090608- måndag

nu var det fan ett bra jävla tag sen man skrev. Har inte haft tid för fem öre, men kan berätta lite kort om vad som pågått.

onsdag; fixade båtarna och hade förfest hemma hos mig med några tjejer i klassen innan vi drog ut på krogen. BK blev vårt mål. Kul kväll. Kom hem runt 3 och somnade som en stock.

torsdag; gjorde inget speciellt i torsdags. Tror jag. Eller justde var på Birsta och pekade ut några studentpresenter som mormor kan ha till förslag. Sen så gjorde jag inget.

fredag; förfest hos Lovisa. huhu, sen var det tänkt att man skulle till holmö brygga, men hann inte så långt.

lördag; vaknade sjukt tidigt, fick skjuts hem, sov lite. Sen var det fixning av båtarna med Ellen. rengöra, vaxa, rengöra ännu mera, sätta på motorer, sjösätta osv. 7 timmar tog det, men det var det värt, fan vad fin dom blev.

söndag- måndag; vaknade jävligt tidigt, 7 tror jag den var. Packade det sista, innan man åkte ner med pappa som hjälpte en masta på båda båtarna osv. Sen så kom Ellen ner och vi packade in, sen Jennifer L och Linda. Sen seglade vi till Gista. Myyyysigt. Sen hämtade vi lite klassvener i Fagga. Så den kvällen bestod av båt, grillning, BRÄNT ANSIKTE!, skratt och en massa mer. Gick och lade sig runt halv 2- 2. FRÖS som ett jävla as. Klev upp runt halv 5 och råkade väcka hela lägret. Sorry. Sen så blev det lite prat och man skjutsade första lasset hem. Sen tillbaka och nästa lass. Då så när vi är påväg ifrån fagga igen, ja då dör motorjävlen så vi (Ellen) får paddla in igen och mamma hämtar oss. Skjutsar hem alla och sen så somnar fort som fan i sängen. Sover 6 timmar. Mat och sen åker man med far sin och hämtar en av båtarna ifrån Fagga. Kör och det var skitkul. Lutade lite grann nu också, wiho. Sen så hem och sen ner i båthamn igen o ta emot Ellen och Lindas båt.

Nu sitter man här. Röd och varm i ansiktet. Trött och ont i kroppen. Men det var allt VÄRT för att få segla. fyfan vad jag älskar det. Finns inget bättre.

Bilder kommer sen, ska skriva klart balinlägget nu istället :)

/ ElinaAnnaErikaEvensson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0