juste

Grattis morfar och åke på era födelsedagar! (I)

090227- fredag

fixing hos bells just nu! förfeeeeest, sen aveny! ses i dimman?

090226- torsdag

Grattis broder ♥

Imorse fick man kliva upp alldeles för tidigt för att sjunga för Marcus. Gick och lade mig en timme efter det igen, sen så kliva upp o duscha. Gjorde mig iordning och sen så åkte vi in. Spelade pingis, fick testa ett sjukt svårt spel och sen så prata lite. Det var intressant. Efter det så skulle man försöka hitta moyo, haha lokalsinnet <3 Blev en fika för födelsedaget på ett fik i stan.

Har sovit en stund på eftermiddagen och nu blir det gomat innan jag åker till lgh. Imorgon, skola, hem, sen till belle. Kmr bli kul! :d

/ ElinaAnnaErikaEvensson

090225- onsdag

trött, less, orkar inte plugg.

bajs.

jobb

hejhej

Ja, idag har det gått väldigt segt. Gjorde mat, ringde några samtal innan jag tog bussen till jobbet. Belle och Madde kom upp, försökte få tag på den där jäveln, men icke. Aja, jobbade och sen så fick man övningsköra hem. Det gick bra de. Sitter nu här och ska snart sova. Orka skolan, nej. Blääääääääääääääääää!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

090223- måndag

hejsan bloggen.

ingen skola idag. känner mig lite hängig. sov till 12 kanske och ja, har nyss klivit upp. ska väl inte göra så mycket innan jag ska jobba. åker med bussen halv nångång och ja, då ska jag väl jobba. haha. smart där. mjaaa, vet itne riktigt vad jag ska skriva. äh, orka blogg, tydligen.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

tomandjerry

jajamesan, inte fan har man benandjerrys utan tomandjerry.

Mormor och morfar var förbi och lämnade av en liten slant och tomochjerry godispåse. Ja, jag är tydligen inte för gammal för såna. Har tvättat idag, har gått över förväntan, allt blev rent, inget blev avfärgat elr nåt. Kung. Annars har inte hänt mkt idag. Har försökt plugga, men itne fan har jag orkat det. Blääää.

Sitter och kollar på bridget jones. den är rolig ibland.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

steget

jag har bestämt mig. imorgon ska jag ta steget som jag alltid velat ta. steget som kommer förändra mitt liv, förhoppningsvis. jag ska gå stark, jag ska gå stolt och jag ska vara den bästa av den jag kan vara.

wish me luck

090222- söndag

Hejsan bloggen.

Jag uppdaterade inget igår, men jag var iaf ute och körde. Gick faktiskt riktigt bra och gud vad skönt det kändes. Efter det så åkte jag hem till mig och duschade, fixade mig osv, innan jag gick ner till huset. Åt lite mat där innan Lovisa hämtade upp mig. Kom dit, gick en sväng runt i stan och sen så kollade vi då på filmen. Den var bra, lite seg och tråkig, men generellt var den bra. Kom hem runt 12 och då blev det datorn en stund innan jag somnade.

Imorse så var det tänkt att jag skulle gå ner och fika med mormor och morfar, men eftersom jag hade tvättid, så blev det inget av med det. Har precis slängt i första tvättmaskinen och det gick bra, tror jag. hoppas...

Nej, nu tänkte jag göra lunch. Får se vad det blir. hörs nåt mer. hej

/ ElinaAnnaErikaEvensson

justde, plugg som fan idag. suck.


090221- lördag

Godmorgon bloggen. Eller god förmiddag.

Ja, igår var det som sagt filmkväll/myskväll hos mig. Det var trevligt, mycket mat och mycket gosaker. Moulin Rouge ääääääger. Älskar den fillmen. Nåja, Belle, Madde och Jennifer åkte hem vid 10 ungefär och Lovisa vid 11 nångång. Hjälpte mig diska undan berget, tack gumms. Sedan så hände inte mkt satt vid datorn och hade ett av de ärligaste samtalen jag någonsin haft och jag är så glad att vi hade det. Älskar dig gumman ♥

Hade svårt att somna igår dock, somnade nog inte förrän halv 5-5. Vaknade imorse av att Lovisa ringde. Det blir bio ikväll med henne, mysmys. Hon hade gratisbiljetter och bjöd mig lilla mig. Tack snälla. Ska se The curious life of Benjamin Button. Hoppas den är bra. Näe, nu är det dags o masa sig ut sängen, ta en dusch, välja vad man ska ha på sig ikväll och fika. Pappa hämtar nämligen upp mig för en tur i stan, ja, alltså jag kör med bilen :P Det kommer bli bra, hoppas verkligen att jag inte gör några missar bara, jag vill inte. Herregud, jag blir mer och mer nervös för varje dag som går. iiiiiiiiih.

Nej, masa sig ur sängen var det.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


sjukt duktig kille, detta underhållde mig inatt då jag inte kunde somna. speedpainting

hemkommen

ja somsagt, hemkommen för ungefär en halvtimme- timme sen. Skolan idag sög. Testnationella, skrev 4 sidor, men ja, 3 sidor var bara skit, minst. Nejdå, men hoppas det går bättre på riktiga, Fick reda på vilka grupper man har under redovisningen, skönt att man har Belle iaf :P Tackochlov finns det några typ samhällsfrågoraktigt, så nu jävlar blir det till o skriva en analys och läsa upp den. Näe, efter det så blev det lodning i uppehållsrummet, sedan lunch. Därefter åkte vi ut till mormor och morfar, fick stå i 100 år för att tomas och tobias skulle öppna. Men ja, fick tag på filmerna och fick skjuts till Söråker. Taaaack madde!

Nu ligger jag i sängen och tänkte sova en stund innan jag ska diska, handla och dammsuga inför lite gäster som kommer över ikväll. Det blir tacos och det blir film ikväll.Mys, slipper vara ensam. höhö. Neeej, imorgon är jag medbjuden på restaurang också. Får se hur det blir med allt det, men det låter väldigt mysigt iaf :) Söndag kommer bli en riktig jävla pluggdag. Samhälle, psykologi och filmkunskap. Hujedamig.

Nej, nu fan ska jag ta den där tuppluren. Gonatt, hörs senare hey!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


*kikarigenomenalldelesförlångluggnärjaghartråkigtibilen-pose*

090220- fredag

Godmorgon bloggen.

Ska strax springa iväg till bussen. Vaknade för en halvtimme sen, men jag är alltid snabb jag (: På schemat står övningsnationella i svenska. Förjävligt, hatar såna här förnationella. De ser ju fortfarande lika dan ut varje år. Suck. Nåja, Jennifer sitter här och kikar på teven. Har även fått reda på att hon sover hos mig till imorgon. Uppskattas :d

Nej, nu är det snart dags att dra mina vänner, men jag vill bara fortsätta promota vår hemsida;
http://www.povertynearby.tk/

solong suckers ;)

/ ElinaAnnaErikaEvensson


090219- onsdag

hallå.

Jag har inte haft tid eller ork att uppdatera sen igår, men detta har iaf hänt. Mamma kom upp och vi kollade lite på studentlägenheter. Det ser faktiskt rätt hyffsat ut. Nacksta the hood kanske får finbesök :p Sen så åkte vi ner till huset där vi åt mat och sen så åkte pappa, jag och marcus ut o övningskörde. Det blev parkeringar i timrå. Backparkeringar, det funkar, men ändå inte. Irriterad som få. Nåja, hämtade upp Jennifer och sladdade omkring. Skiiitkul. Haha, dåligaste växlingen ever också. Pinsamt. Nåja, åkte hem, gjorde inte så mycket. Eller jo, vi gjorde en hallon/blåbärs paj som vi mumsade tillsammans med apelsinkrokant. yummie.

Förresten, vi har gjort en fantastisk hemsida för vårt prjektarbete;
http://www.povertynearby.tk/ kolla in den, den kommer förändra världen en dag! :D

Nej, imorse så vaknade jag runt halv 11 ungefär. Har bara fikat, diskat, duschat innan jag gick till tandläkaren. Tackochlov är mina tänder rena nu, så jag kan pusta ut. Jobb ikväll och Jennifer följer med mig hem återigen. myyys! hörs sen.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

muuuuums


090218- onsdag

Herregud, veckorna går bra fort ändå.

Idag så var det ju somsagt ingen skola. Det var ju egentligen friluftsdag, men vtf. Sätter mig inte på en buss i mer än en timme framochtillbaka för att gå en jävla promenad. Nej, så då blev det o kolla på skidskytten, men tro inte fan att jag somnade läsandes på landsvägar istället. Haha, jag har iaf börjat tagit tag i den där jävla teorin, känns skönt att jag fann lite energi för det (:

Idag så kommer sötJennifer förbi tror jag. mysmys. Ska städa upp lite här, typ dra fram dammsugaren tror jag. Bädda lite, diska, plocka undan, beställa tvättid. Ja, lite grann iaf. vuxet det känns.. Ska ner o äta i huset också, innan jag och far drar ut o övningskör. Undra om man kanske kan plocka upp Jennifer före, så får hon kommentera min körning? (y)

Näe, nu måste jag ha nån mat i min mage innan jag börjar.. vi hörs och syns sen sötisar.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


you are the best..

msalsdamk

dags o krypa i sängen snart. Ska iaf stänga av datorn och läsa klart stadskörningskapitlet. Övningskörning imorgon (Y) pepp som få. KÖRKORT, GE MIG! näe, ska ställa klockan imorgon också, boka tid för o tvätta. oops, tvättdebuten alldeles själv. totally alone, men det ska gå bra. ihope! neeeeeee, klockan 10 imorgon sitter jag framför teven och kolla på skidskytte, jag vet, i´m i nerd. men jag har alltid gillat och kollat på alpint, skidor, skidskytte osv. :P

/ ElinaAnnaErikaEvensson

just to keep me awake

1.Vad/vem fick dig att skratta idag?
uhm, då vi härmade Ilze i bussen

2. Vad gjorde du 8.00 imorse?
Satt på bussen påväg till skolan

3. Vad gjorde du för 30 min sen?
Sov actually

4. Vad hände dig 1993?
Jag lekte med hink och spade.

6. Tre ord varför du sist spydde?
gröna mögliga drinkar

7. Vilken färg är din hårborste?
Svart

8. Vad köpte du sist?
Ljus

9. Vad fick du senast i present?
vet inte.

10. Vilken färg är din dörr?
brun

11. Var förvarar du dina pengar?
På kontot

12. Hur var vädret igår?
Jag kmr inte ihåg

13. Vart kramades du sist?
uhhhh, ingen aning.

14. Vad ser du fram emot?
körkortet, studenten, studentresa

15. Vad är 15?
ett tal

16. Vilken skostorlek har du?
37

17. Vill du klippa dig?
jorå. fast ändå inte

18. Är du över 25?
nej

19. Pratar du mycket?
beror på situationen

20. Kollar du på O.C.?
gjorde förut
21. Har ditt namn ett "x" i det?
nee
22. Känner du någon som heter Steve?
nee
23. Hittar du på egna ord?
no

25. Är du en typiskt svartsjuk person?
faktiskt inte

26. Vad har du för mobil?
sonyericson

27. Vem ringde du sist?
Madde

28. Biter du på naglarna?
tyvärr....

29. Har du lockigt hår?
nee

30. Vilken konsert ska du på härnäst?
uhh, gf, räknas det? :P

31. Vem är den sämsta personen i ditt liv just nu?
nocomments

32. Hur många gånger har du svurit idag?
någon gång kanske

33. Vilket ord/ vilken mening säger du ofta?
typ, ju, kanske

34. Har du sett filmen 'Donnie Darko'?
snuttar av den
35. Ska du jobba imorgon?
tyvärr inte, torsdag då
36. Vem sa du "jag älskar dig" till sist?
Jennifer lindh

37. Vad borde du göra nu?
diska och plugga teori

38. Har du något smeknamn?
nee

39. Sover du mycket?
ohja

40. Vilken är den bästa film du sett inom loppet av 2 veckor?
öhhhh, lilja4ever

41. Vad ska du göra på lördag?
hade kanske lite planer med Jennifer och flicksen..

42. När var du ute sist?
ute som "ute", förra lördagen, och ute var då jag gick hem ifrån bussen

43. Har du gråtit idag?
no

44. Är du en glad person?
egentligen inte nej

45. Har du roligt nu?
ne, inte direkt
46. Vad äter du helst?
god mat
47. Vem var du med sist?
Jennifer
48. Vad heter din mamma?
Anna

49. Vad är hela ditt namn? 
Elina Anna Erika Evensson

50. Tycker du om någon just nu?
jao


gonatt

fan i  mig vad trött jag är. tror jag lägger mig.

090217- tisdag

Hejsan.

Idag har det hänt för mig, jag har för en gång skull hittat utbildningen som skulle passa mig som handen i handsken, som fisken i vattnet,. Jag är så glad över det, så underbart. Hoppashoppas verkligen att jag kommer in på utbildningen, men fick även upp mina ögon för tillexempel olika kurser också. ah.

Imorse så klev man upp med tuppen, åkte till skolan, tog närvaro och åkte in till nordichallen och noliamässan. Där så gick vi omkring och tog en massa kataloger. Mjaa, jag är en otrevlig prick haha, men ja, jag orkar inte stå och lyssna på nåt jag inte är intresserad av. mohhahaha. näe, efter en stund blev det för mycket och vi åt mat och sen åkte vill till stan. Sprang där lite, köpte hårspray och hårborste. Åkte vidare till birsta där det blev lite ljus och sen så åkte man hem. Somnade en stund i soffan och pappa tittade förbi. nu tänkte jag slänga ihop nå mat och sen plugga lite, teori. Mja, it´s getting closer.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


sovgott

Nu ska jag gå och lägga mig hade jag tänkt. Trött som få är jag, och det blir ju tidigt imorgon. Kliver nog upp klockan 0700.

Imorgon så är det mässa i nordic hallen, alla högskolor kommer o komma. Det blir bra o få veta och få reda på en massa fakta om allting. Sedan så vet jag inte vad som händer. Fått lite planering inför helgen också. Låter väldigt mysigt (:

Ne, sängen var det. Pusshej

/ ElinaAnnaErikaEvensson


mm, myyyssockar. dock hål på hälarna.

right now





en mysig filt över axlarna, lättsockrad yoghurt med smak av kungsbär, banan och vatten.
Skymtar körkortsboken också. Japp, tänkte ta fram den nu :p

mat

mja, nu har Jennifer lämnat mig. tomt det blev utan henne, men tacka gudarna åt dator och teve.

sen jag skrev sist har det inte hänt mycket. Typ gjort ordning middag, diskat, badat har jag också gjort ja. Snart ska jag gå och hyra en film tror jag. Hoppas det finns nån bra. Men går efter Unga mödrar som är på teven nu.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


the apartment

Som jag sagt många ggr nu, så har Jennifer hjälpt mig att inreda lägenheten. Det fanns knappt några möbler kvar och det var gammreklam kvar över hela golvet. Men hon tog tag i det och hjälpte mig göra iordning riktigt fint här! :D




1. mys/mat hörna
2. food is on it´s way
3. Vardagsrum
4. Sovrum
5. 210cm it´s mine!


/ ElinaAnnaErikaEvensson


090216- måndag

godmorgon, elr vad man nu säger.

inatt blev det inte mycket sömn. Dock så kändes det väldigt bra att ligga där i min 210cm säng och prata om livets alla mysterier med Jennifer. Tack för att du lyssnar. Imorse så kände ingen av oss för skola så det blev inget. Jag måste prata med mina lärare. Tror jag skriver ett mail till dom.

Idag så blir det nog inte många knop  gjorde. Ska ta fram korven ur frysen. Funderar på makaroner och korv. Blir nog bra det. Nääääe, nu ska jag vara med Jennifer. Utnyttja tiden som hon är här (:

/ ElinaAnnaErikaEvensson

090215- söndag

hallå.

har inte hunnit uppdaterat idag, har haft en massa annat för mig. Typ flyttat in i lägenheten igen.. Ja, så nu bor jag här. Har övningskört i stan också. Gick bra. Hämtade upp Jennifer och så hjälpte hon mig att städa lägenheten. Thank you sooooo much babe. Åt mat, köpte lite gotta och har kollat på bilar. Längtar.

Nu ska jag socialisera.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


soooooommar, studentresa. gemig.


the perfect man

Åkte till Belle runt halv 8. Kom dit med segbussen runt 8. Fick höra alla smaskiga detaljer om fredagens bravader. Jag vill också. Nåja, vid strax före 9 så gick vi på kosmos och köpte pizza. igen i know. delade den med Bells och sedan blev det film. Såg the perfect man, aja, har sett den förut. Är väl sådär, hatar egentligen såna där filmer. Dock var killen ganska snygg. Åkte hem vid 12 och sitter nu hemma. Ska sova. Imorgon flyttar jag, skönt. 

/ ElinaAnnaErikaEvensson

 

yuck

Jahaja, sitter man här igen. Vad fan hände med att inte skriva nå mer blogg. Men har man inte nå liv så har man inte. Aja, har iaf några planer inför kvällen, skönt som fan. Dock så innehåller det inte att klä upp sig, supa eller dansa, men istället så blir det nog, film och gotta. Det funkar det med. Näe, skulle åka till mormor också, men pallade inte. Veerkligen inte.

Ska flytta till lägenheten också, eller jag är förbannad dit tror jag. Eller jag vet inte. Nånting. aja, där kommer jag vara. Hoppas nätet och teven funkar och det finns mat där. Aja, skönt iaf, orka psykfamilj, näe?

/ ElinaAnnaErikaEvensson- straight from the fucking heart


090214- lördag

fuckfaces

nån som vill ut o supa ikväll?

090214- lördag

hejsan.

Jag har inte haft lust alls, och som förra inlägget skriver så har jag ingen lust eller ork till blogg egentligen. Men vad ska man göra annars då. Jag har så många funderingar jag vill få ut här på bloggen, men om jag skulle släppa dom skulle ni veta mer om mig än vad jag någonsin berättat för någon, så jag håller dom för mig själv i alla fall för ett litet tag till.

Myskväll hos Jennifer idag. Behövdes efter dom nyheterna. ujuj, jaaaaa, men såg lilja4ever, sjukt hemsk film. Har inte gjort så mkt mer idag. Gjort om bloggen. I headern så står det latinska ordspråk, som tilltalar mig, eller egentligen, det beskriver mig. Så om ni är intresserad av och veta vem jag är, sök på latinska ordspråk på wikipedia :P hehe. Näe, har även skaffat en lite nedräknare till studentet (längt ner i menyn). sjuuuuukt skönt att det snart är här. Dock så har jag inga pengar till studentresan, ännu mindre till körkortet och abolsut inga pengar för utekvällar. bajs.

alla hjärtans dag. överskattat. visst, mysigt om man har någon, abosolut, jag har inte något emot det, men överskattat. jag vill gå ut, supa mig redlös, dansa som en tok och och bara ha kul. men ja, det lär ju inte hända, men man kan alltid hoppas. näe, fan nu är jag trött. imorgon ska jag iaf pallra mig upp till lägenheten och ta ett gudomligt bad. i flera timmar.

gonattsovgott.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


paus

nu tar jag en bloggpaus. orkar inte mer.

do i look like i sell drugs?

hellö.

Sitter på skolan nu och har religion, men vi har inte gjort speciellt mycket. Svarat på en massa frågor på facebook, herregud, det visste jag inte att man kunde. Smart och tekniks tjej (:

Idag påväg till bussen, så tänkte jag att jag kunde ta stigen, men den var igensnöad. Hualigen vad lång tid det tog, hade snö upp till knäna. Köpte även en loka och tuggummi. Juste, jag ska ta ett! gott. Neeej, back to schooool.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


090211- onsdag

Godmorgon bloggen.

Hur är det med er? Med mig är det bra, lite pissed över att jag missade bussen sådär. Hade ju glömt packa träningskläder, o när jag väl hittat allt, så hann jag inte till bussen. Förjävligt. Hoppas inte Jennifer inte blev alltför sur (:

Har hunnit med en dusch, äta och fixa mig här på morgonkvisten, tom blogga. amazing. Nejmen, idag så är det först dubbeltimme religion, sedan dubbeltimme flmkunskap. Ska se på film, weddingcrashers, har sett den, många gånger. Suck.

Neeej, nu ska jag gosa med katten ett tag, ha det så bra, pusssi

/ ElinaAnnaErikaEvensson


melissasöt..

gonatt

Ja, snart är det dags för mig att sussa.
Har laddat ner några avsnitt gossip girl. Tänkte se ett nu (:
Fan vad datamusen är cp. Reagerar inte när man klickar.
Jobbigt.
Skola, 10-bussen, gymmet, sova, blir det imorgon.
Sov gott mina söta.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

done, finito

Yes, jag blev klar. Dock lämnade jag min ursprungidé falla och gjorde lite annorlunda. Jag har nu suttit i två timmar och det är skönt att ha det gjort. Kan som sagt bara få g elr ig på detta, såå.. Nej, nu vet jag inte alls vad man ska göra, då brodern förmodligen vill sitta nu, eftersom jag är klar. Nåja, han får göra det, så får jag kolla på criminal minds sen. hehe, det blir bra. Har tre stycken att se. Skönt o börja halv 12 imorogn. Träna också, sköööönt.
Skriver ett gonatt inlägg också (:

/ ElinaAnnaErikaEvensson


long time ago. JAG VILL UTOMLANDS PRONTO! :D

övningskörning

hellö.

vackra bilder va? (kolla inlägget under) hehe, har iaf ätit mat nu och sen så blev det slappt framför teven. Dock så fick jag med pappa ut på lite övningskörning, fokusering på parkering, det går väl sådär. Alltså jag kan, men jag behöver alltid rätta till då jag står lite snett elr nåt. Lite jobbigt, men snart sitter det. Måste hitta min körkortsbok också :7 gosh, inte långt kvar inte.

nu så blir det plugg på samhällen, inlämning ikväll, hualigen. Måste göra det nu. Uppdaterar senare, babes ! puss

/ ElinaAnnaErikaEvensson


pictures

























hemma

nu är jag hemma igen. ja, lite tidigare än vad jag egentligen slutar, men vi fick kompensation på samhällen, så den utnyttjade man ju självklart (: Fick lite planering om hur allt kommer se ut i framtiden. Ish, mycket man måste göra innan påsk kan man ju säga. hualigen. Hade ju försökt hinna upp till Luleå en sväng, men jag tror inte jag har tid/pengar att komma upp. Om du läser detta maria, så vet du det nu. Jag vill, men kan tyvärr inte :/ längre fram kanske ? :D

När vi gick till bussen, hade Jennifer roligt med min kamera, ska ladda upp bilderna så får ni se. Neej, nu har jag samhälle att göra ikväll, imorgon så är det skola och träning som gäller, ska köpa mera 10-klipp.. nu jävlar! pumped up for the studenttrip! :D vi hörs mer sen babes.

/ ElinaAnnaErikaEvensson



skolan

Vad konstigt det blev i förra inlägget, vet inte vad som hände. Jaja, jag hann till bussen, ffyyyfan vad kallt det var. Aja, satt där och filosoferade, klev av och mötte Jennifer som hade mina vantar, ååååh vad skönt.

Aja, gick på småföretagande där vi gjorde massa uppgifter, förstår nog kanske inte allt, men snart prov, så måste förstå. Hade mentor, fick frånvarolistan, ujuj, säger jag bara. Hehe, men det är mest ledigt och sjukledigt. Thankgod. Nu så har man gjort samhällen, inte allt, men en del, har en del kvar som jag ska göra ikväll. Aja, har snart samhälle, dubbeltimme, sen så har jag psykologi och sen sluuuut. Tråkig dag, händer inte mkt. Måste göra svenskan, uscha, plugga samhälle x2, religion och en annan massa skiiit. Vill inte, orkar inte.  

Neeej, nu måste jag fortsätta med mitt.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


confused girl..

090210- tisdag

Godmorgon bloggen.

Har klivit upp för ungefär en timme sen. Har bara några minuter innan jag måste gå till bussen, hua, måste fortfarande slänga på mig mascara och fixa håret lite. ÄH det löser sig, jag brukar alltid vara snabb. Nåja, vad händer idag? jo, skola, går till 4. Sen är det väl hem och inte göra så mycket tror jag. En lugn dag, skönt (: Nej, nu drar klockan iväg. Hörs nåt senare. Pusshejsss

/ ElinaAnnaErikaEvensson


I´d come for you



I was blindfolded, but now im seeing
My mind was closing, now i'm believing
I finally know what just what it means to let someone in
To see the side of me that noone does or ever will
So if your ever lost and find yourself all alone
I'd search forever just to bring you home,
Here and now this I vow

Tänker på en speciell tjej som har funnits där för mig alltför många gånger, då jag hör denna låt, speciellt i detta stycke. Älskar dig vännen. Du vet vem du är <3

halkbana

hehe, dagen har gått åt till halkbanan. Jag hade den tillsammans med jennifer och det var skönt att ha jöntan med mig. Blev lugn då (: Nejmen, jag åkte till henne med 11 bussen. Kom fram och gjorde inte så mycket förrän vi åkte till härnösand. Var en kvart tidig och fick vänta på folket som också skulle göra halkbanan. Det var två tjejer till, en albino och en gammgubbe :P Först så hade vi lite genomgång, sen var det öva på bromssträckor, väja för en traktor och köra i sväng. Roligt, men ganska överskattat. aja, efter några timmar så var vi tillbaka. Klarade det gjorde vi ofc! :D Efter så stannade vi på donken och åt lite. Vid gumböle stod vi stilla i 45 minuter pga en olycka. Såg en buss i diket. Hoppas det gick bra. Kom hem, kollade på teven och sitter här nu och ska väl inte göra så mkt.

Nu, är det bara körskola kvar innan körkortet är klart. fan, kommer ta lång tid känns det som! fuckfuckfuck. Dock är målet innan studenten! ihope..

/ ElinaAnnaErikaEvensson


glad tjej klarade sig galant! :D


mohaha

halkbana: check :D

090209- måndag

Godmorgon allihopa.

Kom som sagt inte i sängen förrän halv 1-1 inatt. Men det var just det avsnittet av criminal minds som inte vile starta på datorn. Så jag var tvungen. Nejmen, vaknade nyss av gummsan som ringde. Hon är sicko och jag ska inte gå idag oga the dentis. Orkar inte åka framochtillbaka bara för skolan :P hehe. Neeeej, nu ska jag gå ner och fika nåt tror jag och vi hörs kanske mer senare ikväll. Ha´t så bra.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


haha, vad bekymrad jag ser ut.. i lördags

090208- söndag

halloj bloggen.

Inte haft tid att uppdatera igår, så det får bli en idag istället (: Igår så vaknade man 12, skönt att få sova ut, verkligen! Gjorde inte så mycket, typ åt mat, duschade och packade innan jag åkte med pappsen till timrå där han släppte av mig hos Jennifer. Väl där så blev det inte mycket gjort i början. Typ satt vid datorn, kollade på teven. Sen så började man sminka sig lite osv. Frida kom ungefär vid halv 7 kansek? aja, gick på ica, efter att jennifer gumms fixat sotningen på mig. TAAAACK! aja, sen så skulle vi försöka göra några lockar i mitt hår. Men serru så blev det inte. Det slutade med att jennifer och frida stod och drog i mitt hår med en hel jävla geleburk i håret, drog bak allting och slängde in ett rött sidenband. Haha, fyfan, vad jag såg ut innan. Dock blev det fint tillsut. Thanks girls. Aja, tog sista bussen in, tänkte gå på donken, men det var inte öppet, så det fick bli subway. Satt där och drack ohyggligt äckliga saker. uscha. aja, vid halv 12-12 gick vi in på bk. Liiite folk till o börja med, men vi dansade ändå. Hade kul hela kvällen, dock en liten incident som inte behövs nämnas. Det var inte spritens fel! Kvällen avslutades klockan 4 ätandes två kanelbullar med mjölk framför the playboy mansion med Jennifer. hehe.

Imorse väcktes jag av min mobil halv 10, pappa undrade vart jag var. Somnade dock om och klev upp 10 i 1. Städade undan lite grann innan vi kollade på teven osv. Åkte hem vid 3 och då så när man kom till stavreviken hamnade vi bakom en plogbil, tro inte fan på att plogbilen går sönder och jag är fast därute. Tackochloc så hämtar pappa upp mig och jag kom hem ändå. Dock med tusen kilo snö på mig. Vilket jävla väder. Aja, har precis ätit mat och ska nu bara chilla hela kvällen.

Imorgon så blir det först skola, innan Jennifer skjutsar mig till tandläkaren. uscha för tandsten :/ Aja. vi får väl höras nåt mer. Har ju fortfarande veckans problem att ta upp :P hehehehe

/ ElinaAnnaErikaEvensson




1. våra "vackra" drinkar 2. mitt "vackra hår" 3. rosetten var vacker
4. Frida var vacker 5. Jennifer var vacker 6. Vi var vackra 7. Subwayvar vacker
Alla var vacker (:

movietajm

Hello allihop :)

Efter att jag åkt hem från Jennifer runt halv 4 så hoppade jag in duschen, fixade mig lite snabbt innan börderna+ marina kom. Blev prat ett tag och sen maat. Mums var maten, dock mätt jävlig fort. Pratade en massa innan dom gick och kollade på hemvideo och jag gjorde fruktsallad. Sedan gick jag in och joinade. Sjukt roligt att se allt, midsommar 93, sommarbad 91 osvosv. Sjukt kul (: dom är galna min läkt, helt galna. Det går inte föra ett vettigt samtal med dom, som när vi åt fruktsallad, det slog slint i bröderna tror jag.. haha. Men jag älskar dom lika mycket för det:)

Har bara gjort det ikväll, sett på en massa filmer. Ska väl snart sussa, sjukt trött. Ska väl kanske få min dagliga dos av Criminal minds, men ja. Imorgon, det blir frida jag och Jennifer som intar staden. Watch out! :D

/ ElinaAnnaErikaEvensson


sötis.. ♥

mohaha

skönt med träning japp.
Kyckingsallladen satt inte helt fel efter (:
Hos Jennifer, med hennes surströmmingsfingrar..
Hem snart, tacoooos, yummie

/ ElinaAnnaErikaEvensson


090206- fredag

godmorgon, godmorgon.

Var alldeles för pigg för att åka gå och lägga mig. Såg på några avsnitt av Criminal Minds säsong 4. Det blir nästan bara bättre bättre. Lade mig vid två kanske och somnade med katten i famnen. Imorse var det dock inte svårt att kliva upp, även om jag ändå hade velat legat kvar. Men aja, drog mig till skolan och sitter nu på svenskan. Jag tror faktiskt att inte en enda person jobbar. Onödigt med svenska. Meeen, efteråt blir det träning, wiho, ahar faktiskt både saknat och fruktat det denna vecka 

Neej, sen när jag kommer hem så blir det också mys med farbröderna ikväll. Middag, sen så blir det homemovies del två! :d kuligt. 

Nåja, duty calls.... elr inte.

/ ElinaAnnaErikaEvensson 

höhö

Bra samtal med Jennifer nyss.
Träning imorgon, skönt.
Skönt med planer i helgen, behövs.
Trött
Criminal minds, nu

/ ElinaAnnaErikaEvensson


090205- torsdag

Konstiga inlägg det har blivit på sista tiden.

Igår så hade man först skola, redovisning, gick väl bra. Efter det så hade vi en boooooring föreläsning, men vi hade papper och penna, och oj vad det kan höja stämningen. Det blev några skitbra teckningar! :D haha. Efter skolan så åkte man hem och åt lite, sen blev det komaläge på soffan ett tag innan man satt vid datorn hela kvällen. hittade väldigt mycket intressanta saker (: Somnade runt två nångång.

Imorse så var jag ju somsagt ledig som alla torsdagar, skööönt. Klev inte upp förrän 12 och har inte gjort mycket idag. Kikat lite på teven, har inte ens ätit nåt än? fattar inte vad det är med mig, på helger är jag inte mer än middag bara, hehe, inte bra.. Aja, idag så ska jag skriva CV och skicka ut till olika företag, ett speciellt som jag kikat in på, hoppashoppas. Skulle rädda my ass ganska mycket med lite pengar. Ska plugga lite också..

/ ElinaAnnaErikaEvensson


made by Jennifer

090204- onsdag

efter skolan igår så åkte man hem och åt mat. När man var mätt och belåten, kollade jag lite på Criminal Minds innan jag somnade en stund. Klev upp och satt vid datorn, gjorde min läxa, duktigt. Kikade även på en massa andra saker också (: Hoppas det kan bli av.

Imorse var det meningen att jag och Jennifer skulle träna tidigt på morgonen. Men min ork infann sig inte så det blev en till sovmorgon. Så jag har nu ätit lunch och nu sitter jag och gör klart det inför filmen. Äsch vad konstigt det blev, skriver mer sen.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

090203- tisdag

godmorgon bloggen.

Imorse var det segt att kliva upp, extremt segt, med tanke på att jag försov mig i en halvtimme. Paniken man hade då. Aja, men kom till bussen och skolan, för att se att vi inte hade någon lärare. Något har hänt med Enith, vet inte vad dock. Nåja.
Har pluggar lite grann, men sitter nu och ska börja på filmkunskapspowerpointen. Långt ord (: Idag så blir det slppish hemma, förutom att jag måste skriva klart filmtjosanhejsan vi ska göra. Idag har jag mina nya jeans på mig, åhh, vad jag hatar nya jeans, då de inte gått ut sig något alls. huh, aja, härdahärda blir det idag. Neeeeej, back to work it was.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


birsta

efter skolan (gick tidigare) så skulle jag och Jennifer åka in itll Birsta en sväng. Men hon hade glömt sin körlektion och fick springa iväg på den. Istället fick jag med mig Lovisa och vi åkte in. Strosade runt och jag hittade ett par jeans på Vila för 149:- rena fyndet, så jag var tvungen, även om jag lovat att inte handla något. Meeen, det blev så. Sen mat och sen åkte jag till Jennifer. Gick till hälsohuset, där var det packat, så köpte ett kort och åkte tillbaka till henne. Pappa hämtade mig på en gång och jag körde till eon där vi slirade lite till, sjuuukt roligt ju. Åkte sen till mormor där det blev lite fika. Hahaha, mormor är så söt. Hon har kört en atuomat några gånger, men tycker det är så svårt att hitta dragläget. HAHA. Det sjuka är att det inte finns någon koppling på dom bilarna och det är en stor bromspedal istället. Alltså har hon hållt in bromsen medan hon försökt komma iväg. Åhhhh, dog när jag hörde det. Så sött!

Aja, kom hem för en stund sen och ska se klart the last criminal mindsavsnittet jag har. Måste ladda ner mer! är addicted. justaddicted!, :D

/ ElinaAnnaErikaEvensson

 

090202- måndag

godmorgon bloggen.

Inatt hade jag svårt att sova. Så svårt att jag tyckte att det var lönt att kliva upp halv 2 och duscha. Men det var skönt, för jag älskar o gå och lägga mig med blött hår och en varm kropp. Bäddade också ren toch bytte täcke från det jag hade hos mammas. Mycket skönare. Nåja. imorse så var jag faktiskt inte trött. Helt sjukt. Aja, fikade och gjorde mig iordning innan jag gick till bussen. Sjuuukt kallt om öronen.

Nu sitter vi och har fotografisk bild. Leker en massa i photoshop, det är roligt. Man ser verkligen hur man kan förbättra bilderna, dock så är jag ingen expert utan en extrem nybörjare på området.

Idag så slutar jag 4, gymmet efter, skööööönt, längtar. Nej, nu är rasten skut. Heeeej

/ ElinaAnnaErikaEvensson






transformers

gokväll.

Nu på kvällskvisten så fick pappa iväg mig och Marcus på ica för att hyra en film. Det blev transformers, dock har jag sett den, men den är ju så bra. Nåja, sjukt kallt det var ute, men det var skönt att få lite fresh air, så att säga. Jusde, plugg var det som skulle ske ikväll, det får bli nu, dock så är det inte så mkt kvar att göra för mig. Så det blir bra det, tror jag, hoppas.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Har iaf frågan till veckans problem till nästa vecka. Stay tuned för att veta vad det är. Gärna många kommentarer och åsikter om det tack (:

Nej, vad händer imorgon, hm. Skola 8-4, döden. Sedan så var det kanske planerat ett träningspass, jag måste höra med Jennifer om så var planen (: Neeeej, nu måste jag kanske öppna powerpiont och fortsätta. Hejjjjj.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


very old picture..

090201- söndag

hallå alla..

Idag, ja, då vaknade jag ungefär runt 12. Skönt att sova utan ett alarm som ringer, hatar det. Men iaf, klev upp och kikade på teven innan jag gjorde mig iordning för en tur med bilen. Det blev först Birsta, sen blev det utkanten av stan, sen MITT i stan. Har aldrig kört där förut, men det går bra, bara man tar det lugnt. Sen upp till sidsjön, övade parkering och sen igenom stan igen och slirade på eon innan hem. En riktig långtur alltså. Kulkul. Det gick ganska bra också, så jag hoppas det håller i sig, så jag kan börja med lektioner i mars. Tänkte det, då jag samlat ihop lite pengar, det blir bra det (:

Ikväll så blir det inte så mycket. Ska äta mat nu och sen så blir det plugg. Tråkigt, men nödvändigt. Aja, nu känner jag att det är mat om någon minut bara. Hörs hej!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


brumbrum..


homemovies

Det gick bra att jobba idag. Dock mer folk än vad jag trodde. Nåja, jobbade mina timmar och sen så var det en låååång väntan på bussen. Närmare en timme vandrade jag omkring i tallnäs. I know, scary. Åkte bussen hem, pappa gjorde mat åt mig. Gott. Sedan var det körslaget. Kul att hanna vann.

Men sen började det roliga. Pappa hade tagit in gamla vhsband och kopplat in vhsbandspelaren. Så då fick man kolla när man var liten. sjukt kul och se. Mamma och Pappas bröllop och efterfest, marcus dop. Lek i snön, fest med grannbarnen, dans, frukost. Allting, det var så mysigt o se. Att vi en gång i tiden varit en Svenssonsfamilj. haha.

nåja, nu sitter jag här, lite irriterad, Jennifer knows what. Det gååååår inte.


RSS 2.0