Det löser sig

Ja, tacokochlov så gjorde det sig. Tack återigen Jennifer för att jag fick hoppa in på din lilla grej!

Har suttit och kollat på Topmodel, tror att anya vinner, eller det hoppas jag på tror jag :)

Nu ska jag snart sova, spela lite gh först :P

Men fuck!

Självklart så när man ska sätta sig ner och plugga, jo vad ser man. Att datorjäveln inte har något skrivprogram installerat! Självklart! Åhh, bara för att vi fick demo- exet så är det inte installerat! Irriterande. Då kan man inte skriva nåt! Fitta helvete! AAAAAAAAAHH!

Självförstöraren

Eller ja, det heter ju egentligen självlastaren, men det är kuuul o köra! Har kört i en timme nu ungefär och nu så måste jag verkligen ta tag i mitt pluggande. Det kommer inte gå bra annars! Pappa ville även att jag skulle knäppa lite kort där, så det gjorde jag, kul o framkalla på ett bygghärke? :O

Gissa vem som ringde mig förut, jo är det inte Timråik. Nu duger jag till hjälp! Hah! Jaja, ska jobba imorgon i en mobil kiosk och hoppas att jag gör ett bra intryck så jag får jobba fler matcher. Alla pengar behövs, för det kommer gå åt! studenten, baltikum, studentresa, mm!

Nej, plugga var det!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Mössprovning

Ja, idag så var det som sagt mössprovning. Det gick bra, tror jag ! Hoppas på det iaf. Tog royalpaketet och köpte ett par studentmjukisbyxor :) det blir nog bra.

Har även framkallat två nya bilder på bilden! yay, det blev ganska bra faktiskt.. Efter att vi hade prova mössorna så åt vi lite grann innan vi pratade hela tiden.Åkte hem med 1340 bussen  och satte mig här. Ska sitta och plgga nu. Religion och samhälle! ish!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Ny dator

Japp, nu har pappa äntligen fixat en ny dator. Härligt, då kanske man får någonting gjort på datorn!

Nåja, dagen har vart bra. Var hos mamma till 4, åkte in och lämnade victor på träningen innan vi åkte och köpte datorn. Fick övningsköra tillbaka och sedan hem. Åt lite när vi kom hem innan vi grejade med datorn. Sedan så såg jag lite på teven innan jag satte mig här.

Imorgon, mössprovning!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

.



Feeling so lonely
I'm not the only one
Separate me
My soul from my body

'Cause I'm in love with too many things
And I hate every thing

slapp dag

skulle egentligen behöva plugga inför skrivningen på Tisdag. Men idag har jag kollat på teven, spelat kort, spelat tvspel ätit god mat, sett på film.

Det är allt jag har hunnit med idag. Imorgon blir det plugg och ska hem till pappa. Hoppas man får köra självlastaren, det är kul. hihi. Nej vafan,

.



Memories they're following me like a shadow now
And I'm dreaming
And I've already suffered the fever of disbelief


I've seen your act
And I know all the facts
I'm still in love with who I wish you were
It ain't hard to see
Who you are underneath
I'm still in love with who I wish you were
And I wish you were here

Gröna Milen

Jisses vad bra den filmen är! Tänk att jag inte har sett den förrän nu. Ahh, vill se den igen, nu!


BLÄÄ

Att man tar sig tiden, åker in till Birsta och har pengar som man tänkt spendera upp. Tro fan att man inte hittar någonting. Så tillslut blev jag arg, tog lite ansiktsprodukter och köpte det ist. Blää, vill ha koftor, chinos och jeans. Men nej, inte idag! :S

Dagarna som gått

Ja, nu har det ju blivit så at tjag inte orkat brytt mig om bloggen. Det är nästan ändå inga som läser den, men jag vet att jag kommer vilja läsa det senare. Nåja, nu har jag samhälle, men jag är själv så jag passar på att skriva lite blogg då.

I tisdags så åkte jag med far hem efter skolan för att hämta lite saker. Var hos han en stund innan jag gick hem och var där hela kvällen.

I onsdags så var jag först på skolan och framkallde bilderna, dom blev faktiskt ganska bra :) Jag vet nu vad jag ska ge far i present. yay! Sedan så gick vi ut till olika företag för att få sponsring till vårt projektarbete, men vet inte om vi lyckades. Det får tiden utvisa. Sedan så åkte vi in till Ica Maxi där vi handlade med hennes mor i säkert 2 timmar. Efter det så åkte vi hem till Jennifer där vi åt mat innan jag åkte hem. Fast bussen gick bara till Sörberge så pappa hämtade mig :) Somnade sött med dunkande fötter.

Igår så åkte jag först till skolan och sedan så åkte jag hem. Efter ett tag gick jag ner till pappa för att hämta lite mer saker och sedan så var jag hos han ett tag. Fick övningsköra lite, det gick bra. Sedan så hem och sova. Mysigt.

Imorse klev jag upp och duschade. Fikade och gjorde mig iordning innan jag åkte med bussen. Har haft samhälle nu, men det är inte alls lika roligt när man inte har Jennifer här. Krya på dig gumman! Nåja, om en halvtimme har jag religion och då ska vi se på Bruce the allmighty! Den är fortfarande rolig. Efter det så blir det birsta med Marcus och mamma. Har över 100 kronor i småpengar som jag måste göra av med :) Haha. Nej nu ska jag lyssna på Shinedown. Superbra!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Näe vafan nu får det vara bra

Nej, nu har jag bestämt mig för att ta upp det här med bloggen igen. Vet kanske inte om det kommer att fungera så bra i början, men man kan ju alltid hoppas :)

Idag så har jag och Jennifer som sagt bokat nästan allt till vår resa. Hälrigt! :D Sedan så såg vi på Bruce den allsmäktige på religionen och den är fortfarande lika bra.

Gårdagen spenderades framför datan med religionen. Blev tillslut klar efter typ 4 timmar, men hoppas det blev bra. Nåja, nu ska jag till pappa och äta och hämta lite saker, sedan ska jag hem och städa. USCH1

Måste även skriva svenskan, för jag har redovisning på torsdag!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

yeeeees

nu är hälften av allting bokat. Riga, Tallinn, here we come. Kommer förmodligen bli bästa tiden med en underbar kompis! Hell yes vad vi ska ha kul!!!!!

.

mupp

Indiana

Skola idag, fast hade inga lektioner. Gjorde klart brocshyren, blev kung! Sedan indiana och delade på en deg, sedan så ringa runt to some different locations. Sedan hem, sova, äta och nu sitter man här!


Solarium

Dagen har gått. Skola, solarium, wienerbröd, mat hos pappa, sitta här. Det var min dag det.

Buss

Ja, bussturen imorse var lite utöver det vanliga. Svängde ut från laxen som vanligt och då så krängde bussen till. Tydligen hade en gammal skruttbil med en fetlagd man och hans fru och dotter kört in i bussens bakdäck. Jaja, det blev ett himla hallå och sedan en kvart senare var allt som vanligt igen. Haha.

Skoldagen, ja, åka dit och sen hem. Värdelöst. Kom hem har inte gjrot nåt. Sovit. Ska kanske ut till Åstön och knäppa kort, kanske. Nåja.

Skit samma!

...

Listen
To the song here in my heart
A melody I start but can't complete

Listen
To the sound from deep within
It's only beginning to find release

Oh the time has come for my dreams to be heard
They will not be pushed aside and turned
Into your own all 'cause you won't listen

Listen
I am alone at a crossroads
I'm not at home in my own home
And I've tried and tried to say what's on my mind
You should have known -

Oh

Now I'm done believing you
You don't know what I'm feeling
I'm more than what you made of me
I followed the voice you gave to me
But now I've gotta find my own
You should have listened

There is someone here inside
Someone I thought had died so long ago
Oh, I'm screaming out and my dreams will be heard
They will not be pushed aside or worse
Into your own all 'cause you won't listen

Listen
I am alone at a crossroads
I'm not at home in my own home
And I've tried and tried to say what's on my mind
You should have know

Oh, now I'm done believing you
You don't know what I'm feeling
I'm more than what you made of me
I followed the voice you gave to me
But now I've gotta find my own

I don't know where I belong
But I'll be moving on
If you don't, if you won't

Listen
To the song here in my heart
A melody I start
But I will complete -

Oh

Now I'm done believing you
You dont know what I'm feeling
I'm more than what you made of me
I followed the voice you think you gave to me
But now I gotta find my own
My own

....

Nej, nu checkar jag ut! Jag hatar människor som lovar en sak, praktiskt taget har bestämt sig, sedan så blir det inte. Fyfan, fyfan! Men så är det väl att vara Elina Evensson. 0% tur!

Det är väl lika bra att jag lägger av med skolan också på en gång, där lär jag väl få ig i allting. Lär inte förvåna. Jävla fitta hon är!

Nej, nu ska jag upp på ica och köpa en stor jävla godispåse och en cola, krypa ner i soffan och inte kliva upp. Fyfan, jag orkar inte gå på skolan!

..

what do you do at night when you are feeling like it is no one there for you? what do you do the days when nothing is going you way? if that is your every day life, what would you do?

if you wake up every day and it feels like you have nothing left living for, and all you want to do is crawl back in bed, how do you go on? if every day is a struggle just to finish, is your life worth living?

don´t belive in the frame that is surrounding them, it is just wall, and underneath this wall is a fragile people, that just want to sit home in it´s room and cry her heart out. Those bright shining eyes are seeing a different show, a show so dark and painful.

They just live for the people that they love.


I just live for the people that i love.

Dagen

Idag så vaknade jag runt 12. Sedan så gick jag, mamma och Victor ut o delade ut hans reklam. Sedan gick jag ner till pappa, sedan övningskörde jag. Hem, äta, ica, datorn, film!

Nu ligger jag här. Gonatt

Alanya 08

Ja då ska jag börja med att berätta om min underbara resa tillsammans med Lovisa ! Ska bara säga att det var otroligt kul och det var hälrigt att komma bort från kalla Sverige ett tag.

Lördag 30 augusti

Den dagen gick åt till att packa och umgås med familjen. Klockan 6 så släppte pappa av mig vid flygplatsen och vi gick in. Gjorde allting med incheckning och sådär. Allt gick superbra. Planet var en halvtimme sent, men det gör inget. På planet så var det turkiska flygvärdinnor, vilket gjorde att man inte hörde ett ord av vad dom sa. Vi kom fram till flyplatsen runt halv 2- 2. Var typ först med att få bagaget och gå ut till bussen, så själva resan dit gick underbart. Kom till hotellet klockan 5 på morgonen. Då var det bara slå ihop sina ögon och sova.

Söndag 31 augusti


Vi tog en liten sovmorgon denna dag, med tanke på vilken tid vi hade kommit till hotellet. Men efter frukost så gick vi ner till stranden. Det var underbart varmt i luften och i havet. Så det var bara att njuta. Dock så satt vi under parasollen denna dag, eftersom det var så otroligt varmt. Vågorna var stooora, och då menar jag stora. Senare på kvällen efter att vi ätit middag och sådär, så gick vi ut. Vi gick till baren Cabana där vi tog en drink och kollade på underhållningen. De hade någon breakdance grupp där som var extremt duktiga. Efter några timmar där så blev det hemgång.

Måndag 1 september

Klev upp och åt frukost. Efter det så tog vi en taxi in till staden där vi mötte upp Jennifer och Alex som varit i Turkiet sedan onsdagen. Vi gick omkring och strosade samt kollade på saker. Hittade en parfym som jag tyckte väldigt mycket om, så den fick följa med. Avslutade med en lunch på ett ställe. Tänkte att man skulle prova den berömda kebapen, men den var inte så god. Kanske med de rätta tillbehören, men inte som det var där. Efter det så åkte Jennifer och Alex hem till sitt hotell och vi drog iväg till Detur. Där beställde vi oss för att gå till ett hamam dagen efter. Vi hann även ner på stranden ett par timmar innan det blev utgång. Besökte restaurangen och baren Oscars för första gången. Dock så blev det väldigt lugnt denna dag, eftersom vi inte mådde speciellt bra.

Tisdag 2 september

Klev upp och åt frukost. Efter det så blev det stranden några timmar innan vi gick till ett ställe och åt lunch. Efter det så tog vi en taxi till Kleopatra Hamam. Det var den mest underbaraste upplevelesen jag varit med om. Först så klädde man av sig allt, förutom bikinitrosorna. Därefter gick man in i typ som en ångbastu där det var extremt varmt och man svettades som en gris. Inne i denna ångbastu var det som ett stort stenbord i mitten.Denna var ännu varmare. Man lade sig sedan där och då kom det en dam som först peelade hela kroppen, tillochmed anisktet. Sedan en snabb dusch. Sedan lade man sig på andra sidan om stenbordet. Då fick man först skum över hela kroppen som masserades in. Det luktade gott och man blev gudomligt len efteråt. Efter detta så fick man gå ut ur rummet, med en varm handduk runt kroppen. Efter några minuter så fick man en helkroppsmassage. Ah! Det var helt underbart, det är ett måste om man åker dit ner. Efter att vi varit där så drog vi ut denna kväll, först Oscars och sedan in mot hamnen.

Onsdag 3 september

Denna dag spenderades först på stranden hela dagen. Sedan så mådde inte jag särskilt bra så vi gick inte ut, utan vi gick ner på stranden. Det var supermysigt. Det blev en tidig kväll.

Torsdag 4 september

Solade och badade hela dagen. Kvällen spenderades först på Oscars och sedan blev vi medbjuden av en bartender och inkastaren att åka in till hamnen så det gjorde vi. Det blev en lyckad och en misslyckad kväll. Lyckad för att det var kul, men misslyckad för att jag fick en äkta turk. Bara ute efter en sak. Lovisa, jag behöver en Dax! Kom hem 5 på morgonen, så lite trött var man ja!

Fredag 5 september

Skippade frukosten idag och åt lunch. Sedan så gick vi ner på stranden hela dagen. På kvällen gick vi förbi Oscars där vi satt hela kvällen. Det blev inte utgång till hamnen pga sliskturken, och det var jävligt synd, för vi ångrade oss nåt så fruktansvärt sen.

Lördag 6 september

Klev upp och var alldeles superdeppig. Hade packat det mesta dagen före, men packade det sista på morgonen. Åt frukost och sedan gick vi på en promenad runt i området för att kolla en sista gång. Sedan så kom bussen och hämtade oss halv 12. Allt gick superbra på flygplatsen och nä vi väl landade i Sverige var vi 5 minuter tidig. Kom hem till mamma, gjorde inte så mycket utan somnade ganska fort.

Det var min och Lovisas semester i korta drag. Det var underbart och jag längtar tills vi åker nästa gång. Sutdentresa,

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Birsta

Igår efter skolan så åkte jag, Jennifer och Lovisa in till Brista. Först åt vi på Max och sedan blev det skopunkten. Köpte ett par skor där. Köpte även en kofta på Vermoda, ett par chinos på Gina och ett par vantar på Indiska. Tror det var allt jag köpte :) Efter det så åkte jag hem och åt, sedan blev det filmkväll med mamsen.
'
feelings don´t do you any good.


BLÄ

Less på att blogga, eller kanske inte på att blogga, men att skriva.. Uschusch.
Bussresan idag var jobbig.. Verkligen, inte många gånger den är så. Tror nog att min blogg kommer att bli en mörk en framöver, enjoy!

Hate theese feelings I have. They are all over the place.


Restart

Ja, det kanske är dags att ta upp det där med bloggen igen ? Haha, jaja. Ett inlägg med bilder och text om resan kommer senare.

Sen jag kom hem har jag gått i skolan. Och ja, jag är fortfarande skolless, meen förhoppningsvis så blir det bättre. Igår delade jag och Jennifer på en deg på Kebabhouse. mums i say. just nu mumsar jag på lite icecream, yummie! HÖRS!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

BUHU!!!


JAG VILL TILLBAKA! VILL INTE VARA TILLBAKA I KALLA SVERIGE OCH SKOLAN! TA MIG TILLBAKA!

RSS 2.0