Härliga sol

Ja, då var det dags för ännu en vecka, efter denna helg. Det har varit en jävligt mysig och trevlig helg. Dock så blev det lite inslag av frosseri på slutet, men det får man ta.

Fredag så fick jag skjuts hem med Lovisa and her family.. Tack för det! När jag kom hem så åt jag min baguette och sedan så packade jag det sista innan vi drog iväg. Vinden var bra, och vi kryssade ut bättre än vi någonsin gjort tydligen. När vi rundade Granön så satte sig jag och Victor oss för att burka. Det är när man sitter längs med båten för att motarbeta lutningen, vilket gör att båten glider lättare i vattnet. Nåja, det var iaf skitkul, för det sprätte upp en massa vatten och man blev dyngsur. Så satt vi i ungefär 1 ½ timma innan vi kom fram i Lilla Sandviken. Då så hoppade vi i badet, men jag tyckte det var kallt, så jag kom upp nästan lika fort. Vi grillade sedan och sen blev det badning för min del. Tog badmadrassen vi har och sedan så badade vi med den. Jag måste se ut som världens roligaste när jag försöker komma upp på den. Victor kallade mig för valrossen, men vtf, jag kom upp alla gånger. Imponerande! :D När vi klev upp ur badet runt halv 10 så åkte vi ut med båten en sväng för att vi skulle kolla på Ostindienfararen som skulle åka vidare upp mot Övik. Men vi såg inte skymten av den, utan vi återvände till klipporna. Vi satte oss lägst ut på klipporna med lite gotta och väntade ett tag till, men den kom aldrig så då blev det sängen runt halv 12-12.

Lördag så klev vi upp ungefär vid halv 10 och åt frukost ute i sittbrunnen. Mysigt. Efter fikat så tog vi med oss lite filtar, badkläder och vårat glada humör, haha, ut på klipporna. Där ute var det så himla vackert och solen lyste perfekt. Hittade en liten skreva där jag låg en stund, men där blev det så varmt att jag flyttade upp igen. Det fanns också som en lagun där man kunde bada, då det var väldigt kallt i vattnet. Så där låg vi till ungefär halv 5. Men jag gick tillbaka till båten lite tidigare, då jag bränt mig. Vi vilade där ett tag på eftermiddagen, vilket var väldigt uppskattat. Fast jag råkade sova till 6 ungefär. Då hade Westerlund lagt till brevid, och vi började grilla. Det blev en lika god måltid då, mums med grillat! Efter det så var det chill på klipporna med resten av sällskapet som hade joinat oss. Det blev gotta, mycket skratt och en härlig solnedgång. Mycket vackert. Gick och lade oss runt 12.

Söndag vaknade jag av att det brände, eller rättare sagt kokade i kroppen, så det var inte så nice. Mitt smekanmn var härmed räkan. Jag hhade bränt nästan hela kroppen och låren var allra värst drabbad. Kunde inte sova på sidan så det var inte så himla bra. Men jag klev upp och satte mig ute för att fika, fortfarande lika mysigt. Men sen var det bara att gömma sig från solen så då blev det läsning i båten istället, innan vi åke hem runt 12. Vid halv 4 så var vi framme hemma, och då hade jag sovit nästan hela vägen. Packade iordning och åkte hem till mamma. Där blev det gos med Melissa och tvtittande. Hade solfrossa ungefär hela kvällen, så jag tog ett bad i ungefär en timme, vilket var skönt. Käkade en deg med moder innan vi såg på ännu mera tv. Såg på Kingdom of Heaven innan jag gick och lade mig.

Inatt vaknade jag av att dom som bor ovanför oss hade ett jävla hallå. Halv 5 och halv 6, skrek dom som jag vet inte vad. Orkar inte med småfjortisar som skriker hela natten lång, när man själv ligger med frossa, inte kan ligga på rygg och ska upp och jobba dagen efter. Men de slutade tillslut och jag klev upp halv 7. Död som jag vet inte vad, med en närainpå flagnande ansikte, klev jag upp och fikade. Gjorde mig iordning och drog på mig en kjol för att inte stänga in benen. Nåja, men åkte till jobbet och här sitter jag. Det är bara 15 dagar innan jag får min semester.  FAAAN, jag glömde checken från detur idag. Nåja, jag har tills på Torsdag på mig, men imorgon måste jag verkligen betala in det! Nej, idag så blir det lugna gatan.

Bilder från i helgen kommer så fort jag har lagt in bilderna i datorn! :D

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0