Året som gått

Ja jäklar vad det har hänt saker detta år bra som dåliga. Mest bra saker dock!;

*Började året med nyår i vemdalen

*Sedan följde en massa studentfester

*Vårt projektarbete som blev helt underbart!

*Balen!

*STUDENTEN!

*VÄNNERNA! ♥

*Peace and love!

*Gatufesten.. woho :P

*Kom in på skolan

*Flyttade till Nacksta

*Jävla massa fester

*Hoppade av

*Flyttade hem

*Kommit in i Göteborg

*FLYTTAR SNART!


091231- torsdag

Sista gången man skriver 09. wierd.. Nåja, Nyår idag. WOHO PARTY............ nej. Haha.

Nejmen ikväll blir det lugnt. Tänkte mer på helgen ja, vi är udda vårt gäng. Men ja, det är helt okej för mig (: Igår gjorde jag en fruktansvärt upptäckt förresten. Ska försöka fixa den till veckan, men tills dess kommer mitt hjärta vara i halsen, min mage i jävla uppror. HELVETE! Tar det till veckan alltså.

Neeeeeej, ikväll blir det att älskade Ålundskan kommer över. Blir väl kanske nån film, xbox och en jävla massa godis/chips/cola. Det blir nice det. Sen har jag precis skottat av altan, så vi kan stå där och kika på fyverkerierna, om det inte är för dimmigt.

Har förresten gått igenom allt ute, och jag har nu packat klart en stor del. Har bara möblerna, lite småplock ute och sen kläder, hygienartiklar osv kvar. Skönt. Neeeeej, godnatt!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


GOTT NYTT ÅR FÖRRESTEN! :D


091230- onsdag

inte hänt så mycket de senaste dagarna. Fixat flyttanmälan osv.

Idag har vi iaf vart uppe i umeå med Bells. Det blev en härlig tripp, med mycket bilåkning, se på Belles boende och stan. Mysigt helt enkel. Kom hem runt 8 och tänkte slänga mig i sängen snart.

Imorgon är det nyår. Ingen fest för mig. Kör en mysmiddag med familjen och sen film med Jennifer. Det blir mysigt. KÖR ALLIN I HELGEN ISTÄLLET! ge järnet. Sista helgen med girlsen, ledsen tjej!

Neeeeej, godnatt.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Pictures


hahahahahahahahahahahahahaha


antagningsbesked 2

jag kom in..
jag känner mig 2455412123 kilo lättare.
jag tror nu på Gud.


16 and pregnant

Såg ett avsnitt av just detta avsnitt igår på mtv. Alltså seriöst, jag tror jag aldrig har gråtit så mycket nån gång. Det var så himla sorgligt och hemskt.

Det handlade om ett par som blev gravid vid 16 års ålder. Deras föräldrar var gifta, så de bodde under samma tak och de var inte några bra förebilder. Det var helt enkelt inte ett bra hem att låta sitt barn växa i. Därför bestämde dom sig tidigt för att adoptera bort barnet. Det var rätt beslut för dem, men det var så trorligt tungt.

När hon födde barnet, ville hon inte se på det, utan det skulle bli så smärtsamt och tårarna bara sprutade. Alltså det var så otroligt smärtsamt att se på. Jag gick ut och fortsatte gråta. Kom in och då var själva ögonblicket när de skulle ge bort sitt barn. Nej fy. Inte ord kan beskriva hur det var. Och om det var så jobbigt för mig, hur var det inte för dem.

Det enda jag ville säga är att jag stöttar alla, vilka beslut som än tas runt en graviditet. Man gör bara det bästa för barnet, även om det själv är den smärtsammaste upplevelsen man någonsin kommer få uppleva. Jag hyser stor respekt till er som vågar stå upp och göra det som är det bästa för era små liv. Jag skulle aldrig klara av det själv. Stor kärlek till er.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

091228- måndag

Hallå där. Har inte skrivit på ett tag, men det har ju varit jul och allt sånt där. Ska dra en snabb genomgång, inte för att någon annan intresserar sig, men jag kommer om några år. Tänk vad kul o kolla tillbaka :)

julafton; Vaknade runt 10. Gick upp, fikade, fick paket i julstrumpan och sen fixade vi oss. Vi åkte till mormor runt 2. Var där och surrade innan Maria, Marco och Malte kom. SÖT HAN ÄR! Då blev det Kalle och co. Sen en jävla massa julmat. Hualigen, var så himla mätt. Men gott var det. Efter det var det lite surr, innan jultomten kom. Delade ut presenter och jag kan säga att jag blev mer än nöjd. Fick; mjukisbyxor från nike, presentkort, eyeliner, hårgrejer, pengar, godis och ett armband från mina söta vänner á la Tahiland! :D Mycket uppskattat alltihop. Sen åkte jag och Victor iväg på midnattsmässan. Verkligen julstämning. Blir en årlig tradition det!

25 dec; klev upp runt 12. Gjorde inte så mycket under dagen. Runt halv 6 kom Maria, Marco, Kenneth och Camilla till oss för en middag. Skulle ju fira gamgubben som fyllt 40 ;P Nej, men det var mysigt. När dom började bli på lyset på Jennifer Å förbi. Kikade på film och surrade. Runt halv 1 skjutsade jag hem folket och åkte hem. Jennifer plockade upp mig och vi åkte till stan och Emil och Martin. Ytterst trevligt, länge sen man såg dem. Var där till kvart över 3 kanske. Åkte ut och hämtade Ellen i Njurunda och sen hem. Somnade halv 6.

26 dec; Vaknade runt 10. Klev upp åt lite snabbt och sen iväg och hämta Jennifer. Skulle åka på birsta. Vi skulle även hämta upp Lindh, men tro på fan att jag glömmer henne :( Så vi vänder i Birsta och hämtar henne. Åkte därefter till Birsta där vi strosar omkring. Blev lite lunch innan vi åkte till jobbet. Sjuuuuukt mycket folk var det. Sista gången också. Det har vart roligt dock. Nåja, hämtade mamma och pappa i laggarberg och Lindh följde med mig hem. Väl därhemma bestämde vi oss för en utgång. Ålund och Ellen kom förbi och vi förade lite hos mig. Åkte med Tim in och gick till memento. Sjukt kul jag hade! Dansade som galningar, skrattade och mådde allmänt bra! Nej en riktig kväll att minnas. Sen så åkte vi till donken och åt, sen hämtade Steve oss. Åkte hem, jävla skitsnö, fyy vad det hade kommit mycket. Nåja, kom hem och slocknade runt halv 5.

27 dec; vaknade 3! Sjukt skönt! Sen så gjorde jag inte alls mycket. Degade i soffan, spelade guitar hero och såg på film. Sjukt skönt.

28 dec; Idag vaknade jag lite försent. Efter att ha pratat med Jennifer så klev jag upp. Har fixat med lite papper osv och ska snart ta bussen in till Timrå där det blir att betala hyra, gå till polisen och sen åka med far hem.

Imorgon verkar det bli skridskor och film på schemat. Ytterst trevligt. Nej, nu måste jag kila. Hörs hej. Långt inlägg.....

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Julafton 2009

Bildregn från Julafton :) enjoy.









091223- onsdag

Jaa, om 20 minuter är dags för julafton. Coolt. Eller. Ja jag vet inte. Har dock fått en ganska julkänsla idag.

Men iaf, började dagen med att kliva upp runt 12. FÖRBANNAD som få på brodern, som sitter och spela sin jävla elgittarr dagarna i ända. MED BASLÅDA! fyyy. Nåja, klev upp och gjorde mig iordning nästan på en gång. Vi åkte till birsta där grabbarna fick i uppgift att köpa en present åt mig och en åt dem var. Sagt och gjrot intog jag och Marcus hm och hittade presenterna snabbt. Då blev det lite akademibokhandeln osv, innan vi möttes upp av mamma. Då blev det donken, en snabb sväng in på Rut m.fl innan vi åkte hem. Jävla idioter det finns på vägarna alltså.

Väl hemma hade pappa redan klätt granen, så jag satte på julskivan och sjöng för full hals. Victor blev irriterad, men då fick han igen för imorse istället. Mohaha. Hämnden är ljuv. Nejmen, sen så åkte jag och pärona ut till Hatta (Berit, pappas faster) och fikade. Det var mysigt att träffa henne. Ska hälsa på henne innan jag flyttar också.

Sen hem, kolla på teven, medan nissarna höll på i köket, höhö. Nej, sen blev det julskinkemacka. Mums. Sjukt gott. Älskar julskinka. Sen har vi sett på film och jag hade väl tänkt att lägga mig snart. Men jag har ingen bok att läsa längre, suck. Läste ut boken jag lånade förra veckan, den var bra. Till salu hette den. Handlade om människohandel i norra sverige. Riktigt bra.

Nej, jag tänkte bara önska er en god jul. Ha det så bra så hörs vi. Puss vänner.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


jul för 2 år sedan. Papp.. hm tomten!


Rolf Evensson

Imorgon är det precis 5 år sen farfar dog. Kommer inte ihåg om det var idag eller igår som jag såg han ligga där på köksmattan, med två ambulansmänniskor ovanför han. Han fick elchockar och det enda jag såg var hans fötter som lyftes från marken när han fick chocken. Eller farmor som stängde av ugnen där hon förberedde julskinkan. Det blev ingen julskinka för henne det året. Hemska minnen. Hua. Men farfar har det bättre nu, tillsammans med sin älskade.

Jag älskar dig fortfarande, farfar.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


091222- tisdag

Hallåja.

Nåja, det var det. Nej, de senaste dagarna har jag inte gjort mycket. Igår var det skottning som stod på schemat. Idag har jag vart in på arbetsförmedlingen en snabbis. Pappa hämtade upp mig och jävlar vilket trafikkaos det är. Tänkte åka till Jennifer sen, men då var hon fortfarande i Birsta, så det blev inte av. Får se om vi kanske ses nåt imorgon eller efter jul :P

Mor och far är iväg och köper julmat och 'träffar jultomten' som dom alltid sa när vi var liten. Hehe. sött. Ikväll åker förresten Maria, Marco och Malte ner till Sundsvall. sweet. Skönt att träffa sötsaken igen :D

Nej, nu orkar jag inte mer.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Lista

() har suttit på en geting/humla
( ) har gråtit efter ett besök hos frisören
(x) cyklat utan händer
(x) har hatat kärlek
()har flugit i en luftballong
(x)älskar att gunga
(x)har åkt pulka
()har haft bamseplåster på mer än tre tår samtidigt
(x) är höjdrädd
()kysst dig själv
(\) hoppat från ett fönster- inte hoppat, men klättrat ut för ett ett antal gånger
(x)vandrat några mil
(x)viskat i någons öra
(/)hånglat med en av samma kön
() hamnat på sjukhus
(x) känt dig som ett pappersark
(x) har virkat
(x) har diskat
(x) förlorat någon du älskade
(x) sagt nej till sex
(x) druckit vatten upp&ner
(/) dödat någon bugs..
( ) ätit säl
(x) bakat sockerkaka
() är kär i någon
(x) känt dig som ett as
(x) lyssnat på samma låt en hel natt
(x) ätit godis istället för att gråta
(x) gjort dig själv illa 
(x) skrikit hora/bög till någon
(x) varit full
( ) varit hög
(x) varit ordlös
( ) hatar värme
(x) har vunnit i vattenkrig
(x) har skrivit på någons arm
(x) har dissat någon som ringt på din mobil
() varit otrogen
(x) har hatat någon som du egentligen älskar
(x) har ångrat dig
(x) varit svartsjuk
( ) har hostat blod
( ) har låtsats att du var en fjäril
(x) älskat någon så att det har gjort ont
(x) tycker om kladdkaka
(x) har ätit middag med någon du tycker om
(x) tror på det övernaturliga
(x) har hatat dina föräldrar 
(x) ätit jättemycket och sedan spytt
(x) har hatat din kropp och ditt utseende
(x) har spelat gitarr
( ) har spelat nyckelharpa
(x) sjunger/sjungit i duschen
( ) skrikit dig hes av panik
(x) har sett någon dö
( ) har varit med om en katastrof
(x) har vibrerat av nervositet
(x) har skrattat så du grät
(/) gillar gröt
() fått för dig att du är bi eller homo men kommit på att du inte är det
(x) haft solen i ögonen med ett leende
(x) tagit någon på röven
( ) slängt porslin i väggen
(x) hatat hela världen
(x) sjungit till håkan hellström med någon du tycker om
( ) tycker att pengar är viktigare än nåt annat
() gillar inte då folk frågar dig saker
() drömmer ofta mardrömmar
(x) skulle kunna döda för någon
() har ett smeknamn
(/) varit mobbad
(x) trampat ihjäl en nyckelpiga
(x) somnat på golvet
(x) haft sex fastän du inte velat
(/) blivit kysst av någon som du aldrig trodde skulle kyssa dig
() hånglat på tunnelbanan
(x) åkt buss genom halva sverige
( ) kastat dig framför ett fordon
(/) tågat genom staden med flaggor i skyn studenten, hade vi flaggor?
( ) älskar någon som inte vet om det
(x) ramlat och skrikit av smärta
(x) skrapat upp knäna
(x) har en själsfrände
(x) tycker att krig är idiotiskt
(x) tuggat på ett grässtrå
() älskat i månljus
(x) varit i en storm
( ) varit nära döden
( ) hållit om en ko
(x) hållit i en orm
(x) varit så full att du inte kunnat gå
( ) tvivlat på din existens
( ) trott att du varit odödlig
( ) skrivit över hundra dikter
( ) varit på darinkonsert
( ) kastat din telefon i vattnet
(x) vaknat av att du gråter
( ) känt dig som ett får
( ) drömt om svarta paraplyn
(x) haft läppstift
(x) har gråtit i någons närvaro
(x) älskar regn
(x) önskar sig ett liv med en speciell person
() har glömt hur det är att vara riktigt liten och svag
(x) är fortfarande riktigt liten och svag innerst inne
(x) har slagit till någon så att personen tappade andan
( ) har sprungit en mil utan uppehåll och storlett hela tiden
() har en studsmatta hemma
( ) har aldrig ätit fisk
(x) har sett en film mer än tjugo gånger
() har skrattat så att du kissat på dig
( ) odlar skägg i näsan
(/) kysser med öppna ögon
() har glömt toalettdörren öppen vilket lett till en pinsam upplevelse
( ) har en udda fetisch
( ) gillar att städa
(x) har varit lunarnörd
(x) har gråtit av lycka
() kan över tre språk
() har bra självförtroende
( ) tror att jorden går under snart
( ) tror på gud
( ) älskar med en vibrator varje natt
(x) är en negativ jävel
(x) drömt att du varit död
() har aldrig druckit öl
(x) har en fobi
() trivs med din kropp
( ) slätar ofta över allvarliga saker
( ) har taskig andedräkt
( ) har ätit kattmat en gång
( ) kysstes första gången innan en ålder av tio
( ) är dålig på att säga nej
(x) har sett norrsken
(x) har någon gång känt dödslängtan
( ) brukar peta mig i näsan
(x) avskyr matte
( ) gick ut nian med minst ett IG
( ) tycker om att spela piano
(x) brukar gå runt i mitt rum helt naken
( ) är en dagdrömmare
( ) har varit på hultsfredsfestivalen
( ) är vegetarian
(x) har tittat på stjärnorna med en varm känsla i bröstet
() vet vad kärlek är
(x) hade gosedjur som liten
(x) har varit på LAN
( ) har förlorat en nära vän
( ) diggar ögonbindlar, piskor och sexlekar
(x) ska flytta så snabbt som möjligt
( ) knarkar alvedon
( ) skriver dikter eller andra texter
( ) är emot abort
( ) äter djur för att jävlas med vegetarianer
( ) köper hänt extra för att det är synd om stackarna som jobbar på byrån
( ) snackar slang för att verka som en allmän idiot
(/) borstar aldrig håret
(x) har/har haft tandställning
( ) faller nästan alltid för fel personer
( ) tycker om britneys musik fastän du aldrig erkänner det
( ) äter godis på skoltoaletterna
(x) har haft oskyddat sex
( ) var bland dom första i klassen som fick hår under armarna
( ) är homosexuell endast på lördagarna
( ) tycker att opera är underbart
() vill att kungafamiljen ska avskaffas
(/) har strippat i cam någon gång
( ) lärde mig att räkna jävligt sent
( ) har blivit smittad av någon sorts könssjukdom
(x) skulle kunne ge vad som helst för någonting/någon just nu
( ) gillar hår på bröstet/muskler/kraftiga kroppar
( ) är mest sugen på sex på morgonen
(x) är mest sugen på glass på kvällen.
( ) hatar mjölk
( ) vill döda jultomten med en gaffeltruck
( ) har aldrig trott på jultomten
( ) känner dig som ett löv ibland
(x) har haft tungan i någons öra
( ) får rysningar av att tänka på göran perssons nakna kropp mot din
(/) har råkat fjärta i en pinsam/känslig situation 
( ) gråtit tills du spytt
( ) har cuttat dig i fingret på ett papper och sagt HELVETES KVASTKUK
( ) har klappat ett får och sagt bää
(x) har gjort något ytterst pinsamt på fyllan
() vet hur det är att tappa andan av någons skönhet
( ) vet vad nordkoreas nationalsport är
( ) har sett fler än 20 avsnitt av weebl & bob
(/) ser på family guy
( ) har haft/har en skjorta med guldknappar
(x) har gått/ska gå på bal
( ) tycker att alla som inte kan slåss är veklingar
( ) har snusat
(x) har rökt
( ) verkligen hatar att gå till tandläkaren
( ) hör ett ljud varje gång någon rör i din näsa
( ) tycker att jesus verkar varit en trevlig prick
(x) har dansat på scen
(x) gillar att kasta folk i snön och snömula dom tills dom ber om nåd
(x) vet hur det är att vara farligt bräcklig och skör
( ) vet hur det är att älska någon som är alltför långt borta
(x) älskar någons leende
(x) Fattar inte att du har läst allt detta


091220- söndag

Hejochhå. 4:e advent idag. Det gillar vi :)

Helgen som har gått då? Jotack den har blivit händelserik den, för en gångs skulle. Känns som jag har suttit och degat på mitt arsle i tusen år. Men iaf, klev upp i tid i fredags, gjorde mig iordning och åkte och storhandlade med mamma. Sen blev det Belle en stund innan vi fick skjuts av Madde till bsk. Där blev det pulkåkning med Linda. Roligt men fruktansvärt kallt. -24 var det. Hehe, men vi kämpade på och efter någon timme blev det fika innan hemfärd. Blev avsläppt på pappas jobb och fick skjuts hem.

Sov en stund i soffan innan mat. Sen blev det fixning, tänkte bara gå och säga hej till alla på förfesten, men så blev det inte. Utan det blev lite öl, tequila och groggar. Efter en varm dusch hos Ellen (hehe..) så drog vi igång. Sjukt kul. Träffa allt folk igen. Sen blev det åka in till stan och memento. Ägde dansgolvet tillsammans med mina flickor innan vi mot slutet av kvällen splittrades lite. Men jag klagar inte :P Åkte med Madde hem och den gångbiten hem till mig var så sjukt jobbig. Så jävla mycket har jag aldrig frusit. Huuua. Hem och tog en varm dusch, tog med mig hårtorken upp och lade den under täcker så det blev varmot och skönt. Somnade.

Vaknade igår, ännu mer trött och nu även bakis. Suck. Men aja, gjorde inte så mycket under dagen, åt mat och sen åkte jag och hämtade Jennifer för jobb. Det blev julshow på eon. Det var mysigt och Sissel var helt underbar, men det var inte riktigt i min smak. Blev dock lite tårögd på en låt. Sen hade jag planer, men dom raserades, så jag åkte hem.

Nejmen, idag så vaknade jag runt 1. Slängde i mig lite mat och sen så hämtade Jennifer upp mig. Det blev att kika på brudarna när dom spelade match. Dom vann och ja, sen åkte jag hem. Ätit lite och nu tänkte jag sticka iväg på julmys med brudsen. Julfika, spel, julmusik och film. Myyyyys på hög nivå :)

/ ElinaAnnaErikaEvensson



bilder från pulkåkningen :) snodd av lindy.


091215- tisdag

Tråkig dag.

Sov som ett jävla rötägg inatt vilket är sjukt dåligt med andra ord. Så det har man fått lida för. Jag som hade börja vända tillbaka på dygnen. Fuck. Nejmen, har väl itne gjort många knop.

Snöat har det gjort iaf. Funderar på att ta en prommis. Har lite överskottsenergi (vilket är oerhört sällan nu, när jag är så himla understimulerad! mitt eget fel dock.) så kanske tar en prommis. Synd att jag lånade ut kameran, kanske hade fått några fina bilder :) Meeeeen, får ta det någon annan dag (:

Nej jag tror det blir en prommis faktiskt. Rensa tankarna lite grann efter allt. Har ju skrivit på alla papper, och med genast blev jag nervös, ängslig, glad, uppåt och alla känslor samtidigt. Känns som jag under detta halvår har blivit 50 år äldre. Har inte samma värderingar eller den lusten att supa mig redlös och glömma allt längre. Haha, nu skrattar säkert mor och far när dom ser detta. Men helt ärligt, ni känner inte mig. Ni har bara sett bitchen som ni oftast lockar fram ;) hehe...

Neeeeeeeeeeej, nu ska jag kila!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


så länge är det tills vi åker. eller kort tid är det kvar. shit!


Nyårslista (lite tidig men wtf)

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja


2. Höll du några av dina nyårslöften?
Nej, det gjorde jag inte. Eller ja, kommer inte ihåg dom.


3. Blev någon av dina vänner förälder i år?
Nej


4. Dog någon som stod dig nära?
Nej, tacka gudarna för det!


5. Vilka länder besökte du?
Inget land dessvärre.


6. Är det något du saknat 2009 som du vill ha 2010?
Kärlek


7. Vilket datum från 2008 kommer du alltid minnas?
Många faktiskt. Men 20090611 är en ganska speciell dag.

8. Vad var din största framgång 2009?
Studenten och våga stå upp för mig själv!


9. Största misstaget?
Ska vi inte ta här!


10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Svinis, pajat knät, men annars så.


11. Bästa köpet?
Lägenheten, om man kan kalla det köp :P


12. Vad spenderade du mest pengar på?
Måste nog ha vart i Nackstalägenheten.


13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Vännerna.


14. Vilken låt kommer alltid påminna dig om 2008?
Svennebanan. Hört den alldeles för många gånger.


15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Både och. Glad nu på slutet, men fruktansvärt nere förut.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Lyssnat på mig själv

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Bråkat och tjafsat


18. Hur tillbringade du julen?
Med släkt och familj


19. Blev du kär i år?
Nej, jag blev ju inte det :/

20. Hur många förhållanden detta året?
0

21. Favoritprogram på tv?
Criminal Minds

22. Bästa boken du läste i år?
Måste vara Stieg Larson böckerna


23. Största musikaliska upptäckten?
Nej, kör på i gamla spår tror jag :P


24. Något du önskade dig och fick?
hm, inte vad jag kan komma på.


25. Något du önskade dig och inte fick?
Love


26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Var i Stockholm med älskade Jennifer


27. Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
Ja, att jag tog tag i saker tidigare och vågade tro på mig själv!

28. Hur skulle du beskriva din stil 2008?
Haha, det som jag hade rent i garderoben.


29. Vad fick dig att må bra?
Vännerna, sommaren.


30. Vem saknade du i ditt liv?
Farmor.


31. De bästa nya människorna du träffade/Lärde känna?
'Lärde känna igen' Jennifer Å, Ellen N, Linda N, Belen IL, Madde P, Jennifer L och sen även Josefine H.


32. Årets sötaste?
Måste nog säga Jennifer L


33. Årets hetaste?
Haha jadu, det vet jag inte.


34. Årets största kärlek?
..


35. Årets besvikelse?
Uhm, det ska vi inte ta här. Men släkt och familj om man säger så.


36. Årets bästa?
Vännerna


37. Årets snällaste?
hm, vännerna


38. Bästa minnet detta med?
Jennifer


39. Något du ångrar?
Ohja


40. Något du är stolt över?
Absolut


091214- måndag

trött och sur idag. Inte en bra kombo. Kanske en bieffekt av mitt 'nya' liv. Be aware, the bitch is here!

Nåja, har sökt lite grejer iadg, vart på ica, spelat alfapet och vart allmänt less. Men förhoppningsvis går det över! Nej, nu ska pappa sitta.

ciao.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

 


091213- söndag

Lucia idag. Mysigt :)

Helgen har varit mysig faktiskt. I fredags så var jag på språng redan vid halv 10. Åkte till Timrå där jag gick på banken, timråbo och soc innan jag åkte till stan. Mötte upp flickorna och Ello som jag inte sett på hur länge som helst. Kul att höra alla historier. Gick omkring innan Linda och Madde var tvungen att åka så jag och Ellen satte oss på ett cafe och surrade. Mys. Sen blev det spingandes på stan en stund, innan jag åkte upp till Nacksta. Kom till Josefine, där vi satt och pratade ett tag, innan vi tog bilen till ica och sen ner till Bangkok City. God mat, men jag mixade sweet chili med sötsursås, så det blev sjukt starkt. Efter maten satte oss ner med en cider och spelade monopol. Som jag har längtat edfter att få spela det spelet haha. Hon fick stordäng två gånger innan vi kollade på idol. Halv 11 åkte jag ner till stan och tog bussen hem. Halv 1 var jag innanför dörren. Sjukt kallt.

Igår så klev jag upp, gjorde mig iordning och sen kom mormor och hämtade mig och mamma. Vi åkte ut till idyllen där det var julmarknad. Det var faktiskt mysigt. Mormor fick sina rullrån och jag fick ett par ursöta tjocksockar av henne. Tack så jättemycket. Sen åkte vi hem och fikade julfika. Sen blev det chill, middag och sen till Micke där det var hockey. Gubbarna ;) satt och drack lite öl och jag skrattade med dom i alla dåliga skämt som drogs. Haha, älska släkten. Sen blev det hem och spela alfapet med familjen. Fick stryk av mor, så får öva lite mer! Sen blev det tv innan sängen.

Idag har jag inte gjort så många knop, städat lite, sett på en massa skidskytte, slalom och skidor. Haha jag tror det är bara jag som gillar det i min umgängesgrupp ;P Nej, men snart kommer Jennifer och hennes mor och vi ska skriva kontrakt. KONTRAKT! GÖTEBORG! FLYTTA! HERREGUD!

Kan fortfarande inte förstå det. Helt blown away.

/ ElinaAnnaErikaEvensson




skönaste och sötaste tjockstrumpor jag har! :D

Lista

Hittills under 2009 har du..


druckit alkohol?  Ja
rökt?  Hehe..
snusat? No
varit full? Det har väl väl hänt (:
rökt vattenpipa? Ja
däckat? En gång
kysst en främling? Jo
fått ett sugmärke? Nej
gjort ett sugmärke? Vet inte.
haft oskyddat sex? Inga kommentarer
strulat med fler än en person under 24 timmar? Nej
kysst en tjej i klassen? hm. Nej det tror jag inte.
gjort någonting dumt? Dum i huvudet är mitt mellannamn
gjort någonting som du ångrar? Jorå
strulat med ditt ex? Nej
sagt nej till sex? Jodå
gråtit inför mer än 10 personer? Nej
smygit ut? hm, har nog hänt :P
haft kvar känslor från ett tidgare förhållande? Nej
sovit bredvid någon av samma kön? Ja
sovit bredvid någon av motsatt kön? Ja
lekt med någons känslor? Nej det tror jag inte.
älskat någon så pass mycket så att du kunde göra allt för den? Jadå.
gråtit dig till sömns? Har nog hänt ett antal gånger, ja.
gråtit framför någon du älskar? Nej
har haft sex ute i skogen? No
kysst en kille? Jo.
vaknat av att du gråtit? Det har väl hänt det med.
mått bättre eller sämre av alkohol? Mådde för bra av alkoholen ett tag. Men nej, alkohol försämrar bara allt egentligen. blivit slagen på skoj? Haha absolut.
lärt känna fler än 10 nya människor? Jo, det tror jag.
gått bakom ryggen på någon? Ingen aning, inte medvetet iaf.
varit på sol semester? Nej :(
badat i havet? Ohyes!
haft snöbollskrig? hm, jag vet inte.
sett en hel fotbollsmatch? Det har jag nog, tror jag :o
inte sovit på en hel natt? Tjejen som vänt på dygnet?
varit på sjukhuset?  Definiera sjukhus.
sovit i över 12 timmar? Ohja.
sett en film mer än 10 gånger? Njae, det tror jag inte.
tagit någon på röven? jodå.
lärt känna någon via internet? Nej det tror jag inte.
velat dö? Ja
fått ett IG? NEJ!
åkt buss i över 10 timmar? Ohja, hatar bussresor!


Snoddes av denna flicka.


091210- torsdag

Herregud. Tiden går fort. För fort. Hinner inte med mig. Allt som ska fixas i samband med flytten. Suck. Avtal, soc, csn, packning osvosvosvosv.

Nåja, inatt blev det lite oväntade händelser. Men det gick bra och jag kom hem och gick och lade mig. Somnade dock inte, utan kikade på serier innan jag somnade. Klev upp oc har inte gjort så mycket. Jennifer och Ellen har kommit hem! Välkommen hem till till det underbara (:|) Sverige. Pffff..

Imorgon blir det som sagt stan med brudsen. Men före det en massa ärenden. Suck. Tidig morgon. Biblioteket, banken, nordea, soc. Jag har det jag gör imorgon iaf. Sen på kvällen blir det idolmys i Nacksta. Det ska bli kul :D

Nej, nu ska jag.. hitta på något att göra. hehe, lättare sagt än gjort. Ha det bra. Hejdå

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Sakna. Femöringen, Höga Kusten.


091209- onsdag

Jag kom in.
Osäkert än dock.
Suck.
Är glad ändå.
Jennifer kom in.
Jag kom in (typ).
Lägenhet fixad.

Nu är det bara;
CSN
Soc
Komma in (typ)
Flyttbidrag
kvar.

Jag var superglad inatt.
Nu, mest orolig.
Hoppas på det bästa.

Som jag skrev till Jennifer inatt;
i´m high on life.
Det ska jag fortsätta med.
Jag är hög på livet!

091208- tisdag

hejochhå.

Blev inte alls som jag tänkt idag, efter ett långt samtal med Jennifer inatt så blev det andra bullar. Nejmen idag vet jag inte ritkgit vad jag ska göra. Kanske ska möta upp Jennifer i stan senare ikväll istället. Har inte riktigt bestämt mig än.

Nej, skulle bara skriva hej. Hej.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Sakna :(


091207- måndag

Hejhej bloggish.

Idag har jag inte gjort mycket, igår var jag hos mormor och morfar en snabbis, innan vi hyrde year one. Har ju sett den förut, men har inget minne av den eftersom det var med tjejerna och då brukar filmerna försvinna ur systemet :P Den var iaf bra, kanske inte lika rolig som jag trodde, men ja.

Nejmen, idag är det jobb som står på schemat. Får stå själv, men det löser sig.

Imorgon är det möte i stan och sen vara med Jennifer. Det kommer bli kanon det. (FÅR REDA PÅ OM VI KOMMER IN PÅ SKOLAN IMOROGN OCKSÅ! LITE NERVÖS FAKTISKT! ) INSTÄLLT!

Nej nu måste jag kila.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


091206- söndag

Måste bara säga GRATTIS PAPPA I EFTERSKOTT! det har ju inte kommit något inlägg om det, men nu har jag sagt det :)

Nåja, åkte iaf hem igår, och gjorde inte alls mycket, såg på Robinson, några filmer osv innan det blev sängen. Idag har det varit samma sak typ. Eller ja, har fått reda på att man ska jobba alla gånger kvar på hockeyn+ en extragång. SKÖNT! Måste ringa soc imorgon också. Mormor också..

Nej, men nu har jag uppdaterat lite grann. Svar på lite kommentarer;

L; Nej, vi får reda på tisdag blir det!
Madde; Jajamensan, det blev den ändå. Så det kommer bli kanon! JA du måste komma ner! :D
Annonym kommentar från förra månaden;
Anonym om 091030- fredag:
hm, vem föddes först av er? och har ni någon gång inte velat vara tvillingar?

Jag har ingen tvilling? sjuk kommentar :) Vem skulle min tvilling vara. Jag har endast två yngre bröder.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Vår lägenhet




091204- fredag

hallå.

SItter här hos Jennifer. Sov ju som sagt hos henne igår, och ja det blev en omtumlande kväll. VI HAR FÅTT EN LÄGENHET. SÅ VI FLYTTAR TILL GÖTEBORG EFTER NYÅR!!!!!!!!!! sjukt glad är jag. nervös, spänd, men otroligt glad.

Imorse sov jag lite längre än Jennifer, vaknade och yrade på, haha. Sen har hon suttit med tentan praktiskt taget hela dagen, medan jag skrivit mitt cv, personliga brev, läst lite och suttit vid datorn. Inte den roligaste dagen i mitt liv, men jag har fått en del saker gjort iaf. Har sökt en del olika jobb i Göteborg också, så hoppas att någon nappar.

Imorgon vet jag inte riktigt vad det blir, ska väl förmodligen hjälpa Jennifer med ett extra par ögon och sen så fyller ju pappa år. Men ja, blir nog en lugn hemmakväll. Många såna budgethelger att se framemot :)

Nej, nu ska jag se på idol med Kina, Jennifer sitter kvar här. Suck, hoppas det går bra för henne, såsom hon sliter :(

/ ElinaAnnaErikaEvensson


091203- torsdag

Dagarna rullar på, även fast jag har ingen aning om vart de tar vägen. Sjukt egentligen.

Idag har det inte hänt mycket än iaf. Vaknat, pratat lite i telefon och sen har jag suttit här. Ska förmodligen till Jennifer ikväll, vet inte vad vi ska göra, men nåt blir det väl alltid :)

Snart är det dags också, bestämma sig. Bestämma sig, vad som kommer passa. Hua, är livrädd, men exalterad! ish.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


091202- onsdag

Hallå.

Lång dag idag, eller iaf om man räknar med mina mått :P Vaknade halv 7. Klev upp, gjorde mig iordning, fikade osv innan man fick skjuts upp till bussen. Åkte med den in till stan och bort till Student Consulting. Där blev det intervjuträning och genomgång på mitt cv. Sjukt nyttigt och jag var tydligen duktig och fick lite feedback på vad jag ska förbättra och fortsätta med :) Tycker verkligen att det har lönat sig att ha en jobbcoach. Tycker det är helt fantastiskt.

Efter det så åkte jag in till stan och innan jag hann sätta mig på en buss, så ringde far och sa att vi ska käka lunch på texas. Sagt och gjort, det var inte värt pengarna tycker jag. Kycklingen och salladen var dock god, men pizzorna var inte nå speciellt.

Åkte sen till bibblan, fick med mig 3 böcker, varav en jag fick behålla. Besatt kallas den för, något för dig Jennifer ;P Sen affären och hem. Bäddade nytt i sängen, tog ut ur tvättmaskin och satte på en ny. Därefter blev det läsa/ sova i 2 timmar.

Käkade lite innan Madde kom och lämnade igen lite saker och sen så skjutsade jag bror innan jag satte mig här. Jobbade förresten igår också, det gick bra, men tycker inte alls om de nya bestämmelserna så får se hur det blir med allting. Måste iaf ringa soc till veckan. Kanske blir på fredag.

Nej, nu ska jag chilla ett tag. Ha det så bra everyone.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Baltikum.. gopizzerna :S


Stockholm i bilder









091201- tisdag

första december. Coolt. Det här året har gått sjukt fort iaf.

Nåja, hade svårt att somna inatt, pga vissa samtal. Hjärtklappning. Men somnade tilslut och väcktes av Jennifer. Ringde då till jobb osv, och har kanske fått en intervju till nästa vecka. Sjukt kul! :D Sen blev det Timrå en snabbis innan man åkte ner till båthamnen ett tag. Gud så lugn och harmonisk jag blev när jag kom ner till stranden och hörde vågorna slå mot stranden. Härligt.

Nåja, nu har jag mest bara kikat på teven och suttit vid datorn. Ska strax börja byta om osv för att åka och jobba. Hoppas jag och Jennifer får stå tillsammans, men man vet ju aldrig nuförtiden. Sen blir det bara hem tror jag.

Imorgon så blir det möte i stan och sen en fika med Josefine :) mysigt. Nej, nu måste jag kila. Ha det,.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

RSS 2.0