090829- lördag

En av ytterst få lördagar jag är helt själv. Känns väldigt konstigt, väldigt konstigt. Egentligen var det ju lekar och aktiviteter med Emboli på förrådet, men eftersom bror är hemma över helgen så skippade jag det idag. Det blev ju inte så att jag var med bror ikväll, så jag hade kunnat följa med ut. Fick ett sms av Josefine att det var hyfsat tråkigt och hon var lite ensam. Jag skulle ha följt med henne.. Nåja, på måndag blir det kårhuset igen. Hoppas Linda ska dit då också (:

Sitter här och lyssnar på mitt älskade Nickelback. Just nu är det photograph. Åh vad jag älskar alla deras låtar. Vill se dom live, men det lär ju inte hända under det här århundradet.

Kanske ska berätta lite om gårdagen förresten. Klockan 1800 befann man sig på mittuniversitetet. Nervös var jag. Kom några generaler och fösare som visade in oss i några klassrum. Där blev det uppdelning av klasser och utdelning av utstyrslar. Varje gång vi träffas ska vi ha en papperstallrik med våra namn runt halsen och en operationsmössa på oss. Det ser lite roligt ut med det är en del av allt. Sen gick vi till förrådet där vi hade lite lekar som, repet genom kläderna, suck and blow och ålderslinjen. Fick lite korv också och sen socialiserade man sig. Det är så annorlunda än vad gymnasiet är. Alla pratar med alla det är inga som behöver vara utanför. Det är så skönt. Josefine gick hem tidigare för att hon hade ont i huvudet :( Men sen så fick jag sällskap av två andra nackstabor till kårhuset. Där blev det mys och prat och lite dricka. Vid 11 hade jag också väldigt ont i huvudet så mötte upp Jennifer och Alex och pratade lite. Fick skjuts hem av dem, TACK (: Sen hem och sova.

Vaknade imorse, städade lite grann innan familjen kom. Var sjukt stressad osv. Sen åkte vi ner till Bokia. Inte fan funkade det utan det skall göras på adlibris. Åhhh, less blev jag. Sen blev det max och sen hem. Hemma har jag sovit och fipplat med datorn. Ska installera photoshop och göra om min blogg tror jag. Har något att göra då.

Nej nu har jag nog skrivit av mig för ikväll. Imorgon vet jag inte vad som händer. Vill hämta min kamera hos Jennifer. Träffa henne lite grann också. Kommer inte hinna ses så mycket då skolan drar igång på måndag+ insparken är i full huggning. Vill träffa resten av gänget nåt också. Dom kommer ju hem imorgon, kanske drar ihop en myskväll kanske? Nej. Photoshop var det!

/ ElinaAnnaErikaEvensson


Kommentarer
Postat av: Anonym

Så bra att ingen blir utanför, men frös du ut någon på gymnasiet då? Det blir väl vad man gör det till.

2009-08-31 @ 18:34:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0