Close your eyes and listen

Ja, idag har man ju då inte gjort mycket alls.

Vaknade av att pappa ringde mig klockan 12 o sa att det var skidor på teven. Somnade om och klev upp en halvtimme senare.

Gick ner och tittade på skidorna, då Daniel kom ner kanske en timme efter mig. Tröttälsklingen min! Sedan så åkte mamma, pappa, marcus upp till lägenheten, men vi fortsatte att titta på teven. Somnade dock i sådär 2 timmar och då hade dom redan kommit hem.

Åt lite mat, innan jag och Daniel gick upp och lade oss och tittade på OTH. Så jävla underbart bra serie. Såg några avsnitt, innan mamma kom upp och sa att vi skulle åka till lägenheten. Packade ihop mitt skrivbord och bar ut det till bilen. Sedan åkte vi upp. Gick med Daniel till bussen.

Kom sedan tillbaka till lägenheten, där de har fått ihop grejerna bra, kanske kan sova där till nästa helg, who knows? Var där en stund och sedan så åkte vi och tankade innan vi kom hem.

Duschade och sedan satte jag mig här en stund. Ska gå ner och socialisera med familjen. Imorgon börjar äckelskolan igen. JAG VILL INTE!! Sedan börjar även min och Jennifers nyttighetsperiod. Hoppas det går bra! I want to. Ser ut som ett vandrande fläskberg, så det behövs verkligen.

/ ElinaAnnaErikaEvensson

image23

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0