090727- Måndag

Lite grann att göra idag . Skönt att det flyter på.
Hej förresten!
Sjukt trevlig och galen helg. Ska ta och berätta om dagarna och bilderna kommer upp ikväll efter lite rådfrågning vilka som passar för andra ögon och min dator.

Onsdag- Kom hem efter jobbet, packade iordning det sista och gosade lite med Melissa innan vi åkte runt 6. Fick sitta fram, skönt. Lyssnde på vår skiva och ja. Resan tog kanske 1 och en halv timme upp. Kom dit och möttes av pappa och Stefan som tog oss över till älskade Strängön. Ja, vi kom dit och fick reda på vart vi skulle bo (fick en egen stuga att dela på) och satte oss ute och socialiserade ett tag. Sen gick vi in och ja då.. Kommer inte ihåg så värst mycket om den kvällen, förutom att jag gick och lade mig klockan 3 någon gång och de andra kom inte i säng förrän halv 5. Det var dock en rolig kväll.

Torsdag- Vaknade runt halv 11 och kollade förhoppningsvis ut på vädret. Uppehåll. Jag och Jennifer sprang och fikade, bytte om för att vara redo för badringen. Det var roligt, badade lite grann också, hehe. Ganska kallt med det dög. Sen som regnet. Suck. Låg inne och läste innan det blev mat och sen efter maten tog jag och Jennifer lillbåten ut på en sväng. Slutade med att vi rodde framochtillbaka mellan öarna och pratade om allt. Dyngsura och härliga var vi när vi kom tillbaka. Den kvällen dansade vi till Another One Bites The Dust. Haha. Den kvällen så hamnade jag ensam i sängen i några timmar. För lat att orka med samtalen som pågick uppe på övervåningen. Sprang och tog mig nåt att äta runt 6 innan jag slocknade i sängen halv 7. haha, kommer nu ihåg huvudmassagerna. hoho, det var roligt. Sen att jag fick en rumpmassage. Träningsvärk dan efter. Åkte och handlade den dagen också. Victor var med i stugan ikväll också. Stackare.

Fredag- Klev inte upp förrän 12 kanske. Har inte någon koll. Det verkligen SPÖREGNADE. Sjukt less var jag då på vädret. Men den dagen gjorde vi inte så mycket, inte vad jag kommer ihåg. Eller jo, jag var ensam en stund (de åkte iväg och handlade) så jag sov och umgicks med mor min. Sen på kvällen kom min kära bror hem ♥ Så kul o se han. Helens son och hennes föräldrar kom också förbi. Den här kvällen satt vi inne i stugan och ja, drack en del. Rolig kväll, slutade med ett nattdopp. Jag var i längst *stolt*. Kom inte i säng förrän vid halv 5, låg uppe allihopa. Sov inte många timmar, men fler än Jennifer som inte sov en blund under hela natten. Vi klev upp halv 11.

Lördag- Skulle egentligen åka ut till UIvön idag, under Ulvödagen, men på grund av sega pojkar och för lite tid hann vi inte med. Vi åkte in till Övik och fixade lite saker och åt på max. Sen hem och då sov jag och Jennifer en stund innan vi åkte med familjen till Balestjärn. Gud vad jag älskar det stället. Grönt vatten, hyfsat varmt vatten. Vi duschade i sötvattnet också. Mitt hår blir magiskt av det vattnet :p Kom hem och då lade vi oss en stund till innan det var dags för ännu en kväll. Men jag mådde så fruktansvärt illa av all kolsyra. Drack alldeles för mycket kolsyra under alldeles för kort tid. Så jag var sober resten av kvällen. Gick upp på berget med Jennifer också. Det var suuupermysigt. Den här kvällen slutade med att Jennifer fick sitt ansikte nersmetat i eyeliner och mascara. Boysen fick en ordentlig rakning i ansiktet av oss tjejer. Dom blev mycket fina. Sen efter det så ville boysen bada, så jag, Jennifer och Robin gick och lade oss. Snackade sönder. Sen blev som det blev, lite sura miner, men somnade runt 5.

Söndag- Skulle ha vaknat till 10, men klev inte förrän 12. Suck. Men vi åt lunch och gjorde oss iordning innan jag och Jennifer tog färjan till ulvön. Det var supermysigt och härligt att se. Gud så många minnen man har därifrån. Sakna. Uhm, vi gick ut till änden av ön och satt där och pratade. Gick omkring kollade runt innan vi åt på almagränd. Så värt det. mmm gopizzan. Smakar dock inte lika bra som när man vart på sjön i 3 veckor. Då är det gudomligt. Vi kom tillbaka till 9 och då var det bara hoppa i nästa båt. Kom in i bilen och lyssnade på Winnerbäck på vägen hem. Underbart. Kom hem runt halv 12. Sa adjö till resten av gänget och sen blev det sängen. Grymt skönt att sova. Hualigen.

Måndag- Vaknade upp och var så himla trött. Men ja, gick iväg till bussen. Pratade med Ellen och sen nu har jag jobbat bara. På fikarasten gick jag ner till banken och försökte fixa mitt kort, men ja, de vet inte vad felet är. Uhm, nu så är det snart lunch. Ska äta fort så jag kan sova. Usch vad jag vill hem. Nåja, ska slänga in maten i mikron. Hejdå

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0