We are masters of illusions

Idag så vaknade jag av att mamma kom in och skojsade lite. Klev då upp och såg mest på teve. Fikade och gjorde mig iordning och sedan så åkte vi till birsta.

Var på apoteket, systemet, plantagen och willys. Det var trevligt, jag, Marcus och mamma. Mysigt. Sedan så var det bara att skjutsa Marcus till sjukhuset och hämta upp Daniel. Då åkte vi hem och sedan så handaldae vi lite och solade innan vi tillsist hamnade hos mamma och pappa.

Blir en kväll här hemma, kanske inte det optimala? Men det duger, är faktiskt glad för varje ögonblick jag har tillsammans med min familj, då det kanske inte har varit det optimala de senaste åren :) Så jag går emot trnden, jag super inte på sista. Eller kanske lite ? :P Men inte så mkt iaf. Nej nu ska jag gå och äta.

Ha en trvlig sista april!

/ ElinaAnnaErikaEvensson
image74
Älskar er väldigt mycket ♥

make a holy promise

Nu har ännu en dag gått. Och denna dag har itne gått i många knop. Nej, verkligen inte. Slöat och tagit ett bad, det är min Tisdag. Nej nu ska jag titta på Dh och sedan så vet jag itne vad resten av kvällen har att erbjuda !

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Its a beat that will never stop

Efter senaste blogginlägget så har vi fått igen psykologi rapporten och tema veckans alla papper. MVG på alla tre saker. NIIIIICE! Så stolt över mina flickor och mig själv. Så nu kan jag skiita i det där jävla svenska skiten som gick rakt åt helvete. Men jag hatar han fortfarande!

Jag gick hem tidigare idag, i know, i´m bad. Nejmen jag gick hem och tog1427 bussen. Lyssnade på min musik och höll på somna, as usual. När jag kom hem så var det bara att kolla på teven en stund, innan jag gick ner och hämtade tvätten. Sedan var det mat. Fisk :S Men det funkade. Nej nu ikväll vet jag inte vad jag ska göra, bara ta det lugnt i guess. Kanske tar en promenad lite senare, vi får se.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

 

i've got seventeen seconds on in my room tonight

Nu är vi äntligen klar med vår geografi. Är faktiskt lite stolt ^^ Vi har bara suttit och gjort det, och nu är min dator typ död, så jag kan itne göra nbågon samhälle. Men det går bra ändå. Ska kika igenom geografin bara. Ska sluta tidigare idag, för att vi vill det ;) hehe. Neej, nu är den snart död, men jag uppdaterar senare!'

/ ElinaAnnaErikaEvensson

i don't know where i'm going but it's going to be far

I morse när jag valnade så kände jag hur mycket jag ville ligga kvar i sängen. Men jag kunde inte svika tjejerna. Så då var det bara att kliva upp och göra sig iordning. Mötte upp Lovisa och åkte med henne och hennes sötmami tull skolan. Kom hit och sitter nu i Offside och skriver klart geografin. Såg att Jennifer har skrivit blogg, så då smög jag in med ett inlägg också..

Ikväll vet jag inte vad som händer. Förmodligen så tar jag det bara lugnt. Skönt!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


geoograaafi

Åh, nu är jag slut efter dagen som gått. Sedan senast jag skrev så har jag suttit i sängen och pluggat geografi skiten, kikat på teven, snackat med folk och varit allmänt seg. Har även en huvudvärk som vägrar släppa. :S

Nåja, nu ska jag sova så man orkar kliva upp imorgon. Halv 8 vid Lasola. I´ll be there!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


when fighting for a better cause

Ja, efter denna samhällslektion, var det då dags för italienska. Inga sura miner ifrån henne osv. Vi pluggade på och jag, Lovisa och Jennifer hade något jävla fel. Tror att vattnet var spetsat, för vi skrattade åt allt och ingenting. Och, Jennifer fick rida på min rygg, hon som har längtat. Ni skulle ha sett ögonen på henne. Som ett litet barn på julafton.

När dessa lektioner var klara, så var det bara att ta bussen hem. Kom hem och gjorde lite mat. Fick då ett samtal från älsklingen. Not good news if I say so. Aja, efter det så satte jag mig vid datorn, men hade så ont i huvudet, så jag sov en stund. Sedan var det teven som gällde innan jag satte mig här igen.

Ska skriva klart geografin helvetet och sedan är det Prison Break! :D Efter det är sääääängen som gäller!

/ ElinaAnnaErika

We fight alone and then we get what we want

Idag så vaknade jag av att klockan ringde. Ville verkligen snooza, men hade ställt den så jag hann inte. Så då var det bara o kliva upp. Fikade och packade osv. Sedan bar det iväg till skolan. Hade engelska nationella på morgonen. Det gick bra, tror jag iaf. Efter det så spelade vi lite kort innan vi gick till gympan. Började byta om då det kom in en kille, Jennifer stod i bara tröja och trosor, så det var lite roligt. På gympan var vi ute o gick. Det gick bra tills det sista partiet, så det var en djävulskt jobbig uppförsbacke. Höll på att ta död på mig. Elina = Kondis? Nej tror inte det va.

Sedan hade vi lunch och nu sitter vi då och har samhälle, men det går inte så bra. För jag har ingen energi att lägga ner på samhällen nu, för vi har både svenska, naturen, geografin och samhällen. Så det lär bli att det blir mycket på slutet, men vtf.

Ska nu kittla sönder jennifer genom att röra på hennes lår och vifta med mitt spermafinger! ;)

/ ElinaAnnaErikaEvensson

A catastrophic misconception of light

I söndags så vaknade jag runt 11 och klev upp. Fikade llite granna  innan jag spelade lite supermario. Klarade alla bossar, så nu är jag på sista bossen! Nördade det ett tag, innan jag o daniel klev upp. Vi gjorde inte speciellt mycket förutom att dega framför datorn osv.

Runt 6 så skulle jag övningsköra. Fick köra till Nacksta och hem. Det gick superbra! Är  faktiskt riktigt stolt! Sedan efter det så hoppade jag av hos mamma och kikade på teven. En lugn söndagkväll.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Crashing through the walls of time

I lördags så vaknade jag väldigt tidigt. Klockan var nog 9 ungefär när jag klev upp. Gjorde pappa sällskap nere i soffan, sedan fikade jag. Efter det så gick jag upp en stund och spelade Spuermario. Det är superkul. Sedan runt 12 så vart jag som död. Helt borta. Fattar inte vad som hände, var bara så helt slut. Men iaf runt 4 så klev jag upp och hjälpte pappa på gården. Eldade, krattade och rev bort en trappa. Blev klar runt halv 7 och då grillade vi hamburgare. Mumma!

Efter det så var det film och mys med loverboy som hägrade. Pappa stack på b-fors parken och jag somnade sött runt 11.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

hueheheh

image73
why does it sometimes feels like the world is against me?
gosh, i hate theese odd feelings i have,
i need to figure them out, help me.

I've wrestled with the understanding

Idag så vaknade jag klockan halv 7 och klev upp. Gjorde mig iordning och fikade lite snabbt innan jag gick för att möta Lovisa. Åkte till skolan och hade geografi, men tränade då bara på historian. Sedan var det historia, då det var muntilg redovinsing. Vi var grupp nr 6 och vi var klart bäst! :D Det gick faktiskt väldigt bra. Efter det så började dock min mage gnälla att den var hungrig och blev ganska irriterad ett tag.

Sedan var det lunch och efter det var det psykologi. Då skulle vi redovisa vårat område det vi har gjort, och jag och Jessica hade gjort om samma sak, och jag var väldigt irriterad på det, så jag skulle ha sista ordet. Så det blev lite kamp där. Aja, efter det så hade vi svenskan och den ska vi inte ens nämna. Slutade med skitprat om läraren och att tjocka sönder under ett täcke.

Sedan så slutade vi och vi åkte hem. När jag kom hem så kikade jag lite på teven innan jag gick ut och solade. Låg en halvtimme innan mamma och pappa kom hem och då så solade jag lite till. Följde sedan med mamma till ICA och sedan åt vi. Mumma, grillat! :D Efter det så satte jag mig här och nu har jag uppdaterat bloggen iaf. Inte för att jag har några läsare, men vtf. Nåja, ikväll blir det Daniel osv. :)

/ ElinaAnnaErikaEvensson

image72
Bjuder på denna bild :) Från i lördags!

I could not find your words anymore

Igår så vaknade jag klockan halv 8. Var väldigt trött, men packade min väska, satte på mig gåskorna och gick till mamma. Vi skulle nämligen ut och gå. Kom dit, och vi gick nästan på en gång, gick först ner till OK, och sedan gick vi till skäggsta. Det var superskönt att röra på sig! :D Mysigt!

När vi kom hem igen var det bara skynda sig in i duschen, fika och göra sig iordning. Hann med bussen och åkte till skolan. Gjorde inte så mycket första timmen, tänkte tillbaka på gamla barndomsminnen. Efter det så var det lunch och sedan var det historia. Hann bara med en redovisningsgrupp och sedan var det modevisning. Den var skitbra och väldigt bra arrangerat! :D Därefter hade vi geografi, men han hade bråttom att se den andra visningen av modevisningen, så vi smet och hann med en tidigare buss till staden.

Kom dit och gick omkring en massa. Hittade dock en klänning och ett par skor åt mig själv, och sedan även present till Daniel. Det blir nog bra. Åt även på subway och en mjukglass. Var där i nära 4 timmar innan vi åkte hem. Hade riktigt ont i fötterna när jag kom hem. Körde hem ifrån ip, men det gick kanske inte lika bra. Spelade lite kort, fick dock storstryk av brodern. Sedan så tränade man redovisningen med Lovisa och sedan var det sängen som gällde.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Break down the beautiful, rip up the sad

När jag nu kom hem så gjorde jag inte så mycket innan Daniel kom ! :D

Då gick vi ner till båten och kikade på den, medan pappa slipade den. Gick även in och tittade! LÄNGTAR som fan nu! Efter det gick vi ut till bastun, där vi stod och myste ett tag. Efter det så åkte vi hem igen.

Spelade lite kort, innan jag övningskörde. Det gick skitbra! Körde gamla motorvägen, motorvägen, timrå, parkering, motorväg, hässjö, torsboda och hem! :D Det gick såå bra ! Är riktigt stolt. Efter det så var det greys och sedan blev det kvällen för oss. Somnade väldigt fort.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

we can't fight the change

Fanihelvete vad trött och less jag är. Vill bara åka hem och lägga mig, men får man det ? Nej, utan man sitter vid denna förbannade datorn ändå!

Har lämnat in psykologin och har gjort lite geografi, men det är så förvirrande allting. :S

Åhh, nu ska jag gå och grubbla över min egen trötthet. Här sitter jag o klagar, när Jennifer gumman får ta 28 tabletter om dan :O Nej fy skäms!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

your choice is who you choose to be

Idag så vaknade jag av att pappa kom in i rummet. Låg kvar en stund till innan jag gick upp o fikade. Gjorde mig iordning och sedan hade jag lite tid över, så jag och Victor nördade Supermario på gameboy! :D Vilka minnen..

Sedan så var det bara att traska upp o möta skjutsen. Det var Lovisa som körde, vilket gick finfint. Kom till skolan och har bara suttit med min psykologi. Den blev väl sådär. Om jag hade orkat hade jag kunnat skriva mer. Meen.

Idag så vet jag inte vad jag ska göra, förmodligen så ska jag vara med älskling :D Nej, nu ska jag gå och lämna in psykologin :D

/ ElinaAnnaErikaEvensson

sooova

När jag kom hem idag, så gick jag förbi mamma. Skulle då hämta upp anställningsblanketterna. Öppnade dem snabbt, och blev väääldigt glad över innehållet! Kan ju säga som så, att jag sprang hem av lycka!

Kom hem, var superglad, åt supergod mat. Sedan satte man sig vid datorn, men tittade ut på solen. Så då var det bara sätta på sig kläder och ut o gå. Eller ja, sprang en liten bit, dock så halvdog jag då. Gick med marcus till en pir och sedan tillbaka till pappa som slipade båten. Gick därefter upp mot gullfiber, upp där in till mamma en sekund och sedan hem . En skön tur. Efter det var det duschen och teven som gällde. Såg naturnollorna och DH! Mktmkt bra! :D

Sedan dess har man suttit här. Har gjort lite psykologi, och nu är jag så trött att jag inte ens kan hålla mina ögon öppna, så det blir nog sängen nu. Ska upp tidigt imorgon också! Plugg för heeela slanten! HÖRS HEY!!!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

just a minute

ska alldeles strax gå till bussen. Men först tänkte jag bara smit in med ett litet inlägg.

Hade betygsamtal i Engelska idag. Låg på ett starkt VG, vilket jag faktiskt är nöjd med! Hör och häpna! :) Aja, vi har iaf fått ett nytt område som vi ska hålla på med. Vi ska syssla med engelsk film och altt som hör därtill. det blir nog ganska tråkigt, o det ska vara inlämnat samma vecka som allt annat skit is kolan, v.20.

idag har musten riktigt försvunnit ur mig och Lovisa. Dagens skolmat har verkligen gjort sin nytta. Man hänger inte med i förberedelserna inför Engelska Nationella B, man orkar inte ens skratta och man sitter lealös på en stol. Fyfan för skolamaten!

Fick även ett sms från mamma. Mina anställningspapper för TimråBo har kommit! :D Ska förbi och hämta dom när jag åker med bussen, som jag för övrigt måste gå till nu. HÖRS HEY!!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

leave a memory for me when you´re leaving

Igårkväll blev en kväll med mycket skratt och sjuk humor. Min farbror kom förbi, och vi spelade Chicago. Det slutade med att vi satt och asflabbade hela tiden. Det var skitroligt! :D Vi spelade tills klockan var 10 och jag skulle se på Piss´nBreak! Haha. Såg på det och sen var det sängen som gällde.

Idag så vaknade jag av klockan och insåg att jag ställt den en timme försent, vilket gjorde att jag missade dagens promenad. :/ Men jag gick upp, duschade, gjorde mig iordning och fixade. Gick sedan till bussen, där man umgicks med Jennifer, Ellen och Metro :) Kom till skolan och var själv med en dator på samhällen tills klockan 11 då Lovisa gjorde mig sällskap. Åt sedan äckellunch och sedan gjorde vi inte så mkt. Spelade lite kort och nu har vi geografi. Har faktiskt kommit en bit på vägen, YAy! :D Nej, nu är det bara skitengelska kvar och sedan hem, sola, äta mat, och PLUGGA!

Btw, Jennifer. På torsdag är det redovisning i skrivsalen, så vå rredovisning är säkert uppflyttad till på fredagen! :D Bara så du veet ;)

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Your shadow weighs a ton

Idag så vaknade jag väldigt tidigt, tittade på klockan och insåg at tjag kunde sova minst två timmar till. Lovisa väckte mig runt halv 8 igen, men jag sov till kvart över 8. Klev upp, fikade, gjorde mig iordning osv. Sedan kvart i 9 så gick vi till bussen.

Klev av i Tallnäs och gick till gympan. Fick veta om att vi ska ha tema veckor, 4 veckor framåt. Vi ska planera vå träning utefter det vi gör på fritiden osv. Aja, det blir väl kanske bra. Vi spelade badminton med J och L och de är ju liiite sura och konsitga. VI flummade på som vanligt. Aja efter det så duschade vi innan vi gick o åt.

Det var superäckliga biffar, BLÄÄÄÄ! Jag åt bara för att jag var hungrig. Men ja, sedan så har vi nu Samhälle där vi inte har kommit nånstans. Ska nu skippa italienskan och åka hem och skriva på psykologin. Nej, nu kommer Anna! Ciao!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

If I gave it all away for one thing

I morse så vaknade vi av att Lovisas alarm gick igång klockan kvart över 8. Så jag klev upp för att göra henne sällskap. Diskade undan allting osv. När hon åkte halv 10 för att ha match (stackare), så gick jag och kikade på teven. Gjorde inte så mycket fram till att mamma o victor kom hem till halv 1 ungefär.

Då så fikade vi och gjorde oss iordning för att åka till NCC. Gjorde det, sedan Lidl och birsta en snabbis. Sedan o kolla på victors match. Han var riktigt duktig idag, två assist gjorde han :D Aja, efter det så var det hem och äta. Sedan packa och så innan vi åkte ner till pappa.

Så nu sitter man här hos pappa. Gör inte så mycket. Ska gå ner nu tror jag. Ikväll är det Sanningens ögonblick som jag vill se! :D

/ ElinaAnnaErikaEvensson

I never had your heart

Igår så vaknade jag kvart i 10 av att Lovisa ringde. Då klev jag upp och gjorde inte så mkt. Väntade på att stumpan skulle komma. Hon kom runt kvart över 11, och då gick jag och duschade. Fixade iordning mig osv och sedan drog jag till folkan för att se på småstjärnorna. Var halvtrist, men Kiss var aboslut bäst! :D Aja, efter det så gick jag hem och en kvart senare kom Lovisa stumpan ner. Såg lite på teven och runt 3 började vi sminka och fixa oss. Höll på till runt 5 o då började vi med maten, för vi orkade inte vänta på Jennifer. Skärde upp alla grönsaker osv.

Runt halv 7 så kom äntligen Jennifer och då högg vi in på maten. Jävlar vad gott det var! Åhh, smällde i mig maten. Satt i ungefär en halvtimme med maten innan vi gick till ICA för att skaffa groggvirke och gotta. Gick sedan tillbaka hem och började med kladdkakan. In med den i ugnen och började med lekarna. Gjorde några extremt sköna moves där! Aja, vi försökte iaf supa ner Lovisa, vilket vi tillslut lyckades med.

Efter leken osv. fick hon sång och presenter. Hon blev väldigt glad och överraskad tror jag :) Sedan efter det så blev det en massa flum och sjuuuuka bilder innan Jennifer gumman var tvungen att åka hem. Någon timme senare så gick jag och Lovisa o lade oss, men hon kunde inte vara tyst. Hon babblade och babblade innan hon tillsut däckade/somnade!

Underbar kväll med underbara vänner! <3

Bilder kommer senare! :D

/ ElinaAnnaErikaEvensson


questions i´ll never ask

Ja, efter denna historia timmen så gick vi då och käkade lunch. Det var tacos och det var faktiskt väldigt gott. Efter det hade vi psykologi, då jag faktiskt fick lite granna gjort. Sedan hade vi svenska. Sjöng barnsånger såsom "mors lilla olle" och "idas sommarvisa". Aja, det var faktiskt ganska kul. Efter det så typ slutade vi. Och efter ett skrattanfall utan dess like, hahaa, så begav sig jag och Lovisa till bussen. Fast vi gick till Tallnäs så vi fick liiite motion iaf.

Väl på bussen, så tror jag att jag höll på somna ett antal ggr. Kunde inte hålla mig vaken. Aja, kom hem iaf. Gjorde inte så mycket innan pappa kom förbi. Åkte med han ner och hämtade lite kläder, skor och en elvisp som vi ska ha imorgon! :D

Sedan kom jag hem till mamma igen och då städade jag mitt rum. Så nu är det iaf fint :) Hehe, ja. Efter det så blev det mat. Kebabtallrik! Det var mumma! Sedan spelade jag och Victor lite xbox innan jag satte mig och skrev på psykologin. Har nu bara ett stycke kvar på faktan, sedan är det analysen, men den blir lättast, då jag ska tycka synd om mig själv. Haha, sopa man är! Aja, efter det så blev det lite teve och datorsittande innnan man nu sitter här.

Ska snart gå och lägga mig. Fullspäckad dag imorgon. Småstjärnorna, fixa mig, tacos, kladdkaka, booze, singstar, underbara vänner, några presenter! Ah, love the day! :D

/ ElinaAnnaErikaEvensson

make a smile for me

Idag så vaknade jag halv 7 för att kliva upp och säga hejdå till Daniel. Sedan var det fika och fixa sig som gällde. Dock när Victor skulle väckas så vusade sig att han hade lagt sig med huvudet där han har stegen till sin säng, så huvudet hängde utanför. Det såg superkul ut och jag o mamma skrattade gott.

Gick och ställde mig vid Lasola för skjuts av Lovisa till skolan. Kom hit och hade geografi. Gjorde ett diagram och lite andra småsaker, innan vi nu sitter på historian. Har skrivit klart allting så jag unnade mig att skriva blogg innan jag återigen hamna vid bubbles ;) Hehe..

Idag är det bara en lugn dag, förutom städning och inhandling för morgondagen!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

only if the feelings are alright

Idag så orkade jag inte gå på morgonen. Men jag klev upp klockan kvart över 8 och gick och duschade. Hade hur mkt tid som helst på morgonen, så jag tittade på teven och tog det lugnt. Superskönt. Gick till bussen klockan 10.

Kom till skolan och första timmen  hade vi redovisning i svenska. Var inte nervös utan mest irriterad, för att alla andra fick göra det i halvklass, medan vi fick göra det för helklass. Det gick dock bra. Skönt att ha den ur världen! Efter det så gjorde vi inte så mycket, hade lunch, där vi skrev lite grann på psykologin. efter det var det historia. Vi skulle ha behövt jobba med vår redovisning vi har nästa vecka, men fick istället lyssna på skitredovisningar. Seriöst, de sög totalt. ! Så jävla mycket bättre vi kommer att göra! Sedan satte vi oss och skrev klart det sista på biografen. Efter det var det geografi, där vi skrev, fast det går inte så bra, eftersom ingen av oss har skrivit något liknande.

Men mitt i geografitimmen kommer vi in på bilar. Åhh fyfan vad vi skrattade, Jennifers tårar bara sprutade. Det slutade med att hon och jag satt och ritade i paint, skortbilen! :D haha.. Sedan så gick vi till bussen och vi hoppade av i Timrå och jag till TimråBo.

Kom in och fick prata med denna Per. Han förklarade vad man skulle göra. Jag ska sitta i receptionen, hyra ut lägenheter, arkivera osv. Ska jobba från 0750 till 1630! Det kommer bli bra ! Han ska skicka ut antsällningsblankett till mig senare! :D YAA!

Efter det så tog jag en 201 till Torsboda och sedan gick jag till Söråker, fan vad skönt det var! Tog tillochmed av mig jackan. Kom dit och mötte älsklingen. Gick hem och lagade mat, pyttipanna! haha, ja, efter det så trg jag en powernap på 2 timmar! :O Vaknade runt 8 då vi gick med soporna och då fick jag för mig att gunga. Så vi gjorde det ett tag, innan jag insåg att jag är höjdrädd. Hehe, då gick vi in och satt vid datorn/teven innan vi myste och sov!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

image71
our beautiful car!


just then i looked into your eyes

Naturkunskapen idag var rena döden. Jobbig och tråkig. Men hur kul är det att prata om matspjälkning. Aja, men vi tog oss igenom timmarna oskadda.

Efter det så åkte jag bussen in till stan och mötte Daniel. Gick omkring en liten stund innan vi åkte hem till honom. Väl där så pratade vi skit med Maud, medan hon gjorde mat. Åt sedan, korv och mos. (: Efter det så låg vi och kollade på teven och myste innan jag var tvungen att åka hem.

Vi bestämde oss för att gå till navet. Det var jättefint väder och det var underbart att gå. Det är kanske 3-4 kilometer, så gick iaf lite grann :D Kom in till stan på ungefär 20 minuter. Satte oss och väntade på min buss och när den kom, sa vi hejdå. Men dock så upptäckte jag att jag inte hade något batteri i Ipoden, så det blev en tyst bussresa hem.

Kom hem halv 9, då jag skruvade ihop en pall som min teve står på nu. ;D Sedan så satte jag mig vid datorn och gjorde inte så mycket. Kollade på antm och satc. Fan vad förkortningar man har nuförtiden då :O Vid halv 10- 10 tiden, så fick jag ett samtal. - Hej, det är Göran Jansson, din gamla historielärare. Fan vad paff jag blev! Det visade sig att han rekryterade folk till han frus jobb. Det visade sig att han var intresserad att ha mig till ett receptionsjobb på TimråBo. Åhh, vad bra! :D  TACK JENNIFER! Göran ville att jag skulle ta i kontakt med en på TimråBo så fort som möjligt. Så jag bestämde mig för att göra det imorgon!

Gick och lade mig vid halv 12.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


When you see me leaving baby just let me go

Vaknade imorse av att Lovisa kom in i rummet. Klev då upp och gjorde mig iordning för skoldagen. Flummade omkring lite med Melissa innan dock. Gick till bussen och åkte den till skolan.

Kom dit och Jennifer lover har kommit tillbaka efter sjukdomstiden. Efterlängtat! Sedan så hade vi psykologi. Fick tillbaka mitt prov jag gjorde för ett antal veckor. Fick 26.5/34.5! Skitbra! Efter det så fortfatte vi med våra rapporter! Det går inte speciellt bra, men jag försöker iaf. Sedan så hade vi lunch. Spagetti och köttfärsås. Mumma! Åt som en häst, men ja. Sedan har vi nu haft vår jobbiga hål.

Har suttit och skrivit om KOL. Det blev väl ganska bra och sedan gjorde jag fårgorna och framsidor till girlsen. Det blev bra! :D Efter det så tänkte vi göra lite geografi, men drog iväg  tankarna om den kommande lördagen ! Planerade en massa och fixade en del saker nu! :D Kanon det kommer bli.

Skriver mer sen, lovers!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

when we all need a friend

Gjorde snorgoda negerbollar förut. Åt dock bara två ^^ Sedan så kollade vi på teven hela kvällen och nu så sitter man här. Ska sova alldeles strax.

/ ElinaAnnaErikaEvensson



This is for you, the best friend a girl could eve have! ♥

Honey, i know you´re hurting right now, but don´t worry, you have a friend here. I love you baby, and if you ever need to talk, i´m here, day or night. You are a star in my eyes and I don´t know why anyone want to hurt you like this, but i´m here, if you want ha shoulder to cry on, someone to talk to. Sweetie, I love you, and someday you´ll have everything.


To breathe in fire and know I'm free

Igårkväll så mötte jag älsklingen vid halv 10. Gick hem och myste på innan vi somnade runt halv 12.

Imorse så vaknade jag av klockan, men somnade om en lite stund innan Lovisa kom in i rummet. Klädde på mig lite snabbt och sedan drog vi ut. Gick till Skäggsta och tillbaka. Det var faktiskt rikitgt skönt! :D Gick på ungefär en timme. Sedan duschade vi  och efter det så väckte jag Daniel och vi åt frukost. Åkte med 10-bussen till skolan. Första timmen var samhälle, men då var Anna borta, så vi jobbade självständigt. Läste igenom all fakta jag har och sedan hann jag inte så mkt mer. Gick sedan och åt mat. Fisk var det, men det gick för att det var filsås till. Vi kom då på att vi hade mentor, så vi skyndade oss till den. Visade sig då att jag hade utvecklingssamtal. Aja, det gick väl bra, pratade betyg och matte.

Efter det så hade vi geografi, då vi jobbade asset av oss. Fast man behövde inte lämna in idag, vilket var skönt. Men aja, sedan så kom det fruktade engelskatimmen. Vi skulle ha engelska grammatik slutprov idag. Men första timmen fick vi att träna, men jag spelade kort ist. (A) Sedan kom provet, skrev det som kom upp i huvudet först. Var klar på 20 minuter så då kunde jag och Lovisa ta en tidigare buss hem.

Klev av i Söråker, gick på affären, mötte pappa. Kom hem, åt mat, sa hejdå till Lovisa och nu sitter man här. Ska baka chokladbollar med min bror. Får se om jag äter nån :O

Ikväll är det DH som gäller och lite plugg.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

image70
från i lördags. Caroline, Kim, Crille, Jag, älsklingen ♥

wiho

´Älsklingen kommer ikväll! :D


The obvious heart waits here to heal

Idag så vaknade jag klockan halv 9. Hade precis drömt att Lovisa kommit och sagt att det inte var någon gympa och vi kunde sova vidare. Men den kalla sanningen sved i ansiktet. Lovisa kom förbi och jag gjorde mig iordning. Åkte sedan med bussen in.

På gympan hade vi styrke, och ja, det gick ju som det gick. Men jag gjorde det iaf, är stolt för det :) Aja, vi hade det ett tag innan jag och Lovisa gick och duschade gjorde oss iordning. Sedan så gick vi på lunch. Potatisbullar med lingonsylt stod på schemat. Gott var det. Efter det så hade vi Samhälle och där hade vi en liten genomgång. Efter den fixade jag svenskan och lite granna. Efter det så skulle vi ha italienska, men hon dök inte upp, så vi gick.

Åkte bussen hem och satte mej här. Lovisa följde med mej och vi gjorde inte så mkt. Planerade inför helgen osv. Ska bli väääldigt trevligt. Aja, nu ska jag kika vad som finns på teven och sedan blir det plugg. HÖRS HEY!!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Now that I know there?s no place left to hide

Igår så vaknade jag klockan halv 9, törstig som jag vet inte vad. Gick upp o drack vatten och gick och la mig sen igen. Vaknade klockan halv 11 igen och var lika törstig. Men då väckte jag älsklingen och vi låg och prataade någon timme innan vi gick upp. och fikade. Åt lite kladdkaka och mackor innan vi låg och kikade på teven hela dagen. Klockan 1515 så skulle jag åka hem.

Satte mig på bussen och åkte till Timrå. Väl framme så vänntade jag på pappa och sedan åkte vi och hämtade Victor från träningen. På vägen hem så beställde vi pizza, så jävla gott. Hämtade upp dom och åkte hem. Fyfan vad gott det var. :) Efter det så spelade jag och pappa kort och efter det så packade jag iordning innan jag åkte till mamma.

Där så gjorde jag inte så mkt. Såg på 40 year old virgin. Rolig! :D Somnade halv 12!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Cause laughing lovers can overcome their closest demons

Vilken kväll alltså!

Efter att jag hade loggat ut så gick vi ut och tog emot folket typ. Vi pratade mest då, innan vi väntade på maten. Sedan så satte sig, jag, Daniel, Alexandra, Mickis, Caroline och lill Jonathan att äta. Supergod mat. Sedan så började vi dricka och ha kul. Hade en tävling med Keda om vem som skulle däcka först, och eftersom jag inte gjorde det så vann jag :) Aja, runt 9 så gick jag, älsklingen och Crille ner på ICA för att köpa dricka. Då hände det lite saker, men som sagt. Så tycker jag iaf. Ska inte peka ut någon för jag vet inte vad som hade hänt men wtf. Aja, runt halv 10 så kom Kim och efter det så började vi med Singstar i think. Eller nej, jag och Daniel smet in på rummet en stund och hade mysigt :) Sedan runt 1 så kom vi tillbaka och jag och Caroline ägde ut alla på Singstar. Ett obeskrivligt team! Satt där och sjöng i säkert i 2 timmar innan jahg gick och lade mig runt halv 4.

/ ElinaAnnaErikaEvensson


ska jag leva som jag vill

ja, nu sitter jag då hos Daniel. Efter att jag klivit av datorn hemma ås fixade jag mig och packade osv, innan jag tog 1534 bussen. Bussjäveln var ju inte lite jobbig, skulle hålla tidsplanen till 100%. fan vad jobbigt det var, men med bra musik går allt :) Bytte buss i Stan och fortsatte hit.

nu ska vi se vad kvällen har att erbjuda. See you later

/ ElinaAnnaErikaEvensson

No longer living, just a shell of what I dreamed

Ja, då tänkte ju jag komma med ett superbra erbjudande !

gratissms är underbart för dom som inte har så mycket pengar på telefonen (jag har aldrig pengar). Här får man två gratis sms om dagen och är då underbart om man vill komma åt någon person. Så det är verkligen en bra grej att bli medlem här.

Tryck bara på länken är ; http://www.gratissms.se/yvhssplkb9 så blir ni medlem i ett knäpp! :)

Ja och nu är det ju så att maninte ser länken, men det är bara för at tjag inte kan designen här och har glömt bort hur man ändrar det.. Haha, men ska bättra. Men tryck på det svart som är där. Det blir kanon det ! [;

I know now, this is who I really am

I morse så vaknade jag klockan 8 av klockan. Det var bara o kliva upp för att hoppa in i duschen. Sedan fika och klä på sig och sedan åka på Victors match. Det blev oavgjort och de var duktiga. Kom hem för ungefär någon timme sen kanske.

Sedan dess har man bara hållt på med den jävla filmanalysen. Usch, men tror den är typ klar nu :) Hoppas. Ska läsa igenom den på måndag osv. Hoppas hoppas..

Nej, snart så ska man äta lunch och sedan så ska man åka till Daniel, får se vilken tid bara. Måste fixa mig också. Ojoj, vad klockan blev mycket dådå. Jaja, vi får se hur det blir. Nej kanske måste börja med lunchen och inte sitta här och skriva meningslösa inlägg.

Uppdaterar imorgon i gues..

/ ElinaAnnaErikaEvensson


make your choice

Idag så vaknade jag upp av att jag inte kunde komma ur sängen. Alla muskler var som förlamad typ. Hade även sån jävla huvudvärk. Så jag somnade om, förlåt Lovisa för att jag dissade dej på bussen :'(

När jag vaknade halv 1 igen, så mådde jag bätte. Tror jag bara var helt utmattad, för skolan tar så mycket tid, och den jävla press jag har på mig själv. Hur fan kan man inte var nöjd med ett MVG? Aja, fikade lite då och tittade på teven, sen satte man sig här.

Jennifer loggade in och släppte den helt ohyggliga sanningen. Tror seriöst att jag kommer få en kollaps snart. Nog om det. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, eller nej? Jag måste plugga, göra min filmanalys, söka fakta om mano- depressivitet. Det är min fredag det.

Imorgon så är det Nickes 18-års fest, då jävlar tänker jag inte tänka på skola för 5 öre!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

a happy moment in our lives

Lovisa Nordlöf fyllde 18 igårrrrr! Grattis så jävla mkt gumman.
Äslskar dig ♥


scheduele for the coming weeks

tog den av jenniferlindh.bloggagratis.se

Vecka 16:

Måndag - Ta hem och göra klart kol uppgiften i natur

Tisdag - AGC prov i engelska

Onsdag -lämna in naturen

Torsdag -  förmodligen göra svenska redovisning
Fredag -

Lördag - Myskväll med Jennifer och Lovisa

Söndag -


Vecka 17:

Måndag - göra psykologin Italienska prov

Tisdag -     psykolign

Onsdag - Inlämning av psykologin

Torsdag - Muntlig redovisning historia

Fredag - Plugga geografi

Lördag -     -||-

Söndag -    -||-


Vecka 18:

Måndag - Nationella prov i Engelska

Tisdag - Inlämning av geografin

Onsdag - ledig

Torsdag - ledig

Fredag - ledig

Lördag -

Söndag -


Vecka 19:

Måndag: Plugga samhälle

Tisdag:        -||-

Onsdag:      -||-

Torsdag:      -||-

Fredag: inlämning av samhällen

så ursäkta mig om jag kommer tillbringa all min vakna tid vid pluggandet, för att ta sömntabletter för att kunna sova igenom dessa veckor. Seriöst, är helt utpumpad nu.. Hur kommer jag inte var dådå?


oh fuck!

Jennifer, vi borde verkligen fundera på den där bilolyckan.. För seriöst, orkar fan inte allting i skolan nu! Fyfan, ta mitt liv på en gång och låt mig slippa ångesten!

that´s the sound of your feeling inside

Kvällen igår var lyckad ! :D

Darling kom runt halv 11. Gjorde inte så mycket då, utan kikade lite på teven innan vi gick upp. Pratade och myste innan vi somnade runt 1. När vi vaknade imorse av klockan 10, så var det skönt. Låg kvar en stund innan vi gick upp. Jag gick och duschade och sedan åt vi mat och sedan så var det bussen som gällde.

När jag kom till skolan, några minuter sen, så gick vi och satte oss i en cell. Då vi skulle jobba med andningen. Pluggade som dårar tycker jag, och de sista 20 minuterna så spelade vi kort. Efter det så gick jag och Jennifer till bussen. Hoppade på den 1506 och åkte iväg in till staden. Smed en massa planer om Lovisas present. Aja, inne i stan så gick vi omkring och den första butiken var lätt bäst! ;) Aja, sedan så sprang vi omkring, och vi hittade allt till Lovisa! Är väldigt nöjd och hoppas hon blir det. :D Vi flummade omkring en massa på stan, provade korsetter på HM, HAHA, ja, så det kan gå, eller hur Jennifer? :) Köpte även två bikinis på Gina för 60 kronor! Glad man är.

Efter det så åkte vi hem med kvart i 7 busesen och klev av i Timrå, för byte. Sa hejdå till Jennifer och hoppade på 609. Prataade med Daniel hela vägen hem , så jag hade som sällskap ändå. Klev av och gick till mamma, där jag fick skjuts ner till pappa. Efter det så har jag sett på hockeyn innan jag satte mig här. Ska snart gå och lägga mig.

Imorgon fyller Lovisa 18! Kom ihåg! :D

/ ElinaAnnaErikaEvensson


No more lonely broken hearts

Idag så vaknade jag av att klockan ringde klockan halv 9, men låg och drog mig i 20 minuter. När jag drog upp persiennen, så drog jag en djup suck. Det var vitt på backen. Aja, gick ner och fikade och gjorde mig iordning. En viss Lovisa dissade mig, så jag fick åka bussen själv. Kom till skolan och hade samhälle. Fick tillbaka EU- rapporten. Fick MVG, men ja, här kommer det som många kan ha svårt att förstå. Är inte så supernöjd. Hon skrev, Fantastiskt Elina- som alltid! Det tar jag negativt, för hon får aldrig något nytt och ingen förbättring. Aja, sedan skulle jag ha skrivit bätte på 4:an. Men nog om det, om det var fler som läste denna blogg, kanske jag hade fått några kommentarer på det :) Haha, efter det så var det lunch. Äckelköttbullar! Aja, åt makaroner och sås.

Efter det så hade vi geografi, där vi satt och poppade macarena och spice girls. Haha, är man barnslig så är man. Men vi skulle ha gjort om Indonesien, men det blev inte så mycket. Efter det så hade vi engelska. Hade först ett hörförståelese nationella test prov. Gick åt helvete.. Hörde inte vad gubbfan sa. Men efter det så var det ett glosförhör, vilket också gick skit, men det var ju för att man inte hade pluggat dom. Aja, efter det så var det kortspel och vi kikade även hur en marulk ser ut. BLÄÄÄÄÄ! Efter det så åkte jag hem, fick skjuts av pappa :D

Kom hem, käkade, kikade lite på teven och satte mig här. Får se vad kvällen har att erbjuda. Daniel kommer ikväll, kasnke runt halv 11, eller nåt sånt ! :D Mys! Imorgon, sovmorgon till 1240 och stan med Jennifer Girl! :D

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Melissa

image69

gulligare finns inte ! ¢¾


nanana

1. hur ser din dataskärm ut? En vacker solnedgång
2. har du städat idag? nee
3. har du varit ute idag? aa, i pissvädret :/
4. vem ringde du senast? jadu, pappa tror jag
5. vad var du senast arg på? marcus, för att jag inte fick se Prison Break
6. vad har du för status på msn just nu? Online
7. vad har du ätit idag? till lunch, köttfärslåda, middag, ris o korvstroganoff
8. önskar du att du var tjockare?haha kan man bli tjockare än mig ? :O
9. hur många hus har du bott i? 3, lägenheter, 1 hus
10. är du medlem på last.fm? nee
11. lyssnar du på webradio? ibland så
12. bäddar du sängen? haha njae
13. har du lätt för att somna? ibland
14. snarkar du? hoppas jag inte.. pratar i sömnen dock
15. vad har du för startsida? microsoft sökning :O
16. har du ett sladdlöst tangentbord? absolut
17. brukar du ha högtalare när du pratar i telefon? nee,
18. vad lyssnar du på just nu? tystnaden
19. vad har du för ögonfärg? grön/blå
20. vill du tatuera dig? absolut!
21. vad har du för visningsbild på msn? en pic of me
22. vilka sidor/program är du inne på nu? blogg.se, msn.
23. laddar du olagligt ner musik? nee, helgonet själv :O:O
24. har du en egen ipod? aa
25. är du fet? aa
26. vad önskar du dig i julklapp? dono
27. ska du köpa prada mobilen? nee :S
28. har du sett filmen linas kvällsbok? yep, läst boken också ^^
29. är du emo? ohno
30. vad stör du dig på? falska människor
31. vad är emo enligt dig? olika
32. brukar du lyssna på hög musik? ibland så :)
33. vad gör du om dagarna? skola, plugga, daniel typ.
34. tycker du om popcorn?  jodå
35. vilken är din favoritläsk? hm, trocadero, cocca-cola eller fanta exotiska frukter
36. vad är din favoriträtt? grillat kött med potatisgratäng och sås
37. vad tycker du om raggare? ingen åsikt
38. vad tycker du om punkare? är lite rädd för dom :O
39. har du skärt dig nån gång? not on purpuse
40. är du död? duh?
41. är du osynlig? skulle vilja vara ibland!
42. filar du naglarna? ibland så.. om jag orkar
43. har du fräknar? lite på sommaren
44. har du posters på dina väggar? nee
45. vem är snyggast i My Chemical Romance? ingen
46. vem känner du som har haft mest mobiler? vet inte :S
47. vilket är ditt favoritämne? vet inte, har nog inget favorit ämne
48. vilket ämne hatar du? matte, italienska
49. vilket ämne har du bäst betyg i? samhälle
50. vilket ämne har du sämst betyg i? matte
51. favoritstad? jag gillar Luleå
52. favorit loka? hallon/ grape
53. cola eller cola light? cola
54. älskar du din dator? nee :S
55. är din dator bög? uh?
56. vad är ditt favoritplagg? hm, jag vet inte. nu kanske det är mina jeans
57. vilka affärer handlar du oftast i? gina, HM, dinsko
58. vart handlar du? i affärerna ?
59. favorit tv-serie? Criminal minds, prison break, greys anatomy
60. tycker du Top Model är roligt? jodå
61. vilken är din favoritbok? hm, vet inte. Kanske en blomma i Afrikas öken?
62. favoritfilm? dono really
63. vilken är den bästa musikgenren? olika
64. bada eller sola? både och, men gillar nog att bada mer ;)
65. katt eller hund? katt
66. åska eller sol? sol
67. vinter eller sommar? sommar ofc.
68. knarkar du? nej
69. röker du? nej
70. super du? ibland
71. äter du? aa, too much
72. snusar du? nee
73. röker vattenpipa? nee 
74. är MER gott? ibland
75. tycker du om salt? aa
76. har du kysst din egna spegelbild? nee?
77. vad tänker du när du ser din spegelbild? euuuuww, ta bort äcklet
78. ät en banan! öh, okej?
79. har du runkat nångång? haha nee 
80. använder du för mycket hårspray? nejdp
81. man ska borsta håret hundra gånger om dagen, gör du det? haha ne, glad om jag borstar den en gån :) 
82. favorit-säng? min egna, hos pappa
83. har du en snopp? ne, det tror jag inte.. vänta..
84. har du sovit i en säng på ett varuhus? nee
85. vill du ha sex just nu? nje
86. har du baxat någon gång? nje
87. favorit meny på donken? chicken mcnuggets i think
88. donken eller burger king? donken
89. svart eller vitt? svart
90. rosa eller grönt? grönt
91. död eller levande?
92. rädda joppe? vem är det?
93. tittar du på tv just nu? nee
94. skulle du kunna vara med i en porrfilm? haha ohno 
95. favorit-karaktär i simpsons? homer :)
96. skulle du kunna sjunga på allsång på skansen? nejnej
98. skulle du vilja gifta dig med marilyn manson? hellno
99. skulle du kunna tänka dig att ha sex med nån i blink-182? nejtack
100. städat eller stökigt? städat, men jag har alltid stökigt :S

look into your heart and you'll find love love love

Slut på ännu en vecka

Ja, idag så vaknade jag att någon kittlade mig under fötterna. Sprätte till och såg att mormor stod och skrattade åt min lilla stund av förvirring. Aja, klev upp då och fikade och pratade med dem. Efter det så var det tänkt att jag skulle åka till Lovisa, och för att fördriva tiden tills dess, så dansade jag och Victor dansmatta. Svettigt är det, men j*vligt kult! Såg även på Rasmus på luffen. Åh, underbar film. Längesen man såg!  Efter det så kikade man på gymnastiken, men somnade under den sista grenen. Vaknade en halvtimme sedan och upptäckte att klockan var mkt. Åt då mat och sedan så packade man och städade. Då ringde Lovisa, men vi bestämde att vi skulle vara med varandra någon annan dag. Efter det så åkte vi ner till pappa. Kom dit, gjorde inte så mycket duschade, spelade kort och kikade på teven. Ska snar gå och lägga mig!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

image68
Hit vill jag tillbaka!!! Lilla Sandviken, 2007! Och ja, det är jag :)


Hon är ensam och föll, trots yrkan hon nåd

Idag så klev jag upp när mamma ryckte upp mig vid halv 12.  Klev upp och testade klänningen som mamma köpt.. Åh, den är så underbar! En midsommardröm! Aja, efter ´lite längtan till sommaren, så klädde jag på mig och jag, mamma, pappa, och Victor åkte till NCC- hallen. Victor hade match mot Timrå,  och dom vann med 3-1. Efter det så mötte Daniel upp oss och vi kunde åka hem. Väl hemma så dansade vi lite granna innan det var mat. Spagetti och båtköttfärssås! Åh, vilka sommarkänslor. Satt och pratade sommar och båtsemester hela måltiden. Efter det så färgade jag mammas hår, och sedan tog jag en powernap med Daniel, Efter det så gick vi och hyrde film och löpte lite gotta. Såg på filmen och sedan åkte älsklingen hem. Såg klar på filmen och nu sitter man här. Ska snart sova är det väl tänkt. Har inga planer för imorgon! HÖRS HEY!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

But now I hold my head up high

what a day!

Tänkte då berätta lite granna om gårdagen, som var skitkul. Vaknade klockan halv 7 och gick och duschade. Gjorde mig iordning och gick till bussen. Mötte Jennifer vid eon parkeringen, as usual. Första lektionen hade vi geografi, och då gick vi till biblioteket och skulle skriva ut vår samhälle. Men så glömsk som man är så hade man inte ändrat formatet, så jag fick inte ut mina grejer. Ringde mamma och höll på, men det gick inte så bra. Aja, efter det så var det Historia. Fick tillbaka det jag hade skrivit om Fidel Castro, men vart inte nöjd med VG+ Kanske om hon hade gett nån bra förklaring, men icke. Aja, efter det så var det lunch och vi åt osv, och sen så skulle vi ha haft psykologi, men Enith var inte där. Så då tänkte jag och Jennifer att vi kunde göra svenskan lite tidigare.. Frågade då Jacob och det kunde vi, bara han fick fika i 50 minuter :O Då blev det så att vi inte "hann" ändå.

Vi traskade då hem till Jennifer och efter några hästfall och skratt, så kom vi fram. Vi gjorde inte så mycket, utan surrade mest och spelade så det kan låta. Sedan så gick vi och handlade åt oss själv och till hennes mamma, som är så superhärlig i think! :D Gick hem med tre fullastade kassar och sedan gick vi och åt. En kebabtallrik och en kycklingrulle med dricka blev det för oss. Jennifer fick dock en väldigt rolig hicka mitt iallt. Förlåt att jag skrattade, men jag kunde inte hjälpa det.

När vi kom hem, mätta och belåtna, så satte vi oss på hennes rum och började diskutera våra projektarbeten. Det hela slutade med.. ja, vad ska man säga. En hel massa skratt. Har aldrig i hela mitt liv skrattat så mycket tror jag, båda fick ganska fort huvudvärk av allt skrattande. Hallå? hallå, allå, å ? Är det du? du? du?

Efter det så var vi tvungen att gå upp för att pimpla vatten för att få bort huvudvärken. Bestämde oss då att vi skulle baka vår kladdkaka. Vi flummade ganska mycket här också, men efter ett tag så fick vi in kakan i ugnen. Vi satte oss då vi datorn och kikade omkring lite grann innan den skulle tas ut. När vi väl fick smaka första biten, oh my god! Jag har aldrig i mitt liv ätit så god kladdkaka i heeela mitt liv. Den var så gudomlig. Den var kladdig, och den var ändå inte för kladdig, det bara vattnades i munnen och man ville bara ha mer. Synd att man blev så mätt på den bara. Jag ger all cred till mjölken och Tutankhamun för att kaka blev så god som den blev.

Därefter så beslöt vi oss för att kolla upp våra respektive projekt igen och ge varandra ideér. Vi kikade bloggar, resor, fiskar och allt möjligt, i flera timmar. Sedan klockan 2340 så stod jag och väntade på bussen. Klev på och kom hem runt 20 över. Däckade i säng på en gång.

Jennifer, tack för en underbar dag! Utan rätt person, skulle det kunna blivit en tråkig dag, och du min vän, är den rätta för mig! <3

/ ElinaAnnaErikaEvensson


don´t look away

Idag så har det vart en slapp och jobbig dag. Aja, har pluggat mestadelen av dagen. Har även ätit mat och kikat på hockeyn. Nu har jag bara sista uppgiften kvar i samhällen. Måste även träna på texten till svenskan imorgon. Jaja, med nästan all sannolikhet kmr timrå åka ur slutspelet nu. Men aja! Hörs imorgon!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

make a list when you´re bored

Alla tjejer måste göra detta testet!

vem ringde dig senast? Daniel
vem kysste dig senast? Daniel
vem kramade dig senast? hm, Jennifer tror jag
vad har du för bh på dig just nu? En svart med blommor på
vad har du för trosor på dej just nu? Svart med blommor på
vad står det i ditt sjätte sms och vem är det ifrån? har inte telefonen här..
vad brukar folk få för intryck av dig? jag vet inte´
har du någon gång klätt dig horigt? har jag säkert
har folk kallat dig slampa? har dom säkert
har du kallat någon för slampa? har jag säkert
har du slått någon riktigt hårt? haha, jag? slapparmarna!
använder du parfym? jadå
vilken kropssdel brukar du få mest komplimanger få? jag vet inte
vilka killar brukar du falla för? jadu.. olika
vad kollar du på först hos en kille? olika
vill du ut och festa nu? nje
vad är klockan? 12.34
vilken färg har din telefon? svart och silver
vad ska du göra nu? plugga samhälle :/
har du svårt att släppa andra dig tätt på livet? aa
är du social? jorå
känner du att du orkar med en fråga? njae
vad tänker du när du vaknar? SNOOOOOOZZ
kan du gå utan smink? haha, aa


make a wish, and you´ll get it

Vaknade imorse runt kvart i nio. Klev upp och fikade. Sedan såg jag smsen. Både Jennifer och Lovisa skulle vara hemma idag, av olika anledningar. Då kändes det inte så lockande att gå till skolan. Så jag beslöt mig för att vara hemma jag med ^^ Då gick jag och lade mig igen och vaknade halv 12. Åt lite lunch och nu sitter jag här. Ska plugga jävulen. Aja, skriver mer later! HÖRS!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


you´re my fantasy coming true

har inte skrivit på ett tag, men Jennifer sa att hon gillade att läsa min blogg, så här har du (:

Onsdag den andra april 2008

Vaknade klockan halv 7, men snoozzade fram till kvart över. Skönt! Sedan så klev jag upp och fixade mig och sådär innan jag gick till bussen. Halvvägs inser jag att jag har glömt telefonen.Fitta! Aja, fick klara mig utan den idag. Satte mig på bussen och gjorde inte så mkt, bara det vanliga. Musik. Klev av och gick till skolan. Mötte Lovisa och Jennifer. Gick bort och skulle ta närvaro, och sedan var det hål till 20 i 1. Men det utnuttjade vi till att plugga. Sedan så var det lunch, chicken nuggets! Mumma, tog ett lass, och käkade. Pratade även med Jennifer om sommaren. Fyfan om det skulle gå igenom, då skulle jag vara i himmelriket! :D Sedan så hade vi dubbeltimme i natur. Inte så nice, men vi fick göra ett andningstest. Vi ska inte gå in på hur det gick, men aja.

Efter det slutade vi, skulle gå till bussen. Förväntade mig solsken, men vad fick jag se, jo regn! Helvete! Aja, gick till bussen, hoppade på den och gikc hem. Där så somnade jag självklart i soffan det först jag gör. Men aja, sedan så åt och sedan övningskörde jag ut till Åstön och tillbaka. Gissa vem man ser vandrandes i skogen dårå? Jo, Natur Tomas med en lila mössa. Jag tittade förvånat på han, och han tillbaka. Sedan brast det. Jag skrattade att jag nästan körde i diket, pappa fick parera med ratten. HAHA!

Men efter det åkte jag till mamma, gjorde inte så mkt utan duschade och satte sig här. Funderar på sängen nu, så man orkar plugga jävulen imorgon! HÖRS HEJ!!!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

RSS 2.0