi bussen hem till Jennifer där vi kikade runt på datorn, åt lite mat innan pappa skjutsade hem mig runt 1600.

Har inte gjort så mycket mer idag, sov i soffan igen. Ska väl lägga mig i hyffsad tid ikväll hade jag tänkt, då det är jobb imorgon. Nej, men vi hörs nåt mer bloggjävel ;)

/ ElinaAnnaErikaEvensson


oldies..

091117- tisdag

Goddag bloggen.

Har varit uppe med tuppen idag. haha, vet inte vad som skett. Sovit 3-4 timmar inatt, på soffan. Somnade där och har inte gått och lagt mig än. Ingen idé längre, då kanske jag somnar i tid ikväll och kommer upp utvilad imorgon :)

Dagens planer är att kolla runt litegrann. kika på bloggar, lägenheter och allt som hör därtill. Morgondagens planer är först möte med Sutdent Consulting och sen stan med Jennifer :) Blir fönstershopping på hög nivå. haha.

Gjorde nyss en lista. En hemlig lista än så länge. Men jag längtar ju så mycket, Jennifer! :D:D Kommer bli grrreat.

Neej, nu ska jag försöka få något gjort :) haha, tjarå

/ ElinaAnnaErikaEvensson

 


Kärlek?

Omprioriteringar görs hela tiden, men det är sluändan för att ett normalt liv ska levas. Jag vet inte vart jag står, men jag vet vart jag har mina kära.

Det är kärlek för mig. Den behöver inte vara bunden till blodet. Kärlek på 'utsidan' är precis lika viktig och betydelsefull. Bara en insikt från någon som funderat länge på detta.

och vet ni vad, det känns helt rätt!


091116- måndag

Ny header. Vad tycks? Är väl sådär nöjd med den, men ville ha en förändring. Säga vad ni säga vill, men det är min blogg! hihi. Nejmen

091116- måndag

Så, nu är jag klar med det personliga brevet. Skönt. Blev en sida. Nu ska det bara uppdateras på hemsidan och sen skrivas ut, sen är jag redo för mötet på onsdag. Längtar faktiskt, då det var så intressant senast. Längtar dock inte till intervjuträningen. Hua, läskigt.

Nejmen, jag har nog inte så mycket mer att säga. JO! Såg ju Paranormal Activity igår, men den var inte vad jag hade förväntat mig, då jag hade fått all förhandgranskining + visste slutet. Jennifer stackaren, trodde det var dokumentär och därför blev vettskrämd. Men den var definitivt läskig och eftersom jag man tror djupt på både andra och demoner, så tror jag absolut att det finns arma stackare runtom i världen som går igenom något liknande. Hua.

Nej, nu ska jag fortsätta lyssna på Johnossi. Sjukt bra. Synd att man missade dom på peace :(

/ ElinaAnnaErikaEvensson


sötögonen på Jennifer, sista utgången innan de åkte :(

091116- måndag

någon som kan skriva mitt personliga brev? blä..


091115- söndag

Ja, uppdateringen har inte varit på topp. Men veckan har bjudit på jobb, möte med Student Consuling och mera jobb.

Mötet med dem gick kanoners. Det var inspirerande och intressant att veta vart jag skulle kunna platsa. Ska även på möte nästa vecka. Ska även skriva ett personligt brev till dess också. Jag hatar det, tycker det är så svårt.

Jobb, tisdag och lördag. I Tisdag var både jag och Jennifer så less och det blev inte bättre av att vi kom dit heller. Men iaf, vi har jobbat våra timmar för denna vecka. Igår så for vi vidare mot Madde som fyllt 19 i veckan. GRATTIS! Har inte gjort ett inlägg till dig, i´m sorry :( Linda och Madde satt och drack medan jag och Jennifer satt med jobbtröjor, håret åt alla håll och blöta strumpr. Mysiga tjejer..

Även denna vecka har jag bestämt mig på allvar vart jag ska plugga. Vill inte avslöja någonting än, men det bådar gott för framtiden. Ni får svar i mitten på december, i promise.

Nej, nu blev det väldigt mycket spalter, men ja. Nu orkar jag inte mer.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

091115- söndag

Jag, Elina Evensson, som är så fruktansvärd feg för att se skräckisar, laddar just nu hem Paranormal Activity. Vad i helvete har jag gett mig in på. Kommer med en rescension sen. hualigen.

091115- söndag

kul att man har skrivit oktoberi  varje inlägg. less! haha

091013- fredag

fredag den 13:e. scary

 

Nej, jag har verkligen ingen lust att skriva blogg längre, jag vet inte vad det är men ja. Kanske kommer något sporadiskt eller nåt. Ciao

 

/ ElinaAnnaErikaEvensson


091009- måndag

Så less på denna jävla äckliga diskussionen, som inte går någonstans. BLÄ!

Har inte gjort mycket alls. sovit 18-20 timmar. Skönt. Åkte till ICA och sen Micke. Pinsamt och elakt pappa! Vill gå och lägga mig. All energi försvann på en gång. Helvete.

Jobb imorgon. Skönt!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


true love.

 


alkoholist?

Är du alkoholist?


1 . Jag drog min första fylla när jag var yngre än 15 . [/] på gränsen
2 . Jag har spytt för att jag har druckit för mycket . [X]
3 . Jag har gjort saker på fyllan som jag ångrar . [X]
4 . Jag har druckit öl, cider, vin och sprit . [X]
5 . Jag tycker att alkohol är gott . [X]
6 . Jag har behövt åkt in på sjukhus för att magpumpas . [ ]
7 Om jag inte fått tag på något att dricka innan festen så tar jag av mina föräldrar . [/]
8 . Jag dricker ofta [/] om man räknar sommaren, hehe. men nu på senaste tiden har det inte blivit så mkt.
9 . Jag har druckit mer än 10 gånger . [X]
10 . Jag har varit på krogen . [X]
11 . Jag har suttit på en busstation, tågstation etc och druckit . [/] alltså, och väntat på bussen, ja, men inte annars.
12 . Jag har blivit kallad alkis . [/]
13 . Jag har kört motordrivet fordon när jag varit på fyllan . [ ]
14 . Jag har köpt hb . [X]
15 . Jag har däckat på fyllan . [X] kurrgömma ftw!
16 . Jag drack så mycket att jag spydde på min första fylla . [X] heheheh, ellen :O
17 . Jag har åkt polisbil . [/]
18 . Jag har gjort något olagligt på fyllan . []
19 . Jag har druckit mig full med mina föräldrar . [X]
20 . Jag tycker det är kul när folk är för fulla [/]

TOTAL : 13

0 - 5 = Du dricker för att ha kul och vet hur mycket du tål.
6 - 10 = Du ligger på varningsgränsen , ta det lungt innan det är för sent .
11 - 15 = Du är ett riktigt fyllesvin !
16 - 19 = Det är försent för dig , Fyllo..
20 = Du är nog alkoholist

 Jag uppmanar mina vänner att ta detta test. Kanske få lite perspektiv på våra vanor. hehe..

 

 

 

 

 

 


091008- söndag

Jaa, några timmar sitter man här igen :P eller ja, det är nästan 12 men ändå. Gick och lade mig tillslut. Somnade och sen så klev upp runt 11. Väntade på bilen och hämtade Linda i timrå. Då blev det birsta en snabbis. Fick det vi behövde och åkte hem :) Eller nej, jag åt lunch med Jennifer också (: mysmys

Trött är jag nu också. Men ska hålla i mig till ikväll. Då ska jag sova och kliva upp i tid imorgon. Hoppas på jobb! det är ju match på tisdag så förmodligen, förhoppningsvis är det jobb imorgon! :d

Annars då. haha. Nej, men nu ska jag kika vidare på internet. Hörs hej

/ ElinaAnnaErikaEvensson

091008- söndag

kanske är dags för ett riktigt inlägg.

Nu sitter man här, alldeles för sent på en lördagskväll, men vad gör man. Har varit ensam hemma med killarna idag. Det har vart otroligt skönt. Vi hyrde män som hatar kvinnor och lite gotta. Så vi har klarat oss alldeles utmärkt. Nu när inte föräldrarna är hemma heller, så kan man sitta på datorn lite när man vill. Det kallar jag frihet :P

I veckan har jag återhämtat mig från sjukdomen. Just nu har jag bara hosta och lite förkylning, men det är mycket bättre. Dock väldigt jobbigt att vara ute och gå :/ Men ja, till veckan så ska jag simma med Jennifer, hoppas det går bra. Annars i veckan har inte alls hänt mycket.

Igår var jag som sagt på lunch med Jennifer och sedan bio på kvällen. Det var en riktigt mysig dag. Jag saknar mina girls, Linda och Madde som fortfarande är i Sverige också. Måste hitta på något någon dag! Belle också, kom hem din skrutt! Nej men filmen var riktigt bra, trots liten sal och trångt benutrymme.

Imorgon blir det tidigt. Kanske inte ens går och lägger mig. Vad är det för mening liksom? Det blir birsta och sen var det planer med Lovisa, men de fick jag tyvärr ställa pga influensan i familjen. Men vi tar det någon annan gång, right? :)

Nej nu ska jag se om någon vettig människa är inne på betapet :P Ha det bra.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

sakna sommaren. Nästa år blir det bara du och jag till strängöarna. Mer roddturer, sitta på berget, åka till ulvön, gröna sjön, trysunda. inte några boys. dom ställer bara till problem. right?

 


svinisen

förmodligen den som drabbade mig förra veckan och nu min familj



någon jävla influensa är det iaf. suck.

gääääsp

sitter hos Jennifer. Hon lyssnar på en otrolig tråkig föreläsning. Hon är duktig hon. Själv sitter jag vid msn och bloggar. Hehe. Suck

Sjukt trött idag, men så blir det med bara 3-4 timmars sömn. Ätit på kina idag, mumsigt. Snart blir det bio med Jennifer. Trubbel i paradiset. Får se om det är nå bra.

Nej nu måste jag verkligen få mig en vila. Sjuuuuukt trött. kolavippen. hahah

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Den blå båten- Stefan Evensson

(med reservation för att det kan vara något fel i texten)

den blå båten, lämnade hamn
såg vid kölen, då försvann våra namn
fyrljuset, belyste vårt svall
spanade ängsligt, i dess intervall

ooo du viskar till mig
ooo jag saknar dig

den blå piskade oss, när vinden tog i
hade vi lyckan? stod den oss bi?
vi revade seglen, lite för sent
vattnet forsade in, så var det ment

ooo du lockade mig
ooo jag saknar dig

båten kantrade, sävligt och lugnt
månen bröt igenom, och mannarna sjönk
iskalla vattnet, omsvepte mig
skrek änglisgt, nu träffar jag dig

ooo du ropar på mig
ooo jag saknar dig
ooo du ropar på mig
ooo jag saknade dig

går vi på molnryggen
och jag älskar dig

Skriven till min älskade farmor. Älskar och glömmer dig aldrig ♥


RSS 2.0