Just like I know that I'm wanted

Imorse så vaknade jag av klockan och kände mig någorlund utvilad iaf. Klev upp och gjorde havergrynsgröt again. Victor kom då ner och ville också ha, så då intruerade man han hur man gjorde! Efter det så var det att fixa sig och gå till bussen. Självklart skulle det regna när man gick till bussen, här hade man trott att det skulle vara sommarvärme. Men tamefan helt jävla otroligt så regnar det ändå. Tog bussen in, mötte Jennifer vid busshållsplatsen.

Första lektionen så hade vi geografi. Fick läxa också av gubben, irriterad, för nej, vi har inte annat att göra nej! Åhhh, less på skolan nu! Sedan var det historia, psykologi och svenska. På svenskan hade vi lektionen ute, och självklart hade man ett fult linne på sig, så kunde man inte ta av sig koftan, och jeans. Sitta i den där tryckande hettan. Aja, det var ganska nice iaf. Satt och filosoferade. Funderade även lite mer på projektarbetet. Det verkar lösa sig som jag vill det :)

Åkte hem till mamma sedan för att kolla hur Melissa mår. Hon mådde bra och hon serså rolig ut när hon går. Vickar på arslet eftersom hon har ont, bak med öronen för de får inte riktigt plats i tratten när hon vickar så mycket på rumpan och sedan så kisar hon. Skrattade ihjäl mig, men tyckte ändå synd om henne. Fikade lite där och bytte om innan pappa hämtade upp oss.

Åkte ut till Åstön där vi hittade en lämplig plats att grilla. Grillade kött och gjorde potatisgratäng! Fyfan vad gott det var. Solen lyste, varma vindar, familjen, maten! Åhh, allt var underbart. Såg även en huggorm också. Det var coolt. Marcus skrämde mamma när hon tittade på ormen. Mamma är väldigt ormrädd och har alltid blivit retad för att hon hoppade upp på bilen i Grekland när pappa skrek orm på skämt. Så nu skrek Marcus att det var en alldeles brevid henne, och hon hoppade högt. Det var kul. Fast då visade det sig att hon hade ett kryp på ryggen ist :S

Efter några timmar där så åkte vi hem. Hyrde en film också. Kom hem, spelade lite kort med pappa, innan vi såg på filmen. Den var ganska bra, lite skruvad. Sedan hamnade man här igen. Ska väl snart gå och lägga mig om inte någon rolig dyker upp på msn!

för bilder, besök mayamelissa.bilddagboken.se

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0