I tried to be the one you wanted me to be

Ja, då är man tillbaka efter denna helg. Den har varit helt okej, kanske inte så bra som förra, men det duger gott :)

Fredag

Vaknade klockan halv 10 av att pappa kommer in. Går upp, fikar, duschar och packar innan vi åker iväg runt 11. Åker förbi Öbergudde där de höll på lägga ut bryggan, men de behövde ingen hjälp, så då åt vi lunch och seglade vidare. Kom till Lilla Sandviken kanske runt 3- 4. Pappa plockar då fram luftgeväret som vi hade köpt i veckan. Killarna blev helt i extas och gick iväg på en gång. Käkade lite mat osv. innan jag testade första skottet. Jaa, det var inget för mig kan man säga. Jag kan verkligen inte träffa nånting. Efter det så går vi in i båten och spelar kort osv. Lägger oss runt halv 12 och jag läser ut boken. Läste mer än 350 sidor denna dag. Men den var bra :) Somnade kanske runt 2 eller nåt. Det var lite kallt.

Lördag

Vaknade kanske runt 10. Klev upp och åt frukost. Det var inte sådär jättebra väder. Det var soligt, men det blåste. Runt 1 åkte vi till Öbergsudde, där vi skulle äta lunch och sedan åka hem, men klockan han bli 3 innan vi kom fram, så vi beslöt oss att stanna en natt till. Där var det varmt, så man solade en liten stund. Gick upp och käkade innan man gjorde gammfolket sällskap. Det är faktiskt ganska kul att se äldre folk dricka sig redlösa och sedan försöka balansera på klipporna. Det var trevligt med skratt och luftgevärstävlingar. Gick och lade oss vid 12.

Söndag

Vaknade av att motorn startades. Pappa drog iväg tidgt på morgonen, eftersom vattnet i båten hade tagit slut. Så när man klev upp vid 9 så var man framme i båthamnen. Fikade frukost osv. innan pappa och jag packade ur och åkte hem. Väl hemma så blev det lite slötittande på teven innan det var lunch. Gick sedan och duschade. Efter lunchen satte jag mig ute på altanen. Men denna altan som vi har, det är outhärdligt, det är såå fruktansvärt varmt att man kan dö. Låg i 20 minuter, sedan kokade jag upp. Så då gick jag in, sptserade omkring och sedan ut i små omgångar, så man itne bränner sönder sig. Nåja, sedan var det middag, sedan packning och hemfärd till mami. Kom hit, satte sig lite vid datorn innan man kollade på teven och nu sitter man här igen.


Ska väl snart gå och lägga mig, är ganska trött. Sista skolveckan. Nice, sedan är det jobb heeeeela sommarlovet. 9 veckor. Men kanske det blir bra med planeringen, eller hur Lovisa? ;)

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0