Stop staring through me like you know who I am

6 och en halvtimme, så länge satt jag vid datorn och skrev som en jävla tok på samhällen. Efter det så var det sängen på en gång.

Igår så vaknade jag och gick upp och duschade. Fixade iordning osv. innan jag tog alla böcker och började på till gamla OK. Fick skjuts av Lovisa, vilket satt perfeeekt denna morgon, då jag hade geografiprov på morgonen. Paniktränade lite innan, och jag kan säga att jag för första gången var nervös innan ett prov. Men gjorde det, och jag tyckte det var svårt, men jag fick reda på att jag klarade det, så min helg var räddad! Får VG i slutbetyg. Efter detta så satt jag med samhällen i två el. tre timmar innan den blev helt klar. Lämnade in den och resten av skoldagen är nästan som i ett töcken, för jag var sååå trött.

Men kom hem iaf och då runt 5 så åkte vi ut med båten för första gången! :D Såå skönt var det. Dock sågick det inte så fort, men iaf. Kom till GIsta där vi gick runt och kollade innan vi grillade brugerrs. Det var supergott. Efter det så blev det lite flum och lite fia med knuff, innan vi åkte hem vid 8. Kom hem och kikade på film resten av kvällen innnan man somnade runt 12.

Imorse så vakande jag halv 12 och det var så skönt. Typ första helgen på jävligt länge som jag inte har någon press att något ska in i skolan. Så jag sov länge och djupt. Klev upp, pratade lite med Lovisa. Sedan så läste man tidningen osv. innan man satte sig här. Pappa är påväg hem med lunch och senare så blir det första övernattningen i båten. Ska bli skoooj. Nåja, nu kan jag inte sitta här, måste packa, får inte glömma bikinin då det kommer bli stekhett imorgon. Ahh, ska glassa från båten imorgon! IHHHH!

Uppdaterar imorgon då.. Puss!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Ordagrant verklig ondska finns

Nej nu har jag rätt till en liten bloggpaus. Jag är klar med faktan och nu ska jag börja på analys och slutsatser, vilket jag tror kommer gå fortare, då jag är bättre på den delen :)

Nåja, imorse så vaknade jag av att Lovisa ringde. Klockan var då 20 över 9, bussen gick 10. Fan också, tänkte jag, men jag tog det sansat och på 4 minuter så var jag klar. Det är nytt rekord, och jag är stolt att jag klarade det. Men iaf, så åkte jag bussen med Lovisa, det var ju nästan en vecka jag träffade henne, men det var nice. Kom till skolan och fick reda på att jag ligger på VG i svenska B. Bryr mig inte så mycket i det ämnet så det gjorde inget. Såg även fortsättningen på populärmusik från Vittula. Den är fortfarande hemsk.

Efter det så var det lunch och sedan historia. Skev ena genomgången till gruppen och det blev 4 sidor. Det blir bra. Efter det så var det geografi och vi gjorde inte så mycket. Tog ut mig sticka som jag hade i handen, det var skönt att få bort den.

Efter det så slutade vi och gick till bussen, pratade osv, tills jag klev av och gick till mamma. Skickade över samhällen innan jag gick hem till pappa. Åt mat och sedan satte man sig här, och skrev, skrev och skrev. Nu 4 timmar senare så sitter man här, med ungefär hälften kvar, men är ändå nöjd över sin prestation. Nu blir det att snabbt skriva klart analysen och göra resten imorgon på skolan. För jag måste plugga geografi också, som jag har prov på imorgon. Men jag behöver bara klara det så har jag VG i slutbetyg, Nice. Nej nu måste jag skriva klart. Puss

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Plugggggg!


Jag håller på plugga som in i helvete! Skulle bara ta en 5
minuters paus och visa hur mycket informaton man
egentligen behöver för sån här jävla skiiit! Nåja, back to work!

In your deepest despare

Det blev så att jag åkte buss hem, men det gick bra. Kom hem och åt middag, mamma gjorde även oss sällskap. Efter det så gick jag och Victor och pantade. Köpte en glass för pengarna, Twister! :D Mums vad god den var. Kom hem och satte mig lite vid datorn. Gick sedan ut och kollade rabatterna och rensade lite innan jag gick in och kollade på Gossip Girl och Desperate Housewives. Gick och lade mig vid halv 12.

Vaknade av klockan och jag trodde det var ett skämt. Men pallra mig upp och gick till tandläkaren 0730! Nåja, kom dit och hon började hålla på i munnen. När hon var klar såg det ut som jag hade varit i slagsmål, blod hela jävla käften. Hon sa att jag hade inflammerat tandkött, men hon stack ju mg fler gånger. Nåja, kom hem till mamma där jag tog en tupplur till 10 ungefär. klädde på mig och åkte iväg till Timrå, för mamma skulle handla. Fick även reda på att jag ska bo hos mamma idag också, så då vet ni vart jag är. När vi kom hem så köpte vi en mjukglass. Mums! Sedan gick jag och lade mig igen. Var så trött. Sov två timmar, innan vi åkte ner och packade kläder hos pappa. Kom hem och började med maten. Åt för en stund sedan och ska plugga nu. Men det går faktiskt bra, för jag sitter ute på altanen, men solen emot mig och datorn i famnen. Kan inte bli skönare!

Nåja, ikväll blir det plugg och Greys! Puss

/ ElinaAnnaErikaEvensson


So all you can do is live your life right now

Imorse så låg jag och vred och vände på mig i säkert en timme innan klockan ringde. Men jag vägrade kliva upp, för jag tänker inte slösa bort sovmorgonar. Klev upp, gjorde mig iordning och sedan gick jag till bussen. Det är riktigt fint väder idag och finare kommer det att bli! :D

Pratade lite med Jennifer och Julia på bussen, innan man försvann in i musiken. Nåja, kom till skolan, hade genomgång på samhällen. Skrev som en jävla dåre. Efter det så började vi jämföringen osv. Var seadn fisk, men tack vare filsåsen så går det bara bra. Geografi var nästa lektion. Tränade på stenar, och jag tror dom sitter nu. Känns skönt. Sedan har vi egentligen dubbeltimme i engelska nu, men vi fick sluta tidigare för att jag har gjort nationella muntliga. På mina nationella fick jag; VG- på hör och läs, VG+ på skriv, och VG på muntliga. Är ganska nöjd.

Nu sitter jag här på skolan och ska egentligen ta en buss hem, men jag orkar inte åka en 609 så jag väntar antingen på pappa eller på 611 som går halv. Nåja. Ikväll ska jag och pappa sätta på masten på båten. Sedan måste jag även pluggish. Vill inte, men jag måste för att annars ´blir det inte bra. Nåja, nu ska man väl kanske kolla lite bloggar och hoppas på att pappa ringer :) Puss

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Making the most of what we got before it ends

Imorse så vaknade jag av att pappa ropade på mig. Gick ner, gjorde inte så mkt, innan du åkte. Fick en kram också. Efter det så fikade jag och gjorde mig iordning för att gå till bussen.

Fick vänta ett tag på bussen, men det gick bra. Hade gympa, gick ut o gick med Jennifer. Det gick bra. Pratade drömma. Btw, Jennifer, han heter Cristiano Ronaldo! :D Nåja, efter det så gick Jennifer och bytte om innan jag, Jennifer och Madde gick och åt. Belle kom även senare. Hade samhälle och sedan italienska. Gjorde en utvärdering innan vi höll på med nån text. Gick lite tidigare för att åka med pappa hem :)

Kom hem, såg lite på teven innan det var mat. Åt och nu sitter man här, ska göra samhällen nu. Skriver kanske hur det har gått sedan. Puss

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Leave me bleeding on the floor

Igår så vaknade man och då var det bara att gå ner till båten, som låg i vattnet! :D Nice, efter det så åkte jag och pappa upp till huset. Fixade lite inför kvällen innan vi åt mat. Efter det så gick jag och pappa ner till båten där vi donade med luckan. Fixade ett fönster och ventlier. Det blir väldigt stiligt.

Efter det så gick jag upp till mamma för att göra mig iordning. Åt även lite mat, innan Camilla och mamma skjutsade in mig till Jennifer. Fick vänta lite innan hon kom, men det gör inget. Var hos henne, spelade lite kort, fixade oss det sista innan Issa och Amanda hämtade oss. Åkte in till stan där festen var, men den var som den var, så vi åkte ganska fort. Cruisade runt på stan och gick på Max för att gå på toa. Då kommer det en äckelgubbe ut ur ena toan, och han hade spytt, vilket man kunde märka genom att hälften av kräkset satt kvar i skägget. Efter det så blev det lite mer cruising innan vi åt på Max. Amanda skjutsade hem mig efter det. Det var jävligt skönt att komma ut och inte tänka så jävla mycket. Även fast det inte blev som planerat så var jag glad att jag fick följa med :) Tack babes!

Efter det så blev det lite som det blev. Blev förbannad, gick ner till pappa, sminkade av mig och gick och lade mig.

Vaknade imorse vi 11 kanske. Fikade med familjen, innan vi åkte upp till mamma. Blev ännu mer besviken där, men iaf så åkte vi till mormor. Det var mysigt. Fikade osv. Efter det så åkte vi till Birsta för Marcus behövde nya byxor. Därefter så åkte vi hem. Började med maten och satt ute en stund. Sedan åt vi grillat ute på altanen för första gången. Det var riktigt goottt! Satt lite mer i solen innan man gick in. Väntade lite mer oväntade överraskningar, men ja. Körde lite ikväll också. Det gick bra bra! :) Nej, men sen blev det kortspel med familjen och lite film innan man satte sig här.

Du vet att jag kommer att sakna dig. Men det är bara för ditt eget bästa. Jag älskar dig, vännen ♥

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Keep it together


Keep it togehter, it is only the beginning. The hard part has not even started.
Just need to be strong for myself.

And what's all this change in your heart?

Efter historian idag, så var det lunch och efter det var det psykologi. Gjorde då provet, även fast vi var oförberedda. Dock så gick det väldigt bra för allihopa tycker jag :) Well done. Efter det så var det film på svenskan. Populärmusik från Vittula, den filmen suger och man blir bara äcklad av alla feta gamtanter som sätter på tonåringar. Nåja, efter det så åkte vi hem. Kom hem, och gick och lade mig. Sov kanske en timme, eller var det två?, innan mamma och marcus kom. Packade iordning osv och sedan åkte vi ner till pappa. Kom dit, gjorde inte så mycket, väntade på maten. Åt grillat som är såå fruktansvärt gott. Mumma! Nåja, efter det så blev det lite kortspel, sedan teven och nu sitter man här igen.

Kanske man inte sitter lika länge ikväll, eftersom jag är så trött. Nåja, vad händer imorgon? Det är sjösättning av båten! :D Såååå kul, kanske, kanske hinner med en tur, men annars blir det säkert i veckan eller nåt. Sedan kanske vi skulle åka till mormor osv. Efter det blir det en kväll med Jennifer och hennes flickor! :D Kul att göra nåt på en lördagkväll, det behövs verkligen nu! Nej, nu blir det bloggar och sedan sängen! Puss

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Yay

Nu har min blogg flyttats till publishme.se. Men du ska fortfarande klicka på http://justaddicted.blogg.se. Nååja, skulle bara skriva det :) Puss

I'm down on two bended knees

Igår så blev det en intensiv dag. Började med att jag vaknade hos pappa och åt frukost med han. Efter det så gick jag med han upp till mamma. Fixade mej och sådär innan jag körde till skolan. Det gick bra och det blev bara en miss och det var en liten en :) Sedan så hade vi en lektion innan vi skulle åka på Lokalhistoria med historia B. Vi var ute på åstön, lögdö bruk och vivstavarv. Men den sista var defenitivt den sämsta av alla. Det var sådär, lite småroligt att kommentera alla småfjortisar som fortfarande går armkrok :O

Efter det så gick jag och Jennifer hem till henne för en studynight. Det slutade med att vi delade på en pizza på kebab house och bakade en kladdkaka. Dock så fick Jennifer mycket gjort, och hon hjälpte mig med min fakta. Men jag har ju som sagt lite extra tid på mig. Efter det så blev klockan så mycket att jag bestämde mig för att sova där. Då blev det kladdkaka och Eurovisionsschalger. Det var väl sådär, men vi såg inte vilka som gick vidare, utan gick ner och började skriva på Jennifers analys. Klockan 1 inatt så var den klar. Då bestämde vi oss för att det räckte för idag och gick och lade oss. Men självklart så pratade vi ett tag innan vi somnade.

Imorse så vaknade jag av att Jennifer puttade på mig och sa att klockan var 10 i 7. NEJ, var min första tanke. Men det var bara att masa sig upp och gå och duscha. Efter det var det fika och lite småfixing innan vi gick till bussen. Vi gick till skolan där vi hade geografi som första lektion. Fick då reda på att jag kommer få VG i slutbetyg och inte behöver göra provet. Så himla skönt! Så då kan jag göra geografiprovet nästa vecka. På geografin tränade vi på stenar och mineraler hela lektionen.

På historia, som vi har nu, så fick vi tillbaka reslutatet på frågegrejen  vi hade igår på vår lilla utflykt. Vi kom tvåa, unbeliveble. Men nu sitter vi och håller på med samhällen, eller jag sitter och skriver blogg. Nåja, kanske ska hjälpa mina arma kamrater som har inlämning idag :) Men allt för dom :) Puss

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Paintin' the clouds love, with your sunshine

Efter vår långa håltimme så hade vi natur. Hade en genomgång och sedan så hade vi en massa frågor som vi skulle svara på, så vi satte oss i en cell och gjorde det. Satt nästan hela dubbeltimmen med dem. Försäkte göra ett bra jobb, för om jag får VG på dessa arbeten, så får jag VG i slutbetyg, om inte, får jag göra ett prov nästa onsdag.

Efter skolan så hämtade mamma upp mig vid skolan. Åkte då in till Timrå där Victor klippte sig, det blev kort med lite längre upptill, så han kan styla! Det var även jag som valde frisyr, så det är bra det. Efter det så åkte vi vidare till Birsta. Var väldigt hungrig, så vi åt på donken det första vi gjorde. Mötte upp Jennifer då också, som annars skulle ha fått vandra själv på Birsta :O Efter det blev det speedshopping utan dess like. Visste redan vad jag skulle ha, så det gick bra. Det blev tillslut; ett par gråa shorts från HM, en klänning från VeroModa, en klänning från Gina, en kofta från Lindex och en axelbandlös BH från Lindex. Efter det så sprang vi omkring lite till innan Jennifer lämnade oss och vi fortsatte.


Lämnade Victor på Cyberia och vi sprang i på ÖB för att köpa nån glans till håret, men det var slut, så då gick vi till IKEA. Köpte lite småsaker där köpte sedan en mjukglass. Efter det så strosade vi lite innan vi hämtade Victor. Självklart ville han ha en glass, så då blev det springa in igen. Träffade så Sebastian, skitkul! Det var längesen vi sågs, men hann dock inte prata, utan var tvungen att kila. Åkte hem, slängde in grejerna och sedan åka ner till båten. Den blir verkligen superfin. Sedan upp till pappa för att plugga, men har itne kommit så långt. Men ska ta tag i det nu, när jag har skrivit detta lååånga inlägg. Men ja.


Ikväll blir det plugg och Greys innan jag sticker upp till mamma igen. CIAO!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Now I regret my decision

Igår så vaknade jag av att klockan ringde. Klev upp och gjorde mig iordning innan jag och mamma åkte ner och hämtade upp Marcus. Åkte in till stan och lämnade av han innan mamma skjutsade mig till skolan. På skolan så var det samhälle, genomgång, men jag orkade inte skriva. Efter det så var det lunch.

Efter lunch så var det geografi och engelska. Har fått en ny lärare i engelska. Hon var faktiskt helt okej, och vi gjorde vårat muntliga nationella. Det gick ganska bra tror jag, förutom att jag blandade in lite svenska ord, men det är sånt som händer. Efter det så åkte jag hem, fick en del papper av mamma som jag läste. Fick även ett litet tillskott i ekonomin. 

Sedan så var det datorn och teven fram till sängdags vid 10. Somnade dock inte förrän vid 12-1 nångång.

Imorse så vaknada jag av klockan och klev upp. Gjorde mig iordning osv och gick till bussen. Busseresan idag gick segt och var otroligt tråkig. Nej, men kom till skolan och hade psykologi. Gjorde klart frågorna och började diskutera frågorna. Det gick nog ganska bra. Men efter det var det lunch och det var faktiskt hyffsad mat för en gångs skull. Nu sitter man här på håltimmen och har egentligen 100 000 tals saker att göra. Men för tillfället så känns energin inte på topp.

Nåja, idag blir det birsta med mamma och Victor. Ska iaf köpa två klänningar om dom finns kvar, en kofta och ett linne! :) ´Jennifer möter mig därinne också, så hon slipper gå själv :)

/ ElinaAnnaErikaEvensson

..

image81
Med båten känner jag mig hel. Det är på havet jag måste vara för att finna frid. Min flyktplats, helt enkelt

When you need someone the most

Dagen har väl förflutit på.. Har inte gjort så speciellt mycket. Suttit vid datorn, tittat på teven osv. Fick även ett halsband av mamma. Det var välfigt fint, och kommer pryda min hals nu. Vi middagstid kom Marcus och pappa. De berättade lite grann om hur det kommer bli, och det blir bra,

Sedan så åkte jag ner med pappa, skulle plugga var planen. Men vi åkte ner till båten, sedan bort till Micke och Marina och sedan hem. Satt och pratade och det var verkligen en skön känsla. Tror jag inte har varit med om det förut. Faktiskt en underbar känsla. Vi pratade länge och sedan tog vi en promenad. Gick hem till mamma, och jag pluggade inte nåt nej. Men vi får se hur det blir med det.

Nåja, hos mamma så har jag inte gjort nåt. Typ satte mig här och nu ska jag gå och lägga mig. Jag vet, klockan är inte ens 10, men jag ska sova. Behöver det. Men skola imorgon, vill inte! Vill inte, vill inte, vill inte. Men jag ska.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


god, why?

Jag kan inte beskriva med ord, vad du betyder för mig <3

Igår så var en j*vligt jobbig dag. Men tack vare lite stöd, så gick det lite lättare.

Imorse så vaknade jag och jag orkade inte gå i skolan. Jag orkar helt enkelt inte, så förlåt Lovisa för att jag svek dig idag. Vaknade klockan 11 och läste ut boken. Klev upp vid 12 och satte mig och fikade. Sedan satte man sig här, måste göra samhällen, men vill inte. Jag vill inte, det jag vill, det är att allt ska bli bra igen. Tänk om man vore 10, och allting var så bra. Man var lycklig, oskyldig och glad. Vad är man nu? Deppig, stressad, sårad..

Fuck all this shit and just take me somewhere where it is safe.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Jennifer

Jennifer, my friend. I have just read your own blog and I am crying, beacause I have a true friend in you. I have a hard time trusting people, but with you, it isn't even a struggle. You make it easy for me to open up, and share my heart to you, and I know that you will stand by my side, whatever happens.

Some of you might not know, that I don't have so easy right now. My heart and my whole life is upsidedown. And just when I needed someone the most, there you were, Jennifer. Like a shinig angel just listening and giving me advice. Beacause without you, I think I would have gone under a long time ago. But you make me want to keep going. You are my rolemodel, you are the kind of person I look up to. A strong women, with alot of your own problem, but find the time to just listen to others problems. Just that you just listen, and don't judge, make me warm inside.

Jennifer, my friend, I can't thank you enough for being such a big support in my life. You are truly my star that leads the way. I love you, babe, and don¢¥t you forget that! I will always be there for you, whenever you need me, like you do with me.

I love you <3


jag orkar inte leta en rubrik

fuck, fuck, fuck, fuck, fuck this shit!

allt går alltid åt helvete!

jag orkar inte leta en rubrik

Nu måste jag verkligen sova! TRÖTT |-)

jag orkar inte leta en rubrik

Tack för hjälpen! Det behövdes. I hope to see you soon ! :D

jag orkar inte leta en rubrik

Ikväll så tänkte jag se på hockey, men det går ju så dåligt, så jag orkar inte. Åt kladdkaka förut, god men inte lika god som min och Jennifers. Nuförtiden uppskattar man inte kladdkaka lika mycket, för den som vi gjorde var oslagbar.

Nåja, har suttit och spanat omkring här på datorn, men har inte hittat nåt speciellt intressant. Nåja, kanske dyker upp nåt. Imorgon så måste jag verkligen plugga. Jag måste verkligen börja bli klar med samhällen, och har nästan inte ens börjat. Åhh, paniken kommer sakta men säkert. Nåja, ska kanske lägga mig och läsa boken Smuts. Så fruktansvärt bra bok. Rekomenderas starkt.

Förresten har jag en annan plan till mitt projektarbete. Det blir kanske inte lika dyrt och det kanske blir lika spännande och intressant. Har börjat staka ut lite ideér, men allt måste ju ha ett sammanhang, så vi får se. Men har ju hela sommaren på mig. Men det blir nog bra. Sedan kanske man får hjälp då, så det blir kanon, plus att vi får mer tid för varandra, vilket vi verkligen förtjänar och behöver.

Nååja, nu ska man kanske ta och reda ut lite saker och sedan hoppa i säng, alldeles själv. Skönt!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

jag orkar inte leta en rubrik

Nu sitter man här och väntar på att nåt ska hända. Som sagt, jag gick och åt, kyckling och ris, mums! :)

Efter det så satte jag mig vid datorn igen för att kika runt på allt, och sedan gå bort med soporna. Men jag bestämde mig för att göra en kladdkaka, så 40 minuter senare, så står en vacker kladdkaka, i väntan på att bli äten :) Fixade även mammas hår. Blir säkert snyggt. Vill också färga håret, tänkte göra lite ljusare nu till sommaren, så jag kan få solblekta slingor i håret, sådär sommarfräscht! :D

Nej ikväll händer inte mkt, det blir hockey och kladdkaka för min del. Tråkigt, men sant! Nej, nu orkar jag inte uppdatera mera. Men vi hörs. ByE!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

jag orkar inte leta en rubrik

Okrade verkligen itne se klart matchen igår, så jag lade mig i Marcus sän goch somnade på en gång.

Vaknade imorse av att mamma väckte mig vid 11- Klev upp och då kom pappa och Marcus på besök. Pratade lite med dom innan dom åkte ner till pappa och jag satte mig här. Har känt mig hängig hela veckan, och mamma har fått nånting i kroppen, så jag åker väl på en förkylning snart. Men iaf, tänkte plugga, men datorn var så seg, så en halvtimme senare så gav jag upp.

Lade mig i soffan och såg att de hade Pussycat Dolls Maraton. Så då såg jag några avsnitt av det. Låg utslagen i soffan, men ja, det blir säkert bättre. Ska snart äta och jag måste gå och duka nu. Men jag skriver kanske sen. CIAO!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

jag orkar inte leta en rubrik

Efter vi hade haft historia, så hade vi lunch, psykologi och sedan dansföreställning. Den var stundvis bra, men ja, den kan ha vart bättre. Nåja, efter det så träffade man Granbergs en stund innan bussen gick hem. Helvetesresan. Usch, han vad jättedålig på att köra, men kom dit oskadd iaf. Åkte därefter buss hem till mamma, där Marcus och pappa var och hälsa på. Det var trevligt, sedan åkte dom iväg och jag och victor gick och handlade.

Kom hem, åt god mat och sedan så var det slummer framför teven. Såg på hockeyn och sedan satte man sig här. Ska se Sveriges match ikväll, och sedan sängen.

Vilket kort och jobbigt inlägg, men orkar inte :)

/ ElinaAnnaErikaEvensson

jag orkar inte leta en rubrik

Åhh, vad less jag blev när all text försvann..

Men imorse så vaknade jag av klockan och klev upp. Duscahde och fixade mig innan jag gick till bussen. Åkte den, med musik i öronen. Kom till skolan där jag satte mej med Jennifer och skrev ner alla begreppen. Idag så ska vi åka in till stan och se på en föreställning.

Sedan ska jag umgås med mor och bror. Det blir mat, kladdkaka och mys :)

/ ElinaAnnaErikaEvensson

jag orkar inte leta en rubrik

Igår så var jag med Jennifer. Fick mkt gjort, eller fattar nästan allt nu! :D Gick på en prommis också, innan jag åkte hem vid nio. Kom hem o gjorde inte så mkt, somnade vid halv 12.

Imorse så vaknade jag av klockan. Klev upp, frös som fan gjorde jag. Men jag gjorde frukost, fixade mig och gick till bussen. Kom in och hade nationella i engelska B. Läs- och hörförståelse. Det gick itne så bra, skrev dock på allt, men kände att motivationen

åhhh, allt försvan :|

Över oändliga hyggen, ekar ondskans röst

Åhh, vad skönt! Är nu klar med naturen! Så fruktansvärt skönt! Nu är det bara samhällen, historia/samhälle, nationellt i engelska, engelska redovisning, mer natur, och så självklart geografi! Kul, nej inte precis.

Det är bara 4 veckor kvar på skolan. Men inte blir man ledig, man jobbar på en gång.Men jag tackar inte nej till pengar, eftersom det kommer kosta en del att åka till Thailand! Nej, nu måste jag fortsätta med mitt.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Hur kan det vara så svårt när det är så lätt

Igår kväll var väldigt rolig, som det alltid är när han är hemma hos oss. Skrattade, spelade kort och höll på. Skiitkul, missade tom DH för det! :D

Nåja, imorse så vaknade jag klockan nånting, klev upp och insåg awtt jag hade försovit mig lite. Men jag skyndade mig in duschen och sedan så fikade och läste lite i samhällen. Åkte med bussen till skolan och hade psykologi, där vi faktiskt pluggade hela lektionen. Nice.

Efter det så hade vi lunch, där vi fick sällskap av Madde och Belle. Det var trevligt, pratade om pinsamma fjällenminnen osv. Efter det så var det bara att sätta sig ner med naturen och börja. Det gick jävligt segt, men hann bli halvklar iaf. Sedan så hade vi ju den riktiga naturtimmen, som jag nu sitter på. Ska börja med labbrapporten då jag nu har skrivit klart om fett.

Senare, Jennifer och mer plugg. Tack och lov att det är bra sällskap dådå :)

/ ElinaAnnaErikaEvensson


We left it all behind But please don't fade in tears

Idag så vaknade jag av att klockan ringde, men hade ställt en timme tidigt så jag snooozade länge. Klev upp och gjorde geografin och fikade. Fixade mig osv och gick till bussen. Pratade med Jennifer gumms och det var nice. När vi klev på bussen, frågade jag typ om det gick bra på italienska provet osv. Sedan när jag kom fram och tryckte började busschaffisen prata italienska med oss. Kollade förvånande och sa ; pratade ni inte italienska på skolan? Det var komiskt.

Kom till skolan och hade samhällen, där vi i gruppen gjorde klart de flesta orden. Sedan så var det mentor och sedan lunch. Efter det var det geografi, fick reda på vad man låg osv. VG på geografin och ett svagt VG på naturen. Men vtf, inte mina favorit ämnen ändå satt.

Efter det så var det att gå till bussen och den var ju knökfull. Men det gick bra. Även att en låt på Ipoden bara spelas 30 sekunder och sedan stängs av. Sjukt. Kom hem och fipplade lite med datorn innan den funkade. Men nu sitter man här. Ska göra samhällen ikväll, då jag ska åka till Jennifer och diskutera imorgon :) Ska även gå då! Kul med sällskap.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Nobody there will ever see your eyes

Vaknade imorse av att jag stängde av mobilen. Tänkte att varför har jag den på, pappa väcker ju mig snart! Sen insåg jag att det inte var Söndag, det var Måndag! Åhh, jag dog en smula inombords då, så då var det bara att pallra sig upp. Hade verkligen ingen ork imorse. Men Lovisa kom efter ett tag och gjorde mig sällskap.

Gick till bussen osv. Kom till gympan och gick då med girlsen. Pratade osv. Mysigt! Efter det så duschade vi och pratade om hur äckligt det är med folk som inte duschar. Inga namn!?! Nåja, gick till skolan för ännu en god måltid med korv och mos :S

Efter det var det samhälle då vi kollade på en tråkig film, dock så hade vi ett litet brott där när vi brandlarmet gick. Kul att man hörde det in i skrivsalen :O Nåja, såg klart det, och sedan var det italienska. Hade provet, och det gick sådär, hade kunnat gå bättre. Men fick VG+ på det iaf. Är hyffsat nöjd. Nåja, såg även filmen V för Vandetta, vilket är en bra film, men jag åkte hem lite tidigare. Åkte till mamma, där inget gick som det ska. Är verkligen besviken..

Åhh, allt bara försvann som jag hade skrivit! Men efter det så var det ut o gå, prat och dator.

I should side, left on the side walk of my lonely life

Vaknade av att klockan ringde, men stängde av den och vaknade inte förrän en timme senare. Klev upp, åt frukost och sedan så fixade iordning osv. Skulle stå i kiosken på Victors hemmamatch, vad gör man inte för sin fader? :P

Kom upp och donade lite granna för att få ordning på allt. Fick ta hand om pengarana! Mohahhahah, nejdå ingen fara ;) Sedan så stod man o sålde, det gick smidigt. De vann matchen också, och det var väldigt kul för Victor gjorde ett assist. Stolt syrra ^^ Efter matchen så var det bara att städa upp, oså. Efter det så åkte vi ner till mamma, var där en stund och kikade på Melissa, som fortfarande är rolig. Därefter fick jag köra hem! Gick bra..

Kom hem så städade vi. Det var jobbigt, men jag städade bort allting onödigt i mitt rum. Städade även ur minnen, som kändes skönt. Dammsugade och plockade rent vid datorn som var ett måste. Dock så är det inte jag som gör det, men vem får plocka? Moi! Aja, efter det så var det mat. Det var väldigt gott. Men efter det var jag trött och lade mig i soffan, men då fick jag övningsköra upp till ICA, så då blev jag pigg igen! Det gick alldeles kanon!

Handlade och påvägen tillbaka så säger pappa;
P - Börjar det kännas vant att köra nu?
J - Ja, lite grann, varför undrar du?
P - Nej, jag börjar slappna av nu. Pulsen ligger bara på 180 nu!

Haha, skrattade åt det. Men två sekunder senare så gled jag av bromsen, så det blev en liten tvärbroms. Så han ska nog inte släppa taget helt. Nåja, kom hem säkert iaf, och lade mig vid teven ett tag. Nu sitter man här igen och ska egentligen plugga på italienska, men det gör jag lite senare! maha, i´m bad!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Oj!

värsta konstig text det blev på förra inlägget!

Men vill bara säga att den låten är huuur bra som helst! :D


Avril Lavigne- I´m with you

Sååå himla bra låt!






I'm standing on the bridge

I'm waiting in the dark I

thought that you'd be here by now

There's nothing but the rain

No footsteps on the ground

I'm listening, but there's no sound


Isn't anyone trying to find me?

Won't somebody come take me home


It's a damn cold night

Trying to figure out this life

Won't you, take me by the hand, take me somewhere new

I don't know who you are but I, I'm with you

I'm with you


I'm looking for a place

I'm searching for a face

Is anybody here I know

Cause nothing's going right and

Everythings a mess

And no one likes to be alone


Isn't anyone trying to find me?

Won't somebody come take me home


It's a damn cold night

Trying to figure out this life

Won't you, take me by the hand, take me somewhere new

I don't know who you are but I, I'm with you

I'm with you


Oh!

Why is everything so confusing

Maybe I'm just out of my mind

Yeah, yeah, yeah

Yeah, yeah

Yeah, yeah

Yeah, yeah

Yeah!


It's a damn cold night

Trying to figure out this life

Won't you, take me by the hand, take me somewhere new

I don't know who you are but I, I'm with you

I'm with you


Take me by the hand, take me somewhere new

I don't know who you are but I,

I'm with you


Take me by the hand, take me somewhere new

I don't know who you are but I,

I'm with you

I'm with you

I'm with you







You'll never get the best of me

Efter maten så gick jag ut och solade ryggen i sådär en timme. Somnade lite grann, men det var skönt. Sedan gick man ner till pappa och tittade hur långt han hade kommit. Det kommer bli sååå snyggt!

Var där nere en timme kanske och gjorde han sällskap. Sedan så åkte vi hem och satt lite mer i solen innan jag fick övningsköra. Körde till gupple. Pappa fiskade lite innan jag körde vidare. Det gick väldigt bra idag. Tack och lov, efter denna katastrofala gång som det blev förra gången.

Efter det blev det lite kortspel innan körslaget. Såg det, och jag bara älskar den där andra låten som Cans gjorde! Får rysningar varje gång jag hör den. Han vann iaf.

Sedan hamnade man här igen. De andra gick ner till båten igen, men jag sitter nog här ett tag :) Hihi

Var väldigt somrigt klädd idag. Tubklänning och bikini!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

image79

Watch your face fade away

Imorse så vaknade jag av att Victor kom in och väckte mig. Klev då upp runt halv 12 kanske den var. Underbart väder ute, så gick och duschade före innan jag gick ut o solade. Låg en timme ungefär innan jag gick ner till fader som målar båten. Kommer bli rikitgt jävla snyggt.

Nej, nu ska man ut i solen igen och kanske hjälpa till med maten. Vi får se vad det blir. Hejdå

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Pull me down I'm stuck in the clouds

Åhh, kan inte hålla mig ifrån bloggen. Har fått en skrivmani nu tror jag. Om några veckor kommer jag att vara less på allt som har med dator att göra, för det är så himla mycket i skolan nu.

De närmsta veckorna fram till sommarlovet har vi;

¤ Läxa i geografi till nästa vecka. Sedan prov v. 21
¤ Inlämningar i natukunskap. Minst två elr flera.
¤ Engelska redovisning om engelsk film nästa vecka. Har inte ens börjat :|
¤ Psykologi prov den 23 maj
¤ Samhälls vetenskaplig rapport om Vietnamkriget v.21
¤ Grupparbete i samhälle/ historia + en stor skrivning sista veckan.

Sedan har jag säkert glömt någonting nu. Åhh, det är jobbigt. Jag jag har inte börjat med något än. Det går apa att hitta motivation nu. Nååja, jag jobbar bäst under press. :)

Inte nog med det så börjar jag jobba direkt efter skolan slutar så det blir ingen semester här inte. Men behöver verkligen pengar för att genomföra mitt projektarbete. Har jag berättat om det ? Jag ska iaf åka som volontär till Singburi, Thailand, där jag ska spendera två veckor på ett barnhem. Ska då försöka att fotografer så mycket runtomkring det och sedan göra ett fotokollage och en stor rapport runt det. Det kommer bli så himla skoj. Hoppas bara det godkänns av skolan!

Nej, nu kanske man ska ta o läsa lite innan man går och lägger sig och sover. Börjar bli trött, och ingen rolig dök in på msn heller för den delen ;) Nej, vi hörs och syns imorgon babes!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Just like I know that I'm wanted

Imorse så vaknade jag av klockan och kände mig någorlund utvilad iaf. Klev upp och gjorde havergrynsgröt again. Victor kom då ner och ville också ha, så då intruerade man han hur man gjorde! Efter det så var det att fixa sig och gå till bussen. Självklart skulle det regna när man gick till bussen, här hade man trott att det skulle vara sommarvärme. Men tamefan helt jävla otroligt så regnar det ändå. Tog bussen in, mötte Jennifer vid busshållsplatsen.

Första lektionen så hade vi geografi. Fick läxa också av gubben, irriterad, för nej, vi har inte annat att göra nej! Åhhh, less på skolan nu! Sedan var det historia, psykologi och svenska. På svenskan hade vi lektionen ute, och självklart hade man ett fult linne på sig, så kunde man inte ta av sig koftan, och jeans. Sitta i den där tryckande hettan. Aja, det var ganska nice iaf. Satt och filosoferade. Funderade även lite mer på projektarbetet. Det verkar lösa sig som jag vill det :)

Åkte hem till mamma sedan för att kolla hur Melissa mår. Hon mådde bra och hon serså rolig ut när hon går. Vickar på arslet eftersom hon har ont, bak med öronen för de får inte riktigt plats i tratten när hon vickar så mycket på rumpan och sedan så kisar hon. Skrattade ihjäl mig, men tyckte ändå synd om henne. Fikade lite där och bytte om innan pappa hämtade upp oss.

Åkte ut till Åstön där vi hittade en lämplig plats att grilla. Grillade kött och gjorde potatisgratäng! Fyfan vad gott det var. Solen lyste, varma vindar, familjen, maten! Åhh, allt var underbart. Såg även en huggorm också. Det var coolt. Marcus skrämde mamma när hon tittade på ormen. Mamma är väldigt ormrädd och har alltid blivit retad för att hon hoppade upp på bilen i Grekland när pappa skrek orm på skämt. Så nu skrek Marcus att det var en alldeles brevid henne, och hon hoppade högt. Det var kul. Fast då visade det sig att hon hade ett kryp på ryggen ist :S

Efter några timmar där så åkte vi hem. Hyrde en film också. Kom hem, spelade lite kort med pappa, innan vi såg på filmen. Den var ganska bra, lite skruvad. Sedan hamnade man här igen. Ska väl snart gå och lägga mig om inte någon rolig dyker upp på msn!

för bilder, besök mayamelissa.bilddagboken.se

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Things will never be like before

Det var väl sådär att titta på fotbollen igår. Satt mest vid fikat och sålde med Lovisa. Dock så busade vi lite grann med Wilma, som var roligt. Var där hela matchen och sedan gick jag hem.

Sverige spelade då, men somnade i soffan vid halv 10, så då var det sängen som gällde då. Det var skönt att lägga sig tidigt nån gång också :)

/ ElinaAnnaErikaEvensson

And from here it goes off in two

Det blir ett kort inlägg innan jag sticker iväg på fotboll.

Idag på skolan så gick det väl bra. Hade lite introduktion på historian. Bildade gurpper, det blir nog bra. Sedan på geografin hade vi värsta jobbiga genomgång. Åhh, hatar hans genomgångar. Men vi fick sluta tidigare då. Fick skjuts med mamma och hämtad Melissa. Hon var alldeles groggy. Det var ganska kul o se, men det var ganska synd om henne ändå.

Körde till pappa, och det gick verkligen inte. När jag skulle iväg upp för en backe, så fick jag motorstopp 3 ggr. åhh, så irriterande! Kom hem, låg ute en stund innan maten var klar. Sedan satte man sig här. Ska nu dra iväg på fotbollen. Tar nog en sen prommis också ikväll. Vill bränna bort magen till sommaren! Beach 08, here I come!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

One kiss alone won't do it to me

Vaknade imorse och självklart s¨å snoozade jag lite grann innan jag klev uppå. Fikade och gjord emig iordning, slängde på mig mjukisbyxorna, för energin är inte på topp idag. Hann även kolla lite på teven innan jag gick till bussen.

Kom upp till busshållsplatsen och pratade lite med girlsen. Klev på och åkte den ack så tråkiga bussvägen till skolan. Kom till skolan och hade äckelsvenska. Så tråkigt att prata om barndomen och olika uppfostringsmetoder. Åhhh. Men tack och lov fick vi sluta lite tidigare. Åt lunch, som var ganska äckligt och starkt, men åt lite grann iaf.

Har nu rast fram till nästa lektion och skrev då även ut italienskan, så nu är det bara plugga till provet på måndag. Nu har man bara historia och geografi kvar innan man får sluta för idag. Vi hörs! CIAO!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


While those damn stars are shining down

Åhh, vad skönt.. Ikväll så har jag gått/ sprungit av mig lite grann. Gick jävligt fort och jävligt intesivt och sprang upp sista gången i mördarbacken. Var lite slut efter det, men körde även mage efter. Det gjorde så fruktansvärt ont, eftersom jag redan har träningsvärk sedan i måndags. Men jag puschade på. 45 sek x 3. Det räckte. Så otroligt skönt!

Efter det så duschade jag osv. Fikade även lite innan det var Greys . Det var faktiskt ett ganska bra avsnitt! Hihi! Och nu hamnade man här, framför datorn igen. Nej, kanske ska gå och lägga mig snart så jag orakar med morgondagen.

Imorgon blir det plugg, fotboll och Lovisa! Myys!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Leave me alone

Snälla låt mig få vara ifred. Jag orkar inte mer. Försvinn ut ur mitt liv och kom inte tillbaka.


Älskling hör på, jag tar steget ur vår sista dans

Nej, sitter jag här igen. Inte bra. Denna tid kunde jag ha spenderat utomhus! Aja, efter detta inlägg så blir det hårdkörning i mördarbacken!

Jag lagade korvstroganoff, det blev faktiskt väldigt bra! Stolt! :D Ikväll så har jag inget planerat osv. Men imorgon så blir det nog plugg. Måste verkligen börja med samhällen. Men det tar vi imorgon.Melissa steriliseras imorgon också. Hoppas allt går bra!

Längtar även till på Fredag! Ihhhh..

Nej, mördarbacken, here I come!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Jag drar mig sakta undan och solen följer med

Imorse så vaknade jag av att klockan ringde. Snoozade ett tag innan jag klev upp och duschade. Fikade också nyttigt idag! :D När jag ställde undan efter mej så kom Lovisa ner. Då fixade jag iordning mej och vi gick till bussen.

Det var nästan ingen på bussen, men vad hade man förväntat sig. Kom till skolan, hade den enda lektionen, psykologi. Flummade lite osv. Efter det så gick vi till bussen. Skulle in till stan, för jag är så snäll att följa med ^^

Vi kom in och gick och åt på donken på en gång. Åt chicken mcnuggets. Åhh så gott det var. Ja, hade ju även liten diskussion på telefonen, men det är mitt liv och det rör inte dej. Men efter det så fixade vi Lovisas ärenden och sedan blev det fönstershopping ! Åhh, hittade två klänningar jag ska skaffa om 13 dagar, då jag får pengar. En på vero moda och en på Gina. Ska även då köpa en axelbandlös bh som jag prövade också. Niiice. Nu har jag lite kläder i sommar.

Efter det så mötte jag Daniel och fick tillbaka min brors spel. Sprang sedan till bussen. Hoppade på den och hoppade av i Torsboda. Lodade lite på statoil och hjälpte till att lägga upp toapapper :) Hoppade på nästa buss som tog mig hem.

Nu sitter jag här innan jag ska göra mat. Det blir nog korvstroganoff och ris. Mums! :) Nej, skriver mer ikväll.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

image78
Med er mår jag som bäst. Tack för att ni finns ♥

But you don't make no sense at all

Idag så trodde jag att det skulle bli en helvetisk dag, men så blev det inte. Efter den tråkiga geografi lektionen, så slutade vi. Vi hade alltså ingen dubbeltimme i engelska! YES!

Åkte då hem tidigare och gick hem. Satte mig ner och skrev klart hela italienskan! Känner mig väldigt stolt faktiskt. När jag blev klar så kom pappa hem, och då hjälpte jag till med maten osv. Efter det så fick jag skjuts upp o panta flaskor. Hehe, pengaaar! Nåja, gick till moder en stund och hälsade på, och efter det så åkte vi ner till båthamnen och kikade på båten. Den blir såå fin.

Kom hem och då var det Ugly Betty och Desperate Housewives. Fyfan vad bra DH var idag! Åhh, grät nästan på slutet.

Nej, nu ska jag prata med Lovisa!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

But that?s alright, I finally see the light

Imorse så vaknade jag av att pappa slog en signal. Gick ner och såg att han var hemma. :) När jag klev upp så insåg jag att jag hade träningsvärk, och det var vääldigt skönt. Mage, armar, axlar och lite rumpa. Fikade väldigt nyttigt imorse också, proud! :D Gjorde mig iordning osv och åkte med pappa till skolan. Lämnade av lite brev hos mamma före och slängde papper.

Kom till skolan och skulle plugga lite samhälle till dagens lektion, men självklart så låg den i Jennifers skåp. Så då blev det inte något med det, utan jag lyssnade på musik och spelade tetris. Nu sitter jag på samhällen och ska snart ha handledarsamtal med Jennifer.

Idag vet jag inte vad jag ska göra.. Ut o gå iaf, för det gjorde jag inte imorse.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

But all my dreams collide

Ja, nu har även ännu en måndag passerat. Den har varit förhållandevis bra. Gillade faktiskt fyspassen imorse. Det var riktigt skönt att få skrika lite.

Kvällen har jag börjat renskriva italienskan, men det är ju så fruktansvärt mkt, men har faktiskt kommit en bit på vägen. Aja, kvällen förflöt ganska lättsamt. Nej nu kanske man ska sova, och få träningsvärk imorgon! Får se om jag går mördarbacken imorgon? Förmodligen. The change for a better life starts today!

Life goes on and the sooner you realize that, we can all be happy

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Why?

Please, can i go on without you on my back? It is like i am trapped, please, it is the last thing i need. Just let me go. I need to be on my own.

Why? I know it is hard, but i have made my desicion. Accept that!


My true colour's gone like a picture nobody sees

När jag vaknade imorse, hade jag ingen aning om jag hade försovit mig eller inte, då mobilen inte var på. Men klockan var säkert 5. Men pappa väckte mig och jag sov till ungefär halv 8. Klädde då på mig och tog en lite prommis.

Gick upp för mördarbacken två gånger, men ville inte slita ut mig helt, då jag har gympa senare. Så gick in, duschade, fikade osv. Gick sedan upp till mamma runt 9 och fick skjuts med henne halv 10. Kom till gympasalen men bestämde mig för att ta en prommis igen. Ville inte gå elljusspåret, utan gick mot Timrå.

När man är vi Hälsostudion så möttes jag av Jennifer, somrig och fräsch i sina glasögon och en gul tröja :) Fick p sällskap av henne tillbaka. Pratade osv. Mkt trevligt. Kom tillbaka och hade gympa. Körde styrke med medicinboll. Riktigt riktigt jobbigt var det, men underbart skönt efteråt. Då gick man och dushcade och bytte sedan om. Vi var dock otroligt sen idag, men det gör inget. Åt sedan mat och sitter nu på samhällen, med 4 minuter kvar på batterit.

Nej ska kila nu. CIAO!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

So leave your shelter, and wave the flag of change

Sen jag kom hem så har inte gjort så mkt. Gick och lade mig i Victors 140's loftsäng och sov med Melissa en stund. Efter det så var det packa och åka ner till far. Körde ner, gick väl sådär. Sedna så såg vi på frusna män söker kärlek, innan vi körde ett parti chicago. Dock så efter vissa omständigheter så bröt vi. Då satte man sig här, innan man nu ska gå ner och se på sanningens ögonblick.

maybe we were just pretending?

/ ElinaAnnaErikaEvensson

image75
for this one time, i was happy.

fkopafo

Idag så vaknade jag av klockan kvart i 9. Fikade lite o gjorde mig iordning, sen så kom pappa. Åkte till baldershov där vi släppte av Victor. Sedan skjutsade pappa ner mig till staden. Ja, och det gick som det gick.

Åkte sedan en 4 upp till balders och kollade på victors match. de förlorade, men det andra laget var bättre. Aja, efter det så åkte vi till max i birsta och åt. Det var inte nå speciellt där, förutom att man fick godis. Sedan kom jag hem och nu sitter jag här. Ska ner till fader senare ikväll. Kanske går ut o går lite grann också. Vi får se.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


the end

now it is over, and i can start over. get a grip of my life and be in charge of my emotions. it wont be easy, but it is the way for being the girl i want to be.

/ ElinaAnnaErikaEvensson - the girl i want to be

jeoiafa

Nu ligger jag här i sängen, redo för att sova. 10 i 10 på en lördagkväll, jaja, men så är det ibland. Var förbi hos mormor och morfar-, det var mysigt. Pratade även lite med Santima. Hon är så rolig. Hon ville att morfar skulle hjälpa henne med cykeln. "Schälpa med schyckling (uttalas kyckling)" Det lät superroligt.

Efter det så har man kollat på matchen och det gick ju bra tillslut.  Nej nu ska jag nörda datorn och teven, som om jag inte gjort det förut :O

I wish sometimes i was stronger than i am.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


kafkafka

Åhh, last night. Den kvällen/natten vill jag helst glömma.

Jaja, jag vaknade iaf nångång runt halv 11-11. Såg då American Gangster som vi inte orkade se igår. Den var ganska konstig och inte superbra, men den gick att se. Den var dock jävligt lång-. Aja, när vi var klar så trodde vi att vi skulle åka till momor, men det blev lite senare dock. 

Då hjälpte jag mamma att hänga upp lite saker ute på balkongen och sedan lägga jord i lådorna. Sedan läste jag lite och storspelade lite Burnout! :)

Nej, nu ska vi åka till mormor. Skriver mer later!

I need to try to see things clearer.

/ ElinaAnnaErkaEvensson 


fjksakzc

Idag så vaknade jag runt halv 11 kanske klockan var. Klev upp och gjorde inte alls mkt. Såg på Harry Potter 5 innan jag tog ett bad. Det var väldigt skönt faktiskt. Efter det så hände inte så mkt, mat osv.

Har just sett på Guldkompasssen med mamsen. det var mysigt! Det var kanske inte den bästa filmen, men det gör inget. Åh, vilket kort och meningslöst inlägg detta blev.

is it just me, or is it hard being a teenager in this fucking world?


/ ElinaAnnaErikaEvensson


This changing of the weather brings a lack of hope

Igår var tråkigt faktiskt. Hade velat parta järnet, men det blev en lugn kväll med mor och far. Dock säger jag inte nej till det heller.

Imorse så vaknade jag säkert vid 6, som så många andra mornar, men jag somnar som tur om. Vaknade klockan halv 11 och klev upp. Gjorde inte så mkt, kollade på teven. fikade lite osv, och sedan kom mamma hem. Gjorde inte så mkt, innan Daniel skulle hem. Gick då på affären och köpte grejer till maten. Kom hem och gjorde lite mat. Kassler med ananas och ris! Så Himla gott. Åt sedan maten, pappa kom även upp :) Sedan plockade jag av ochdiskade också. Känner mig väldigt huslig idag. Sedan så blev det lite mer teve innan man hamnade här igen.

Har dåligt samvete, för att jag inte har varit ute o gått, ska inte göra det idag heller. Men imorgon då jälvar. Så om jag är inne på msn eller nåt, pusha mig ! Jag ska bli smal och hälsosam! Behöver bara lite stöd ibland (a)

Nej nu ska jag skriva svenskan så den är ur vägen. Jennifer, du är en stor förebild när det gäller att göra saker i tid. Bara så du vet ;)

Såg alladeles nyss att jag hade med mig med temaveckans arbete med mig hem. Jag läste igenom våra omdömen och jag ler så mycket. Det är för sådana omdömen som jag kämpar i skolan. Visst, det kanske inte är okej att skryta om sina betyg, men jag är så himla glad att jag fick ett sånt bra utlåtande. Det har större påverkan på mitt liv än ni kan ana. Nu blir det mer skryt, då jag skriver ut mitt eget utlåtande på min egen analys, men det gör jag bara för att det är dessa betyg, som rör samhället som jag brinner för. Det är därför jag är så glad för det här betyget, gladare än jag varit på något annat;

"Ifrågasätter, granskar kritiskt sina egna och andras värderingar. Insiktsfull. Visar att hon har en förmåga att se helhet och sätta in företeelser i ett större sammanhang. Argumenterar och analyserar, bl.a. olika maktstrukturer, på djupare plan. Uttrycker samtidigt en vilja att veta mer och förstå sig på hur mer komplexa saker uppstått och hänger samman med hur det ser ut i världen idag. Klart högre betyg."

/ ElinaAnnaErikaEvensson

RSS 2.0