090831- måndag

uppe med tuppen. Har inte vart upp såhär tidigt sen jag slutade jobba. Men denna månad har vart så skön. Tror verkligen att jag har fått igen all min sömn jag hade förlorat. Sjukt skönt. Dock så kommer dessa två veckor innebära lite sömn, lektioner och nollning. hehe, good luck chuck.

Har duschat, fikat och gjort mig iordning. Ska alldeles strax gå ner till bussen, in till banken, hem, göra lunch och sen gå ner till skolan. Ska höra med Linda om hon vill ses lite grann också (: Neeej, nu måste jag kila, ha det bra.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

090830- söndag

Hej bloggen. Inte mycket som hänt idag, men ändå en jävla massa.

Klev upp runt 2. Skönt att sova, men måste vända tillbaka för nu börjar skolan på allvar imorgon. Måste kliva upp klockan 8. Måste till banken, sen tillbaka för att gå ner till skolan med Josefine. Kommer inte hinna skriva något imorgon, för efter skolan är det nollning på hög nivå. hehe, blir kul det.

Nåja, som sagt klev upp runt två. Nästan på en gång så var det att åka ner till stan och möta resten av familjen. Åkte till tågstationen, men efter mycket om och men så slutade det med att vi åkte till Gävle. Sen hem igen. En resa på 45 mil. Väldigt onödigt, men ack så nödvändigt. haha, ja, it doesn´t make any sense, i know. Men ja, kom hem runt halv 10, gick på ica och köpte lite saker. Det blir blodpudding någon dag, mums. Sen har man fipplat igång photshop och hållt på lekt lite grann där. Får se hur det kommer sluta. Förhoppningsvis en ny header snart. Gillar den jag har, men vill göra om lite.

Nej nu måste jag hoppa i sängen. Ska bara se slutet på Sagan om ringen 3. Vi hörs och syns, vänner.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

 


åhå

nej, jag får aldrig det att funka. lessssssssssssssssss

090829- lördag

En av ytterst få lördagar jag är helt själv. Känns väldigt konstigt, väldigt konstigt. Egentligen var det ju lekar och aktiviteter med Emboli på förrådet, men eftersom bror är hemma över helgen så skippade jag det idag. Det blev ju inte så att jag var med bror ikväll, så jag hade kunnat följa med ut. Fick ett sms av Josefine att det var hyfsat tråkigt och hon var lite ensam. Jag skulle ha följt med henne.. Nåja, på måndag blir det kårhuset igen. Hoppas Linda ska dit då också (:

Sitter här och lyssnar på mitt älskade Nickelback. Just nu är det photograph. Åh vad jag älskar alla deras låtar. Vill se dom live, men det lär ju inte hända under det här århundradet.

Kanske ska berätta lite om gårdagen förresten. Klockan 1800 befann man sig på mittuniversitetet. Nervös var jag. Kom några generaler och fösare som visade in oss i några klassrum. Där blev det uppdelning av klasser och utdelning av utstyrslar. Varje gång vi träffas ska vi ha en papperstallrik med våra namn runt halsen och en operationsmössa på oss. Det ser lite roligt ut med det är en del av allt. Sen gick vi till förrådet där vi hade lite lekar som, repet genom kläderna, suck and blow och ålderslinjen. Fick lite korv också och sen socialiserade man sig. Det är så annorlunda än vad gymnasiet är. Alla pratar med alla det är inga som behöver vara utanför. Det är så skönt. Josefine gick hem tidigare för att hon hade ont i huvudet :( Men sen så fick jag sällskap av två andra nackstabor till kårhuset. Där blev det mys och prat och lite dricka. Vid 11 hade jag också väldigt ont i huvudet så mötte upp Jennifer och Alex och pratade lite. Fick skjuts hem av dem, TACK (: Sen hem och sova.

Vaknade imorse, städade lite grann innan familjen kom. Var sjukt stressad osv. Sen åkte vi ner till Bokia. Inte fan funkade det utan det skall göras på adlibris. Åhhh, less blev jag. Sen blev det max och sen hem. Hemma har jag sovit och fipplat med datorn. Ska installera photoshop och göra om min blogg tror jag. Har något att göra då.

Nej nu har jag nog skrivit av mig för ikväll. Imorgon vet jag inte vad som händer. Vill hämta min kamera hos Jennifer. Träffa henne lite grann också. Kommer inte hinna ses så mycket då skolan drar igång på måndag+ insparken är i full huggning. Vill träffa resten av gänget nåt också. Dom kommer ju hem imorgon, kanske drar ihop en myskväll kanske? Nej. Photoshop var det!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


090828- fredag

hello. Har inte skrivit på ett tag eftersom min dator har betett sig som, ja jag vet inte vad. Men förjävligt har det vart iaf. Nu dom senaste dagarna har jag umgått med vännerna.

I måndags så var jag med Jennifer hela dagen. Vi kollade på film och pratade. Det var nödvändigt och jag hoppas att jag var till någon hjälp. I tisdags så åkte jag ut till Jennifer först och sen vidare mot Tallnäs där vi möte upp resten för lite volleyboll. Var riktigt roligt och vi spelade i x antal timmar. Det var även några andra snubbar med, en som var helt okej och en helknäpp som jag inte alls tyckte om. Efter det blev det att sätta sig på Cosmos pizzeria och prata i någon timme. innan jag åkte hem med Jennifer och tog en buss hem. Igår så var det 'avskedsmiddag' hemma hos Bells. Hon åker ju imorgon upp till Umeå för tre år där. huhuhuhuhuhuhu. Goooood mat och en massa snack i flera timmar innan vi skildes åt. Åkte buss hem och sooov. Idag så har jag sovit ut och sen har jag inte gjort så mycket mer. Fixat en massa med skolan.

Har ju som sagt första 'inpsparksdagen'  med miun imorgon. Nervös är jag allt. Det blir grillning på sidsjön. Innan dess ska jag stäääda här. Helgen kommer annars bestå av familjen. Min kära bror kommer ju hem så ska umgås med han. Nej, nu måste jag gå och lägga mig. Skönt. Trött är man också.

Just det, ska ju gå två kurser nu i början. kul o köpa 10 (!!!!!!!!!) böcker. ujuj, mycket pengar, som man inte har. Men ja, får ta det lite som det kommer. hehehehe, swing it like a master.

Belle, ha det så jävla kul nu, så hörs och syns vi snart! Du kommer vara saknad! <3

/ ElinaAnnaErikaEvensson


me and my babes.

090826- onsdag

fyfan. 1 år och en dag. kommer ALDRIG glömma den dagen. love you ♥


090824- måndag

hejdär. sitter här nu och har nyss ätit en hårdbrödmacka med pepparsalami och mjölk. mums, vad det är gott. imorse vaknade jag runt 12, as usual. skönt att sova säger jag bara! :D Sen klev jag upp och fixade lite här innan jennifer kom. Satt och pratade osv. Sen ner på ica en snabbis, mat och film. Chicago. Tycker om den ja, you had it comin', you had it comin', you only have yourself to blame. mm. Sen runt 7 åkte Jennifer hem och jag tog ett bad. Sjukt skönt. Drog in steron och lyssnade på den samtidigt. Sen har jag suttit här mestadelen av tiden. Ska väl snart slå igång en film och sen sova.

Imorgon blir det volleyboll och myskväll eller nåt med flickorna. Blir bra det. Nej nu ska jag kila. Ha det.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


090823- söndag

Godmorgon bloggen. Eller ja, vad man nu säger-.

Ligger i sängen hos Jennifer. Sov här inatt efter en förfest hos mig och krogen. Förfesterna är som alltid mycket roligare än krogen. Men ja, det slutade iaf att jag och jennifer köpte en subwaymacka. Åkte hem med philip tror jag han hette och jag slocknade på en gång.

Solen skiner, jag är bakis och livet leker. heheheheheh. skojas bara. nejmen, vet inte vad dagen har att erbjuda. mormor och morfar skulle komma ut, men nu blev det ju inte så eftersom jag är här.

Nej, nu kommer Jennifer tillbaka.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


våra outfits igårkväll. what ya think?

Sommarlovet 09

Detta sommarlov har varit det bästa och det sämsta sommarlovet någonsin. Här kommer en resumé med låg- och höjpunkterna av denna sommaren, resten kan ni hitta i arkivet.




Studenten. Den lyckligaste dagen i mitt liv. Hittade underbara vänner under dessa år, pinade mig genom skolan, skrattade, grät, skrek och hade så roligt under dessa åren. SP3 kommer alltid finnas i mitt hjärta ♥  Studenten och allt som hörde därtill kommer alltid ha en stor betydelse för mig.



Jobb. Började jobba på Timråbo iår igen. Första veckan jobbade jag själv innan Linn gjorde mig sällskap.



Midsommar. Sjukt rolig förfest med min vänner. Dock lite smått irriterad då och då. Var nykter denna kväll och ja. Midsommar är alltid midsommar (:



Peace and love. Åkte ner tillsammans med Belle och Lovisa i slutet av månaden. Sjukt kul, sjukt varmt. Men som sagt, en helt otrolig upplevelse!



Ny mobil. Den gamla hade sjungt på sin sista vers. Dags att uppdatera mig lite. Köpte denna skönhet och den har inte svikit mig hittils :D






Gatufesten. Gick onsdag och lördag. Det var lyckade dagar. Förfesta hos Belle på onsdagen. Mysigaste förfesten i sommar ;D Förfest i Nacksta på lördagen. Båda dagarna slutade med att jag sov hos älskade Jennifer.



Födelsedag. Victor fyllde fjortis. Var bara tvungen att nämnas. Bjöd han på bio. Det var mysigt.



Måendet. Börjar dala härifrån och framåt. Har inte tagit mig därifrån än, men är på god väg. Tack mina vänner som lyssnar och förstår <3



Paddla. Jag, Jennifer Å, Ellen och Linda drog en svängom på havet. Sjukt mysigt och trevligt. En mördande bäver och galna fåglar drog ner helhetsintyget på en annars perfekt kväll! (bilden är inte min, snodden den, hihi)



Beskedet. Allt jag skriver om detta!



Besked 2. Fick reda på att jag kom in på Psykisk ohälsa- särskild komplicerad problematik på Mittuniversitetet. Glädje :D



Tequilakvällen. Sjukt kul. Förfest hemma hos mig. Goda drinkar, inte så goda shots, in till stan, hem till Jennifer. Med mina älskade såklart.



Lägenheten. Bokade min kära lägenhet och fick den. Hallelulja moment.



Födelsedagar. Fröken Linda fyllde 19 år. Fröken Jennifer fyllde 19 år. Det firades med en maskeradfest. Överraskningsoutfits till småbarna. Mycket lyckad och ja jag hade kul den kvällen! :D



Strängöarna. Åkte dit med Jennifer, Sebbe och Erik. Resten av min och Sebbes familjer var däruppe. En långhelg med fylla, bad och skratt. Hade roligt! :D



Dagen D. Dagen jag gjorde något för mig själv och inte för någon annan. Stolt att jag vågade.







Lägenheten. Fick nycklarna och åkte och kollade med mormor och maria. Mycket fin lägenhet, blev helt amazed av utsikten och BADKARET! :D Denna vecka som följde så målade jag och far, sen flyttade jag in den 5:e augusti :D



Drakbåtsfestivalen. Blev fest torsdag, fredag och lördag. Sjukt kul hade jag med mina jäntor.



Födelsedag. Jennifer Ålund fyller år. det firade vi med förfest hos mig och sen utgång. Jag säger bara ICA NACKSTA! Dagen då jag förstod vilka underbara, bästa, älskade, bedårande vänner jag har. Ni finns i mitt hjärta föralltid! ♥

I Augusti mer kommer jag att sakta men säkert börja skolan, ha avskedfest för Belle och ja, njuta. Detta sommarlov har varit det bästa och det sämsta. Men med underbara vänner som lyssnar och stöttar så kan det inte bli mer än en av de absolut mest minnesvärda somrarna. Med tanke på den mängden alkohol vi har förtärat under denna sommar så är det otroligt att man kommer ihåg något ;P

/ ElinaAnnaErikaEvensson


090820- torsdag

som jennifer så fint uttryckte det;
när ska vi ta tummen ur våra arslen och göra något som vi verkligen vill?

090819- onsdag

klev upp för tidigt imorse. enligt mig iaf. var i stan runt halv 12. mötte upp mamma, victor. såg pappa en sväng också. åkte till birsta. fick en bok av mor. tacktack. sen coop. blev ilurad ett nytt abbonnemang. låter bra. skyddat nummer och nytt nummer. FÖRSÖK RINGA MIG NUDA DIN OKÄNDA LILLA HELVETESSAK! alla betydelsefulla får mitt nummer iaf :) sen hem till lägenheten igen. fick igång internet och ja, snart är det tvättning. funderar på o göra mat före eller nåt. har inte bestämt mig än.

kollat på gamla bilder också, suck. dags att ta tag i degkroppen. hua. tacka gudarna för träning imorgon. pepp! jo justde, min kamera är tillbaka också. halleluljamoment. vill knäppa kort på lägenheten och visa upp. är lite stolt faktiskt. nej nu ska jag fortsätta med mig. ha det underbart älsklingar.


GRATTIS BELLE!!!!!!!!! :D:D:D

/ ElinaAnnaErikaEvensson


090819- onsdag

wiho. äntligen en dator och internet i lägenheten. känner mig som en människa igen.

orkar inte riktigt dra igenom allt som hänt under tiden, men ja det har blivit en hel del fester och en hel del alkohol. måste bara tillägga att ICA nacksta lördag natt var en av de mest underbara ögonblicken. äkta vänner är svår att hitta. men jag har absolut de bästa vännerna någonsin. Jag älskar er så mycket och jag skulle inte klara mig utan er. ni betyder allt för mig.

ikväll var det tjejkväll med de bästa hos mig. det var mys. kände mig dock inte på hugget men ja, det finns väl sådana dagar också. nej nu måste jag sova, då jag ska vara i stan runt 11 och möta mamma. ska vara smakråd åt victor som börjar 8:an på måndag. hua vad stor han är. sen är det tvättning på schemat. huhu, hatar och suger på att tvätta.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

what is it that i really want? am i living my dream or an illusion of it?

090814- fredag

hello.

japp, jag är vaken såhär tidigt, men så är det när man bor med en småbarnsfamilj. hehe, men jag älskar dom ändå ;D Jennifer for iväg, nervös som en kråka. Jag somnade om och klev upp 20 i 10. Skönt. Nu ska jag, Maria och Malte ner på stan och dra en vända. Det blir mysigt. Inget speciellt jag ska köpa tror jag.

Ikväll så ska vi gå ut häruppe. Kolla utbudet lite, kanske maria och marco följer med, eller någon av dom. Det blir lugnt eftersom bussen går 6(!!!!!!!!!) imorgon. hualigen.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

090813- torsdag

Heeeeej bloggen vad längesen.

Nu är det ju så att jag inte har haft tillgång till dator då jag har flyttat till min egen lägenhet. Jaaaaa, jag har flyttat. Hur skönt som helst. Förra onsdagen så drog flyttlasset till nackstavägen 18 c. Sen dess har jag flyttat in och hållt på. Igår kväll bar jag ner de sista flyttlådorna. Sjuk härligt.

Men nu sitter jag som sagt inte hemma. Nej, jag är i luleå. Japp, sitter här hos maria och marco tillsammans med jennifer. haha jaa. Neej jag orkar inte uppdatera, men nu vet ni att jag lever ;)

/ ElinaAnnaErikaEvensson

090804- tisdag

vaknade imorse och ringde lite samtal. imorgon 0950 it is!
uhm, sen så började jag packa ur rummet lite smått. har gjort en flyttkartong med alla böcker/filmer och uppsatser. ja, jag har sparat alla från gymnasiet. tycker det är sjukt kul o läsa igenom, syns hur mycket man har utvecklats (: Sen så åkte jag, mamma och victor till rusta. köpte lite penslar osv tills ikväll. sen birsta där jag köpte ett matsalsbord (black) ikea storpåse (till tvätt, bra till allt) och en läslampa över sängen (svart). är nu hemma.

ikväll ska vi måla alla de andra väggarna i vardagsrummet. förhoppningsvis blir det bra! :D nu är jag slut, måste lägga mig en stund. pusshej

Jo, alla bilder ifrån strängöarna ligger uppe på facebook.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


090803- måndag

det gick ju som det gick imorse.

klev upp runt 11 och ja, satte mig ute på altanen med mamma. berättade lite saker för henne. vet ej om hon dömer eller ej. återstår o se. åkte sen in på willys och handlade. sen hem och gjorde lasagne och sen blev det soffan ett tag. sen bestämde sig jag och pappa för att åka och fixa lite färg till vardagsrummet i min lägenhet. åkte då och fick tag på färgerna kakao och nougat. kakao till fondväggen vid sängen och resten i nougat. blir nog bra det (: städade soffan pappa hade skjutsat dit också. målade klart fondväggen och nu ska jag måla resterande väggar imorgon med mamma kanske. eller ja, någon dag i veckan blir det väl. nu sitter jag här med fruktansvärd huvudvärk.

har iaf skickat in csn idag, adressändrat och skickat om bostadsbidrag. jag är påväg mot ett självständigt liv. wiho! neej nu ska jag snart lägga mig. pusshej

/ ElinaAnnaErikaEvensson


strängöarna 09.

090802- söndag

orkar inte uppdatera på ett tag. funderar på att lägga ner bloggandet. men aja.

fredag; klev upp, killarna kom hem, maria hämtade upp mig och mormor. gjorde lite bankärenden, hämtade nycklarna på mitthem och kikade på lägenheten. där kommer jag trivas. kändes som hemma när jag klev in. käkade på barista, fixade bibliotekskort också. på kvällen hade jag myskväll med boysen.

lördag; vaknade och städade. sen mamma och pappa hemma. gjorde inte så mycket. åt mat. sen fixa sig och sticka till ellen. därifrån bussen till belle, där det blev lite fix och film. fredag den trettonde. tycker inte om såna filmer. drack lite grogg. sen gå till bussen. Belle löpte. timråland sög. åkte till stan, bk och svenssons. var väl inte alltför rolgit, men inte tråkigt heller. tog en subwaymacka innan vi tog bussen hem. äckliga idioter på bussen. kom hem 4 och somnade.

söndag; vaknade och åkte in till stan för att käka lunch. sen var familjen upp och kollade på lägenheten. lika kära som jag i den. sen blev det fyndlagret. check för soffan och 4 matsalsstolar! sen åkte vi till sj där vi sa hejdå till marcus för denna gång. syns snart igen bubben! <3 sen till mormor och morfar. fika osv. har kirrat en cykel där också. en riktig antik sak (: sen hem och sova, mat. nu blir det marley and me med mor och far.

imorgon är det jobb. sucksuck. ta dig i kragen kvinna!!!!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


strängöarna 09.

RSS 2.0