Just another picture to burn

Lördag- 1 dag kvar

Vaknade runt halv 11, pigg som jag vet inte vad. Men jag var tvungen att kliva upp iallafall. Gjorde inte så mycket, fikade och donade. Sedan så kom gosälsklingen ner och gjorde mig sällskap vi teven. Låg där ett tag innan jag var tvungen att gå och duscha.

Gjorde mig iordning och sådär, sedan hade vi inte så mycket tid på oss att göra något annat, utan gick upp till mamma, för att fixa mina sista saker inför resan och sedan så gick vi till bussen. Eller nej, vi sprang till bussen. Vi kom fram precis innan den åkte.

Klev av vid ikea för att vi skulle inhandla allting till resan. Kom även på att jag hade glömt lite grann hemma, och vi ble smått irriterade. Men det blev bra ändå :) Tack Måddan! :) Då gick vi på donken och åt, när vi till sist hade fått ett bord, för det var fullpackat. Men det var gott och efter det så gick vi till Willys. Handlade godis och lite andra grejer innan vi gick till bussen.

Fick en liten spyattack på busshållplatsen, men som tur var kom det inte upp. Efter det så hoppade vi på bussen och sedan så bytte vi buss innnan vi kom hem till Daniel. Slängde in packningen på rummet och sedan pratade vi med Måddan ett tag och sedan så var det mat. Efter det så var det teven som hägrade och jag gick och lade mig väldigt tidigt för att vara pigg imorgon. Men jag hade en trevlig dag i allafall.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

On the ledge prepared to fall

Idag så vaknade jag klockan 6  någonting, för att kliva upp och göra mig iordning. Då insåg jag att vi hade nationellt prov i matte idag, så då blev jag lite smånervös. Men skakade av mig det och fikade.

GIck till bussen och klev på. Kom till skolan och trodde jag var försenad men det var jag ju inte, eftersom vi började halv 9. Tittade lite granna i boken innan vi gick in opch satte oss.

Vi satte oss, jag, Jennifer, Jennifer, Lovisa och flera andraoch pratade om frågorna. Olle gick och hämtade té, kopierade och sket, två gånger! Jaja, sedan fick man veta att provet, ja det var ett hopplock som han själv hade satt ihop. YEs, sa jag bara. HAHA, dålig man känner sig. Nejmen, vi lämnade en del frågor, men jag är i alla fall godkänd på kursen.

Efter det så slutade vi och då hade jag en sån tur att mamma och marcus var påväg till mormor, så dom plockade upp mig. Efter det så ringde jag Daniel och vi bestämde att han skulle kliva av i Sörberge Norra och så skuille vi åka till mormor och morfar.

Kom dit och fikade och pratade. Skrattade åt morfar ganska mycket, men han är så härlig den där gubben. Efter någon timme så åkte vi hem och gjorde inte så mycket. Skulle ju ner till pappa, eftersom han skulle bort, så vi skulle vara ensam där, Jag och Daniel. Men först så myste vi hemma hos mamma och gjorde inte så mycket innan vi gick ner till pappa runt halv 4.

Kom hem till pappa och laddade ipoden och sa hejdå till pappa. Efter det så myste vi ett tag innan vi började med maten. Lövbiff med strips och bernaisesås. SÅ jävla gott. Mumma. Är riktigt stolt över min matlagning. Efter det så var det mys, teve, mys, softa, mys, och nämde jag mys ;D

Gick och lade oss ganska tidigt, men det gick bra ändå.. Vi ville vara pigga till nu i helgen, då vi ska ha skiiiitkul!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

You give me feelings that I adore

Vaknade av att jag hade ont i halsen och huvudet, och jag vill ju absolut inte vara sjuk till resan på söndag så jag bestämde mig för att vara hemma.

så jag somnade om, men jag vaknade halv 11 igen kanske och gick ner och fikade. Marcus var då vaken och victor var också hemma. Men jag satt där ett tag, innan vi skulle åka ner till huset.

Var där i huset ett tag och Marcus åkte iväg med Gunnevi. Sedan så åkte vi hem och då gjorde jag inte så mycket utan bara var. Jo, förresten jag satt och spelade lite dator, men eftersom inte internet funkar än, ja då får man leka på annat sätt med datorn. Typ, harpan, powerpoint osv.

Sedan så gick dagen vidare och jag hjälpte mamma med tvätten och sen så gick jag och lade mig runt halv 11.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Standing outside of heaven waiting for god to come and get me

Vaknade av att Daniel klev upp och gick iväg till skolan. Bestämde mig för att stanna kvar en dag till. Sov till klockan kanske var halv 11, och då var jag så pigg att jag var tvungen att kliva upp.

Satt mig vid datorn och surfade omkring lite och sedan så slötittade jag lite på teven innan jag gick och fikade. Sedan så var det datorn och teven osv, tills Daniel kom hem klockan halv 4 var den nog.

Då hade mamma ringt och sagt att jag skulle komma hem den dagen. Men jag ville ju stanna så jag åkte hem med pappa efter att han hade slutat jobba. Vi åt mat och myste innan jag var tvungen att åka runt 9.

Åkte hem med pappa och Lasse. Han är allt bra skön den där finnen "Jag litar på dig till 100% procent Morgan" och tänk er det på brokig svenska med finsk dialekt.

När jag kom hem så gjorde jag inte så mycket utan gick och lade mig ganska snabbt.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Yours are the sweetest eyes I've ever seen

Vaknade av att Lovisa kom in i rummet och lade sig. Somnade om och vaknade när klockan ringde två timmar senare. När jag skulle kliva ur sängen så insåg jag hur jävla ont i kroppen jag hade. Medicinbollen hade verkligen tagit sin verkan på min kropp. Men tog mig upp och gjorde mig iordning. Packade också, eftersom jag skulle till älsklingen på eftermiddagen <3

Åkte till skolan då vi hade samhälle och sedan så hade vi lunch. Eller nej, vi hade mentor före. Finns det någon virrigare än Enith? Seriöst, hon borde kollas upp. Sen så var det lunch. Första verkligen goda lunchen på skolan. Nuggets. ;D Åt oss proppmätta och sedan så var det geografi.

Fick reda på att vi är lediga imorgon! YAY! Så lycklig. Sedan så var det dubbeltimme i engelska! Hade bokredovisning första timmen. Gick väl bra.. Men hon märkte att jag inte läst boken satt..

Hon : did you finish the book?
Jag: Bläddrade lite i boken, funderade lite; Almost!


Jaja, det var det. Men ändå. Efter det så satt vi och skulle göra grammatik, men det orkade inte jag och Lovisa, så vi spelade kort istället.

Efter det så åkte jag till älsklingen. Nackstabussen var asförsenad. Men jag kom fram och möttes av loverboy :D Vi gjorde inte så mycket hemma, mest mös och så.. Duschade/badade också! Myys. Sedan så somnade man runt halv 1 kanske ?

/  ElinaAnnaErikaEvensson

And you still could melt me with your smile

Vaknade av att klockan ringde och älsklingen var tvungen att gå till bussen. Själv kunde man sova i några timmar till.

Vaknade runt 9 och alldeles precis då kom Lovisa. Gjorde mig sällskap då jag fikade och gjorde mig iordning. Hade ont i halsen och finderade på att skippa gympan, men gjorde inte det. Så jag packade iordning det och sedan åkte vi till skolan. Kom till gympan, då vi fick reda på att vi skulle köra styrke med medicinboll. Nej, var första tanken som slog mig.

Men jag och Jennifer teamed up och körde lite granna. Det var jävligt jobbigt, men jag gav allt jag kunde. Vilket inte är så mycket, men jag gjorde det iallafall. Var alldeles slut när vi var klar. Men glad att jag gjorde det. Efter det så gick vi och Duschade (come on, give me a break. That is just disgusting!)  Sedan så var det lunch och lektioner. Jag vill till ITALIEN NU!

Efter skolan så åkte jag och Jennifer in till stan. Gick omkring och prata och skratta. Åt på KebabCity också, men vi tyckte vi var värd det, eftersom vi hade gympapasset på morgonen. Köpte ingenting, och är riktigt stolt över det.

Åkte hem och på bussen så försökte vi lösa lite mattetal, men det gick ju inte alls bra! Kom hem och var helt slut, men vad gör man. Nej, man går inte och lägger sig, utan man åker skridskor, med Victor, pappa och Stefan. Haha, när jag kom i säng så var jag riktigt slut. Somnade som en stock!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Daydreamer, with eyes that make you melt

Vi vaknade av att pappa ringde och väckte oss runt 10. Gick ner och åt frukost med hela familjen. Sedan så var det att slötitta på teven en stund innan vi gick upp för att titta på Victor, då han spelade en bandymatch.

Det var ganska mysigt att stå ute sådär. Dom vann, med 7-2 tror jag att det blev. Väldigt bra gjort tycker jag. :)

Efter det så åkte vi ner till pappa och gjorde inte så mycket, spelade lite kort och myste. Sedan så åt vi mat och sedan så packade vi iordning och åkte till mamma. Eller nej, vi tittade på handbollen hemma hos pappa först.

Sedan så åkte vi till mamma, och gjorde inte så mycket. Gick och badade på kvällen och det var mysigt. Dock, lite mörbultad. Men det kan man ta :)

Gick och lade oss vid 11.

/ ElinaAnnaErikaEvensson 

If I had it my way you?d be here today

Vaknade runt 11. Gjorde itne så mycket utan klev upp och fikade.

Började att rensa ut alla mina kläder. La allt på sängen, för att det skulle bli lättare att sortera då man ska flytta hälften till mamma. Men innan jag gjorde det så övningskörde jag. Runt västanbäck till OK och till mamma och sedan hem. Det gick bra :)

Sedan så packade man alla kläder man ska ha med sig till mamma. Efter det så var det mat och sedan så har man tittade på film. This is England, en skitbra film faktiskt.

Efter det så såg man på handboll och sedan så hamnade man här. Och nu ska man göra Daniel sällskap då man suttit här ett tag. Saknar han så man måste gå ner ;)

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Stars are shining so bright

Klev upp då älsklingen skulle åka till skolan. Själv så tog man sig extra tid på sig, jag har ingen aning varför, men det bara blev så. Gick till bussen 3 minuter innan den gick. Herregud vad skönt.

På skolan hände inget speciellt. Var bara extremt trött! Förstår inte. Men i historian så såg vi en film. Den var faktiskt bra och hemsk. Men iallafall, så vet jag en som kommer få ig på matte nationella nästa fredag! jag! Ett stort fet IG! Jaja, men så får det bli.

Åkte hem och gjorde mamma sällskap in och handla i timrå. Efter det så lade jag mig i soffan och sov en stund innan jag mötte darling vid bussen. Vi gjorde inte så mycket, utan åkte ner till pappa på en gång.

Väl där så åt vi supergod mat och sedan så var det inte så mycket som hände. Tittade på teven innan man gick och duschade.

somnade runt 12 kanske?

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Through the storm we reach the shore

Ledig idag! :D
2 månader med älsklingen <3


Vaknade 10 av att mamma kom in rummet. Jag klev upp och fikade. Då kom mormor förbi. Första gången hon var i lägenheten och hon blev helt amazed av mammas inredning.

- Du borde inrikta dig på att bli heminredningsdesigner!

Det är bara ett av mormors uttryck. Men det var ju bra. Stannade kvar för att jag skulle åka till mormor och lämna läsloggen på skolan. Men det slutade med att jag åkte med mamma och marcus in istället. Skönt, för då fick jag skjuts tillbaka.

När jag kom hem så var det meningen att jag skulle åka till Daniel. Men lat som man är, så fick han komma hit isället. Vi tillbringade tid hos mamma, eftersom vi ville vara så själv vi kunde bli. Hyrde filmen Ciao Bella. Den var bra, men sorglig. Jaja, slutade med att man låg och sov i soffan medan det var handboll. Men shit happens!

Gick och lade oss runt halv 12.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


I?ve made up your mind

vaknade av klockan och att vi skulle kliva upp. Gjorde oss iordning innan vi fick halvspringa tioll bussen. Men det gick bra. Kom in till staden och jag klev på min buss och han på sin. Pratade med han under hela resan, men det gör inget ;) på skolan så var det en extremt trög dag. Massa genomgångar och skit. Var totalt slut när jag kom hem.

Lovisa följde med mej hem, för vi skulle skriva läsloggen. Slutade med att vi somnade i sängen och vi åkte upp till mamma för att göra den. Det blev bra ändå. Skulle sova hos mamma, för att jag ville det :) Badade i två timmar efter att Lovsa hade åkt. Gjorde inte så mycket mer, utan gick och lade mig, i en ny säng, med nya täcken och kuddar, i ett nytt rum.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Bright lights been cast a shadow

vaknade av att älsklingen var tvungen att kliva upp. Men jag somnade om och sov i två timmar till, innan jag klev upp och gjorde mig iordning. Packade även en väska eftersom jag skulle till Daniel sen efter skolan. Åkte till skolan, gjorde inte så mycket. Eller jo, hade ett "prov" i engelskan, men det gick väl ganska bra. Sedan hade man Muntlig redovisning i svenska också. Det gick ju sådär, blev ju väldigt röd i ansiktet, men han tyckte jag lät påläst och det är ju alltid bra.

Efter skolan så åkte man till Daniel. När vi kom hem till han så åt vi mat och pratade lite med hans mamma och Caroline. Sedan så gick vi till Caroline för att älsklingen skulle hjälpa henne med datorn och att dra nånting till ena teven till andra. Det slutade med att han inte hade rätt grejer, så vi gick ner till han igen. Efter sökande så hittades sakerna, och då var det bara o traska upp igen. Men eftersom man var så blöt om fötterna så stannade man i hallen med skorna på. Det tog nästan en timme att fixa det där. Så där stod jag i en timme. Haha, jaja. Det löste sig tillslut. Sedan så gjorde vi inte så mycket, eftersom det tog hela kvällen. Somnade sött.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

One, two, princes kneel before you

Vaknade av att Lovisa kom in rummet. Hon kröp ner och vi sov vidare tills klockan var kvart i 9. Klev upp gjorde oss iordning och väntade på att mamma skulle komma och hämta oss. Åkte till skolan där vi satt och väntade på gympan. Det gick bra och skolan var väl trög som vanligt men inget ovanligt hände väl.

Daniel kom på kvällen. Det var jag väldigt glad över. :) Vi gjorde inte så mycket utan gick och lade oss ganska snabbt. Men det är bara skönt att ha honom i närheten. Då mår man som bäst ! :)

/ ElinaAnnaErikaEvensson

I close my eyes, I'm in your arms

Vaknade jag vet inte när. Men det var inte så sent. Gjorde inte så mycket. Åkte hem runt halv 5 och när jag kom hem så läste jag lite, innan jag saknade älskling så mycket att jag var tvungen att prata med han. Somnade runt halv 2.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

I'm gonna tell you right here

vaknade på eftermiddagen någon gång. Alla andra gjorde sig iordning medan jag och älsklingen gick på snigelfart. När dom åkte runt  5 så var Daniel väldigt mysitsk av sig.

Han ropade till mig och jag mötte han vid toan, då hade han tänt massa ljus och fyllt badet med vatten och skum. Mysigt värre! blev värsta överraskad. Sedan så hoppade vi i och myste på innan vi klev upp. Myste mera innan vi gick och gjorde mat. Det blev plättar och det var supergott.

Efter det så tittade vi på teven och myste. Mycket mycket trevligt. Hade en väldigt trevlig kväll. Mer mys i badet önskas! ;D

/ ElinaAnnaErikaEvensson

image30

You?re on my radar

Uppdatering av dagen

Hade sedan matte, men satt vid datorn istället för att plugga inför nationella (a) Efter det så åkte man hem och gjorde inte så mycket. Packade iordning och sedan så åkte jag till mamma en stund. Fick skjuts ut till Torsboda där man hoppade på 201 där Daniel satt :)

Åkte hem till han, där vi myste och hade trevligt.. except the incident, but it´s okey, baby!

Gick och lade mig runt 12, var såå trött! Men det var en mysig kväll!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Loveli friday

Äntligen fredag, efter denna första vecka!

Vaknade av klockan halv 7, gick och duschade osv. Sedan så gick jag och fikade och gjorde mig iordning. Åkte med mamma till bussen.

Stod och väntade på bussen och ser den komma, när den plötsligt stänger av motorn vid pizzan. Sedan kommer alla som suttit på bussen till 609 som redan stod vid ica. Den hade tydligen fått en punktering och de hade börjat ryka ur motorn. Så han bad den andra busschauffören att skicka en ny buss, men det skulle inte komma någon förrän om en halvtimme. Så jag tog 609. Om det finns någon surare buschaufför, ja säg till. Han fräste på alla som klev på bussen och sa att inte han visste när busshelveten skulle gå. Herregud, ta det lugnt.

Efter det så kom jag en halvtimme sent och gick till historian. lyssnade på en låt om motståndsrörelse. Slutade med att vi skulle diskutera om nån motståndsrörelse. Sedan så gick vi och spelade kort en stund innan vi gick och åt. Mkt god mat var det. Sedan så har man suttit här och skrivit på svenskan, så man slipper ha den att göra i helgen.

I helgen ska jag vara med älsklingen. Ska ha såå mysigt :):) Fruktsallad, bad, och myys.. Vad mer kan en tjej begära ;D

/ ElinaAnnaErikaEvensson

image29

10 januari 2008

Idag så vaknade jag av att Lovisa kom in i rummet. Då hade ju jag försovit mig lite, men det var ingen panik. Gick ner, fikade och gjorde iordning mig och sedan gick vi till bussen.

Gick inte så bra att gå till bussen, eftersom det var superhalt, men det gick :) På bussen gjorde vi inte så mycket, lyssnade på musik och var allmänt osocial mot varandra.. Fast det är vi alltid.

Kom till skolan, tog en dator och satte igång, med läsloggen. Blev klar ganska snabbt, men gumman min har ju en för ny dator så skolan kunde inte ta emot den.. CP-Skit! Jaja, men efter det så var det mat, valde att ta soppa. Men det blir man ju så mätt på. Aja, det gick ner i alla fall. Sedan så kom Jennifer så då var det bara gå tillbaka.

Efter detta så började lektionerna. Vi började med geografi och sedan natur. Det var tråkigt som vanligt. Jag var den som fick skriva för att det var bara jag som hade penna. Men då får dom skriva sen ;)

Efter det så hade vi svenska, och då fick vi träffa vår nya mentor och svenska lärare, Jakob. Han var trevlig, men gav oss en mintlig redovisning på 3 minuter till tisdag. Jaja, jag valde att prata om aztekerna. Sedan så fick vi en läslogg vi ska göra. Jaja, men det får duga. Sedan så hade vi engelska, där vi skulle ha bok diskussionen, och då blev det försenat, så vi får göra om 2 veckor ist. Det var ju synd ;D

Åkte in till stan, där jag möttes av älsklingen. Gick och åt på subway (tog mörkt bröd och inget salt och liiiite sås), sedan så åkte vi hem. Låg och myste hela kvällen och nu sitter man här. Mysigt och underbart som vanligt ;);)

/ ElinaAnnaErikaEvensson

image28

9 januari 2008

imorse så klev jag upp runt kvart i sju. klev upp, gjorde havregrynsgröt och satte mig o åt. gjorde mig iordning och runt 20 i, kvart i åkte jag med mamma upp till bussen.

Väntade på bussen i 10 minuter, när Julia och Ellen komoch sa att den hade åkt av i Tynderö, så då var det bara o ta 609 som stod där. Kom en halvtimme sent till samhällen, där vi hade en genomgång. Men det gick bra ändå.

Efter det så hade vi italienska, trögt som fan, men det gick. Förutom att min mage kurrade som ett monster, trodde fan det skulle utvarnas en jordskalvsvarning. :) jaja, det gick bra och sedan var det mat. Det var fisk, men det gickk ner ändå, eftersom jag var hungrig.

Efter det så hade vi geografi och sedan dubbeltimme i natur, fortfarande lika jobbigt och lika trögt. Jaja, men jag tog mig igenom dagen pga av bismarc :)

Förresten, jag sökte upp Jenny också. Det var så att vi skulle läsa ut boken till imorgon, när jag vet att hon har sagt till mig att den ska vara utläst och klar nästa vecka. Så då blev det arga blickar och sura miner. Då bestämde jag mig för att jag skulle se filmen istället, så jag frågade mamma om hon kunde låna mig pengar. Det kunde hon ;) Sedan så åkte jag med Jennifer in till Timrå, där jag skulle titta på videoteket. Dom hade den inte inne, så nu tänkte jag att min dag var förstörd. Men jag åkte hem och satte mig och åt, då Daniel och jag kom att hans brorsa kunde ladda ner den. Så jag åkte med pappa in till Daniel.

Nedladdningen var segare än segast, så medan vi väntade, så skrev jag läsloggen, och läste på boken. Runt 10 så ringde pappa och sa att han var klar, ja då var det ju bara o åka hem, utan att ha sett filmen. HELVETE! Då har jag ju ändå inget att säga imorgon.

Såg på teven en stund innan sängen hägrade.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

image27

when upgrades is at its best

Ja, nu har man då kommit hem.

Man hade svenska och sedan så hade vi matte. Fick reda på att vi har nationella snart. Kommer gå åt helvete och då kan man helt enkelt vinka hejdå åt MatteC. Aja, men för att vara på den säkra sidan så spelade vi kort på hans lektion! :O

Sedan så gick man till bussen och så hoppade man på den.. Fick lyssna på Lovisas musik hem. Den är inte så bra, men det behöver inte hon veta ;) Sedan så var det bara att gå ner för Nya SöråkersGatan. Den var snorhal och jag gled mer än gick. Kom hem, insåg att de hade gjort makaroner och köttbullar! My favorite:O Gjorde iordning havregrynsgröt och mackor istälet.

Sedan så var det ju planen att man skulle hit och ladda ner en låt och seda gå ut o gå.. Men jag blev fast här, så nu har man svikit sig själv. Har inte hunnit läsa något heller. Herregud, i´m a mess!

Jaja, grannen kom förbi iallafall. Hon undrade om vi hade sett hennes katt. Nej, sa jag.. Men hon bara "men jag hör hur det jamar i andra huset." Så vi rusade dit och låste upp då kom katten utspringande. Lillstackaren, varit inlåst sen i lördags. Jaja, vad ska man göra.. Hon dog ju inte där iallafall ;) Positivt det.

Jaja, jag ska iaf, duscha nu och sedan ska jag läsa!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

image26
True friendship lasts forever! <3

just another day goes by

jaja, nu sitter man på skolan och skriver lite. Har gjort klart min sahmälle, så dessa två gummor får skriva av mig. Haha, men vi ´har ju gjort det tillsammans.

Idag så blev jag väckt av Lovisa när hon kom till mig halv 8 på morgonen. Hon hoppade i sängen och vi sov vidare i en timme ungefär. Klev upp runt 9 och fikade. Knäckebröd med lite smör och ett glas mjölk. Sedan så gjorde man sig iordning och sedan så gick vi iväg.

Gick till ICA innan vi ställde oss vid busshållsplatsen. Köpte lite tuggummi innnang. Eller rättare sagt, Lovisa köpte och jag fick ;D

På bussen hände inte så mycket. Eller jo, jag fick höra en låt som jag har suktat länge efter. En gammal goding som jag nu vet heter 2 pinssess av Spin Doctors! Så fruktansvärt bra låt, som väcker många minnen.

Jaja, sedan kom vi till skolan då vi hade engelska. Det kmr inte gå att läsa hela boken, så jag fuskar lite genom att söka lite information på nätet. Tänkte dock läsa ikväll. Sedan så hade vi mentor. Vi fick då fika av Solan, eftersom hon slutar nästa vecka. Vi fick Chokladboll, men jagdrack mitt vatten. Ville ha den, men jag åt den inte. Tack och lov säger jag bara. Fatta vilken besvikelse annars det hade blivit för mig.

Aja, sedan var det äckelmat och sedan så hamnade vi här.

Uppdaterar ikväll!

/
ElinaAnnaErikaEvensson

image25

7 januari 2008

Ja, då har första dagen i skolan gått.. Ish, jag är less redan nu.

Började med att man klev upp klockan halv 9, död redan då. Men iaf, så gjorde jag mig iordning och sedan så packade jag för gympan. Fick skjuts av mamma imorse, och det var uppskattat.

Kom till gympan ungefär en timme tidigare, och var ensam. Satte mig då och läste lite och lyssnade på musik. Såsmåningom så kom resten och sedan så började gympan.

Hade fotboll med bara tjejerna, men det var väl inte så seriöst utan vi lattjade bara omkring. Gjorde det i cirka 45 minuter innan jag skulle ha inv. samtal med Hasse. Han sa att jag var ambitiös och ingen latmask. HAHAHA!! Dagens skämt, seriöst. Om det är någon som är inte så jättepositiv till gympan, ja det är då jag. Men iaf, efter det så slutade vi och vi gick och duscahde. Seriously, give me a break!

Gick sedan med girlsen och åt, innan vi hade samhälle. Fick reda på att vi ska göra en djupdykning in i EU! Nejtack! Det kommer säkert bli tråkigt, men ändå, det måste göras. Fick även tillbaka debatt/analysen jag gjorde förra terminen. Hon skrev att jag hade en talang för att skriva! :D yay, det var bra att höra, då man går Samhälle.

Efter det så skulle vi ha italienska, men hon kom aldrig, så jag åkte med Lovisas mamma hem.

När jag kom hem, skulle jag se på OTH, men somnade 10  minuter in på avsnittet. Måste se om det. Sedan så åt vi mat. Efter det var det soft ett tag innan, vi åkte upp till lägenheten. Var där ett tag, då mamma skickade iväg mig och marcus att köpa fikabröd. Köpte bullar och kaffe. Jag åt ingen bulle. STOLT! hihi, jaja, fixade kanalerna på teven så man satt o slappade lite innan vi åkte hem runt 9.

Satte sig här ett tag, och nu ska man gå ner och softa, innan man ska SOVA, djävulen.

/ ElinaAnnaErikaEvensson
image24

Close your eyes and listen

Ja, idag har man ju då inte gjort mycket alls.

Vaknade av att pappa ringde mig klockan 12 o sa att det var skidor på teven. Somnade om och klev upp en halvtimme senare.

Gick ner och tittade på skidorna, då Daniel kom ner kanske en timme efter mig. Tröttälsklingen min! Sedan så åkte mamma, pappa, marcus upp till lägenheten, men vi fortsatte att titta på teven. Somnade dock i sådär 2 timmar och då hade dom redan kommit hem.

Åt lite mat, innan jag och Daniel gick upp och lade oss och tittade på OTH. Så jävla underbart bra serie. Såg några avsnitt, innan mamma kom upp och sa att vi skulle åka till lägenheten. Packade ihop mitt skrivbord och bar ut det till bilen. Sedan åkte vi upp. Gick med Daniel till bussen.

Kom sedan tillbaka till lägenheten, där de har fått ihop grejerna bra, kanske kan sova där till nästa helg, who knows? Var där en stund och sedan så åkte vi och tankade innan vi kom hem.

Duschade och sedan satte jag mig här en stund. Ska gå ner och socialisera med familjen. Imorgon börjar äckelskolan igen. JAG VILL INTE!! Sedan börjar även min och Jennifers nyttighetsperiod. Hoppas det går bra! I want to. Ser ut som ett vandrande fläskberg, så det behövs verkligen.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

image23

when eberything seems so far away

() har suttit på en geting/humla
( ) har gråtit efter ett besök hos frisören
(x) cyklat utan händer
() har hatat kärlek
() har flugit i en luftballong
(x) älskar att gunga
(x) har åkt pulka
() har haft bamseplåster på mer än tre tår samtidigt
(x) är höjdrädd
()kysst dig själv
(\) hoppat från ett fönster- inte hoppat, men klättrat ut för ett ett antal gånger

( )vandrat några mil

(x)viskat i någons öra
( )hånglat med en av samma kön
( ) hamnat på sjukhus
(x) känt dig som ett pappersark
(x) har virkat
(x) har diskat
(x) förlorat någon du älskade
(x) sagt nej till sex
(x) druckit vatten upp&ner
() dödat någon
( ) ätit säl
(x) bakat sockerkaka
(x) är kär i någon
(x) känt dig som ett as
(x) lyssnat på samma låt en hel natt
(x) ätit godis istället för att gråta
(/) gjort dig själv illa- har jag väl säkert, men inte medvetet 
(x) skrikit hora/bög till någon
(x) varit full
( ) varit hög
(x) varit ordlös
( ) hatar värme
(x) har vunnit i vattenkrig
(x) har skrivit på någons arm
(x) har dissat någon som ringt på din mobil
( ) varit otrogen
(x) har hatat någon som du egentligen älskar
(x) har ångrat dig
() varit svartsjuk
( ) har hostat blod
( ) har låtsats att du var en fjäril
(x) älskat någon så att det har gjort ont
(x) tycker om kladdkaka
(x) har ätit middag med någon du tycker om
(x) tror på det övernaturliga
(x) har hatat dina föräldrar- men jag älskar dom ändå, men kanske i ett litet ögonblick 
( ) ätit jättemycket och sedan spytt
(x) har hatat din kropp och ditt utseende

(x) har spelat gitarr
( ) har spelat nyckelharpa
(x) sjunger/sjungit i duschen
( ) skrikit dig hes av panik
(x) har sett någon dö
( ) har varit med om en katastrof
(x) har vibrerat av nervositet
(x) har skrattat så du grät
() gillar gröt
( ) fått för dig att du är bi eller homo men kommit på att du inte är det
(x) haft solen i ögonen med ett leende
(x) tagit någon på röven
( ) slängt porslin i väggen
(x) hatat hela världen
( ) sjungit till håkan hellström med någon du tycker om
( ) tycker att pengar är viktigare än nåt annat
(/) gillar inte då folk frågar dig saker- beror på vad de frågar och vilket humör man är på
( ) drömmer ofta mardrömmar
(x) skulle kunna döda för någon
() har ett smeknamn
( ) varit mobbad
(x) trampat ihjäl en nyckelpiga
(x) somnat på golvet
(x) haft sex fastän du inte velat
() blivit kysst av någon som du aldrig trodde skulle kyssa dig
( ) hånglat på tunnelbanan
(x) åkt buss genom halva sverige
( ) kastat dig framför ett fordon
( ) tågat genom staden med flaggor i skyn
( ) älskar någon som inte vet om det
(x) ramlat och skrikit av smärta
(x) skrapat upp knäna
() har en själsfrände
(x) tycker att krig är idiotiskt
(x) tuggat på ett grässtrå
() älskat i månljus
(x) varit i en storm
( ) varit nära döden
( ) hållit om en ko
(x) hållit i en orm
(x) varit så full att du inte kunnat gå
( ) tvivlat på din existens
( ) trott att du varit odödlig
( ) skrivit över hundra dikter
( ) varit på darinkonsert
( ) kastat din telefon i vattnet
(x) vaknat av att du gråter
( ) känt dig som ett får
( ) drömt om svarta paraplyn
(x) haft läppstift
(x) har gråtit i någons närvaro
( ) älskar regn
(x) önskar sig ett liv med en speciell person
() har glömt hur det är att vara riktigt liten och svag
(x) är fortfarande riktigt liten och svag innerst inne
(x) har slagit till någon så att personen tappade andan
( ) har sprungit en mil utan uppehåll och storlett hela tiden
(x) har en studsmatta hemma
( ) har aldrig ätit fisk
() har sett en film mer än tjugo gånger
( ) har skrattat så att du kissat på dig
( ) odlar skägg i näsan
( ) kysser med öppna ögon
( ) har glömt toalettdörren öppen vilket lett till en pinsam upplevelse
( ) har en udda fetisch
( ) gillar att städa
(x) har varit lunarnörd
(x) har gråtit av lycka
(/) kan över tre språk- kan och kan, men kan lite grann av tre språk
( ) har bra självförtroende
( ) tror att jorden går under snart
( ) tror på gud
( ) älskar med en vibrator varje natt
(x) är en negativ jävel
(x) drömt att du varit död
( ) har aldrig druckit öl
() har en fobi
( ) trivs med din kropp
( ) slätar ofta över allvarliga saker
( ) har taskig andedräkt
( ) har ätit kattmat en gång
( ) kysstes första gången innan en ålder av tio
( ) är dålig på att säga nej
(x) har sett norrsken
(x) har någon gång känt dödslängtan
( ) brukar peta mig i näsan
(x) avskyr matte
( ) gick ut nian med minst ett IG
( ) tycker om att spela piano
(x) brukar gå runt i mitt rum helt naken
( ) är en dagdrömmare
( ) har varit på hultsfredsfestivalen
( ) är vegetarian
() har tittat på stjärnorna med en varm känsla i bröstet
(x) vet vad kärlek är
(x) hade gosedjur som liten
(x) har varit på LAN
( ) har förlorat en nära vän
( ) diggar ögonbindlar, piskor och sexlekar
(x) ska flytta så snabbt som möjligt
( ) knarkar alvedon
( ) skriver dikter eller andra texter
( ) är emot abort
( ) äter djur för att jävlas med vegetarianer
( ) köper hänt extra för att det är synd om stackarna som jobbar på byrån
( ) snackar slang för att verka som en allmän idiot
(/) borstar aldrig håret- sällan faktiskt
(x) har/har haft tandställning
( ) faller nästan alltid för fel personer
( ) tycker om britneys musik fastän du aldrig erkänner det
( ) äter godis på skoltoaletterna
(x) har haft oskyddat sex
( ) var bland dom första i klassen som fick hår under armarna
( ) är homosexuell endast på lördagarna
( ) tycker att opera är underbart
() vill att kungafamiljen ska avskaffas
( ) har strippat i cam någon gång
( ) lärde mig att räkna jävligt sent
( ) har blivit smittad av någon sorts könssjukdom
( ) skulle kunne ge vad som helst för någonting/någon just nu
( ) gillar hår på bröstet/muskler/kraftiga kroppar
( ) är mest sugen på sex på morgonen
(x) är mest sugen på glass på kvällen.
( ) hatar mjölk
( ) vill döda jultomten med en gaffeltruck
( ) har aldrig trott på jultomten
( ) känner dig som ett löv ibland
(x) har haft tungan i någons öra
( ) får rysningar av att tänka på göran perssons nakna kropp mot din
(/) har råkat fjärta i en pinsam/känslig situation- har säkert hänt mig.. 
( ) gråtit tills du spytt
( ) har cuttat dig i fingret på ett papper och sagt HELVETES KVASTKUK
( ) har klappat ett får och sagt bää
(x) har gjort något ytterst pinsamt på fyllan
(x) vet hur det är att tappa andan av någons skönhet
( ) vet vad nordkoreas nationalsport är
( ) har sett fler än 20 avsnitt av weebl & bob
() ser på family guy
( ) har haft/har en skjorta med guldknappar
(x) har gått/ska gå på bal
( ) tycker att alla som inte kan slåss är veklingar
( ) har snusat
( ) har rökt
( ) verkligen hatar att gå till tandläkaren
( ) hör ett ljud varje gång någon rör i din näsa
( ) tycker att jesus verkar varit en trevlig prick
() har dansat på scen
(x) gillar att kasta folk i snön och snömula dom tills dom ber om nåd
(x) vet hur det är att vara farligt bräcklig och skör
( ) vet hur det är att älska någon som är alltför långt borta
(x) älskar någons leende
(x) Fattar inte att du har läst allt detta


this is what happend 2007

Tagen från Jenniferlindh.bloggagratis.se

[x] du har fått nya kompisar

[x] du har varit i något annat land än sverige

[x] du har bowlat

[x] du har skolkat

[ ] du har haft mer än ett IG

[x] du har haft mer än ett VG

[x] du har druckit alkohol

[ ] du har knarkat

[] du har varit i stockholm

[x] du skaffade bdb detta året

[x] du har suttit vid datan mer än du brukar

[] solat solarium

[x] badat i havet

[ ] börjat röka

[x] du har varit sjuk

[] du har spytt mer än på fyllan

[x] bråkat med dina föräldrar

[x] festat

[x] har gjort många tråkiga grejer som den hära

[x] varit med om många känsliga/tråkiga situationer

[x] varit jätteirriterad på någon/något?



OCH


årets bästa: Daniel

årets värsta: Too much

årets händelse: Vet inte riktigt 
Årets resa: Har bara vart i Finland i år, så det måste bli det då :)

årets dag: 17 noveber <3

årets present: Bli fadder till Malte
årets tår(ar):  jadu, jag har ingen aning
årets person: Daniel Nyström

årets låt: Breakdown- Plain White T's

årets film: / årets serie: One Tree Hill
årets bok: Harry Potter

årets lögn: Höhh (H)

årets regret: vet inte

årets minneslucka: nyårsafton 2007

årets kyss: Mot en husvägg i stan

årets natt: Första natten med Daniel

årets ord: Helvete

årets skämt: suger på skämt 

årets mysigaste: Malte

årets längtan: Sol

årets månad: November (good and bad)

årets gräl: Med Daniel häromveckan

årets beroende: Pegar, Dator, mobil and my Daniel

årets vill ha: mer pengar, mer fritid
årets frisyr: Rakt slitet och bedrövligt

årets roligaste: Luleåresorna och Daniel

årets tråkigaste: Shit behind peoples back

årets vårminne: Glass och dysterhet

årets sommarminne: Segelturerna

årets vinterminne: Daniel

årets smärta: Alltför mycket

årets överrasking: Daniel

årets läskigaste: En karusell på Selånger. ish, den var läskig!

årets konstigaste: Jag vet inte


new years eve

jadu, gick bra hela kvällen, until..
so don´t ask!

The weekend´s almost over

Lördag

Vaknade sedan den lördagen av att jag skulle åka skridskor med Lovisa..

Blev inte så, eftersom det hade snöat, men jag åkte iallafall ut till henne runt 4?

Kom hem till henne, hittade henne i sin säng, tittandes på Pearl Harbor. Gjorde henne sällskap, men somnade.. Haha, bra sällskap man är..

Sedan så gick vi ner och åt, då gick strömmen. Men det var mysigt, levande ljus, god mat, och roligt sällskap. Hade extremt roligt åt bilderna och spelet. Strömmen kom tillbaka runt halv 11, och då satte sig jag och Lovisa för att titta på En Geishas Memoarer. En sån bra film var det längesedan jag såg. Sedan så var det sängen som gällde, men inte utan some girltalk. ;) hell yea i like girltalk!

Söndag

Klev upp runt 12 kanske klockan var.. Gjorde inte så mycket, åt lunch, tittade på Shrek den tredje, tittade på teven. Gick ut med Herkules. Åt mat, goofade omkring, knäppte massa kort, (som kommer läggas ut nångång) och spelade charader. Really nice. Gick och lade oss runt halv 1.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

image22


when everything is perfect..

måste bara berätta om Fredagen den 28 december 2007.

Började med att man vaknade nån gång runt 1 kanske. Gjorde mig iordning och sedan så åkte jag in till stan. Möttes av Daniel. Vi gick till en frisör där han klippte sig och sedan skulle vi gå och äta..

Vi gick först till Ming Palace, men det var fullproppat.. Då gick vi vidare till Dragon House. Satte oss och pratade medan vi beställde in mat. Maten var skitgod, såsom deserten. Efter någon timme så gick vi därifrån.

Gick på en promenad längs gatorna i staden, innan vi bestämde oss för att åka hem till mig. Maria, Marco och Malte var på middag hos oss, så vi åkte hem ganska tidigt. Var tvungen att ta en 609 hem, vilket störde mig lite, men det gick bra..

Kom hem, hälsade på Malte, som var så trött att han inte ens kunde ställa sig upp, men sova, nej det skulle han inte göra. Dom åkte hem runt 11- halv 12? Då var jag trött så då gick vi och lade oss.. Somnade sött i hans famn..

/ ElinaAnnaErikaEvensson

image21

just a moment to breath

jadu..

nu har jag ju inte skrivit på ett tag igen, men det är för att jag inte har haft tillgång till internet och sedan har jag inte orkat heller.. men det är så att nyår är firat, och ja, det var trevligt, o sen så var det kanske inte så trevligt längre. Sedan har mamma fått nycklarna så vi har börjat flytta in, men det tar i senare inlägg. skulle bara berätta lite kort om det iaf..

RSS 2.0