Trött och slut

Här sitter man, 4 sidor senare. Tro inte att jag är klar, har minst tre syften + analys, reflektioner och kälförteckning kvar. ah, det blir en lång dag imorgon. Jag tror nästan jag måste sitta en liten stund till här och skriva klart om iaf mellanöstern.

Idag har jag i princip bara pluggat. Tagit lite break för att äta och kolla på idol, men annars så har man suttit här. Det roliga är att jag inte sitter och skriver på den här datorn, utan jag har lånat mammas bärbara ner till pappa. Så jag har den stationära till att söka fakta, och den bärbara till att skriva. lite påfrestande, men det funkar bättre än wordpad!

Idag åt vi god mat med efterrätt. mums. Jag har också börjat få rejäl resfeber. Isch, det känns både bra och dåligt. Vad har vi gett oss in på, kommer vi att klara det, kommer filmen/redovisningen bli bra. Å andra sidan, fan vad bäst vi är det kommer bli så bra, MVG! Det är lite svårt nu, då man ställs mot såpass olika känslor. Uscha!

Imorgon, så kanske jag inte hinner skriva. Ska träffa Lovisa och Jennifer, hinna svänga förbi mormor packa och skriva klart rapporten. Jisses. Jag tror jag skriver klart faktan ikväll. Om vi inte hörs nåt mer innan resan så får jag bara säga att vi syns efteråt, eller hur? ;)

 / ElinaAnnaErikaEvensson


2 days

Jaaa, det är bara två dagar kvar. Herregud, resfebern börjar komma. Just nu sitter jag och har tagit en paus från mitt pluggande, har lyckats skrivit klart om al-qaida, men nu har jag bara Hamas kvar och 4 andra syften, hjälp mig! :S

Igår var det somsagt en väldigt hektiskt dag. Började med att jag klev upp och gjorde mig lite iorning innan jag satte mig vid datorn. Satt där och försökte med det där jävla wordpad, men det går inte. Får ingen motivation alls. Nåja, gick till mamma en sväng innan jag hoppade på 11 bussen in till Birsta. Jennifer var med mig all day long! Vi började med att åka upp till Onoff där en snubbe var heltänd på Jennifer, hihi, det var roligt. När vi hade fått tag i filmkameraskivorna så gick vi ner och köpte saker till barnen. Det blev; två pussel i olika svårighetsgrader, 4 målarböcker, två set med tuschpennor, ett hopprep och två kortlekar. Plus att vi har 20 godispåsar som vi fått av samhällsprogrammet! Så det räcker nog hoppas jag! Nåja, efter vi hade slagit in allt på Barnens Hus så gick vi och tog en fika på Charm. Mysigt var det! Tihi. Satt och kollade över det sista i vårt projektis osv. Hann springa en sväng på Birsta innan  vi tog bussen till Lidl.

Köpte lite nödvändiga saker till resan innan vi gick hem till Jennifer. Kånkandes på 100 påsar/väskor och håret i munnen, sjungandes på nationalsången med ett jävligt målbrott. Det måste ha sett och låtit underbart!

När vi kom hem så gjorde vi mat innan vi fick skjuts till Belle, där vi lämnade skivorna. Åkte sedan o jobba. Det gick bara bra, förutom att huvudet inte riktigt var med med huvudräkningen, meeen så bra att man har en Jennifer stående bredvid sig :) Efter jobbet så fick jag skjuts hem av pappa, hämtade också upp cd skivorna. Såg på teven en stund innan jag slocknade i sängen.

Nu ska jag fortsätta plugga, och se vad kvällen har att erbjuda!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Fuckfuckfuck

Jag hatar verkligen wordpad. Man får absolut ingen inspiration att skriva och det syns inte vart man är och allt blir skit. Så därföa kommer jag ta mitt pickochpack och flytta upp till mamma. Nejdå, men jag kommer att vara tvungen att plugga där de senaste dagarna, plus att jag måste packa, laga maten osv.

Men det ska nog gå det också. Bara jag anstränger mig lite mer så ska det nog gå!

Planerna idag är att först åka in tll Birsta och fixa allt inför resan, sedan jobb.  Förhoppningsvis hittar jag någon som vill skjutsa hem mig, för jag måte upp TIDIGT imorgon för att plugga, innan jag ock Lovisa ska hitta på något ! ojojoj, hur ska det här sluta?

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Radio Guld

WHAAAAT! Jaa, vi har nu varit i radio, för första, men INTE sista gången. Åhhh, jag är så glad, så lycklig. Det var helt underbart.

Kanske ska berätta allt i sin helhet kanske. Jag skrev somsagt inget igår. Vaknade igår morse och packade klart det sista inför resan. Blev en panikåkning genom stan för att hinna till bussen eftersom det var tidsoptimisten Marco som körde. Nåja, hann på busssen. Det var trångt och jobbigt att åka buss, men det gick och 7 ½ timma senare var jag hemma. Då blev det en pizza med familjen. Pluggade även på rapporten som jag ska lämna in snart. Efter det så blev det sängen.

Imorse vaknade jag klockan 8. Klev upp och duscahde. Kollade lite på teven, pluggade lite innan jag tog 11- bussen in mot stan. I timrå så hoppade Jennifer på och vi åkte in. Gick in på pressbyrån och fyllde på mobilen, så jag har gratis sms, så skriv gärna till mig (a) Efter vi kom ut där skriker Jennifer till; Jag har glömt att ta ur hårinpackningen ur håret! HAHA, det var superroligt, det syntes lyckligtvis inte. Så där kom vi, en med hårinpackning i håret och en med omaka strumpor. Mohaha. Åt på donken och där satt vi och pratade lite grann, hur vi skulle lägga upp det på radion. Gick också till Forex och växlade in pengar, dock så fanns inte estniska pengar, utan det får vi ta ut i estland.

Klockan närmade sig 1530 och vi började gå dit. Möttes av en supertrevlig tjej, och programmet kunde börja. Hjälp. Jag tog första frågan och schabblade bort den, men det var för att jag hörde min egen röst i hörlurarna, vilket gjorde att jag blev så förvirrad. Efter ett tag så flöt det på och det gick riktigt bra! De ska göra en uppföljare också! WIIIIIIIIIIIIE! Glada som jag vet inte vad så gick vi ner till busstationen där pappa hämtade oss. Vi hade låtit väldigt bra i radion också. Hoppas det kommer upp på hemsidan snart, hoppashoppashoppas. Nåja, nu är det snart mat.

Jag glömde berätta att jag köpte ett par skor idag också, ett par uggs. Supersköna! Perfekt i Baltikum!

/ ElinaAnnaErikaEvensson




Tidningen och Radio Guld

JAAAAA! Fatta vad lycklig och nervös jag är. Vaknade imorse och ville kolla på vår artikel  tidningen. Kollade och där var den, det var faktiskt superbra gjort, för det var inte ändrat någonting nästan och vi fick med det vi ville :) Här kan ni kolla på artikeln.

Nåja, vi duschade och gjorde oss iordning imorse för att åka iväg till Haparanda. Vi varmklar till ungefär kvart i 9 då det begav sig i väg. Efter att vi har åkt ungefär halvvägs ringer det ett okänt nummer. Jag svara och vilka är det inte, jo, det är Radio Guld. Dom har tydligen läst vår artikel och tycker det är så intressant att vi ska få vara på en LIVEintervju på onsdag! Så då är det bara o slå på radion och lyssna på vår fantastiska idé! IHHHHH vad glad jag blev. Nervös också må jag tillägga. Ringde för andra gången och väckte Jennifer (förlåt) och hon blev lika glad! Ringde också till mamma och pappa! IHHHHHH säger jag bara! Så jag och Jennifer ska prata igenom detta på bussen hem. Det blir bra det.

När vi kom fram till Haparanda gick vi först på skopunkten, men det fanns inte uggs i min storlek, uhh, skulle vara perfekt nere i Baltikum! Sedan så gick vi in på IKEA! Det är en stor grej för Maria, hihi, men vi gick där i säkert tre timmar, höll inte riktigt koll på tiden. Åt lite lunch också, köttbullar :O haha, men det var ganska gott det. Efter det så åkte vi hem, somnade lite i bilen och drömde något och precis när jag vaknade så sa jag någonting till Maria i drömmen sa det då i verkligehten. Maria blev lite konfunderad :) Nu är vi hemma och ska bara ta det lugnt ikväll. Åker ju som sagt hem imorgon :(

Vi hörs någonting när jag har kommit hem, kommer sakna detta älskade Luleå dock. Och kära familjen Niva också, uhhh, vill inte!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Grattis Marco!

Idag fyller Marco uhm, vågar jag skriva ut det.. Haha låt oss säga 29+ då ? :) Grattis till dig iaf! Hoppas du har haft en rba födelesedag, fast det har du ju, eftersom jag är med!

Imorse så vaknade jag runt halv 10. Klev upp och vi åt frukost innan vi började fixa oss för att åka. Vi åkte till Stoheden där det blev lite mer shopping, typ hårgrejer och en kofta :) Det tog några timmar eftersom alla skulle in på olika butiker. Vi åkte också o handla och tog även en korv då klockan blivit mycket. När vi kom hem gjorde jag och Maria tårta åt Marco. Den blev goooood. Mumma!

Efter att vi ätit lite tårta så blev det soffan i en halvtimme innan vi åkte till Marcos mamma för mat. Det var kokt potatis ugnstekt lax och romsås! Shit vad gott det var! MUMS! Var där och busade en stund innan vi klämde in oss i bilen. Nu sitter jag här och ska gå och fika mer, för nu har fler kompisar kommit till Marco! Sååå, vi hörs nåt mer!

Imorgon blir det Haparanda med Maria och Malte. Kuuuul!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Shopping och gos

Åhhh, jag vill inte åka hem! Buhu, fast jag har ju några dagar kvar, men VILL INTE! Gårdagen så blev det gomiddag och mys framför teven för oss. Fast innan det så åt jag och Maria lunch på stan, blev en god kycklingsallad på MatochPrat. Mums. Sprang lite i butiker innan vi hämtade upp Malte. Han var lite blyg i början, men sen släppte det och skulle visa alla sina leksaker. Kvällen slutade med Sex and the city filmen innan man däckade i sängen typ halv 2.

Vaknade vid 9 imorse, vill inte sova bort tiden man har här. Åt lite frukost innan man duschade och gjorde sig iordning för några timmar på stan. Det var jag,  Maria och Malte som var där. Marco bytte däck (: Köpte två koftor och en liten väska. Supersöt ! Sedan åt vi på max innan vi tog en prommis hem. Då åkte vi till Godishuset och köpte godis. Tur att det inte finns nära mig, för då hade jag vägt ett ton, guuud så mycket godis dom hade där! Mumma! Nu har man busat med Malte i någon timme. Det har verkligen släppt för han nu och vi har skitkul tillsammans. Han lånar min läppemoj och så tar han lite på munnen och sen smackar han. Så söt! Ihhhhhh, jag tror jag tar med mig han hem ? Nejdå, jag bara skojar, maria (:

Ikväll så blir det godis och Kung Fu Panda. Marcos syrra Maria kommer också, ska bli kul o träffa henne igen! Vi får se vad dagen har att erbjuda!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Lite sliten kanske?

Hej, nu är man framme i Lule! Det är gårmulet och lite reng i luften, but I love it. Min flykt från verkligheten.

Nåja, dagen igår var ganska intensiv. Började med att jag var med Jennifer tills vi började jobba. Det var skitkul att jobba igår, för det var mycket folk och något att göra hela tiden. Sen är ju inte sällskapet fel heller, eller hur Ramses 3?

När vi hade jobbat klart kom mamma och hämtade oss, släppte av Jennifer där jag bytt om innan det blev vidare till SJ. Där så tog jag bussen upp till Långsele. Det gick alldeles utmärkt och sedan så var jag så trött att jag nästan klev på fel tåg, mot STOCKHOLM? what, inte ens åt rätt håll. Nåja, kom på rätt tåg tillslut och jag hade ju som sagt tagit en liggvagn, och gud så skönt det var att kunna ligga ner hela resan. Så lade mig där och somnade runt halv 2. Sov i omgångar, men alltsom allt sov jag praktiskt taget hela resan. När jag klev av tåget imorse, så hämtade Marco upp mig. Kul o ses igen!

Han lämnade av mig vid huset och åkte vidare, så nu är jag alone in the house. Väntar på att Maria ska komma hem, så får vi se vad vi hittar på. Ska ta en dusch före, hade jag tänkt, och kanske slå på en av de miljontals filmer som de har här. Gosh I love this place!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Det här är min gopojke!


Work your ass off

Jao, idag har man varit väldigt produktiv. Först så åkte man in till skolan en timme extra, för att man skulle kunna plugga på småfretagande som vi hade prov på. Jennifer hjälpte mig och innan vi gick in. Provet gick bra, fick 20,5 av 22 rätt så jag är mer än nöjd :) Fast Entih älskar ju mig och Jennifer!

Efter maten så har jag suttit och skrivit på svenskan. Den blev precis klar och jag är hyffsat nöjd. Snart är det dags för teater innan det blir jobb och sedan ÅKER JAG TILL LULEÅ!

Kusin Lina längtar efter sin Malte :) Tar tåget 2205 från tågstationen. Vi hörs kanske någonting däruppe, annars blir det på Tisdag när jag kommer hem. Hoppas ni har det bra härhemma! Kisses!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Slow day

Idag har det varit en slow day. Eller ja, den har varit vääldig bra också.

Det började med att jag klev upp lite tidigare idag för att jag skulle göra mig fin :P Jag plattade håret, sminkade mig och gjorde mig lite mer fin. Nåja, sedan var det bussen till skolan. Mötte upp en nervös Jennifer och vi gick dit. Vi var nervösa hela tiden fram till klockan 9. Stod och hade en stor klump i magen. Men när hon kom så släppte allt och vi pratade. Vi pratade om allting och vi var riktigt nöjda efteråt. Sedan blev det ett kort också, men det blev väl sådär. Hoppas det blev bra. Efter detta så gick dagen väldigt långsamt. Både jag och Jennifer blev sega och yr.

När jag kom hem så blev det en teven en stund, innan det blev läxläsning. Kom äntligen igång med samhällen, men blev avbruten av både småföretagande och svenska. Åkte ner till pappa en stund för att ta hand om lite saker innan resan. När jag kom hem så packade jag innan det blev Greys, som var sååååå bra! Love it! Sen blev det sköna sängen.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Dagbladet

Idag har varit en helt okej dag, lite trött och slut, påväg o bli sjuk? Nåja.

Dagen började med en liten för lång snoozning, vilket gjorde att man blev lite sen. Men fikade och gjorde mig iordning innan jag gick till bussen. Där satt Lovisa och surade lite med henne innan hon klev av och Issa hoppade på. Surrade lite med henne innan jag hoppade av hos Jennifer. Nästan på en gång så var vi tvungen att gå upp till den andra bussen. Hoppade på den och for med den in till den stora staden.

Gick bort till Universitetet där vi hade lite tid att döda. Satt på en stol och surrade, då, då ringde telefonen. Jag blev nervös men svarade. Det var en snäll tjej som är ganska ung lät det på rösten och verkade genuint intresserad av vårt projektarbete. Vi bestämde träff imorgon klockan 9 på skolan. Gulp. Vi blev superglada! Efter det började föreläsningarna, vi var på Internationellt Samhällsvetarprogrammet och Journalistprogrammet. Bildjournalist verkar faktiskt ganska kul :) Nåja, efter det så gick vi iväg och åt lite mat. Sedan strosade vi omkring ett tag innan Jennifer åkte hem och jag gick till SJ. Där köpte jag min dyra tågplats och sedan for jag hem.

Höll på somna på bussen x antal gånger. Kom hem och däckade i soffan tills maten och sedan satte min sig bakom burken ett tag. Då var det en dusch som gäller innan jag satte mig här och pluggar. Ska gå och ta ur turbanen ur håret nu. Hörs imorgon, EFTER INTERVJUN! wish us good luck!

/ ElinaAnnaErikaEvensson



Sömnproblem

Ja, det är vad jag har. Då sätter jag mig framför datorn en sån här inför en så viktig dag. Inte bra hurrni!

Ska kanske berätta lite grann om denna extremt konstiga dag? Den började extremt normalt med att jag klev upp och gjorde mig iordning. Fikade lite grann innan jag gick till bussen. Pratade med Lovisa angående den kommande Halloweenfesten, skoj det ska bli! Kom till skolan där vi hade foto. Det var ingen apparat ledig så jag och Jennifer bestämde oss för att kolla lite med projektarbetet.

Satt där en stund och kollade lite innan vi gick till Erik biträdande rektorn. Han ville prata med oss angående projektarbetet. Det slutade med att vi lämnade rummet nästan gårtandes, arg som bin och förvirrad. Han trackade ner och försökte att skala av vårt projektis. Det var som om han försökte bevisa att vi är två småfjortisar som inte vet vad vi håller på med. Men både jag och Jennifer håller MVG klass i Samhälle, vi har alltid varit "good girls". Visst om det vore två små blonderade 14-åriga tjejer som var så korkade att de inte ens visste hur man får till lockar på ett hår. Då hade det varit en annan sak. Han pressade in oss i ett hörn och försökte tvinga ut svar. Använde sina svåra ord och vi fattade ingenting. Istället för att hjälpa och uppmuntra, dock uppmärksamma oroligheterna. Då skulle jag kunna förstå. Men nu gör jag inte det. Nåja.

Efter det så gick vi tillbaka och gjorde några bilder, dom blev ganska bra faktiskt. När vi var klar så gick vi och åt. Fortfarande sura och nere efter den oväntade vändning. Vi beslöt oss för att ringa båda tidningarna för att försöka få en artikel till skriven om vårt projektis. Det blev hur bra som helst. Ska få ett samtal imorgon om det och de verkade intresserad! Då steg humöret och om ni såg två tredjeårselever på Timrå Gymnasieskola skutta omkring i korridoren så var det vi! Dagen blev bättre. Vi bestämde oss för att söka lite sponsring för leksaker och sådant till barnhemmet. Åkte in med mamma då vi käkade innan vi gick runt. Det gick inte så bra och det blev en liten dyster min. Hittade en tröja jag köpte och sedan fick jag skjuts hem av mami.

När jag kom hem så somnade jag i nån timme. Blev lite utpumpad av att vara så uppochner i humöret. Efter det så blev det datorn, bestämde om imorgon, då vi får vårt viktiga samtal och ska besöka miun. Ska även ta och boka tågbiljetten också. Just det, har jag berättat det? Jag åker till Luleå på torsdag kväll. Är där över helgen och kommer hem på tisdag eftermiddag. Härligt! Har hört att kusin Malte längtar efter sin kusin Lina (läs; jag)

Nej nu kanske man ska ge john blund en chans. Hoppas man kan somna och att det inte blir lika sent som det blev inatt. Nej, nu får ni ha det så gott. Ha det bra!

/ ElinaAnnaErikaEvensson



ojojoj

Jisses, vilken dag. Berättar mer sen. Orkar inte just nu!

Yes!

Jag har fått någonting gjort på samhällen! Grattis till mig! Jag har skrivit hela inledninge och jag är nöjd.

Igår så fick man övningsköra. Fick köra till pappas jobb där vi bytte därck (läs: han). Vi gjorde det i någon timme och sedan tog vi en liten fika. Mysigt. :) Fick köra i stan okcås. Det gick bra, fast jag körde lite för fort och lite för nära bilarna, men som sagt, är en utböling i stan på att köra. Hoppas att det blir bättre. Nåja, körde sedan hem och då hyrde vi film och lite popcorn. Det var fools gold. Den var faktiskt bra, smårolig sådär :) Haha, såg även på Dansbandskampen, pappa ville väldigt gärna se på det så då fick det bli det. Satt bara o skrattade åt dom som var så dåliga. Dock så var det ett band som var bra, faktiskt. Aja, efter det så blev det sängen.

Vaknade vid 12. Skönt att sova på morgonen, ahh! Klev upp och fikade lite och satte mig här med plugget. Har som sagt kommit en bit nu! Great. Nu ska jag käka snart och sedan blir det att dra till mamsen! :) Där blir det lite plugg med småföretagande. Ja, jag har ju det i veckan också. Sedan har jag ju svenskan också, projektis ja, den med. Gulp!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


FYFAN

Jag hatar datorer, jag hatar skrivprogam, jag hatar skolan! Inte nog med att jag ligger efter i allt (mitt fel jag vet), men när jag väl sätetr mig ner och har skrivit en hel jävla sida, om inte mer, vem vet, eftersom jag skriver på bloggen! Jag då bestämmer sig datorn för att stängas ner. Tror ni att skiten sparas. Nej, det gör det inte. Nu är jag så less och irriterad att jag skiter i vilket, ge mig ett Ig, gör det på en gång, det är lika bra. Kanske är lika bra o hoppa av skolan på samma gång, för det här hålelr inte. Jag orkar inte mer! Fyfan för allt!


Trötterr

Ja, idag så är man nog ganska trött, vet inte varför dock. Nåja, skrev aldrig någonting igår, meen det gör inte så mycket.

Idag så klev jag upp ur min varma säng, men nästan sprang ner till duschen, och duschade skitfort, så jag fick en hel halvtimme till i sängen. Det var helt underbart, att ligga där och bli varm. Myys! Tog bussen till skolan, och idag var det inte alls lika roligt att gå till bussen. Kom fram och mötte Jennifer. Hade samhälle, där jag gick igenom vad jag ska skriva. Hoppas det funkar, ska lägga på ett kol imorgon. Mailen <3

Var lite produktiv när det kom till projektarbetet också. Ringde till Ilga och skickade lite mail med henne, så det är typ praktiskt taget klart att vi ska få besöka barnhemmet! yeees! Ska köpa med lite presenter till barnhemmet också, ÖB in my heart :) Även att två av våra lärare samt rektor är oroliga för att vi ska åka dit. De kom och pratade med oss, "jag har inte kunnat sova inatt", "ni vet att det är maffian sm styr därnere? "Jag gick till rektorn och pratade om det här, och ni båda är 18 va. Inte det, ojojoj!" Haha, så nu måste jag skaffa en påskrift som säger att skolan inte tar på sig något ansvar för att vi åker och lugna ner rektorn. Li gullige, men mest skrämmer dom upp mig bara.

Åkte sedan hem med bussen och sov i soffan ett tag. När jag vaknade så var det bullerbyn på teven, flashback. Såg alltid det när jag var liten. Det var mysigt. Sedan blev det mat, innan man fick övningsköra till Timrå och tillbaka. Sedan så var det Idol och nu sitter man här.

Fick även på att Marcus har trafikkunskap i skolan. FAN! Han får alltså gratis böcker samt teorin. Men snäll bror som han är ska han låna hem böckerna så jag få låna dom! Snällis! Men varför får inte vi det i skolan för? Irriterad jag blev när jag hörde det, för ett jävla teoripaket kostar ju 1300! Det är mer än ett studiebidrag. Ahh! Nåja, jag får ju låna dom iaf :)

Ha det så bra resten av  kvällen! HÖRS HEY!!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Bild från helgen, stulen av frida

Soova

Haha, jaa det är vad jag har gjort de senaste timmarna sen jag kom hem. Hade lunch på skolan och hade då turen att stöta in i Jennifer Å så jag fick skjuts med henne hem. Gud vad skönt.

När jag kom hem så tänkte jag att klockan var så lite att jag kan ligga och läsa ett tag. Fast jag läste ju inte, utan jag somnade. Vaknade när pappa och Marcus åkte iväg halv 3. Låg kvar i 45 minuter innan jag klev. Det var verkligen underbart att sova dock så lär jag ju vara vaken hela natten istället.

Nu ska jag sätta igång med att plugga, hoppas att jag kommer igång på en gång, för nu har jag kollat bloggar, jag har kollat igenom msn och jag har skrivit ett blogginglägg. Det finns inget kvar att göra. Så vi hörs sen bloggen!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Alone at school

Ja, idag är jag ensam. huh, ledsen tjej. Nåja, började morgonen med dn dusch. Det var skönt, men som alltid när jag duschar på morgonen så blir jag frusen. Så då blev det att ligga under duntäcket i en halvtimme till. När jag var varm och belåten så var det frukost och fixa sig som gällde. När jag var klar så gick jag till bussen. Det var faktiskt skönt att gå idag, jag vet inte varför, men log nästan hela vägen upp. Det var skönt väder, månen var fin och det var lagom varmt/kallt.

Första lektionen var matte, och det var som tur var inte prov. TACKOCHLOV! Det är om några veckor istället, men förmodligen så kommer jag inte att hinna till dess. Nu har jag samhälle, och jag har faktiskt sökt fakta i 50 minuter och det har gått bra. Känner mig redo för en pluggardag hemma. Snart har jag lunch, mums, och sedan mentor innan jag slutar för dagen. Det ska bli så skönt!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Sjukling

Ja, idag så har jag varit med en person med världens otur! Min kära vän Jennifer.

Vaknade imorse och gjorde mig iordning för skolan. Fikade lite och kollade på teven. När jag hade klätt på mig så ringer Jennifer. Hon har blivit sjuk. Jag bestämmer mig för att åka till henne och sätter mig på bussen. Kliver av en 40 minuter senare i Timrå centrum. Jennifer ligger i sängen och vi pratar, tills vi är tvungen att gå till vårdcentralen. Där fick jag vänta i en och en halvtimme på att hon skulle vara klar med alla prover och skickandes framochtillbaka. När hon väl var klar, sprang vi iväg fortare än ögat.

Sprang in på ICA och köpte lite gotta för att äta senare. Det blev en kladdis och det åt vi tillsammans med hennes mami. Vi kollade på bloggar och satt och stirrade in i skärmen på datorn, innan vi bytte till soffan. Där satt vi och kikade på teven och datorn. Köpte hem en kebabtallrik som vi mumsade på innan jag åkte hem.

När jag kom hem så var det bara att packa för då har pappa blivit så frisk att han kan ha oss nu. Så då kom han och hämtade mig. Spelade en 500 när vi kom hem, dock är resultatet inte så viktigt. Sedan blev det en tur med bilen, det går bra nu ! Nu ska man snart se på Desperate Housewives och sedan blir det sängen.

Min mobil är urladdad och jag hittar inte sladden, så jag är okontakbar för tillfället!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Jobb

Imorse så vaknade man av klockan, men ville inte kliva upp. Dock så var jag tvungen att gå upp och duscha, så jag drog mitt arsel till duschen. Efter duschen så var jag fortfarande ganska seg så då sov jag 20 minuter till. Det var väldigt skönt. Klev upp och fikade lite granna med mamma och bror. Sedan så var det bussen till skolan. Hade Fotografisk bild där jag framkallade bilder. Det blev väl nån skarp bild. Fattar inte vad jag gör för fel, för dom blir aldrig bra.

Nåja, efter att jag hade gjort det, strosade jag omkring och väntade på att lektionen skulle ta slut. När den väl gjorde det så gick vi och åt, det var indonesisk kyckling, gott men starkt. När vi var mätta och belåtna så åkte jag och Jennifer hem till henne för att plugga lite projektis, som hon så fint har döpt det till :) Hittade lite information, och hann tillochmed ta en tupplur, skönt! Men vi hann med en del i alla fall. Vi gick upp och åt mat och pratade med Jennifers mammas kompis Veronika. Shiiit vad mycket hon hade att berätta, like she knew me inside and out. Scary!

Vi klädde på oss jobbaruniformen och fick skjuts till hockeyn. Gjorde klart alla grejer och tog upp lite godis. Det gick faktiskt mycket bättre än alla andra gångerna. Tack och lov för det :) Pratade och flamsade på som vanligt och det är alltid lika roligt att jobba med Jennifer. Fick skjuts hem av några kompisar till Lovisa, så tack för det :) Nu sitter man och halvsomnar, så det blir nog sängen för min del. Hörs imorgon !

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Lista

Gör detta annars blir resten av året skit

DU ÄR JUST NU
glad ( )
arg ()
ledsen (x)
pigg ( )
törstig (x)
kramsugen ( )
besviken ()
taggad ( )
trött (x)
pepp ( )
hungrig ( )
sjuk ( )
frisk ( )
sur ()
irriterad (x)
uttråkad (x)

SENASTE
du pratade i telefon med - Jennifer
du smsade med - Lovisa
du kramade - Jennifer
du pussade - ?
du åkte bil med - Issas mamma
du gick promenad med - Jennifer
busringde till - Det var väl 100 år sen, så vet inte
du spottade på - Tror jag inte har gjort det någon gång

UNDER VECKAN HAR
du gjort något du egentligen inte ville (x)
du skämt ut dig (x)
du kastat pärlor på svin ()
du kramat en vän som betyder mycket (x)
du bråkat med någon du hatar ( )
du ringt fel person ( )
du gråtit (x)
du solat ( )
du pussat någon ()
du varit ute i regnet (x)
du umgåtts med en speciell person (x)
du haft kuddkrig ( )
du skrattat åt någon annans skämt (x)
du gått nattpromenad ( )
du spillt ut vatten på golvet (/) en drink igår
du laddat mobilen (x)
du förstört något ( )
du slagit någon (x)
du gjort något du ångrar nu (x)
du terroriserat någon ( )
du spottat på någon ( )
du badat i badkar ( )
du missbrukat musik ( )
du pratat med någon längre än fem timmar ( )
du dragit skämt som ingen förstod (x)
du haft vattenkrig ( )
du sett film (x)
du pluggat (x)
du matat fiskar ( )
du tagit fel person ( )
du kastat slangbella ( )
du fiskat ( )
du tappat rösten ( )
du sovit en hel dag ( )

helgen

Ja, nu har jag inte skrivit på ett tag, men har helt enkelt inte haft tid. Men hade tänkt skriva några rader om helgen, som var både bra, och mindre bra !

I fredags var det först skola och sedan så kom jag hem och sov. Det var väldigt skönt. Efter en stund i soffan och teve så blev det gomiddag innan min sötstumpa Lovisa kom förbi. Vi gick och hyrde film, köpte gotta, såg på idol och pratade tills vi stupade i säng. Det var mysigt, tack pumpkin!

Igår så vaknade vi runt 10 och då gick jag och duschade. Sedan blev det monopolspel, som man ääägde på :P Hon åkte hem efteråt, och jag började packa. Fick övningsköra till jennifer, och självklart så gjorde jag en grov miss. Jag har börjat tveka när jag kör, blääää! Jaja, kom till Jennifer och vi gjorde oss iordning. Tack vännen för att du fick mitt volym att inta nya höjder! Volume i say! Sedan gjorde vi grunden i sminkningen innan vi åt tacos och sedan åkte iväg för att jobba. Fick först stå och själva matchprogram, och jag blev typ hes efter ett tag. Efter det så var jag upp med Jennifer i vår egen lilla nödutgång. Vi hade skitkul den här gången, satt i brandtrappan och körde hockeydansen! haha. Nåja, vi sålde lite grann också. När vi var klar skyndade vi oss att städa innan vi bytte om. Det var så glamoröst inne på handikappstoaletten på eon arena. Haha, nåja efter så fick vi skjuts av jennifers mami till belle. Där blev det sminkning, dricka och lite dans! Det var roooligt. Efter det så var det krogen. Men där kom jag inte in, för att han kände igen mig från Söråker! BLÄÄÄÄ! Så då blev det vänta på buss i 1 timme innan man kom hem vid halv 3, lagomt sur. Somnade på en gång.

Vaknade flera ggr inatt av Melissa! ahhhh, kunde strypa henne. Nej det kan jag inte men jag blev förbannad. Klev upp runt 12 och har inte gjort så mkt, kollat lite på teven och ska nu sätta igång med Samhällen. Hörs HEY

/ ElinaAnnaErikaEvensson

skola

Idag så vaknade jag av klockan, men jag snoozade i nästan en timme innan jag orkade kliva upp. Gjorde mig iordning och gick sedan till bussen. I torsboda fick vi dock byta buss då det blev något fel på bussen.

Nu sitter jag här och ska egentligen skriva samhälle, men jag orkar verkligen inte. Jag vet att jag kommer få sota för det senare, men då lovar jag att inte klaga! Både Belle och Jennifer har left me alone today, men som tur var så var både Jennifer Å och Cassa här, så det går bra ändå. Efter skolan så ska jag in till Birsta för att hitta något att ha på mig imorgon, ihh, börjar få panik!

Nej, nu kanske jag måste se till att jobba! HÖRS!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Klart!

Japp, nu kan jag bocka av religionen! Skönt att ha den klar, den blev väl lite hipp som happ, men ja! Hoppas det blir minst ett VG iaf :P Nej skulle bara säga det

birsta

Idag så vaknade jag av klockan och jag ville inte kliva upp, men jag klev upp och gjorde mig iordning. Gick till bussen och gjorde Lovisa sällskap. Vi hade matte första timmen, men inte fan kom Olle i tid. 20 minuter senare så gick vi ut och satte oss.

Efter det så fick vi reda på att vi får låna en filmkamera! YAY! Vi är glada.




Skrev detta igår, men orkade aldrig avsluta. Igår var jag som sagt inne i birsta. kul att man hittar något, ahh, blev så himla frusrerad. Det enda jag köpte var ett par leggings. Efter att vi hade vart där så blev det tvn framför Greys! Älskar den serien! Gick och lade mig runt 10.

Idag så klev man upp och åkte til skolan. Har haft småföretagande och svenska idag. Har inte fått mycket gjort i någon av grejerna, men då har man massor med tid att prata :P Nåja, åkte hem med bussen och kom hem, sov i typ 1 timme, väldigt skönt. Nu har jag precis ätit och ska sätta igång med religionen. Den ska vara inne imorgon och det är mycket som ska göras innan lovet. Svenskagrej, småföretagandeprov, matteprov, religiongrej, samhällsrapport, mm. Hur mycket har jag börjat med? INGET! Ojojoj, blir trött bara av att kolla på det.  Nej nu ska jag göra religionen.

guud så jag längtar till lördagen :D

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Plugg?

Hehe, vad hände med religionen? Jo, den ligger där borta på min säng, helt orörda. De har legat där sen jag slängde dit dom efter skolan. Ojojoj, hur ska detta sluta. Hoppas på det bättre iaf.

Nåja, sen jag skrev sist så har jag ätit supergod mat. Inget mindre än kassler i ugnen med ananas och ris. Finns inte mycket som är gudomligare, eller jo det finns det, men det är underbart. Efter det så fick jag i uppdrag av http://www,loouvisa.blogg.se/ att fixa hennes blogg. Det blev ganska bra, hoppas hon är nöjd. Sedan åkte man ner till far en sväng för att han ville ha hjälp med datorn. Men inte var det något fel på den inte, nej det är är bara pappa som är lite seg. Hihi.

Nu ska man nog gå och kolla på teven och sen ska jag sooova, hoppas jag somnar på en gång nudå, för har inte gjort det de senaste nätterna. Uscha!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


sötsnöre <3

Skola

Aa, det är där man har varit hela dagen. Först så hade man företagsekonomi i en timme innan det var mat. Fast innan maten så fixade jag och Jennifer med prjektis, som hon så sött kallar det. Det kommer bli kanon, MVG!!

Har även hunnit med religion och samhälle. Fick tillbaka judendomen och fick ett vg+ på det, hyffsat nöjd. Har pratat planer inför helgen, verkar skitskoj! :D Nåja, åkte hem och nu sitter man här och väntar på maten, huuuungrig.

Ikväll så ska jag skriva klart om kristendomen innan jag ska slappa med DH! hoppas att det är bra, för jag älskar den serien. Mumma! nåja, nu är maten klar, HÖRS HEY

/ ElinaAnnaErikaEvensson


någorlunda klar

Ja, vad tycks? Jag börjar närma mig dit jag vill komma, men just nu får det vara såhär. Jag har inte tagit bort kommentarerna, utan jag hittar inte igen den färgen, så det får vara så ett tag :)

Idag så gick jag inte i skolan. Mådde inte så bra imorse, men jag sov bort det så nu är det bättre, i hope. Klev upp vid 11 och gjorde inte så mycket, försökte mig på bloggen igen. Vid 2 så gick vi och handlade innan jag och mamma gick ner i båthamnen. Det blåste apa och fick en hel del bra kort tror jag.  Hoppas på det iaf. Efter det så var det mat och nu har man bara suttit med denna blogg sen dess. Hoppas det blir bra tilslut.

Nåja, imorgon är det skola och ska då ringa ner till Riga och barnhemmet Dzeguzite och höra om man får hälsa på. Hoppas på det iaf :)

Nej, nu ska jag ta och göra något annat, duscha kanske, haha! Nej, hörs och syns!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


ÅHh

Det blir inte som jag vill. Nåja, ska fortsätta knåpa lite senare.

Redoing

Yes, nu är det dags igen. Nu ska bloggen få ett nytt ansikte. Vet inte riktigt hur, men ska sitta och filura på det :P

400!!

Nu är jag uppe i 400 inlägg. Herregud, vad tiden har gått fort. Hoppas att det blir 400 till ! :D

Nåja, det var allt

Helgmys

För det första så måste jag bara säga att allt har löst sig med vår resa! Såååååå underbart! Vi har hela resan betald och vi är så lyckliga, dock så är några bättre på att visa det än andra :P

Nåja, helgen har jag vart med underbaraste Jennifer. I fredags så följde jag med efter skolan, Började lite smått med projektarbetet och vi gick upp till biblioteket för att hitta lite info, men inte fan fanns det något. Efter det så gick vi hem en stund och fick det underbara beskedet och därefter firade vi det med Kina. Blev tre små rätter, det var gott, men biff med bambuskott är inte min maträtt  tror jag bestämt. När vi sedan kom hem bakade vi en kladdis och satt med projektarbetet. När klockan blev lite grann så var det SATC och Supernatural som gällde. Sedan sooova, skönt, var otroligt trött, vet inte varför. Men varje fredag känns det som om man hinner med så mycket att det blir som timmar över som man måste göra nåt på :P

Igår så vaknade vi ungefär vid 11. Fikade lite grann (kladdis :) innan vi kikade lite på Idol. Hoppas på Loulou och Anna! Sedan på med arbetskostymen och gå till work. Det var roligt, eftersom vi fick stå tillsammans. Jag lärde henne allt jag vet om hockey, haha, men vi sålde tyvärr inte alls bra. Det är inte många som vet vart vår lilla kiosk! Efter det så gick till Issas bil där vi fick skjuts hem! Gick ovh köpte thaimat som vi åt! Mumsigt. Vi spelade lite GH och kollade på SATC innan Issa åkte hem. Då blev det lite dator för oss innan det var sängen!

Imorse så vaknade jag av att taket höll på åka av huset, men tackochlov så stämde det inte. Men det var ett fruktansvärt liv utanför. Somnade dock om en stund innan vi klev upp och fikade. Nu sitter vi här och har hållit på med prjektarbetet! Jag ska snart åka hem, men det har varit en väldigt bra helg med mcyket gjort och mycket kul med en underbar kompis! Puss på dig, BITCH ;)

Jag hör av mig nåt mer senare.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Enda bilden på oss två som jag har, huh!


Seg dag

aa, idag känner jag mig väldigt seg. Vaknade av klockan, och packade allting som jag ska ha med mig och sedan så fick jag skjuts till skolan. Fick nys om ett annat extrajobb vilket båda gott för min ekonomi! Jippie!

Nej nu sitter man och ska egentligen jobba samhälle, men jag skriver blogg ist. Jag fick nyss reda på att Jennifer har bara analysen kvar, what? Duktig flicka, men jag känner mig så himla dålig eftersom jag inte ens har öppnat böckerna. Nåja, jag tar det i min takt :O

Idag så blir det Kina och mys med Jennifer. Skoj! :)

Nej, nu ska vi få tillbaka skrivningen vi gjorde, gulp!

/ ElinaAnnaErikaEvensson



Regn

GRATTIS BELLE! :D
 
Ja, idag så började dagen med att man klev upp till ett jälva smattrande. Nu syftar jag inte på regnet utan på min kära bror som spelar GH hela tiden. Det är skitjobbigt när klockan är kvart över 6 på morgonen och man föröker sova ! Nåja, klev upp och duscahde. Gick till bussen, och det var verkligen huur mycket regn som helst. Blev väldigt blöt.

Kom till skolan där vi hade småföretagande, men det blev inget gjort. Pratade mest om menskoppar (?). Haha, efter det så var det lunch och håltimme innan svenskan började, men då gjorde vi inte mycket. Satt bara. Tänkte ta en tidigare buss hem, men det visade sig att det inte gick någon tidigare så jag åkte till Timrå en snabbis, innan jag åkte hem :)

Kom hem och gick och lade mig under mitt varma och sköna täcke. Somnade och sov til maten. Åt lite grann innan jag övningskörde först till mormor där vi fikade. Efter det fick jag köra till Birsta, det var kul, för det ösregnade, mycket bilar och mörkt. Det var en bra erfarenhet och det gick super ! Yay mej!

Nej, nu ska jag ta och packa inför helgen. Kommer förmodligen bli superroligt. Ska jobba på lördag också, men det är också kul, eftersom jag har så trevligt sällskap :) Nu ska jag ta en dusch tror jag, fryser om fötterna :O

/ ElinaAnnaErikaEvensson



Rubrik

Snart börjar ANTM finalen. Hoppas at Anya vinner! :)

Idag så åkte jag hem lite tidigare, för jag hade onti hvuet och var allmänt less. Kom hem till mor och sedan gick vi och överförde pengar. Och så hade krokens munkar parkerat utanför, så då blev det lite munkar ocksp, mums! Kom hem, kikade på teven osv, innan vi beställde två sallader vi mumsade på. Pratade ganska ärligt till varandra, vilket var ganska skönt!

Sedan har det vart soffan och datorn som har gällt. Ikväll är det alltså ANTM och Greys Anatomy, det är därför jag är hos mamma. Killarna ser på heroes, jag ser på Greys, vi har bara en tv! Do you see the problem? Nåja, efter det så drar jag hemöver till mitt underbara duntäcke! Ah!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


mums!

TimråIk

Ja, ursäkta för dålig uppdatering, men så blir det när man går i skolan och jobbar :)

Igår så var det fröst skola hela dagen, hade en skrivning som gick sådär, men hann inte med den muntliga redovsningen. Vi fick sluta tidigare för att vi blev klar tidigare med skriviningen så åkte jag och Jennifer hem till henne där vi höll på med projektarbetet. Det löser sig nog tillslut, hoppas jag :S Vid klockan kvart i 5 fick vi skjtus till hockeyn där vi skulle jobba.

Fick reda på att jag skulle stå själv första gången, gulp! Fick även en tröja som man ska ha på sig, den var faktiskt fin och skön! Stod där hela tiden, och eftersom folk inte vart den kiosken var någonstans, kunde jag kolla på hela matchen, sweet ! Dom vann iaf :) Efter matchen så fick jag skjuts hem av micke och stefan och sedan var det bara att lägga sig på en gång. 

Idag så klev jag upp, ville verkligen inte, men jag drog mig upp. Fikade lite innan jag gick iväg till bussen, fast gick till mamma och hämtade paprplyet efterosm det är pissävder ute. Men tog mig igenom första lektionen utan att göra ett skit. Dåligt samvete? Nja. Har precis haft lunch och ska nu ha mentor innan samhällen börjar. Nej, nu måste jag dra. HÖRS HEY!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


huh..  

RSS 2.0