091030- fredag

Förlåt för dålig uppdatering. Den anledningen jag har är att jag har varit sjuk i veckan :( Någon slags influensa har slagit över mig och jag har legat i feber, kräkts, hostat, snorat och haft frossa. Men det är på bättringsvägen iaf :)

Jennifer och Ellen åkte till Thailand igår. Gud så roligt för dem! Tusen tankar och mycket kärlek till er vänner! Följ deras resa Här.

Idag så var det ju planen att jag skulle delta på Jennifers halloweenparty, men kroppen säger ifrån. Det blir en hemmakväll med mycket vila för att peppa inför imorgon. Japp, för då är det jag som jobbar på Ladies Night tillsammans med Jennifer och Biggan. Det kommer bli sjukt kul. Hoppas vi får se något av showen också :P

Nej nu är det snart mat här i huset, hoppas man får äta lite idag :) Enda bra saken med influensa, man förlorar aptiten. Man kan ju alltid hoppas på att några kilo försvinner ´(:

/ ElinaAnnaErikaEvensson

091026- måndag

Vilken härlig och frutkansvärt rolig helg det har varit! :D Min älskade flickor har verkligen förgyllt den här helgen. Den sista vi har på många veckor, då vi splittras tyvärr. Nåja, ska berätta lite om helgen.

Fredag; Vaknade efter att ha sovit på soffan runt halv 12. Hoppade in i duschen och fick då ett samtal från Brigitta. Skulle jobba klockan två, så då var det bara o slänga på sig kläderna och springa till bussen. Mötte upp Jennifer och vi började då arbeta. Det gick bra och två timmar senare satt jag på bussen påväg hem. Bara snabbt sminka mig och klä på mig, innan pappa skjutsade mig, Ellen och Jennifer till Madde. Där blev det gomat, idol, snack, dricka, prat och allt. Runt 11 åkte vi vidare mot stan. Där klev vi in på memento, och jag måste säga att det var över mina förväntningar. Vi dansade hur mycket som helst, skrattade och hade allmänt roligt. Runt två blev det subway och runt halv 5 var jag hemma.

Lördag; Klev upp runt halv 12 och klockan 12 satt jag i bilen mot Jennifer. Där blev jag bara en snabbis innan vi åkte vidare mot jobbet. Jobbade till klockan halv 7 och sen så blev det hem till fixa sig osv  innan Jennifer, Linda och Madde kom förbi. Det blev jag har aldrig.. och drack kanske lite för snabbt, eller hur Jennifer? :P Nejmen var påväg in till stan och där stod vi i kön till memento, men vi stack till bk istället. Hade faktiskt skitkul där, dansade, träffade gamla klasskamrater osv. Blev donken klockan 3 och runt 4 (3 egentligen då eftersom vi ställde tillbaka tiden) och hem och sov.

Söndag; tog en välförtjänt sovmorgon och klev upp klockan 2. Blev bara dusch och slapp tills klockan blev 6. Hämtade upp Ellen och åkte till Jennifer. Där blev det snack innan vi åkte och köpte pizza/hyrdefilm/köptegotta osv. Sen hem igen och åt, mätt blev man. Sen såg man filmen och sen så blev det snack för fulla muggar. Emil och Robin kom förbi också och dom åkte ungefär när jag och Ellen åkte, runt 1 nångång. Hade sjukt kul ikväll och kommer sakna dessa kvällar. Verkligen.

Nej, nu har jag skrivit alldeles för mycket, men det var verkligen hur kul som helst i helgen! :D

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Love you all


091022- torsdag


orkar ingen text idag. Bjuder bara på en bild


Summer of '05.. typ


Sommar, högakusten, segelbåt, härliga människor, sol, bad, klippor, grillning, segling! åh, listan kan göras lång på allt jag saknar med semestrarna i högakusten.

091021- onsdag

Hejhej bloggen.

Sitter här nu, de sista minuterna innan tangentbordet försvinner. Ja, så är det tyvärr att leva tillsammans i familjen. Haha, suck. Vill ha eget boende snart. Nej men sitter ju här och har kikat runt lite på bloggar och facebook ett tag och tänkte kika in med ett inlägg.

Dagarna har gått ganska fort. Det gör dom nuförtiden, dom går fort, men ändå så fruktansvärt långsamt. Suck. Nåja, idag har jag sökt lite jobb. Inga större framgångar på det planet. Har städat ut alla saker ur rummet, för pappa skulle in och spackla där. Imorgon blir det måla rummet. Fick precis springa in och hämta alla saker hos brorsan, sur som han var. Hade ju lagt in allt där. Men ja. Annars har jag inte gjort så mycket alls.

Imorgon blir det ju som sagt målning, men det är inte förrän på eftermiddagen, så har absolut inga planer på dagen. Funderar på om man kanske ska kontakta Jennifer och vara med henne en stund. Vi får la se hur dagen utspelar sig.

Nej, nu ryker tangentbordet.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Everywhere I'm looking now
I'm surrounded by your embrace


Syskonen Evensson


syskonkärlek ♥

091017- lördag

Nu sitter jag här, några dagar efter mitt förra inlägg. Orkar inte lova om fler inlägg. Det blir när det blir.

Idag har det varit jobb på schemat. Fick inte stå med Jennifer igen. Suck. Sjukt tråkigt däruppe, dock fick jag sällskap av pappa och stefan osv. Sprang som vanligt i trapporna. Börjar bli dödligt less på dem. Nåja, slutade och åkte hem. Då blev det kortspel osv innan vi såg körslaget. Sen satte jag mig här.

Jag har tråkigt. Vill inte gå och lägga mig. Vill se en film, men vi har ingen bra. Vill se finalen på Hells Kitchen, men inte fan kan jag det. åhh less.. äh går och lägger mig.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


högakusten. sakna sjukt mycket.


Konfirmation 2005

Ja, ska ju visa väldigt gamla bilder nu tänkte jag :) hinner ju inte med alla, men gör en ny kategori så nu kan kolla omkring där senare. Hade tänkt och visa min konfirmation. hih.



1. Kläderna man hade då. Suck, lillgamla tjejen.. 2. Tåget, Ellen håller i korset 3. Tåget 4. Jag och Fia 5. Vår pjäs. Kommer ni ihåg den? haha 6. Pjäsen



7. Uttåget 8. Jag 9. Hela konfirmationsgänget 10. Älskade farmor och mormor ♥ 11. Jag i mina kläder



12. Släkten 13. Öppnar presenter 14. Släkt 15. Släkt 16. Släkt

Gud så annorlunda man ser ut. Haha, suck. Hade väldigt roligt under vår konfirmation så det var absolut värt det. Nu såhär 4½ senare, så tänker jag iaf, vart i helvete tog tiden vägen?

/ ElinaAnnaErikaEvensson

091014- onsdag

Hej bloggen.

Nu var det ett tag sen jag skrev igen. Typiskt. Men ja, har ju inte tillgång till dator lika mycket som jag hade förut. Ska dra igenom dem senaste dagarna. Börjar bli en vana. haha

måndag; uhm, gjorde inte alls mycket den dagen. Degade mest bara.

tisdag; Klev upp i hyfsad tid. Åkte buss till timrå, kirrade en del saker på banken. Sen fick man träffa Jennifer också. SNYGG HON BLEV I HÅRET DÅ :O Kanske är min tur att bli blond nudå.. eller nej. Var där i kanske någon timme, gick en prommis också. Sen hämtade pappa upp mig. Middag hemma, sen tog cykeln till Jennifer Å. Huua, hatar backarna i Söråker. Hittade en bra låt också. Den blå båten av min farbror. Om du ser detta, så får du gärna skicka lite låtar som du gjort till min mail ^^ Väl där sökte vi lite kurser osv. Kanske, förhoppningsvis så blir det så att vi flyttar tillsammans. Åhhhh vad kul det skulle vara, Hoppas på det ja. Sen cykla hem och sova typ.

Idag har jag inte alls gjort speciellt mycket. Sovit lite för länge. Känt mig snorig, pratat i telefon x antal gånger. Suck. Kikat på teven och nu sitter jag här. Ska väl inte göra så mycket mer idag. Jo, jag ska lägga in bilder här och på facebook från the old days. hehe, har nu fått över alla bilder. konfirmation, semester, tallinn osvosv. Sjukt kul. Håll utkik! :D

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Lista

 1. Hur gammal är du om fem år? Jadu, snart 24.
2. Vem var den sista du träffade? Min bror
3. Hur lång är du? 180
4. Vilken var den senaste film du sett? Åh, kan det ha varit Dirty Dancin?
5. Vem ringde du senast? Marcus
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "Okej. Ja det kan jag förstår. Hoppas allt löser sig tillslut. Puss" - Jenka
7. Vad är dagens planer? Ja det som återstår av dagen (6 min i skrivande stund) svara på denna.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Ringa numera faktiskt.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gift
10. När såg du senast din mamma? Igår runt 3 :)
11. Vilken ögonfärg har du? Blå/gråaskiga
12. När vaknade du idag? 1
13. Har du någon gång hittat en katt? No I don´t think so.
14. Vilken är din favoritplats? Havet
15. Vilken plats föredrar du minst? Vet inte faktiskt :o
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Jag vet inte. Förhoppningsvis har jag någon slags utbildning, jobb, familj. Ett liv helt enkelt :p
17. Vad skrämde dig som barn? Spöket under sängen. och nu skämtar jag inte. Det var ett spöke/ande under min säng, som tog tag i mina fötter en gång. Sen dess hoppade jag alltid i sängen, ungefär en meter ifrån sängen kant.
18. Vem fick dig att skratta senast? Vet inte.. Jennifer förmodligen:)
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Inte vet jag :o
20. Har du stationär eller bärbar dator? Jag äger ingen dator :o
21. Sover du med eller utan kläder på dig? utan..
22. Hur många kuddar har du i sängen? 2
23. Hur många landskap har du bott i? 1
24. Har du någon gång spytt på fyllan? tyvärr.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfota
26. Är du social? Jorå
27. Vilken är din favoritglass? Mangosorbet! muuuums
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Göra verklighet av min dröm jag hade för en vecka sen kanske. Bjuda mina närmsta vänner och deras pojkvänner till Thailand över nyår!
29. Tycker du om kinamat? Ja.
30. Tycker du om kaffe? Nej.
31. Vad dricker du till frukost? Mjölk
32. Sover du på någon särskild sida? Njae. Helst längst in mot väggen :P
33. Kan du spela poker? nope
34. Tycker du om att mysa? vem gör inte det :o
35. Är du en beroendemänniska? heh.... jag har inga last!
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? känner och känner. vet någon bara
37. Vill du ha barn? ohja
38. Kan du några andra språk än svenska? oui
39. Har du någonsin åkt ambulans? No
40. Föredrar du havet eller en pool? Havet ofc!
41. Vad spenderar du helst pengar på? Helst.. Skor!
42. Äger du dyra smycken? Hehe, njae, några. Från studenten/konfirmationen
43. Har du någon gång testat narkotika? Nej
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Ett chips :)
45. Vem är den roligaste människan du känner? Haha, måste nog säga Ellen
46. Välj ett ärr på din kropp? Alldeles under min nedre läpp. inga snuskiga tankar här!
47. Vad har du för ringsignal? Gary Jules- Mad world
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Hur menar du/ni/den/det?
49. Flirtar du mycket? Nej inte alls.
50. Vart togs din profilbild för din blogg? I sovrummet
51. Kan du byta olja på bilen? Nej
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej
53. Vilken var den senaste bok du läste? Snabba Cash
54. Läser du dagstidningen? Jodå
55. Prenumererar du på någon veckotidning? No
56. Dansar du i bilen? Dansa och dansa..
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? rockklassiker
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? beställningslista till jobbet.
59. När var du i kyrkan senast? ingen aning. Förmodligen på farmors begravning.
60. Vilka personer utmanar du? Linda, Jennifer, Ellen, Madde und Bells även fast jag snodde den från den. Doit now! så har jag nåt att läsa!

Jordin Sparks- This is my now



There was a time I packed my dream away
Living in a shell, hiding from myself.
There was a time when I was so afraid
I thought I´d reached the end.
Baby, that was then.
But I am made of more than my yesterday.

091010- lördag

o hualigen vad trött man kan vara en lördagkväll. Kanske dags att pensionera mig? haha, skämt åsido. Ska ta igen alla dagar här nu.

Torsdag; Klev upp ultratidigt. Klockan kvart i 7. suuuuuuuuuck. Nåja, fikade osv och gick till bussen. En 609 till stan. tråk. Sen där inne, inget var öppet osm jag ville. Satt bara i en 45 minuter innan jag gick till arbetsförmedlingen. Fick inte vara med på mötet, då jag inte kunde vára med hela. Så bokade en ny och käkade lunch. Åkte sen till timrå, där Jennifer stod med bilen och hämtade upp mig. Åkte till jobbet. jobbade 1200-1430. Sen ledig i två timmar. Middag och sen jobb 1700- 2215. Suck, många timmar. Sjukt ont i fötterna hade jag. Gick som en pingvin. hehe. Fick skjuts av mamma och pappa hem. Somnade fort.

Fredag; Klev upp runt halv 2. Skönt att sova ut. Sen duscha och hann inte så mkt mer innan maddegirl kom förbi. Slängde på mig lite kläder och packade ner resten. Åkte till Jennifer där vi skulle vara hela kvällen. Var där i x antal innan resten kom :P Nåja, åt tacos alla tjejer och sen så blev det lite efterrätt. Sen kom det folk. Trevlig kväll som slutade somnandes på golvet i en van :P Låter som jag var aspackad, men det var jag verkligen inte. Sov hos jennifer

Idag; Klev upp runt 1, efter ex antal väckningar. 'en singelolycka i söråker.........................' orka! Nej, men klev upp, käkade lite och sen fick man skjuts av Sebbe och Linda till jobbet. Jobbade 1415-1915. Sjukt tråkigt var det idag iaf. Hua, TACKA GUDARNA så kommer Jennifer stå med mig på nästa match. wiho! :D Nåja, tog bussen och mötte upp bröderna. Gick hem och kika på teven och nu sitter man här. Har just slagit Linda i Betapet! mohahah. Det var ordet VÅRT som fällde henne. 153 poäng. Tacka och ta emot :)

Nej, nu ska jag snart lägga mig hade jag tänkt. Lugn och skön kväll idag. Tror vi alla behövde det idag :) Ha det så bra. Puss

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Någon (hmmmm, inte jag.....) glömde sin EGEN bh i vardagsrummet.

Pinsamt.

 


091007- onsdag

shit, lång dag för att vara mig. Klev upp runt 10. halv 12 satt jag i bilen påväg mot Jennifer. Hämtade upp henne och åkte till staden. Där blev det fönstershopping i stora mängder :( Båda suktade och dreglade. Sen blev det lite lunch, innan vi åkte upp till Norra Berget och satte oss i solskenet där. Sen på lite ärenden. Fick ett samtal att jag skulle jobba då också. Skönt med pengar. Kom dit halv 5 och mötte upp biggan. Det var hon och jag och vi fyllde på alla kiosker. blev inte riktigt klar så får fortsätta imorgon efter matchen. moneeey :D Kom hem, pratade med Kenneth och hans tjej. Kul o se min lillkusin också. inte sett han på två-tre år tyvärr.

Nej, nu ska jag väl kanske sova snart. Upp tidigt imorgon som sagt. hihi, hörs väl kanske något imorgon. Bussen väntar också imorgon, suuuuuuuuuuuuuuuuuck!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

091006- tisdag

Hejhej bloggen.

Längesen sist, men så blir det när man bor i ett fängelse... nej skojar bara.. :S Men iaf, dom senaste dagarna har gått åt till att, bråka, gråta, tvätta, äta, sova, fixa ute på gården, bråka lite mer, gråta lite mer. En hel cirkel, härligt va! :D

Nejmen, imorgon så blir det bättre. Ska åka till stan med Jennifer. Mysmys. Ska skicka in till lite jobb också. Spanien? JATACK! nej nu är det släckning av datorn! Bestämt och hårt här ja!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

 


Mad World- Gary Jules




All around me are familiar faces Worn out places Worn out faces Bright and early for the daily races Going nowhere Going nowhere Their tears are filling up their glasses No expression No expression Hide my head I want to drown my sorrows No tomorrow No tomorrow And I find it kind of funny I find it kind of sad The dreams in which I'm dying are the best I've ever had I find it hard to tell you I find it hard to take When people run in circles it's a very Very Mad world Mad world Children waiting for the day they feel good Happy Birthday Happy Birthday And they feel the way that every child should Sit and listen Sit and listen Went to school and I was very nervous No one knew me No one knew me Hello teacher Tell me what's my lesson Look right through me Look right through me And I find it kind of funny I find it kind of sad The dreams in which I'm dying are the best I've ever had I find it hard to tell you I find it hard to take When people run in circles it's a very Very Mad world Mad world Enlargen your world Mad World

091004- söndag

Heeej. Det har inte kommit ett riktigt inlägg på jag vet inte hur länge. Ska summera upp dagarna tänkte jag :P

Onsdag; Flyttade för fullt och pappa gjorde mig sällskap runt 4. Vid 5 kom mamma och hjälpte till o städa. Sen runt halv 8 var vi klar. Kom hem och packade ur allting innan man somnade sött.

Torsdag; Klockan 9 var det besiktning och sen gick bara bra. Lämnade ifrån mig nycklarna osv. huh, vill inte... Nåja, efter det så åkte jag hem en sväng, städade upp bland alla lådor ute i hallen. tog därefter bilen till mormor och morfar där Marcus var. Surrade med dom i några timmar innan jag tog bilen till Jennifer. Där blev det surr och ja. Åkte till Birsta en sväng innan vi åkte till jobbet. Sålde matchprogram och stod i kiosken. Det gick bra och jag var on fire ;D haha, nejdå, men lite bra humor hade jag då. Konstig.. Kom hem och somnade sött.

Fredag; Vaknade lite försent. Klev upp och gjorde inte så mycket. Åt mat och sen så mötte jag upp Jennifer runt halv 7 och sedan gick vi til Ellen. Därifrån skjutsade Berit oss till Jennifer Å, där spelkväll stod på schemat. Mycket trevligt. Åkte därifrån runt 12 och for till Emil. Var där till kanske halv 2-2 eller nåt, innan Linda skjutsade hem mig. Somnade sött.

Igår; Vaknade lite försent. Gjorde inte så mycket, gnabbade med mamma innan jag fick skjuts till Jennifer runt halv 4. Gjorde inte så mycket alls faktiskt. Var på Ica en snabbis och köpte dricka och wienerbröd. Runt 7 började vi fixa oss och jag gjorde min första egna sotning. Blev sådär, men ja. Sen så körde vi på röda läppar och det blev bra tror jag (: När alkoholen kom fram kom även Olga och Ilga fram. Fy vilka diskussioner vi hade igår. Haha, det var sjukt kul. Sen kom Jennifer och Ellen och runt halv 12 åkte vi till BK, vilket SÖÖÖÖÖG. fyyy. Kände mig så gammal, även fast jag bara är 18 år fortfarande. Åkte runt 1 till donken. Satt där och surrade innan vi åkte hem. Halv 3 var jag hemma ungefär.

Idag; Klev upp lite försent. Sen så har jag inte alls gjort mycket. Väntar på hemlagad pizza. Mums. Ska väl inte göra så mycket idag. Tvätta och ordna till det lite. Nåja. Nu måste jag kila.

/ ElinaAnnaErikaEvensson



En vanlig kväll med oss! Var så säker!


fmkaeshfdslz

FEEEEEEEEST

..

du är ljummen, inte het, men det värmde väl?

din j*vla kl****iaturk!


det är ju din f***a som luktar gravad lax!



Var det så det var Jennifer? hhahaha, min humor.
Ett litet försmak av hur det är att jobba med mig! Stackars Jennifer..


RSS 2.0