110407- torsdag

Sitter just nu ungefär på samma ställe som jag satt igår. På mittuniversitet med Carina. Fast nu sitter vi i ett grupprum i bibliteket och Sara har joinat oss. Vi hoppas på att bli klar idag så att man kan fortsätta med den enskilda muntliga redovisningen och tentaplugg. suck.

Idag klev vi upp runt 8, fikade, gjorde oss iordning och for iväg. Har suttit här sen halv 10 imorse och lär nog sitta här till iallafall 17tiden skulle jag tippa på. Då ska jag fara hem och packa för imorgon sticker jag till fjällena. Jag och Carina ska åka iväg till Kittelfjäll på typ en konferensresa genom lärarförbundet. Dom pröjsar för allt så varför inte. Ska bli skönt att få koppla av en smula och kanske inte tänka på plugget alla timmar på dygnet.

Var så stressad inatt att jag bara drömde en massa stressdrömmar. Måste hitta någonting avslappnande som jag kan sysselsätta mig med och inte bara ha plugg i tankarna. Kanske ska ta upp det där som kallas för träning och motion? :) Ja men det får bli ett nytt löfte från mig själv till mig själv. Börja motionera, inte äta så mycket skräp och då kanske plugget går lättare också. Vem vet? Jag ger det gärna ett försök.

Nåja, nu har snart Carina och Sara läst klart kapitlet och då är det min tur att arbeta, nämligen skriva ned allting de säger på datorn. Mycket bra arbetsfördelning tycker jag, eftersom läsa inte är min starka sida, utan jag skriver mycket hellre.

Lär inte skriva någonting innan jag kommer hem från fjällen, så ha det så trevligt i helgen alla små glada (och oglada för den delen) så hörs vi!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

 


110406- onsdag

Nu sitter jag ännu en dag och pluggar tillsammans med Carina. Tog en lite paus för att skriva lite granna. Vi gör för nävarande ett grupparbete om det politiska tänkandets historia. Ganska intressant och mer greppbart än vad vetenskapsteori någonsin kommer att vara.

Gårdagen spenderades också med plugg på Kulturmagasinet, innan jag åkte hem där Jennifer väntade. Slängde ihop en ganska god chili con carne, med lite sambal, sweet chili, massa olika kryddor, bönor, vitlök, lök, köttfärs, majs och röd paprika. Blev faktiskt ganska nöjd med den. Och min nya gryta för att inte att tala om den, LOVE IT! :D

Idag blir det som sagt plugg till ungefär halv 4, då blir det att åka hem, tvätta, plugga lite grann och sen städa lite grann tänkte jag. Skulle behövas dammsugas igen iaf. Jävla damsugarmunstycke som inte suger upp något. Nej, nu måste jag fortsätta innan vi sticker och käkar lunch.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Käre Platon, jag ska lära mig allt om ditt liv


110404- måndag

Nu var det fruktansvärt längesedan jag skrev något i denna stackars blogg. Jag har ingen direkt ursäkt, bara att tiden inte har räckt till, orken har inte infunnit sig och motivationen inte varit där.

Vad kan jag berätta om dessa månader som passerat då? Jo men jag har festat med damerna, jag har pluggat som en tokas, jag har haft praktik i 3 veckor, varit sjuk i 4 omgångar och ja, lever livet.

Den här dagen var sista dagen på praktiken och jag hade min sista genomgång för niorna. Var om utbud och efterfrågan idag och då tyckte jag att det gick riktigt bra jämfört med förra gången. När lektionen var slut och jag förklarade för klassen att det var min sista dag så fick jag en applåd av dom. Såååå söta :'D

Annars då, händer inte så mycket, är småförkyld, ska sitta på kulturmagasinet hela veckan och till helgen sticker jag till fjällen. Mycket härligt!

Nej jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer. Kanske fortsätter, men det var ju ganska roligt att skriva av sig (:

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Vill ha sommar, fest och ledighet!


RSS 2.0