I´m gonna smile ´cause I deserve to

Ja, jag hade skrivit ett inlägg om fredag/ lördag men det försvann, typidkt. Nåja får skriva ikapp nu! :)

Fredag eftermmiddag; Mamma hämtade mig som sagt efter jobbet. vi åkte in till birsta där jag skulle byta skor, men de hade inte min storlek så jag tog pengarna istället. Träffade även micke och marina en sväng (: Efter det så åkte vi vidare till Johannedal där vi träffade Sara och Per. Tänkte att man kunde få lite mat, men fick glass och saft. Nåja, (: Sedan så pratade vi osv, tills vi åkte vidare. Svängde in på korvis för att ta ett mål, för jävlar vad hungrig jag var. Åt det nere vid älven innan vi åkte hem och sussade.

Lördag; Mamma väckte mig till halv 12 ungefär, men jag drog mig till 12, gud så skönt! Sov så himla djupt och skönt, behövdes! Sedan så var det en slappdag pga det extremt vackra vädret! Gahh, spöregn ghela jävla dagen. Nåja, gick upp och hyrde en film och köpte gotta som vi åt och såg på. Gick och lade mig med laptopen i sängen ett tag innan jag somnade gott.

Söndag; Vaknade vidhalv 12 och gick upp. Gjorde inte så mycket, satt vid datorn oshv kollade på teven tills efter maten då jag och mamsen tog en tur ut till Åstön. Det var väldigt fint därute och självklart så skulle jag känna på vattnet. Började gå ner för klipporna och när jag skulle över en skrev, så fastnade jag med ena foten så mitt vänstra ben flög rakt in i klippan. Åhhh, så skönt! Inte nog med att jag hade ett stort blåmärke/sår på det benet efter Gatufesten, då jag gick in i ett glasbord. Nej, jag är inte klantig :| Nej efter det så åkte vi hem och kollade på Alla hittar kärlek utom jag, det var faktiskt bra.Nåja, gick och lade mig vid 10, men dum som man är började man kolla besatt. Ja, ännu mer dum som man är så ser man klart på det, sedan var det krypa lååångt ner under täcket och försöka somna! Ish för skräckfilmer.

Måndag morgon; Imorse så vaknade jag av klockan och klev upp. Gjorde mig iordning osv. Var inte nervös imorse hemma, och inte nu heller, men det kommer väl så fort jag får ett besök eller samtal. Åhh, jag kommer göra bort mig! :S Nejmen, tog bussen och pratade lite Gerd. Kom hit och väntar nervöst på att något ska hända, men det enda som har hänt är klagomål och avbrutna nycklar.. Que, jag ska ju sitta på uthyrningsdelen? :O Meen, somsagt, det löser sig :)

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0