090131- lördag

Godmorgon eller vad man nu säger såhär dags.

Jag steg upp för ungefär en timme sen. Skönt var det. Har bara fikat och fixat mig inför jobbet, ska snart övningsköra dit. 4 timmar jobb, sen så har jag absolut ingen aning om vad som händer och sker. Vi får väl la se. Nej, nu måste jag på med den för lilla tröjan och hoppa in i bilen. Tjo.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


090130- fredag

Hello, ursäkta för konstigt inlägg igår.

Men det jag menade med inlägget var att jag var på eon arena och slriade. Sjukt roligt, hehe. Sedan for jag o hämtade upp Jennifer och till Hälsohuset. Tränade mycket mage och armar, men även lite kondis. Kom hem till henne och satt vid datorn, pratade om att vi vill ta körkortet, men det lär ju inte hända än på ett bra tag. irriterad.. Nåja.

Imorse så vaknade vi runt 11. Åt brunch och kikade lite på datorn innan vi gick till hälsohuset igen. Körde mycket kondis och jag körde även lite mage. Sjukt jobbigt, med tanke på att man hade träningsvärk från igår. Men kondisen har blivit lite bättre sen första gången jag ställde mig på crossen. Den är bäst den maskinen :) Pappa kom och hämtade mig. Hemma har jag sett på nåt avsnitt av Criminal Minds, jag har ätit och kollat på Let´s Dance. Sitter nu här igen, och vet inte riktigt vad jag ska göra. Fortsätta på min powerpoint kanske. Vad roligt det var att skriva powerpoint.. powerpoint, hehe.

Nej, jag tror jag gör det. Ha en trevlig fredagskväll allihopa.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


mjauuuu..

Träning

Jag fick min vilja igenom. Jennifer nappade på träningsförslaget och vi åkte och tränade. Sjukt skönt var det, kommer ha ont i mina armar och min mage imorgon. Skönt.

Innan dess så har jag ätit mat, jag har övningskört. Driftga omkring på eon.Kull

Nu kom jennifer back, så hörs


090129- torsdag

hellö.

Tror fan jag ska fortsätta med såna där längre texter, hööh, mycket roligare att skriva. Kanske typ, veckans problem? jo, det blir nog bra (:

Nåja, ledig idag, så jag har sovit tills nu, skööönt. Ska rensa bland minaklädpåsar som står nere i hallen. En del är släng, en del är spara, en del är sommarkläder, och sen har vi hela leggingssamlingen. ujuj. Hoppas på att få övningsköra idag också. Känner för gymmet idag också. Men kanske inte får med mig någon. Hehe träningsvärk i ryggen, benen(?) och axlarna. WANT MORE! vill ha i maggggggggen. Jag vill vara röd i ansiktet i pappas alldeles för stora t-shirts, svetten som sprutar om en, pulsen som syns på 100 meters avstånd, och flåset som skulle kunna väcka de döda. Haha, njaa, kanske efter allt, så blir det i en smärt lite träningsdräkt, sådär fräscht svettig och pulsen på sin plats och flåset är så pass bra att man kan föra en vettig konversation. I girl can wish..

Har dock laddat ner Microsoft Office. Sådär, tredje året på gymnasiet så har jag äntligen ett riktigt skrivrogram. Halleluja, vad det kommer underlätta. Tror fan jag ska göra klart samhällen idag. Lika bra det. Nej, nu blir det nåt annat, dock vet jag inte vad.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


you gotta love my morninghair.. ohgod


kraven att vara den man är

Okej, jag är trött och less på bloggen. Men kanske om jag skriver om såna saker som intresserar mig, och inte bara om mitt exeptionellt tråkiga liv? :) haha.

Det jag har tänkt mycket på den senaste tiden är kraven dagens undomar, inklusive jag själv, har på en själv. Det är allt från att betyg, utseende till mat och träning. Vi ska vara den bästa vi kan. I grund och botten är detta kanske en bra inställning, att man alltid vill förbättras och göra något bra med sitt liv. Men när det går till överdrift, som det så många gånger gör, då är det bara en psykolgisk utmaning och det tär så hårt på sinnet att man inte vet vad man ska göra.

Skolan tillexempel, hur många går inte där och har ångest dagarna ut, för att deras betyg kanske inte räcker till. Eller att prestera sitt bästa för att visa att här är jag. Jag, som så många andra, har alltid haft en otrolig hög tröskel på vart jag vill att mina betyg ska vara. Inget mindre än mvg är värt något i mina böcker. Därför är jag alltid besviken på mig själv, för att jag inte klarar att nå upp till dem målen. Jag vet att många känner igen sig i det. Som nu, många vill utbilda sig vidare, man kanske inte tycker att de har betygen att kvala in, så då får den där ångesten som gnager på sitt inre, äter upp en inifrån.

Men skolan har inte med allt att göra, det är allt runtomkring som jag tycker är extremt jobbigt. Det sociala livet, utseende, mat och träning. Sådana saker som i grund och botten ska vara roligt, är då en kamp för många. Sitt utseende, hur många ungdomar, speciellt tjejer, från 14-19 är helt nöjd över sin kropp och utseende? Jag skulle gärna vilja ha statistik på det. Pressen att vara så snygga och snärta som alla dessa modeller och personer som glorifieras på teven och i magasin, det gör målen ouppnåeliga för många. Många går där dag ut och dag in och känner att de inte räcker till. De är inte så snygg som de vill, många har komplex för sin kropp. Vare sig du är lång, kort, smal, bred, blont hår, mörkt hår, kille, tjej. Många har någon gång, eller hela tiden, känt den där pressen att blir snyggare än vad man är. Träning som ska vara bra och hälsosamt för kroppen, få oss att bli motiverade att satsa på ett sundare liv, det får oss istället att hetsa för att få den där snyggare rumpan till sommaren eller de där trimmade armarna. Alla kroppar ser olika ut och vi måste lära oss det. Median måste få oss att förstå att man kan se ut hur om helst, bara man känner sig snygg, så är man snygg. Självkänsla är allt.

Det vi måste lära oss, allihopa, som har dessa krav på oss, är att våga vara den vi är. Den som finns där inne långt under all denna ångest och krav som finns. Jag säger absolut inte att det är fel att börja äta rätt, motionera och har mål i skolan. Jag säger att man ska göra det av rätt anledning. För att man själv vill och för att man mår bra av det. Vi måste ha självförtroendet och självkänslan till att bära upp vårt sinne och säga; jag duger som jag är. 5 ord, men ack så svårt att säga.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

orken

har tappat lusten/orken för blogg.
uscha, less som fan på det.

090128- onsdag

Hejsan.

Det har inte vart bra med uppdatering de senaste dagarna. Ska bättra mig.

Igår så var jag först på skolan hela dagen, innan det blev jobb för hela slanten. Hann inte ens hem emellan. Körde hem ifrån hockeyn, gick kung. Sedan Criminal minds och sängen!

Imorse så klev jag upp tidigare än vad jag egentligen behövde, för att möta upp sötjennifer för ett träningspass. Halv 10 var vi på hälsohuset. Körde lite kondis, sedan mage och rygg. Dåligt tränad? OHJA! Men det ska bli bättring. Mina planer är många, pengar fattas, ujuj. Kom en kvart sen till religionen men det gjorde inte något. Diskuterade lite helig skrifter innan det nu är filmkunskap. Ska skriva om skräck, buuu. Jag har fått i uppgift att skriva om filmen vi ska visa en snutt av och ett bildspel. Kmr bli bra.

Sen blir det hem, kycklingrulle till middag. VITLÖKSSÅS! :D sen så blir det inte så mkt. ledig torsdag-fredag. Kung :)

/ ElinaAnnaErikaEvensson


090127- tisdag

dålig bloggare jag vet. Blir bättre imorgon, sovgott

090126- måndag

halloj.

Igår så täntke jag plugga, men inte hade jag något skrivbord, så vi åkte upp och hämtade det, hyrde även en film. Wanted, njaaaaaaa, bra effekter men inget annat. Nåja, såg på criminal minds innan jag somnade.

Ville inte kliva upp imorse. Gjorde det och duschade, fikade och gick till bussen. Skitsegt att gå idag, med all snö. Höll på missa bussen. Har haft fotografisk bild och psykologi. Det har gått segt. Lunch och hål nu. Sedan matte, men ja, ska väl kanske gå hem lite tidigare och slå en vurpis igen. En vecka med knät <3

Nåja, ikväll blir det väl lite plugg, har småföretagande och samhällen att sätta mina klor i. USCHA! ´

/ ElinaAnnaErikaEvensson


090125- söndag

blääääää, bajssöndag. Ingen bra helg. Hoppas det blir bättre snart. Möblerat om mitt rum.

Birgitta Evensson



elinaevensson.blogg.se; 2006-12-28

farmor, uscha, fira en jul utan dej, är som att sticka en kniv i mitt hjärta och vrida om den 15011 varv. jag saknar dej så otroligt mycket, du anar inte. har lust att gråta varje gång jag tänker på att jag ALDRIG mer kommer att få träffa dej. jag älskar dej, och det vet du, men vart är du ? jag begraver mig i sorg, men du kommer aldrig, du kommer aldrig för att trösta mej? vart är du? hua, jag tänker på dan jag tar studenten, ska jag verkligen fira den utan dej? ska jag det, jag vill inte det. det kommer inte bli desamma utan dej. ibland kommer jag på mig själv när jag kliver av bussen att jag är påväg till ditt gamla hus, men där ser jag bara nya bilar och andra människor. vill bara träffa dej en gång till, är det så mycket att begära. fyfan vad jag saknar dej, jag tror ingen vet hur mycket jag har lidit sen du försvann från mej. jag tycker att det är jättebra att du återigen har förenats med farfar men, jag då? ska inte jag få ha nån att berätta allt med, en som man kan komma till när allt är skit, en farmor ? ska jag få leva utan en, i hela mitt liv. jag ville så gärna att du skulle träffa min framtida man och mina fratida barn, att du skulle vara på mitt bröllop och önska mig lycka till i livet. vem ska vara där för mej ? jag ska aldrig glömma sommaren 06, den sista sommaren med dej, fyfan vad jag vill ha tillbaka tiden med dej, jag skulle ge upp allt för att vara med dej igen.

Vart du än är, vad du än gör, så kommer jag alltid, alltid, att älska dej, för den du är, för den du var och för den du kommer att bli.

Birgitta Evensson, dotter, syster, mor, farmor.  född 9 okt 1938- död 16 aug 2006 kl 06,45

elinaevensson.blogg.se; 2007-02-10

farmor, jag har inte glömt bort dig, du finns och kommer alltid att finnas i mitt hjärta.
när jag hörde den här låten. jag tänkte på dig, och hur du vakar över mig, låter din
visdom glänsa över mig. jag fattar inte hur jag ska klara livet utan dig. du var mitt
allt. jag kommer aldrig glömma de små sakerna, som att sätta på mig en jacka så
fort jag såg ut att frysa, eller bara sitta och titta på teven, hand i hand.
jag kommer ihåg att du brukade massera mina fötter, och jag älskadedet. vi höll
handen jämt. jag vet inte vilken hand jag ska hålla i nu ? det finns ingen hand. den finns ingen
jag kan hålla om, det finns ingen jag kan klaga på över att dom snarkar, det finns ingen
att lägga pussel. det finns ingen farmor. det finns ingen du. mitt minne av dig kommer
alltid att vara så starkt som om det var igår jag såg dig för sista gången. jag älskar dig
farmor, jag kommer aldrig att kunna sig det nog med gånger. jag sa det för få gånger
när du levde. jag önskar att jag hade en dag, en timme, en minut, en sekund, ett
ögonblick till med dej, så jag fick hålla om dej en sista gång, och säga allt jag vill säga
till dig. Jag älskar dig. alla minnen jag inte kommer få dela med dej, allt från nya
kompisar till mitt bröllop, jag kommer alltid att tänka på dej. det finns inget som
kommer få mig att sluta tänka på dej, vad dom än säger, vad dom än gör, vad
som än händer, kommer jag alltid tänka på dej. Jag sitter nu och gråter, för den
just nu, just i detta ögonblick i mitt liv, skulle jag behöva dig. det är nu jag
behöver dig som mest. Birgitta Evensson, i mitt hjärta. då, nu och föralltid.

elinaevensson.blogg.se; 2007-04-09

farmor, jag saknar dig. Vid alla högtider är det extra svårt att inte tänka på den tiden vi har haft tillsammans. det känns tungt att veta att jag aldrig mer kommer att få se dej, få prata med dej, få krama dig. det är något jag måste acceptera, men jag vet inte om jag kommer kunna klara det. det är alldeles för svårt för mig. jag gråter fortfarande över dig, ska inte det försvinna med tiden`? jag vill leva mitt liv, men jag kan inte göra det utan dig. det går inte. jag vet inte hur. snälla, du lämnade mig, o jag är så rädd att jag ska glömma bort dig. ska jag komma ihåg hur du pratade, hur du log, hur du kramade mig, hur du luktade? det enda jag har kvar av dig är mina minnen o en film på mobilen. är det allt jag har kvar av dig? varje gång jag åker förbi ditt hus, så känner jag hur det hugger till i hjärtat. det är ditt hus, ingen ska bo i det, förutom du. det känns så overkligt att det var 242 dagar sen då jag senast såg dig, den sista gången jag fick hålla i din hand, den sista gången jag fick sjunga i ditt öra. jag kommer så väl ihåg låten. det var deja vu, med beyonce, kanske inte bästa låten. men jag kommer aldrig att glömma det. fyfan! ett liv utan dig, det kommer aldrig att fungera. Jag älskar dig, nu och föralltid

justaddicted.blogg.se; 2007-12-12

Brigitta Evensson, jag saknar dig <3

Det har nu nästa gått 1 år och 5 månader. Det känns som om det var en evighet sen, och livet utan dig har varit helt omöjligt. Du var min tröst här på jorden, och du försvann. Jag har inte skrivit om dig här, men du finns i mina tankar hela tiden. Vart jag än går, vad jag än gör, så tänker jag på dig. Du var mitt ljus i vardagen och när du försvann blev allt becksvart. Jag är så besviken på mig själv att jag inte var med dej oftare, eller att jag sa Jag älskar dig till dig mer. För jag älskar verkligen dig, och jag ville att du skulle få se mig växa upp. Jag kom och tänka på häromdagen, att jag lovat att köra dig på bingo när jag hade fått körkort, men du bröt löftet. Du försvann så fort att jag aldrig hann ta farväl, du försvann för fort. Jag har fortfarande inte smält att ditt hus och dina värdesaker är utspridda över Sverige, eller vem vet, på soptippen? Jag har absolut ingen aning, vem som tagit dina saker. Men jag skulle göra allt för att vara i ditt hus och titta på teven, med din hand i min. Eller kanske ta ett parti kort med din varma helly hansen över mina axlar. Eller kanske lägga pussel, skrattandes ikapp? Jag saknar tiden med dej, för det var den tiden jag kunde vara mig själv, jag behövde inte låtsas vara någon jag inte är. Jag behövde inte sätta på ett falskt leende, jag fick vara precis osm jag är. Med dej var jag alltid lycklig. Utan dig så har mitt liv varit tungt och mitt hjärta trasigt, men den senaste månaden så har jag fått någon som kan laga mitt hjärta, men jag vill att du ska vara med. Du vet att jag inte klarar julen utan din hjälp. Nu när jag som allra mest behöver dig, så finns du inte. Din varma, öppna famn finns inte kvar. Igår så var det stjärnklart, så lyste en stjärna klarare än alla andra, och jag tänkte "Är det du farmor, som vakar över mig?" Jag hoppas att det var du, för du skulle se hur lycklig jag är nu. Men jag vill inte vara lycklig, för det känns som om jag skulle glömma bort dig då. Jag vet att det låter konstigt, men det är så det känns. Det enda jag har kvar av dig, är en video på mobilen och två prydnadssaker. En kram, eller ett skratt från dig, det är allt jag begär. Det är min enda önskning i jul, dig. Farmor, du är och förblir alltid den personen som betytt mest för mig. Jag älskar och saknar dig. 09/10- 38 - 16/08- 06


justaddicted.blogg.se; 2008-08-18

Saknar dig väldigt mycket farmor, och denna kväll har jag aldrig sett dig så glad och hjärtlig. Det var nästan som om du visste att det var sista gången. Farmor var den andra hälften i mitt liv, och när hon försvann, försvann en stor del av mitt hjärta med henne. Det har inte läkt än, och kommer aldrig att göra det. Fast jag hoppas att du ska veta, farmor att du är saknad och att jag älskar dig. ♥

justaddicted.blogg.se; 2009-01-24

Farmor, lilla söta farmor. Jag saknar dig. Din varma famn, ditt vackra leende, dina godhjärtade ögon. Den dagen du lämnade jordelivet, lämnade mig ensam, den dagen har etsat sig fast i mitt minne. Jag skriver inte om dig längre, varför? Försvinner du ur mitt minne? Börjar jag släppa taget om dig? Jag skriver inte om dig, för du betyder för mycket för mig, du betyder allt för mig. Betydde. Du var den som förstod mig, lät mig vara mig själv, vara den jag egentligen är. 29 månader, så länge sen var det. Det känns som igår. Farmor, söta du, du lämnade mig alldeles för tidigt, jag har så mycket kvar att se av livet, jag ville dela livet med dig. Jag ville att du skulle vara där för mig, genom de lyckliga tiderna även de jobbiga. Jag ville inte att du skulle lida, så det var för det bästa att det blev som det blev i slutändan. Men jag är fortfarande självisk ibland och vill ha dig nära. Jag vill ha dig här brevid mig, hållandes i din varma hand. Det enda jag har kvar av dig är minnen. Underbara minnen. Jag hoppas du håller ett vakande öga på mig, för jag behöver det, jag behöver dig.
Jag älskar dig farmor, alltid.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Jag kommer aldrig glömma dig♥

090124- lördag

hello bloggen.

mjaaa, dagen har väl inte vart den bästa.. Började med att vakna 11, såg på några avsnitt av Criminal minds innan jag klev upp. Dock blev jag förbannad igen och gick och lade mig igen. Blev några avsnitt till, innan det var tacos (som alla verkar ha ätit ikväll :S), därefter en dusch och sedan övningskörning. Körde lite i stan och birsta, och fanimig, jag ska ha körkortet snart. Vet inte vad jag gör annars. Fick en byrå av pappa på jysk också, så nu har jag nånstans att lägga min kläder. Ska måla den vit imorgon.

Åkte till Micke och kollade på hockeyn innan vi åkte hem. Har kollat på körslaget och sen så sitter jag här. Somsagt inte en bra dag, så snart så blir det sängen och criminal minds.

Imorgon, blir det målning och pluggning. Måååste plugga.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


ångest

okej, jag fick ångest. Ska städa nu. hejdå

äh fan

jag orkar med ett inlägg (:

Jobbet igår gick bara bra, det blev högt tempo, men ett sånt bra team som vi är så blir det bara bra . Åkte hem med far och somnade efter några avsnit av Criminal Minds. Är helt besatt.

Imorse så vaknade jag halv 7. Klev upp, fikade och gav mig iväg på två letktioner, dubbeltimma i svenska, döden! bläää, tkr inte om svenska. Nåja, efter det så täntke jag åka hem, men då ringde jag mor, och hon var påväg in till stan för att luncha med mormor, så jag hoppade på dom planerna (: hon hämtade mig och vi hann springa in till optikern innan vi åt goood mat på the theatre tror jag det hette. Gamla åhlensmatstället :) Efter det blev det lite spring i butikerna (haltande), hittade en ginakofta, väldigt basic för 50:-.. Kuuuung pris. Köpte även en ny mascara då den andra har gett upp denna vecka.

Åkte sedan o handlade innan hem. Tänkte ju då skriva ett inlägg, men tangentbordshelvete lade av, så då blev det sängen och Criminal Minds. Sedan mat, och ett vredesutbrott, så nu ser mitt rum ut som ett HELVETE. Jag skojar verkligen inte. Men hon vill ha alla mina möbler så blir det så. Ska städa imorgon dock (:

Nåja, lugnade ner mig och såg på lets dance innan jag nu sitter här. Ska väl inte göra något. Kanske se på criminal minds och börja städa upp bland alla kläder.. heheheheheh, lär behövas.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


don´t judge, you don´t know the cause of this..

090123- fredag

åhhhhhå, vad trött jag blev, så jag orkar inte skriva om dagen, men jag gör det senare.Kram

jobb snart

nu  har man duschat och äiti, gott och skönt! Har vart i lägenheten hela dagen, rensat ut mina kläder, o det har vart nån här o hämta mammas säng. Men ja, det har vart skönt. Nu snart ska jag ta bussen till jobbet, och jobba lite. Prata med Jennifer osv, mys.

Planerna inför imorgon börjar ta sig, kung :) hoppas vi hittar nånstans att vara bara, hehe. det löser sig

/ ElinaAnnaErikaEvensson


090122- torsdag

Jaoo, imorse så klev man upp 8 för att ringa vårdcentralen. Fick tid vid 11 så gick och lade mig en stund igen. Åkte först till ica, sen till lägenheten  och tillslut till vårdcentralen.Kom in ungefär en kvart försent, och fick beskedet att det är en stukning eller en potentiell meniskskada. Dock vet jag inte vad det är, men jag kommer förmodligen halta omkring i 1-2 veckor till DÖDEN!

Nåja, det ska inte hindra mig, jag ska jobba ikväll och jag ska ut imogon, dock kanske jag inte tar högklackat, hehe. Nåja, nu ska jag duscha och äta lite innan man åker till jobbet. Puss

/ ElinaAnnaErikaEvensson

träning :s

Ja, åt ju mat hos Jennifer innan vi åkte med Belle och Madde till gymmet. Väl där var det skitmkt folk, allting var upptaget, och sen så fort jag gjorde nåt så var det där JÄVLA KNÄT ivägen. Är så less, synd att man inte kan kasta bort en del av sig själv. LEEEEEEESS!

iaf bestämt att jag ska till sjukstugan imorgon och få de fixat så jag kan träna och ta tag i mitt liv, inte halta som en jävla gås och kunna gå ut på fredag. Sån jävla tajming, jämt. aaaaa, vilket klagoinlägg.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


sööt :)

hos Jennifer

Idag så har man haft lektioner från halv 12 till16. Fick skjuts till skolan, och det var gudomligt skönt. Sedan så åt vi lite lunch innan det var religion. Vi fick vara med och bestämma vad vi ska göra den här terminen, och efter det fick vi sluta. På den hålen, så gjorde vi inte mkt.

Filmkunskap nästa och då fick vi diskutera lite grann och sedan fick vi välja en genre som vi ska redovisa sen. Det blev skräckis. Vi slutade som sagt 4 och jag åkte med Jennifer hem. Det är beslutat att jag ska träna ändå, armar. Hoppas inte knät tar ännu mer skada bara, vill kunna gå på fredag (:

Kommer väl hem vid 8 kanske,, skriver mer då. tjooo

/ ElinaAnnaErikaEvensson

090121- onsdag

Godmorgon!

Imorse så vaknade jag klockan 8 ungefär. Men klev inte upp förrän halv nio. Kände hur det kändes i knät, och visst har det blivit lite bättre, haltar inte som en tok som förut, men fanimig gör det fortfarande ont. Nåja, härdahärda.

Om ungefär 45 minuter så får jag skjuts till skolan av mamma. Börjar halv 12 idag, slutar 4. Vet ej vad som händer efteråt, tyvärr ingen träning idag heller. FRUKTANSVÄRT IRRITERAD! aja, det blir väl några criminal minds avsnitt istället. Men ja, nu måste jag gå och göra mig iordning, pussokram

/ ElinaAnnaErikaEvensson


jag sa ju att du skulle hamna på bloggen nångång ;)

Birsta

Det var ingen samhälle elr psykologi idag, så jag och Jennifer åkte in till birsta en sväng, efter mycket om och men med bussen. Jobbigt. Men vi kikade omkring och vi var så besvikna att vi inte hade några pengar att spendera. Nåja, fikade lite grann också, innan vi åkte hem. Pappa hämtade upp mig vid halv 4 i söråker.

Åt mat och kollade på när Barack Obama blev president. Hehe, är man en samhällsvetare måste man väl nästan :o Spalde kort, och hade hur roligt som helst. Skrattade hur mkt som helst.

Måste kanske till läkaren imorgon för benet, iaf få det dokumneterat så man får ut nåt på försäkrnigen man har på skolan. Kanske, men ja, vi får se hur det är imorgon. Nåja, nu ska jag ta en långdusch tänkte jag. Gud vad skönt. Vi hörs..

/ ElinaAnnaErikaEvensson


jag och bästaste Jennifer ♥


090120- tisdag

godmorgon bloggen.

Mitt läsarantal har sjunkit igen. Tråkigt.

Igår så efter jag skrivit bloggen gick jag ner och gjorde mat. Efter maten så tänkte jag kika på Criminal Minds, men sov till morgonen. Alltså 13 timmar. Fyfan vad skönt. Det roliga var att jag fortfarande hade kläderna på, datorn stog på och hörlurarna skönt(?) inborrade i ryggen.

Knät är likadant som igår, förjävligt, åååååååå blir så less, då jag missar afropower idag. Vill ju träna för en gångs skull. Nåja, nu är man på skolan då man har småföretagande, men ja, det går sådär. Orkar inte, och nu kanske vi måste ha en lektion på torsdagar också, min lediga dag. HELL NO! men med min och Jennifers charm så kanske vi kan snärja oss ur situationen (:

Nej, nu ska jag kika på annat. Hörs hej!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


090119- Måndag

Men döden vad ont i benet man har :S

Imorse så fick mamma väcka mig, då jag råkat stänga av väckarklockan. Tackochlov så hann jag upp  tid och jag duschade och fikade. Fick skjuts till torsboda där jag klev på bussen och mötte upp Jennifer. Hade andra delen i fotografisk bild, nämligen digitalt media. Nja, det var väl sådär :S Sedan var det psykologi b, och den killen kunde prata. Haha, men han är nog bra (:

Lunch därefter, och sen så blev det o skriva sin himla loggbok till projektis. Är uppe i 98 timmar och 45 minuter! KUUUUNG. Nu är det bara alla förberedelser inför föreläsning och sen genomförandet av föreläsningarna som behövs göra. Lär väl hamna på runt 120-140 timmar :) 

Hade sedan matte, men efter en stund gav vi upp och skulle åka till Jennifer. Skulle ju iväg och träna på Etic idag, då det var öppet hus, Aerobics. Men när vi går mot Belles bil, vem gör en fiskvurpa? JO JAG. När jag faller så försöker jag hålla balansen, vilket gör att mitt högra ben fastnar typ under mig, känner att det låser fast. Belle och Jennifer skrattade, kan inte klandra dom. När jag ska resa mig upp med hjälp, så knäpper det till hur jävla högt som helst i vaden, typ alldeles nedanför knät. Sjukt ont, tårarna kom i bilen, lyckades dock dölja dom. Sedan åkte vi till Jennifer, men bara för att vända och jag tog bussen hem igen. Tog 20 minuter att komma hem. Haltar som en gris och det har nu övergått till ett slags dunkande. Det knäpper också. Fan, inte bra. Nåja. 

Istället för Aeobics så blir det laga mat, kolla på criminal minds och försöka läka benet till imorgon då det var afropower. 

/ ElinaAnnaErikaEvensson

  +
=


..

Nu blir det något avsnitt av Criminal Minds, sedan soova. upp tidigt imorgon. Klockan är ställd på 0545. Shoot me.

GODNATT

/ ElinaAnnaErikaEvensson


längtar till nästa heeelg. åhhh, skolvecka, ta slut..


090118- söndag

trött som få idag. Vet inte vad det är för nåt, men ja.

Klev upp vid 1, gjorde inte så mkt, fikade lite osv innan jag och mamma åkte upp till lägenheten för att knäppa lite kort. Ligger nu ute på blocket. Det gick bra, och sen så åkte vi hem. Då blev det några avsnitt criminal minds innan vi nu har ätit middag.

Ikväll blir det chill. Vet inte så mkt som jag göras, sen så börjar nya schemat i veckan också.

Måndag; 0810- 1600
Tisdag; 0810- 1600
Onsdag; 1130- 1600
Torsdag; egen studietid (LEDIG)
Fredag; 0810- 1020

Kuuuung schema egentligen. Det blir skönt, jobbigt ibörjan av veckan, men sen så är det chill så man är utvilad till alla studentfester! :D Nej, nu måste jag se klart på några fler avsnitt av Criminal Minds. Kung serie.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


the mäd pose..

090117- lördag

hello. sen uppdatering idag, men det får duga.

Gårdagen, ja, det blev bra tillslut :) Åkte till Belle runt halv 7, hon klippte luggen, blev bra, sen fixade vi oss och drack lite (: Madde come förbi och var med oss en stund innan hon skjutsade in oss vid halv 11. Hehe, jaaaaa, det var lite dött ibörjan kanske ? :s Men tackochlov så blev det mkt bättre. Dansade hur mkt som helst, träffade roligt folk och hade allmänt kul :) Kom hem vid halv 5 inatt, ont som faaaan i fötterna.

När jag sovit en stund, skulle jag vända på mig, tro inte fan på att det knäcker långt ner i ryggen. Låg paralyserad en stund, innan jag lyckades somna om.  Vaknade 12 och fikade. Spelade lite kort innan jag åkte iväg på jobbet. Tungt idag, utan min vän Jennifer, ont i ryggen och ja. det var inte alltför trevligt. Slutade 6, men det gick ingen buss förrän kvart i, så då blev det bara o vänta i kylan. brrrrr. Kom hem och har sett på några avsnitt av criminal minds. Ska sova nu så man orkar med dagen.

Tack Belle för igår ♥

/ ElinaAnnaErikaEvensson


everybody get up singin´......

juste

150 DAGAR TILL STUDENTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FUCK ME THAT´S GOOD!


studentfest

kuuung, det blev det tillslut. Efter mycket velande så blir det jag och Belle som intar staden..

Jag har bara degat framför criminal minds och sen så har jag testat outfiten för ikväll. Det blir nog bra. Skulle vilja ha lockar, men med mitt hår är det bara att glömma. hehe. Nåja, nu måste jag gå och duscha. Syns i dimman? :D

/ ElinaAnnaErikaEvensson


nyår...

090116- fredag

hello.

nyss klivit upp. det blev inte som jag hade planerat imorse, och jag stannade hemma. Klev upp för en stund sedan för att försöka bestämma planerna för tonight. Vet inte riktigt hur det blir, återkommer på den punkten. Men iaf så ska jag upp till lägenheten med mama och knäppa kort på möbler. Ska ut på blocket, så om någon behöver något som oftast finns i ett hem, kontakta mig!

aja, nu ska Marcus snart ha datorn, och jag försvinner. Men vi lär höras av mer bloggen (: hehe, jaja, nu kilar jag. bye'

/ ElinaAnnaErikaEvensson

det blev inte studentfest ikväll, buuuhu...


put on your happyface, no matter what..

irriterande småbröder

Ja, nu har jag sett alla avsnitt av Topmodel. Trodde inte hon skulle vinna, men aja. Nu så har jag en liten bror som har abstinens för att inte har suttit vid datorn på ungefär två timmar. han vandrar framochtillbaka i huset och har abstines. Blir så fruktansvärt irriterad. AAAAHAAHAHAHAHAFHJSKFSAFSAFSAL.

Nåja, jag lägger mig i sängen och kollar på Criminal Minds istället. Skriver nog något mer ikväll, när den här abstinensskithelvetesbrodern har fått sitt fix. Ciao babes.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


gotta love them..

090115- torsdag

gomorron. Planerna för denna dag ändrades iochmed att min mage krampade, jävla mensvärk så då bklev det inge gym. Men klev upp vid 10 o åkte till skolan vid 11. Kom fram och möttes av Jennifer. Gick och käkade, sen så ritade vi 90-talets människor. Vackra bilder, ojoj. Sedan hade vi svenska i 20 minuter,s å jag hann med en tidigare buss. Åkte in till birsta där jag hittade ett par skor och en klänning;


black dress; gina 149: -


Shoes: dinsko, 499.-

Jaaa, det är högklackat, ohmy men jag var bara tvungen. Så don´t pick on me.. Nej, nu ska jag se på ANTM, se alla avsnitten ikväll, undra vem som vinner? :P

/ ElinaAnnaErikaEvensson

sooooova

Jag åkte ju somsagt med en senare buss. När jag kom hem så packade o kollade lite på opmodel innan pappa hämtade mig. Åkte ner och åt mat. Sen så såg jag mer topmodel och slaggade i soffan. sköööönt. Vaknade vid halv 8 och har suttit här sen dess. Smider resterande dagar av denna vecka.

imorgon; träning, skola, birsta
fredag; skola, träning(?), studentfest
lördag; jobba, softa
söndag; snaaaaaark

aja, nu ska jag ladda hem mer avsnitt av topmodel, är besaaatt! :D

/ ElinaAnnaErikaEvensson


yooo niggah´ 


090114- onsdag

imorse så försov jag mig. Inte bra, men kom iväg till skolan och var framme vid 9, det var bra. Nåja, var på bilden och skulle göra lite bilder, men ja, det blev inte så. Hjälpte dom andra istället :) Gick och åt lunch hade mentor. Gjorde Madde sällskap vid lunchen innan vi gick till bilden. Kikade bara på när dom här damerna jobbade (: Har nu samhälle, har haft damp hela tiden. Nåja, det får man leva med :) Oj, jag slutade för 10 minuter sen, missar nu bussen :s ååå,

har två topmodelavsnitt väntandes hemma också :) kuuung (:

/ ElinaAnnaErikaEvensson


jahaja

mjaaa, inte mkt gjort idag inte. skulle ju plugga, vad hände med det?

När jag kom hem till pappa så var det mat, åt och sen gick jag till lägenheten. Blev irriterad, men ja, vad ska jag säga? Nåja, gick hem och sen så gick jag på Ica och köpte lite saker. Sen dess har jag laddat hem nåt avsnitt av topmodel såg på det på teven också. Sen har jag badat, drog in radion så jag hade music. myys. nåja, sen så har jag bara suttit här. Måste diska, blåsa håret, sätta några nya avsnitt på nedladdning innan jag kan sova. Men jag är inte trött, kommer vara det imorgon.

Prov imorgon, måste läsa igenom det också. vad är det mer imorgon, inget tror jag, äsch, inte på bra humör, blääääää för allt..........

/ ElinaAnnaErikaEvensson



090113- tisdag

hallå.

Idag så har jag hunnit med ganska mycket för att vara så tidigt ¨på dagen. Imorse så klev jag upp vid 10, kramp i magen som en gris.Ahhhhhh, men det löste sig med en ipren. Nåja, åt lite fruktsallad till frukost innan Lovisa kom. Gick till tandläkaren och fick mina tänder renskrapade. Hua för tandsten... Nej, sen så åkte vi 12-bussen till skolan. Fick reda på mitt religions betyg, MVG!:D:D:D Glaaaad tjej. Sen så hade vi lektionen jag har bävat för. Internationella relationer. Jag låg på ett starkt VG till chansen mot MVG. Var ut och fick reda på mitt betyg, MVG! :DD:D:D:DD: stoooooolt tjej, som tog igen sig.

nej, ikväll så blir det plugg av foto innan man..kollar på teven :p hehe. hörs senare.pussi

/ ElinaAnnaErikaEvensson



..


fruktsallad

nu har jag vart iväg på ica och köpt ingredienser till min fruktsallad. gooood den ser ut;



sen så gjorde jag en mindre fruktsallad inuti ena halvan av honungsmelonen, det blir mer uppiffat och kanske passar på middagar osv. de frukter jag har i är; frysta hallon, honungsmelon, vindruvor, apelsin och banan (: muuuums. Nu ska jag gotta mig.



/ ElinaAnnaErikaEvensson

myspys

idag när jag kom hem så åt vi mat. Mums. Sen så spelade vi kort. Det var roligt, Kul o skratta så igen, för det har vi inte gjort på mååånga år känns det som. loveli. nu är jag i lägenheten, vet inte vad jag ska göra. Måste köpa frukost, glömde yoghurten. Ska nog köpa frukt och göra en fruktsallad till imorgon.. mmmmmmmmmm gott.

tandläkaren och skola imorgon. betysamtaaaaal, hua..

/ ElinaAnnaErikaEvensson


puss

090112- måndag

hallo på er (:

Idag så var det meningen att jag och Jennifer skulle åka så vi möttes i Solbacka vid halv 10. Men så blev inte fallet, då Jennifer har drabbats av sjukdom. Då blev det sängen i någon timme till innan jag åkte med 11-bussen. Kom in och åt med Belle och Madde. Sedan fick jag reda på att fotouppgiften skulle vara inlämnad IDAG. Fan vilken chock jag fick, trodde det var fredag. Nåja, då åkte vi hem till mig i Söråker en sväng för att hämta upp lite bilder. Tack för skjutsen Bellsy. Klippte och klistrade lite grann innan  jag lämnade in den. Dåligt ful den blev, men ja, så blir det när man får en chock. Provet är uppflyttat till på onsdag.

Sedan så har jag haft matte. Men där gjordes inte många knop. Jag och Belle pratade bara om sutdenten, gånga fyllor osvosv. (: Nej, nu sitter jag här i bibilloteket och ska bli upphämtad av far. Blir mat nere hos han innan jag pyser iväg till lägenheten. you can do it.. Nej, nu ska jag kika vidare en stund. Hare.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


i miss you.. ♥

090111- söndag

godkväll bloggen.

imorse så klev jag upp runt 12. Det var skönt att sova ut, och katten sov med mig inatt. Såå mysigt, typ låg på täcket :) Nåja, klev upp och åt lite, innan vi kollade på teven. Spelade lite kort med pappa innan jag övningskörde till Willys. Handlade lite och sen åkte vi hem. Åt mat innan vi såg på Shrek den trejde. I just lost it, legend.. Gick hem till lägenheten där jag nu sitter och kikar på teven. Mysigt. Älskar o ha lägenheten för mig själv, så skönt att slippa allting.

Nej, nu började det på teven igen. Puss''

/ ElinaAnnaErikaEvensson

090110- lördag

ursäkta för dåliga uppdatering... igen,

nåja, imorse så klev jag upp runt 11. Duschade och fikade innan jag fick skjuts med Lovisa till jobbet. Jobbade i 4 timmar med Jennifer, innan vi gick hem till henne. Skön promenad. Vi droppade av grejerna och gick till Ica, köpte ingridienser till vår mat. Det blev Chili con carne och till efterrätt melonsallad. Jääääävulsk god fruktsallad. Chili con carnen var inte heller fel :) Det var ganska mycket kaos hos Jennifer, massa folk överallt, så vi tog vår tillflykt nere i hennes rum. var där till halv 11 å jag tog bussen hem. Sitter hos pappa nu.

Imorgon vet jag inte vad som händer riktigt. Övningsköra kanske. vi får väl la se (:

/ ElinaAnnaErikaEvensson


gosis ♥

underbara teckningar


Hittade en kommentar på min blogg. Det var en sånhär som skriver om att "kolla min blogg", jaja, jag gör väl det tänkte jag. HERREGUD. Den tjejen kan måla. Fyfan vad duktig hon är. Emma är det som har den här sidan, som gör dessa bilder. Jag är verkligen, verkligen riktigt imponerad. Tänk om man vore såghär duktig? :o Är glad om jag kan rita streckgubbar. haha. Här är två av hennes bilder som verkligen berör mig;






Magnifikt

090109- fredag

Jag har verkligen blivit dålig på o skriva här, men jag orkar inte :)

nåja, idag så har det vart skola. Samhälle dubbeltimme på morgonen, gjorde klart Amos Oz, fixade med projektis och lite punkter till backpacking grejen. Sedan religion, där vi lämnade in lite saker och sen blev det bara mat och prat. hehe. Gick med Jennifer till Timrå, åkte bussen därifrån hem. Kom hem till lägenheten där mamma var. Men efter ett litet tag så åkte vi ner till pappa, där jag sov i nån/några timmar. Det var riktigt skööönt faktiskt. Mysigt. När jag klev upp var det mat, sedan var det mys i soffan. Lets Dance såg man ju på, men ja, det var väl sådär :s

När jag sett klart på det, så gick jag hem till lägenheten, där jag har varit i ungefär 20 minuter nu. Ska snart sova, ska upp relativt tidigt och åka till jobbet. Blir nog sen för det går en buss, men den gör att jag blir 10-20 minuter sen.. Synd, pengar.. Efter det så blir det till o vara med Jennifer, oklart om jag sover där eller åker hem, får bestämma det imorgon.

Nej, nu är det väl dags att gnugga bort mascaran, borsta tänderna, krypa ner under täcket och slockna. Gonatt..

/ ElinaAnnaErikaEvensson


hockey

jaa, visningen gick bara bra, de verkar verkligen intresserade. bra. Efter det så åkte jag och mamma ner till pappa där vi åt mat. Sedan så kollade vi lite på teven innan vi åkte bort till Micke där vi kikade på hockeyn. Blev mest en massa flams med Stefan. haha. Jaja, nu sitter jag här, har kommit en bit på min sahmälle, ska göra resten imorgon hade jag tänkt, sedan religionen gjorde jag ju klart, ska kika lite på den bara.

Nej ikväll ska det bli tidigt. pusshej

/ ElinaAnnaErikaEvensson

visning

jag låg i mitt stökiga rum och kollade på teve. Då ringer telefonen, mamma ska ha en visning här IDAG. Shiiiit, städa, städa, städa. Jag har aldrig städat så fort som nu :) Som mamma sa; jag tror jag ska ha en visning varje vecka. Det var kanske det här jag behövde för att få mitt lata arsle ut ur sängen. Hehe.

Nej, nu ville mamma sitta, så jag ska lägga mig ner på min nybäddade säng och kolla på min nydammade tv!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


090108- torsdag

Godmorgon bloggen!

Idag så är det inga lektioner, sköööönt. Så då kan jag sova, eller nej, jag ska inte sova, jag ska göra min samhälle. Har skjutit upp det alltför länge. Ska vara inne imorgon, så det är bara o sätta igång. Dagens planer i övrigt är inte många, skulle vilja åka till Birsta och kika runt.. Men så blir det nog inte. Vill ha körkort. Nu!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


backpacking

jaaa, nu är det klart. Jag ska backpacka......... in my dreams. Jag har fått ett sådant begär att åka utomlands nu. Visst, jag har vart utomlands förra året, men jag vill igen. Det jag har varit extremt supersugen på är backpacking i Thailand och Australien. Tänk er, två månader, en månad på varje ställe, sol bad, goda drinkar, häftiga upplevelser. JAG VILL!

Jag och Belle ska göra en typ reseguideaktigt på samhällen om just backpacking, det tror jag blir skitkul, då kanske man inser om det är något som kommer passa mig längre fram i tiden, eller om det inte är något för mig. Nåja, ville bara skriva lite :)

/ ElinaAnnaErikaEvensson

home alone

hejsan. Ligger här ensam i lägenheten och njuter för fulla drag. såå skönt att vara själv.

Idag så har dagen förflutit på bra, vart nere hos pappa och äta innan jag åkte upp hit. Har bara kikat på teven och badat. Måste ju göra det så mkt som det går nu när mamma ska flytta. heheh, men det roliga är att jag alltid, och då menar jag alltid somnar i badet. det är skönt.

Nej, imorgon så har jag en lektion, 20 i 1. Måste gå på den, eftersom min frånvaroprocent inte är den bästa, men jaa. Fick även reda på att man fick MVG på Småföretagande A, stooolt tjej. Nej, nog med skryt..

/ ElinaAnnaErikaEvensson

ledig torsdagar

jaaaaa, jag är ledig på torsdagar och går bara till 1020 på fredag :D :D fyfan vad kuuuuuung. Det behövs verkligen i dessa dagar. Ringde förresten till Timråbo, hoooooppas det går bara! Det verkar som det, men vad vet jag, se bara vad som hände i början av TIK jobbet :/

Jag höll på falla dit på godiset redan nu. Men efter en hård men välbehövlig spark från Jennifer så avstod jag. Tur det. Neeej, nu slutar vi snart, så nu ska jag stänga neer. Gonatt hörs!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

090107- onsdag

Sitter nu på skolan.. urk.

Imorse var det riiiiktigt segt o kliva upp, inte bara för att jag somnade jävligt sent, utan också för att jag visste att jag hade skola. Nåja, gick upp, fikade och gjorde mig iordning innan jag gick iväg till bussen. Åkte till skolan där jag och Jennifer hade matte första timmen, fattade inte mkt, men fick några tal gjorda iaf.

Senare så är det samhälle och hem. förmodligen så blir det sängen ett tag, snaaaark..

/ ElinaAnnaErikaEvensson


nattinatti

nu ligger jag här hos mamma. Ska alldels strax sova. Men aja. När jag kom hit så gick jag bort på Ica för att köpa ingredienser för min nyttiga smothie jag ska göra på morgonen. Gjorde det för några år sedan och var mätt hela tiden. Imorgon börjar mitt hälsosamma liv. Jennifer, vi kommer vara såååå snygga till studenten :D Efter det så blev det ett långbad, lite dator. Har precis diskat bort allting som var kvar från de andra. Det såg så smutsigt ut, så jag gjorde det.. Nu är det NCIS på teven, det är bra!

nej nu ska jag sluta svamla, imorgon är det skola. Matte första timmen, skjut mig.. Aja, ska iaf ringa mitt förra sommarjobb imorgon också. HOPPAS! vill verkligen jobba med Linn igen. Vad var det tanterna kallade oss. Fnitternånting. :D nåja. Nej, nu måste jag faktiskt sova. Klockan står på 0615, men kmr nog kliva upp 0645 :)

/ ElinaAnnaErikaEvensson

090106- Tisdag

skrev ju inget igår, men dagen bestod av övningskörning och jobb.

Imorse så klev jag upp vid 12. Fikade osv. Har även packat upp min packning från resan. Kikat lite på film och nu så ska jag snart åka till mammas lägenhet. Ska vara där själv ikväll. Sköööönt. Det blir plugg och en tidig kväll. Skriver mer sen. Hörs babes!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

dags o ta igen bloggskrivandet

jaa, nu har jag ju inte skrivit på ett tag, men jag orkar verkligen inte gå igenom allting, men kan ta en snabb genomgång av vemdalenresan :)

onsdag den 31 december 2008
vaknade klockan 6 för att gå och duscha. Lovisa kom och hämtade mig vid 7. Sov nästan hela vägen i bilen och kom fram till vemdalen vid 11. Vi skulle somsagt bo i en buss, den såg ut som ett härke på utsidan, men var mysig på insidan. Sov en stund innan vi gick till Jennifer där vi blev sminkade. Blev riktigt fint :) Gick tillbaka och äta, sminka sig mer, dricka. Klockan kvart över 8, gick vi mot hotellet, där vi möttes av en gigantisk kö. ungefär halv 10 var vi inne. Det blev en hel del dansande, lite dricka och massor med vurpor. En rolig kväll. Kom hem runt 2 nångång.



1. le bus 2. min nyårsoutfit (: 3. Jag och Lovisa 4. Jennifer, Lovisa och Frida 5. Daaaance 6. Jag och Jennifer 7. Amanda 8. Frida och Henke  8. boys 9. Jag och Lovisa

torsdag den 1 januari 2009
Vaknade runt 12 och då blev det inte mycket gjort. Denna dag så åkte vi på Ica en sväng, låg och sov osv. På kvällen så tog vi en sparktur och hade tur att få låna en dator. Såg på Batman- The dark knight. Sjuuukt bra film. Somnade sött runt halv 2.



10. egoo 11. Lovisa

Fredag den 2 januari 2009
Vaknade vid 10 och klev upp. Lovisa åkte skidor idag, men jag gick bort till Jennifer där det blev mys med serien vänner. Var där till ungefär 3 då jag åkte hem. Åt lite mat sminkade mig osv. innan jag åkte tillbaka vid 7. Där blev det lite spel, dricka och sen drog vi på hotellet. sjuuuukt rolig kväll. Dansade som en tok och hade superkul. Speciellt med en viss person. hooooooottie! synd.. Det hände lite saker som man inte behöver ta upp, men haha. Ja, vid kvart över 2 gick jag och Issa till deras stuga. Tappade bort alla andra :/ hämtade mina saker och började den långa vandringen hem. hua, den var jobbig. Kom i säng runt 3.

 

12. Issa, Olivia, Amanda 13. Jennifer och Frida 14. Olivia och Amanda 15. Jennifer och Frida 16. Dance 17. Issa 18. Jag 19. Dance 20. Dans

Lördag den 3 januari 2009
klev upp vid 12. Åt lunch innan Lovisa kom hem ifrån slalomen. Vid 4 gick vi till Vargen där vi kollade på Timråmatchen. Det gick ju inte så bra för dom. Men vi var en sväng på Ica innan det blev mat och mys. Lovisa åkte iväg senare på kvällen, så jag låg och läste en bok. Somnade vid halv 2.

Söndag den 4 januari 2009
Klev upp vid halv 10. Fikade och sen började packningen. Vi diskade, skurade alla utor, sopade och lade till sängkläderna. Efter några timmar så var vi klar. Då åkte vi på Ica och köpte vatten innan vi drog iväg vid halv 1. Halv 4 var vi hemma. Då blev det en lugn hemmakväll med film och mys. gick och lade mig 12.



21. Påväg ifrån Vemdalen

Det var denna resa det. hoppas på fler sådana resor! :D


hemma

ja, nu är jag hemma, rolig resa! :) berättar mer imorgon.. puss

RSS 2.0