Dag tva i Riga

Hello everybody!

Idag har det varit dagen vi har vantat pa sa lange. Det var dagen da vi skuulle till banhemmet. Men dagen borjade med en dusch innan den blev fukost. Brod utan sor och ost, tva mandariner, en banan och mineralvatten. Det var faktiskt gott :) Nar vi var matta och belatna sa gick vi ut pa stan dar vi filmade och knappte kort hela dagen tills vi kom till vandrahemmet typ 1400.

Ilze hamtade oss vid 20 i 3 och vi gick till pendeltagen, och vi akte en bit utanfor staden. Val dar sa fick vi traffa barnen och hora deras historier, vi fick en intervju med Ilze och alla barnen fick sina presenter. Uscha, nar vi gjorde ett dagboksinlagg var inte tararna langt borta. Jag, som aldrig grater. Uscha, men om ni vill veta mer om barnen och barnhemmet far ni komma pa forelasningen i april :)

Nu sa har vi varit pa rimi och kopt varsin pizza vi har mumsat pa, elr ja, den var inte sa god. Men ikvall sa blir det lite gotta och sedan sangen. Imorgon blir det mer filmning och sedan blir det bussresa over till Tallinn. Ha de bra allihopa!

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Kommentarer
Postat av: Linn

Ah va duktiga ni ar tjejer! Det ar sa spannande att folja er! Jag vill absolut se den dar filmen ni spelade in!=D Fortsatt kora pa for ni gor det javligt bra! Massa pussar och kramar fran mig (i USA:p)

2008-11-05 @ 05:40:08
URL: http://adjoken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0