081115- trött

Ja,nu sitter man här igen, trött och sliten efter jobbe. Eller kansk inte så jättemycket, var inte så mycket folk idag. Hehe!

Nåja, åkte in med mamma runt halv 2 och hämtade Jennifer runt 20 i. Åkte till jobbet, där vi kånkade omkring på massor med saker innan vi kom till vår kiosk. Där så plockade vi lite, innan matchen började och vi drog fram matteboken. Vi fick några tal gjorda under matchens gång. Tack för det. Då blir det inte så mycket att göra till på måndagens hål. Vi jobbade ju även självklart också, det gick bara bra, inga felräkningar denna gång inte.

Hade turen på min sida och fick skjuts hem av Stefan. Tack så mycket (: När jag kom hem så var Madagaskar på teven så då såg man på den, Mada-vadå? Ah, så bra! Efter det så var det dansbandskampen, som pappa insisterar på att se, och eftersom vi bara har en teve så blev det det. Nåja, såg klart det och nu sitter man här. Vet inte vad som händer ikväll. Blir väl loda här, haha. Mina händer luktar korv! Mums :/ Äh. skriver väl förmodligen en gång till innan sägngång! Hörs!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Gammal bild

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0