090929- tisdag

Hej bloggen, har inte haft en tid över för att skriva ett inlägg idag. Nu är jag sjukt trött och ska snart slå ihop mina ögon och invänta sömnen.

Vaknade runt 10 imorse. Klev upp, fikade innan man började packa. Shit tänkte jag när klockan var 12, det här kommer aldrig gå. Så ringde några samtal och runt 3-4 var Madde och Ellen här och hjälpte mig. Då gick det mycket fortare. Runt halv 5 kom far min. Tog alla möbler förutom sängen. Så nu är det tomt här, ekar såhär jobbigt. Nästan allt är nerpackat nu. Har halva badrummet kvar, skorna och ytterkläder. Sen är det praktiskt taget klart att flytta. Sucksuck.

Nåja, följde med Ellen ner på ica runt halv 6, kom hem och slocknade. Haha, sov till kanske 11 innan jag klev upp och plockade ner lite fler saker. Nej, nu ska jag ta och fika nåt innan jag sover. Hare gött

/ ElinaAnnaErikaEvensson

090928- måndag

Vilken jävla dag det har blivit/ är.

Börjar ju med att mamma och pappa kom hit, ovetandes om varandra närvaro. haha, lite roligt. Ringde soc, äckelsoc. Blä för dom. Nåja, sen ringde jag Hans Barks och lämnade världens töntigaste talsvar. Haha. Jag och mor åt en minibaguette var då Stubo ringde. Han vill ha lägenheten från 1 oktober. Suck, VARFÖR sa dom inte förra veckan. Paniken steg. Hur i helvete ska allt klaffa. Nåja, skönt att inte betala hyran, vilket jag inte har pengar till.

Efter det åkte vi till arbetsförmedlingen. Skrev in mig där och lalla på. Efter det blev det bauhaus och köpte flyttkartonger. Sen hem hit igen, lite lunch och satte igång. Sa hejdå åt mor. Lade mig en timme eller två. Sen körde jag igen, åt middag och nu sitter jag här. Har tagit nästan allt i vardagsrummet nu. Det är köket och badrummet som kommer ta en jävla tid känns det som. Och sortera upp bland skorna. Suck. Nej det är bara bita i det sura/ söta äpplet. Lite bättre planering ville jag dock ha. Tänk om jag hade haft helgen på mig också. Usch usch, men tacka gudarna har jag nästan hela dagen på mig imorgon. Flytta ut alla möbler gör vi imorgon kväll. Flyttastädar på riktigt gör jag på onsdag, då det är besiktning och lämna ifrån mig nycklarna.

Kommer sakna lägenheten dock :( Har trivts hur bra som helst i den, men nu är det som det är. Hoppas på en bra lägenhet i framtiden, dock tror jag få kan mäta sig med denna.

Nej nu ska jag ta itag med köket och badrummet. Suck. Men skönt att ha det gjort innan imorgon. wish me luck!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


kommer sakna utsikten mest tror jag! de där stjärnklara nätterna :(


090928- måndag

Godmorgon bloggen. Uppe med tuppen... eh, nej jag har inte lagt mig än. Tänkte inte göra det förrän ikväll, en gång för alla ska jag vända tillbaka på dygnet! Jag är lite trött, men inte så farligt. Har suttit och spelat mitt nya beroende, spindelharpan. Är helt fast. Haha. Läst ut Jennifers bok gjorde jag också inatt. sjukt bra.

Helgen då. PEPPADTJEJ_90 åkte ner till staden för att möta partybilen. Åkte vidare mot Alnö där festen var. Hemmafest, länge sen. Det var roligt, och drack gjorde man, har inte gjort det på jag vet inte hur länge. Men jag kände inte av det speciellt mycket, förrän jag kom hem, då small det till. haha. Roligt det där. Nejmen det blev mest surr och lite dans. Åkte runt halv 2 kanske klockan var och skulle på efterfest med Linda, så åkte till Söråker. När vi släppt av Jennifer så sägs det att efterfesten var slut. Så då åkte jag hem till mor och far istället. Somnade skönt.

Vaknade runt halv 9, när brodern sätter igång. Plinkar på sin jääääääävla elgitarr. Fyfan, hatar det. När han är klar med det, efter kanske en halvtimme, då sätter han på vent, eller skype eller vafan det heter. Han skriker när han pratar där. Fyfan, hade väldigt svårt att sova. Lyckades slumra till och innan jag visste ordet var klockan halv 1. Då väckte mamma mig och sa att mormor och morfar var där. Gick ner och surrade lite med dom innan dom åkte hem. Tittade lite på teven innan mat, sen sov lite granna innan jag fick skjuts hem. Har inte gjort så mycket hemma faktiskt. Suttit här. Ska städa, diska lite granna nu. Sen ta en dusch.

Senare kommer mor min. Ska fixa allt med soc, arbetsförmedlingen, stubo, csn osvosvosvosov. Så jävla mycket papperarbete det är! Nåja.

JUSTDET! Jag sökte en utbildning inatt också. Kandidatprogrammet för mänskliga rättigheterstudier. Det ligger i Lund, 3 år. Hoppas man kommer in. Sägs att det ska vara en fin stad :) Kommer dock sakna snön en jävla massa då. Bara en massa snöslask, om ens det.

Nej nu ska jag ta och börja. Hålla mig igång hela dagen, så slumrar jag sött runt 10 ikväll. Herregud vad långt det är kvar, men jag ska INTE sova nu under dagen, för då i helvete är vi tillbaka till ruta ett. pratar med mig själv i flera personer... inte bra.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


hahah. "kom min hand med" haha nee jag tror inte det :p

090926- lördag

Lördag= PARTY!

Jag blev sjukt pepp nu. Haha precis gjort mig klar, men det går ingen buss som passar ner till stan, så jag hoppas att Madde kan hämta mig här. Det vore supersnällt. Idag då, vaknade som vanligt. jajajajajaja. Käkade mat och sen har jag suttit vid datorn. Pysslat ihop hur det blir idag. Satt kameran på laddning. Duschat, rakat benen, sminkat mig, klätt på mig, fixat håret. Idag så känner jag mig riktigt fin faktiskt. Inte ofta, inte ofta.

Åh, jag är så fett pepp nu att jag vet inte vart jag ska ta vägen. Springa ett varv i lägenheten. Haha. Nej nu ska jag se, måste kika på håret, packa väskan, slänga på mig skorna. hihi

PEPPADTJEJ_90!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Nja, Linda, det är jag Belle och Lovisa. Du sitter nog där i vänstra hörnet. Din sko är väldigt festsugen nu den också! :D äh, nu får jag ta o ge mig :O

 


hahahaha

klockren Belle är!

- tur att det var vattnigt då!

att göra/ köpa

jaa, nu när man sitter ensam på en fredag kväll, så har jag tänkt mycket på vad jag vill göra/ köpa. 3 saker som jag definitivt vill göra/ köpa inom en snar framtid (såfort pengar finns till hands) är;



Åka upp till den här raringen. Mååååååååååååste hälsa på dig! Hiih, då jag kommer upp vill jag se ryktet som du har gett umeå. En jävla bra partystad med snygga boys!

 

Klippa lugg. Vill, vill, vill, vill, vill ha! Saknar den otroligt. Tycker jag passar i den. Skiter i vad alla andra tycker! ;P

 



åhhåå, blev kär i dessa skor då jag testade dom i tisdags. Har ett par svarta uggs och jag skojar inte, de är de absolut skönaste vinterskor jag köpt. Nu hittade jag dem här på barnavdelninge och dom är ju så himla söta! :D


090925- fredag

Hej bloggen.

Sitter här, sjukt tråkigt har jag. Men vad ska man göra då man tackat nej till utgång idag, då jag känt mig seg oså, ont i huvudet. Ångrar att jag inte följde med ändå. Men u är det lite försent. Orkar inte fixa mig, duscha osv. Suck.

Idag har det inte alls hänt mycket. Hade ett litet samtal på morgonen, fick inte nåt utav det. Bättre när man träffas! Sen så somnade jag om och sov alldeles för länge. Gick på ica och köpte mat. Har sett på greys, inte lika bra som jag trodde det skulle vara, men vafan, det är greys! :D

Ska väl lägga mig snart, läsa boken som jag fick låna av Jennifer. 14 år och såld tror jag den hette. Sjukt bra tror jag den är. Lär väl läsa ut den. Då får jag läsa om barnens bibel som jag läst nu. Haha, ja.. Det var roligt.

Kollat lite på utbildningar har jag också. Har hittat en som jag tror skulle passa mig som handen i handsken. Men i Lund? Jag vet inte ja. Eller om jag ska vänta och kanske börja en annan som jag tror är rolig i umeå. hm, svårt. Får kolla vidare. Vill ju plugga nåt tror jag, för jag kommer ju absolut inte ha pengar till att göra det jag vill, nämligen resa, upptäcka världen, eller segla jorden runt? Nejnej. Men ja, kanske i ett annat liv, eller om några år :P Åh, vad jag skriver bara för att ha något att göra. Nej nu ska jag kika på lite bilder från studenten och allt runtomkring. Saknar det sjukt mkt. Saknar gymnaiset också :o Fattar inte att man inte tog vara på tiden när man väl var där.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


brännboll med klassen. Såhär såg jag ut nästan hela kvällen. Vinet i handen och liggandes lite varstans! hahahaha. Den kvällen, många (en speciellt, hahahahahahahaha) berättelser kom till den kvällen!


090924- torsdag

Hello. Sitter nu i soffan efter en lång (för mig ja!) dag. Nu ska jag snart kila ner under täcket.

Ja vi var ju somsagt i birsta. Träffade på galenpannan ett tag. blood, blood, not fanniiii, gick hon runt. Haha, ja, men det var kul. köpte inget, fick dock en tygpåse på veromoda. Snällt snällt. Sen så efter vi lallat på där ett tag åkte vi till max och sen hem till Jennifer. Där slängde vi i oss maten innan vi åkte till hockeyn. Nya tröjor, visa din kärlek, och ja. Sålde matchprogram på världens sämsta ställe. Sen var det som vanligt. Skönt att komma tillbaka. Hihi. Runt 9 satt vi i bilen påväg till Jennifer igen. Var bara där i en kvart innan jag tog bussen hem.

Har suttit och kollat alla bloggar nu och nu ska jag slå på nån serie. Sen blir det sängen. Jag är trött och fryser. Vi hörs mer imorgon. Pusshej

/ ElinaAnnaErikaEvenss

 


090924- torsdag

Hej bloggen! Sitter hos Jennifer nu och har precis sminkat klart mig (lagt på mascara och solpuder, avancerat i know!) och vi ska väl åka till Birsta snart. Ska dit med hennes mor. Nåja, blev ju så att man sov här hos Jennifer inatt. Gick ju ingen buss hem. Vaknade runt halv 12. Klev upp och fikade och ja, nu ska vi ju somsagt iväg.

Igår så var vi hos Linda. Mysigt mysigt. Såg year one, eller ja, vi pratade så mycket att jag har ingen aning om vad filmen handlar om. Hahahaha. Men tack för att vi fick komma. Tycker om planerna för helgen också, låter lovande! :D Måste ju hitta på så mycket som möjligt innan Jennifer och Ellen åker, sen åker Madde, sen åker Jennifer. Det blir bara jag och Linda kvar tillslut. huhuhuhuhuhuhuuh. Nåja.

nej nu måste jag kila (hehehehe, snodde citatet från Jenfa)

/ ElinaAnnaErikaEvensson


090923- onsdag

Helloj bloggen. Lite torka här dom senaste dagarna men har inte haft så mycket att skriva om.

Igår så blev det först stan med Madde och Jennifer innan vi åkte upp hit för att äta gomiddag (kassler och ananas i ugn med ris) och sen blev det bio. Flickan som lekte med elden. Den var skitbra. Älskar den serien. Hua. Nåja, sen hem, datorn och sova.

Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Duschat osv. i have such poor judgement.. Ikväll är det filmkväll hos Linda. Hörde att klädseln var kycklingdräkt, men jag vet inte vart min har tagit vägen, tjuvar måste ha tagit den, så jag kommer underklädd. Kommer skämmas.. Nåja, ska fixa några ärenden i stan innan och ja, sen ta mig till Linda. Första gången jag är där, spännande! :D

 

Imorgon är det dags för hockey. Men innan det har jag tusen saker att fixa. Men jag längtar till hockeyn, skönt att få inte liiiiite pengar och stå med gogumman. Saknat dessa tider. Nåja, Nu måste jag käka, fixa mig osv. Vi hörs nåt mer. Puss

 

/ ElinaAnnaErikaEvensson


090920- söndag

hejhej bloggen. Inte mycket skrivande här, men så är det då man har två datorgalna bröder och bara en dator. Suck. Men nu sitter jag här iaf, med en nystädad lägenhet, har ju som sagt visning idag. Han är några minuter sen, men vad gör det.

Igår så vaknade jag vid 12- 1 nångång.  Då blev det lite slappt och försöka styra upp nåt inför kvällen. Det blev iaf så att klockan 7 befann sig jag och Ellen hos Jenka. Klockan halv 9 eller nåt sånt kom Belle och Madde. Jenka satt och läste ur sin gamla dagbok, det var supersött ju. "Det var roligt tycker jag". hihihi. Sen ja, blev det statoil där det blev en film, college. Sen hem igen då. Såg filmen och åt gotta. Sen så skjutsade jag hem bror innan jag återvände. Blev en massa prat innan jag, Ellen och Jennifer tog bilen in till stan. Sa hejdå till Belle, förlite tid :( men ja, förhoppningsvis kommer vi upp nångång inom en snar framtid. Nåja, in till stan, hämta Robin i stan. Skjutsade hem han och sen tillbaka till stan. Storsade omkring där. "Speciellt hon i rosa, kissemissen, mjau!" hahaha suck. Sen donken. Satt där och skrattade åt andra som skrattade. hahahaha. Sen hem till Emil där det blev vattenpipa och surr innan hemgång klockan halv 6 på morgonen. Dödligt trött.

Sov till 12 och fick skjuts hem av pappa. Gick och lade mig direkt och sov till 4. Har bara städat och käkat makaroner och korv. gott. Sen så nu sitter jag som sagt och väntar på gubben. Hoppas han flyttar till 1 oktboer. hoppashoppashoppas. Nej, nu måste jag kila.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


1. vardagsrum/ sovrum. 2. Vardagsrum/sovrum. 3. Kök. 4. Badrum. 5. Hall/ garderoben.

Min lägenhet alltså.


090918- fredag

Helloj bloggen.

Hur är det med er, med mig är det bara bra. Idag så vaknade man av ett samtal. En snubbe ska komma och kolla på lägenheten på söndag klockan 6, på måndag skriver han på papprena! YEEES! skönt. Sen väckte Jennifer mig igen och ja, sen klev jag upp. Då gjorde jag lunch åt oss och sen kom mamma. Blev lite kaffe innan jag följde med dem till Birsta. Sen hem. Då somnade jag i soffan ett tag, innan det var gomiddag. Sen så färgade mamma och jag varandras hår. Nu är jag darky igen ;D Sen spela lite xbox, innan teven. DIRTY DANCING GICK IDAG! min favoritfilm. Får alltid gåshud när dom gör lyftet i sista scenen. Åh kärlek.

Imorgon ska jag vara med girlsen. Kanske gå på Belles match osv. Sen vet jag inte alls vad vi ska göra. Nåja, men vi får väl höras nåt mer. Nu ska jag läsa klart min bok, försoning. Sjukt bra faktiskt!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

 


wiho

lägenhet borta från internet, hoppas nån har bokat den från denna månad! :D


090917- torsdag

Guten morgen kanske man inte kan säga nu längre. hahaha, måste vända tillbaka dygnet! snarast möjligt. Nåja, gubben kom hit idag, fixade brandvarnaren och ugnen. Eller ja, det saknades en grej så han ska beställa hem en ny sådan.

Nåja, har lite potatisbullar i ugnen, mums ska det bli. Tyvärr inga bacon men ja, det får la duga. Nej om ungefär 2 timmar kommer bror min också. Jippie, blir filmkväll här hemma. Så ja, han får kika in placet innan jag flyttar! mjamja. Nu ska jag kolla in bullarna. Hade.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


bruschan!


090916- onsdag

Ja, för ungefär en timme sen åkte min flickor hem. Det var Jenka och Ellkovich som hälsade på. Mycket mysigt. Sprang ner på ica och fixade lite grejer. Sen blev det film, men inte så mycket tittande :P Bara en massa surr och internet. Kollade lite resor till våren. Inte alls så farligt faktiskt! :D hoppas det kan hända. tänk vi tjejer i ett paradis. Det vore nåt.

Sen måste jag bara erkänna att jag är OTROLIGT avundsjuk på Jennifer och Ellen. fyfan vilket jävla paradis de kommer vara i. Dom kommer ha så roligt och har LOVAT att knäppa tusentals bilder för att jag ska få se! hii, nej nu måste jag nog sova. Ska upp tidigt, ringa soc och ams. suck, tråkiga vuxenliv! Ha det bra. Pusshej

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Nej jag är inte avundsjuk...


090916- onsdag

Hello. Sitter nu här, har diskat och städat undan lite innan några av flickorna kommer över. Det blir en filmkväll ikväll, med en massa prat. Brukar sluta så (:

Imorse klev jag upp alldeles för sent, som vanligt nu. Ni ska bara veta vad jag sover.. suck. Nåja, klev upp fixade mig lite snabbt och sen gick jag ner till bussen. Åkte till hospitalet. Lalala, sa ju att det var förvirrande. Haha, men det gick kanoners. Sen hem, lite mat, och städning. och ja, nu sitter jag här. Ska berätta om allt ikväll förresten, de förtjänar att veta.

Vill bara säga till mina kärakära gäng. Ni betyder mest! ♥ Många gånger förvånar jag mig själv att jag, tjejen som alltid satt tyst i ett hörn, plugghästen, utan några vänner, kunde få det såhär. Jag är så lyckligt lottad. Älskar er.


Nej nog med sentimentala saker för idag. Nu ska jag lyssna på mitt beloved Nickelback och sjunga. Sätta på mig skorna också. ÄLSKAR DOM! mmmmmmm..


/ ElinaAnnaErikaEvensson


11 saker jag tycker om om mig själv

11. Humor- Jag älskar min dåliga humor. Jag har välrdens sämsta humor och jag är stolt över det!

090915- tisdag



Jag vann lite pengar ikväll, så jag har köpt en liten båt. En Bavaria Yacht 38 fot. Någon småsumma kostade den. Någon som vill hänga med jorden runt? Jag bjuder självklart!

suck.

(mitt 900:e inlägg förresten)

hus någon?

Någon som vill flytta till detta gudomligt söta hus med mig? ;D Haha, det vore nåt det.


1 ½ på 48 kvm. 10 min från Sundsvall med bil. Ah, det vore nåt det.

10 saker jag tycker om om mig själv

Okej, det här är en lista till mig själv. Men för att jag ska kunna ta åt mig den på bästa sätt, lägger jag ut den här. Ni får säga vad ni vill, det är MIN blogg och jag gör vad jag vill. En gång i veckan lägger jag ut den igen, kanske lägger till saker eftersom. This is my healingprocess.

1. Munnen- Jag gillar formen på mina läppar. Sen att jag har raka tänder nu är jag stolt över. Att jag slet med den där tandställningen i två år.

2. Fötterna- Jag tycker om att dom inte är stora och att dom är smala. Det är de enda på kroppen som jag kan ha en liten storlek. Jag tycker om formen på dem.

3. Längden- Ja, jag har faktiskt lärt mig under sommaren att tycka om min längd. Det är ståtligt, elegant och vackert att vara lång. Varför inte göra sig ännu längre med ett par underbara klackar?

4. Handlederna- Ja, det låter konstigt, men jag gillar mina handleder. Dom är smala, och är en fin början på armarna. Haha, vad fult det lät.

5. Midjan- Jag tycker jag har fin midja och kan visa fram den bäst i en hög kjol. Jag gillar hur den smickrar formen.

6. Mitt hår- Ja, jag har sparat ut det nu och det börjar bli långt. Nu väntar jag bara på att få klippa lugg och få det precis som jag vill att det ska vara. Har saknat det och jag trivdes skitbra i det.

7. Impulsiviteten- Ja, ibland (eller ganska ofta) är jag impulsiv. Får för mig att hitta på nåt gör jag oftast det. Jag älskar när jag är impulsiv.

8. Min analysförmåga- Låter som jag skryter, men jag tycker jag är riktigt duktig på att skriva analyser. Det var det jag såg framemot mest med skolan. Att få argumentera och få fram sina åsikter.

9.  Segling- jag tycker det är kul att jag kan segla, någorlunda iaf, och att jag har ett fritidsintrssen som inte är så vanligt. Vattnet är mitt andra hem, där känner jag mig trygg.

10. Försvar- att jag äntligen lärt mig att stå upp för mina egna känslor, för min egna vilja. Det är inte längre på någon annans villkor, utan mina egna.

090915- tisdag

Hej. Sitter hemma här nu efter att ha vart ner på stan en sväng. Dagen som gått har bestått av uppstigning, duscning, fika, ringa angående jobb, ringa angående andra saker, ner till stan, mitthem, csn. Wiho, har kommit igång med allting nu och det känns kanoners.

Helgen som har gått då. Ellen fyllde år i fredags, det firades hemma hos henne medd trerättersmiddag tillsammans med hennes familj och Linda. Sjukt gott var det och sen blev det Hopplös och hatad av alla. Därefter kom Jenka och vi surrade tills klockan 3. Gick hem till mor och far och sov. Vaknade runt 11.  Duscahde och fixade mig innan Jenka kom och hämtade upp mig. Blev 4 timmar på birsta, där vi köpte presenter (en bikini, en solhatt, en onödigt vetande bok och ett ölspel) och mat åt Ellen. Sen hem till Jenka där vi lagade maten och väntade på Ellen. När hon kom blev det mat och sen ölspel. Dock nyktert. Sen ner på en fest, där vi dansade och var glada. Mysigt. Sen hem igen, där snacket blev allvarligt. Mja, behövde väl höra det som sas. Sen ut till Alnö för letande och sen runt 4 hemma i sängen hos mor och far. Söndagen körde jag hem och sen gjorde jag inte så mycket. Igår var också en väldigt slö dag. (:

Nej nu ska jag kika på hells kitchen. ha det.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

090914- måndag

Hej, inte mycket som har skrivits här då. Men ja, orkar inte direkt heller. Kanske uppdaterar något senare.

090911- fredag

i´m off mot ellen. Sminkat och gjort mig iordning nu. Huhu, lockade även håret. Jaja, skitsamma. Nej, nu ska jag börja bege mig. Får skjuts av Linda från Sörberge Norra. Thanks georgeus!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

090911- fredag

Ja då var det fredag. woppido! Nej, men Ellzor fyller ju år idag, så det ska firas! :D Dock inte med utgång som många kan tror, nej utan med gomiddag och filmmys. Japp, hur underbart som helst. Har ju inte träffat dom under hela veckan så vi kommer säkert ha huuur mycket som helst att prata om. Nåja.

Klev inte upp i tid imorse, har kanske vart vaken i sisådär 1-1½ timme. hehe..... Nåja. Ska fixa mig innan jag ska åka.

Jojustde, glad nyhet. M is coming home! Eller vänta, lämnar jag ut familjen nu? :O Får inte skriva något personligt, SÅ VAR DET.....

/ ElinaAnnaErikaEvensson

ELLEN 19 BAST!!!

GRATTIS UNDERBARA SÖTASTE RARASTE ELLEN!


090910- torsdag

när man mår sämst, stiger läsarantalet. haha, suck. är jag så tråkig i vanligt fall? :)

nej skulle bara in och säga hej, jag lever. längtar tills i helgen då man ska vara med flickorna. utan dom hade jag inte kommit långt. Puss på er. SAKNAR DIG BELLZOR!! kom hem nu :(

hejdå.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


..

Livet består inte av att vänta ut stormarna. Det handlar om att lära sig dansa i regnet.

..

idol 20.00 --> överlevarna 21.00 --> hells kitchen 22.00

Det är min kväll det!! :D

..

empty. tom. känslolös. avtruppad. bortdomnad. själlös.
själen. känslor. lycka. sorg. hopplöshet. besvikelse.

finns det?
 

090907- måndag

Hej bloggen.

Ser på färjan 3. haha, ja. Sen blir det överlevarna, faktiskt bra. Har köpt skor som jag suktat efter hela sommaren. Jennifer tvingade mig :P jaja. syns, hörs, hej

/ ElinaAnnaErikaEvensson


fujifilm fotobok

Just nu erbjuder fujifilm en gratis fotobok om man skriver om denna. Den perfekta presenten och minnet. Inget slår det som att bläddra igenom bilderna i en bok.

Det jag skulle göra med min fotobok är att ta vara på alla minnen från detta år. Jag ska vara ego och använda den själv. Eftersom jag tog studenten iår så kommer många av mina bilderna handla om just studenten, men även om sommaren och allt vad detta år har tillförit. Alla dessa fina minnen som man har fått under detta året kommer vara bevarat, redo att bläddras i. Det som är så bra med fujifilm fotobok är just det att det är enkelt att ladda hem och knåpa och sen skicka in. Perfekt för en tjej som mig, som inte alls kan det här med datorer :)

Klicka här för att komma till deras hemsida


090905- söndag

Godkväll bloggen. Sitter här hemma hos mor och far och gör inte så mycket. Ska nog snart gå ner och kika på teven med dom (:

Igår då, ja då sotd jag och städade när Jennifer och Ellen kom. haha, äcklig jag var, men ja. Sen kom Jennifer också och jag sprang in i duschen. Sen så blev det fix osv. Sjukt ont i huvudet hade jag också, så Jennifer fick leka sjuksyster ett tag. Hahaha suck.. Nåja, det var segt i början, men sen tog det fart. Runt 1 eller nåt fick vi skjuts ner i Lindas nyyya bil :D Gick på bk, fick en äckelpäckel efter mig. Sjukt tråkigt där så vi gick till donken. Käkade lite, sa hejdå till Jennifer och Ellen och jag och Jennifer gick hem till mig. 3-4 km. Barfota. Blött. Skärsår. Härligt. Nåja, kom hem runt halv 4-4 och somnade ganska fort.

Jennifer väckte mig vid 10 och hon stack då. Jag somnade om och vaknade vid halv 1. Städade undan gårdagens alla citroner, saltet och tequilan. Herregud. Har aldrig varit så stökigt hos mig. Städsade ihop det och mamma kom. Diskade och plockade ihop Jennifer och Ellens grejer. Sen åkte vi hem. Svängde förbi och slängde av deras saker också. Sen blev det mat och kolla mina skärsår under fötterna. Nu så vet jag inte vad som händer, kolla bloggar lite och sen blir det väl en film tror jag. Ska stanna till måndag tror jag. Vi får la se.

Nej nu ska jag kila.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


hhuhuhuhuahahahahahejheujfhekjsfh.djfnklöd

mina doktoranska vänner försöker supa ner mig. LYCKA TILL!!

090903- torsdag

hehe, efter lite complains utifrån är det dags att ta tag i den här jäkla bloggen igen. måndag. Då var det skola första dagen. Träffade rektorn och hade stadsvandring. Sen åt jag och Josefine middag innan kårhuset. Visade upp spexet och sen så åkte man hem tror jag.

tisdag var det skola mellan 8-12. Då blev det en programintroduktion. Sen efter det var det hem och sova en stund innan man mötte upp tjejerna i stan. Blev en middag på dragonhouse. mycket gott. sen blev det bk för några cider och sen blev det daltons med några cider till. kom hem runt halv 12. Mycket trevlig kväll! :D

Onsdag bjöd på en försovning. Sen blev det skola 8-12. Kursintroduktion denna gång. Sen blev det hem en sväng innan man gick ner till Förrådet. Där blev det lite lekar osv innan vi gick till Sidsjön. Blä för backar! Där blev det lite lekar osv. Haha, kommissionen är kung, tycker det var skitkul. Sen ja, drack lite cider osv. Gck lite tidigare. Trött som få var jag. Kom hem och somnade 10. Sköööönt.

Imorse så var det en dusch som stod på schemat innan skolan. Skönt! Sen så gå till skolan. Utvecklingpsykologi stod på schemat idag, 8- 12. Sen möta upp Linda gumman ett tag. Snygg du är med brunhåret! :D Sen till stan med Josefine innan man åkte hem. Sov en stund innan man åkte ner till kårhuset där man var på fixarmässa. Coolt. Sen bara badat osv.

Imorgon så är det skola 8-12. Sen en till föreläsning och sen sluta för dagen. Sen blir det väl nå kul på kvällen hoppas jag (:

/ ElinaAnnaErikaEvensson


bjuder på en bild från helgen. Eller ja, ellen bjuder på en :P
En vanlig kväll med oss, slutar med humor om hitler och bilder
då man härmar Zoolander!


RSS 2.0