081201- Måndag

Ja, imorse så vaknade man av klockan. Allt gick så segt imorse, uscha. Men kom till bussen, hoppade på den och åkte till skolan. Var själv på foton ett tag innan Jennifer kom. Då förberedde vi lite grann inför att vi skulle prata inför niorna. Dom var hela 4 stycken. Vi elever och lärarer var förmodligen 10-15. Stackare.

Efter ett tag så gick vi och åt. Usch för dessa pannkakor, det kan inte ens kallas för pannkakor. Det är mjöl-äggs-äckel, det är vad det är. Nåja, vi satte oss ner en stund innan vi fick sällskap av Lovisa (grattis förresten! :D), madde och bells. Efter ett tag så bestämde vi oss för att åka in till stan en liten stund. Kom dit och satt och väntade lite. Madde, jag och belle gick tillbaka till bilen, efter ett litet stopp på subway, THANKS! :D åkte tillbaka till skolan där matte väntade, innan man åkte hem.

Kom hem och åt, sedan planerade man lördagen med pappsen. Det kommer bli greeeat, måste dock öva lite :S Var ner och kollade lokalen och sen skjutsade han hem mig. Då somnade man i soffan ett tag innan man satte sig här. Nu ska man snart se på prison break och sedan så blir det sooooova! syns och hörs btiches ;)

/ ElinaAnnaErikaEvensson


nu är det inte långt bort mina vänner! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0