090903- torsdag

hehe, efter lite complains utifrån är det dags att ta tag i den här jäkla bloggen igen. måndag. Då var det skola första dagen. Träffade rektorn och hade stadsvandring. Sen åt jag och Josefine middag innan kårhuset. Visade upp spexet och sen så åkte man hem tror jag.

tisdag var det skola mellan 8-12. Då blev det en programintroduktion. Sen efter det var det hem och sova en stund innan man mötte upp tjejerna i stan. Blev en middag på dragonhouse. mycket gott. sen blev det bk för några cider och sen blev det daltons med några cider till. kom hem runt halv 12. Mycket trevlig kväll! :D

Onsdag bjöd på en försovning. Sen blev det skola 8-12. Kursintroduktion denna gång. Sen blev det hem en sväng innan man gick ner till Förrådet. Där blev det lite lekar osv innan vi gick till Sidsjön. Blä för backar! Där blev det lite lekar osv. Haha, kommissionen är kung, tycker det var skitkul. Sen ja, drack lite cider osv. Gck lite tidigare. Trött som få var jag. Kom hem och somnade 10. Sköööönt.

Imorse så var det en dusch som stod på schemat innan skolan. Skönt! Sen så gå till skolan. Utvecklingpsykologi stod på schemat idag, 8- 12. Sen möta upp Linda gumman ett tag. Snygg du är med brunhåret! :D Sen till stan med Josefine innan man åkte hem. Sov en stund innan man åkte ner till kårhuset där man var på fixarmässa. Coolt. Sen bara badat osv.

Imorgon så är det skola 8-12. Sen en till föreläsning och sen sluta för dagen. Sen blir det väl nå kul på kvällen hoppas jag (:

/ ElinaAnnaErikaEvensson


bjuder på en bild från helgen. Eller ja, ellen bjuder på en :P
En vanlig kväll med oss, slutar med humor om hitler och bilder
då man härmar Zoolander!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0