I walk through a rainstorm, I didn't even get wet,

Vaknade av att Marcus ringde och ställde in våran planerade dag på stan. Men det gjorde inget, utan jag somnade om och vaknade 10 över 12 av att Marcus ringde igen och sa att de var påväg inöver och att jag kunde åka med dom hem. Visst, skönt, slippa åka buss hem. 2 minuter senare ringer Jennifer och har supertråkigt. Föreslår då en dag med mej på birsta, vilket hon glatt accepterar. Börjar fika osv, men hinner inte sminka mig och fixa håret innan mamma kommer. Hoppade in i bilen och svängde förbi hemmakväll och lämnade tillbaka filmen. Sedan så åkte vi förbi pappas jobb. Var då tvungen att sminka mig i bilen, då de inte ens hade en toa. Oh my god! Aja, det blev som det blev, och sen begav det sig till birsta. Mötte upp Jennifer runt 2. Gick och kikade i massa butiker och flummade omkring innan vi blev hungriga. Gick då till donken (herregud vad tjock man är då) jaja, satt och åt osv. Sedan blev det prat för hela slanten. Har nog aldrig suttit så länge på donken förut. Haha bäst var då vi pratade helt ogenerat, men bordsgrannen blev helröd i ansiktet. Haha, inte tänkte man på det då. (Hästballe ingick i det samtalet, maha). Efter det så var det uppträdande av Linda Bengtzing, men vi gick i butiker ist. Sedan runt 18 så började vi känna oss nöjda, så då tog vi bussen hem. Dock så var det tre (inga fördomar nu!) mörkhyade ungdomar som satt längst bak och drygade sig. Aja, Jennifer hoppade av i Sörberge och jag fortsatte hemåt. Mötte mamma på ica, och gick hem. Slöade mest i soffan och kollade på Lets Dance. Efter det så var det datorn som gällde. Sedan somnade man ganska fort.

/ ElinaAnnErikaEvensson

image67
does I still remeber your smile? I don´t know anymore ♥

once again only me and you

idag så vaknade jag av att klockan ringde halv 11. Gjorde mig iordning osv, och sedan gick vi till bussen. Men då hade vi tydligen missat 4:an. Så då tänkte jag att jag missar tiden, men då såg jag att att det gick en 201. Så då gick vi ner till lägenheten igen och satt ett tag, innan vi gick till bussen. Sa hejdå och sedan så åkte jag bussen till Timrå. Kom fram och gjorde satte mig och väntade på min tid. Träffade även Jennifer. Trevlikkt. Kom in och det gick bra. Fick allting osv. Sedan så gick jag till frissan där jag fick sitta och vänta ett tag innan jag fick klippa mig. Älskade frisören, hon klippte mig. Det blev inte så mycket på längden, men hon klippte upp och gjorde en snedlugg. Det blev bra, ville inte ha så mycket förändring. Efter det så gick jag till bussen och tänkte att där får jag sitta ett tag, men när jag var alldeles innan tunneln så ser jag en 201:a. Börjar kuta som fan för att hinna och tackochlov så hann jag. Mötte Lovisa i staden och började vår shoppingtur. Haha, tanten på apoteket var absolut roligast. Jaja, strosade omkring ett tag innan vi gick och åt på Subway. Satt där ett bra tag, då vi fick vänta på kakorna. Haha, man hade ju betalat för dom. Efter det så gick jag och köpte ett par Jeans på Gina! Höga, tajta och mörka, för bara 400:-! MeLike. Klockan 6 kanske så åkte hon hem, och jag åkte till Daniel. Gjorde inte så mkt, innan vi gick ner till Maud och kikade på teven en stund. Sedan så gick vi upp till lägenheten och sedan så kikade vi på film. Zodiac hette den. Den var bra, men det var dåligt slut. Aja, efter det så gick vi och lade oss.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


I won't stand around and I won't watch you die

Idag så vaknade jag och älsklingen av mobilen som ringde. Daniel klev upp och gav katterna mat och sedan så myste vi ett litet tag, innan Maud kom upp. Satt och gjorde inte så mycket, innan vi runt 2 gick till ICA. Handlade osv. innan vi gick hem. Då gjorde vi inte så mycket utan vi spelade lite yatzy (vilket jag självklart vann) och sedan så gjorde hon mat. Åt god mat och sedan så gick vi upp o matade katterna. Myste på lite innan vi gick tillbaka ner för att göra Maud sällskap under hockeyn. Såg den, och sverigematchen och jag tittade även på Greys. Sedan så gick vi upp till the apartment again och gav katterna mat igen. Sedan gick vi in i duschen och myste lite granna. Nu sitter man här och ska sova.

Imorgon, möte, FRISSAN, stan med Lovisa! Love that day! :D

/ ElinaAnnaErikaEvensson

image16
maha!

just another listy

Namn: Elina
Hårfärg: mörkbrun
Ätit sushi: nopa
Stått på scen: ja
Varit ihop med någon som varit otrogen: nej
Sett vita huset: only on TV

Antingen eller

Kallt eller varmt: varmt
Spets eller satin: ?
Svart eller rött: bådeoch
Regn eller snö: snö
Rosor eller tusensköna: ?
Vår eller höst: höst
Historia eller vetenskap: historia
Matte eller engelska: engelska

Inom de 48 timmarna

Har du haft ett seriöst samtal med: hm.. kanske
Kramat någon: ja
Skrikit: jaa
Kommit sams med dina föräldrar: jodå
Bråkat med en kompis: nej

Gillar du att

Ge kramar: jaa
Ge massage: njae, hellre får en! (:
Gå promenader i regnet: njae

Övrigt

Vad gjorde du förra sommaren: jobbade, badade, solade
Svär du för mycket: kanske lite
När duschade du senast: igår
Vilken färg är det på dina byxor just nu: gröna
Vilken färg/mönster är dina underkläder: rosa
Person du är kär i: DANIEL
Vilken låt lyssnar du på just nu: Ingen
Vad var det sista du sa: ja, när det kommer upp
Vad hände precis: någon skrev till mig på msn
Vad är bredvid dig just nu: en annan dator
Vad var det sista du åt: chirre
Vem vill du spendera resten av ditt liv med: Älsklingen <3
Har du en lavalampa: nej
Hur är vädret just nu: hm, vet inte
Person du kan skratta riktigt högt med: den som vill skratta med mej :)
Vad gjorde du igår natt: SOOOOV
Vem pratade du sist med på telefon: Maud
Vad gör dig glad: familjen, Daniel och vänner
Vad är du beroende av: dono
Vill du ha barn: ohja
Vad ska dom/det heta: dono.

Vad

.. har du på dig idag? clothes
.. har du gjort under dagen? läs det föregående inlägget
.. har du för frisyr? fläta/uppsatt i en knut
.. ska du göra innan dagen är slut? soova
.. Längtar du till? tooorsdag.. Klippning *droool*
.. ska du göra nu? soova
.. Vill du göra i helgen? dono
.. vill du jobba med senare? hemlis ;)
.. åt du senast? chirre
.. Tycker du om personen du tog denna lista från? känner henne inte
.. Är allra bästa med dig? fråga den som vet
.. Ogillar du hos dig själv? alltför mkt
.. Är din vanligaste fråga? jag vet inte

När

.. Vaknade du i morse? 11
.. Är du rädd? jag vet inte
.. När grät du senast? jag vet inte riktigt
.. Skrattade du senast? idag kanske
.. Var du på fest senast? dono
.. var du kär senast? idag, igår, imorgon
.. gjorde du senaste något du egentligen inte ville? vet inte
.. Gav du en komplimang senast? idag
.. Hade du senast dåligt samvete? dono

Vem

.. Kramade du senast? Daniel
.. Saknar du? farmor
.. pussade du senast? Loverboi
.. Vill du spotta på? ingen
.. Är finast? Älsklingen
.. Är fulast? vet inte
.. Tycker du om? många
.. Vill du döda? ingen
.. Vill du kyssa? Sötgosen
.. Är du rädd för? FÖTTER!!!!!
.. Skulle du vilja se ut som? inte som mig iaf
.. Gjorde dig arg senast?vem vet ?
.. Har världens bästa sångröst? vet inte

Antingen eller?

.. Glass eller Godis? godis
.. Morgon eller kväll? kväll
.. Skidor eller pulka? skiidor
.. Sex eller kyssar? båda i en härlig mix
.. Liten eller stor? ?
.. Julafton eller födelsedag? båda
.. Häst eller hund? hund
.. Hjortron eller blåbär? blåbär
.. Sola eller bada? båda två samtidigt
.. Röd eller blå? röd
.. Myskväll eller fest? myskväll

Kan du

.. Simma fjärilsim? haha njae
.. Stå på huvudet? nejnej (kylskåpet sjäälv)
.. Stå på ett ben? jo
.. Sjunga riktigt höga toner? njae, när jag är själv
.. Rita snyggt? ohnej
.. Baka? jodå
.. Spela något instrument? ¨haha neee
.. Göra volter? nej (kylskåpet sjäälv)
.. Hoppa upp på en häst med sadel? vet inte?

maybe we are perfect

Idag så vaknade jag av att mobilen ringde vid 11. Det var Daniel som undrade när jag skulle komma till honom. Efter det klev jag upp och gjorde inte så mycket, satt och tittade på teven och åt lite godis med mamma. Sedan så fikade jag och packade. Vid 1-tiden så satte jag mig på bussen mot staden. När jag kom fram så var det bara att byta buss till sjukhuset. Väl där så gick jag och mötte Daniel och Maud på ögon. Hon skulle få ögat tittat igen. Passade då även på att hälsa på moster min, Trevligt trevligt! :D Var där till halv 5 då vi åkte hem. Eller gjorde ett stopp vid banken också. Sedan så gick vi upp och matade katterna. Sedan ner och handla. Efter det var det mat och soffan som gällde, innan vi bestämde oss för att sova upp i Kim och Carolines lägenhet, då vi har den för oss själv (: När jag kom upp så såg jag at katterna rivit ner en blomma och då fick man ju ställa sig och torka upp det. Vi satte på Parlamentet och kikade på det, men lessnade det och myste istället [: Aja, sedan så satte man sig här och nu funderar jag på att gå och lägga mig. HÖRS HEJ!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

if you want me, i must be doing something right

Vaknade av klockan 0630. Men snoozade en liten stund innan jag klev upp. Fikade och så, sedan så gick jag ner till pappa. Fikade lite där också, sedan klä på sig understället, täckbyxorna och jackan. Efter det så in i bilen och väg. Skulle till Hassela! Det tog betydligt kortare att åka dit än vad jag minns. Var framme på dryg timme. Satte på pjukksen och på med skidorna och sedan så åkte vi. Jag åkte mest med Marcus. Det var inte ett moln på himlen, vindstilla och mycket snö. Perfekt dag helt enkelt. Så jävla underbart. Åkte två- tre timmar innan vi åt på hamburgeriet. Sedan var det ut i backarna igen. Åkte tre timmar till innan vi packade in sakerna i bilen och åkte hem. Men det var en helt underbar dag. Längesen jag var så lycklig med familjen. Tack för denna underbara dag, jag älskar er ♥ När vi kom till stan så åkte vi och tankade på shell och då fick pappa för sig att vi skulle tvätta bilen. Okej, inget fel med det. Men när vattnet väl kom, ja, vem blev dyngsur? Jo jag.! Pappa hade glömt bort att vi hade takbox och det går på insidan på min dörr. Så det var inte vattentätt! Skitkul! Aja, efter det så åkte vi till Lidl en snabbis och sedan var det hem. Åt middag hos pappa, mumma! :d Sedan så hände inte så mycket. Kikade på hockeyn och Timrå VANN! :D Fan vad nice! Sedan åkte jag och mamma hem och då tog jag ett bad och sedan så satte jag mig här. Nåja, nu ska man ta och sova, för jag är dyngtrött, och kanske ska följa med Maud och loverboi upp till ögon på sjukhuset imorgon. Vi får se. Ciao Bella!

/ ElinaAnnErikaEvensson

if you want me, i must be doing something right

Vaknade av klockan 0630. Men snoozade en liten stund innan jag klev upp. Fikade och så, sedan så gick jag ner till pappa. Fikade lite där också, sedan klä på sig understället, täckbyxorna och jackan. Efter det så in i bilen och väg. Skulle till Hassela! Det tog betydligt kortare att åka dit än vad jag minns. Var framme på dryg timme. Satte på pjukksen och på med skidorna och sedan så åkte vi. Jag åkte mest med Marcus. Det var inte ett moln på himlen, vindstilla och mycket snö. Perfekt dag helt enkelt. Så jävla underbart. Åkte två- tre timmar innan vi åt på hamburgeriet. Sedan var det ut i backarna igen. Åkte tre timmar till innan vi packade in sakerna i bilen och åkte hem. Men det var en helt underbar dag. Längesen jag var så lycklig med familjen. Tack för denna underbara dag, jag älskar er ♥ När vi kom till stan så åkte vi och tankade på shell och då fick pappa för sig att vi skulle tvätta bilen. Okej, inget fel med det. Men när vattnet väl kom, ja, vem blev dyngsur? Jo jag.! Pappa hade glömt bort att vi hade takbox och det går på insidan på min dörr. Så det var inte vattentätt! Skitkul! Aja, efter det så åkte vi till Lidl en snabbis och sedan var det hem. Åt middag hos pappa, mumma! :d Sedan så hände inte så mycket. Kikade på hockeyn och Timrå VANN! :D Fan vad nice! Sedan åkte jag och mamma hem och då tog jag ett bad och sedan så satte jag mig här. Nåja, nu ska man ta och sova, för jag är dyngtrött, och kanske ska följa med Maud och loverboi upp till ögon på sjukhuset imorgon. Vi får se. Ciao Bella!

/ ElinaAnnErikaEvensson

most of us have nothing to complain about

Vaknade runt 9 av att det var såå ljust i rummet. Men låg kvar till kasnke halv 10, då jag gick upp och hjälpte Maud att byta plåster och hä på salva. Efter det så gjorde vi inte så mycket. Kim och Caroline kom ner en stund och vi gjorde inte så mkt. Utan de lyssnade på musik, jag och Daniel fikade.. runt halv 2 så åkte jag och älsklingen ner till stan, skulle in på apoteket och lämna tillbaka spelen. Gjorde det och sedan gick vi en sväng på stan. Köpte en ny stiftpenna och sudd. Jävlar om jag tappar bort dom här. Men med min renlighet i skåpet! Hah,! jaja, Efter det så åkte vi hem och då så vilade vi en stund innan vi bytte plåster och hädde på salva igen och sedan var det mat. Efter det så gjorde vi inte så mkt, diskade och sedan var det teven som gällde. Åkte hem med kvart över 10 bussen. Åkte hela vägen hem, kom hem, och somnade fortare än fan.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

belive it or not, most of us hate admitting fear

Vaknade runt halv 11 tror jag klockan var. Var snortrött fortfarande. Men väckte Daniel och surrade med han ett tag, då hans mamma kommer in, med ett handduk över ögat.
- Jag har petat mig i ögat, och kanske måste åka till sjukhuset, säger hon.
Hon går och lägger sig och efter lite om och men, så klockan kvart över elva, är vi påväg till akuten. Kom dit fick sitta och vänta en stund innan vi fick komma in. Men det hade säkert gått betydligt segare om hon inte hade blivit illamående och snurrig. Efter en och en halv timme så kom läkaren och undersökte ögat Sprutade in lite bedövning och kikade. Hon hade skadat hornhinnan, så hon var tvungen att ha en ögonlapp över och sedan så smörja en salva i ögat var 6:e timme. När vi var påväg hem, så kunde hon inte öppna sitt friska öga heller. Det gjorde så ont att anstränga det ögat, så hon blev som helt blind. När vi skulle åka bussen så fick vi leda henne och betala för na. I stan så mötte vi Caroline så när vi klev av fick vi hjälp att ledsaga henne hem. Efter det så var det ju tänkt att vi skulle göra påskmiddag, men eftersom hon inte såg något, så var det Daniel och jag som gjorde allt. Eller Daniel gjrde det mesta. Efter det så kom Caroline ner och åt en bit innan hon gick hem igen. Maud (Daniels mamma) satt i soffan och kunde inte se på teven, ingenting. Så synd om henne. Runt 10 kom Kim och Caroline ner, de hjälpte till att lägga på salvan och byta plåster. Efter det så gick hon och lade sig. Jag och älskling var vaken till 12 innan vi gikc och lade oss. Eller jag gick och lade mig, han kom några eller någon timmer efter.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

långfredagen

Vaknade runt 10. Klev upp och gjorde inte speciellt mycket. Mormor och morfar var föbi en sväng och lämnade av påskäggen osv. Mysigt ! :D Efter det så gick jag och mamma ner och började tvätta. Börjar blir riktigt bra på det. Maha! :D  Efter det så färgade mamma mitt håår. Blev mörkbrunt och nu är det möörkt ! :D ´Lägger upp en bild såsåmåningom. Efter ett tag gick vi ner och slängde in mer tvätt och sedan packade jag.Gick även på affären och blomsteraffären, skulle köpa en blomma till Daniels mamma också. Det blev en söt blomma i en kruka .Därefter så åkte vi till Nacksta, jag, pappa, Marcus och Victor. De skulle åka gokart. Jag kände inte för det. Daniel kom ner och åkte också. De hade kul iaf !:D Efter det så gick jag till Daniel, åt mat. Han fick min påskpresent och sedan så myste vi på resten av kvällen. Eller, vi åkte in till stan en snabbis och hyrde spel och film :) Somnade runt 3.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

i´ve got the microfon, so don´t go to far

uppdatering;

jaja, jag satt ju vid datorn och nördade hot dog bush. Jennifer, din elaking som visade spelet. Jaja, kom till sista banan, men orkade inte köra den. Så då satte jag och pratade med folk och var på allmänt jättebra humör. So wierd. Aja, men efter det så gick jag ner. Men då skulle mamma och jag åka på en gång, o då visade det sig att det var Criminal Minds på teven. Så då skyndade vi att åka hem till mamma, springa fram till teven, sätta på den, och trycka på femman. Tack och lov missade vi inget viktigt. Men iaf, efter det så satte jag mig här. Det är nice att sitta i sängen och skriva. För det känns som om inspirationen flödar mer om man sitter skönt. Eller halvligger, men iallafall. Aja, vet inte vad jag ska göra nu, glömde boken hos pappa, så jag kna inte läsa. Sedan så kanske man ska slå på en film. Har fortfarande inte sett Phantom of the opera eller Tre systrar och en mamma. Kanske blir någon av dom. Men nu ska man göra något vettigare av tiden, såsom kanske spela ett parti hjärter? Maha. Äsch vad jobbigt allt blev nu, jag har glömt att dran ner perssienerna, och släcka lampan. ÅH! Jaja, måste väl göra det.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

image66
En hamburgare med lök och senap med två strips
kommer alldeles strax, herrn. Maha!

The innocent can never last

Idag så vaknade jag av klockan kcart i 7, men jag snooozade fram till halv 8. Klev upp och gjorde mig iordning. Sedan så kom pappa och hämtade mig och mamma. Åkte till sjukhuset där vi släppte av pappa och marcus. Efter det så skjutsade mamma mig till skolan. Kom dit och mötte Lovisa. Gjorde inte så mkt. Mötte Jennifer och gick bort för sista mötet. Aja, efter det så blev det inte så mycket. Pluggade lite granna inför det kommande psykolgiprovet. Gjorde det, vilket var betydligt svårare än vad jag trodde det skulle vara. Efter det så gick jag och Jennifer och käkade. Kan bara säga att jag aldrig haft så roligt på en lunch någon gång, skrattade så tårarna sprutade. - Man slänger inte godis i matsalen! HAHAHA. Aja, efter det så drog jag och Jennifer därifrån. Men när vi väntade på bussen sååå fick vi väääänta väldigt länge. Bussen var hela en kvart försenad. Trodde inte jag skulle hinna med min tandläkartid. Men kom dit 2 minuter i halv, alltså hela 20 minuter försenad. Skyller på RYCKET!! Aja, efter det så gick jag ner på stan ett tag, gick omkring och strosade :) Sedan kom mamma och hämtade mig, och vi åkte till Nacksta för att hämta pappa och Marcus. Fick även testa på att skjuta. Svårt, men ganska kul!. Aja, sedan skulle vi hem, men gjorde stopp vid sjukhuset och sedan på Citygross innan vi kom hem. Städade innan jag åkte ner till pappa för att äta mat. Spelade lite kort, Förlorade stort! Sedan sitter man här. Skriver mer sen, om mitt åh så intressanta liv! NOT!

Ska köra till Nacksta imorgon, vilket är igenom stan!!!!!!!!!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

image64
Älskar dig Daniel Nyström ♥


everyday counts

Snodde listan av jenniferalund

vad köpte du senast?: hårfärg
vad har du för färg i ditt rum?: Typ gult
vad sa du senast?: kliv av datorn, jag ska sitta
till vem?: victor
vilken färg på kläder skulle du aldrig kunna ta på dig?: typ snorgrön neon aktigt
vad har du för mobil?: en sonyericson z550i
vilken tid går du upp på mornarna?: olika, men imorse halv 8
favoritplagg?: tunikor
chips eller godis?: chirre!
vem är snällast av dina syskon?: jadu, jag vet inte [:
vad dricker du helst?: vatten ^^
vad kollade du senast hos doktorn?: jag vet inte, kanske knät?
favoritpålägg?: ost
det dyraste du äger?: Daniel och familjen <3
samlar på?: damm, maha! nejmen inget
favorit godis?: choklad
det sista du tänker på innan du somnar?: olika, men kanske vad som händer under morgondagen
vad är det för väder nu?: snöigt
det första du tänker när du vaknar?: snoooza!
den jobbigaste personen du vet?: jadu, nonames
din första kompis?: Julia Dahlén
hur många kusiner har du?: 9
vem camade du med sist?: Daniel
vem pratade du i telefon med sist?: Daniel 
vad åt du för mat senast?: Kött och strips med sås
pryl du inte kan vara utan?: Datorn
jobbigaste du var med om idag?: Att vänta på dryygbussen
gillar du dina grannar?: njae
senaste person som gjort dig arg?: vet inte 
hur många dagar är det kvar till din födelsedag?: mååånga (27 november)
vad ska du göra ikväll?: vara med familjen
favoritfärg?: vet inte
vad är det för dag?: skärtorsdag
vem fick du senast brev av?: Jacob Engstrand
senaste film du sett?: The life of David Gale
vad BORDE du egentligen göra just nu ist för att sitta och svara på massa frågor?: Typ städa rummet.

maybe i´ll be alright sometime

jaja, tänkte bara uppdatera lite snaaabbt. Har kommit på hur denna temavecka har förändrat mig. Alltså allt med fördomar och skit. haha, jag orkar inte skriva hela analysen, men jag tycker verkligen att vi, vi här i västvärlden tar för lite ansvar när det kommer till sådana här frågor. Det är helt absurd hur mycket skit som pågår utan att vi märker ett skit. det är svårt att inse att just nu, så får en 4-årig flicka sina inre och yttre blygdläppar avslitna av ett gammal rakblad. eller en liten pojke som tvingas tillbringa en natt med en affärsresenär, bara för att få mat för dagen. eller kanske den 10-åriga flickan, vars rygg värker och händerna är alldeles svullna efter 12 timmars arbete på en smutsig fabrik. Väcker inte det känslor? Herregud, här går vi runt och har våra i-landsproblem. "Åh, min mobil suger, jag måste ha en ny", "alltså, jag ville inte ha köttbullar idag, så jag åt inget alls". Fel att lägga alla sina egna problem åt sidan och låta det som verkligen betyder något, komma fram istället.

Nej, nu måste jag sluta. Måste sova. Hörs HEJ!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

image63
who is thinking about this child? no one.

you make me feel so god damn small

uppdatering;

efter lunchen så gjorde vi inte så mycket, försökte fixa en klocka till bloggen, men fick inte till det. någon som vet hur man gör? (a) Sedan så hade vi inte så mycket att göra, så jag och Jennifer bestämde oss för att smyga iväg tidigare. Satte mig på en buss vid 1, och var hemma halv 2. Satte mig vid teven och såg att det var konståkning på teven. Tycker att det är kul att kolla på faktiskt. Men iaf, så kollade jag, och jag kände att jag sjunk längre och längre ner i soffan. Innan jag visste ordet var så somnade jag. Sov hela 1 ½ halv timme. Det var vääldigt skönt kan jag säga. Efter det så kom mamma och pappa, samt Marcus hem. Pratade lite innan Marcus och pappa åkte hem så åt jag mat. Efter det så gjorde jag inte så mycket, innan pappa kom och hämtade mig runt 6. Hade ju bestämt en dejt med han och vi körde. Eller jag körde. Till Lidl och tillbaka. Och genom Timrå! Det gick otroligt bra faktiskt, bara lite fort igenom rondellerna. Men iaf, kom hem runt 7, och då så satte man igång datorn, men funkade den? Nej, internet sladden satt löst och innan man fattade det. Aja, fick igång det iaf, och nu sitter jag här. Väntar på Greys Anatomy som ska börja. Sedan kanske man måste plugga liiite psykologi! haha, har inte ens öppnat boken. Aja, men nu har jag bättre saker för mig. Aufwidersehn!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

image62
här har ni en bild på er två! Så klaga inte! jag älskar er ♥

Tell me how I'm supposed to breathe with no air

Idag så vaknade jag klockan kvart i sju, som vanligt. Meeen jag kunde ju dra mig till halv 8. Så jag klev upp och tog en snabbdusch. Efter det så fikade jag, med en kåt katt springades runt benen. Maha, efter det så gjort jag mig iordning och sedan gick jag o mamma ut för o vänta på pappa. Efter det så kom jag till skolan, där Lovisa satt och försökte skriva analys, men det gick inte så bra. Sedan smet jag och Jennifer in i our secret room. Haha, nej men i datasalen, som vi nu betraktar som vår egen. Vi började lite smått med att skriva våra egna analyser på Temat. Blev klar på ungefär en och en halv timme, så då så tänkte jag att jag skriver lite blogg. Efter detta så är det lunch som gäller. Senare idag är det inte så mycket, mest bara ta det lugnt och kanske soova lite! 

/ ElinaAnnaErikaEvensson

image61
why do we do the things that we do? ♥

Saken är biff

yyyyyyyyyyeaaaaaaa! Timrå tog sig vidare, fan vad starkt. Såg inte matchen, utan låg och sov i soffan, meeeen, ändå! de är i SEMIFINAL! Nice!
*skulle bara säga det innan jag somna*

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Dem ljög och bedrog oss med sanningen

Ja när jag åkte hem, hade jag sällskap av Lovisa och det är som det brukar. ingen pratar, utan sitter med sina ipodar och lyssnar på den. Men det är alltid trevligt att ha musik i örat (: Efter det så gick vi på ICA och syndade lite grann. När vi kom hem så spelade vi lite Burnout, tackochlov, jag har inte förlorat min talang :D Sedan så skulle jag äta, spagetti och köttfärsås. Sedan så gjorde vi inte så mycket, lekte lite med datorn innan hon åkte hem och jag ställde mig och diskade. Sedan så tänkte jag gå upp och se på hockeyn, men jag orkar inte. Så det blir radion här hemma istället.

Fick reda på en sak idag också. Fyfan för den personen. Usch, det gillar vi inte!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

image57
Så lik Melissa i think.. ♥

Don't look don't talk don't yell

Idag så vaknade jag klockan kvart i 7. Men jag snoozade fram till sju kanske. Älsklingen låg kvar en stund, medan jag gick upp och gjorde mig iordning. Sedan så gick vi till bussen i snövädret. Fan för vädret! Mötte upp Jennifer och vi gick till skolan. Vi var själv så vi jobbade djävulen och blev klar. Så nu är vi klar med hela temat we think! :D Nice! Efter det så satt vi och försökte fixa min blogg, men det blev inte så bra. Så vi gick och åt lunch. pastasallad med rhode island sås. Mumma! Efter det så har jag suttit med min blogg i snart två timmar. Och här är resultatet! What do you think? (: Aja, idag så ska jag se på hockeyn och jag vet inte riktigt. Måste plugga på psykologin också, för att jag har prov på torsdag. Fick reda på igår också att jag får gratis klippning. YAY ! :D det behövs verkligen då plånboken är tom praktiskt taget hela tiden. Jaja, nu ska jag gå och göra något nyttigt resten av tiden. Ciao bella!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

image59
fyyyfan vad jag saknar Höga Kusten!!! ♥


I´ve found my place

uppdatering;
Efter att skolan hade slutat så åkte jag och Daniel hem. Då åt vi och spelade lite burnout. Efter det så hann vi somna en stund innan det var dags att gå till folkan. Såg på matchen, vilket var en besvikelse. Aja, efter den så åkte vi hem, spelade lite mer burnout, och sedan var det sängen. Eller ligga i sängen och kika på datorn :) Men aja, efter det så somnade vi sött runt halv 1.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Now the story's played out like this

Idag så klev jag upp runt 7. Gjorde mig iordning och sen så gick jag till bussen. När jag kom till skolan, så stod Jennifer och väntade på mig! :D Efter det så började vi skriva lite och sedan var det samling i skrivsalen. Såg på filem "The life of David Gale". Den var faktiskt väldigt bra. Hemsk, men bra. Efter det så åt vi lunch och sedan så satte vi oss och jobbade. Vi har även skickat in våra inviduella val till nästa år. Jag valde; Fotografisk Bild A, Matematik C, Småföretagande A, Filmkunskap och Företagsekonomi A. På reserv så valde jag Engelska C. Jag glömde ta tyska steg tre kom jag på nu ! Äsch då. Sedan så har vi baara jobbat för hela slanten. Vi har fått mycket gjort. Ikväll så är det hockey, NIIIICE! Hoppas dom vinner, men det tror jag inte. Jaja, nu ska jag gå och göra något nyttigt av tiden som är kvar. See you!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

image54
Fan vad jag saknar SOMMAREN!


Now that I found these inside fears the worst

Uppdatering on sunday the 16th mars 2008

Efter att jag hde suttit en stund vid datorn så gick vi och myste ett tag i sängen. Efter det så var det mat. Hemmagjord schnitzel med potatisklyftor och sås. Mumma! :d Efter det så åkte vi upp till mamma och där så gjorde vi inte så mkt. Spelade lite burnout, som jag ägde totalt. Blev det 7-0 till mig kanske ? :P Efter det så gick vi på ICA och köpte lite gotta. Sedan så myste vi lite i sängen innan älsklingen åkte  hem. Då tog jag ett sköönt bad med mycket skum. Läste tidningen och åt lite gotta samtidigt. Nice! Efter det så var det Criminal Minds som gällde! Fyfan vad bra den serien är! Jisses. Aja, men nu hade jag tänkt att kanske slå på en film och somna sött.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


LÄÄÄNGTAAAAR!!!

image53
Strängöarna 07! SAKNA! (ursäkta fläsket)

Standing outside of heaven waiting for god to come and get me

Vaknade runt 11, men jag låg kvar till runt 12. Väckte då loverboi och då gick vi ner och fikade. Efter det så såg vi lite på teven och sedan så gick vi upp en stund i think. Sedan så gick jag och läste lite granna. Nu sitter man här, och ikväll så vet jag inte vad jag ska göra. Ska jag till mamma eller ska jag vara kvar hos pappa? Ska jag kolla på Top Model reprisen? Ska jag se Criminal Minds? Ja! Love that show! :D Aja, men nu ska jag gå och göra något nyttigare kanske typ.. Ja vem vet? Haha. Nej, kanske kommer med en uppdatering ikväll om jag orkar.

Det här var ett värdelöst inlägg!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

image52
J´taime ♥  

I love you

Daniel Nyström, jag älskar dig.

Har tänkt att berätta hur vi träffades osv. Kanske inte någon som är intresserad, men vill komma ihåg själv :)
Tja, det började med att vi hade varandras msn i ja, det var säkert något år, innan vi började prata. Vi började prata ganska mycket nu på hösten. En lördagskväll (10/11-07) så hade vi båda väldigt tråkigt, så då bestämde vi för att träffas, the first time. Aja, efter lite övertalan så fick jag skjuts in. Mötte han vid navet och det första han sa till mig var; Gud, vad lång du är. Haha, ja, den som inte vet det, så är jag vääädligt lång. Efter det så var vi båda lite nervösa, men vi hade bestämt att vi skulle gå och spela biljard. Sagt och gjort, så gjorde vi det. Spelade i någon timme innan de stängde runt 12. Jag vann! :D Efter det så var det 2 timmar kvar innan min buss skulle gå, så vi gick omkring lite i stan. Vi frös så vi gick till SJ, av alla ställen. Haha, men där var vi ensam så man kunde lära känna varandra. Efter någon timme där så blev jag törstig, så vi gick till donken. Sedan så satt vi där och pratade tills jag var tvungen att ta bussen hem. En lång kram innan vi gick och efter det så var jag fast! Haha, de följande dagarna var väääldigt trevliga och nervösa, men efter en vecka så var vi tillsammans, och vi är det fortfarande, och kommer vara det lääänge.

Daniel Nyström, du förgyller min vardag. Du är ljuset i på min himmel. När jag är med dej så känner jag mig komplett. Visst, jag vet att jag har ett ganska konstigt temperament, men jag älskar dig, och jag vill att du ska veta det. Förlåt om jag sårade dig tidigare ikväll, det var inte meningen. Men jag vill att du ska veta att jag vill att det ska vara du och jag hela livet. Älskar dig gubben, då, nu och föralltid ♥

image51
with you I feel complete, for once in my life

I hope your heart won't have to hurt anymore

Idag så väcktes jag av pappa som kom in och sa att han åkte. Visst sa jag och somnade om. Klev upp kanske halv 2, vilket var vääldigt skönt. Efter det så fikade jag och satte mig vid datorn. Runt 4 kom pappa och Daniel hem och då så gick jag och Daniel och sov en stund. Efter den lilla sovstunden så var det mat. Efter det så var det hockey. Fan vad bra dom spelar nu vettu. :) Haha, Modo har inte en chans. Efter det så var det ju melodifestivalen som gällde och det visade ju sig att man hade rätt. Charlotte tog hem allting. Aja, efter det så satte jag mig här och försökte fixa med bloggen, men det blev inte så bra. Någon som kan hjälpa mig ? (A) Ja, nu ska jag gå och leta upp Daniel i think, för vi hade ett litet gräl alldeles nyss. Not good :(

/ ElinaAnnaErikaEvensson

image49
Will everything ever get well with you? ♥

just another list

( ) har suttit på en geting/humla
(/) har gråtit efter ett besök hos frisören (nära inpå)
(X) cyklat utan händer
(X) har hatat kärlek
( ) har flugit i en luftballong
(X) älskar att gunga
(X) har åkt pulka
(  ) har haft bamseplåster på mer än tre tår samtidigt
(X) är höjdrädd
(  ) kysst dig själv
( X) hoppat från ett fönster ( ja, haha)
(X) vandrat några mil
(X) viskat i någons öra
(/) hånglat med en av samma kön
() hamnat på sjukhus
(  ) känt dig som ett pappersark
(X) har virkat
(X) har diskat
(X) förlorat någon du älskade (förlorat som i dö eller förlorat som i någon annan förloring?)
(X) sagt nej till sex (har jag säkert)
(X) druckit vatten upp&ner
(  ) dödat någon
(  ) ätit säl
(X) bakat sockerkaka
(X) är kär i någon (nja)
(X) känt dig som ett as
(X) lyssnat på samma låt en hel natt
(X) ätit godis istället för att gråta
(X) gjort dig själv illa (ohja, klantarslet själv)
(  ) skrikit hora/bög till någon
(X) varit full
(  ) varit hög
(X) varit ordlös
(  ) hatar värme
(/) har vunnit i vattenkrig
(X) har skrivit på någons arm 
(X) har dissat någon som ringt på din mobil
(  ) varit otrogen
(X) har hatat någon som du egentligen älskar
(X) har ångrat dig
(X) varit svartsjuk
(  ) har hostat blod
(  ) har låtsats att du var en fjäril
(X) älskat någon så att det har gjort ont
(X) tycker om kladdkaka
(X) har ätit middag med någon du tycker om
(X) tror på det övernaturliga
(\) har hatat dina föräldrar (men jag älskar dom egentligen)
(X) ätit jättemycket och sedan spytt
(X) har hatat din kropp och ditt utseende (everyday)
(X) har spelat gitarr
(  ) har spelat nyckelharpa
( X) sjunger/sjungit i duschen
(  ) skrikit dig hes av panik
(X) har sett någon dö
(  ) har varit med om en katastrof
(X) har vibrerat av nervositet
(X) har skrattat så du grät
(  ) gillar gröt
(  ) fått för dig att du är bi eller homo men kommit på att du inte är det
(X) haft solen i ögonen med ett leende
(X) tagit någon på röven
(  ) slängt porslin i väggen
(X) hatat hela världen
(  ) sjungit till håkan hellström med någon du tycker om
(  ) tycker att pengar är viktigare än nåt annat
(  ) gillar inte då folk frågar dig saker 
(/) drömmer ofta mardrömmar
( \ ) skulle kunna döda för någon (jo, men det är inget jag vill)
() har ett smeknamn
(X) trampat ihjäl en nyckelpiga
(X) somnat på golvet
(X) blivit kysst av någon som du aldrig trodde skulle kyssa dig
(X) åkt buss genom halva sverige
(  ) kastat dig framför ett fordon
(  ) älskar någon som inte vet om det
(X) ramlat och skrikit av smärta
(X) skrapat upp knäna
(X) tycker att krig är idiotiskt
(X) tuggat på ett grässtrå
(  ) älskat i månljus
(X) varit i en storm
(  ) varit nära döden
(  ) hållit om en ko
(X) hållit i en orm
(X) varit så full att du inte kunnat gå
(  ) tvivlat på din existens
(  ) trott att du varit odödlig
(  ) skrivit över hundra dikter
(  ) varit på darinkonsert
(  ) kastat din telefon i vattnet
(X) vaknat av att du gråter
(  ) känt dig som ett får
(  ) drömt om svarta paraplyn
(X) haft läppstift
(X) har gråtit i någons närvaro  (tyvärr)
(X) älskar regn
(X) önskar sig ett liv med en speciell person
(  ) har glömt hur det är att vara riktigt liten och svag
(X) är fortfarande riktigt liten och svag innerst inne
(  ) har slagit till någon så att personen tappade andan
(  ) har sprungit en mil utan uppehåll och storlett hela tiden
(X) har en studsmatta hemma
(  ) har aldrig ätit fisk
(X) har sett en film mer än tjugo gånger
(  ) har skrattat så att du kissat på dig
(  ) odlar skägg i näsan
(  ) kysser med öppna ögon
(  ) har glömt toalettdörren öppen vilket lett till en pinsam upplevelse
(  ) har en udda fetisch
(  ) gillar att städa
( \ ) har varit lunarnörd
(X) har gråtit av lycka
(X) kan över tre språk (kan och kan, men jag har läst tre språk iaf)
(  ) har bra självförtroende
( \ ) tror att jorden går under snart
(  ) tror på gud
(  ) älskar med en vibrator varje natt 
(X) är en negativ jävel
(X) drömt att du varit död
(  ) har aldrig druckit öl
(X) har en fobi
(  ) trivs med din kropp
(X) slätar ofta över allvarliga saker
(  ) har taskig andedräkt
(  ) har ätit kattmat en gång
( \ ) är dålig på att säga nej 
(X) har sett norrsken
( \ ) har någon gång känt dödslängtan
(  ) brukar peta mig i näsan
(X) avskyr matte
(  ) gick ut nian med minst ett IG
(  ) tycker om att spela piano
(  ) brukar gå runt i mitt rum helt naken
(X) är en dagdrömmare
(  ) har varit på hultsfredsfestivalen
(  ) är vegetarian
(X) har tittat på stjärnorna med en varm känsla i bröstet
(X) vet vad kärlek är
(X) hade gosedjur som liten
( \ ) har varit på LAN (inte spelat, men har varit där)
(  ) har förlorat en nära vän
(  ) diggar ögonbindlar, piskor och sexlekar
(X) ska flytta så snabbt som möjligt
(  ) knarkar alvedon
(  ) skriver dikter eller andra texter
(  ) är emot abort
(  ) äter djur för att jävlas med vegetarianer
(  ) snackar slang för att verka som en allmän idiot
(  ) borstar aldrig håret
(X ) har/har haft tandställning
(  ) faller nästan alltid för fel personer
(  ) tycker om britneys musik fastän du aldrig erkänner det
(  ) äter godis på skoltoaletterna
(  ) var bland dom första i klassen som fick hår under armarna
(  ) är homosexuell endast på lördagarna
(  ) tycker att opera är underbart
(/) har strippat i cam någon gång (strippat och strippat, men ;) )
(  ) lärde mig att räkna jävligt sent
(  ) har blivit smittad av någon sorts könssjukdom
() skulle kunne ge vad som helst för någonting/någon just nu
(X) gillar hår på bröstet/muskler/kraftiga kroppar
(  ) är mest sugen på sex på morgonen
(X) är mest sugen på glass på kvällen.
(  ) hatar mjölk
(  ) vill döda jultomten med en gaffeltruck
(  ) känner dig som ett löv ibland
(X) har haft tungan i någons öra
(  ) får rysningar av att tänka på göran perssons nakna kropp mot din
(  ) har cuttat dig i fingret på ett papper och sagt HELVETES KVASTKUK
(  ) har klappat ett får och sagt bää
(X) har gjort något ytterst pinsamt på fyllan
(X) vet hur det är att tappa andan av någons skönhet
(  ) vet vad nordkoreas nationalsport är
(  ) har sett fler än 20 avsnitt av weebl & bob
(X) ser på family guy
(  ) har haft/har en skjorta med guldknappar
(X) har gått/ska gå på bal
(  ) tycker att alla som inte kan slåss är veklingar
(  ) har snusat
(  ) har rökt
(  ) verkligen hatar att gå till tandläkaren
(  ) hör ett ljud varje gång någon rör i din näsa
(  ) tycker att jesus verkar varit en trevlig prick
(X) har dansat på scen
(  ) gillar att kasta folk i snön och snömula dom tills dom ber om nåd
(X) vet hur det är att vara farligt bräcklig och skör
(X) vet hur det är att älska någon som är alltför långt borta
(X) älskar någons leende
(X) Fattar inte att du har läst allt detta

So what is it that you want me to

Idag så vaknade jag av Daniels klocka, men orkade nästan inte ens säga hejdå. Somnade om, men var tvungen att kliva upp 45 minuter senare. Gjorde mig iordning och åkte in till skolan. På morgonen så hade vi en föreläsning. Det var nog den bästa föreläsningen jag varit på, alltså hur dom lät publiken vara med osv. Kanske inte om världens roligaste ämne, skogsindustri. Men den som skriver nu är Anders Borg och sitter i regeringen och jag gillade Forskningsteam Nord förslag. Haha, jaja, det var hyffsat kul iaf. Efter det så slängde vi i oss lunchen för att hinna göra något innan nationella i Engelska. Men jag och Jennifer hoppade över den för att det är bara en test, och vi känner att vi har mer att göra på temat. Fick en och en halv gjord satt vi är stolta! Efter det så gick vi till bussen, fick stå och vänta ett bra tag innan den kom, men på bussen så var det ipoden som gällde.

När man kom hem så läste man tidningen innan man körde ner till pappa för att sova där inatt. Åt mat och spelade 500, sedan var det teven som gällde. Såg på Ratatoullie. Den är härlig den filmen. Efter det så duschade man och då hände en liten sak, men det ska vi inte gå in på.. Men hade roligt för mig själv ett tag. Klantarsel! Aja, efter det så satte man sig här och gör inte så mkt..

I helgen ska jag vara med Daniel och se på hockey och melodifestivalen! Nice! :D

/ ElinaAnnaErikaEvensson

image48
Nomakeup! :O
Jag älskar dig Daniel Nyström, även om du är envis ibland ♥

With these broken wings I?m fallin?

När jag vaknade halv 8 imorse så var jag vääldigt trött, så jag somnade om en halvtimme till, då Daniels mamma väckte mig. Då var det bara att skynda sig att fika och göra sig iordning. Åkte med bussen till skolan då man mötte SötJennifer på bussen. Efter det så hade vi en föreläsning om entrerenörskap. Jaja, det var ganska tråkigt. Efter det så var det bara plugg som gällde för slanten. Vi blev klar med hela tvåan och det är bra gjort tycker jag. Efter skolan så åkte jag hem.

När jag kom hem så fick jag reda på att pappa skulle gå på folkan o se matchen, så jag henkade på. Ringde då Daniel så han kom också och skulle titta. Men före det så åkte vi först till Lidl för mamma skulle ha nåt och sedan till mormor. Fikade lite granna där och lånade lite filmer, Dirty Dancing 2! Aja, efter det så åkte vi hem. Bytte om och sedan så bar det iväg. Det var en väldigt bra match, och andra perioden var så bra att jag somnade. Haha, nej men det var en bra match, men jag var såå trött. aja, efter det så var det hem och slänga av sig kläderna och gå och lägga sig. Somnade sött på en gång. Daniel sov ju med mej :D

/ ElinaAnnaErikaEvensson

image46
2-5, nice


And they're the reason that I scream

Ja, idag så började dagen med att jag vaknade av att Lovisa kom in i rummet. Hon gick och lade sig en stund, medan jag gick och duschade. Efter det fikade vi lite smått och sedan så gjorde jag mig iordning. Då ringde Jennifer, hon skulle komma förbi. Men hon villade bort sig, så Lovisa sprang och mötte henne. Haha, sötprupp. Efter det gick vi till Folkan. Såg på en film, Mississippi Burning. Var faktiskt ganska bra för att vara från 1988. Efter det så var det lunch och diksussion som gällde fram tills att det vi skulle åka till skolan. När vi kommit ut på gamla e4 så var bussen tvungen att vända.. Fan, har aldrig vart så rädd under en bussfärd. Min mardröm. Aja, det gick bra och vi hämtade upp några. Efter det så hade vi engelska nationella, test. Det gick bra och efter det så hade vi möte med Mats. Tror nästan jag har valt vad jag vill gå efter gymnasiet! :D Aja, efter det så tog jag och Jennifer bussen mot stan. Hon hoppade ju av i Timrå men ändå. Kom in till stan och åkte till Daniel!

När jag kom dit, så dividerade om vad vi skulle äta, och det slutade att vi beställde pizza xD Efter det så myste vi bara på  i sängen/ soffan. Sedan runt 12 så gick vi och lade oss. Vi låg vaken ett tag och pratade lite. Det var skönt! Sedan så hade jag såå fruktansvärt ont i benet, vet inte vad det var. Men kunde inte somna pga det. Daniel försökte massera bort det, men då blev det bara värre. Men tillslut somnade jag runt halv 5 kanske.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

image45
Bara för att du gillar den ♥


I wish that I could take it all away

promenader, slappning, blomsterbud, ming palace, bio, bowling och daniel. det var mitt lov det. Nice var det faktiskt. :D

Den här veckan så har vi börjat med tema. Aja, vi kan börja med gårdagen (måndag). Klev upp i lagom tid och vaknade till ett kaos. Kattskrället tyckte det hade varit jättekul o riva sönder en toarulle så det låg pappaer över hela badrummet. KUL! Aja, men sedan så gick jag och duschade och efter det så fikade och gjorde mig iordning. Åkte 0833 bussen in till skolan där det var samling i skrivsalen. Där fick vi ut häftet och jävlar vad tjockt det är.. 40 sidor långt med övningar. och det är inte lätta övningar heller. Aja, efter det så skulle vi dela upp oss i grupper.. Haha, ja det blev jag, Lovisa och Jennifer i en grupp.. vi fick Jennie som handledare. btw, det här är riktat till jennifer som itne hänger med på skvallret på skolan. Jacob och Jennie var på mallorca tillsammans på sportlovet.. :O haha, vårens samtalsämne! Aja, efter det så började vi med att arbeta. Skrev lite granna och runt två så smög vi iväg lite tidigare. Jag åkte in till stan där jag skulle vara med älsklingen <3 Vi gick på stan en stund, eftersom han skulle köpa en skjorta. Åt även ute. Sedan så åkte vi hem till han, där han testade kläderna och sedan så låg vi i sängen och tittade på teven/ myste tills  jag åkte hem klockan 2115. Kom hem och satt vid datorn till 1200 innan jag gick o lade mig, Somnade sött med katten bredvid mig!

Idag så vaknade jag av att Lovisa kom in i rummet. Lade sig bredvid mig och sov vidare ett tag. Skulle kliva 0820, men vaknade 0833. Så det blev bara till att skynda sig att göra sig iordning och gå till bussen Kom till skolan, tog en dator och satte oss och började skriva. efter ett tag så hade vi samling i skrivsalen, gick igenom lite saker. Ska vara på bio i Söråker klockan halv 10, så har sovmorgon tills dess. Nice! :D Sedan så hade vi mentor, då vi gjorde en enkät om alkohol, droger osv. och efter det var det plugg för hela slanten. Vi hade verkligen flyt och vi skre vklart uppgift 1. Det blev hela 4 sidor text. Hihi. Aja, efter det så tog jag bussen hem och satte mig här. Ikväll ska jag väl lyssna på hockeyn och inte göra så mycket. Imorgon ska jag till älsklingen.,. Lääääängtar <3


/ ElinaAnnaErikaEvensson


image44
Älskar dig- Daniel Nyström ♥

And that I touched your heart so deep

Lördag

Klev upp kanske klockan halv 11. Gjorde inte så mycket utan fikade osv. Sedan så runt halv 1 så åkte vi ut till mormor och morfar, eftersom de har fyllt år i veckan. Grattis till er! :D Men när vi kom dit så fick vi reda på att förra söndagen hade morfar ramlat ute, så han hade brutit axeln. Usch, stackaren, fick gå med en mitella och allting. Det var verkligen synd om honom. Fick även träffa mina småkusiner, William och Oliwer. Nice! Efter att vi hade varit där ett bra tag, åkte vi hem. En stund senare kom Lovisa också! Sweet! Vi pratade på osv. Sedan var det mat. kött och potatisklyftor och rödvinsås. Finns det något godare? Efter det spelade vi lite kort, innan teven hägrade resten av kvällen. Såg melodifestivalen och lite annat smått och gott innan vi gick och lade oss halv 12. Vi låg och pratade en stund till innnan vi somnade sött.

Söndag

Klev upp kanske runt halv 11. Gjorde inte så mkt. Kollade lite på Vasaloppet, men jag somnade. Tog även farväl av Victor som ska åka till Åre i en vecka med Jacob, fan vad avundsjuk jag är .Efter det så åt vi lite lunch och sedan så spelade vi kort. Vi spelade ganska länge och pappa ville också vara med. Men det var roligt. Hon åkte hem runt 4 så då tog jag det lugnt ett tag, innan jag började packa. Sedan så bjöd Marcus med på en kebabtallrik. Åt den hos mamma, och efter det så gick vi och handlade. Kom hem och satte mig vid datorn en stund, innan jag satte mig och tittade på reprisen av Top Model 9 och nu snart är det En annan del av Köping. Kanske man ska se på det? Jaja, sedan så ska jag vara hos mamma hela veckan, så om det är nåt ni vill så är det ju mobil och mammas hem nummer som gäller. HÖRS!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

image43
Jag älskar dig Anna Evensson ♥


RSS 2.0