-

vivere senza rimpianti

090730- torsdag

dagen jag tog tag i mitt eget liv. dagen jag vågade stå på för vad jag egentligen känner.

Vaknade imorse och ja, kände att allt inte står rätt till just nu. Ringde min kära vän Jennifer (förlåååååt att jag ringde så tidigt) och rådfrågade. Klockan 8 ringde jag marianne och berättade som det var. Ska vara hemma den här veckan och jag skulle höra av mig på måndag över hur jag ska göra. Somnade sen om och sov som jag inte har gjort sen före jul. Det var så skönt. Vaknade halv 3, men låg till 3. Har inte gjort någonting alls. Kollat på teven, ätit mat, pratat med Jennifer, som åker utomlands! ha det så kul vännen. kommer sakna dig dock :(

Nu ikväll ska jag inte göra något. bara vara. Sen imorgon ska jag vara med mina vänner <3

/ ElinaAnnaErikaEvensson

idioter, fyfan för er. ungdomar är inga robotar, INSE!

090729- onsdag

ujuj vilken natt. sov inte många timmar.

vaknade imorse och kände att orken inte infann sig för att jobba idag. Så skickade några sms och snäll som Linn är berättade som det var för tanterna på jobbet.  Tack vännen <3 Somnade om och sov till 11. Klev dock inte upp ur sängen förrän halv 2. Gick på ica och skaffade saker för ikväll. sen har jag läst och sovit och dushcat.

snart kommer mina fina flickor. Det blir middag och skitsnack hos mig. Grillat, yummie! Nej, nu måste jag slänga in stripsen i ugnen. Eller snart iaf (:

/ ElinaAnnaErikaEvensson


strängöarna 09. vi syntes inte i flytvästarna......


..

det enda jag kan säga är;
vilken jävla härva!

verkar som alla har drabbats av någon skit just nu. härligt... kul att se sina vänner må sämst. älskar er allihopa ändå och ni vet att ni kan vända er till mig ♥

.

På fredag är det jag, mormor och Maria som gör stan osäker. Alla krogar, se upp! haha, nejdå. Skojas bara. Dom ska följa med mig och mäta lägenheten. Får ju nycklarna på fredag. WHAAAAT! :D shit vad kul! Snart så är man fri. Like a bird. Nejdå, skojas bara. Vet att ni läser bloggen mor och far ;D Will miss you, men inte lika mycket som jag kommer uppskatta o bo själv!

Nej, jag skulle bara skriva det. Är på lite dåligt humör idag. Vet ej varför. Skyller på PMS, heheheheheheheehehehe.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


clark little........... do i need to say more?

090728- tisdag

men hallå där bloggen.

Kvällen började inte bra igår. Började med att en pissfitta stannade kvar och argumenterade med mig alldeles för länge så jag missade min buss. Härligt. Fick ta en 609 en halvtimme senare och var inte hemma förrän 6. Väl hemma så åt jag lite och slängde mig i soffan ett tag. Läste lite bok ute på altanen också, mysigt. Gick och lade mig runt 22 och somnade som en stock. fyfan vad trött jag var.

Klev upp i morse och duschade, slängde på mig kläderna och gick. Kom till bussen, pratade med ellen the blond på vägen ;D Nu sitter jag här, ska jobba, OCH JENNIFER VI MÅSTE TRÄFFAS IDAG JU! Sen har jag inga planer, hade tänkt att tvätta lite, städa lite. Suck. Imorgon är det dock middag att my place med flickorna. Myspys.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


en sneakpeak på hur resan såg ut. hahahaha suck

.

dödligt less på all skit!

090727- Måndag

Lite grann att göra idag . Skönt att det flyter på.
Hej förresten!
Sjukt trevlig och galen helg. Ska ta och berätta om dagarna och bilderna kommer upp ikväll efter lite rådfrågning vilka som passar för andra ögon och min dator.

Onsdag- Kom hem efter jobbet, packade iordning det sista och gosade lite med Melissa innan vi åkte runt 6. Fick sitta fram, skönt. Lyssnde på vår skiva och ja. Resan tog kanske 1 och en halv timme upp. Kom dit och möttes av pappa och Stefan som tog oss över till älskade Strängön. Ja, vi kom dit och fick reda på vart vi skulle bo (fick en egen stuga att dela på) och satte oss ute och socialiserade ett tag. Sen gick vi in och ja då.. Kommer inte ihåg så värst mycket om den kvällen, förutom att jag gick och lade mig klockan 3 någon gång och de andra kom inte i säng förrän halv 5. Det var dock en rolig kväll.

Torsdag- Vaknade runt halv 11 och kollade förhoppningsvis ut på vädret. Uppehåll. Jag och Jennifer sprang och fikade, bytte om för att vara redo för badringen. Det var roligt, badade lite grann också, hehe. Ganska kallt med det dög. Sen som regnet. Suck. Låg inne och läste innan det blev mat och sen efter maten tog jag och Jennifer lillbåten ut på en sväng. Slutade med att vi rodde framochtillbaka mellan öarna och pratade om allt. Dyngsura och härliga var vi när vi kom tillbaka. Den kvällen dansade vi till Another One Bites The Dust. Haha. Den kvällen så hamnade jag ensam i sängen i några timmar. För lat att orka med samtalen som pågick uppe på övervåningen. Sprang och tog mig nåt att äta runt 6 innan jag slocknade i sängen halv 7. haha, kommer nu ihåg huvudmassagerna. hoho, det var roligt. Sen att jag fick en rumpmassage. Träningsvärk dan efter. Åkte och handlade den dagen också. Victor var med i stugan ikväll också. Stackare.

Fredag- Klev inte upp förrän 12 kanske. Har inte någon koll. Det verkligen SPÖREGNADE. Sjukt less var jag då på vädret. Men den dagen gjorde vi inte så mycket, inte vad jag kommer ihåg. Eller jo, jag var ensam en stund (de åkte iväg och handlade) så jag sov och umgicks med mor min. Sen på kvällen kom min kära bror hem ♥ Så kul o se han. Helens son och hennes föräldrar kom också förbi. Den här kvällen satt vi inne i stugan och ja, drack en del. Rolig kväll, slutade med ett nattdopp. Jag var i längst *stolt*. Kom inte i säng förrän vid halv 5, låg uppe allihopa. Sov inte många timmar, men fler än Jennifer som inte sov en blund under hela natten. Vi klev upp halv 11.

Lördag- Skulle egentligen åka ut till UIvön idag, under Ulvödagen, men på grund av sega pojkar och för lite tid hann vi inte med. Vi åkte in till Övik och fixade lite saker och åt på max. Sen hem och då sov jag och Jennifer en stund innan vi åkte med familjen till Balestjärn. Gud vad jag älskar det stället. Grönt vatten, hyfsat varmt vatten. Vi duschade i sötvattnet också. Mitt hår blir magiskt av det vattnet :p Kom hem och då lade vi oss en stund till innan det var dags för ännu en kväll. Men jag mådde så fruktansvärt illa av all kolsyra. Drack alldeles för mycket kolsyra under alldeles för kort tid. Så jag var sober resten av kvällen. Gick upp på berget med Jennifer också. Det var suuupermysigt. Den här kvällen slutade med att Jennifer fick sitt ansikte nersmetat i eyeliner och mascara. Boysen fick en ordentlig rakning i ansiktet av oss tjejer. Dom blev mycket fina. Sen efter det så ville boysen bada, så jag, Jennifer och Robin gick och lade oss. Snackade sönder. Sen blev som det blev, lite sura miner, men somnade runt 5.

Söndag- Skulle ha vaknat till 10, men klev inte förrän 12. Suck. Men vi åt lunch och gjorde oss iordning innan jag och Jennifer tog färjan till ulvön. Det var supermysigt och härligt att se. Gud så många minnen man har därifrån. Sakna. Uhm, vi gick ut till änden av ön och satt där och pratade. Gick omkring kollade runt innan vi åt på almagränd. Så värt det. mmm gopizzan. Smakar dock inte lika bra som när man vart på sjön i 3 veckor. Då är det gudomligt. Vi kom tillbaka till 9 och då var det bara hoppa i nästa båt. Kom in i bilen och lyssnade på Winnerbäck på vägen hem. Underbart. Kom hem runt halv 12. Sa adjö till resten av gänget och sen blev det sängen. Grymt skönt att sova. Hualigen.

Måndag- Vaknade upp och var så himla trött. Men ja, gick iväg till bussen. Pratade med Ellen och sen nu har jag jobbat bara. På fikarasten gick jag ner till banken och försökte fixa mitt kort, men ja, de vet inte vad felet är. Uhm, nu så är det snart lunch. Ska äta fort så jag kan sova. Usch vad jag vill hem. Nåja, ska slänga in maten i mikron. Hejdå

/ ElinaAnnaErikaEvensson

.

Kan den okände jävlen som ringer mig flera gånger i veckan och inte säger ett jävla ord, SLUTA RINGA!
Sjukt irriterande.
Strängöarna (Y)

090722- onsdag

Den efterlängtade dagen. Skönt med en liten semester. I need it!

Nåja, igår så kom jag hem. Åt mat osv. Sen så började jag packa. Fick nåt ryck, slog på gamskivan och började dansa som en tok. Sjukt kul hade jag där för mig själv, katten trodde nog jag var galen. Men aja, packade det mesta, har lite grann kvar, sen tog jag en långdusch och sedan slocknade jag i sägen. 2115. heh.....

Vaknade imorse och var förvånansvärt pigg. Kanske på grund av tiden jag somnade. Klev upp fikade, gjorde iordning fika, städade lite grann och gick till bussen. Kom till jobbet och har faktiskt hitat något att göra under två timmar nu. Woho, skönt det. Så tråkigt att sitta sysslolös. Nu så har jag precis haft fika, snart är det lunch också. Klockan 12. Då blir det golunch på Asia med Linn. mmmm Gott. Sen ikväll åker jag hem en snabbis, slänger i mig nåt käk, gosar med katten och sen hämtas jag upp runt halv 7. Wiho. Måste städa också, och bädda sängen och plocka ur diskamskien och ta upp soptunnan. Nåja, har en del saker att göra dvs.

Nej nu ringer telefonen, eller nej, det gör den inte. Vill att den ska det, så jaghar något att göra.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


saknar SP3 gör jag också. Tagen på klassövernattningen på Gista.

Strängöarna 2009


en bild säger mer än 1000 ord. Fint målat av Jennifer! haha

the end

NU SLUTAR JAG! JIPPIE!
bye.

090721- Tisdag

Godmorgon! Strålande humör imorse, eller nej just det. Jag skojas bara.
Igår kväll slocknade man i sängen kvart i 10. Sjukt skönt. Vaknade vid 4 och tänkte, varför ringer inte klockan snart. Kollade på klockan och insåg vad det var, gav mig själv en örfil och somnade om. VARFÖR vill man att klockan ska ringa för? fy skäms.

Idag har det gått segare än segast på jobbet. Har lite grann att göra sen, ska ringa några samtal osv. Måste kolla med körkortet, adressändra, göra klart med csn, bostadsbidrag. Allt sånt måste fixas nu snart. Jisses. Nu sitter jag på maggans plats, ska snart gå in till mig själv. Tänkte ta soffan idag.

Imorgon åker vi, wiho, ska tvätta och packa ikväll. Längtar som en toka. Hoppas det blir finväder. Nej nu ska jag hitta något bättre att göra. Pusshej

/ ElinaAnnaErikaEvensson


bloggombyte

Vill göra om min blogg. Vill inte ha bilderna svartvita längre. Jag vill ha färg ovh liv. Min blogg ska leva! Någon som har photoshop och vill hjälpa mig? (a)

Hopp om mänskligheten

Okej kanske inte så dramatiskt, men busschaufförer klättrade några steg på stegen.

Åt somsagt lunch hos Jennifer. Mums. Lyssnade på pink floyd. Dåligare musik får man leta efter. Kommer avlida om vi ska lyssna på den hela vägen upp till Strängöarna. Nåja. Slutade klockan halv 5 och gick till bussen i hällregnet. Fan vad blöt man blev. Klockan blev kvart i, 10 i och sen blev klockan 5. Då kom det en buss som bara gick till Sörberge Norra. Frågade vad som hade hänt med 611 som skulle vara i Timrå halv och ta mig hem. Tydligen var det fel på den, men snäll som denna busschaufför var, så skjutsade han mig till Söråker, GRATIS! Snäll han var. Satt längst fram och gjorde han sällskap tills han släppte av mig. Tackade så mycket och klev av. Jennifer, du skulle ha varit stolt över hur trevlig och artig jag var ^^ Gick in på Ica, köpte bröd osv tills imorgon. Hyrde även en film, Bridalwars. Den var lättsam, skönt. Nu sitter jag här, ska se Criminal Minds, sen ska jag soooooova. Mysa med Melissa.

Imorgon ska jag tvätta kläder, packa osv. Självklart jobba också. Bara två dagar kvar denna vecka. SKÖNT!

/ ElinaAnnaErikaEvensson




Lite bilder från en båtfärd för några veckor sen. Sjukt fint ute. Först var vi uppe i älven och sen Granön.

090720- måndag

Denna eviga måndag. Man blir så less. Skulle kunna offra ganska mycket för att ligga kvar i sängen imorse. Nåja.

Gårdagen spenderades med Jennifer. Fick skjuts till henne och vi tog en svängom på Birsta. Kom därifrån tomhänta, men med ton av idéer till min nya lägenhet. Soffffffffaaaaan. Jag vill ha.. :( Och sen matbordet. mmm, synd bara att allt man vill ha kostar förjävligt med pengar. Måste gå på fyndlagret. Nåja, sen åkte vi och åt och åkte hem till Jennifer. Väl där så tog vi en prommis med Tira. Var kanske ute i en 45 minuter eller nåt sånt. Hade inte riktigt koll på tiden. Sen blev det film/dator/prat/gotta/sova allt-i-ett. Sov där då bussarna är fucked up på söndagar. Hoppas melissa mår bra.. Det gör hon.

Idag är jag först bjuden på lunch nere hos Jennifer. Mys. Hörde jag blodpudding? muuuums. Sen jobba klart, åka hem, umgås med Melissa och SOVA. Trött som få är jag idag. uschusch. Nej, nu ska jag jobba vidare. Har lite saker här att göra. Hörs nåt mer sen förmodar jag. Hare.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


i want!

090718- lördag

Hej bloggen.
Trött och jävlig är man idag.

Gårdagen då. Jo, jobbade klart och fick sen skjuts av Jennifer till lokalen. Där plockade vi fram, väntade på resten av gänget osv. Runt kvart i 6 eller nåt så var vi alla samlade och vi satte oss och åt middag. Mycket god var den, stark. MVG Linda ;D Sjukt varmt och skönt var det ute, satt där och drack bål, pratade och födelsedagsbarna försökte lista ut vad dom skulle bli utklädda till. Tillslut tog vi in grejerna och började transformeras till våra snygga alteregon. Jennifer L blev en turist av högsta klass, Linda blev en konstnär vid namn monsieur Rousseau, Jennifer Å blev uppringd av 80-talet som ville ha besök, Ellen tänkte tillbaka på den gamla goda tiden som 10 årig brandman. Jag själv blev kallad ut på de sju haven. Efter att vi gjort oss klara satte vi oss ute och förfestade med en del som hade kommit. Det var roligt, sen började resten dyka upp. Senare på kvällen blev det dans, det blev drickande och surr. Mysigt. Synd bara att kvällen blev lite hipp som happ när folks grejer försvinner osv. Stannade kvar som nattvakt och väntade tills alla gått hem. Låste och gick hem till Jennifer med Sebbe och Erik. Kul dom hade med bommen. Suck. Men kom dit och slocknade tillslut, efter mycket om och men, då man har två fnittriga 20-åriga pojkar i rummet bredvid. Haha, kunde inte vara tyst. Dom hade tydligen hittat några leksakssvärd.. suck. :P

Imorse väckte Jennifer mig vid halv 10. Gick ner tillsammans med Alex oxh städade. Det gick hyffsat fort, ungefär två timmar. Teamwork. Svabbade köksgolvet tror jag 5 gånger sammanlagt. Men det gick smidigt, förutom att jag blev biten av en jävla jordgeting. Helvetes pissfitta var vad den var. Ont gör det. Pappa skjutsade hem mig och har legat ute på altanen i två timmar ungefär. Skönt. Sen ätit och suttit här. För alla bilder gå in på bdb. Nu ikväll blir det filmkväll med brudsen. Mysigt. Ska vara chaffis åt mamsen och pappsen också. Nu ska jag kila.

/ ElinaAnnaErikaEvensson



090717- Fredag

BUUUU FÖR HARRY POTTER. usch vad dålig filmen var. Böckerna är så mycket bättre.

Nåja, nog om det. Firade Jennifer igår då. Kom dit och lämnade blommorna, de var uppskattade, phu. Sedan lite surr och gomat. Lindy kom dit, planerade morgondagen (läs: idag) osv. Sedan åkte jag, Jennifer, Alex och Pontus ner till lokalen och den var superfin. Kanske ska ta och göra lite TimråIK kiosk moves? hahahaha. Hoppas det är fint väder, så man kan sitta ute och njuta av utsikten. Sen åkte vi hem en snabbis, fick tårta, mums. Sen åkte vi, wrooooooom. Jennifer the fearless. Såg filmen och nej usch fy. Vill läsa boken nu bara för att kompensera filmen.

Kom hem runt kvart i 12. Duschade och slocknade. Klev upp lite tidigare idag för att packa. Det gick bra. Kom till bussen i tid och jag fattar inte att Ellen hinner med alla bussar. Du är sjuk, kvinna! Jobb nu, jobbat undan högen jag hade när jag kom imorse. Hata folk som kommer 5 min innan vi stänger. Nåja, har också skickat iväg hyresavtalen, antagningsbeskedet och hemförsäkringspapper. Även internet! Woho! ::D:D:D:D:D:D

Har lite second thoughts om luleå också. Såg att en buss för mig inte var så dyr som jag trodde. hm..Jag får räkna lite, Maria så får vi se hur det går. Vill verkligen!

Nej, nu ska jag spela Betapet mot Linn. Linda, anytime, anywhere! I´m ready! dundundun.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


det är här vi ska bo nästa vecka!!!!! :D:D

Harry Potter

Ja, nu har snart hela jobbdagen gått. Skönt, börjar bli redig less på jobbet. Vill ha semester! wiho. Har nu tänkt ut och räknat att jag inte kommer ha råd att åka till Luleå heller. Åhhhhh, less jag blir. Vill verkligen det. Men ja, flyttar man så flyttar man.

Igår kväll så möttes jag, Jennifer och Ellen upp. Vi planerade tjejernas outfit och det kommer blir kuuung! :D Era ideér är så jävla bra. Efter ett tag så gick jag hem och slocknade.

Tro inte på fan att jag inte vaknar av mina TRE alarm och sover till 20 i 8. Jag börjar 10 i. Suck. Tacka gudarna för pappa som kunde skjutsa mig. Dagen har gått bra, sovit på lunchen, vart ute och uträttat lite ärenden, såsom köpa blommor åt födelsedagsbarnet, knåpa med ett kort till henne osv. Jag är säker på att hon har så mycket för sig nu att hon inte läser bloggen förrän i efterhand! Hoppas jag.. Annars är det ju inte nå kul. Snart så blir det bara att bege sig ner till Jennifer och kanske få lite födelsedagsfika där? Hoppas. hihihi. Sen blir det fixa med nycklar till imorgon............ Vad jag längtar. Kommer bli så roligt! :) Nåja, sen ikväll så är det bio. Harry Potter och halvblodsprinsen. Hoho,  jag är en liten Harry Potter nörd så jag längtar väldigt mycket! :) Hoppas den är bra. Har hatat filmerna som har vart förut, men såg trailern och den ser lovande ut.

Nej nu ska jag ta och kolla om det finns nåt att göra, alternativt kolla om Linn vill spela ett part ;D

/ ElinaAnnaErikaEvensson

090716- torsdag


Balestjärn- Vattnet som en gång var del av ett hav är nu en sjö högt
uppe, mitt inne i skogen. Pga den höga halten kalk i vattnet,
är det otroligt klart och underbart trolskt att bada där.


Ulvön- alla båtmänniskors dröm. Gå omkring i det mysiga fiskeområdena,
ta en glass, eller varför inte en bit mat på almagränd?
Möjligheterna är många.


Trysunda- höga kustens egna utlandsstrand. Njut av vit finkorning
sand, klarblått vatten och härliga klippor. Livet kan inte bli bättre.


ja, inte konstigt att jag längtar? :o

Jennifer Lindh 19 bast

Grattis älskade vän.
Du vet vad du betyder för mig.
Vet med dig att du inte är ensam, vad du än gör.
Kommer du ihåg alla storhetsplaner vi har för framtiden?
Den här bilen, pantertanter, amsterdam, bröllop osvosv.
Hela livet tillsammans med sin bästa vän, kan det bli bättre?
Grattis igen och jag ser framemot att fira många födelsedagar tillsammans med dig.


Älskar dig ♥


Hurts

jahaja. Ska ta en match mot Linn nu. Hoppas jag slår hennes ord Hurts som gav 117 poäng. Eller ja, det gjorde jag igår. Men hehe. Vill idag också. När jag kommer hem ska jag bara soooova, tills klockan blir 8. Då vet ni ju vad jag ska göra. Meningslöst inlägg, men måste ha någo att göra medan jag väntar på Linn. Men hon komm ju aldrig. LINN, VART ÄR DU? haha, jag har lite trötthetsdamp idag.

Linda fyller år idag, Jennifer går på semester idag. Det är en bra dag för många idag. Imorgon fyller Jennifer år,  Bio.

Nu kom hon. hehe, ska spöa skiten ur henne! :P

090715- onsdag

GRATTIS LINDY! :D see you on friday you maniac ;D

Gårdagen slutade inte på topp. Men ja, tydligen så är planerna ändrade och allt vi kom fram till var inte klart. Men ja, du ska få som du vill.

Idag då. Försov mig litegrann (så jävla trött imorse) så pappa fick skjutsa mig till bussen. Jag hann med mig kommit till kontoret. Sjukt trött verkar alla vara idag. Suck., känns som en lång arbetsdag. Tacka gudarna för mitt och Linns betapet matcher. De räddar dagarna. Ikväll så blev blir det planering på hög nivå! Måste bara fundera ut vad. Måste fila på min outfit också.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

090714- tisdag

kanske är dags för mig att skriva ett riktigt inlägg?

Idag har dagen gått fort. Det gör det när man sitter på anettes plats, har något att göra nästan hela tiden. Till lunch gjorde Jennifer mig sällskap, tror hon blev lite impad av mitt kontor :P haha. Nåja, resten av dagen gick fort och sen gick jag ner till Jennifer. Var där ett tag innan vi åkte och handlade inför helgens bravader. Ska bli såååå kul! :D

Kom hem för en halvtimme sen, suttit här och kikat lite. Ska snart sova. Jobb imorgon. På kvällen, snack med Lovisa och sedan "möte" med Ellen och Jennifer Å. Blir bra det.

/ ElinaAnnaErikaEvensson



IHHHIHIHIHIHI

it´s mine!
LÄGENHETEN ÄR MIN!
min nya adress kommer att bli nackstavägen 18 C!

YESSSSS!!!!

en nackstalägenhet fanns kvar.
gissa vem som har bokat den????
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!

090713- måndag

trött.
mycket strul idag.
and the phonecall, snäll ! tack.
Jennifer i massor, inte rättvist, fyfan för skolan!
Ska söka lägenhet ikväll. åh, vill ha en roomie. ngn som vill flytta in med mig?
snart slutar vi, tur att dagen har gått  fort.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

jaha

men åhhhh, less. alla lgh jag vill är borta. suck.
imorgon börjar allvaret. suck.
sjukt långt kvar till helg. suck.
sjuuuuuukt långt kvar till strängöarna. suck.

090712- söndag

fjorton timmars sömn (Y) sjukt skönt.
Mamma och pappa kommer hem idag.
ska göra mat nu.
ciao.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

phu

färdigstädat. skönt!
väntar nu på Jennifer å, ska hämta sina grejs.
Sen blir det duschen.
tänkte sätta mig ute på altanen med en filt och en bra bok. mysigt.
det är en bra lördag. skönt att bara vara.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

090711- lördag

herregud.
gårdagen.
folk hos mig, sjukt kul
goda drinkar, vattenpipan, lekarna, skratten. tack för kvällen. mkt trevligt.
kunde ha slutat bättre, men sånt kan hända ibland.
trött som få nu, måste städa bort allt också. har börjat, men somnade istället.

.

Bättre nu. Tacka gudarna för bra nyheter.
Miun till hösten då.
Söka lägenhet, check!


.

Trodde inte att det kunde bli värre.
Men Elina Evensson lyckas med allt. Är livet verkligen värt att leva? Det känns inte som det.

.

fanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanafanfanfanfanfanfanfan.

Snälla kan jag få lägga mig under täcket och dö? Jag skulle ge vad som helst för det.
När ska jag få leva ett liv utan en jävla massa problem.

090709- torsdag

Vill så gärna skriva fredag här i rubriken, men inte än. Inte helg än.. Suck.

Efter jobbet igår, som gick bra, så åkte jag hem. Åt mat, kikade lite på teven innan jag drog iväg till Ellen. Därifrån åkte vi ner i båthmanen där vi lastade på kanoten och sen vidare mot Jennifer Å där vi lastade på den andra. Vi åkte sen ut till Stavreviken där vi  sjösatte dom och gav oss iväg. Det var jag och Jennifer i en båt och Ellen och Linda i den andra. Det var skitmysigt! Vi paddlade i någon timme och sen skulle vi fika lite. Så då började vi åka in mot en strand, men fick fortare än fan vända för att svalorna attackerade oss. Huuua, hata svalor. Men vi hittade en lite strandbank där vi fikade. Snackade en massa och bestämde lite om fredagen. Sen drog vi vidare, och tro inte fan på att en stor bäverjävel tar ett enormt skutt ner i vattnet mot båten. Ahhhh, vad rädd jag och Jennifer blev, medan de andra skrattade och gled förbi. Hua. En halvtimme till så var vi framme. Då var det dags att lasta upp dom och åka hem. Kom hem och slockande ganska fort.

Imorse var jag död. Hua vad trött jag är. Inte någon träningsvärk dock :( Ville ha det. Bara ont i vaden efter den där extrema sendraget i natt. Sjukt ont. Men ja, ikväll efter jobbet är det bilbingo med mina flickor. Mysigt värre.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


090708- onsdag

Halva tiden gjord. SKönt!

Igår när jag kom hem slocknade jag på en gång. Klev upp igen vid nio och somnade inte förrän 1 igen. Typiskt. Men imorse´klev jag upp, duschade och fick skjuts till jobbet. Sjukt skönt! Har gjort en massa mappar och gjort lite avflyttningar. Kommer nog gå bra inne hos Anette. Hoppas ja. Ikväll var det planerat med paddling, men jag vet inte hur det blir med tanke på vädret.

Ska snart gå ner till gästlägenheten och kolla till. Hörs sen hey

/ ElinaAnnaErikaEvensson

mjau

Ja, snart så slutar man, eller ja, om en timme. Mamma och pappa är påväg hem, och jag har inte städat undan, de lär väl inte gilla mig speciellt mycket. Men dom sa att dom skulle komma hem på kvällen, så jag tänkte städa när jag kommer hem.

Lunchen spenderades med Jennifer. Det var mysigt. Har jobbat en del idag också, det har gått bra, gått igenom Anettes plats som sagt, och det har gått bra. Nej, nu vet jag inte vad jag ska skriva. Men vi hörs någonting sen.

ELLER JO! en lite rolig grej som hände var när jag satt inne med Anette. Vi gick igenom marknadssystemet, när jag kände att mobilen vibrerade till. Jag kände på den då (har den i fickan) och efter ett tag får jag och Anette världens chock när byxorna börjar skrika Hallå. Haha, gud vad vi skrattade. Måste ha svarat på samtalet när jag kände på telefonen.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


sakna sp3

Summerbreeze

Once a failure, always a retard 
go through the books just dream
I went to school with an offer for my teacher
he thought, please don´t look down on me
But I will, oh oh oh oh










Well I don´t care about your modern decoration i
n your home so why should you care about mine
I´ve had enough of this comfort conversation
in my mind you´re all retards anyhow

Cause if you think love will come towards you like a warm summerbreeze y
ou got your head among the clouds and you will never be free
you´ll spend
many nights alone
i know

If you don´t feel the way I do it don´t matter cause,
I´ll never know how you feel
but if you do then sure I´d be flattered
in my mind it´s all different anyhow

I think love will come towards me like a warm summerbreeze
I got my head among the clouds
and I will never be free
I´ll spend many nights alone
I know
I know
Cause I have and I will.





090707- Tisdag

Hejsan bloggen.
Tung dag igår. Vet inte hur det är idag, har inte känt efter, ska inte göra det heller.
Men iaf, har vart med Anette idag, och det har gått bra. Kommer nog ihåg det mesta, måste bara finputsas så att säga. Skönt att det händer något så man inte sitter som en uggla bara. Idag så ska jag äta lunch med Jennifer också tror jag. Hoppas det. Sen händer inte så mycket idag. Måste hem och städa lite grann, eller ja, mitt rum ser ut som ett bombnedslag! Nejmen, ska snart gå på fika.

Imorgon så står kanot på schemat. Roligt? Japp!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


ElinaAnnaErikaEvensson- som ingen annan känner mig



Du känner mig som ingen annan gör.
Du säger dom rätta orden som ingen annan gör.
Du vet vem jag är, du vet vad jag kan, mina svagheter och styrkor.
Du är den som gör mig.
Du är den som får mig att känna mig hel. Dom gånger jag mår som kassast kommer du som en ängel och drar mig upp från botten.
Du, du är den som får mig att känna att jag är värd någonting här i livet.
Du, det är du som gör att jag orkar med vardagen. Det är du som gör att jag kliver upp på morgonen.
Du ska veta att jag älskar dig.
Du ska veta att jag vad som helst för dig.
Du ska veta att det inte finns något jag inte skulle göra för dig.
Du ska veta att jag älskar dig. 
Mikaela Jennifer Lindh, du betyder mer än vad du tror ♥


friday

förfest hos mig på fredag. Sounds like a plan? Get wasted and forget everything!

Sober

I don't wanna be the girl that has to fill the silence..
The quiet scares me 'cause it screams the truth
Please don't tell me that we had that conversation (I know we did)
I won't remember, save your breath 'cause what's the use?


life sucks

This life hasn't turned out quite the way I want it to be

i hate myself right now. fuckfuckfuckfuck..


-_-

Soffan blev min, tjing! :D

090706- måndag

Ännu en helg förbi, alldeles för fort har det gått också.

fredag; Efter jobbet så gick man ner till Jennifer där vi tog bilen till Alex. Pkte ner på kebab house. Tog en hawaii med vitlökssås, sjukt god. Efter det så åkte vi hem till Jennifer där dem fixade sin resa. De ska ju åka till Bulgarien, så mysigt kommer dem nog få de (: Sen åkte Alex hem och vi åkte in till Birsta som hastigast. Köpte en bikini och en bikiniöverdel. Jag var ju tvungen att inviga bikinin så vi gick till tjärn och badade. Pratade, skrattade och höll på i cirka 1.5 timme. The wetlook var absolut bäst. Sen gick vi hem, slängde på oss kläde och åkte till ok, köpte gotta. Sen slängde vi oss på sängen och såg Garfield och åt. Sen åkte jag hem runt 12. Det regnade när jag klev av bussen, men kom hem och slocknade innan jag hade huvudet på kudden. Sjuuukt trött.

lördag; Mamma väckte mig 10 men jag klev inte upp förrän 11. Gick och duschade, fixade mig lite innan folket kom. Hade ju som sagt kalas för Victor som fyllt 14. Blev lite tårta och kakor. Dem åkte hem runt halv 2 och halv 3 fick jag skjuts till Jennifer. Där så började vi göra oss iordning. Köpte med oss mat, träffade då min kusin och hennes kusinbarn. sjukt roligt o träffas! Sen så gjorde vi våra drinkar. Fyfan vad god den blev, och alla tyckte om den! :D Nåja, tog bilen till stan runt 7. Några grabbs försökte ragga upp oss till deras lilla förfest, men vi skulle ju vara med några andra. Kom fram och då skulle vi gå på en gång, till NACKSTA? :O jobbigt vare iaf. Kom fram, började dricka på allvar, pratade och ja. Träffade två tjejer som var lika lång/ längre än mig! :D förstår ni hur lycklig jag blev!!!! :D Nåja, sen så efter några drinkar så skulle vi gå till stan. Det gick ju iaf. Haha, lite roligt var det. Kom fram till stan, hämtade ut biljetterna och sen så gick vi in i olearys tältet. Där blir vi nästan hela kvällen. Gick med Erik och Sebbe till bk och sen så tog jag och Sebbe bussen hem till Jennifer. Slocknade på en gång när jag lade mig i sängen.

söndag; vaknade av att Jennifer kom in i rummet runt halv 12. Pratade lite osv. Sen så gick vi till bussen, åkte in till stan, hämtade bilen, åt mat, åkte hem, hämtade Sebbe, lämnade av Sebbe, åkte ut på tynderö, solade, Alice, hem och slockna klockan 7.

Nu så försov jag mig igen, men ja, ikväll är jag ensam hemma. Någon som vill göra mig sällskap? Vill inte vara själv. Nej nu ska jag göra något annat. Nu börjar mitt jobb på allvar också, veckan spenderas inne hos Anette, tar över hennes plats på måndag. Suck. Halva tiden jobbad nu på onsdag. Se det positivt.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

helg!

ÅH vad härligt att det endast är 20 minuter till helg. Första hela veckan var det nu. Känns sjukt bra att den är slut nu. Ikväll så blir det som sagt bara vila osv, men jag ska även till Jennifer en snabbis nu (: Vet inte vad vi ska hitta på, hoppas på något.... Hon ringdeprecis. Det blir en middag med Alex, Jennifer och jag. Tredje hjulet? neeejdå, haha. Ne, men skriver kanske inte i helgen, less på datorer...

Hörs hej.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


M

i miss you..

zzzzzz

Halloj bloggen.

Igår, blev det inte så mycket skrivet, hade inte tid. Men efter jobbet så gick jag ner till Ica där jag väntade in Jennifer. Sen slängde vi oss in i bilen och åkte till smacken. Där solade och badade vi i någon timme. Myysigt var det. Sen fick jag skjuts hem, TACK! Hem och pratade lite med pappsen som gjorde mig jättehungrig genom att säga att det fanns grillat kött, pressad potatis och beasås som väntade på en tallrik inne på mig. mums. Kommer in och tro inte på FAN att kattjäveln har vart på maten och dragit/ätit köttet och det ligger beasås överallt. Suck. Så då fick jag slänga allt och ta resterna av den pressade potatisen som fanns. gott...............

Men efter det så åkte jag och Victor vidare mot stan. Kom in vid 10 över och fick ut våra biljetter och sen väntade vi lite. Sen köpte vi snacks och gick in och skulle se Transformers- Revenge of the fallen. mmm, tyckte den var skiiitbra faktiskt. Sjukt rolig också, och grät nästan gjorde jag också, och spännande. mm, nice. Var klar kanske kvart över 11 och sen åkte vi hem. Då när vi kom hem hade familjen beslutat sig för ett dopp i gupple. Så runt kvar över 12 låg vi och plaskade i gupple. Det var kul, hade stå på händer tävling, ta bollen i luften osv. Det var kul. Sen hem och däcka i sängen. Trött som fan.

Nu idag så väckte pappa mig och jag trodde seriöst att klockan var kvart i 6 och frågade om vi inte kunde vänta 45 minuter med att sjunga. Då visade det sig att klockan var kvart i 7. Panik. Men sjung för Victor som fick kläder. Sen fika och göra sig iordning., skjuts till bussen. Sitter nu på jobbet och har precis haft min första rast. Sjukt trött är jag, höll på somna här runt 9, helt seriöst, om jag hade blundat och slappnat av en minut hade jag somnat. Bra ansikte utåt för företaget. hahaha....

Förresten, såg bilder från rock am ring. Fan vad jag hade velat åka på den festivalen. Shinedown var där, åh älska bandet, the kooks, the killers. hoho, i want.

Nej nu ska jag jobba också.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


090703-fredag

GRATTIS BROR! nu har han fyller han fjortis. Herregud, sluta väx människa! ♥


bad och bio

Ja, snart slutar jag för dagen. Sjukt skönt! Då ska jag, Jennifer och ev Belle bada. Det blir nog smacken tror jag. Ska bli så sjukt skönt nu när det är så jäkla varmt ute, förstår inte. Det måste vara över 30 grader. Sen efetr det så åker jag hem, hämtar victor, fräschar till mig och sen bjuder jag han å en födelsedagsbio. Det blir Transformers 2. Åh älskade första så hoppas på en lika bra film nu! Lär ju inte komma hem förrän sent ikväll. Suck. Försöka hitta en parkering med Gatufesten i full huggning. Good luck! :s

Nej nu ska jag ta och låsa in nycklarna. Åh, Milow på radion, gillar den ja..

/ ElinaAnnaErikaEvensson

justde, inget batteri på mobilen, så jag är okontaktbar tills imorgon (i)

..

done and done! skönt..

090702- tisdag

Godmorgon på er. Sjukt trött idag.

Igår så jobbade man klart sina timmar och sen mötte Jennifer mig. Tog en kycklingrulle på Kebab House. Har ju blivit polare med ägaren så fick gratis drickor. Tack bruschan! Sen gick vi hem till Jennifer och jag duscahde, sen fixade vi oss innan vi åkte till Belle. Väl där så gick vi till shell en snabbis och sen kom även Jennifer å, Linda och Ellen. Tände vattenpipan och satt och drack ute på balkongen. Sjukt mysigt. Åkte in med någon Jennifer kände. Gick med Jennifer Ålund till Edin och fick med han ner på stan. Gick till Daltoons där vi mötte upp resten. Där satt vi i princip hela kvällen sen. Träffade Sebbe och co också. Mucho trevligt. Åkte hem vid, ja vad var den?, halv 2 kanske. Kom hem till Jennifer och vi lade oss på en gång.

Vaknade imorse av att hon gick iväg till sitt jobb. Jag kunde sova en timme till, det var uppskattat. Klädde på mig och borstade tänderna , sen gick jag. Sitter nu på jobbet, orkar egentligen inte, men ska snart dra iväg på ett möte, ska ta mig en mackis på Ica på vägen. Hungrig. Ne, fan måste snart röra på mig. Hejdå.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


090701- onsdag

Herregud, det är första juli, jag fattar nada! :o Vart har juni tagit vägen, den bästa månaden. Den månaden man tog studenten, man åkte på peace osv. Jag har inte hunnit med mig.

Nåja, igår efter att jag slutade åkte jag hem, käkade och vilade en timme innan ja tog bilen och hämtade John och Belle. Åkte in till stan där vi gick på pipeline och skulle kolla på poddans band. Dom vann och får spela på gatufesten tydligen. GRATTIS! :D Dom var jätteduktiga, även fast det inte är min musiksmak. Sedan så ville Belle äta så då blev det Harbit, dock så bara en dricka för mig. Sen ett öltält och sen skjutsade jag hem dem. Efter att jag släppt av dem i Sörberge, hämtade jag Jennifer och vi åkte till Vivstavarfstjärn där vi badade i en 45 minuter. Sjukt skönt i vattnet och härligt att träffa bästa vännen igen. Blev jagade av några äckelturkar innan vi åkte in till donken och tog en drive. Pratade vidare innan jag skjutsade hem henne. Kom hem och duschade, sen slocknade jag innan jag hann lägga huvudet på kudden.

Imorse var jag mer död än död. Fyfan vad jag inte ville kliva upp. Men ja, jag gjorde det och nu sitter jag här. Ska jobba helvecka denna vecka och jag pallar inte. Sjuuuuuukt trött och det blir ju inte bättre av att jag ska ut på gratis dagen á la gatufesten. ujuj, när ska jag få sova. haha. Nej jag har väl mig själv o skylla. Skriver väl mer sen.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

RSS 2.0