Skola

Ja, idag började sista året på gymnasiet.. Både jävligt befriande men ändå skrämmande, efter detta år så ska man bli vuxen på riktigt.

Dagen började med att jag klev halv 10. Gjorde mig iordning lite smått innan jag och Marcus åkte upp till mamma. Fixade mig ännu mer och åt lite innan jag gick till bussen. Åkte in med sötstumpan. På skolan så hade vi en liten introduktion och fick ut våra scheman. Det ser ganska hyffsat ut, det ser lovande ut (:

När man kom hem så tyckte jag och Lovisa att vi kunde köpa en kladdkaka med glass, så då gjorde vi det och åt det hos mamma! Sedan åkte vi ner till pappa där vi åt och sedan åkte Lovisa hem. Då for jag och pappa ut till Åstön (jag körde) och fiskade. Det var kul och det gick bra för mig, även om jag inte fick någon. Efter någon timme så åkte vi hem (jag fortfarende körande) När man kom hem så duschade jag och nu sitter jag här.

Imorgon börjar jag 10, så då blir det prat om projektarbete! MELIKE! Nej, nu kom Stefan så nu ska jag socialisera mig :)

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Kommentarer
Postat av: elena

Hej! Vad kul att du kommer följa mig :) ja då kommer uppdatera så mycket som möjligt och sen kommer jag skriva på resedagboken.se där jag heter elenacharlotte så det kommer bli så mycket uppdatering jag hinner med :) / Mvh Elena

2008-08-25 @ 23:15:18
URL: http://elenacharlotte.blogg.se/
Postat av: Linn

Vad bra att schemat såg någelunda ut då:D Fick du fotokursen? vilka var dina andra tillvalskurser? puss

2008-08-26 @ 00:48:13
URL: http://adjoken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0